Malosi malosi!

Anonim

Vaʻaiga Lautele o Taʻaloga Taua Taualoaina o le Fale Taumatau: Faaputuga foliga ma le Mataupu o le faʻagaioiga o le Kofe Koka o masini, o se tele o faʻataʻitaʻiga, faʻatauga

Malosi malosi! 12530_1

Afai i le taeao e te le o mafaufau i le olaga e aunoa ma se ipu kofe, o le tala lea a lenei tusitusiga mo oe. Auiliili, o le a matou faamatalaina mai masini kofe po o ni masini kofe, faʻatagaina oe i le vave ma faigofie ona sauni se meainu leaga

O masini o le kofe e tuʻuina atu i le vaega o le tele o le tele o mea totino a le aiga o le AEG-Electrolux, bosch, Geropens (Gerean-Armenton. O nisi kamupani-Gaggia (Italia), saeco (talu ai nei toe fai o le tala a Filipaina naeco, Netherlands - Italia), Jutzerland) La latou vaapiapi faʻapitoa, o se tulafono, o loʻo taoto i le kofe.

Pe faapefea ona teu

O le matua, e le o le faʻamamaina o saito ua sili atu le teuina i se matutu o le potu pogisa. Sa vave ona mitiia le manogi o manogi ma le matua. E aunoa ma atomenitic Pusa e aunoa ma le ea e mafai ona teuina nisi o latou, ae afai e te tatalaina lenei afifi, latou "ola"

Kofe kofe po o le kofe masini?

O le masini kofe e pa'ū ai i gaioiga a se tagata pe a fai le kofe: O le a amata ona tulei i la latou lava saito, o le a saunia se vai inu ma le lelei ma o le a puipuia. A o galulue ma se kofe kofe, muamua o le kofe. Peitai o nisi tagata gaosi tala ia a latou oloa i masini kofe, e ui lava o le omea kofe e tatau ona mimita. Latou te faamatala mai lea e ala i le mea moni o ni faʻafitauli o le inisinia faʻafitauli o loʻo faʻaaogaina i masini. I lena, le manaʻo o tagata gaosi e valaau ai o latou manatu i le kofe ua faʻamatalaina faigofie: O se upu tuʻutuʻaga.

Malosi malosi!
Ata 1.

Selemen.

Malosi malosi!
Ata 2.

Jura.

Malosi malosi!
Ata 3.

Jura.

Malosi malosi!
Ata 4.

Jura.

Malosi malosi!
Ata 5.

O le maualuga.

Malosi malosi!
Ata 6.

Bork.

Malosi malosi!
Ata 7.

Selemen.

Malosi malosi!
Ata 8.

O le maualuga.

Malosi malosi!
Ata 9.

Saeco.

Malosi malosi!
Ata 10.

Selemen.

Malosi malosi!
Ata 11.

Selemen.

Malosi malosi!
Ata 12.

Selemen.

2. Polygatamotac kofe masini subuito (jura) galue na o le kofe kofe. Ae i luga o se seti o galuega, e le maualalo ifo i le "otometi o taavaletoso": Puleaina o le olo, muamua-susu, otometi demactives o le corr.

3. O le masini kofe ma sensosor e pulea lagona J7 (jura) o loʻo i ai le inu i lou tofo, suʻe ou tamatamai lima.

4. Puleaina o le Selectika masini Ecam 23.42220 SR (de Andhi) o le a saunia ni ipu kofe lua o le kofe i le taimi e tasi. I lalo o le Doupmolt Device 14 tikeri o olo.

5. Faʻafetai i le vaega e tasi e faʻamamaina ai galuega i le faʻataʻitaʻiga mai le EQ.7 faasologa (Slainmen), o taimi taʻitasi ua faʻamalosia ai le masini kofe.

6. C801 (BOBK) faʻatagaina oe e sefeina faʻamatalaga espresso device mo lua ipu.

Faatasi pe vavaeeseina?

