Ma le malulu, ma i le vevela

Anonim

Atheeve mo galuega i fafo: Filifiliga o le Glue mo le teuteuina o le tino, o uiga autu

Ma le malulu, ma i le vevela 12534_1

O loʻo feagai ma mea masani o le ceraramic ma le maʻa masani mo se avanoa avanoa mo le pranda ma paopao, ulufale i luga o fale, barbekure chat sone. Ae o le tatou tau, e a feagai ma ogaoga avega ona o le tele o vevela o feeseeseaiga (-30 ... + 40 s). O na suʻega e mafai ona tatalia na o mea faʻapitoa e mafai ona faʻaogaina faʻapitoa i totonu o faʻatonuga e tusa ai ma faʻatonuga a le tagata gaosi.

O le mea muamua e fai, ma filifili le kulimi mo le pito i fafo o loʻo maeʻa, o le sailia lea o le afifi o le upu: "Talosaga i le galuega i fafo." O le mea moni, i le micropores a le 'aufa mea e masani lava ona iai vai. Faʻaʻaisa, e fausia se feteʻenaʻiga lapoʻa o loʻo galue i luga o le taʻele paʻu. Na o le le mautonu-tetee o le a le amanaiaina le taofiofia i le leaga o le vevela, faʻapea foʻi i le taimi o loʻo i le ocsillations (mai le minus i le Plus).

Ma le malulu, ma i le vevela
O le Sopoiatea na tauto e faʻatupeina mo le a le ituaiga o le omea o loʻo fuafuaina mo le faʻapipiʻi faʻapitoa. O mea e te filifilia e tatau ona aliali mai i le lisi o loʻo lisiina i luga o le afifi. O le mea moni o le auala e faʻaaoga ai le pito i luga o le vai faʻaputuputu i lalo ifo o le 3%, percevin payware, cuinnis, o asglomet - i luga o mea puʻupuʻu. Ia faʻapipiʻi lelei i latou i le faʻavae, e le manaʻomia le o se tulaga masani (oneone fefiloi ma le tuufaatasiga ma le maualuga o mea totino. O le tutusa itu o laina o aso nei na faateleina ai le faaopoopoina. Ina ia taofi le elemene i le 6060 cm elemene, e tele naua taumafaiga nai lo le lapoa 1515cm.

O le mea lea, mo galuega i fafo, frost-revest-revestress gliuzed clusussions composictions - i luga o le sima-faʻavae ma jets ua faʻaaogaina. O le muamua o se mea matutu paluga, o le a le fiafia i le vai. O le lona lua e aofia ai le lua vaega fefiloi vave ae le i faʻaaogaina. A faʻatapulaʻa, o se vailaʻau vailaʻau e tupu, ma o le iʻuga o le kulimi autu ma faʻapitoa meatotino. O ia mea faʻapipiʻi o loʻo faʻaaogaina i totonu o faʻavae eletise ma mea na faʻaiʻu ai le fesoʻotaʻiga i luga ole mamafa o avega mamafa.

O loʻo teu oloa i faleoloa e iai le tele o oloa faʻapena. O loʻo gaosia e Henkel (fefaʻatauaʻi o le Fonotaga), Pafus (Bourgeon), SODE, Mapera (Poas-Prodags: Brand Weber-vetone), IVSIL, UNOOL, UNICIC, UMA - Rusia).

Ma le malulu, ma i le vevela
Ata 1.

"Stroymontazh MS"

Ma le malulu, ma i le vevela
Ata 2.

"Stroymontazh MS"

Ma le malulu, ma i le vevela
Ata 3.

