I le ulu o le agaga

Anonim

Wompboards: Lima ma le pito i lalo o faʻataʻitaʻiga, auupega ma le tele o le suavai o le sapalaiina o le sapalai modes ma le faʻamamaina o le tino, hyminic taʻele

I le ulu o le agaga 12536_1

O le matafaioi o le taʻele vai e mafai ona sili atu le tauagafau, ae naʻo le muamua leo. Ae maise lava, ae i totonu o se suavai suatu foliga foliga o le olaga o vaalele na tatou maua ai le mama, soifua maloloina ma le lelei o lagona. E le o toe avea ma fiafia tagata gaosi oloa ia i tatou ma uluai fofo.

Matmandary elemene o soʻo se vai taele - o se telefoni, pe na o se vai mafai. O tagata gaosi o le auala o le vai o loʻo faʻamalosia ai le faʻaeteeteina i nei masini ma valaʻauina tupulaga taʻutaʻua o le lalolagi e atiaʻe. O le faʻaiuga o le taʻele o le taʻele o le taʻele lea na sui mai i se vaega o le vaega o le vaega o loʻo faʻatau atu i se "SMAR" faiga, mafai ona fatuina ma le tele o le timu, ma le tamai potu o le nuanua ... manaia e uiga ia e le faʻafuaseʻi, ona o aso uma e maua ai le taʻele e sili atu le lauiloa nai lo le va o le taele. O loʻo faʻamalosia foi lea o le faʻapipiʻiina o faiga e faʻatagaina ai oe e i ai se paopao ia e faigofie i le tagata faʻaaoga: i luga o le pa o le taʻele poʻo le vai taele.

O le faaleagaina o le mekasini "IvD" o mai tusi lea e fesili ai le aufaitau pe faapefea ona filifili se sui lelei mo le tuai o vai e mafai pe ua ata lautele. O le a matou taumafai e tali mai i fesili autu e uiga i Devilipas o loo faitioina o matou agaga.

1. O le sikoa e amata ai le filifiliga o le taele vai mafai?

Muamua lava, e tatau ona e filifili le mea o le a "nonoa" i le puipui po o le taualuga. E taua tele lenei mea pe a fai o le a le aoga o le sui o ni auupega, o le suavai e mafai ma le hese pe o le la e mafai ona suia ai (i le tulaga o le vevela pe a tatou manao ia faia se taʻele i luga o se faʻavaega fou ma le tele o le tomai faʻapitoa. O le nofoaga o le vai e mafai ona fuafuaina tele le metotia o lona faʻapipiʻi (tusi lesona pe tuʻutuʻuga), o le gaioiga, gaioiga, mamanu ma i le iʻuga e afaina ai le tau.

I le ulu o le agaga
Ata 1.

Iakopo faauluulu.

I le ulu o le agaga
Ata 2.

Vitra.

I le ulu o le agaga
Ata 3.

Iakopo faauluulu.

I le ulu o le agaga
Ata 4.

Zucchetti.

I le ulu o le agaga
Ata 5.

Zucchetti.

I le ulu o le agaga
Ata 6.

Ritlioo.

I le ulu o le agaga
Ata 7.

Roca.

I le ulu o le agaga
Ata 8.

Iakopo faauluulu.

I le ulu o le agaga
Ata 9.

Iakopo faauluulu.

I le ulu o le agaga
Ata 10.

MimxA.

I le ulu o le agaga
Ata 11.

ROSBRI.

I le ulu o le agaga
Ata 12.

Iakopo faauluulu.

1-3. O loʻo mafai ona i ai se eseʻesega o nofoaga o loʻo i ai nei e maua ai se ata o loʻo iai se ata. Tolu-saoasaoa nozzole ma le anti-fata le fetaui lelei mai le taʻele o le conxe e14342 (1) o aga masani. O le tau o se seti o le Barbell e tusa o le 9 afe rotangs. E tele ni ata tifaga (2). O le vai o loʻo 'aʻai i' olo (3) taʻele moddule e faʻaalia i le faʻaititia o laina. Matte Aluminum Cuting na fausia ai se lagona o le mafanafana ma faʻafaigofie ai le tausiga. 4-7. Ogatotonu o le taʻele modules. O le vai e mafai ona i ai ma lua ituaiga o vaalele ma osofaiga. Spameter- 500mm. O le a manaʻomia e le tulivae se palu ma le ono mafai ona faʻatautaia ai galuega (4). Sliding Rain Ituaiga (faʻataʻitaʻiga z94199) O loʻo sau le vai i le tolu cheeb paipa. O le ogatotonu o le ogatotonu o le pito i tua. Lapoa o le vai ma le 500mm (5). Faʻamuta mafai ona mafai ona malamalama lelei i tioata ma le staneless steel exero i totonu o sikuea foliga e mafai ona teuteu le faʻaititia o le itiiti ifo (6). O le ultrathin "affil" Counter mai le Vingege XL faasologa e mafai ai ona e taʻele ma le faʻamafanafanaga faʻapitoa (7). 8-10. O loʻo i luga o le puipui i luga o le puipui o tagata e faʻaaoga ai i luga o le potu o loʻo fuafuaina: O le sikuea sikuea e- o le 4 19 19; NOZZE E 14536 (Somefice- 200mm, tau - mai le 8 afe Rubles) (9); Faʻataʻitaʻiga Contor (lapoa-81mm, tau, mai 2500 rubles) (10). 11.12. O le taʻele pusa o measina o measina (11) mo le taele ma se vai mafai ona faʻataʻitaʻia le lima. Tusi lesona faʻailoga ma se mea e faʻapipiʻi ai mai le faʻasolo o le tisaina pusa (12). O le tau o le pa e mai le 5 afe o rubles.

Auala e foia ai faʻafitauli o faʻafitauli o le vaipuna

Afu, maualalo ifo mai le taualuga o lou faletaele, e faigata (ma nisi tulaga ma le le talafeagai). E tutusa le matua maualuga-tech-test-test le matua taugata i itu uma. E faʻapena foi le faʻapipiʻi, e mafai ona maua i le vaega toe faʻaleleia (pe a fai e te fuafua e tuu se module i luga o le faletaele poʻo le taʻele i le fauina o le faʻasologa). O le a tatau ona e faia se apefai (mo se fale), o faaputuga vai vai vai e le gata i le puipui, ae faapea foi i luga o le taualuga. I le taimi lava e tasi, atonu e manaʻomia e faʻaeʻe ai le fafine pepelo, aua ua faʻasa e faʻamamaina ai papatusi taule. O faʻaiuga o le a faʻaitiitia o fale.

O le mafanafana o le taele e tele vai. E le o se avanoa e fiafia ai Europa faʻataʻitaʻiga ma le ECLAS, faʻataga e sefe i le 50% vai. I le taimi lava e tasi, o le taualumaga lava ia e le itiiti ifo ma le mafanafana.

2. E mafai ona ia faʻatinoina tulaga maualuga o le vaiautu, mo se faʻataʻitaʻiga, "o timuga timu" poʻo le kasa?

Ioe, aua o le pepa puipui o le sili ona lautele o le vaega o le vai taele. E tele fofo ma le eseese o fofo, e ui lava mo le tele o tagata o loʻo i luga o le Water-metping taʻele o loʻo fesoʻotaʻi pea ma le tusi lesona. O le asō, e toetoe lava o soʻo se ituaiga o le vai e mafai ona nonoa i luga o le puipui: Ma le masani tusi masani o ni faʻamatalaga i luga o se spemble hose. O le mea mulimuli o se tasi o mamanu e aofia ai le tusi lesona o loʻo mafai ona fetuʻutuʻu i luga o se mea e mafai ona fefiloi, o se fefiloi ma le pito i luga o le laina.

