Nofoaga fatufatu

Anonim

Tasi-potu fale mautotogi ma le vaega atoa o le 28 m2 mo se talavou tusiata. Laʻitiiti Studio Faigofie Faigaluega, potu malolo, umukuka, potumoe ma ofisa

Nofoaga fatufatu 12547_1

Nofoaga fatufatu
E le mafai ona e nanaina le ie puipui o le velvet: o le cornice lea latou te faʻapipiʻiina, pasi i lalo o le taualuga i le puipui o le faletaele. O le mea lea, e mafai ai ona vavae ese le potu mai le alatele, fai ai ma le valea
Nofoaga fatufatu
Ata 1.
Nofoaga fatufatu
Ata 2.
Nofoaga fatufatu
Ata 3.

1-2. O le faletaele sa tu i luga o le podium, na mafai ai ona faagaeetia le foloa o le faletaele potu. Tu i lalo o le uati o le tautau i luga o ofu mo lavalava. O puipui ma le taualuga na ufitia ai le ata o le lanu tutusa pei o puipui o le potu malolo, na o le susu-faamaoniga ma pogisa leo ma pogisa. O le faʻavae o se mea e le masani ai desor - tele-faʻavae tule i le faʻavaʻa o le tele o faʻata o faʻata. O se faʻata tele ma faʻavaʻa na faia o vali vali polyarethane o loʻo faʻapipiʻi saʻo i luga o le puipui

Nofoaga fatufatu
Mo le tele "afi" portal, o faʻaiuga o le uaea ma le a le faʻailoga o le uaea o le LCD e nana
Nofoaga fatufatu
Faigofie lavalava fata ma seevae tu i luga, faʻamafanafana le mea mo sina mea - ma le atoa o le auala o se tamaʻi auala. Pa puipui e faʻapipiʻi e ala i le pamu i luga o le phlizelin faʻavae
Nofoaga fatufatu
O le 'autafa o le laulau i le ogatotonu o le potu e faia foi galuega a le tagata faigaluega. Ina ia nofo i luga o le shifa, sa talafeagai le auai i le laulau, na tatau ai ona pupuu ona vae mai le 75 i le 65 cm. Na tupu le moemiti o potu moe i totonu o ato maualalo e mafai ona tuu
Nofoaga fatufatu
Fuafuaga ae le i toe faaleleia
Nofoaga fatufatu
Fuafuaga pe a uma ona toe faaleleia

Tagata o fatufatu, o se tulafono, ua manaʻomia se avanoa tele. Ae o le a se mea e fai, i le olaga, ma mo le galuega o loʻo i ai se teritori o le 11M2? Na fesoasoani le uo teine ​​i le talavou tusiata e faʻataunuʻu ana miti, o le fale mautotogi na suia, o le a le sili ona taua, matagofie ma, e le o se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa.

Aistasia, o se tagata aʻoga o le fasioti tagata o le metropolitan, ua leva ona miti o toe faʻafouina o lana fale moe semanu. Na ou manaʻo e faʻatumuina le potu i le moli ma le ea, fatuina se lagona o le avanoa. A o le amataga i le taimi muamua sa leʻi maua ai se avanoa. E ui i lea, Maria Mikhana, faʻalogo i fomaʻi o le teine ​​teine, o loʻo ave ma le lototele lenei paso. O le ki i lona fofo e tatau ona toe faʻaleleia, faʻatagaina e faʻatulaga le potu avanoa.

Mai totonu o le itu i totonu, vavaeeseina e se fale mautotogi i ni vaega se lua, na matou tuua naʻo se fasi vaega o se auala talafeagai (i le nofoaga e le mafai ona fesiitai ai). Sa tumau le faletaele i le au tuaoi muamua, o le a faafaigofieina le faamaopoopoga taualumaga. E leʻi faʻatasia le faapaologa i nofoaga e nofo ai, naʻo suia le fola o le fola i luga. O se isi vaega o le 0.6m umi na faʻapipiʻi i le pa puipui o le faletaele ma le lautele o le 1.1 m, lea na faia ai ni pulu e lua. Na fausia le vai mai ia i latou i le pusaaisa, le isi-kapeneta mo lavalava ma le loloto o 0.5m. Lua toe fausia-i totonu o le fale puipui na faia i le nofoaga moe o loʻo i luga o le podium ma le maualuga o le 30cm. Mai le potu e mafai ona tuu tuu e puipui e pulu ie na pipii i ni taiala se lua i le taualuga.

