Air tusilima

Anonim

O le tasi potu moe o le fale ma le atoa o le 46.7 m2 i totonu o le fale piliki. Lenei e pei o le lalagaina mai le malamalama ma le ea i totonu o se tamai potu o le tusitala o le poloketi na fausia mo ia lava

Air tusilima 12549_1

Air tusilima
O le sone o trape o loʻo faʻaalia saʻo ai le ulufale i le umukuka. Mo le faʻaamumu i le lotoifale o le laulau 'ai, ua faʻaaogaina le fola, e le faigofie ona faʻapipiʻi ma agai atu i le sofa. I fafo swivel moli i totonu o se tamai tagata i totonu, talafeagai ma le tamaoaiga o le mea e moli ai sone taitasi
Air tusilima
Mo se umukuka ma se vaega o le naʻo le 5.4m2, o faʻamatalaga muamua na filifilia, pei o se paga o fata mo ipu. Spontancution Fofo: O le Windows ma le Worktop Coincide i luga o le tulaga ma e faia i le tasi lanu, o loʻo faʻamamafaina a latou tuʻufua

Air tusilima

Air tusilima

Air tusilima
O le faletaele e iai, ua fuafuaina ma se taimi talafeagai e tusa ai ma le vai, magoto ma le masini fufulu (ae na faaosofia le faitotoa ulufale). Ina ia aua neʻi ova le avanoa, le magoto ma le faleuila na filifilia. Teuteuina o puipui mai le fola i le taualuga e ala i le tele-mageso lanu efuefu-beige tiles ma le faafoliga o le natura o le mea e maua ai le potu

Air tusilima

Air tusilima
Ua fausia le potumoe a le potu malolo toetoe a toetoe lava a le aufaiva. Naʻo le pau lea o le potu, o puipui o loʻo sefeina e ala i le pepa puipui - o la latou manatu manifinifi foliga i luga o le kulimi o loʻo pei o le tulaga. E faʻafesoʻotaʻi e le potu le potumoe ma le kapeneta, o lea la o le tasi itu o le moega ei ai le tamai kesi ma se nofoa, e taamilomilo i le laulau ma le potu faitau

Lenei e pei o le lalagaina mai le malamalama ma le ea i totonu o le tamaʻi potu o le tusitala o le poloketi na fausia mo ia lava. E le gata i lea, sa tuʻuina atu i le fale o le le tumau le sulufaʻi mo se tausaga pe lua pe taʻutaʻu o lava manatu e uiga i le sifi, fuafuaina mo se umi nofo toʻatasi. Sa alu nei le tago atu o le alofa tunoa i lona lima ma pogaioiga o mea uma, e aofia ai le filifilia o le faaupuga faaiʻuina o mea ma mea uma o le tulaga.

Air tusilima

O se tamai "lua-ipu" i totonu o le fale piliki masani na fausia i 70s. Xxv., Laki. O le mataala a le tagata ua fuafuaina e talafeagai lava lona ono talafeagai mo le faia o aso faʻaonapo nei, e ui lava o le atoa na i ai o ni potu tetele e le ofi. Ina ua maeʻa fuafuaina le avanoa o le 46.7m2 i le maualuga o le faʻaituau 2.5m, na iloa e Natalia e tatau lava ona suia atoatoa le fuafuaina. E le sili tele le fausaga o le fausaga, ae tonu lava. Sa aveese le aufaiti. Ona o le mea moni na ia taʻitaʻia i le umukuka, ma faateleina le vaega o le faletaele na faia mai le tamaʻi faletaele ma le faleuila. O le faʻataʻitaʻiga lona lua na tuʻufaʻatasia toetoe lava o le potu malolo. O le E Falaina Lua i Lenei - - O Le Faatulagaina o le Sapati sa iai muamua, ma o atu i le lautele o le potu na faia se avanoa tele, na fesoʻotaʻi ma le alatele. O le vaega o le potumoe sa vaeluaina i lalo o le potu laki. O le faitotoʻa i le umukuka na faia i le potu malolo - aua o le mea lea sa tatau ona ou tipiina 1.24 umi i se pa le nonseense (o fuafuaga uma na malilie i tulaga talafeagai). O le fuaitau i le umukuka e mafai nei ona ufiufi le faitotoʻa faitotoʻa mai le ma tioata magete.

Taimi e ootia ai

Pepa faʻapipiʻi, e teuteuina i le pa o le potumoe ma le potu malolo, o le filifiliga sili lea ona mapumolega ma talafeagai e teuteu ai nofoaga. O le autu o le Repro o le a taua: I le sitaili o le vaivai o eseesega, uiga o le teuteuga o le potu lea, ma le ata o le au ata, o le tagata lauiloa o le felelei tulaga. I le isi itu, i itu uma e lua o le TV, Black ma White poese o loʻo tautau i luga o le puipui ma ata o faʻailoga lauiloa o le 30s. Xxv. Aumai e le e ona le fale mautofi mai Lonetona mai le faʻaaliga "auro auro o le mamanu". Muamua, o le pepa lautele na sili ona teuteuina i se pa o loʻo tautau ai nei. I le suia i le tryptach ma le ata ata o le fugalaʻau o le laʻau o fugalaʻau, lanu paʻepaʻe i lalo o le spangia, o Natalia na filifili e faʻatulaga i luga o le puipui. Na faafeagai ma le faafeagai, ona ia galue loa i le sofa, e mafai ona e faamemelo i le ata o triptyto. O le autu o le retrodion i le sitaili o le faʻamaoniaina o loʻo suʻeina ni mea mananaia e pei o moli eletise i lalo o le ufiufi laupapa, kapeneta i lalo o le faamalama, valevale "i luga le laulau faamafanafana.

Air tusilima

Malamalama efuefu

E tusa ai ma le Hostess, o mea faigaluega (muamua i luga o ni ata) ma lamepa e mafai ona suia le natura o le totonu. Punavai o faʻataʻitaʻiga malamalama i lenei tamaʻi potu i totonu, lea e mafai ai ona e eseese le faʻatusa o tagata taʻitoʻatasi o tagata taʻitasi ma fale atoa atoa. O lea, i le potu malolo, i le faʻaopopoina o le moli moli o loʻo i ai le fogaga o le moli ma se laulau moli i lalo o le moli moli, ma le tolu itu o moli e faʻapipiʻi i luga o fata i le taualuga. O sea fesuiaiga e sili ona faigofie mo vasega eseese pe malolo. Aseta eseese o le moli o le moli, e faigofie lava ona fausia le lagona - mai le faitotoʻa i luma i se fesoʻotaʻiga ma potu, faʻamamafa soʻo se vaega pe suia lona lanu o le potu I le susu, o le piniki piniki ua mauaina, ma se aso malulu-efuefu). E le gata i lea, o ituaiga eseese o pupuni o loʻo tuʻuina atu i luga o le Windows: O le manifinifi tatala Tuller ua faʻamalieina ma se paga o le mafiafia o le mafiafia o le mafiafia. I tua atu o le lamolemole teisi, e i ai mamafa lanu enaena enaena pupuni ma paʻepaʻe rollers rollers. O le a tapuni le faamalama tapuni le ie puipui. O lea, o le malosi ma le natura o le aso susulu e mafai foi ona suia.

O le mea pito sili ona faʻasaʻoina o le fale mautotogi o se ulufale ulufale. Talu ai o lona tele e itiiti ifo nai lo le 6m2, o le tagata mamanu na filifili e faʻatapulaʻaina le puipui o le pa ma le faʻata. O se vaega i luga o lenei teritori maua se potu tusi. O se vaega o le tuʻufaʻatasiga e aofia ai vaega se tolu, o le lapoa o lea na sili atu nai lo le lautele o le potu malolo (2.45m), "i luga ia i latou. O sea tali na mafai ai ona maua ai le tele o le tele o le tele o le tele o le mea mulimuli.

O puipui o le avanoa o le sone o loʻo valiina i se malamalama o le kofe ma le susu, o le foloa o loʻo ufitia i le fale laupapa o lefulefu. Atonu o le mea lea (e tuusaunoa o ni nai faʻamatalaga laiti), ma fasi mea uma i fagu, ma isi aitema faʻamafanafana, laulau, wectivives. ACHROMATIC Gamma faʻatagaina ata faʻataʻitaʻiina o le malosi o ituaiga, ma luiina o eseesega i le lelei fatu o le elemene o le susu, le lanu, piniki O le faʻata i luga o le puipui, tioata i luga o le laulau, o malaga i luga o le Soque sa faigata ai le taʻaloga taʻaloga ma le Grere, ma le tele o lona faigofie mai le mata.

Fiafia, Faigofie ma le faigofie na fesoasoani e fausia se siosiomaga matagofie i lenei fale mautotogi, faʻatagaina ma faʻamaloloina, ma tuʻu i aso uma mea tutupu.

Faamatala le tusitala o le poloketi

Air tusilima
Fuafua aʻo leʻi toe faʻaleleia pe a fai se poloketi na tatau ona amanaia le tele o fausia manaʻoga. O le alualu i luma, o le umukuka ei ai le ogaumu kesi, o lona uiga sa manaʻomia e tuʻu ese ai lenei potu mai le faitotoʻa faitotoʻa (soʻo se ituaiga "). Na te faʻaaogaina le faʻafanua i totonu o le faitotoʻa (Italia) mai le matematika tioata e sili ona talafeagai filifiliga.

O le pa ma le taualuga na taina ai lea i totonu o le laupepa, o le fola o le laulau mai se seti o le BIRCH parqutch na suia i luga o le fale faigaluega o le ASH. O puipui na ufitia i Dulux vali (United Kingdo). Mo taualuga, na filifilia le vali i le kamupani tutusa o se faʻapitoa: a maeʻa, o loʻo iai se piniki, lea e mafai ai ona vave faʻamamaina pe o le faʻagasologa o ata o le laufanua matua paʻepaʻe atoa.

Air tusilima
O le fuafuaga ina ua ou toe ki le moemiti i le lautele o tamai laupapa, ma le mafiafia o puipui na mafai ai ona faatino lenei manatu. A filifilia mea, o le fesili na tupu: O se maa po o se laau? Palasitika vavaeeseina vave. Ae na taugata tele le maa. Na taugata tele le maʻa o le tele o le lapoʻa (3m umi) na ou mauaina i le oroy Merlin Center (Farani). Ua valivali le faamalama o le faamalama, ou te matua fiafia lava i le iʻuga - e mafai ona e nofo i luga, e te nofo i luga, ma te fiafia i le mata mai le Windows. I le nofoaga faatau o faatauga sa faʻatauina foi ie uafu mo le malosi, o loʻo feosoosofi ma kapoti mo le potumoe ma le potu malolo. Na susulu atu i lalo o Europa i lalo o le Europa, matou te suia le fale aiga ma le maluelue, e fetaui lelei ma le lautele o athetimis. Pau lava le mea ou te faʻanoanoa ai o loʻo i ai - i le faʻagasologa o le toe faʻaleleia e leʻi glate ma le faʻapalapala i le potumoe, na o le suia le fola i luga.

Demigner Naalia Zeronav

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Air tusilima 12549_13

Designer: Natatia Zirneva

Matamata i luga

Faitau atili