Tagata gaosi tagata taumafai e faia le tafe o vai i lima-faia o le taʻele pulou sili atu le viia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tafe o vai i le fou a-qai vai mafai (kuptie, Siamani) fausia 90 Jets. Ae ui i lea, o le lapoa o le ulu o ulu o nozzles e le sili atu i le 150-200mm. Tagata faʻaaogaina e miti o le a o le ofi atu se vai mafanafana poʻo se vaipuna malosi, faigofie ona maua le faʻataʻitaʻiga manaʻomia i le tele-fausaga i luga o le 500mm. E mafai ona faʻapipiʻi i le taualuga o le taualuga ma le puipui. Fiafia i faifeʻau ua tupu aʻe, talu mai le "rians genterey" suauʻu e aoga tele tele. O le taʻele o le taʻele ma le pito i luga vai (ma le malosi malosi) faʻateleina le maso leo, faʻaleleia le metabolism, fesoasoani e faʻaititia le mamafa .D. Eria vaivai vai sapalai (i le taimi lava e tasi o loʻo tumu i le ea) faʻatagaina oe e malolo ma toʻafilemu. O se tagata na ia ni nai minute i lalo o le vai malulu, e foliga mai na ia fufuluina i lona taumafanafana.

O loʻo iloga foi le faʻailoga o le sikuea ma le faʻatagata o le sikuea. Fua o le Square Prey Prey Eo (James Teteelin, Farani) - 280280m8. O le faʻamaoniaina o ni tagata e faʻatagata (Hansgroe, Siamani) e eseʻese tulaga: 251151, 36090 ma 430220mm. O loʻo maua ai e agaga tetele o tagata gaosi oloa o vai gaosi oloa o vaipuna: Harnbracht, Gensa, Genni, Roax (ADEMIC (ASNAMUI) ), Kohler (USA), Vitra (Turra (Turkey), Hansgrohe, James Devilf, Kaverni ID. O uili e tuʻuina mai e "The Brictical White", "Canusy Chime", Cascades ma Isi vai sapalai uili, e masani ona faʻaalu i tua.

O laumata o le Waypody vai e mafai ona avea ma faʻamanatu, natia i ai i le puipui, o le leo moni o loʻo tupu mai ai mai ai. O le tulimanu o le faʻafanua e mafai ona faʻasaʻo tasi ma tumau pe suia i le fesoasoani a se hinge conkound ma le faagaau o loʻo faʻamautu. Faʻafetai i le mafolafola taʻele tisiki ma o le umi o le uʻu o loʻo i ai se lagona o loʻo feagai ma le asoa i le ea.

O i latou e manaʻo e tuʻufaʻatasia le lelei o le malosi o le pito i luga ma le fetuutuunai o le 'avanetery mafai, gaosi oloa ofoina faʻatasia faiga tamoʻe. O le faʻapipiʻiina o latou e faigofie tele, o le mea e te aloese ai mai le toe faaleleia o le faletaele, le maalofia pe a faʻapipiʻi le puipui o le puipui, ma le sili atu o le taualuga. Tau mo oloa faapena e eseese. O le mea lea, o le taʻaloga taʻele i le taʻele (kilomi) taele o le a tau le tau 10 afe rotabs. (e aunoa ma le totoa). AZA Randeance E REYPIPE 420 (Hansgroe) o le a tatau ona avatua pe tusa o le 60 afe rotabs. O le aofaʻi e sili ona manaia, ae e aoga le oloa. O le sitaili pito i luga o le taele i le ituaiga o se manifinifi mafolafola tafatafa maua ai ni ituaiga se lua o le jet-vaivai timu ma tafe tafe.

I le ulu o le agaga
Ata 13.

Ritlioo.

I le ulu o le agaga
Ata 14.

Hansgroher.

I le ulu o le agaga
Ata 15.

Kohler

I le ulu o le agaga
Ata 16.

Kohler

I le ulu o le agaga
Ata 17.

Uati.

I le ulu o le agaga
Ata 18.

ROSBRI.

I le ulu o le agaga
Ata 19.

Hansgroher.

I le ulu o le agaga
Ata 20.

Roca.

