Mill mo le fufuluina

Anonim

Vaʻaiga o meaʻai i luga o le maketi: Faʻatulagaina o le masini, mataupu faavae o gaioiga, faʻapipiʻi foliga, gaioiga faʻagaioiga

Mill mo le fufuluina 12561_1

E te manaʻo e aveese le paketa lapisi, pe sili atu, mai le sili ona le aoga vaega o le meaʻai na tolopoina e faʻaalia ai se nonapping o le nonappy manogi? Ona tilotilo atu lea i le supper o taumafa o meaʻai, lea e vave lava ona olo solo le vaega o oloa.

Mill mo le fufuluina
Na lagona e le Inkinkeratremoye e uiga i sea masini e pei o se superpper o meaʻai meaʻai (shower), ae toʻaitiiti pe a manaʻomia. A e iloa, pe a tatou saunia meaai, ituaiga o faamama uma ma vaega o oloa eseese e fausia; Latou te paʻu'ū i totonu o lapisi na mafai ma faʻasalalau le umukuka o se manogi le lelei. O le faʻapoleniga i se mataupu o le itu o loʻo olo uma ai i vaega laiti, lea, faʻatasi ai ma le tafe o vai, o tioata i totonu o le afi ma faʻapitoa "tofo". Na o le ma le tumama, ma togi le lapisi o le a tele taimi o le a tele taimi. Le tutusa, faʻaaogaina o le Sheredder, e te popole i le siʻosiʻomaga: fausaga gaosi o meaʻai i fetilaisa, ma le aofaʻiga atoa o lapisi a le aiga ua faʻaititia.

O tagata Amerika na matua talisapaia e le tagata muamua: O nei masini ua faʻapipiʻi nei i fale o le 80% o matou tagata nofoia. Mo tagata faʻatau e amata ona vaʻai totoʻa i choppecks e telegese, ae sili ona lelei le nofoaga i o tatou fale. E oʻo mai i le taimi nei, naʻo ni nai suaulaga e fai ma sui o le 'au fanua. Great Garyvers: Pone Brouser, Inisiua (oona), Hankel (Siamani), Francer (Switzerland). Tau felelei i le va o le 10-15 afe afe rubles. ma faʻalagolago i luga o le mana o le masini, o le tele o le potu olo, o le leo o le idr.

Mill mo le fufuluina
Ata 1.

Francke.

Mill mo le fufuluina
Ata 2.

Hankel

Mill mo le fufuluina
Ata 3.

Ponaivi.

Mill mo le fufuluina
Ata 4.

Ponaivi.

1-2. Francy (1) ma FCB901D (Hankel) (2).

3-4. I le ua o le BC600 ma BC900 (ponaivi crusher), o le maneta mailei o uamea mea ua faapipiiina.

Fesootai!

Granding-puʻupuʻu masini (o le averesi maualuga o le 350 mm, ma le lautele - 200mm - 200mm), faia, o se tulafono, mai le shinsess. E faigofie ona latou saogalemu i lalo o le magoto: I luga o le itu e tasi, o le masini o loʻo fesoʻotaʻi i le pu vai, i le isi itu, latou te fesoʻotaʻi i le swoge system. Ae ui i lea, e tasi le mea.: O le faʻaali e le talafeagai mo soʻo se pesini. O le pu e tatau ona tele tele (lapoa). Afai e faia i le speinless swel, o le faʻatelega o le pulu e mafai ona faʻaopopoina ma le fesoasoani a se faʻapitoa faʻasalalau, ae e mafai na maua ai na mafai. Faʻapipiʻi le iunite e matua faigofie lava, ae sili le talitonuina o se faʻapitoa, aua e manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi le suʻisuʻi i le otaota.

E faigofie le galulue ma le masini. E mafai ona e mama, tatou fai atu pateta taumatau i le magoto. I le maeʻa, liliu i luga o le vai e fufulu ese ai le meaʻai, ona sui lea ma le fesoasoani a se pu tufuga faʻapitoa, uta i totonu o le pu.

Mill mo le fufuluina
Ata 5.

Incincrator.

Mill mo le fufuluina
Ata 6.

Incincrator.

Mill mo le fufuluina
Ata 7.

Incincrator.

Mill mo le fufuluina
Ata 8.

Incincrator.

5. Lomage, toetoe lava a faʻaaogaina uma meaʻai meaʻai a le taumafaina, e oʻo i tamaʻi poʻo. O le masini moni i ni nai sekone olo olo o totoe o meaai. I le maeʻa ai o le faʻagaioiga o gaioiga, aua neʻi galo e tape le masini ma tapuni le crane. Afai o le faʻaaliga ua le atoatoa, o le magoto o loʻo faʻaaogaina e pei ona masani ai.

6-7. O le foemu masini o le faʻaali (6), ua fausia le Pnemocopka, na fausia i totonu o le galuega i tafatafa o le ua magoto (7).