O le kofe kofe, pei o le tele o mea e sili ona teu ai le tele o mea a le aiga, e mafai ona teu ma vavae ese. O tagata gaosi gaosia e gaosia ai ni masini uma, ae tele lava, talu ai ua latou fetaui lelei i le laina o mea na faia e le kamupani e tasi. E tele mea e faia ai le faʻapitoa i masini o le kofe e tele na faia e le tele o mea faigaluega. E malamalama lenei mea: Latou te le faia na folau pe a faia le mamanu o le oloa.

Steel po o cermictics - o le a le mea e sili ona laiti

Fausia-I totonu o le kofe grinders ei ai steel po o ceramic vai susu. Mo le isi mataupu, o le kofe e mafai ona sili atu le vevela ma leiloa se vaega o le manogi, e ui lava i le vaega o lenei faafitauli o lenei faafitauli na foia ona o le faateleina o le vaega o le croduget disc. O ia oloa e taugofie ma tumau. O falemaʻi o loʻo iai ma Parraccom Millstones (o le tele o masini 'aiga e faʻaputuina ma saito, e aunoa ma le faʻamafanafanaina, ma o le mea lea, o le manogi ma le tofo o le mama ua faʻasao. I se faʻaopopoga, o le kofe omai faʻatasi ma ia tulafono gaosi galuega faʻafaileleina ma ia tele ni tikeri o loʻo sosoʻo ai. O le mea lea, latou te fetaui ai mo fale kofe masini. Mo lona "olaga", o se kofe grinder e mafai ona toe faʻaaogaina i le 1 afe kg o le kofe.

O le masini kofe e le o le jazva, o le mea lea e i ai se lagona le manaia - e uiga i le 4503503m3, ma o le mea e sili atu ai ile 10 umukuka, e mafai ona e fetaiai ma le mea moni e manaʻomia e faʻamama ai le avanoa faʻaopopo. A faʻapipiʻiina, e tatau ona maitauina o le masini e tatau ona fesoʻotaʻi i le vai paipa, ma o lea o le sone i le puipui e le talafeagai.

Loloto o anotusi

O lea, ua e le toe galue i le taeao e 'olo ai le kofe, ona ou tu lea i le ogaumu, faamalosia i totonu o le turk, pe faʻatali i se taimi umi, matamata lemu i le drio kofe na fai mai mai i le kofe kofe. E te manaʻo e kiliki i luga o le faʻamau ma vave maua ai se ipu o manogi espresso, latte, cappuccino i ai.p. Faalagolago i le kuka o le masini kofe. O le a le mea e tupu i totonu o ana maa tetele?

Muamua, e manaʻomia le vaega aupito tele. E mafai ona e faʻapipiʻi uma fatu ma ua leva ona kofe, ma e le fautuaina le le mautonu. Mo le tulaga muamua, o le fale o loʻo fausia i totonu o le kofe grinder o loʻo pipiʻi fatu i le powder.

Otometi kofe masini e sauni ai se vai inu ma se auala tele Italia: O le mea muamua e ootia ai le eleele, ona susu lea ma le gaoia. O le fetaomi atu o le kofe Powder i le laulau faʻataga ia oe e maua ai le lelei o le fesuiaʻiga o vailaʻau o le tofo pe a pasi le vai i totonu. Muai-Mossissing (Degting) e faaleleia ai foi fale gaosi kofe. Ae ui i lea, o le kofe na finau pea i le tofo o le vai inu, lea e maua ai, ma, e tusa ai, pe tatau ona faʻagaioia lenei galuega. O nisi fautua mai o le tofo o le kofe e faʻalagolago i fatuga: E tasi le vasega e sili atu le kuka, muamua susu le kofe, o le isi, e aunoa ma le susu.

Malosi malosi!
Ata 13.

Selemen.

Malosi malosi!
Ata 14.

Selemen.

Malosi malosi!
Ata 15.

Nespresso.

Malosi malosi!
Ata 16.

Migao.

Malosi malosi!
Ata 17.

Migao.

