Tuu se ulugalii?

Anonim

Fanua atofaina mo le taele: o le mana o le iunite, o le autu o le faʻatulagaina ituaiga o vai taele, fofo o le vai faʻamafanafana faʻafitauli, faʻapipiʻi o le kamesa o Kamenika

Tuu se ulugalii? 12553_1

Ia, matou te fiafia e faʻalutiti aua neʻi i lalo ifo o le Frons ma isi Northertterners Whit, ma o matou fale i le taumafanafana o ni meaʻai a tagata o loʻo tupu tagata o loʻo tupu pea vaipuna. O le ala ma i latou e tupu ai le manaʻoga mo faleoloa-kamenka, leai se mea e le mafai ona faʻamafanafana ai le taele ma sauni pe a talafeagai mo le faʻatasiga paga.

Tuu se ulugalii?
Na o le o le Barvia taele le taele vai taele. Muamua e tatau ona e filifilia ma faamaopoopo lona nofoaga. Ona matou aoina lea o le faavae ma se pusa, le fola, faʻapipiʻi faitotoa ma faʻamalama ma goto ifo le taualuga. Mulimuli ane, faʻatetetete ma tuʻu faʻataese pa puipui o nofoaga. Ae o lea ua maua ai le fauga o le galuega, ma o le taimi o le fiafia manaia ua uma ona i tua atu o mauga, o le mauaina o lulu ma pakes, kamuta ma fualaau faasaina. E ui lava e sili atu le taua o le tasi pisinisi ma le faʻapipiʻiina o le taʻele taele.

Faafaatusa vai

Tuu se ulugalii?
Saunangersperapecial o loʻo faʻaoʻo atu i le mea moni o loʻo i totonu o le vai e te manaʻomia se "malamalama", i nisi upu, o le vaipuna. Sa le talafeagai le puao asa o Asasm o le tamai vai i le ea. Fog, e le pei o se ulugalii, e faigata ona faamalosia oe e tuua le potu Steam ua uma ona i lalo o le "vevela o le 60 o le vevela o le 60 C." naunautaiga "O maa e fuafua e faʻataʻitaʻi ai: o le suavai o le vai o loʻo faʻamalieina mo le vaevaega lona lua, ae le o le ufiufi i luga. O nisi Kamemeka- Mo se faataitaiga, "Gyserser" ("mermophore"), "Quarda") (o le Heredar)) , ona e ulufale ai lea i le paipa i le paipa o maʻa vevela. O le malosi o le mea na i ai i le "Rus" ma le suka e mafai ona fetuʻunaʻi faʻaaogaina le alatoto.

Mulumulu afi

O le masony ogaumu i le taele aso nei e seasea. E le gata i le le lava o le aufasi ma le tau maualuga o a latou auaunaga. E gafatia, o le masony oven e le fetaui ma le salafa o le ola punaoa. Le faʻapopoleina ma le taele, tusa lava pe o le taumafanafana e manaʻomia 4-6h ma le 60-70 king o fafie. Faʻamanatuga, aemaise lava i le taumalulu, o se piliki tele piliki, pe a fai o loʻo i totonu o le tuʻufaʻatasi fausaga, o le vaiaso maua le taimi e faʻaputuputu ai le tele o le mulilua o le a avea ma se mea lelei o le fafie. O le tutusa freok / bity freaks o le a faʻaititia malosi le ola o le masonning (e lauiloa o le piliki i aso nei e le o le 100 tausaga ua mavae). I se faʻaopopoga, o le a ave ai le 300-600 piliki mo le ogaumu (15-25 Rullas / PC.). O se tau o le galuega (masani 150% o le tau o le tau) o le o le a tau le tau 37 500 rubles. I le totogiina o le aofaʻiga e tasi, e aunoa ma le i ai o faʻafitauli, e mafai ona e faʻatau se suʻesuʻega ua faia o le tamaoaiga o le tamaoaiga. Peitaʻi, tatou te le manaʻo i mea uma o le au faitau e iai le lagona o loʻo i ai i le pilimu piliti o ni mea sese. E le mamalu, o loʻo i ai ni tulaga faʻapitoa e sili ona lelei. O lenei tomai e faʻaputuputu ai le vevela i le taimi o ogaumu, ma pe a maeʻa mo se taimi umi (i le aso) e toe faia ai le "vaivai" o le faʻaupuga o le pale o Rusia.