"Oloa Saint-Goben oloa oloa Rus"

1.2. Vaega gaosi Fautuaina le faʻaaogaina mo le faʻafaigofieina o galuega lavelave: O le eleele enhansing faʻapipiʻi i luga ma le faʻavae, tile kusi ma le fiafia mo utupoto. 3. Laasaga Weber.vetoneit Ultra Condra Systement Gluue (Saint-Goben Facilima oloa Rusmic Fun, startiin panels

Taimi e mafaufau ai

O mea taua o loʻo iai ni uiga faʻapitoa. Faʻatusatusa O le mea mulimuli, o le a faigofie o le a faigofie le faʻaaogaina o ni auala. Muamua lava, o le lelei lea o le fofo, poʻo le olaga atoa (faʻaaoga) i le taimi o loʻo avea ai ma videoscosity e faʻatino galuega. O le itumalo e amata ona o le matutu paluga na faia ma le vai (bishx, elassx, o totoe mo 5-10minum, toe fefiloi o mea ua faamaoti ai, ma toe faasusu ai. O lenei taimi e 2-8h. O le a le mea e sili atu, o le sili ona talafeagai e galulue ai ma le kulimi. Ua manatu o le mafuaaga ua maeʻa i totonu o le tane ma e le palu (o loʻo ufiufi, ufiufi i se tapuni poʻo le polythylene). I le isi itu, o se ata tifaga faia i luga, ma le isi vaega e le maua ai le malosi i le malosi.

Taimi avanoa, poo le taimi tatala o le vaega, e masani lava 15-30mi. O le itu tauagavale o le pito i luga o le pito i luga o le tufuga o le tufuga e le i faʻaaogaina e leʻi fetaui, ma na fiafia lemu le Matai ia te ia. O le tele o lenei taimi e ono tuʻimomomoina ai le anoano o le mea e sili atu.

Ma le malulu, ma i le vevela
Faʻasaʻolotoga o le faʻaogaina, i le taimi e mafai ai ona faʻaosofia le tulaga o le fola i le eleele, o se isi uiga taua. O le neula o felafolafola o feutagaiga e le masani ona matauina. Faʻatulagaina o ni nai fusi, o le Matai ua maliu mo sina taimi e iloilo ai le lelei o le masonni ma, pe a manaʻomia, aveese tagata taʻitoʻatasi. E masani lava 20-60ming. Soʻo se gaioiga o le taʻele ina ua maeʻa le taimi faʻatulagaina o taimi, ae iʻu atu i le mea moni na faia e le au o loʻo faia i le Blestilayer. O le iʻuga, e faʻaititia le malosiʻaga, lea e matua taua lava ile tulafono o lona uiga. Faʻaopoopoga, o le taimi faʻafesoʻotaʻi o nisi taimi ua le mautonu ma le taimi o le olaga o le faʻalauteleina o le tuʻufaʻatasia, o loʻo mafai ai le "matagofie", ae i le taimi e tasi e ono faʻateleina ai le tumau o le faia o le feagai.

Manatu o se faapitoa

O le tele o tagata faʻatau ua fautuaina e faʻatino ai le Courdid Opedding i luga o le matutu o le tau, i le ea vevela ma le atoa 5-30 s ma faʻailoilo ua faʻanoanoa e le sili atu nai lo le 80% o le susu. E taua le manatuaina o le faʻamatalaga e uiga i le aoga o le fofo, o le taimi tatala o le vaega tatala ma le fetuunaiga o le paʻu o le paʻu, o loʻo maua atoa i le vevela vevela o le 20-25 s ma le susu vevela 60%. Peitaʻi, e faigata ona mafaufau tutusa i le faʻatagata o tapulaʻa i luga o le auala: I le taeao ma le afiafi e masani ona malulu nai lo le aso; E filemu, sosoo ai ma le matagi malosi po o le timu. O le mea lea, o uiga faʻapitoa o le fofo o le talimalo e mafai ona suia teisi. E le o le mea na tupu o le poto masani e tatau ona amanaia le tau. Matou te aumaia se faʻataʻitaʻiga faigofie: Glue e faʻaaogaina vave e 1-2m2 e tuʻu ai ni laupapa. Faapea o le avanoa o le vaega o loʻo faʻamatalaina i le faʻamatalaga o le 15min. Afai o le la e vevela ma susulu atu i luga o le auala, nei tausaga, e masani ona faʻaititia, e faʻaititia ma manaʻomia e gaoioi vave. O le faʻataʻapeina o le faaputuga o le mea e le maua ai le kulimi o le a le tuʻuina atu le mea e manaʻomia, o lea e i ai le lamatiaga e mautinoa ai ua le toe oso ese le le fiafia. E le gata i lea, faatino galuega i fafo i nofoaga tetele, e tatau ona maua mai i totonu o suisui.

Arkady lukoyanov, ulu o le matagaluega toleniga "Knauf makaina Krasnoodork"

Luga i lalo pe lalo ifo?

E tatau ona totogi faʻapitoa le mataala i le afhehels o le a o le faʻavae. Faʻaaogaina Glue Concoictions o le 0.5-2.8 mpa. O lenei faʻatusatusaga o loʻo faʻaalia ai le tele o taumafaiga o le a manaʻomia e faʻalogo ai le paʻu mai le pito i lalo pe a o le kuli atoa. O le sili ona malosi "malosi" o loʻo fuafuaina mo ni mea matuia o le lapoʻa o le tele ma toetoe lava leai se suavai o le vai.

Ma le malulu, ma i le vevela
"Fanua Ball Force Systems" o faʻamatalaga o ni faʻamatalaga o nisi faʻavae, gaosiga tagata gaosia ma le mitamita e sili ona lelei o lenei sui. Ua tusia e le JOvi Consing e le o le tale pe a taoto ma feagai ai ma le feagai ai galuega mai luga i le pito i lalo. Afai o lea, aisea e tele ai le master e tuu le faaputuga i luga o le sili atu, lalo luga? E faigofie le tali: O le maualuga o le mea e sili ona lelei e maua ai le tomai lelei, ma o le mea e mafai ona sili atu o le 0.5 mm, aʻo le faʻaaogaina o le sili atu taugofie o elemene o elemene. A tuʻu mai le pito i lalo, o le pito i lalo laina o nonoa masani e le faʻatagaina ai elemene o le pito i luga o le pito i luga. Ae ui i lea, o le tumutumu o le laina mulimuli (i lalo o le totonugalemu o le tele e masani ona teuteuina, ma e foliga mai e le matagofie tele. Afai e te faia se faʻamalamalamaga mai le pito i lalo, e foliga sili atu le mautu, maeʻa, ma le faapuupuuga (pe a manaʻomia

Manatu o se faapitoa

O le matai faʻapitoa e galulue ai ma le sili ona faigofie-oneone manina fofo ma ceraracic lapisi i le 18%, masani e faʻasolo ai le faʻamaeaina o mea ua faʻauma. Poocy Stakes Faʻasusu le vai, ma ona o lenei teisi teisi faʻateleina le taimi avanoa o le faʻagaioiga ma le faʻapipiʻiina. Doves pei o le omea mai fafo faʻaaogaina mea le mautonu ma le tele o le vai maualalo. Latou te le mitiia vai, ma e le aoga foi ona faasogiina. Le tutusa ona o le faʻaopopoina o le susu i luga o le pito i luga o le vai susu susu o le a sili atu i le aofaʻi o le vai e manaʻomia e faʻatulaga ai le malosi o le vaega faʻatauvaʻa; O le a faʻatupuina lona faʻamago ma mautu. Mulimuli ane, ua mafai ona ia inuina ma gau, ma e mafai ona faia le ava. Afai o nei nofoaga o loʻo utaina, o le taʻele e ono gagau. E le tupu lenei mea, o aso nei maualuga maualuga-tekonolosi e mafua ai ona faʻaalia le tele o le vai.

Alexander SlivKo, Likol Technical Support Manager

Ma le malulu, ma i le vevela
Ata 4.

Moli uila

Ma le malulu, ma i le vevela
Ata 5.

Moli uila

Ma le malulu, ma i le vevela
Ata 6.

"Fale Basf falls"

Ma le malulu, ma i le vevela
Ata 7.

"Knaufi"

4.5. Upkol X 11 (Utakol) - Faamalosia Frost-Puipuia Glure paluga, e mafai ai ona e taamilo i luga o le fola ma pa. E le mafai ona tapunia naʻo le faʻatagaina, ae o le le lava foi le lelei o le tuai o le gagana e faʻaleleia atili ai le faʻatekinolosi o le kulus ma faʻaaogaina le tauvaga o soʻo se ituaiga. 6. O loʻo fausia le paʻu o le Elactoctropic Glie PCIolup (BasF), atiaʻe i luga o le faavae o Nano-Tekonolosi, e fetaui mo le faʻasoaina o ituaiga uma, i totonu ma fafo. 7. Flex ("Knauf") - o le tamai titi kulimi, fautuaina mo le maeʻa o luga o le maualuga o le utaina ma le vevela o le vevela, faʻapea foi mo le vevela

Manifinifi ma mafiafia

I le faʻatusatusaina i le Coundment Clubles, Aso Nei o Allhetive Condopictions o loʻo faʻaaogaina e se manifinifi manifinifi (faʻaaogaina se sheathd spaula) i luga o le muamua mafolafola ma lamolemole base. Malilie, o le maualuga o le tulaga o loʻo i ai o loʻo i ai le taugofie o le fofo. I le taimi lava e tasi, ona o le tele o le kulu, o lona solomuli e ono tupu, ma e maua ai le gaogao o le gaogao i lalo o le kapeti. E faʻatagaina ai lenei mea, ae le manaʻomia. O le mea lea, pe a faʻauma i luga aʻe o le saʻo o luga, naʻo le matagi o le avega, o le fofo e tatau ona aofia ai ia le itiiti ifo i le 65% o le vaalele o le paʻu, ma le 90%.

O le sili sili ona mafiafia o le sili atu le faʻapipiʻi vaega o le 2-6mm. O le tele o le laufanua o le pale, o le mafiafia e tatau ona avea ma soʻotaga ma, o le mea lea, o le sili atu o le tele o nifo o le spalala. Faʻataʻitaʻiga, mo se sikuea elemene ma se isi itu o le 10 cm, o le tulaga manaʻomia o le spalatus o le sparala o le 6 mm, ua uma ona 12. O faaputuga taʻitasi e faʻaaoga i le faʻavae, fetaomi ma teisi lapisi e aveese le gaogao ma maua ai se lamolemole vaega o keke.

Ma le malulu, ma i le vevela
Lioksatacted Direct Regively O lo o i ai i le va o le tele o pou o nonoa ma lautele o le au sui i le va o latou. O le tamai-faʻatulagaga (e oʻo i le 1010cm) o loʻo i ai i se mamao o le 2-3m o le tasi i le isi, mo le lapoʻa-tele (mai le 3030cm ma sili atu) o lenei mamao. O le le mautonu o sioa, lauiloa tele i totonu, i le auala e fai e le fautuaina. I le faʻateleina o le vevela, o mea uma o loʻo faʻateleina, o le mea lea, o le taʻamilosaga o taoto totoʻa o le "aʻe" o le tasi. I luga o le pito i luga o le Italia poʻo Sipaniolo gaosi oloa o loʻo faʻaalia ai le o loʻo faia o le vaega o le auala, o le fesuiaʻiga o feutagaiga ma le mafiafia o le limatu o le lima o le lima. O le aufaatasi o nei atunuu o loo matua tele lava. EUU O tagata gaosi e faigata ona tuuaia le le agavaa.

E aliali mai o loʻo fai mai le vaega o loʻo fai ai le matafaioi o le vevela o le faʻalenatura (i mataupu e le faʻatagaina ai le aofaʻiga o mea o loʻo tuʻuina atu ai le utaina i luga . Ma, o le tamai laufanua i le nofoaga o le taʻavale o le a "lagona sili faʻamalieina" ma o le a sili atu lona lelei nai lo le lapoʻa-fausaga maa ma le tino. Faʻamasino mo Oe Lava: O le uili o le masini ulufale, pa'ū i le pito o le paʻu, liliu atu i se leve, galue mo se avanoa. Ina ua uma ona alu le uili i le ogatotonu, o le taʻele o loʻo feagai ma se malosi sili ona malosi mai le pito i luga i le pito i lalo i le isi itu, ona toe avea ai lea ma se ituaiga leve gaioiga i le faʻafeagai. A faʻaalia i se tamai paʻu, o le mana o le vavaeeseina o le a itiiti ifo.