Malosi malosi!
Ata 18.

Migao.

Malosi malosi!
Ata 19.

Bosch.

Malosi malosi!
Ata 20.

O le maualuga.

13.Atlet kofe masini k-111-d (gaggia) ma se faʻafanua faʻafoeina faiga ma le agavaʻa e faʻatulaga ai le tolu vaega o le kofe.

14. Faʻafetai i le Nazadka Paserello i le masini Sa Lamana (Gaggia) e i ai pea se mea leaga mo meainu e pei o le cappuccino ma latte.

16-18.Cocomas Nescafe Dolce Gusto (Krust) e iloga i se pupula, muamua mamanu. O lau filifiliga o loʻo faʻaalia ai ni lanu o le mataupu. O le magnetic Captuc Caplec e lelei, faʻafaigofie ai le latou tuʻutuʻuga, faʻapea foʻi ma le avanoa e faʻaaoga ai le maualuga mo ipu eseese. Mai i cappules fuafuaina mo nei faʻataʻitaʻiga, o se tasi o meainu nei e mafai ona saunia: Espreo, Cappuccino, Latte Testaito, Lunto ma Chokocino.

19. I le faʻataʻitaʻiga TCA 5809 (BOSCH) A o leʻi sauni le ipu o le kofe taʻitasi, e iai se otometi aveese le vai. O isi vaega o le vai mai le vaega muamua na tuʻufaʻatasia i totonu o le alavai i totonu o alavai, ma le kuka o le kofe fou o le kofe e masani ona faʻaaogaina vai fou.

20. O le mataupu o le mataupu o le EC 820 kofe masini (de sendhi) o se tulaga mo le alofaina o ipu. A uma mea uma, o le kofe e masani ona tautua muamua i le vevela vevela, o le a taofia le manogi o le vai inu.

Ina ua maeʻa ona moligaʻo i le kofe o le kofe e ala i ai, o le vai vevela i lalo o le faʻamalosi e pasia e se vai vevela i lalo o le mamafa o le 9 pa. O lenei faʻatagaina oe e fai kofe o se manogi ma aoga pe a mafai. O le taimi faʻateʻa o le 25-28 S. Afai e faʻaopopo, kafeini faʻataʻitaʻiga o le a tatalaina, ma o le kofe o le a malu tele atu. A uma ona kuka se vai inu, o le Custard e lafoina se eleele kofe i totonu o le lapisi, ma o le masini e mafai kuka se vaega fou. Tasi le taamilosaga o le kuka e tusa ma le 40 s.

Na tupu uma gaioiga i le Custard Mechanism - o le fatu o soʻo se masini kofe. Taitasi gaosi oloa "Opoina" i le foafoaga o lona ata faapitoa ma tausia ana aiga i mea lilo. Ae ui i lea, e mafai ona e fuaina le iʻuga e tofo ai i le kofe le lelei. O nisi taimi o tagata gaosi gaosi oloa faʻatulagaina o mea ese "o suʻega o suʻega" o mea faigaluega i le mea e mafai e tagata uma ona taumafai ai se vai inu.

O le Custhen Mechanisms e iloga foliga o tagata gaosi e le lalafi ai. E mafai ona latou aveʻesea pe le mafai ona sili atu ona faʻatau atu. I le lona lua faʻamasinoga, ua faʻatagaina i latou e faʻamamaina naʻo le fesoasoani a tusi faʻapitoa. Luma mai ia i luma, e mafai ona faia i le agaga e mafai ai ona fufulu le auala i lalo o le vaalele o le vai, ae o upe ma isi elemene o le a le teuteuina. ATO Looser e aʻafia ai le atoaga o le system: E tuu i totonu o le kofe potu ma faʻapipiʻi le faʻamau faʻamau. E tasi le manaʻoga o se masini fufulu vaʻalele o le a faʻailoa atu ia te oe e te faʻaaogaina se feʻau poʻo se faʻailoga. E tupu lenei mea i le averesi pe a uma le atoa o le 200 kuka.

Falefaigaluega masini

Faitele eseese o masini kofe - capsule, e pei o le Naspresso (Switzerland), Krucs (Siamani). O le amataga o mea moni e tautua ai le fale kofe ua faʻamaufaʻailogaina i papupuni faʻapitoa. O nei masini e saunia le inu e faigofie ma vave. Mea taua tele o ou lima o le a mama i taimi uma, aua e leai se fesoʻotaʻiga ma le kofe. e le o technologically lavelave masini pusa gafa o masini masani kofe, ina latou tau e maualalo: e mafai ona maua ai se faataitaiga mo le 6 afe rubles. Ae ui i lea, o le faʻaaogaina e mafai ona lavea ai lau taga: O le tasi caplele tau 20-30 rubles. Ae o le latou tali mai lava e tele, o le a e mauaina le sili ona lanu kofe tofo. Peitaʻi, o le 'auʻauna moni o le kofe elf e le iloaina, latou te manaʻomia le agavaʻa e "faʻatautaia le tofo o vai inu latou te mafaia.

Tulaga sao

O le tele o parameters le faʻataʻitaʻiga faʻatagaina oe e fetuunai ai, le lautele le mafai ona saunia le kofe e sauni ai le kofe i lau fiafia. O i latou e fiafia e faataʻitaʻi o le a o mai ma nofoaga o lisiina i lenei mataupu.

Aofai o le kofe. Mai le tele o le kofe ua tuu i le masini, o le agavaʻa e suia ai le avega o le meainu faʻamoemoeina faʻalagolago i ai. E taua lenei, pe a sauni ni vaega taua poʻo ni ipu se lua i le taimi e tasi, faʻapea foi ma le alofa tele o le kofe malosi. E masani lava, o le fua o le kofe mo se vaega o fetu i le laina o le 7-14 g, ma e tele ituaiga o tulafono sili ona faatonutonu.

Kone o le kofe. O le lelei o 'olo e aʻafia ai le aveeseina o sui o' eseʻese. Laʻititi o loʻo faʻavave maia lenei faiga, faʻapea mo le ESPREo, ma mo le Amerika e mafai ona e faʻaaogaina tele. O faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e masani ona saunia e le tele o tikeri o loʻo olo ai.

Fua o le Fiafia

Espresso

Ua saunia le Escreic Espreoreo e pei ona taua i lalo: A maeʻa le 7 G o le vai kofe i lalo o le omiga, 9 paʻu pasese na tuʻaina i le 90 i le vai. Maualuga atu le 30ml meainu.

Tiʻetiʻe

I le 7 g o le kofe ave 20 ml vai. E malosi le vai inu.

Oka

Tele vai e faʻaaogaina (70ml).

Cappuccino

Saunia mai le Espresoreo ma le susu ma le faaopoopoina o le susu o le susu.

Latte Macatoto

Tele o mata tioata nofoia vevela susu, ma 1/3-foma. Espresso ua liligiina i le vai inu mulimuli, o loʻo pasi atu i le 'au, ae le fefiloi ma le susu.

Le tele o vai i luga o le ipu. Lona pito i luga o le 250ml. Fetuunai lenei faʻailoga, o le a mafai ona e setiina tapulaʻa mo ipu o eseese ituaiga.

Vevela kofe. E mafai ona e maua se vevela po o le mafanafana. O le vevela o le Essetic Espresso-tusa o le 90 s, ae a manaʻomia, e faʻatulaga le itiiti ifo ma le faʻaititia.

Tomai e saunia ai ni ipu se lua. STRA E te le tau faʻatali mo lou lua afa e kuka ai lau meainu e te fiafia iai.

Susu taimi. O nisi faʻataʻitaʻiga na faʻatagaina ai oe e faʻavaeina i le taimi o le muaʻi vave kofe. E taua pe a manaʻomia, e mafai ona faʻaleagaina lenei vaega.

Filifilia o se masini, mafaufau mo se isi taimi.