I aso nei o aso, o le tele o atinae e sili atu ona manaʻomia e Metallic hemes, e vave ona faʻaogaina (mai le 40 minute i le 1.5 h) o le vevela o le potu, faigofie ona faʻapipiʻi ma e le manaʻomia le faʻavae. I le faʻaopopoga i fafie-paʻu, e iai le eletise eletise ma kesi e faʻatau atu. Latou te matua taua tele mo le tele o mafuaaga. Masalo o le mea taua e i ai nai lo le poto masani nai lo le aoga, amio. I mea uma, e aunoa ma se afi ola, e aunoa ma crackling, o lamepa ma malamalama manogi o le asu, e leai se vai vai. Māmataina, o se prigmatinity o le a matauina o le eletise eletise o le tau o le tau o le tau toetoe lava 2 taimi sili atu taugata nai lo fafie ma faʻateleina ai eletise. Ole mea lava e tasi, o mea faapena e manaʻomia ai voltage 380v. E pei ona teuina kesi, o la latou filifiliga e matua laititi, ae le o tagata uma o aiga ua tuʻuina atu ma le kesi autu (faʻapea foi ma le tolu-phase i le taimi nei).

O lea, o le alofilima o le siamupini e auai i le laupapa filifili o fale gaosi gaosi. E sili atu ma le sefulu kamupani o loʻo faʻaalia i le matou maketi, ma e le tatau ona faʻasea lava le tagata faʻatau faigofie i le mativa. Ae mai le itu e tatau ona filifili ai le "lona" ogaumu? E mafai mai le fausaga poʻo fua, ae matou te fautuaina muamua le filifiliga ma le mana o le iunite.

Tuu se ulugalii?
Ata 1.

Na o / harvia.

Tuu se ulugalii?
Ata 2.

"Teplodar"

Tuu se ulugalii?
Ata 3.

O lona / hlo.

Tuu se ulugalii?
Ata 4.

O lona / hlo.

1. Faʻataʻitaʻiga 20 Pro (Harvia) o loʻo faʻaoʻo atu i le '' '' '' '' '' 'taulaga, ma o le puipui pito i luga o le ogaumu ma le mafiafia o 10mm. Tau, mai le 16 afe rubles.

2. Otive "Rus" ("Teplodar") ma le Steam Beactor - mai le 8 afe Rubles.

3. Steel Stock ma le maa na feagai ma le saogalemu i le taotoga

4. Faʻataʻitaʻiga 20 SL (HOLO) ma se auala mo le pasi i le pa. Tau, mai le 21 afe rubles.

Tweet i Tweet

Afai o le ogaumu o le a maua ai le tele o vevela, o le ea i le potu ava o le a vevela vave, ae o maʻa e na o sina mafanafana. O le a nonofo ai pea le taele, ia taulotoina i taimi uma, o lona alu atu i lona aluga. Ae o le afa o nei. E sili atu le leaga pe a maeʻa, pe a uma ona faʻatau ma faʻapipiʻi, o le a e mauaina o le eletise eletise e le lava le malosi, o le vevela i luga o le steam e le manaʻo ai taele, poʻo le mauaina o se iunite fou ma le isi o lona uiga tele o le aofaʻi ma le pou o le amataga o le "faʻao le vaitau".

