Lauulu ma taoto

Anonim

Counppped carpets: gaosiga tekonolosi, masini sili ona lelei o le tagofiaina o ofutino, kapeta o masini masini ma le puletaogia kopi o lima

Lauulu ma taoto 12563_1

O le kapeta o se tasi o nai mea matou te faʻatauina mo le tele o tausaga. I totonu o le tele o oloa fou ua iai i la matou eria o curpet carpets. O le a ma le a a latou aafiaga aoga?

O loʻo taʻua o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina poʻo le ua o i le tekonolosi i tekinolosi o le tusi lesona o le tafi (teuina). I le taimi lava e tasi, o le mimilo o le filo o le a fiafia i se fana faapitoa. Ma, tusa ma le tekinolosi, o loʻo faʻasaga tele le kapeta i le faʻamamaina ma le faʻamamaina. Mulimuli ane e sili atu le manaia: E ese le matataʻu i le maualuga ma le malosi o loʻo tipi pei o le vao. O le iʻuga o lenei uila lauulu o loʻo tupu ai se faʻalavelave tele-ata-kalafi mamanu. O kapeta maua le mea faʻapipiʻiina o mea o tagata taʻitoʻatasi. O le mamanu o lenei oloa e mafai ona "mafaufauina i le paʻi atu." O le mea lea, o le igoa e atagia ai le sili ona matauina foliga o le potu malolo-fesoasoani o le utupoto luga. O se vaega taua o le maketi a le Rusia o loʻo nofoia e le kapeta o masini gaosi e tusa ma le 10 afe tamāto. I le uiga masani, latou, o le mea moni, e maualalo ifo i oloa a le au taulima oloa, ae e mafai lava ona faʻamalosia soʻo se potu. Moni, ona o le maualalo maualalo ma le mativa lanu lanu, o le lelei suʻesuʻega o se tamaʻi ata e faigata - o le a foliga mai e le fiafia. O le mea lea, o kapeta taugofie, pei o le tulafono, o le geometric teuteu tafatolu po o lio i luga o le le mautonu talaaga.

Lauulu ma taoto
Ata 1.

Gandia Blasco.

Lauulu ma taoto
Ata 2.

Arte Espina.

Lauulu ma taoto
Ata 3.

Gandia Blasco.

Lauulu ma taoto
Ata 4.

Ligne mama

Lauulu ma taoto
Ata 5.

Fale nofomau.

Lauulu ma taoto
Ata 6.

Arte Espina.

Lauulu ma taoto
Ata 7.

Tai pa fana.

Lauulu ma taoto
Ata 8.

Gandia Blasco.

1. Tier i le ituaiga o se tino taatele e tatala esetoki. Fai se fulufulu fulufulu, lea na fausia ai se mamanu e pei o le flatlet ace.

2. Lagolagoina Taivas Fausia (Ligne Mama, Belgium). Faapitoa - 100% fulufulu. (Kapeta fale).

3-4.Clip kapeta e le foliga pei o se tulafono fua, tusa lava pe moni lava.

5. Rose (Carpet House) na faia e poloaiga a tagata. Afai e manaʻomia, e mafai ona faateleina le tele taʻavale nofo faleta, ma iai o loʻo faia ai ni vulu ma muamua i lenei auala.

6. O le mafiafia o le mafiafia ma manifinifi le vulu i totonu o le kapeta padding o se tasi o auala o le fausiaina o se mea malie. Carpet dynamic (Arte Espina, Netherlands) e talafeagai mo le faletaele. E faia i le 100% prorylic ma vai-replent meatotino.

7. Tai Ping Carpets (Saina). Tutusa, Cotton. O le faʻaogaina o le matasele paluga i le tuʻufaʻatasiga ma se vaevaega o loʻo fausia ai se isi taʻaloga o le a le tele o mea.

8. E tusa ai ma le talitonuga o iai o loʻo iai, o le kapeti carpet e le mafai ona sili atu pefu nai lo isi. Ua nofo i luga o le efuefu i lona faaputuga, ma e mafai ona aveesea e se cium compum piping mama. Gandia Blasco (Sepania).

O le faʻapitoa o le tutoʻatasi o le tusitala o le galuega o tagata taʻutaʻua o tagata filifilia. Sili taugata e na o le kapeta e okaina. O le kapeteni o le kapeteni o le tusitala o le tusitala e piki i luga e se tagata e le tagata taʻitoʻatasi. O kapeti o loʻo faia i le muamua-vasega fulufulu, tele lava o le New Zealand, poʻo le maualuga-lelei le fitthetic file (e masani ona le mautonu), nylon. Soʻo se vaega o tuʻufaʻatasiga o ia mea o loʻo avea ma faʻapitoa foi. E toetoe lava a le mafai ona faia se kapeta fesoasoani mai le silika, talu ai o le filo siliki o loʻo i ai se fausaga tatala ma e le mafai ona taofi. O le mea lea, i fale talitane, o loʻo faʻaaogaina e fai ai ni mea faʻapitoa e faʻaaoga ai ni vaega laʻititi.

Lauulu ma taoto
Ata 9.

Ligne mama

Lauulu ma taoto
Ata 10.

Stepevi.

Lauulu ma taoto
Ata 11.

Stepevi.

Lauulu ma taoto
Ata 12.

Stepevi.

Lauulu ma taoto
Ata 13.

Esprit.

Lauulu ma taoto
Ata 14.

Esprit.

Lauulu ma taoto
Ata 15.

Esprit.

Lauulu ma taoto
Ata 16.

Stepevi.

9. O le poto faʻataʻitaʻi (lugne mama) ona o le maualuga o le mapusaga foliga manaia tele. (Kapeta fale).

10. O le kapeta tele o le tele o le tele o 32.5 mita e mafai ona fausia le foliga o totonu ma mafai ona suia lagona o le potu.

11-12.Lapip ofutino o loʻo i ai orthopedic (fulufulu) ma malolo (silika) meatotino.

13. O le maaleale mamanu ma o le autu autu o le tasi lanu. O sea fetauiga (o se paʻu maualalo paʻu) e mafai ona faʻaaogaina e faʻaaoga e oʻo i le alatele ma ala savali, sili ona faigofie ona faʻaleagaina.

14. "Taeao lanu". E foliga mai o loʻo i ai lava le toe aoga i le taʻutaʻua taʻutaʻua o le eli o le esprit kapeta (Siamani) o le lanu o le Emerald Rain.

15. O le kapeta espet i foliga o foliga mai ma ile paʻi e tutusa ma fulufulu, ae e le mafai ona faʻasaʻoina ma ola maloloina i le susu.

16. O le aitema o se auiliiliga o le teuteuga o loʻo i ai se lanu o le atunuʻu. O le uila uila e faʻamamafa ai le suiga o le tasi faʻailoga i le isi. Faafetai ia te ia, o le mafolafola fualaau fai fualaau suamalie e avea ma tele. Stepevi oloa (Turkey) o loʻo faia i fulufulu ma le faʻaopoopoina o le filo filo, tutusa ma le ata i luga o le silika.

Tautua "Tina"

E le sili atu le leaga o tagata atamamai nai lo le Hardordresser Villasoso Dysters Patters e tusa ma le Standes na faamaoti mai e le mamanu. O le vaipuna maualuga o loʻo iai le 6-40mm, e le faigata ona mafaufauina le le tutusa i le paʻi atu o loʻo i ai le kapeta tutusa. Taaalo ma foliga ma lanu faʻatagaina ma le faaputuga o mea eseʻese. Faʻafetai i le fefiloi tino, o loʻo avea ai le kapeta e pei o le faʻalauteleina o le agaga, pei o le granite, o le vaivai ma le faʻataʻitaʻiga, e pei o le fulu, lanu enaena, lanu enaena, lanu enaena, lanu enaena, lanu enaena, lanu tuai).

Faʻafefea ona tausia mo le faʻatafunaina o fafo

I le faiga o taumafa, o taʻavale papaʻe o loʻo fai ma feteʻenaʻiga ma palapala-palapala-solo, ma faʻamamaina ma le faʻamama avega na faia e latou. Ae e aunoa ma se pulumu (mafua ai se lala o le pito i lalo, o le, e le o ni ffilimi) ma le ono manaʻomia e le masani ai nai lo le 2 taimi i luga o le 2. O le faʻamamaina o kapeti e na o le faʻaaogaina o pulumu faʻapitoa, le faʻamalosi tino ma vaivai vai. O ia oloa e le manaʻomia ai nisi tausiga faʻapitoa: O le vali na faʻaaoga e vali ai filo e le soloia ma e le o fufulu. Peitaʻi, afai o loʻo i ai le manaʻoga e taofi le fesoasoani a tagata faʻapitoa (Sei o tatou fai mai, o le kapeta naina pe na totoina se nofoaga lototele), o le au gaosi oloa e ala i latou oloa. O le matai e alu i le fale ma faia le polofesa faamama. O le tau ma le umi o le faiga o loʻo faʻalagolago i le tulaga o le filogia ma faʻaaogaina e faʻamamaina ai le auala. Afai e leai se tali a tagata e ona le tali i fulufulu, faʻamamaina o le a le mafua ai le afaina. Le lamatiaga autu mo le kapeta. Ae le mafai ona amata ile kapeta, e faʻaaogaina i taimi uma.

Ua mafai ona avea aʻu ma se ofu o fafo e pei o se vaomatua ma laau ma laau po o laʻau po o le sami poʻo le sami, o loʻo iai se avanoa e paʻi atu ai i maa taʻitasi ma o latou lima.

E le tele kamupani ile maketi a Rusia na ofoina mai o mamanu ma fausia katika pamu. O le upu o le faia o se mea faapena oloa i fafo o le 2-3 masina. Kamupani i Rusia o loʻo iai a latou lava gaosiga, faʻatino se faʻatonuga mo le 3-4pmed. O le tau o le o loʻo aʻafia ai le a iai le kapeti, 1m2 o le faigofie oloa - mai le 15 afe rubles.

Lauulu ma taoto
Ata 17.

Ata v.logina

Lauulu ma taoto
Ata 18.

Ata v.logina

Lauulu ma taoto
Ata 19.

Ata v.logina

Lauulu ma taoto
Ata 20.

Le Kamupani o Rug.

Lauulu ma taoto
Ata 21.

Gandia Blasco.

Lauulu ma taoto
Ata 22.

Ata v.logina

17.ROLPPHIC WHOOL FLY MA LE MANATUA O LE MULIMULI MUAMUA. O kapeti e mafai foi ona faia ma uʻamea faʻameaalofa, bamboo ma le tioata. O mea teuteu vaega e faʻatapulaʻaina i lalo o le tulaga tulaga.

18.Interior Stends mai le Fetu o Rhinestones o se tasi o elemene elemene. I le avea ai o se pulega, o loʻo taumafai nei maʻa i le mafiafia o le kapeta ma latou te le solo ai vae.

19. Vaega o le tolu-lanu kapeta ma muamua o loʻo osofia ai lomiga (convex o vaega maualuga luga o le nofoaga o loʻo i tua atu). O le tau o sea oloa o loʻo faʻatatau i le numera o lanu o le lotoifale na faʻaaogaina i lana mamanu.

20. Ma e itiiti ifo nai lo le maualuga o le faaputuga ma luga atu o lona malosi, o le aupito sili, o le aupito sili ona iloga mai meaafale i luga o le fesoasoani stavas e matauina.

21. E mafaia e Chin- muamua ata-muamua, faʻatagaina le vaʻai i le faʻavae o le Gandia Blasco kapeta.

22. O ni vali faʻapitoa e matua taugofie ma le le tusa ai ma le tele o manatu e sili atu le teteʻe atu nai lo le natura. Peitai, latou te avatua se kapeta fou o se manogi le lelei manogi. O le lelei o le dye mafai ona siakiina, leiloa le oloa ma se fasi o susu susu. Afai e tumau le faʻailoga, e le tatau ona faʻatau le kapeta.

Tusi - i luga o le kapeta!

Faʻatonu se kapeta taʻitoʻatasi e faigofie: O le tagata mamanu o le kamupani e sau i le tagata o tausia, fai le fua o le potu, manaʻomia ata i totonu ma na mea e tatau ona ou toe faia i le teuga o le oloa. O le faataʻitaʻiga e mafai ona fusifusia i le tele o elemene o le teuteuina o le Maota: Ufiti, toe faʻamalosia o mea na faʻamalosia, stadu, "lanu ma tino.

Manatu o se faapitoa

Faatasi ai ma le fesoasoani fesoʻotaʻi, tatou te maua se tele o faʻamatalaga e uiga i le lalolagi i fafo atu o le lalolagi. Aafiaga Faapaleiga Fesoasoani mo le mautinoa o tuaoi o o tatou agavaʻa, fiafiaga faʻafiafia ma afaina ai le tulaga o le popole na faʻaosofia e le tagata. E i ai foi manatu faaalia: Ole mea sili lea e faʻaaoga e le tagata le tago atu, o le sili atu le malosi o le faiʻai. Ua mafai nei ona faʻamatuʻuina atu le feololo o le olaga o le tamaititi. O le toʻatele gutu o lagona tataʻitele o le tamaititi, o le sili malosi, ma o lea e faʻaauau ai pea le aoga. O le mea lea, e aoga le iai o fale o ni kapeta eseese o ituaiga: fai, tau malulu, fluffy (e lelei e "maleai mai le folo. O se tagata matua e le mafai ona le fiafia e lagona le mafanafana, vaivai pe, i le isi itu, tofa, ma le malosi kapeta o le a e malolo ai.

Ponuno Tstetkov, psychologist

Galue i luga o le tusitala o le tusitala e amata i le Foafoa ma ogatasi o le ata, ia e tatau ona ofi i totonu ma faʻamalosi le manaʻo o le tagata faʻatau. O tagata mamanu o loʻo atiaʻe ata (masani lua), ia amanaia le nofoaga o meaafale ma foliga o le tulaga. E le gata i ata ma foliga o le a filifilia, ae faʻapena foʻi mea mai le kapeta o le a faia. Ina ua sauni le ata, talanoa uma i le tekonolosi foliga o le kapeta gaosi oloa (faaputuga, lona maualuga ma le maualuga, o le i ai o se mataga manifinifi ma manifinifi manifinifi). A maeʻa ona faia o se faʻataʻitaʻiga tele o le 6040cm (o lona tau - mai le 4600 o le a toesea mai le tau atoa o le faʻatonuga o le a oʻo i le lumanaʻi (sili atu nai lo Saina po o Taialani, itiiti masani i Rusia).

Faʻafetai i le maualuga ma le tele o foliga o afifiina (e mafai ona avea ma matasele, tipi, faʻapea foi ma le faʻatulagaina), o le kapeti faʻapitoa, ma lona lava "mata". E tusa lava pe pei o se tala a le tusitala, e i ai se mea taua.

Lauulu ma taoto
Ata 23.

Ata v.logina

Lauulu ma taoto
Ata 24pi.

Ata v.logina

Lauulu ma taoto
Ata 25.

Ata v.logina

Lauulu ma taoto
Ata 26.

Ata v.logina

O le kapeta e faʻavae i luga o le ata tusia. O le Matai Faʻatumuina le Twodis Tound i tua o le kapeta ma se pistol faʻapitoa (23,24). O filo taitasi e nofo ai i luga o le faavae o eseese. O ia auala gaosi e faʻaosofia ai le malosi ma le malamalama o le oloa ma faʻamaonia ai le tele o kapeta i luma o le lumanaʻi (25.26). I le taimi mulimuli o le gaosiga o le gaosiga, o le faʻaputuga pale o le a faʻasaʻo i tua i le pito i tua o le fomu i luga o le natura faʻavae ma ua tapunia ma le login e le faʻamamaina le fusi.

Fuafuaga mataupu

Galue i luga o tusi o kamuta kamuta, sui filifilia e amanaia o le auiliiliga o le tulaga, lona alofilima ma le sitaili, faapea foi ma le faaputuga o meaafale. O le mea lea, e foliga mai e le naʻo le filifilia, peitaʻi o se kaʻia o se vaega o totonu. Se tasi e faafaigofieina le galuega ma okaina le kapeta o le sao sao e tusa ma le lisi, suia nisi fasi vaega ma laiti pe a tatau ai. E le o sailia e uiga-mafaufau mafaufau mo auala malamalama, ae ia e fiafia e "tusia" i latou lava, filifili se teuteuga, o se fofo.

O le mea fiafia, o le faʻamaluluina o le tekonolosi e aoga uma mo puipui - tagofia ma le fola kapeta, ae i le tele o faʻavae e mafai ona latou vaʻaia i le fola. Masalo ona o le aafiaga o le voluma e sili atu manatu i le tafailagi vaalele. O le kapeta e tasi e le gata o faʻamalieina mata, ae faʻaalia foi lagona o le tino matagofie, i luga o se kapeta o vae vave ma mafanafana.

I le talosaga a le tagata faʻatau, e mafai ona e faia se kapeta o soʻo se lapoʻa ma soʻo se ituaiga sili ona faigata o kopi e oʻo lava i se potu faigata tele. E masani ona ufiufi, "tafe atu" mea teuteu poʻo le teuteuga vaega (mo se faʻataʻitaʻiga, koluma), faʻapea foi pei o le tele o sitepu. Afai o le kapeteni pape, o le sili atu le mautonu, ua matua mafiafia tele le faaputuga, o le ono mafai ona tumau mai vae o meaafale o le a tumau ai, e laiti. Peitai, afai o le a matou "ola" i le kapeta, ma e le mafai lava ona faamemelo i ai, e aoga le tusia o le tu i lalo o meafale. O loʻo punou tuʻu saʻo i luga o le ie faʻasoasoa i nofoaga saʻo. O lenei filifiliga e sili ona talafeagai mo le fulufulu kapeti ma le faaputuga umi, mo se faʻataʻitaʻiga i le potumoe. E moni, o lenei metotia e talafeagai e puipuia ai, aua o le a faʻaauau pea le meaaā mo meaaʻamau i lenei nofoaga.

Lauulu ma taoto
Ata 27.

Ata v.logina

Lauulu ma taoto
Ata 28.

Ata v.logina

Lauulu ma taoto
Ata 29.

Ata v.logina

Ina ua uma ona faʻapipiʻi, o le laualuga o le kapeta e masani ona polesi (27) ona liliuina lea i le itu o le 45 e tusa ai ma mea faʻapitoa (28). Mai i mea lava e tasi e mafai ona e faia e matua ese lava i luga o kapeta ma kapeta. O le pile ma le fesoasoani a le pulumu e fufulu ai le itu i lalo ifo o le pito i luga, o loʻo aliali mai i luga o le paʻu (29). O lenei faiga e fesoʻotaʻi ma le "amataga" o fulufulu. Tuu le manu o se lauulu puʻupuʻu. Ua tuʻituʻi mai le kapeta. Mo le taimi muamua, 2-3 faaaoga le kapeta o le a faaauau pea ona "siitia".

O le Komiti Faʻatonu e faʻafetai ai i le fale o le kapeta, valaʻau Alto, "Fale i fafo", "lalolagi o kapeta" mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili