Tala o le taʻele

Anonim

Lua storey bathhouse laupapa ma se vaega atoa o le 58 m 2, i luga o le fola o le fale lona lua i totonu o se potu mafanafana e mafai ona taofia e uo

Tala o le taʻele 12537_1

Tala o le taʻele

Tala o le taʻele
o loo faaaogaina se tile keramika aogā o se ufiufi i fafo i le fogafale muamua. Faʻafetai ia manuia le filifilia lanu ma le tino, e tuʻufaʻatasia ma puipui laupapa ma se laina taua. Laminate Fortate Laminan fola
Tala o le taʻele
o loo aofia ai magalafu ma tuaoi ogaumu-le ea faamafanafana o piliki refractory i se monolithic faamalosia faavae sima
Tala o le taʻele
O le vaega pupula o le fale na ave i lalo o le umukuka. Meafale ma fale mai le fafie ua fetaui lelei i totonu o le totonu ma ogalaau puipui

Tala o le taʻele

Tala o le taʻele
E tele tala i totonu o le fale. O nei mea ua lalagaina mai le shradble wobs o le faʻata o le faʻata ma tulaʻi i le tulimanu o le "Pouthesney", lea na feaveai ai le laupapa
Tala o le taʻele
E matagofie le teuteuina mai le togalaau i luga o le auala e tau atu ai i le vaitafe. O le pa puipui ma le tatalaina o le tatalaina e faia i le maa masani. Luga o le faitotoʻa o se tele "tuai" sini

O a au fegalegaleaiga e mafua ai le upu "taele"? O se tulafono, "malologa" ma le "fiafia" o mai i le mafaufau, aemaise pe a fai o lo o tatou talanoa e uiga i lou lava taele i luga o le atunuu nofoaga. O lea, e masani lava ona faʻatulagaina se faʻavae faigofie ma le sili atu le mafanafana.

Ua uma ona matou vaʻai e asiasi i tagata e ona le nofoaga o le atunuʻu, tu i le atunuʻu o le "Perfendevo Malo" (Vaai i le "Iva", 2008, N 5). Ona sosoo ai lea o ana manatu i ni tagata fou o loʻo i le pule muamua o se fale laupapa, lea na mafua ai ona toe fefaʻatauaʻi le fale e malolo ai i soʻo se taimi o le tausaga. Na filifili le Avat Beau e fausia ese. Ae le na o se taele, ma se fale malolo ma se umukuka, potu malolo ma se potumoe. Ona o lenei, sa ia maua se isi vaega faaopoopo - avea ma fale mo malo malo.

Ogalaau nonoa

O le autu autu o le fanua o se lua-tala logged randol stadion - fuafuaina le natura o le vaega o totoe o le tusiata o le tusiata i luga o le nofoaga. O le taele o se fale ogalaau, na fausia i luga o le monolithic faʻamalosi atoatoa o le lipine o le lipine. O le faʻavae o le 1.4 m (ia faʻaaogaina le loloto o le ata o le eleele). O le faasusu mafanafana na faia e faʻaaoga ai le lakapi, o laʻau e lua sa faataatia i le va o le fanua tonu ma le mau vala o le ekalesia. Ua faaputuputu puipui mai se laau ogalaau. Ina ia mafai ona toe faʻamalosia le fausiaina mai le aʻafiaga o mea i fafo ma faʻamautinoaina le saogalemu o le afi, o le laupapa o le teuina i aftippon (pinpiren o loʻo manatu o Tikkurela (Fieland). E le gata i lea, i totonu o nofoaga nofomau o ala ogalaau o puipui tufaina ma ufiufi i le tele o vaega o le tele o laʻau i totonu.

Ova i le fale laupapa. O le taualuga taua lea o loʻo iai le fola o le tino, e i ai le laʻesega o ata ma laupapa laupapa. E faʻaofi i le minerale fulufulu fulufulu paroc (Filland), o le mafiafia o le soʻotaga - 100mm. O loʻo puipuia le faamalamaina mai totonu o loʻo puipuia i totonu o le ata o ata tifaga, ma le i fafo atu o le tele o le membrane. O le taualuga o le fale e faia i uʻamea faaputuga o le Rukki (Filland), o loʻo tuʻuina atu i luga o le gesh cratlaxy ma le veli.

KPOSTROK sa sapalaiina ma se vai vai mai le vaipuna o loʻo i luga o le togafiti. O loʻo tuʻuina atu le vai ma se pamu e le o le pamu. Vevela le fale o le fale eletise eletise. O le matau o le umukuka ma o le faletaele e faʻaoʻo atu ai ma ofu mafanafana ma le eletise eletise. Ole vai vevela e maua ai le eletise eletise eletise (Suetena).

Avefeau a le Atua faamatalaga

I totonu o le fale laupapa fale taele e iai ni auiliiliga faʻapitoa e fausia ai se tulaga ese, sina tulaga ese o le siosiomaga. O se tasi o le faʻata o loʻo faʻataʻoto i le uluaʻi faʻatagata, "la fetaiai ai mai le laʻau laupapa, ma faʻamamāina mai le paʻu. O le mea na telela o le mea na tutupu i le vaomatua, aua o iai le nofoaga o loʻo i totonu o le vaomatua, aveese ni laʻau tuai. O laupapa laupapa e faʻaaoga mo le gaosiga o teuteuga teuteu i luga o le fale o le fale, ma o le rhaizomes na avea ma lelei mea mo le faia o mea le masani ai. O nofoa o le taʻavale ma se vavega iʻa ma galu, "o le faʻafanua o 'upega tafaʻilagi" ma moli faʻamalama e faia i fafie.

Le maualuga o aafiaga

O le aofaʻiga o vaega o le fausaga e laʻititi - o le 57.5 m2, ma le muamua fola mesta mo le 38.5 m2. I tua o le faitotoʻa ulufale o se tamaʻi talo o le ulufale ulufale ai nofoaga, mai poʻo fea latou te pasi ai i le vateatea. O lenei potu e nofo ai se nofoaga tutotonu i lalo o le fola i lalo. Itu itu o le potu malolo o le ulufale atu i le umukuka sone, ma mai le isi itu-paga ma faletaele ma le taele. O le fale e mafai foi ona aʻe i le fogafale lona lua, teuteuina i foliga o se mesa tele. Lenei o se potu malolo filemu, pe a fai uo po o aiga na taunuu mo ni nai aso.

Manaia togafiti

O le mea moni, o se bathhouse faatotogaina i mea uma e tatau ai e mafai ona auauna atu o se fale atoa, cozy ma le mafanafana. O totonu o le fale o le fale i le taumafaiga a le tagata mamanuina ma e ana le au mamanuina i mea faitino, o loʻo faia e tagata matutua o le tamaititi. Na latou ausia lenei auala faigofie, faʻaaogaina o nisi masani masani. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se laulau 'ai i totonu o le umukuka o loʻo i ai le lua o pa laupapa laupapa. O le pito i tua o se tasi oi latou ua faia i le pepa faatumu o se iʻa tafola opeopea i luga o galu o le sami; O le pito i tua ma le nofoa o le faleʻoloa lona lua o loʻo ufitia i le filo, e tutusa foʻi ma galu. ua faapea ona mamafa o nei mea meaafale ma faailoa ai o le a latou subjugate lo latou tulaga atoa. O se taunuuga, o le laulau auauai i se vaa opeopea i le sami tuputupu ae, ma a lamepa ma se faataamilo lamepa tioata lactic i se po flickering luminarily i se pogisa lagi talaaga taualuga. O le avot o le ao ua leva ona i ai i le Lobby Loneng. O lona faʻailoga faʻailoga o se uili moni o le uili. Le gata o lona faaaogaina o se moli tautau e mouncing le wiring i ai i totonu, o le cartridges mo le iʻo o moli eletise ma auai i le taualuga. O le malamalama susulu o lenei masini moli uluai ua tuuina atu faatasi ma le vela le mumū o le taulaiga. O le magalafu i le Lobby Legan o loʻo faigata mai le piliki o piliki, ma lona tofo o loʻo faʻamatuʻu atoa ma le tele o maa o vaitafe - e foliga mai o le fale tele lea. O le lauʻeleʻele o manu felelei o loʻo ufiufi i le matematika varnish.

O le magalafu ua i ai se faagaau asu masani (faatasi ai ma auala asu lua) ma se ogaumu-le ea faamafanafana. O i se potu ausa i tua o le pa, lea ei ai se magalafu. O Kamenka Firebox o loo i ai i le itu o le potu. Buson faia fata lelei, embroidered sologa lelei i le isi itu ma clapboard lime oneone. O le mea lava e tasi e tumu i puipui ma taualuga o le potu.

Prettyly taia se salu Birch, e mafai ona vave maulu i lalo o le a faafouina taalo i se potu taele i se potu ausa. Agotum ina manaia le faʻasū i nofoa lelei tele, lelei i le Aiga ... faatafunaina nofoa "Belmebel" (Belarus) ma mamana vae-pou maua armrests lautele, lea e auauna atu o ni lagolago uiga ese: a talafeagai ai e tuu se mekasini, o se tusi , pe tuu se ipu ti. Domobable bedspreads, twinned i luga o le nofoa o le fale gaosi gaosiga, suia i latou, o le faia moni homely. Le ata e faʻamaeʻa ai le fala i le ogatotonu o le potu, tuʻuina atu i le malosi mai le tele o fasi fasi.