13-17. O le au teuteu e mautinoa e faʻatagaina ai se vaʻai fou i mea masani (13). Tau - mai le 20 afe rubles. O le pito i luga taele e 420 Air 2jet (14) ofo atu tagata e lua ituaiga o Jets: Rainar Sandudad ma le ea ma le ole atu i le ea ma le alofa i le ea. O nei ata o loʻo ulagia ai faʻataʻitaʻiga o loʻo avea ma mea e sili ona foliga tutusa o le laʻau i luga o tagata e umia stems (15-17). 18-20. O faletaele faletaele (18) mafai ona faatino i le Retro sitaili faigofie ma faigofie ona faʻaaoga. O le Croma Cloytic faʻailoga (19) e aofia ai se tusi lesona o loʻo i ai ma le tolu ituaiga o le jet ituaiga (timu, mono, o le faʻavaveina o le faʻamama o le 5 afe. Pusa Deluxe taʻele pusa (20) o loʻo faʻaalia e le matagofie o le aoga o mamanu ma le aoga.

Suia ituaiga o Jets, faʻapea foi ma le tusi lesona i le pito i luga, fetuunai le vevela o le vai ma o le tafe e mafai ona faʻaaogaina ai se mea leaga. I luga o le tioata fata e talafeagai e teu ai vailaau. E sili atu le manaia, matou te vaʻaia le tele o fata, e aofia ai ma le 'auʻaunaga o Hydromassages, e pei o Teka (SPAY) tau. Latou te le nofoia le tele o avanoa ma faʻatagaina oe e tausisi i le mama o le tino, ae faʻapea foi ma ona leo. O nei galuega o le faʻavae o loʻo iai i luga o le puipui pa; I luga o le, vai e tulaʻi i le malosi maualuga maualuga o le agaga. O le lapoa o le ipu i le taugata o faʻataʻitaʻiga e mafai ona oʻo i le 500mm ma sili atu.

Uamea po o palasitika?

O mea e masani ai mea e masani ai ona faʻaaogaina mo le gaosia o le uʻamea uʻamea o loʻomea ma palasitika. I le taimi lava e tasi, o isi faʻailoga ma le Chrome Ringting foliga tutusa ma le umi pe a e le o ave le vai apa vai. O le palasitika o loʻo i ai i le tele o le tele o taʻitaʻi Europa tagata gaosi oloa Europa. O latou manuia o se tamai mamafa ma eseese ituaiga. I le tulaga o le pa'ū, latou te le faʻaleagaina le tulaga ma aua le faamanualia se tagata. E moni, o nisi e faaaogaina o latou e sili atu le leaga nai lo uamea. I le taotoga umi, o le kaʻia o le avey o nei tamaʻi taase e masani ona sologa faʻataʻapoko, ma o nisi taimi e vaʻaia. E oʻo mai ile nofoaga vaivai i le itu, talu ai foʻi o le filo ua faia foi i le palasitika, ma e le mafai ona siʻitia. O le tau o le tau vaega e aofia ai matau sa faia o le palasitika, lea e pei o chrome uamea. O le tuufaatasia o latou tele e masani lava metallic, itiiti masani ona faia mai i le tutusa mesticsics plastics. Oloa o le vasega "lux" (aemaise le agaga i le redro style) o loʻo faia o cromed apamemea poʻo shinsun state. O tulaga lelei o le uamea faʻatusatusa i le palasitika o loʻo aofia ai i se taimi umi o le olaga ma le faʻasaoina o le arethhetic ma mea totino. O le leai o ni tagata uamea o le mamafa. Afai o se leo paʻu i totonu o le taʻele, ae faʻalavelaveina le faʻamaoni o le enamel o le taʻele o le afu o le taʻele o le afu ma faʻaleagaina ai le laʻei.

3. O a ni faamalieina o le vai o avanoa o loʻo i ai i totonu o potu malolo? O le a le mea e mafai ona maua mai ai e le tusi lesona o se tele laiti lapopoa?

Ina ia fausia lou "lalolagi o le agaga", e le manaʻomia le i ai o se faletaele tele ma taugata timuga. O sapalai e mafai foi ona palau i le tele o le sapalaiina o le suavai o auala, aofia ai ma le fesoasoani a le tamaoaiga lima lima. O aso nei o le taʻele o le taʻele o le taʻele o le vai, ma le faʻaeteete, ma le faʻamalieina o le fou tekinolosi ma muamua mamanu. Lenei faʻatagaina matou e ave le taʻele i taimi uma, sili ona lelei e tutusa ma lo tatou soifua maloloina ma lagona. O le faʻafanua e faʻaaoga ai le fa vaega autu o Jeets, o ana tusi talosaga e ese. O loʻo iai foi faʻalapotopotoga o faʻailoga tetele. O le mea mulimuli e fusia ai le faʻaaogaina o se masini faʻapitoa e sui ai le mama, leve i luga o le pito o le asini poʻo le faʻamau i luga o le uaea.

Jets, Reminicent o le timu, tape e ala i pu manifinifi (45-90 PCs. Lea e mafai ai ona e masani ai spray jets i luga o se vaega tele.

Malu (agamalu) o le faʻalumaina auala mai le manatu o vailaʻau e manatu o le sili ona lelei mo le fufuluina o le ulu, aua o le vai i le jet o loʻo faʻamoemoe (saturated ma le ea). O le sao a le faʻamalosi e taina ai le tafe o vai. O le ea e malaia e ala i le tasi pe sili atu pu faʻapitoa. O le fefiloi o le vai ma le ea o le ea e faapitoa ai e sili ona afaina ai le paʻu.

Massge Jets ua faia e faʻaaoga ai se node faʻapitoa. E i ai le rotoformam rotor ma le auala-faʻatonutonuina o le vai, o loʻo faʻataʻamilomilo, mimilo o le tafe o vai ma paʻu i totonu o pu laiti i le ogatotonu o le suavai. O latou omiga e maua ai le lelei o le malosi o le malosi e faʻaleleia ai le totoga toto, vave faʻatonutonu maso ige ma le toe faʻafouina mana.

Monosted, ae o se tamaʻi vaalele e mafai ona faʻaaogaina mo le malulu malulu.

I le ulu o le agaga
Ata 21.

Vitra.

I le ulu o le agaga
Ata 22.

Grohe.

I le ulu o le agaga
Ata 23.

Hansgroher.

I le ulu o le agaga
Ata 24pi.

Zucchetti.

21-23. Koluma ma le mea fefiloi ma le limatusi ma le lima tusi (21). O le Ondus (22) o le faiga e tosina mai ai se foliga le masani ai (fugalaʻau mamanu) ma tekinolosi fou: e pulea le suavai le suavai. Na fausia e Patricia Weikola se Urquil Coluking (23), uiga ese i le tele tele i auiliiliga. 24. O le CorIl palu ma se tagata e umiaina mo le taʻele vai o loʻo sapalaiina mai lalo o le vai mai lalo, mai lalo o le fola (o lenei mea e mafai ona faia i le tulaga o luga E tatau foi ona fuafua le loloto o le sipai o paipa, ma amanaia le mafiafia o le tineiga atoatoa

I totonu o faʻasologa tuʻufaʻatasi, matou te matauina, mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻasaga i tuufaatasiga o vaʻa masani ma malu. E fetaui lelei ma le ea o le ea ma fausia se mea manaia o le vaitafe, pei o se siamupini champagne. E i ai foʻi se vaalele e taʻua o le kaet, tuʻufaʻatasia le masani masani faigata ma le lautele o le spiral.

E ese a tagata gaosi mea ma a latou lava leo. Mo se faʻataʻitaʻiga, HESCH (Siamani) o le taʻele, tafe i le "vai fog" mode. O le vai i totonu ua nutimomoia ai laiti, o loʻo faʻaalia ai le ao vai e le o le tamaʻi faʻapipiʻi. O sea puao e iai le manaia o le fiafia i se tagata. UHAN- Tupulaga O Hensa2dadaday Watersang mafai i lua ituaiga o vaalele: aganuu ma i foliga o le afu (tau o le 4 rubles).

O le Foafoi o le taʻele o le taʻele pei (jopw degloton) saili i le tele o lagona o se tagata e tau ai auala o fetu. Puleaina. O le taele ulu e faʻataʻamilomilo solo i le diamettrical axis, lea e mafai ai ona e faʻaaogaina se tasi o le fa leaga i le taimi. E tofu lava le tasi i totonu o le auala mo hash: tu masani, ma le maualuga maualuga ole Spirity; Vaivai le teu o le paʻu o le jets o le paʻu o le paʻu; Malosi le jet, e faʻatino ai faʻaputuga ni suiga. Faʻaosofia le tafe o le vai, ma faʻaalu tele vaega o le tino. Afai o soʻo se auala, o le ulu e mafai ona faʻasaʻo i itu eseese ma o loʻo faʻatulaga ai le sili ona manaia mo oe e maua ai le vai. Vaituloto o lo o avea ma sui o le tolu tagata mamanuina. Tau- 4300RUB.

4. Omama vai, ma pai ala lea e ulufale ai i o tatou fale mautotogi, tuu ai le manaʻomia le mea sili. Faʻafefea ona puipuia le vai taele mafai ona mafai mai le tulauʻe ma lio lipine ma faʻalautele le ola o lona faʻagaioiga?

Ioe, e manaʻomia se faʻamamaluina lelei ua uma ona i le ulufale atu o le vai i totonu o le fale mautotogi. A o le puipuiga taʻitasi o le Leak, taʻitaʻi Europa gaosi oloa na vaʻaia o lenei: e faʻalautele le faʻatinoga o le taʻele o sparay, na latou faʻaauina ai o ia ma le palapala ma le mama. Muamua na fausia i totonu o le 'au ma o le faʻamamaina o elemene e faʻatuai ai fasimea, e aofia ai se paʻu paʻu. O le faʻaleagaina e mafai ona aveeseina mai le faamama, ua faateʻaina le taʻele.

I le ulu o le agaga
Ata 25.

Nobili ripotie.

I le ulu o le agaga
Ata 26.

Nobili ripotie.

I le ulu o le agaga
Ata 27.

Kuki.

I le ulu o le agaga
Ata 28.

Kuki.

25, 26. Ata mai le masani ai ma le chromothery foliga, lea e sili atu lona aʻafia i le neneti faiga ma liliu le vai vai. 27, 28. O se faʻasologa fou o A-QA Armor seti (Kverti) ma se vave faʻamamaina o le auala ma tolu ituaiga o jet ituaiga e faigofie ona faʻapipiʻi. Infricaticting (27) Faʻasaina le tele o sone o loʻo 'eseʻese, vaivai Jet (28) talafeagai mo le ulu o le ulu

Aveese le tupe teu o loʻo i totonu o le pu ma vai taʻavale mafai foi ona faʻamamaina, lea e faʻagaioia otometi i le sapalaiina o vai. O looi ai i totonu o auala-vai-vai sapalai papatusi, papatusi i tamai faʻamamaina papa o le faʻauiga o le taʻele o le taʻele o le taʻele.

O leisi auala o le tagata lava ia e sili atu ona masani ai, o le mea lea e eseʻese tagata gaosi e taʻua vave (Nangygroe), speclean (Siamani). O e faapea: o le pu o le diffusers ua malaga i se silicone filemu, lea e le tuuina atu sediments lime e mauaa i luga o le pu o le au eleele. O le filogia e mafai ona aveeseina i se smonge pe na o le luluina ma ou tamatamailima.

O le aso nei o le vai ua sefe

O tagata gaosi o le vai o loʻo faʻamalosia e faʻaaogaina le tele o ituaiga o vai o vai o vai. O le mea lea, o le arkvamm o le taʻele vai o le paopao e fesoasoani tele i le faʻaaluina o le vai ma i le taimi e tasi e taofia ai le tafe fua mai i lona tele mai le 12 i le 7.2 L / Min. Se isi maumaututu e maua ai le avanoa e aua le sasaa ai le vai i le aoga - ecuding. Ina ia tuʻu i le gaioiga, o se moli moli i luga o le vai e mafai ona faʻapipiʻiina i luga o le eco pointer ma o lea e faʻagaioi ai le vai-faasao auala i totonu). VOTOOO LE MATAUPU O LE VAI O LE VAI E LE VALE I LE 50%. O le tamaoaiga e faʻaaogaina ai le vai faʻatagaina ma le fetaui ma le Haeration of Devices: Faʻaputuga ni pu faʻapitoa i le Grant lona ulu o le ea ma faʻatamala i totonu o le suavai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Airjet Devices faʻaititia le manava taumafaina mai le 8 i le 3 l / min, a o le malosi o le jet e le suia.

5. O le a le mea e tupu ai le tau o le taʻele vai?

O le tau o pou (e le aofia ai) faʻalagolago i mea, le numera o le mode, mamanu ma le ituaiga. E mafai ona ou feiloai i Laken ma 7-10 afe NUMBERS. (Kohler, ISA), ma mo le 1250 Rullas. (Malax), ma mo le 620cle. - Faʻataʻitaʻiga lagona (o) ma le lua modes: "timu" ma le "timu". O le Axor Starck Capner Center Vaitaimi e mafai ona tau i le 5 afe rubles, ma le cromazs, vargos faʻataʻitaʻiga o le tagata gaosi e 300 rubles. O le Iakopo Tritofton Limal Kit, lea e aofia ai le vai, Rod ma fetuʻutuʻunaʻi Hose, e mafai ona faʻatauina mo le 3 afe rubles. Auala i Retro sitaili, o se tulafono, e sili sili atu ona taugata. Uevropey tagata gaosi oloa a le Barbell tau 2500-23 000 rai. Ae o loʻo iai le tele o le tau malulu, o le tau o le 1200 rubles.

Filifili se taʻele apa, muamua o le maitauina o mea uma i lona aoga, faigofie o le faʻaaogaina ma, o le mea moni, mamanuina, aua o le taimi nei o le leo o le totonu o totonu, faʻapea foʻi ma mea e fai ma vailaʻau. O le vai e mafai ona teuteuina i se faletaele, e le o le avanoa o le ulu o ia i le ulu o le agaga.

I le ulu o le agaga
Ata 29.

Roca.

I le ulu o le agaga
Ata 30.

Hansgroher.

I le ulu o le agaga
Ata 31.

Isa.

I le ulu o le agaga
Ata 32.

Iakopo faauluulu.

29. O puipui o le puipui o le faletaele mo le faletaele ma le taʻele taletour Victoria plus. Tau - 2300 Rub. 30, 31. Tulaga Lautele o le Tusi Lesona Le Lee Lee Leeky Visa mai le Pura Vida Caries (30) ma le 150MMM VERDEEER ma le tolu ituaiga o Jet; Triple-Model Model Alice (31). 32. Ve vai Tiles Tower Shee Boot Module

6. O le a le itu o agaga ma le a le taua?

I le aiga tele o le agaga o le agaga o le tino (taele, Biditta), o se matafaioi faapitoa ua tofia. O le isi tala lea. Faʻapipiʻi le mea mulimuli, e manaʻomia se nofoaga, ma sina tamaʻi pisi e mafai ona tautau i luga o le puipui latalata i le potu e toetoe lava o le faletaele. E tusa ai ma le ata, e le o ese teisi mai le lima masani o le taʻele, ma e le gata i le lapoʻa ma itiiti ifo o le raduis o le spishing jet. E i ai le sili atu le taua o se tapunia o se tapuni-ese mai le vanu o vale i totonu o le tau o le tino. E maua i le fetaomi atu i le tautotogo-utaina faamau i le taimi o le tumama taualumaga. A o le paluluga, fuafua i le fesoʻotaʻiga o le avanoa, e mafai ona e filifilia se mea: ma le faʻateʻaina, mo le faʻalilolilo faʻapipiʻi (o le, e tasi-e-i fafo, o le mea e foliga mai e le talafeagai.

O le fefiloi o loʻo fesoʻotaʻi atu i avanoa o loʻo iai, ma le suavai e mafai, pei o le masani masani o le taʻele, fusi ma le fesoasoani a le tagata e umia i luga o le faleuila-faauo. Faatasi ai ma le faʻapipiʻiina i fafo (vai i le shunter o loʻo sapalai mai i le vaipuna ma taele) e faʻaopoopo ai le faleuila i le taʻele vai i le mea e faigata ai. E mafai ona e fesoʻotaʻi ma le le gaoia o le taʻele i le plumping o loʻo pasi e ala i le faleuila (nanaina faʻapipiʻi). Peitaʻi, afai o le mata matale ma le fefiloi o ia lava nana i le puipui, e sili le faia lea i le tulaga o le toe faʻaleleia.