O le malosi o potu taele 'ese i totonu o le 6-27 kw. O lenei uiga faʻapitoa e masani ona i ai i totonu o le faʻamaumauga o oloa (a leai, e tatau ona maua mai le tagata gaosi). E i ai foʻi se faʻailoga o le laititi ma le maualuga o le ala o Steam potu, e mafai ona vevela i le masini, mo se faʻataʻitaʻiga 8-1843. Peitai, e le o lona uiga o le ogaumu e tutusa lelei mo potu uma ma potu uma ma se cubge faaputu i lenei laina. O le faʻamatalaga a le gaosi oloa e sili atu ona e faitau i lenei mea: o le ogaumu e talafeagai mo le faʻamamaina o se soʻotaga leaga tele o le 8m3 ma o se tulaga agavaa o le 18M3. Ia iloiloina le vevela-ofe o le potu steam ma e le o le sese ma le filifiliga o le mana o le masini, e sili atu le faʻaaogaina o le laulau e manaʻomia le fale kapeti i le 1m3, ma sikuea taʻitasi o Windows o loʻo 'ai o faʻamalama ma le faʻaluaina o le faʻaluaina.

Manatu o se faapitoa

I le avea ai ma maa mo le taele ogaemu, o le sili ona gafataulimaina, petitototis, basalt, diably (tau 20kg - 300-400rub.). Sili atu le matagofie ma le vevela o le tino oc chlorite e sili atu ona taugata - 800 crub. Mo le 20 kilomita. O le ai ai o se tau maualuga o le a tatau ona totogi mo se lanumeamata semi-taua jemi-taua jede (e tutusa foi ma le le vevela o le upega tafailagi). Mo le 5kg. A o le filifilia o maa e tatau ona saʻilia le tele o latou (e tatau ona faʻailoa i luga o le pusa). Le vaega sili ona lelei mo se tamai ogaumu (e oo i le 12 kw) - 8-12cm. O maa o loʻo faatafuʻia i se auala na o lo latou fesoʻotaʻiga ma puipui o le ogaumu na i luga o le ogaumu o le ogaumu, i lalo-tele ma mafolafola, suluia. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le tuua o le va i le va o maa mo le leai o se totogi o le ea.

Andrei sravnov, Sili Enisinia o le fale gaosi fale "vaega o kamupani 95 c"

Moli i ogalaau ...

O le sili ona taatele ituaiga o bunny storeves o swel e lua lua, o lona uiga, o le i ai o se pusa afi ma se tagi. Ona o se ata faʻapitoa, o loʻo faʻatumauina le saogalemu o le 'ulu o le' ogatotonu o le 'auʻauna ile vevela, ma ile taimi lava e tasi, ile ea ua vave ona faʻavave atu puipui i le va o puipui. O nisi faʻataʻitaʻiga - aemaise lava, Ko-20, kh-20, kt-s-20, kt-20, kt-20, k-20 (Kestor, o loʻo faʻatagaina i le faʻaopopoina o le lumanaʻi. O le vevela o le puipui i fafo i nei nofoa e le sili atu i le 60 c.

O le ogaumu o loʻo faia i pepa faʻapipiʻi e faʻaaoga ai le eletise poʻo le argon-arc tane. O le tumau o le tuʻufaʻatasiga e faʻalagolago i le mafiafia o le uʻamea ma lona igoa, o lea e tatau ona e fai atu ia te oe e fai atu nei uiga. O le mamafa o le Steel Stainless Steel e tatau ona faʻaaogaina (Aisi 310, 316, Stemps) ma le mafiafia o le 25mm poʻo le mafiafia fale. O le tele o tagata gaosi oloa, aofia ai Helo (Findland), faʻateleina le mafiafia o puipui o le afi afi i na nofoaga e sili ona maʻea ai le afi.

O le ogaumu o le maʻa, o loʻo i luga o maa, faʻapipiʻi i luga o le pito i luga poʻo le itu, o le sili atu o le vaega o fesoʻotaʻiga ma maʻa vevela, o le sili. E masani ona faia le paluga mai le afa o le Sonilimtime Shinlemen Steel po o le "Black" Steel 1-3m mafiafia ma ufiufi i fafo atu o le vevela-tetee

O mafatiaga o uʻamea uʻamea na faʻatinoina ai le faʻavae o le Grate Confusition. O le ea i le ogaumu ua faaitiitia mai lalo ifo: E pasi atu i le faitotoa o le ASH Box (po o pu na faia i totonu o le togi i totonu o le vasega grid, luga o le mu mungwood o le pepelo. E mafai ona e fetuunaia le malosi o le susunuina, tuu i luma / luluina se pusa pito i luga pe faapalepaleina le fusi i lona faitotoa. Talu ai o le Grate o loʻo i totonu o le sone o le maualuga o le vevela, e tatau ona faia i uʻamea. I le ulutala, e mafai ona vave aapa mai i le vevela moni, ae ui i lea, o se vaega taua o le vevela ona o le ogaoga o le pau i le asu. E i ai le isi misus, e oʻo foi i vaʻaiga faʻapitoa i le taimi o gaioiga faʻatino i ia tuʻutuʻuga e noatia i fua fua, ma i luga o pa o le afi ua faʻafefeteina. O nisi tagata gaosi i le manaʻo e faʻafaigofieina ma faʻaititia a latou oloa (e aunoa ma se paʻu i le tautua olaga) toe solo mai le polokalame masani. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le fale gaosi "feololo ma k" (Lusia) ua tatalaina ai se luʻi sesega e aunoa ma le katepi, ma le laina pito i luga o le afi. O le mu e tupu ai i latou e tupu i luga o le lotoā, ma ua fafagaina le ea i le slot i le pito i luga o le ogaumu aasa. O le mea moni, e tatau ona iai o le po, ma o maʻa na faʻamamaina ai le sulugatiti e malu teisi nai lo le kupita.

Tuu se ulugalii?
Ata 5.

"Maa mafanafana"

Tuu se ulugalii?
Ata 6.

O lona / hlo.

Tuu se ulugalii?
Ata 7.

Tulikuvi.

Tuu se ulugalii?
Ata 8.

Eurostroy spa

5. O le aso nei o le taele "i le uliuli". Nai lo le chimney, o le ogaumu o le ofi i le asu

Sili atu le manaia ma, i lo matou manatu, o le anoanoai o le inisinia a Harvia (Finilani) e manuia - Faʻataʻitaʻiga Green Breme. O lona fuafuaga e maua ai mo otometi faʻatonutonu o le faʻatonuga o le ea tafe mo le faʻatauga: I le taimi o le afi, o le ea e ulufale i lalo o le ogaumu, ma ua uma ona tapunia ma mea leaga, faʻafetai i le mea e sili ona tuai ai le ogaumu.

Vevela le vevela mai le potu steam e le manaia tele. E sili atu le umi e fai ai lenei mea mai le Muana, lea e le faigata ona maua se nofoaga mo togafiti fafie ma mea e le talafeagai ai ona foia le supaina o le ea. O nisi mea e mafai ai ona aveese oe e aveese le mamao elemene (tunnel) e ala i le puipui i le muamua base. O lona umi e masani ona mafai ona fetuunai i le laina o le 100-200mm. O le mea moni, o le auala e faʻatagaina ai ona opoina naʻo pa o ni mea e le o ni mea e le o ni mea.

O le tele o fale faʻaonaponei o loʻo i ai se vevela-puipuia tioata faitotoʻa, ma ni faʻataʻitaʻiga ma se auala e faʻaoʻo ai ma le potu i tua o le afi, ae e mafai foi ona faʻafilemu ai le afi , aemaise, Kanana "(" mermophore "). O isi mea e faʻamafanafana e maua ai le kapeta (s-20 ogaumu (kasturc), ma togi le afi ma le fetuutuutu o fafie ma faʻafefeteina ai fafie.

Tuu se ulugalii?

O le polokalama lelei o le Kamenka "Lermophore":

O tane vik mo le vai;

2- Nanau foi;

3. Fausia-i totonu o tane;

O le ā le faʻatonuga mo maʻa;

5 - Faʻavasegaina Muse ma le faitotoʻa;

6--Oloauce;

7-rally pusa

AESC

A stived o loo sasaina ma se maʻa mataina o le mamafa o le 20-40Kg na vave oso aʻe, ae e malu foi ma malu. AKAK e avea pe a fai o oe o se aiga tele pe e te le o alu ese atu e valaʻaulia "i le vai o le falelotu" malo? Ina ua uma, o le maualuga maualuga i le potu ava, e tatau ona tausisia i totonu o nai itula. Ioe, e mafai ona lafo fafie i le taimi atoa o le ogaumu, ae e matua faigata tele, ma sili atu lou taugāina o sitepu. E faʻatulaga aso o le taele, o se ogaemu tele e manaʻomia, o se miti umi umi IRS e manaʻo e faʻamafanafanaina e le vave piliki, na avea ma sili atu ona aulelei.

O se tasi o mea talafeagai i lenei tulaga o se uamea tuʻufaʻatasia ma le latice cloed. O sea mamanu ua mamanuina mo le kiona o se tele o maa o maa i le va o puipui o le ogaumu ma le ata i fafo na faia o Steel Rods e ufitia i le vevela-tetee vali O sea, mo se faataitaiga, talatusi 150, tala o le 240 ma le tala a le 300 satvia (Harvia), tuu le vevela, tusa ma le 260, 200 ma 260skg maa. I lea tulaga, o le tele o maa e mafai ona faʻaopopoina i le 20-40kg, faʻatau o le latice pa mo le muamua chimney module. (E taua le amanaia o le taʻele o le taʻele o le taʻele o le taʻele o le tele o sulugatiti, e ono manaʻomia le faʻavae!) E le saogalemu tele le ogaumu, ae e mafai foi ona vevela vevela 3h ina ua maeʻa le pito o le ogaumu. O le tau o mea faigaluega o lenei ituaiga amata mai le 15 afe rotabs.

E tatau ona tatou faʻafouina oe lava

O le sapalaiina-o manava tele i le potu Steam e talafeagai. Muamua, ina ia mafai ona fetuunai ai le sua faʻamagalo ma le vevela i le taimi o faʻagaioiga. Lona lua, ia faalaupule le potu ina ua maeʻa le faʻaiuga o le vasega; A aunoa ma lenei, puipui o pa ma le laupapa o le toe fuatai o le a amata ona mate ma le malosi. Ma le taimi mulimuli ane, afai o le omea pu ma mafaufau lelei i totonu o le paga, o le a faia e faʻatulaga ai le tafe o le ea fou mo le faʻatupuina o le le talafeagai). Mo le ea fou, o le tatalaina o loʻo faia i le fola poʻo le pa (e le maualuga atu i le 0.5 m) i le fuafuaina o le 5 cm2 i le 1M3 i lalo o le faitotoʻa o le faitotoʻa. O le manava pu e masani ona i luga o le taualuga; O le vaega o lona kolosi kolosi e tatau ona tutusa ma le vaega o le vaega o le sapalai o le sapalai. O le sili o le lelei o le a avea ma faiga o le faʻamalosia o le sili atu o le osofaʻiga, lea o loʻo faʻaalia le auala i luga o le fola ma o loʻo mafai ai ona o se mea e mafai ona "pamu malulu ea.

O le tele o tagata gaosi oloa e ofoina atu i luga o le feagai ma le 'Tawn-Taleco Chlolote. O le mea lea, o le maʻa malosi "(Lusia) maua ai le soʻona faʻapipiʻi uamea, o loʻo maeʻa ai le tele o laupapa, o loʻo tuʻuina atu i totonu o glue (20-50 mm) mamao mai puipui o le ogaumu. O le kilia e manaʻomia, muamua, e taui ai mo le vevela o loʻomea o le uʻamea. Lona lua, faʻafetai i lenei fofo, o le ogaumu o loʻo taofia uma ai le lelei o se mea e lua: O luga o le pito i fafo e le vaeluaina, ma o le potu e amata ona faʻamafanafana i luga o le tafega o le vai. E faapena foi, o oloa a le kamupani "e le afaina VDD" (Lusia) ua faatulagaina. E moni e iai le mamafa o lo latou ogaumu aasa, ma o fale i fafo e faia i se lua manifinifi. O Oloa o Oloa o Oloa e ofuina i le maa e masani 200-400kg (o se koluma faʻavae e ono manaʻomia), ma o le tau e amata mai le 60 afe rubles. O nisi faʻailoga o Harvia, kastur, e mafai foi ona faʻatau e ia mai le cAC clolorte, o lona lua, o le 104 3 orws).

O le tele o fale gaosi-faavae-faʻavae o loʻo ofoina atu i luga o le maketi o ofu taele o le aumea o le Fono Aoao Brasing Kings mai Talco Chloro Modules. Mo le maketi i le lotoifale, latou te tuuina mai e tulikuxi (Finelani). O tausamiga e tele le 500kg ma manaʻomia le faʻavae. E aoina i latou i le mea ma se kelisi faapitoa. O le cooler ma le fale afi afi o loʻo faia o uʻamea. O le tau o le modular ogavae o le 130 afe rubles.

Tuu se ulugalii?
Ata 9.

"Ermak-thermo"

Tuu se ulugalii?
Ata 10.

Na o / harvia.

Tuu se ulugalii?
Ata 11.

"Twphoon"

Tuu se ulugalii?
Ata 12.

Tulikuvi.

9. O le faʻamatalaga o le faʻamatalaga o le tala o le tala i totonu o se papaʻe uʻamea uʻamea uʻamea ma fetuʻutuʻunaʻi vae. O le Grid Clit ua aoina le faʻaaogaina o teuteuga teuteu ma ufiufi i le vevela-tetee vali vali. Tau, mai le 22 afe afe.

10. O le faʻamatalaga o le faʻamatalaga o loʻo tuʻuina atu i le sivaina o le faitotoʻa faitotoʻa o le uʻamea ma fetuʻutuʻunaʻi vae. O le Grid Clit ua aoina le faʻaaogaina o teuteuga teuteu ma ufiufi i le vevela-tetee vali vali. Tau, mai le 22 afe afe.

11. Faʻataʻitaʻiga "Vesuvivine Skip" ("Typhon") Ma le mafai i le 18 kw ua mamanuina i le faʻailoga 180kg maa. Tau, mai le 15 afe rotabs.

12. O le SK 950 (tulikivi) faʻataʻitaʻiga ua i ai lona lava tele o le 930kg, ma o le isi 130kg maa na momoe mai luga. Peitaʻi, ona o le tele o le tele o le tele o le ogaumu, o loʻo malu le ogaumu i le na o le 2-3H. Tau, mai le 134 afe rubles.

Fesili vai sapalai

E aunoa ma le vai vevela i le taele e le mafai ona fai. O le susu o se mea e tatau ona susu ma mauaina se ulugaliʻi, e tatau ona sili atu le sili atu nai lo le 10l, ae o le 40-60l faʻafefete vai o le a manaʻomia mo fufulu. Mo le taele ma le fale taʻele, e sili le faʻatau atu o se ogaumu o loʻo tuʻuina atu i se vevela vevela-laititi na fausia i le ogaumu mo fesoʻotaʻiga i le DHW system. O loʻo iai foʻi le faʻapitoa o le vevela o le vevela o le faʻauiga o le muamua chimeney module - i le ala, e mafai ona faʻapipiʻiina i luga o soʻo se ogaumu. E mafai ona matou vevela le vevela o le vevela mo le 1 h. E mafai ona vevela le 80-200l i le 60 C. Uma e le mafai ona mago ": o le aumea manifinifi o le vevela o le mumū "taʻitaʻi", ma le tausitusi o atetusi. O lenei mea taua e faigata ai le faʻaaogaina o le ogaumu i le taumalulu, aua o taimi uma e tatau ona sasaa ai vai i totonu o le aso e le o le alavai lea.

Afai e leai se agaga, o le a e fufuluina i le ala tuai, taumatau i le potu Steam. Ona e faʻaalia ai le faʻatauina o le ogaumu ma le fausia-i totonu poʻo le faʻapipiʻi (faʻapipiʻi i luga o le ogaumu poʻo le chimney) vai tane. O le tane o le 25-30l ma le tele o tupe faʻaalu o le tele o se aiga tele. Le le lava o se tasi, pe a oʻo le suavai vai i le tane, ua faʻatumuina le potu le potu ma tumu i le vevela vevela. Peitai, o mea tau tamaoaiga i le tane ukek e mafai ona faaosofia ma leai se vai. Ae o taimi uma e tatau ona e filifilia: e taele pe fufulu. Pe malemo le ogaumu ma se malologa, e le mafai ona sasaa vai i le vevela vevela.

Sauniga mai le polofesa

Tuu se ulugalii?

Fautuaga o le Faava o Malo Aufaatasi Assation Alexei paepae.

Tulaga muamua - sauniuni. Liusuavai le ogaumu, o le itula aʻo leʻi amataina le faiga, liliu le broom (mo le faʻalogo i le vai i luga o le 60 s; Aua neʻi galo e faʻaputu lauti poʻo le kukaina o le moe, kuka moli moli poʻo ipu vai, faʻasoa solo, fofoina o ia .d.d. Vave ona ulufale i le potu Steam, taele.

Vaega lona lua - Na mafanafana le tino. Le vevela i le potu Steam e tusa o le 85 s. E sili le mafanafana i le tele o taimi o 5-10mim.

Tulaga tolu - manava ma armatmachy. I le vevela lava e tasi, o le manogi o vai mama i luga o maʻa (a faʻapea o le manogi o Gary o loʻo aliali mai), ma le tufuga o le suauʻu). O le taua o le 10-20mmin manavaina se saiemu redamom.

Fa tulaga - Lapataiga. Ave le potu Steam, tuu i lalo le vevela i le 60-70 C. E i ai se taimi e inu ai se ipu o le tapolo ti i se muai ituaiga. A maeʻa lena, e mafai ona e amata ona totiniina e se pulupulu. Muamua, ma moli malamalama puʻeina steam mai le faʻatasia ma lafo i le tino, toetoe a aunoa ma le paʻi i ai. E talafeagai tagata uma ona e masani i le "matagaluega" ma se uafu.

Maliu Vaega - Mulimuli. Taele ma inu le lauti.

Faataamilo i le taulaiga

A o le faʻapipiʻiina o le taʻele fale o le a manaʻomia faʻapitoa i le mataupu o le saogalemu afi. I le atoa o le 41-01-2003 "vevela, o le ea ma le ea o le ea" e laʻititi mamao mai i totonu o le ogaumu o le ogaumu o le ogaumu o le ogaumu o le ogaumu. 500mm ma puipuia - 3800. Ae ui i lea, o le fesili i le pepa o loʻo faʻatatau i le piliki o le vevela vevela. Pe o nei fanua o loʻo faʻaaogaina i vailaau o aso nei, e faigata, o lea pe a faʻapipiʻiina, latou e masani ona taulai atu i le gaosi oloa, o loʻo taulaʻi atu i le malosi atoa (250-1300 mM mamanuina o le oloa. I le alofa, o le tulaga o le pa ma le taualuga i tafatafa o le ogaumu e sili atu ona puipuia ma le fesoasoani a se lagona faigata "sanuisi". Faʻataʻitaʻiga, i lenei auala: o le Sikauti ma le Pa e faʻatasi ma ia lava-tagata, o le gypsum fible, ona kelu ai ma le mafiafia o le papa papa (35. 35 pe 50mm. E tatau ona tapunia ni tauofoga i le Stiminium Scotch. I luga e faapipii se isi vaega o GVl ma fusi i totonu o se mea masani po o se maa masani. O le isi tagata eseese o le asbestos cards chestboard ma sima-fibroc stoneve lw o Kanata (minerit, froland). O nisi pisinisi o ogalaau, i le Harvia faapitoa, ofo atu ni matata eseese o ni ata tifaga e faia i se tasi sitaili ma le ogaumu. Ua maeʻa ona faʻapipiʻi e Steel Kaomenki tagata aʻo leʻi faʻapipiʻi i luga o le auala, ina ia aoina le suauu, ma ua lelei ona sosoʻo mai le uamea mai le vali vali.

Tuu se ulugalii?
Ata 13.

O lona / hlo.

Tuu se ulugalii?
Ata 14.

Kastor.

Tuu se ulugalii?
Ata 15.

RAB.

13, 14. Faʻasaga ia Talco Cylorite: Hideenkivi (HOL) (Ata 13) - mai le 76 afe o rubles. ma le kl-20jk (kintor) (Ata 14) - mai le 60 afe rotabs.

O le a faʻaiʻuina - ni nai upu e uiga i chimneys. I le avea ai o se tulafono, na mamanuina ogalaau taele e faʻapipiʻi ai se modular steel chimney. E sili le le faʻaola i luga o le chimney, aua o le saogalemu o le saogalemu e faʻalagolago i lona tulaga. E aoga le faʻatau atu o le lua-criend crivate steel modules ma le paʻu fulufulu fulufulu (tau 1m 1m paipa, mai le 100 chru. Mo le gasologa o tuufaatasiga ma taualuga, e sili atu le faʻaaogaina o le sauniuni tapenaga-faia o fofo e ofoina atu e le chimney gaosi. O le tele o fale gaosi oloa e gaosia e le tagata gaosi. Soda itu, e le o le faʻatau le pusa atoa mai le tasi kamupani, talu ai o le lapoa o le ale a le afu paipa e faʻavaeina (120, 130mm. Itu mautu, e tatau ona maitauina o le moni lapoa o paipa i pito, ona o foliga o le fesoʻotaʻiga o le orcieng iunite, i totonu o kamupani eseese e ono eseese 1-2mm. E le taufaaʻolefu pe a fai o le paipa o le a avea ma soʻoga tele e mafai ona faʻamaufaʻailogaina o le afu. Leaga, pe a na le manaʻo e "nofo" i le umu. O le mea lea, pe a faʻatau e sili atu ona i ai se faʻapolopolo ma oe.

Tuu se ulugalii?

Mafai meafaigaluega o le chimney:

1- Module mo le faamatuu atu o le aveeseina;

2-tee mo fesoʻotaʻiga i le vevela iunite;

Faafelotoina mo le ki i le puipui;

4- faamamaina;

5-nonoa omea;

Faamaonia ia Mat;

7- ummberulla-dectonconoctor

Matua tumau chimneys mai paipa paipa. I totonu o le maketi maketi, latou faapitoa pei o le schizeel (Siamani). Nei modula faiga lea o loʻo faia ai le paipa totonu o le mumoʻe ma le mafiafia o le damrem o le 8mm, ma o le malutaga o le Balsitt, i le va o le balisett basi.

Le faʻalagolago i le mana o le ogaumu i luga o le mamanu o puipui o le taʻele *

Mamanuina o puipui Mana mo 1m3 voluma o le Steam potu, kw
Tafa i se piliki tasi ma le afa e aunoa ma le faʻaopopoina 2.5
Bar 100100mm pe ogalaau ma le lapoa o le 150-200mm e aunoa ma le tele o le maualuga 2.
BAR 150150mm poʻo ogalaau ma le lapoa o le 220-300mm e aunoa ma le faʻaopoopoina 1,8.
Piliki po o le laupapa (ogalaau) puipui, faamafanafanaina e se vaega o maa maa fulufulu 50mm mafiafia 1,3
Tutusa ma le faʻaopopoina o le faʻateleina o le vevela o le vevela ma le alumini fol 1,2
Puipui, faamafanafanaina e se vaega o le maa papa mafiafia mafiafia 100m, ma le faʻaopopoina o le faʻateleina o le vevela ma le aluminumi alavai 0.8.
* E malamalama o le fola ma puipui o le potu o loʻo fusia ma se faaputuga o minerale fulufulu ma le mafiafia o le itiiti ifo ma le 50mm.

O le faatonu faafetai "vaega o kamupani o kamupani 95 c", "i Tozhkampightre VDD", "Tepakhore", "Thomakhore", "mo le fesoasoani o le mea.

Faitau atili