Faaali atu. O le a moni lava o ia "fesootaiga" ma le masini sili atu masani - e logoina oe e uiga i le mea o loʻo tupu ma o le a le mea e manaʻomia ma le masini (faʻamama le susu, mama le susu.

Ituaiga o meainu. E le o se masini kofe uma ua sauni e tapena, mo se faʻataʻitaʻiga, masini makito poʻo le latte. O le mea lea, pe a faʻatau, faʻamanino o le mea e inu e mafai ona kuka mo oe. O nisi o le a fiafia i le galuega "inu e ala i le oomiina o le tasi faamau". O lona uiga e le tatau ona e "flip" le masini lisi i le sailiga o le manaʻomia filifiliga ma seti ni tapulaʻa. Na ona fetaomi le pusa kofe talafeagai i le fale faʻatonutonu, ma o le a iai i le ipu.

Ipu vevela. Edpreto ua ave e tautua i ipu mafanafana, o lea o le faʻamafanafanaga o le tulaga mo Spts o le a aoga tele.

Lua tagata fai pisinisi. O le poleri e taʻele ai le vai, mo le tapenaina o le kofe ma mo le fausiaina o le steam manaʻomia pe a sasaina le susu mo cappuccino. Cappuccino mafai ona kuka tele vave pe a fai o le sekone lea masini. Namsonins ma le lua Boilers tasi e maua ai le kukaina o le kofe, ma o le isi e maua ai sheam, o lea e tupu mea uma i ni nai sekone. O le Arad galuega o le tasi Boiler Pri Caor taimi na faʻaalu i le mea moni e agaʻi atu i le Steam tulaga.

Sulu vave. O oe bool cappuccino vave ma ma le galuega "vave steam". Na saoasaoa le suiga mai le "vai" auala i le "ulugalii" mode, ma le gaioiga atoa tumau e uiga i le 10 s.

Faamama le faamaualuga. Ina ia faia se kofe manaia, e tatau ona saunia mai i le maualuga o le vai maualuga, o lea e tatau ona muamua i se faamama le faamalu. Afai e leai se mea mulimuli, o le lime flaka e ono aliali i totonu o le taavale.

Tulaga ogatotonu. Infavoir mo saito - 250-350 g, mo le vai - 1.5-2L, o otaota o lapisi ua fuafuaina mo 20 tautua.

Malosiaga. Malosiaga maualuga le taumafaina o le kofe masini e tusa ma le 1.3 kw.

Malosi malosi!
Ata 21.

Selemen.

Malosi malosi!
Ata 22.

Philips saeco.

Malosi malosi!
Ata 23.

Jura.

Malosi malosi!
Ata 24pi.

Mimiti.

Malosi malosi!
Ata 25.

Philips saeco.

Malosi malosi!
Ata 26.

Electrolux

Malosi malosi!
Ata 27.

Vevela-ariston.

Malosi malosi!
Ata 28.

Vevela-ariston.

22. O le Xessis faasologa (Philips Saeco) Faʻatagaina oe e faʻagaeʻetia le tagata taʻitoʻatasi e ono faʻaaogaina, e oʻo lava i se aiga masani, e mafai ona maua le kofe.

23. Faʻataʻitaʻiga MUAMB (JURA) O le a faʻatagaina oe e kuka Cappuccino e aunoa ma le tua o se ipu. O le potu e aofia ai le Shinless Steeb susu le pusa pusa.

25.Fale complect faʻataʻitaʻiga HD8943 (Philips Saeco) mafai ona saunia ni meainu eseese.

26. O le ECG6600 (Electrolux) e faʻapipiʻi i le ECG6600 (eletise), o lea e mafai ona kuka ma vevela vevela ma sefe vave mea inu. E le gata i lea, e mafai ona faia tulaga masani: Le malosi o le kofe, o lona vevela ma le tele o vai.

27-28. Faʻataʻitaʻiga MCA 16 / HA (Vevepont-Aristson) e le naʻo le saunia o le kofe, ae fesoasoani foi i le susu poʻo le vai

Tauagafau Manaomia

E tusa lava pe o le a le matagofie o le kofe falefeʻau, latou te le mafai lava ona faʻaauau pea faʻamolemole faʻamolemole i le kofe fou, e aunoa ma se mea e toe faʻafoʻi ai. O nei masini e manaʻomia foʻi le faʻalogo. A o le i kuka, o le a tatau ai ona e lipotia le kofe (i pi po o le eleele), e faʻapipiʻi ai loʻu susu. E le gata i lea, o le kofe e mafai ona mumusu i le tele o aofaiga (mo nisi o tautua), ma o oloa-susu e pa'ū tele, o lea e sili atu le sasaaina o le vai inu. Aua neʻi galo e faʻamama le lapisi o loʻo i ai ma fufulu le susu o le susu pe a fai e te faʻaaogaina le itiiti ifo i le tasi le aso.

I taimi o taimi, o le masini o le a manaʻomia le faʻaleaogaina. Ina ia faia lea mea, naʻo faʻaopopoina se faʻamamaina lelei i totonu o le vai tane ma tamoʻe le polokalame faʻamamaina. Decilcoation mulimuli i le 1. E manaʻomia foi le faʻamamaina atoa o le faʻatulagaina o le masini, aua o totoe o le kofe i le taimi mafai ona aʻafia ai le tofo o vai inumau, faʻatupu le gaʻo. E masani ona faʻaaogaina ni fasi pepa mo le faʻamamaina o oe lava (o le tagata gaosi oloa e masani ona faʻaalia ai e talafeagai mo lau faʻataʻitaʻiga). O lenei faiga e faʻaauau le 15 minute. O le a tatau ona faʻamamaina le kulimi o le a faʻamamaina. Ia mautinoa e faʻaaluina le faamama, a leai o le otaota o le a faalavelave i vai i totonu o le pusa kofe. E sili le faʻaaogaina o vai vevela ma fai e aunoa ma vailaʻau. E mafai ona maua le masini mo le faʻaaogaina o faʻamatalaga auiliili o gaioiga talafeagai.

Cappuccintor

O le mafiafia mafiafia o le autama i luga o Cappuccino e fiafia tele, ina ia e alofa i se vaega o le kofe o le capcccintor. Latou o le masini (Payarello) ma otometi. O le fetuutuunai o le muamua ituaiga o mea leaga ua sasaina. E manaʻomia ai ni tomai mai ia te oe: o le a manaʻomia e aʻoaʻo ai le metotia ma sese e aʻoaʻo ai le auala e maua ai le sili ona lelei o ia. O le tau ma le susu (e masani ai i le ipu) ua tuufono mai i Paparello Tabe, o le a tautua. E tatau ona e pulea le faʻasologa o le faʻamamaina o le susu ma le ausa. Mauaina o le manaʻo e sili ona lelei, tuʻu se sipuni ma le puao i luga o le Espreo. O le Cappuc o le a faia mea uma o le a faia mea uma lava. O le susu mai le fale o loʻo fausia i totonu pe tuʻuʻese mai ai le agavaʻa o loʻo maua e ala i se faʻaata faʻapitoa i le Cappuccitonator ma o loʻo vevela i ai i se fomu. E tatau ona e saunia Espresso, ona tuu ai lea o se ipu i lalo o le cappucciontor (i nisi o le paipa mo le fafagaina o kofe o le a faaopoopo i le ipu.

I le faleoloa

Kofe masini - o se masini e manaʻomia ona faʻataʻitaʻi aʻo leʻi faatauina. O le mea moni, o le filifiliga atoatoa o le tutoatasi taumafai e kuka kofe ma tofo i ai. Afai e leai se avanoa, liliu i luga le masini ma vaʻai pe o le a le manino mo oe mo le lisi. E le leaga foʻi le faʻataʻitaʻi o se faʻasologa o le tausiga o le masini kofe: download "viʻiga" fatu ma le vai, ona taumafai lea e vavaeʻese mea. O le a fesoasoani lea ia te oe ia malamalama i ai, e faigofie faigofie, fai mai, leai se pusa lapisi. A maeʻa mea uma, toʻatele tagata o loʻo faitio o loʻo latou faʻamalosi tino pe le faigofie ona faigofie (mo se faʻataʻitaʻiga, o se kofe mafiafia e afaina pe a vavaeʻese le fagu. Faʻafu le mataupu o ia lava, pe sili atu ma lelei tele le paʻi atu. Taua le taua o le lelei o le palasitika - e faʻalagolago i ai, pe masani ona motusia ai vaega o le a solia. Ae ui i lea, o le uamea mataupu e le o mautinoa le faʻatuatuaina, talu ai le mativa-uiga lelei mea mafai ona malosi.

Malosi malosi!
Ata 29.

Tagata.

Malosi malosi!
Ata 30.

AEG-Electrolux

Malosi malosi!
Ata 31.

Gaggeenau.

Malosi malosi!
Ata 32.

Whirlpool

Malosi malosi!
Ata 33.
Malosi malosi!
Ata 34.
Malosi malosi!
Ata 35.
Malosi malosi!
Ata 36.

29. Fesootai masini c7660n1 (neff) ma otometi mama.

30. O le kofe masini pe 139 (AEG-Electrolux) o loʻo faʻaogaina i totonu o se vai ua fausia.

31.Cm 200 (Gaggenaau) e iloa e le manogi o Asma Whirl System: A o le palu vai ma le kofe e fefiloi, tatala i se fefiloi, faʻasaʻoloto vailaʻau.

32.An le tulaga o le kofe masini mai le aoina o konery comberpei (Whirlpool) e le tumau ai tamatamai lima

Kofe i le tau

Otometi kofe masini e sili ona taugata masini. Ae o le ae le salamo i le tupe na faʻaalu: O se tagata lelei-tulaga maualuga, ma le faʻaeteete lelei, o le a auauna ia te oe mo le tele o tausaga, sauni lelei kofe. Afai e te faʻatau se masini kofe e le mafai ona vevesi i taeao ma le pipili poʻo se kofe, e mafai ona e nofo i luga o le sili ona lelei. Aesyy oe e sili atu le manaʻomia ma manaʻo e faʻalavelave i le kukaina o le kuka, faʻatau le iunite ma tulaga faʻapitoa e mafai ona "fetuunai" le tofo o le kofe mo oe lava.

Kofe o le Konefa

I le itu tauagavale o le tagata asiasi na tuu se makele mo keke, ma le taumatau kofe ipu, o le 'au lea e tatau ona tutusa i le pito o le laulau. I luga o le laulau o se kulimi malosi pe susu susu. Ua manaʻomia le tioata o le vai malulu. E le tuuina i se suka, ma tautua eseese, ma e mautinoa lava le atoatoa.

Tau mo le tuueseeseina o ata tu i luga amata mai le 20 afe rotabs. O se tulafono, o oloa ia o oloa tele o tagata gaosi o aiga. O le tau o lesitala faʻalagolago i le ituaiga ma le laina o tekonolosi, lea e aofia ai lenei iunite, e tusa ma le 30-50 afe o rubles. O le sili ona mafai ona gafatia oloa o kamupani faʻapitoa i le tatalaina o masini kofe o Filisitia naeco. O lo latou tau e mai le 20 afe rubles, ae o le averesi, tusa o le 30 afe rotabs. O le taʻavale a Jura o le a tau le itiiti ifo i le 30 afe o le tolu, e ui lava e mafai foi e lenei kamupani ona maua faʻaputuputu mo le 50 afe rubles. Ma e sili atu taugata. I tulaga uma, o le tau ua tuʻu saʻo i le faʻatatauina i le aofaʻi o proprated parameters ma isi galuega. E naʻo le filifili i le mafuaʻaga ua e naunau e totogi.

Faitau atili