O se tasi o filifiliga sili ona taatele: o se ofutino ma le fufulu fufulu. E sili ona talafeagai mo na mataupu pe a fuafua e faʻapipiʻi le magoto ifo i tafatafa o le faleuila, tusa lava pe laʻititi (mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le faletaele e latalata i le tasi ma le isi). I le taimi lava lea, o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o fefiloi e faʻaaogaina ma le taʻele mo le avanoa. O le umi o le umi e filifilia e fuafua i luga o le mamao o le faʻamau o le faʻapipiʻi o le suavai mafai ma le faleuila, faagasolo foi mai le faigofie o le faʻaaogaina. E i ai moli umi e 1250, 1600, 1750 ma le 2000 cm.

O ia faʻataʻitaʻiga e iai le Gusustavsberg, Mora Armaur (Obvnenian), ORAs (Finex, Hansgro, Handwing. Faʻatumu ma le vai ma le faʻamoemoe latou te tau 2500-3000 rubles. (sili ona tamaoaiga filifiliga). O le tau o le aunuʻu faʻataʻitaʻiga e mafai ona oʻo atu i le 20 afe afe.

I le ulu o le agaga
Ata 33.

Tufuga

O. Kondratov

Ata e E. Kullibaba

I le ulu o le agaga
Ata 34.

Tusiata fale

A. o Iashkin

Ata V. Neftudo

I le ulu o le agaga
Ata 35.

Iakopo faauluulu.

I le ulu o le agaga
Ata 36.

Hansgroher.

33, 34. O le a le faʻaaogaina o le solo solo mo le fausiaina (33, 34) e faigata ona iloa pe o le vai vai e ufiufi i le faʻafefiloi o le vai o loʻo ufiufi i le suavai. 35, 36. O nei ata sima teuteu mo le solo solo, e le pei o le masani ai, tele tamai lapopoa ma se tamai sundras raras. Latou te tuʻuina atu foʻi i se fesuiaiga-fesuiaʻiga o loʻo i luga o le tagata o loʻo umiaina le suavai

Faʻaaoga le alaga o loʻo fesoʻotaʻi i le vaipuna puʻupuʻu o le. Muamua e tatau ona e tatalaina le faʻafefiloi, fetuunai le vevela o le vai i le mafanafana, ona kiliki ai lea i le vai faʻamau e sui ai le vai tafe i totonu o le suavai taele. Ua maeʻa ona taliaina le faʻatonuga, muamua o le vai i le simula, ona tapunia lea o le paluga, lulu le vai faleuila, ma faʻaputu i luga le vai. Manatua o le solo solo o le vai o loʻo fesoʻotaʻi i se mea faʻafefeteina, aua o le alatoto i totonu e naʻo le fuafuaina i luga o le puʻupuʻu o le vai tafe.

O tagata atamamai na fautuaina le Studdatic palumio mo le solomuli o le taele, o loʻo iai se lelei lelei mai le manatu o le tagata "fetuunaiga" o le vai. E le gata i le eleele le eleele i le faia o le vevela e taʻitaʻia foi le vevela, ae toe faʻamalosia foi le tumau tusa lava pe o loʻo puipuia oe mai le faʻateleina o le vevela, ma faʻatapulaʻaina foi le maualuga mu.

Afai o le faleuila e matua mamao ese mai le fufulu fufulu pe mo le magoto e leai se nofoaga (mo se faʻataʻitaʻiga, o le a e manaʻomia se paluga e aunoa ma le puipuia i fafo.

O loʻo i ai lava ni isi ituaiga o le tumama o le faʻamaoni: O le nozzle na fausia i faleuila, poʻo le le talafeagai talafeagai; taele, ua oso i totonu o le faleuila faaulufale mai i le itu o le folamalo; Fefiloi ma le tele. I se faaupuga, o le a iai le manaʻo e tuʻu se agaga faapena. O lea la, ma o le fofo foʻi.

O le Faatonu o le kamupani "Aquart", "Korr - Rorr", Handsgrohean, kiversi, Rosbri, viTra mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili