Faamafanafanaga mo troy

Anonim

Tasi-potu potu fale ma le atoa o le 46.7 m2 i totonu o le fale piliki. O le suia o le fale mautotogi i totonu o le potu faʻatagaina e fai ai se fale tele mo se tamai nofoaga

Faamafanafanaga mo troy 12564_1

Faamafanafanaga mo troy

Faamafanafanaga mo troy

Faamafanafanaga mo troy
O nofoaga e nofo ai nofoaga e leʻi amataina utaina teuina ma faʻapipiʻi naʻo le tasi le ofutino ma 360cm lautele i le alatele. Afai e te faʻatulagaina lelei le avanoa i totonu, o lenei voluma e lava mo se aiga o le tolu

Faamafanafanaga mo troy

Faamafanafanaga mo troy

Faamafanafanaga mo troy
Mo le faʻamamaina o le fola o loʻo faʻaaoga ai le tele o le tultuminim impromen, lea na faʻapipiʻi i le tosoina ma tagata taʻitoʻatasi. O lona maualuga e 4 mm, lautele e 30mm. CITQATT BUSPATE MA LE CILE tulaga tutusa
Faamafanafanaga mo troy
Faletaele, pei o le isi vaega o le nofoaga, susulu le tele o le tele o le agnovuce. O le valu lea moli Mekisiko (o le mana o le tausaga uma). O le vaega o Mose o loʻo atagia mai i le faʻata e oʻo i le faʻafeagai, fatuina o se mafuaʻaga o se taʻaloga manaia. O loʻo faʻaaoga le faʻaaogaina o le mea e faʻaaoga ai le Framelli Rossi. O le vaitusi o le toe faʻaleleia o le faletaele o le faletaele e oʻo mai i le rederoid na suia atoatoa i se fou fou mai le tekonolosi
Faamafanafanaga mo troy
O le laupepa o se tapalu duuvvit basebasin o se siosiomaga olive tele, lea e faʻamauina i le palasitika. Ole mea lea, ole fesootaiga i aso uma ma le edute e le lamatia mo lea.
Faamafanafanaga mo troy
Fuafuaga ae le i toe faaleleia
Faamafanafanaga mo troy
Fuafuaga pe a uma ona toe faaleleia

O le fesuiaʻiga o se tasi potu potu i totonu o le potu e mafai ai ona e faia se fale faʻafefete mo se tamai eria. O lenei mea na filifili e faʻaaoga ai le tagata leoleo, suia le "Odnushku" i le ogatotonu o nizhny novgorod.

O le fale mautotogi i se fale piliki fou, o loʻo tu ai i le kuata o le tuai o le NIZHY WHVGEROD, Andrei ma Tathean e toatolu Malamalama i le "Odnushka" Matutua o le a Clown, na tonu ai i le au tusitala le poloketi, ma lagolagoina lenei manatu o loʻo faʻatagaina. I le avea ai ma polofesa, sa latou iloa lelei le mea e mafai ona sefeina ina ia mafai ona faʻatau ai meaafale ma faʻamaeʻaina mea mai le taʻimua gaosi, tele Europa.

O le foafoaina o uta.

O 'au na manatu o le meafale na muamua i le fale moe - e tatau ona mafanafana, ma lafoai le sliding sofa e fiafia i le moega. Sa latou le toe faia la latou filifiliga i luga o le tasi o Europa faʻataʻitaʻiga (Italia). I le aluga o taimi, pe a manaʻomia ai, o le a faʻamau e se mata poʻo se vasega. O pusa umukuka a le Hoschen, laulau ma Tar Call Callikaris (O Le Openthisa) sa filifilia malamalama, i le leo o le tini. "Taalo" tonu i le lanu lanu. O lea, o le stades o pito i luga ma pito i luga kapeneta eseese i le lanu: o le muamua paʻepaʻe, o le lona lua e iai le leo ma le ata o se moli moli. O le faʻatulagaina o le umukuka o le faʻamamaina o le tele o puipui i luga o le faʻapaologa, lea mai le umukuka o le aniva mo le pusaaisa. O lenei pa i le va o le umukuka ma le alatele, faʻapea foi ma isi mea uma na fausia fou o loʻo fausia ai vaega (i le va o le potu malolo ma le potu e lua (taʻitasi ) o le "acaustic batts" mea (rockwol, denmark).

O le vaega o le Sture Studio o 32.8m2. O le masani masani na filifilia ai le palette, na filifilia ai palet: o puipui na faʻamaufaʻailogaina i le lamolemole Phlisseeliged, ona ufiufi lea o le matematika piniki o le bonksus, Peitai, o se tasi o puipui, na i ai le faʻafeagai o le umukuka, tuʻuina mai o se teuteu teuteu, apalai se ata i luga o puipui. E le gata i lea, sa tuʻufaʻatasia lona faʻasino i galuega tutoʻatasi i le faiga o le toe faaleleia galuega. Ona o le mafiafia o le lanu (sukalati paluga ma le mimiti o koko) ma o se mea sili ona teuteu, o lenei puipui ua avea ma elemene o le totonu o le totonu. Faafeagai ma lona sofa Pavarotti (Evanty, Lusia), lea e vavaeeseina avanoa mai le umukuka ma le 'aiga' potu. O le mea mulimuli e tu i totonu o le faamalama sone i le faamalama.

Cocoa ma sukalati

Faamafanafanaga mo troy

Faamafanafanaga mo troy

O le ogatotonu o le potu malolo na valivali ai i le lanu o koko ona tuu ai lea o se ata. O le faia o lenei mea, i luga o le puipui, o mea faʻapipiʻi mai le vali ma liʻo mai le Oracale-641 ata) toe tumu i le vali, o lea la le sukalati agai i ai. Aofia ai "appliqués" aveese le paolo o Cocoba na teuina lelei.

Paneta tamaiti

Mo se tamaititi, ou te manaʻo lava e faʻasaga loʻu fiafiagia o ia, ae leai se avanoa avanoa. O lea, na filifili ai le fale mautotogi e faʻapipiʻi le Loginia, faʻapapa ia te ia i le vasega pepe. O le eria o le potu (3,6m2) na lava mo lenei. O le ono mafai ona auai na maua i le tulaga o le faʻatauina o se fale mautotogi, ona mauaina lea o le mea tatau i le mauga o le mauga. O le Logisia na fusia ma polythylene, osam, foma 5 cm ma le itu (12mpo) - O nei mea uma na faʻaopopo i le piliki. Na suia faʻavaʻa i luga o le Loggian i ni mea fou, ma le lima potu-potu faʻamatalaga ma lua-potu Salamander tioata tioata (Siamani). O le geomtury of Wind Wind Wind o le taimi muamua lea e le tu i luga o le fale. Naʻo le mea sa sili ona manaʻomia meafale na faʻapipiʻiina i na o mea e sili ona talafeagai ai: moega, laulau ma nofoa.

Faitotoa i tamaiti

Faamafanafanaga mo troy

O le faaopopoga o vaega na faia e okaina. O le ata o loʻo avea ma ata e pei o faʻamalama matala e masani ona faʻaaogaina i luga o lole. Ua i ai le lelei totoʻa meatotino, faʻataʻamilomilo, faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, leo o le galue TV. Tioata faamalosia le ata puipuia.

FAAMATALAGA Malamalama

A o le taualuga i le fale mautotogi e maualalo (2.7 m), i le nofoaga nofomau ai o le potu potu, latou te leʻi tautau se curseelier ma faʻaaoga na o lapisi. Faatasi ai ma le atamai e aliali mai o lo latou tulaga, latou te faia ni vaega se lua: Tasi e tuuina mai le filemu, malamalama, o le lona lua o lauu ma mamalu. O le fesili atu mo le maualuga o le pito i totonu o le moli o le moli meafaigaluega i totonu o le umukuka na faia i lalo ifo (2.5 m) potu (2, 68). O le sili ona faʻaalia le moli moli o loʻo i luga aʻe o le laulau 'ai. E faia i le fale gaosi oty Oty (Italia). Ina ia faamamafaina le ituaiga o se laulau lapotopoto, o se faamoega o le tutusa otootofaina o tupe lava e tasi na faia se nicy o le tutusa otootoga i le taualuga. E vaʻaia faʻatasi e tuʻu faʻatasi ai le vaega o le 'eseʻese. O se faʻaopopoga faʻaopopo i le tulaga sa i ai le ie puipui ma le toe gaosia o le ata ata o Leonardo da Vinci.

Ua fuga

Faamafanafanaga mo troy

O le talieleele ua laina ma Atlas Concorde (Italia). O le Tile o loʻo malemo i totonu o le plaster ma o loʻo tu i le vaalele lava e tasi ma le puipui-lanu. I luga o pito o le "Apron" teuteuina i mea teuteu elemene ma uamea livets (tolu i luga o faaputuga uma).
Faamafanafanaga mo troy
Ata 1.

"Teplolux"

Faamafanafanaga mo troy
Ata 2.

"Teplolux"

Faamafanafanaga mo troy
Ata 3.

"Teplolux"

Faamafanafanaga mo troy
Ata 4.

"Teplolux"

Faamafanafanaga mo troy
Ata 5.

"Teplolux"

Faamafanafanaga mo troy
Ata 6.

"Teplolux"

O le eletise eletise na o le fola o le fola na faaauupegaina i le tele o tulaga. Muamua, o le laualuga o le saoasaoa faʻamamaina o le faʻamamaina o le faʻapipiʻi i luga o le pholoinolone, faamaapeina le eleele tumu (1). O 'olo mataina e sofi i luga o le fogafanua, tuʻu fua mea tau foaʻi i le mea o le a tu ai ma tuʻu faʻatasia latou i se eletise eletise (2). O laupepa i luga o le fola ma le puipui o le eletise eletise eletise e fesoʻotaʻi ma fala ma fola o le vevela o le le atoatoa (3). Saʻo i latou e faiaoga, faʻapipiʻi le hermostat (4) ma siaki le faʻamaoni o faʻapipiʻi uma. Ona faʻatumuina lea i se vaega o le tufuga mai le mafiafia o le 5-8mm o le 5-8mm (5) ma faʻatulaga i fafo (6).

Porcelain conywore, parquet ma cork

Filifilia o mea mo le faʻamaeʻaina o fola, na latou saili e fofo ni galuega se lua i le taimi e tasi: o le fola o matata o loʻo faʻaalia e sili ona aoga ai. O le Podothes Stora Ierusalema (Faʻamatalaina, Potukale), i le potu malolo, Khrs (Suetena) mai le Opevid, na faʻaaogaina pe na faʻaaoga le umukuka pe a faʻaaoga le umukuka. Wiscalo lapisi o le glue tibe wicander wicanders (Potukal), faʻataʻitaʻiga o le ata o le paʻepaʻe. I luga o le mafiafia saepi i lalo o le pug, e alavai i meaafale ma meaafale mafanafana o le fogafale mafanafana Teplofol-Nano ("Teplovuiks".

Poal Malo o paipa

Faamafanafanaga mo troy

Faamafanafanaga mo troy

O le pito i luma o le Acrylic Fort Rollme (Italia) tapunia ma le GLC screen i luga o le uamea. O le mata na faaputuputu mai le prcelalin Stampterint, lea na faʻaaoga e faʻaosofia ai puipui o le faletaele. Ina ia mafai ona faia ni taumafaiga talafeagai i faiga clling o fesoʻotaʻiga, o le taele faʻataʻitaʻiga na filifilia, o loʻo feagai i le itu pito i luma o le faʻalavelave. Mo le ulufale atu i le faiga o le papepan ma hes o le fefiloi tuua se fofo. O lona faavaa ua faapipii i luga o maneta. Ia tatalaina, e tatau ona e toso le hatch au ma le taumafaiga.

Fagota i le foreronal

O tusitala poloketi na mananaʻo e fai se faletaele, faʻapea foi ma le potu, malamalama ma vaʻaia e le gata i le mamafa, o lea na latou faʻaputuputu mai le masani aoina (ATLAs Concorde). Punk i luga o le puipui o loʻo lafoina mai le Mossac paluluga ma le igoa faʻaalia o le igoa o le fatu (a Biszza, Italia). Faafeagai o le Mose "atavali" na ou tautau ai le faʻata o le tutusa le umi (225cm). Sa faalauteleina e le faletaele avanoa, ma faʻaavanoaina se faʻanoanoa o le kapeneta, lea e tuʻuina atu i le teritori o le potu. O le iʻuga o le le mautonu, faʻatasi ai ma le isi Bar, fesoasoani e vavaeʻese ai le moe o matua o matua. O nei suiga uma o loʻo avea ma tulaga masani masani mafaufau i lalo o loʻo maua ai ni nofoaga faʻapitoa mai le tasi potu potu, lea e manaʻomia mo le ola o se aiga talavou.

Punching meaalofa toalua

Faamafanafanaga mo troy

O le fasimoli o Mosaic paluga o loʻo aofia ai se vaʻa e tolu-tonesa o le sami, e lua ituaiga o penina ma lagomeli. O tusi na faʻaopopoina tioata ma tagata vaʻaʻia auro, e maua ai e le au ata o iʻa se fa aseta. O le faʻasologa o le vaega ma se mamanu mai le a Mose o le a sili atu ona taugata.

Tau o le sauniuni ma le faʻapipiʻi galuega

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Sauniuni ma le le fiafia seti - 19 800.
Faapipiiina le Logginia seti - 3100,000
Masini o mamanu o le plasterboard pepa seti - 53 9 900.
Utaina ma aveese le lapisi lapisi 1 pusa 7500. 7500.
Atoa 112 400.

Tau o mea mo le faapipiiina galuega

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Plasterboard pepa, talaaga, sikulu, faamau se lipine seti - 38 700.
O polokaina o poloka i le lua-glazed Windows (Siamani) seti - 68 500.
Atoa 107 200

Le tau o galuega eletise

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
O le uaea na taoto, uaea 860 M. - 52,000
Faapipiiina o le mana ma le maualalo-taimi nei seti - 16 500.
Faapipiiina o switches, sckets 38 PCs. 320. 12 160.
Faapipiiina o fola vevela seti - 9300.
Faapipiiga, faʻamalolo o lamepa seti - 12 500.
Atoa 102 460.

Le tau o mea eletise

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Uaea ma vaega 860 M. - 37 840.
Fusuaga, Uzo, otometi seti - 19,700
Mafanafana fola laupapa seti - 1900.
Sokekes, Suiga 38 PCs. - 13 600.
Atoa 90 340.

Tau o le galuega i luga o le masini o fola

Ituaiga galuega Eria, m2 Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Oneone oneone 53.5 - 30 300.
Plywood base masini 39.6 320. 12 672.
Faʻatototogi o le ofutino mai le fale laupapa 39.6 - 29,700
O le taoto o chramic 14.5 - 13 500.
Atoa 86 172.

Tau o mea mo le folaina masini

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Eleele, peskobethon, faamalosia ai le mesh, procticial seti - 1900.
Plywood, Glue, fusiua seti - 11 600.
Parqut laupapa (Suetena), Cork Coting (Potukale) 39,6m2 - 117 700.
Popcelain maa 14,5m2. - 16 800.
Atoa 165 300.

O le tau o le faʻamaeʻaina o galuega

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Matamata i luga 180m2. 460. 82 800.
Sauniuniga, faʻatau atu o le pa puipui, luga ata 200m2. - 114 100.
Feagai ma puipui ma ceramic fales, mosaic 32m2. 1230. 39 360.
Carpentry ma isi galuega seti - 63 200
Atoa 299 460.

O le tau o mea mo le gaosiga o le faʻamaeʻaina o galuega

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Faapipiiina le faʻapipiʻi, eleele, punou seti - 92 300.
Vali v / d, puipui seti - 58 900.
Ceramic tile, mosaic (Italia), kelu seti - 62 200.
Atoa 213 400.

Tau o le tumama

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Laina vai sapalai 37 pog. M. 190. 7030.
Tagi o le Sweage Paipelines 10. M. 500. 5000.
Aoina faʻapipiʻi, faʻamama seti - 14 300.
Faapipiiina o Santechnibov seti - 19 900.
Atoa 46 230.

Tau o mea e fai ma faʻapipiʻi masini

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Sipi Paipa (Siamani) 37 pog. M. 85. 3145.
Selet PVC paipa, tulimanu, Tap 10. M. - 4400.
Tufatufa atu, faamama, fetaui lelei seti - 20 300.
Santechborlibor seti - 52 500.
Atoa 80 345.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Faamafanafanaga mo troy 12564_25

Designer: Andrey Federtov

Designer: Tatyana Fedotova

Matamata i luga

Faitau atili