Manatu o se faapitoa

Afai e le mafai ona maeʻa galuega i luma o le malulu o le malulu ma le aso vevela e seasea oso aʻe i luga o le 5 s, matou te fautua atu i le Weatra Wort RUB "). O loʻo faʻaaogaina i le -10 ... + 20 s, aʻo le olaga atoa, o le auala tatala ma fetuʻutuʻuga atoa ma uiga o le taumafanafana o le taumafanafana. Faaaogaina o le taumalulu o le alaga, e taua le mulimuli i ni tulafono faigofie. O le taga ma le matutu paluga e tatau ona teuina i totonu o se potu mafanafana ina ia mafai ai i le taimi o tapenaga o le 0 C. o le vevela o le vai, o le 7-35 s. Mulimuli ane O le laualuga na fuafuaina mo le patipati, e tatau ona i ai se valeiga ma aisa i luga. E masani lava, o tagata faigaluega e faʻaosofia ai le kulimi kulimi o le vevela vai poʻo le solo i ai se mea leaga. Aua le faia lenei mea. Masini masani - sese le fua o le vai pe a kuka le kelu mo le taumalulu galuega. Ina ua uma ona fefiloi ma le aofaʻi o le vai faʻamatalaina e le tagata gaosi, o le tuʻufaʻatasiga o sina mafiafia. O loʻo toe fefiloi pea le 5min pe a uma le muamua toʻotoʻo ma toe fai lenei gaioiga pe a fai o le faʻapipiʻi amata ona mafiafia i le taimi o le galuega. Peitai e le mafai ona faaopoopoina vai i le vai. O le a suia le tafe o le vailaʻau vailaʻau faʻasaina, ma le tanoa o le a le taofia e tatau.

Aton Normantovich, Oloa Mana Mana Ain-Goben Factore oloa Rus »

Na faʻafetai le Faatonu mo le au Faatonutonu. ", O oloa fausia o le Saintant-GoT-GoT-GoT-GoT-Gost-GoT-Gollen Ward", Upkopol mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Asishes mo fafo atu ma galuega i totonu

Igoa Gaosi oloa (atunuu) Asthesion, MPA O le alavai o le paluga, h Taimi fetuunaiga, min Tetee aisa, taamilosaga Afifiina tele, kg tau, olo.
"Volma-veterales" "Volma" (Lusia) Sili atu nai lo le 1. 3. lua sefulu lima sefulu 25. 300.
"Glims-96" "Glims-Prodakshn" (Lusia) 2.5 Le itiiti ifo 4. lua sefulu lima sefulu 25. 466.
"Faavae i le granpiles t-14" "Stroymontazh MS" (Lusia) E le itiiti ifo nai lo le 1. 5-6 tolu sefulu lima sefulu 25. 275.
"Flex" "Knaufi" (Lusia) E le itiiti ifo nai lo le 1. 3. 10 E le itiiti ifo i le 25. 25. 500.
"UNICS 2000" Unis (Lusia) 0.5. 3. 10 35. 25. 200.
Lautele lautele le fiafiaga atlas Atlas (Polani) 0.5. fa 10 N / D. 25. 275.
Cerrestit cm 11. Henkel (Siamani) Sili atu nai lo 0.8. 2. lua sefulu Le itiiti ifo i le 100. 25. 220.
Staflex k81. Keraton (Lusia) Sili atu nai lo le 1. valu 60. lima sefulu 25. 570.
WeBber.vetott Ultra Faamau "Oloa Saint-Goben oloa oloa Rus" (Lusia) Sili atu nai lo le 1,4. 2. 10-15 75. 25. 555.

Faitau atili