Faiga masani a le aiga

Anonim

Lua-potu potu potu ma se vaega atoa o le 109 m2 i le fale metropolitan fale-fou fale. I totonu o le mamanu, e mafai ona e vaʻaia foliga o le tolu sitaili - art deco, courckis ma le atunuʻu

Faiga masani a le aiga 12558_1

Faiga masani a le aiga

Faiga masani a le aiga
O le fola o le potumoe e ono fusi i le vaivai lanumoana lanumoana kapeta i le atoa o le potu.
Faiga masani a le aiga
O lamepa i lalo o uʻamea lamepa (chandelier i lalo o le taualuga ma se pipili o le laupapa i luga o le laupapa, faʻamanatu i le atunuʻu o le atunuʻu. O le tatalaina i le va o le potumoe ma le mafanafana o le Loggia na tapunia le faitotoʻa faʻalua ona faia o tioata manino ma ma le maualuga strauga. Nai lo le pupuni i luga o le Windows o se Logginia o Booden Bords
Faiga masani a le aiga
Manuia le manatu mo se teine ​​teine ​​- maualalo le nofoa 50 50M lautele i lalo o le faamalama. O le nofo ia te ia, o le agalelei tele o le potu e mafai ona faitau pe miti. I lalo o le nofoa nofoaga o le teuina
Faiga masani a le aiga
O se pea tusi o tusi o loʻo i lalo o anamua i le ofisa e faʻaauupegaina ma se faʻapitoa faʻapitoa. O le laʻei laulau pe a uma ona suia se suiga o tagata faigaluega i totonu o le tagata faigaluega
Faiga masani a le aiga
O le Loggia foliga pei o le faaauauina o le potumoe: o ona puipui na valiina i se moli lanumoana ma i le taimi pito i luga o loo faia se mea e teu ai le fale
Faiga masani a le aiga
I le nofoaga na faʻaitiitia ai gaioiga a le Uptuone, le loloto o le umu ane o le umukuka e oʻo atu i le 28cm ma alu agavale i le fale puipui o loʻo faʻapipiʻi i le pito i lalo. O le tusitala o le "pei o le" pulupulu ", o loo faia i se malamalama o le maʻa o se moli begege, ogatasi ma le lanu potu potu. Lua punou domeda luminares i lalo o le taualuga ma le pito i luga o le susulu, ae faataapeape malamalama
Faiga masani a le aiga
O le faletua o le potu lava na filifilia se pepa aulelei, lea na teuteuina i se pa i se ato tusia. O le mea mulimuli e i ai se tulaga le masani ai: O le laki o le sela mafiafia o le tele o tioata, siitia i luga o le laupapa chartertop tulaga i luga o le 8cm (e mafai ona e faʻatulagaina se faʻaaliga
Faiga masani a le aiga
I le faletaele, lua itu e lua i lalo o le uati e ufiufi na o ie pupuni: O le fata mo le pusi na natia mo se tasi o latou.
Faiga masani a le aiga
Fuafuaga ae le i toe faaleleia
Faiga masani a le aiga
Fuafuaga pe a uma ona toe faaleleia

I totonu o le ata o lenei fale mautotogi, o se mea e pei o se fale fetagisi, mafanafana ma manogi, e mafai ona e vaʻai i foliga o tolu sipine o le faʻaupuga o le masani ai, poʻo le atunuʻu. O totonu, na fuafuaina ma fausia e tagata mamanuina ma tali talimalo, na oso ai i le agaga o tagata uma o le aiga.

O le fale mautotogi i se fale fou i se tasi o itumalo o le laumua. O le scyscrapepers o le Moscow-City Price Center e manino vaaia. e fai si lava Lotoa mo matua ma i aiga afafine-schoolgress-schoolgress i le mafanafana. E foliga mai o le tala na valoia: O le filifiliga o le aso faʻaonapo nei poʻo le techno o se tulaga malosi, faʻapea foi ma le fuafuaga e tutusa ma le aganuu "TREDKA".

Peitaʻi, i lenei galuega faatino e faia e ese mea uma. E leʻi manaʻo le au ona e ona o le fale mautotogi e avea ma ituaiga o le faʻaauau o le metropolis, o le vaʻai o loʻo tatalaina mai le Windows. O le fiafia o le aiga e uiga i le eseesega o se le manaia o le faamoega ma le lalolagi i ona po nei, faʻataga oe ia lagona moni lou fale - E le o se susuga, ae malie ma mafanafana. Ua faamoemoe mo le ola i aso uma, ua faailogaese ai i uputuu ma i le taimi lava e ausia e le sili ona manaoga mātuiā mo le faamafanafanaga.

A o ou nonofo ai, o tagata toʻatele o 'aʻai tetele, o le pitonuu i fale faʻapoluaina e le taofia ai le umi o Arethetics. Mo se faʻataʻitaʻiga, mai fale mautotogi i luga o fale pito i luga o fale tuai i le ogatotonu o Pale, o le pisinisi o le pisinisi o le puipuiga ma le ofisa scyscrapers e fetaui lelei. AU-Yorky Manhattan fiafia i le manaia o le sympice o Aveant-Gardee ma Classics.

Tusiata fuafuaina

Faiga masani a le aiga

O se tasi o tagata finau polokalama Edgar o le auala sili e natia se mea e tuu ai i luma. O le galuega autu e le o le faamamafa atu o galuega tauave o le poloka o le umukuka i totonu o le potu, foia le matagofie. Mo le umukuka, sa tatou filifili atoatoa, ufitia i facades sinasina vali ma Pilenks e avea ai le vaega o totoe o le joinery i le fale. O le satway o loʻo i le tulimanu, o le talita ia te ia lava. O le casing o le hobs natia le extractor retractable i le hob. O faitotoʻa o faitotoʻa o le lua o le laupepa e lua mai totonu sa ufitia i pupuni mai le okeni mai le okeni, ma o le faʻaalia o le taumatau na tatala. Umukuka modules i lalo o le sili atu o le sili atu o le motu o tagata o loʻo iai le tele o mea e aofia ai, o le o ma se tusitusiga tutusa o le ata o le potu.

le a ola aʻe Lowholders o le fale nephews, ma aiga faauo o le a fiafia e asiasi atu i le tasi le isi, ma fanau fiafia e nonofo ai mo le po. E tatau, e le toatolu, ma ia le itiiti potu fa (e aunoa ma se malo e le mafai ona faia). e tatau ona tuufaatasi le umukuka ma le potu malolo. Ae o lenei, o le tuʻufaʻatasiga e le tatau ona faʻaititia ai sone faʻatonutonu o lana galuega autu, ina ia avea ma se aulelei, taulelea ma faʻatautala. O le mea lea, o le faaali mai o le potu e le masani ai: meaai eria kuka Ua toetoe lava i le faaesea, talu modules le umukuka tutusa ma le kapeneta anamua luluina ma faamalama.

O le masani masani fuafuaina ma se tele o le va feaʻole-potu ma le le lava o le tatalaina o le nofoaga e amata ai ona toe manatua o le tulaga masani o le faʻavae. O lea la, o le fale mautotogi sa faʻaaogaina faitotoa o le uluaʻi mea faʻatulagaina - tusitusiga, pe a maeʻa i le masani ai, ma ni laupepa matagofie ma pito i luga e tui i totonu o potu uma. Taofia faitotoa i le va o le ala savali ma le potu malolo e fa tioata vaega.

O le ea o le ea

Faiga masani a le aiga

O elemene o le aga masani a le tulaga masani - o le au faitotoʻa o loʻo i totonu o potu e lua - tuʻuina atu potu e lua ma le agamalu ma laititi o le tamaloa-faia. Vaʻalele Vaʻalele i le va o le Lamellas, o lo latou ata o loʻo tuʻufaʻatasia ma le mamanu o potu potu, aumai le malamalama i totonu E i ai oloa i le taugofie uma. O le tele o le fausiaina-i totonu o fale puipui i itu uma e lua o le moega ua ufiufi i le lua-lanu taalo vali vali vali ata i le paepae. O le lautele o nofoaga taʻitasi o le teuina o le 0.6m, loloto - 0,5m. I le pito i luga o le kapeneta faʻaiʻu i le tulaga o le faʻaaogaina matala, ma i lalo ifo o le 0.8m mai le foloa (ona matala matala e tu). LUTULRUMIGES DORORS, o le auala ma pa puipui i totonu o le paepae ma le lanumoana pa ma le paʻepaʻe, ma le manaia, ma mea faapitoa i le potu. O faitotoa faapea e i ai uma faitotoʻa o le kapeneta maʻomia i totonu o le nofoa i luma o le potu e fai ai lavalava. O faleoloa tauaso ua tumu i se faamalama, ufiufi atigivae papau. O le faʻamalama matala i itu uma e lua o le kapeti mai le fola i le faʻaʻele.

Talu mai le taimi o le faʻavaʻa o le avanoa, e manaʻomia ai le taulotoina o le tele o potu, ona latou tuʻu ai lea o le tele o meaafale i totonu, ma mo le aumaia o mea faʻapitoa e maua ai ni mea faʻapitoa. O luma, e tu i le va o le tagata asiasi ma le potumoe, e mafai ona e alu ese mai le alatele, ma ua fuafuaina mo le fafo atu o le alatoto ma seevae. O lenei potu e tusa ma le 4.5m2 "na" tumu "i le umi o le Waler Wall (1.38m) vavaeeseina le Logsia mai le potumoe, Ma na ia mauaina sili atu le fetaui lelei. O le potu ofu ofu o loʻo i totonu o le potumoe. O mea uma e sili ona fiafia i ai i le aotelega o le lalagaina o latou i ai e toetoe a le mafai ona le malamalama.

Moni lava, pei o se tamai nofoaga laʻititi, sa mafai foʻi ona tuʻu se faletaele, o le faletaele, o se vesbulele i le va o le alatele ma le potumoe.

E le-faitotoʻa faitotoʻa

Faiga masani a le aiga

O faitotoa i le fale atoa e faia e tagata taʻitoʻatasi e ala i le NIZHNY NOVGOROD GALUEGA. E toafa i latou na o mai i totonu o le alatele-Hall, ona o le scumgog, i ai se tulaga le maualuga (2.5m). O le o loʻo totoe o loʻo totoe o loʻo tutusa ma le maualuga o le faʻaaogaina. O le lotomaulalo o le faʻaaloalogia o vaega na mafai ai ona fausia se lagona o paleni ma le avea ma potu nofomau, mo se faʻataʻitaʻiga i totonu o le potu malolo, o le a e toʻatolu o faitotoʻa e agai atu i le vasega pepe. Muamua, na manatu o le a oʻo sragls ona oʻo atu i le taualuga. Peitaʻi, sa manaʻomia le amanaia o lona tulaga i le taimi o le ala-Hallway na faaitiitia e le 35cm (ua faia e tapunia ai le ea. O lea la, e le leiloa le ola i totonu, o le maeauta na teuteu i Ka asāiga, ia, pei o EAves, e faia i Detuwalls. Ua fuafuaina ma le faaeteete itu uma o le faitotoa uma, ma ua tusia e le faamatalaga tala pepelo ina ia latou foliga e pei o le malamalama ma le matagofie. Tolu fasi mea i luga o le ulufale o potu e fa (Naʻo le tasi o latou, o le ofu o le ofu, e leai ni faamalama), faia i totonu o le ala savali-potu ma le ea. VFARAMUGY, faʻapea foi i le tulaga o le faitotoʻa faʻalua i le va o le potu malolo ma le potu e faʻapipiʻi ai ipu i le itu i le tino (i le aso tuai o le kapeneta). O tumutumu o pito, o avefeau a le malamalama o loo omai e ala i solo ua aliali mai, e faamamafa atu ai le aoga nuanua matagofie o le tulaga.

O le Fuafuaga Fuafuaina e faʻavae i luga o se vaʻaiga manino o se fale mautotogi mo potu taʻitasi. O le mea lea, na mafai ona faʻatulagaina o latou taʻitoʻatasi. O le mea lea, o le alatele ma o le potu o loʻo faia i totonu o le Artais Decle Style ma ni elemene elemene ma e fesoʻotaʻi ma Amerika mamanu. E mafai ona e matamata i le olo i le Igilisi malo ma faamaoniga. Sili atu "Farani" amio i le vasega pepe. Tagata malo, tagata faigaluega, foi o se kapeneta, ua faʻaaoga foi elemene, ae aunoa ma le tagatanuu o le atunuʻu. O le faletaele e fesoʻotaʻi ma aga masani Igilisi, ma o le faletaele e i ai le le mautonu aso nei foliga.

O le lanu lanu o potu uma, ma le tuusaunoaga o le potumoe, e fuafua i le tuʻufaʻatasiga o paʻepaʻe ma eseese mata o le malulu enaena. Ma paʻepaʻe i potu potu uma, Joainery, ma mafua ai lenei fale, tagata taʻitoʻatasi: faitotoʻa, lofini, o faitotoʻa faitotoʻa, matati mo le lalaga. Tausia o Masani ma Uiga Fofoga, O ē o loʻo tusia ai suʻesuʻega ma le tausia lelei, e aofia ai aunutinides, ie puipui mo puipui ma faitotoʻa o le Kapeneta ma faitotoʻa mo faitotoʻa ma faitotoʻa ma faitotoʻa. O lea, o tusitala o le poloketi ma o le tali a le Hoste e leʻi saili e faʻateʻi le tomai o le system - i le taimi muamua mo i latou o le faigofie ma le sologa lelei. E mafai lena mea o le mafuaʻaga lea i le leai o se pamu o le pamu, o le fale mautotogi e tele ni meatotino ma o se poto poto.

Faamatala le tusitala o le poloketi

Ina ua Galue i Lenei Poloketi, sa matou laki: O le tali lelei lelei e mafaufau lelei i mea e tatau ona faʻataunuʻuina, ma faʻaaogaina le vaega sili ona faʻamalosi i le fausiaina o le faʻavae. E leai o ia ma se uiga faʻapea, ona tatou oʻo atu ai i manaʻoga o le olaga. Sa i ai foi manaʻoga faʻapitoa: Mo se faʻataʻitaʻiga, e le manaʻo le pule ile ulufale atu i le fale mautotogi iina. O lea la, ua matou mauaina le avanoa e faʻatulagaina se tamaʻi laei lavalava mo fafo atu o fafo, ua tuʻua le mea alofa e mafai ai. Ua matou nofo i le sini ua fuafuaina ma o le ofu manaia i le potumoe. Ona o le faʻapopoleina o le storedad ma le nofoaga o le kateri wall, o le potu avanoa o loʻo i ai le sese o le nofoaga, faia o se fesoasoani mo le umukuka, "E leʻi manaʻo le Josdss e vavaeʻese le umukuka mai le potu malolo ma liliu i totonu o se laupapa. E pei ona e iloa, o le umukuka e masani ona maua ai ni mea faigaluega a le aiga, pass i luga o le galue i luga ma suck o masini. O le mea lea, o le toe faʻaleleia o le spradreopicipic faʻaupuga na filifilia, ma mo le faʻatulagaga i luga o le laulau, e vaʻaia le pule ma le faʻaeteete, e ui lava e manaʻomia le kuka i le taeao taeao.

O le fale mautotogi ua fesoʻotaʻi ma le faiga o le ogatotonu o le auala i le ea, o lona fofo e mafai ona vaʻaia i potu uma. Na matou faatuina ni tamaʻi paepae paʻepaʻe ia i latou, fetaui lelei i totonu. Sa tatau ona ou tetee atu i le taua moni ma tufuga o loo tufuga mo le lanu o puipui i le potu malolo - latou te le malilie e vali i se "le malie". Ae o le iʻuga na faateia - na latou iloa o le filifiliga o le uafu na saʻo ma o lenei paolo na foliga mai e matua matagofie tele.

Demigner yulia musnova

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Faiga masani a le aiga 12558_16

Designer: Julia Mosna

Matamata i luga

Faitau atili