Tala o le taʻele
Fuafuaga o le fola Faamalamalamaga o le muamua fola

1. Alatele

2. O le potu malolo

3. umukuka

4. Steam

5. Sassieel

6. Soarcase

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofai Fale Vaega 57,5m2

Eleele o le eria o le eria 38,5m2

Mamanu

Fausiaina ituaiga: Log

Faavae: Monolithic Faʻamalosia Tauagaloa Faʻaeloʻa o loʻo i ai, loloto - 1.4M, Sprizortic WaterPof-Roberroid

Pam: Tesana Log

Overlap: laupapa

Tautua: Matua, fausaga fausaga, laupapa laupapa; Tototoai omea

Pupuni: palasitika ma le lua-potu faamalama

O faiga o le ola

Malosiaga sapalai: municipal network

Vai sapalai: Mai le pamu mumusu i le vaieli

Spal Suavai sapalai: Electrolux electtor

Heatting: Wall-Ud i luga o le eletise eletise

Seweerage: masani ma le fale (o le lotoifale o le lotoifale togafitiga)

Ventiption: masani

Faaopoopo Faaopoopo

Sauna: Faleoloa fafie

Fireplace: Fofoaina o le Bricky, faasaga i le River Phbles

O le teuteuga o totonu

Fola: chramoric fafie, laminate

Tausiga: Loong

Meafale: "Belmebel", ia okaina e se galuega a le tagata lava ia

O le faʻalauteleina o le tau o le tau * aiga faʻaleleia atili ma le aofaʻi o le 58m2, tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Sauniuni ma Faigaluega
Ave ni axes, gaioiga, atinae ma le malologa 52m3 590. 30 680.
Oneone base masini, lapisi 7m3 420. 2940.
Masini o faʻavae o lipine faʻamalosi sima 25m3 4400. 110,000
Faʻatoʻi o le faʻafafa ma tuai 93m2 380. 35.
Isi Galuega seti - 4. 200.
Atoa 206 160.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamafa mamafa 25m3 3900. 97 500.
Iliili le maa nutimomoia, oneone 7m3 - 9100.
Rubroroid, bitminius mastic 93m2 - 26 000
Armature, pepa galuega talita ma isi mea seti - 35 400.
Atoa 168,000
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Fausia puipui ma vaega mai logs 18m3. 3800. 68 400.
Faapotopotoina FED pa ma Claddrated Clated Boards 17M2. 790. 1330.
Fausia i luga o le utupoto 58m2 520. 30 160.
Faatasia taualuga elemene ma le taugofie masini 73m2. 600. 43 800.
Tuʻufaʻatasiga o puipui, luga o le faʻaaogaina ma le fiafia 148m3. 90. 13 320.
Hydro ma le SyPorizootion masini 148m2. 40. 5920.
Kapeneta o le kapeti, palapala seti - 25,700
Faʻatumuina o avanoa e ala i faʻamalama poloka seti - 10 800.
O le aau o meaʻai, faʻapipiʻiina o mea teuteu laupapa laupapa seti - 30 900.
Uamea le masini uamea 73m2. 530 38 690.
Isi Galuega seti - 29 000
Atoa 316 120.
Apalai mea i luga o le vaega
Log-lakapi ogalaau 18m3. 8500. 153,000
Ato ato 9m3 6700. 60 300.
Interxed cress, punou, nonoa seti - 9800.
Actiunded Boad 17m3 320. 54400.
Steam, matagi ma vaipuna 148m2. - 5200.
Mineravavite Faasalaga 148m2. - 15 700.
Uamea le pepa uamea, Donornye elemene (Finelani) 73m2. - 46)
Palasitika faamalama poloka ma le lua-glazed faamalama seti - 60 900.
Isi mea seti - 37 000
Atoa 393 440.
Inisinia faiga
Masini kamenka, magalafu seti - 116,000
Autonomous vai sapalai masini seti - 32 700.
Eletise eletise ma plumbing galuega seti - 159,000
Atoa 307 700.
Apalai mea i luga o le vaega
Otonotoos vai sapalai seti - 34 500.
Vai vevela (Suetena) seti - 10 700.
Plumping ma eletise eletise seti - 153,000
Atoa 198 200
Faauma galuega
Tuufaatasia laina laina seti - 34 800.
Tino o laupapa laupapa laupapa seti - 15 400.
Fola laupapa masini 58m2 - 33 700.
Olopalaina brene seti - 18 000
Antipting sauniuni-faia konekarate seti - 37 800.
Isi Galuega seti - 162 300.
Atoa 302,000
Apalai mea i luga o le vaega
tile keramika, laminate, fola laupapa, ie e ufiufi ai, staircase, poloka faitotoa, elemene teuteu, varnishes, paints, impregnations, mixes matutu ma isi mea seti - 640,000
Atoa 640,000
* O le fuafuaina na faia i luga o le averesi o tau o le fausiaina o Kamupani askva, e aunoa ma le amanaia o ni aitalafu.

Faitau atili