8. O lea e foliga mai o se mea leaga o meaʻai o loʻo faʻapipiʻiina, faʻapipiʻi i lalo o le magoto.

Suiga i le "comror ala"

O le faaaliga e matua saogalemu mo tagata. Ina ua uma ona tusia tamatamailima i le pu i luga o le pu, o le lamatiaga o le manuaga o le itiiti ifo: E leai ni naifi i le masini, o le nutimomoia o le loloto, ma o le crosushing disk o loo faaaogaina, ma o le crosushing disk o loo faaaogaina, ma o le dissoshing disk i totonu o le supper. Pneumoccompling, o loʻo aofia ai le masini, e masani ona faapipiiina i luga o le galuega ma fesoʻotaʻi ma se hese ma le pepa faʻatonutonu. Ia ou maua se fesuiaiga, oso mai le ea o le ea. Talu ai ona o le vevela o loʻo sapalaiina i le Pneonocopmer ma e leai se eletise, e leʻo le taufaaʻoleʻole, e leʻo taufaaʻoleina e paʻi atu i lima susu.

Mataupu Faavae o le Tauaga o le Shredder

Mill mo le fufuluina
Telmaping i totonu o le vaitusi (1), o lapisi na muamua avea e i ai i le fatu fatu (2) (o le averesi averesi o 0.9-1.2 REST). I le pito i lalo o le i ai ma le maualuga o taimi (e tusa o le 1500ob / min), o se uʻamea disk (3) liu, tosoina e le afi (4). O le Centrifugal Force tufatufa toega o oloa i luga o puipui o le potu, o loʻo tu ai le faʻaʻailima o ia fanau (5). Ma le vevesi e uiga ia i latou ma olo. O loʻo pipiʻi le paluga (o le tele o le lapoʻa e le sili atu ile 3mm) e ala i pu i totonu o le disk, ma fufulu le vai i totonu o le afi. A maeʻa mea uma, ua suia le leo o le masini faʻagaoioiga. Ae aua le alu i le tapeina - faʻatali ni nai sekone ina ia saʻo mea uma o meaʻai.

Tausiga e aunoa ma faafitauli

O faʻamalopi - e faʻatuatuaina masini, latou te le manaʻomia le faʻatauina o ni mea faaopoopo, latou te le manaʻomia le faʻavaivaia o elemene, o le a matua fiafia lelei lava oe i ituaiga o faʻafitauli. Afai o loʻo iai ni mea i le masini, le faʻagaioiga o le e faʻasaina, pe tele tele, e mafai ona aau. O lenei mataupu, o loʻo tuʻuina atu e le faʻaali se afi afi otometi tele: Afai o le masini o le a, mo se faʻataʻitaʻiga, maka, na te tapunia. Aveese le "Transited Guest" ma toe ki luga o le masini. Ua ou gauai atu i le avanoa o le "Autorevers" Galuega e fai ai le afi afi na suia i itu eseese. O lenei tulaga o le a faʻamaulaloina lavalava o le tofa i ona elemene, o lona uiga o le faʻatuatuaina.

O Chadianters a tagata Souterers e aofia ai se faʻaopopoga i le taumafaina o le vai taumafaina (i le aiga o le a faʻaopoopoina e tusa ma le sili atu o le 2.6% i le eletise). O le leo o le masini o le 50-70db, o le mea lea e matua teisi, e fai i le tala puupuu galuega.

Faaali le tausiga e laititi. Mo le puipuia o le poloka, o le moa ponaivi i totonu e tatau ona tosoina i totonu. E mafai ona e faʻamamaina le masini i aso uma faʻaaoga se masani o le tino o loʻo i ai. Mai lea taimi i lea taimi e le leaga foi e lafo ai se "cocktail" mai le aisa ma le masima meaai po o le lemon fee. E le mafai ona fufulu le masini e faaaoga ai le paipa mama mama. I se tulaga lautele, e matuā lē maoae ai le pese.

O a oloa i le heppecs i luga o nifo

E mafai ona e faia:

Fualaau faisua (faamamaina ma vai);

fualaau 'aina (o le fusi ma autu);

O le pito i luga o le ie susu;

nati, fatu, po o fua oona;

Fagota ma ponaivi;

moa ma ponai tamai ponaivi;

fuamoa atigi;

pasta;

falaoa;

Pepa solo, solosolo ma isi oloa faapena.

E le mafai ona e galue:

Toeitiiti lava o otaota lapisi (aemaise a le mataga polyhoylene, filo, ieie ma uamea mea);

po o ponaivi tele;

corn cobs;

Orion Faurk;

Tele tupe i ni aofaiga tetele;

O mea e faʻatau ma oloa (fugalaʻau stems, pineapple, asparagus, Aschokes ID);

O vailaʻau.

O le Faatonu o le Tana Moderod "Ergodian" (Incinkector), "laumua" (ponaivi "(ponaivi" ma Hankel mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili