Lelei fiafia

Anonim

Filifiliga o le aiga Pvc fola mo fola: tasi-steater ma mullelayer Linoleum, Fai le Reserance vasega, filifilia faʻataʻitaʻiga ma styling mea

Lelei fiafia 12552_1

PVC ofutino e le numera o sikuea mita faʻatau atu i luga o le tausaga o loʻo i luma o isi mea i fafo. E le aofia ai tulaga ua le alu. Sei o tatou manatu i ai mo mafuaaga mo lenei tulaga ...

Lelei fiafia
Tausiga e faʻapea o le a e faia le toe faʻaleleia ma faafoliga o le a le umi o le umi e manaʻomia ai le fola o se fetauiga faʻapitoa. Ma o le mauaina o mea e faigofie ma vave i styling nai lo le PVC Coting, masani igoa Rusia, masalo, o le a le manuia. O le aiga ua leva ona talisapaia lona aoga ma le faigofie o le tausiga, faʻapea foi ma le mea moni o le mea e tupu ai mea leaga o le a sili ona tumau i ai. O le ata o le laina o onapo nei o le faʻamoemoeina o le faʻapitoa o le scric parquet ma ituaiga eseese o mamanu o le masoa, e fiafia i aila o le a fiafia i ai le mea moni o le a le fiafia o tagata. O le tamaoaiga o tamaoaiga, e mautinoa, o le a fiafia, o le a fiafia i le faatemokalasi o oloa. O le a mulimuli i le foloa i le fale e pei ona e manaʻo ai (pe seʻia e le fiafia i le filifilia o le ufiufi o le vasega o lavalava.

Lelei fiafia
Tausiga.
Lelei fiafia
"O le COICICKS LY"
Lelei fiafia
Tui
Lelei fiafia
Forbo.

Le meatotino aoga o coatings PVC e le o faatapulaaina i lenei, ae o loo manino mai foi e faapea o le mafuaaga o lo latou le lauiloa o le a faigata o uiga tulaga ese tagata faatau, lea e faamautinoa e le faatulagaga o le mataupu.

Lelei fiafia
Ata 1.

IVC.

Lelei fiafia
Ata 2.

IVC mamanu ma lanu Gamut PVC ofutino e tatau ona fetaui ma totonu o le potu (1). Ua siʻitia le malulu o mata o le fola i le avanoa, mafanafana lelei faʻafaigofie faʻamago; Malamalama eseesega vaititi e i tua atu, ma monononous shouthes. Mo sina tamaʻi potu, e sili le filifilia o se mea teuteu e faʻataʻitaʻi ai se paʻu lelei (2). O le isi filifiliga o le sailia o le upega tafailagi ma se mamanu na toe gaosia ai fusi po o le parqutch, digginon

Homo- pe heterogenous?

O mea uma PVC e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua: homogeneous (tasi-vaega) ma heterogeyeous (Multeilayer (Multilayer). Klerova ei ai i le solisi o mea o pisinisi. E masani lava ona faʻaaoga i totonu o potu lea e aliali ai le fola i le maualuga ma maualuga tele o 'eseʻese: i faʻalapotopotoga, a tamaiti, fale gaosi, faleoloa, i totonu o fale puipui. Ona o le homogenous fausaga e aofia ai PVC Resin ma faila, latou te le suia le lanu ma tusi agai i luma ma le atoa atoa. O le ituaiga sili ona taugata o le ofutino: O le tau o le 1m2 e sau i le 1000 rubles.

Manatu o se faapitoa

O se tasi o mea sese o le taotoga o le New PVC e fetaui ma le mea tuai. O le mafuaaga e faʻamatalaina tele: O ai ou te le manaʻo e sefe ai le taimi ma tupe i le tapenaina o le faavae? Ae tusa lava poʻo le a lava le auala, e manaʻomia ai le sauni e moni o le faʻamalosia o le au taufaʻatasi ma le pito i luma o le ua. O le isi le mautonu: o le faʻavae (sima, tele, e le o feolaiga o le PVC), o loʻo faʻamoemoe e faʻamamaina. E tusa ma Spap 3.04.01-87, o lona tau atuatuvale e le mafai ona sili atu 2.5%, ma le ituaiga o le ea i le taimi o le galuega - 75%. Afai o nei tapulaʻa e le o le tausisia o nei tapulaʻa, o le PVC Linoleum o le a le pipii i le faʻavae poʻo le laʻei faʻatasi ai ma lona alaloa. Mo le maualuga maualuga o le PVC o le PVC Coating, e taua le faʻaaogaina o le aofaʻi sili ona lelei o kelu. Afai e le lava, o le mea o le a le faʻapipiʻi i le reslian, ma pe a fai o le tele, o le a faigata ona "lisi" i le vaega o le semi-tele mai i luga o le stam. O se mea e sili ona taua e le tagata muamua o le SpaleTeser: Ma o nifo tetele mo polyester sui ma toetoe a lamolemole, mo le faavae faavae.

Lyubui kuzchutcomova, ulu o le kamupani "combies lin"

O le heterogenous pvc linoleum i luga o le lautele o le talosaga e mafai uma pisinisi ma aiga. O ana meatotino taua e maua ai le tele o mea e maua ai le tele o telti-pai ". Top, poʻo le "Galue", O se vaega o le mama PVC e maua ai mea moni ma ofuina le teteʻe i ai, puipuia mai maosiosia. I lalo o le vaega o le vaega o le vai-vavaeeseina vali ata. O le faavae mo le lolomiina o le mamanu e avea ma vaega o le pa o le pa. E gafa ma tagata auina atu le aoga. O loʻo mulimuli i le tioata o le tioata, faʻamalosi le geometric o le o le oloa. Faʻamaea le mamanu o le mea o loʻo tupu mai i le manutaʻe pvc, lagona, polysister poʻo ni faʻapotopotoga o loʻo. O se fausaga tutusa o le mea o le mea o le uiga o le tele o le tele o oloa mai fafo ma oloa. Ava, faʻataʻitaʻiga, i le pvc linosum "Commiteks Lin" (Lusia), o le faʻamalosia o le matafaioi e suia mai le nonwod. E aofia ai ma le fesoʻotaʻiga faʻapipiʻi, o le fesoʻotaʻiga o loʻo faʻaleleia atili ai le faʻagaioia o le vevela. O le iʻuga o loʻo fausia ai le mafiafia, tumau ma lava le tautotogo skeleton spanvas.

Lelei fiafia
Ata 1.

Forbo.

Lelei fiafia
Ata 2.

Forbo.

Lelei fiafia
Ata 3.

Tausiga.

Lelei fiafia
Ata 4.

"O le COICICKS LY"

A faʻatau se PVC Linoleum, e taua le faʻaaogaina o le curvate o puipui. Ia faia lenei mea, fuaina le maualuga maualuga umi ma lautele o le foloa i totonu o le potu (aofia ai pu ma faitotoʻa) ma faʻaopopo i le mauaina o faʻatauaina o le 8-10 cm. A o fetaui ma mea, e lakaina. O le taumafaina o puipui o le puipui e latalata i lo latou atoa. I luga o laina o puipui, e seti mo le tele o sene, ma o le sili atu ua tipi ese ma se naifi

O le tau o le 1M2 Hetecrogenous ofutino e amata mai 90 ma taunuu i le 500 rubles. Linoleum o loʻo i le sili sili ona manaʻomia aoga le 150- 450 rubles / m2. O lenei oloa e ofoina atu le tele o fale gaosi, o loʻo iai i le International Conmenrong DLW, forbo, IVC (Belgin), Guyfur), Runfur), o le Mantoran)

Hostess i tusi

Aua le fufuluina PVC Linoleum e faʻaaoga ai le suavai o suavai. Uma ona latou faʻaumatia le laufanua o mea, ae le pau le motusia, ae faʻapea foi ma le galue galue. O le faʻataʻitaʻiga a Adajal, o Aus ma se taʻatele tele. Mo le faʻamamaina o sea itupa, e le mafai ona faʻaaogaina ni faʻafitauli e tatau ona faʻaaogaina pe faʻapitoa faʻapitoa mo le pvc ofutino. E ui o lea e masani ona faigofie le slupy slufi.

Mo faʻaiuga faʻanoanoa, taumafai e aveʻesea le faʻaleagaina o le lotoifale i le faʻamamaina poʻo le fufuluina o polosi, o le 'aiga o le aiga (acetone, ethyl acetate idr). Na latou faʻaleagaina foʻi le talaga, ma pe a maeʻa le fola o le a faigata tele ona tausi, aemaise lava i nofoaga na afaina ai le tagata na afaina. A iai se nofoaga mataʻutia, taumafai e togi ma le ava. Lea naʻo le pau lea o vailaʻau e le mafai ona le mautonu mo le pvc ofutino.

Lelei fiafia
Tausiga.
Lelei fiafia
Tausiga.
Lelei fiafia
Tausiga.

O le PVC Covesever o le a umi le umi, pe a fai o le aoina o lapisi mai le fola ma se pulumu poʻo se moli moli ma fai se susu i aso uma ma tasi le vaiaso

Vasega ma tele

Faʻavae i luga o le lagi ma le maualuga o le PVC Linoleum, tagata gaosi e talia e ia o ia o le vasega tutusa o le ofuina o le teteʻe. O le mea o ia o loo i ai, o le umi o le foloa o le a tautua ma sili atu avega mamafa o le a mafai ona tatalia. Vasega 21-23 o lo o fuafuaina mo le faʻaaogaina i aiga, mo avanoa lautele - 31-34. Peitaʻi, o tagata faʻatau e masani ona filifilia se mea ma se laina o le malosi - o lea e tautala ai, faʻatasi ma isi mea uma. Jesl pisinisi (homogeneous) o le kolisi ua fuafuaina mo le 10 tausaga o le tau tautua i le fola fefaatauaiga i le fola fefaatauaiga, e tele foi e faigata ona mafaufau i ai. Ae aua le faʻamoemoe mai se mea faʻavae "fiafia" mai se itupa faapena, o le a naʻo se lanu i se tamai moa.

Manatu o se faapitoa

O le faʻavae i lalo o le PVC Linoleum e tatau ona lamolemole, faʻamago, mama ma mapuea. O le atoatoa suia - fafie fola poʻo se sima faʻapitoa o loʻo atagia mai ai. PVC-compting e lamolemole (e aunoa ma le tele o paʻu i le maualuga) e mafai ona taliaina i le dac o le pvcs o le sili ona lelei (aunoa ma le mafiafia o le fiva. O le mea moni o mea e mafua mai i le palasitika i le taimi lea e maua ai le fesoasoani i le pito, o lona uiga e tatau ona i ai pea ma mautu. O le paposa o loʻo taʻoto ai i luga lena i luga o lena faʻavae e faigata ona faʻatau atu, ma vave toe foʻi mai i le pepa muamua. O le a, o tatou "alofa-alofa" uso tagatanuu e faʻaauau le tofo i le vevela ma le faʻaletonuina o le tino. Fai le vaega lea e le mafai! O le PVC Linoleum ua faʻatulaga i luga o se faaputuga vaivai e faigofie ona fautuaina, o le malologa e maua mai, e tele se taimi e toe faʻafoʻi ai.

Aissassia Brozdoutskaya, Maketi Manager o le Tausiga Ruster

Mo fola i fale nofomau ua mamanuina e matua eseese eseese eseese pvc-ofutino. O loʻo latou fefiloi maimoa maimoa, pei o le tulafono, 1.5-5m, ma se tulaga masani o le 0.5 m (ae o le lautele o le sili ona lelei o le mea e tasi e naʻo le 2m). Aua neʻi e maofa, na faʻataunuʻuina se lisi o 3.1 poʻo le 3.6 M lautele: A o latou fai mai, e leai ni tulafono e aunoa ma se faʻatagaina. Ole tele o tulaga e faʻatagaina ai oe e filifili ai le sili ona lelei lautele mea e ufiufi ai le potu e aunoa ma ni auala ma le itiiti ifo o faʻatoʻaga. Afai e manaʻomia le tuʻu o ni ana mea, e fesoʻotaʻi ma le "malulu" i le taʻimua, ma le faʻailoga e le ogatasi.

Faamatalaga Taua

Na taʻu mai ia i matou e uiga i uiga eseese o le PVC Linoleum i lalo ifo o le "IVD", n 3. Ae, e seasea, e seasea faia faamatalaga e uiga i le onosai ma le le mafiafia , ia aʻoaʻo le taua o le toe faʻatulagaina o le fatufatu, vai faʻaoga poʻo le tikeri afi afi. Tele na o taimi, tatou te taulaiga i le lanu matagofie ma se tau talafeagai. Peitaʻi, e iai tapulaʻa faigofie mo le filifilia o se mea. Ma, faʻaosofia ni faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga, vaʻai lelei lava i lo latou toʻasa. O le pito i luga o loʻo i ai i upega tafailagi ma le punou, o le mea e ono avea o le a nonofo ai ma vae o nofoa ma isi meaafale.

O i latou o loʻo i ai se faʻamafanafanaga mafanafana i totonu o le fale, e aoga le fesili atu i le leo o le faʻaaogaina o se mea faʻapitoa pe a faʻaletonu. I le aotelega, o lenei faʻailoga iloga mai le 2 i le 22 DB, aʻo le masani ai mo le leo o le leo o le 18 db.

Mo fale eria ma fale, le mea latou te le o nonofo ai pea, e sili atu le filifilia o se mea i luga o le polyester po o le polyester readyd (fribeter vinys). O sea PVC Linoleum e lelei le tetee ma e leai se faʻafitauli e ave ai le tele o le tele o faʻaʻaisa / faʻaletonu taamilosaga. Mo nofoaga ma le maualuga le susu, pvc ofutino ma se mea e sili ona fiafia ai vinyl (aemaise lava le lelei) e sili atu le lelei (aemaise lava e le mitiia vaifaga.

Lelei fiafia
IVC.
Lelei fiafia
Commitex Lin e puipuia ai le masini faʻaleagaina le laualuga o PVC Linoleum, e fautuaina le pipii i vae o meafale ma le taimi e siaki ai le taimi latou te o ai. Faʻalauiloa mea mamafa, ia mautinoa e tuʻuina le gaʻo o le kalama i lalo o latou. Afai o le fale ei ai manu, filifili se PVC peleue amata mai le vasega 31

O le a lagona e matua le faʻafilemu, o le iloa o loʻo i ai se faʻafetaui ma le astabiaonal caretans o loʻo iai ni ani ario. E iloa lelei e tagata uma a o loʻo faʻateleina pea le siʻosiʻomaga o siamaii i se vai vai vai, ma le siliva siliva, tuʻuina i se fagu vai, tuliʻesea foi. Galuega faapitoa. I le taimi o le fola o le fufuluina, latou te faʻagaioia ma faʻalavelaveina ai le tuputupu aʻe o siama.

O le faʻamamaina o tagata o loʻo talisapaia i le PVC Linoleum ma se isi nofoaga puipuia i luga o le eleele i luga e le tuʻuina atu i luga e ulufale i totonu, faʻafaigofie le tausiga o le fola ma faʻalauteleina lona ola.

O le PVC-Colot pepa mafiafia o le mafiafia o le tele o le 1.5-4.5 mm. Fai le filifiliga saʻo i naʻo, e taua le faʻaalia o tulaga mo le faʻaaogaina o mea. Afai e sili atu le malosi o le faʻatonutonuina ma le malosi maualuga (faʻataʻitaʻiga, mo le ulufale i totonu o le potu poʻo le tambour i luma o le faitotoʻa faitotoʻa), e aoga i oloa faʻapisinisi). E manifinifi uma i latou (e oʻo i le 2.5mm), ae matua mafiafia ma faigata. Mo fanau, le mea e taʻalo ai le tamaititi i luga o le fola, tolotolo, pa'ū, pa'ū, e sili le filifilia o se taʻotoga mafiafia ma mafanafana. O tagata gaosi lava e tutusa finau o mea e mafai ona faʻapipiʻi i luga o se mafanafana fola o le tino ma na o le tasi le tapulaʻa o le ala e le tatau ona sili atu i le 27 C. (i le ala, e faʻasino i ai.)

Lelei fiafia
"O le COICICKS LY"
Lelei fiafia
"O le COICICKS LY"
Lelei fiafia
"O le COICICKS LY"

Ia manatua: Afai i luga o le fola ma PVC Linoleum o se ie umi o le susu, e mafai ona fufuluina le malae. O lenei aafiaga e sili ona matauina i ofutino ma lanu malamalama. Ua lava lea e aveese ai le mutia, ma pe a mavae le taimi e mama ai le fola, ma o le lanu o mea o le a toe aumai

Aoao i mea sese a isi tagata

E foliga mai, matou te iloa e uiga i le PVC Linouum tele pe toetoe lava o mea uma. Ae mo nisi mafuaaga, pe a ia filifilia, felauaiga, sauniaina o le faʻavae, o loʻo faʻamalosia ai e le faʻapipiʻiina o mea sese tutusa. Muamua, matou te faʻatau se mea e le talafeagai mo se potu faʻapitoa. Sei o tatou fai, mo le umukuka, o le nofoaga sili ona taʻutaʻua o le fale mautotogi e ola ai matua, tamaiti, e le lava le vai-faʻamaoni (vasega 21 pe 22). O le ai lea o faʻafitauli ma le le fiafia ona o le faʻatulagaina o alavai, poʻo ni vaega o vae o meaafale, o laʻau manu na aliali mai.

Lona lua, i le taimi o felauaiga o le PVC Linoleum, e le mimilo e pei ona mafaufauina, ae sili atu le malosi (sneeze) pe gagau ". Faia lenei le mafai ona faia lenei mea. I se apili, o le SKLELOGEMONE O LE TALOSAGA - O LE MAUA COHSERS. E aliali mai i luga o le tapoleni, e lamolemole ai lea o le a le mafai.

Lona tolu, matou te faʻalauiloaina se lisi i totonu o se fale mautotogi mai le auala, lea e taumafai ai se vevela vevela, ma taumafai loa e faʻapipiʻi, ona matou nonofo ai lea. O mea na faia mai le malulu i le vevela e tatau ona felelei i le sili atu nai lo le 48 itula!

O le faʻagasologa o le "malulu o le toto" o le heterogenous pvc tating

O mea e lua o mea o loʻo auai (ia fai le tuʻufaʻatasiga o le mamanu). Ina ia maua atoatoa ni pito i lalo o pito, latou te fesoʻotaʻi i se tamaʻi pito i luga ma tipi saʻo le pule (1). Ua faamamaina le teuteu. O le Seam ua maʻi ma le vali Scotch, o lea foi e le o le faʻamamaina o pito o le talau. Ona ave ai lea o le faʻapipiʻiina o le tuʻaiga i totonu o se faʻaaʻoaʻo faʻapitoa ma se nila le nila, faʻaofi le nila i totonu o le Seam ma, ma tipi le lipine (2). Vaitaimi aoga vailaʻau astes o le tapoleni. I le 15 minute pe a uma ona uu le kelu, o le lipine ua aveese (3). A o le galuega e faia e le agavaa, e le ogatasi le lavelavea. O le faʻagasologa e matua faigofie lava, ma, pe a fai o le muamua aʻoaʻoina i luga o le le manaʻomia le tau, e faʻatino ai tulafono e le o le tagata faapolofesa. O le le fiafia o loʻo faia i le taimi muamua i le 24 itula pe a uma ona taʻoto.

Lelei fiafia
Ata 1.

Tausiga.

Lelei fiafia
Ata 2.

Tausiga.

Lelei fiafia
Ata 3.

Tausiga.

Lona lua, o loʻo faataatia le tauina i luga o le lelei ma susu susu, e oʻo atu i le aveeseina o tapoleni ma foliga o galu. O le mafuaaga lenei mo le tele o le tele o faitioga. I se faʻaopopoga, e feteʻenaʻi ma le faʻaauau fautuaga a tagata gaosi, matou te tumau pea i lo tatou le manaʻo e gelu PVC Linoleum, e le o le mea moni o le a faʻalavelaveina ona o le solomuli, ma ma O le malosi o le vai e le mafai ona tui ai le vai. A o mea e le faʻalavelave pe a uma ona aveese le faga, ona aveese lea o le vai ma le faʻamamaina o le paʻu ua toe malu.

E mafai ona faʻaauau le lisi o mea sese, ae, e foliga mai ia i tatou, e sili le lelei le mulimuli i manaʻoga o tagata gaosi, ua totogiina nei o tatou mai le tele o faʻafitauli. Ona fiafia ai lea o le fola o le mata ma o le a le tuʻuina atu le sili atu le faʻamalosi i totonu o le 10-15 tausaga. E mo le vaitaimi o le vaitaimi o le PVC Linoleum e fuafua i le averesi. Ma, malilie, e tele.

Tumau ma se faamaoniga

Lelei fiafia

Faapipiiina o le PVC Cotings e faigofie. Ae o lenei faiga, e pei o le faʻamutaina o isi mea faʻaletino, e manaʻomia ai le poto i le tapenaeina o le fola i le galugalu, faʻapea foi ma taga, ma matala. O le mea lea, o se mea saʻo e faʻatupu ai ona tagata faʻapitoa o loʻo iai lana tusi faʻamaonia o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga o galuega, ae le naʻo se poto masani poʻo se manaʻoga vevela e maua. Ia manatua, o le tagata gaosi oloa o le tulafono i luga o mea e tatau ona aoga i le tulaga o le styling e tagata polofesa.

O se faʻapitoa faʻapitoa e manaʻomia le faʻapipiʻiina o le PVC o le Taui i luga o fola o fola. O le polokalama e tatau ona tape i le 48 itula ae le i amataina le mea o loʻo amata ma e le aofia ai le 48 itula pe a maeʻa le faʻaiuga o le galuega. Ma o le vevela ua amata ona faʻateleina faʻateleina (mo le tele o tikeri i le aso) seʻia oʻo ina ausia le tau taua.

O le faatonu o loʻo faʻafetai i le kamupani "radiott Rusk", "Violoko Ling", "Simppepeks" mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

Matou te o i le faleoloa

I le filifilia o le lanu ma le mamanuina o le PVC Linoleum, saili pe fia le tele o lenei mea o le alavai i le lagi. O le mea moni o le ata tutusa e mafai ona maua i ofutino e ese mai i le mafiafia o le pito i luga (galue) vaega. O le mea o Ia, o le Finagalo o le a mulimuli i ai, ae o le tau o le a maualuga atu.

Lelei fiafia
Ata 1.

Tui

Lelei fiafia
Ata 2.

"O le COICICKS LY"

Lelei fiafia
Ata 3.

Tausiga.

Lelei fiafia
Ata 4.

Tausiga.

Lelei fiafia
Ata 5.

Forbo.

Lelei fiafia
Ata 6.

"O le COICICKS LY"

Lelei fiafia
Ata 7.

IVC.

Lelei fiafia
Ata 8.

Forbo.

Lelei fiafia
Ata 9.

IVC.

1. Nein, faatapulaaina aoina (artek). Mafiafia - 2.8mm; puipuiga puipuia 0.2mm; Lautele - 2-4m. Fai le tagata tetee i le vasega 22. Tau le 1m2- 240 ru.

2. "Princess", faasologa "Parma" ("Comises Lin"). Mafiafia - 2.5mmu; puipuiga puipuia 0.15mm; Lautele - 1.5-3.5m. O le ofu teteʻe i le vasega 21. Tau o le 1M2-109.

3. "Samika, o le" tele o le aoina o le comfot). Mafiafia - 4.5 mm; puipuiga puipuia 0.3mm; Lautele - 3m. Fai le Distory Vasega 23/31. Tau 1m2-360-440 gi.

4. Magimu, fiafia i ai le aoina o le taupulega). Mafiafia - 3.3mmu; puipuiga puipuia 0.3mm; Lautele - 3-4m. Fai le Distory Vasega 23/31. Tau 1m2-360rrub.

5. Lamgerini, Novielux Natura (Modbo) aoina. Mafiafia - 2mm; puipuiga puipuia 0.7mm; Lautele - 2 / 4m. Uaea le tali atu i le vasega 34/43. Tau 1m2- 735 rum.

6. "Valdai", o le aoina "Parma" ("Codies Lin"). Mafiafia - 2.5mmu; puipuiga puipuia 0.15mm; Lautele - 1.5-3.5m. O le ofu teteʻe i le vasega 21. Tau o le 1M2-109.

7. Soprano, Leograp Aoina (IVC). Mafiafia - 3,2MAM; puipuiga puipuiga 0.25mm; Lautele - 3 / 4m. Vasega o le ofuina o le le mautonu 22. Tau 1m2-45 nutimomoia.

8. Arizona, noviolix codicacact faasologa (forbo). Mafiafia - 2mm; Puipuiga o le vaega- 0.55 / 0.70 mm; Lautele - 2 / 4m. Uaea le tali atu i le vasega 34/43. Tau 1m2-700rub.

9. Paso lanu, duo (IVC) aoina. Mafiafia - 3mmm; puipuiga puipuiga 0.25mm; Lautele - 2/3 / 3.66 / 4m. Laei le tetee o le vasega 22. Tau 1m2- 26 2 gi.

Faitau atili