Cozy ma le le masani ai

Nofoaga fatufatu

Tautala atu i le potu malolo o le "faʻalauteleina" i le faletaele ma le lautele o le 1.1 o alatasi e ono tutusa ma le magalafu o loʻo manaʻomia e tata ai. Ina ia faia le gasāina o le taʻaloga ma aumai ia Victorian tusi i totonu o le potu, puipui o au failauga e ovena i pepa puipui mai le gaoi Anoga. Hydish, sa matagofie le laau na fai e se isi itupa i se siosiomaga. O le pa na ufiufi ai le vali mulimuli ane. O papalapalapa na faia mai le talita i meaafale, lea na vali foi. O vaega o totoe o Brusev na filifili e faʻaaoga e fai ma teuteuga tulaga mo alofa latalata i le potumoe o le potu. O loʻo tosina mai ai foʻi le mafaufau o se isi faʻamatalaga e le masani ai - o se tamaʻi laupapa laupapa i luga o le velvet. E ala i lona lautele i le puipui, o le velcro e pipii, o le nofoaga o le velvest e tumu i tamai sikuea aluga. Le ulu 'aina o le ulu ulu o loʻo faamamaina, ma afai e manaʻo i ai, e mafai ona sui.

O se tamai alatele (na o le 3.2m2) e leʻi amata ona amata ona faʻapipiʻi meafale. O pa ma le faʻatalaloa totonu o loʻo ufiufi i se pepa puipui lanu pepa uma ma se mamanu, ma i le faigofie foʻi le faʻavaomalo i le fola. O nei faiga o metotia faʻasao na faʻatagaina e maua ai le faʻateleina o le vaega o le Intut Sone.

O le fale teu fale e fai ma potu aʻoga, potu malolo, umukuka, potumoe ma le tofi. O le lagona o Victorian Condom e fausia Fatkinin. O lona faʻapipiʻi faʻapipiʻi mai le valiina o le laser vali vali vali le bruusyev, o loʻo i le kolisi, sosoo ai ma le pusaaisa ma se pusaaisa. E tusa ai ma ituaiga o manogi, o le tu masani masani-masani-i chimney, lea, ioe, sa le mafai ona i se fale faaonapo faaonapo nei. "Afi ma Afioga" Portal e mafai ona avea ma se televise tu.

Faamatala le tusitala o le poloketi

O le fale mautotogi i totonu o le fale piliki na fausia i le 1962. Felauaiga sa matou manatu mo se taimi umi lava: o le sikuea e matua tele, ma sa fuafuaina e fausia ai sone sone. Muamua, e tatau ona ou tuʻuina atu le fale atoa ma le faʻaaogaina o mea tau meaafale. Peitaʻi, e leʻi manaʻomia lava e vaega, ma tatau ona matou sefeina uma sikoa numera. O ata na totoe, na faatauina uma ai mea i totonu o le maketi galuega, ma na aoina i le mea fauaga. Na liliu lelei ma tamaoaiga.

O se vaega o puipui na ufitia i le vali lanu cocoma ma susu. Afai o le puipui ma le faʻapapa e sefe ma pepa puipui i luga o le 'ofu puipui, na latou o loʻo ofuina ma faʻamautuina lelei le filifiliga. Ou te manaʻo lava e fai le umukuka e pei o le ata ma le aulelei o le potu atoa o le potu, ina ia ou le foliga pei o se mea i le onnore. O le mea lea, na ou tau le mautonu e avea ma "punou" ma le faʻata ma faʻamalosia lenei sone ma le matagofie auiliiliga. O le tuʻufaʻatasia o se nofoaga moe, matou fauina le podium, tuʻuʻesea luga o le pito i luga ma le laʻau ma tuu le fofo i luga, o lenei fofo e sili atu ona talafeagai mo le potu malolo. I le pulenuu e le gata e na ona malolo, ae nofo foi, ma le faʻatulagaina i luga o aluga. Vectorate tuu le lua fale, o mea o loʻo i ai i le fola.

Tusiata maria mikhena

Faʻaopopoina isi e lua faamalama, ma se tasi na taʻuina atu i sisifo, ma o le isi. Faafetai i lenei, e sili ai le mafaufau, e taua tele mo le tagata atavali. I le "taga" i autafa o le faamalama, lea na faileagaina Sisifo, sa i ai le umukuka, pei ona matou faia i le ata o le tusitala. O le laupapa laupapa faʻapipiʻi ma le 0.75m maualuga ma 0.6m lautele tautua o se isi galuega saogalemu ma 'ai nofoaga. O le mea moni e oona ai le tapuni o le fogafale mai le fola i totonu o le totonugalemu ma le tele o vaega o faʻatagata o vaega faʻatatauina mo tusi, albums ma pepa. Faalapotopotoga tuʻufaʻatasia Desktop Desktop. O le mea na faafaigaluegaina (o ia o le galuega autu) tu i le ogatotonu o le potu aʻo leʻi oʻo i le sili ona vaivai Sofa. Tolu Falelotu e tolu o vasega i se tamaʻi potu e leʻo se tagata taugata, ae o se tagata faanatinati mo se gaioiga talafeagai o le ata ma ata, e le mafai ona le talafeagai.

Mini-umukuka

Nofoaga fatufatu
Lua moli i lalo o le taualuga moli le umukuka. I le taimi lava e tasi, o le tasi o loʻo i le tafatafa o le faʻamalama, faʻamatala le faʻamalama lautele, faia le gaioiga a le desktop, ma, na o le tele o le umukuka, na o le tele o le umukuka, na o le tele sili ona tatau. O le laina na faapipiiina tolu foloa foloa: tasi- faʻatasi ma se kesi faʻatasi ma se kesi kesi ma le eletise eletise; Lua isi, pei o vaomatua kapeneta, - mo le teuina o ipu. Luga o le nofoaga galue e maua ai le toe faaleleia o le pulou. O meafale na faia e tusa ai ma le tusiata ata mai le MDF ma le Chipboard, na valivali le vaega o le Dairy-White lanu. O le "Apron" 0.6 m maualuga na teuteuina i faʻata o le faʻata, e ono le aoga tele, ae taliaina lava i totonu o le umukuka. O le faʻata "Apron" na fausia se taʻaloga matagofie o le taʻaloga ma tuʻuina atu le totonugalemu o le faamaloga faamaneta. O le faʻata o loʻo laina i se vaega o le puipui i le itu tauagavale o le ogaumu. I le itu taumatau, o le umukuka sone e faʻatapulaʻaina ai le propmosions o le mapusaga faʻapitoa ma le lautele o le 0.3m. O lona itu o lo o faia foi le faʻata foʻi.

O le a le mea lilo o le mea manaia o lenei mini-stidio? O loʻo i ai i le faʻaaogaina o sone ma faʻaaoga le mea faigaluega i mea faigaluega, na tuʻuina mai e Maria se laʻititi le avanoa i le teʻena o le faʻaseseina o le tele o le faʻaupuga o se fasi tele. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le faʻamaumauga o puipui, o le pepa puipui o lua ituaiga ma vali faʻaaoga, ma o loʻo vaevaeina le fola i se tele o faʻafitauli o le toso. Faʻata "Apron", Worbsted Wallpapers o loʻo vaʻaia i totonu o sela tatala, feololo, faʻamalamalamaina, malamalama lelei i totonu o le loloto o mea i itu. O le manaʻoga manaʻo o le pule o le fale mautotogi e le gata i le mafanafana o le aiga, ae o faʻavae foi mo fatufatuga.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Nofoaga fatufatu 12547_13

Tusiata: Maria myna

Matamata i luga

Faitau atili