Talging Oftic

Anonim

Opepao mai mea masani: foliga o mea masani o puipui o puipui, o le lautele o le alt coutpaper, o le ala o le tausiga mo i latou

Talging Oftic 12565_1

Savalivali i le Bamboo Grove, malolo i lalo o le fugalaʻau rosewod, fravad malu, o le faʻamalologa o talanoaga i totonu o le guzebo ... o le aso lea e sioa ai o tagata o le ogatotonu o le ogatotonu o le ogatotonu fasi? E leai se mea e i ai se mea moni mo i latou e fiafia i le pepa puipui.

Talging Oftic
Eijffingetrating pa puipui o loo ufiufi i pepa po o le vinyl wallpaper. Ae e le gata i lea, ei ai taimi uma lava le avanoa e faʻatulaga ai latou i se auala faʻapitoa ma le fesoasoani a le manaia o aano o laʻau, o laʻau masani poʻo le lanu lanu. O se iʻuga o le tuʻufaʻatasiga o auala eseese na faia o fualaʻau (masani) puipui. O le pau lava le ofutino o pa puipui ma se teuteu vaega o le ofe o Ogamellas; fipi po o fanaloga, tagata maʻi, sialagi, Rattan, Cana; Veneer Cherry, Soul Melwood, Apricsos, Sebrano ma isi ituaiga taua laupapa. I le vave taimi, fiafia i ai i sea siosiomaga i totonu o le tino ua tupu. O le mea moni, siosiomia e mea faalenatura o se tagata e lagona le sili atu le masani ai ma le talafeagai nai lo le telē-tekonolosi oloa o vai gaosiga.

Fetaui lelei ma aoga

I le fale o le laau o le laau, e masani ona faʻaaogaina le faigaluega o le aʻoga, na o le tele o le masini. O aoina fou o le "totonu o totonu o loʻo faʻalauteleina le atiaʻeina o oloa Europa, o le lofituina o atunuʻu o oloa e faia i le Asia, Saina, Korea, i Filipaina. E iai le tele o laʻau eseʻese tuputupu aʻe, ma tu ma aga o le aoina, faʻamago ma faʻagaioia mea o loʻo i ai le seneturi. E le o le mea mulimuli na faia ma maualalo tau o galuega i le lotoifale.

Talging Oftic
Ata 1.

Cosca

Talging Oftic
Ata 2.

Eijffender

Talging Oftic
Ata 3.

Eijffender

Talging Oftic
Ata 4.

Tomitito.

1. Tuʻuina atu o le "Arapi e le o le ARABASCE" mai le taimi muamua (Cosca) e faasino i le lolomiina o loʻo lolomiina o le pepa puipui masani. Muamua, ma le fesoasoani o lolomitusi, o mamanu o loʻo faʻaaoga i le faʻavae, ona ufitia lea i le vaega o le faʻaumaina o filo, o lea e foliga mai e susulu mai ai le loloto o le tapoleni.

2. Suafa mai le Andental Wallcoversings Aoina (OIJFFINGER) MAI LE FOLIGA FOBERS I luga o le pepa.

3. Mai i fafo o le manifinifi ark cork tipi mai i totonu o le sela aoina (Eijffender).

4. Iapani sitaili mai le Hana vulo aoina. Iv (Totata).

O le faavae mo le vaega o le vaega o le Dense o le mafiafia o pepa (sili atu le tumau nai lo le masani o leoleo) po o le phlizelin. O lenei mea mautu o loʻo faʻaogaina mo le gaosiga o le sili ona maualuga pepa puipui, ae i luga o le tulaga masani o le pepa faʻavae o loʻo faʻapipiʻi manifinifi ma moli moli. Ae ui i lea, pe a pipii, latou te faʻaalia i latou lava o ni mea uiga ese: Aua le avatua le taposa o le malosi mai le gaogao faʻapipiʻi, ma pe a fai e faʻamago ai, i le tui.

O le tasi o le tulaga lelei o le laʻau o le afu o le siʻosiʻomaga o le siosiomaga. O 'oloa o tagata faʻatau lauiloa o loʻo iai tusipasi o loʻo faʻamaonia e na o na o le siʻosiʻomaga faauo mea o loʻo faʻaogaina i lona gaosiga. O lea la, se tagata faʻatau mafai ona mautinoa e mafai ona aofia ai vailaʻau e afaina ai tagata. I le maketi a le Rusia, o mea faapena e fai ma sui o le EIJFavener (Netherlands), Elitis (Farani), OMECO (NOFOAGA).

Talging Oftic
Ata 5.

Cosca

Talging Oftic
Ata 6.

Elitis

Talging Oftic
Ata 7.

Omeexco.

Talging Oftic
Ata 8.

Omeexco.

5. ShBon Italia Black Sandolwood i Flizelin (Cosca).

6. Saʻo le taʻotoga mai le Iapani Sorrow Pialle Japonase (Elitis).

7. Mo se pepa faavae (omexco).

8. Tele o le Jing ma se satin faʻamaeʻa o le tasi pe lua lanu, teuteuina ma filo filo. AKOYA aoina (omeexco).

O fale puipui e le mafai ona faalavelave i fesuiaiga o le ea i totonu o le fale mautotogi. E taua lea mo fale fou, pe a lagolagoina fale i le muamua 1-2 tausaga o loʻo siʻitia le suʻititi o le tulaga o ia i le uluaʻi 1-2. O le puipui ma faamalama, puipui o fola, mago vave ma sili atu nai lo le tele o tamai ofutino, o le faia o le faaoolima o susu. O le pepa puipui ma le tausalaina e faʻaaoga lelei leo ma faʻaleleia atili le pisa o le potu. O lenei meatotino e leʻo malamalama tele, pei o mea faʻapitoa (faʻataʻitaʻiga, slab mai le cork ork ok), ae manatu faʻaalia i le lamolemole pepa.

O le vaega o vaega o mea na faia o mea moni e masani lava ona tetee i le la, ae i le taimi o taimi faasolosolo mou atu. Peitaʻi, e mafai ona fai lea o se faʻamatalaga o le tupuʻaga o le tupu mai.

Vasega i le saʻo o le faia

Na o latou lava lava, o pa o puipui na vaaia ai le toatele o tatou, o nisi taimi e pei o le lelei ai le iʻuga. Isvs, o le galuega lava e tasi ma fualaʻau faitotoʻa e tatau ona tuʻuina atu i tagata poto masani. Ua latou masani i mea uma o tekonolosi ma i soʻo se itu o le a sili atu le faia o le tele o taimi le lelei, e masani ona aliaʻe mai le le-poto ile faiga o puipui i le taimi ma le maeʻa o le mamanu o puipui. E ui lava e ono tupu ni faʻafitauli ma ona o le le amanaʻia o meatotino a meatotino. Mo se faʻataʻitaʻiga, o pa puipui o loʻo tapaa ma se faʻatulagaina-faʻatulagaina-faʻataʻotoʻo, pei o le papyrus, e faʻatagaina ona toetoe lava a le mafai ona iloa, fausia se lamolemole faʻalelei. O isi tagata teuteu poʻo le fiber ma le faʻauigaina o le mafai ona iloa e mafai ona faʻaalia e leai ni mea e te fiafia ai. Filifilia o le ituaiga mea, e tatau ona e sauni mo lenei. Ae ui i lea, i luga o le pepa puipui tutusa (mai le BAMBOO poʻo le Cane), e mafai ona e faʻaogaina ni pusa faʻapitoa o fesoʻotaʻiga, BAMBOO BOKBOCK poʻo le Jud, Siva poʻo Paʻaga poʻo Parmal, Siva poʻo Parmal, Siva poʻo Parmal, Ssol poʻo Parmal, Siva poʻo Parmal, Siva poʻo Parmal, Siva poʻo Parmal, Siva poʻo Parmal, Siva poʻo Parmal, Siva poʻo Parmal, Siva poʻo Parmal, Siva, Siva poʻo Parm Pope O lenei mea taua e le gata o le a na o le hob o le stam, ae o loʻo maua ai foi le faʻauma i le sili atu i sasaʻe o sasaʻe.

Taua Taua

I le faʻatulagaina, fualaʻau faitotoʻa e le sili atu le ese mai le masani. O loʻo i ai le umi o le umi (10m) pe o se pupuʻu (5.5; 6,2m). O le lautele o le 0.6; 0,75; 0,9; 1m. Tau 1 m flacctites i le laina o le 250-3000 rubles. O le Tau o loʻo tele lava ma toʻatele, ma masalo lava, o le mea lea, o nisi ituaiga o afifi e le faʻatau atu i luga o tulaga masani, ae e auala mita. O tusi tusitusi foʻi e masani lava ona faʻaaogaina ia latou mo se faʻatonutonuina o nisi vaega o pa o pa, faʻailoga, ni avanoa nila ma meafale mai. Peitaʻi, e leai se aulelei, o nei ofu teuteu teuteu e le tele e vaʻai i nofoaga tetele, ae oʻo lava i ni potu o fale ma aiga.

Talging Oftic
Ata 9.

Tusiata M. kalinana

Ata R.Shealoredv

Talging Oftic
Ata 10.

Cosca

Talging Oftic
Ata 11.

Omeexco.

Talging Oftic
Ata 12.

Tomitito.

9-10. Faʻatoilaloina o Skuts, Ufiufi o le pito i le va o puipui o le puipui o le pepa puipui, foliga o mea teuteu teuteu elemene.

11-12.Mimistic ofu o le kane poʻo pepa siliva o le kortex avatu le ogatotonu tulaga ese.

O le aotelega o nofoaga masani o puipui ma o le metotia o le tausiga e faalagolago i luga o meatotino a se mea faapitoa. Agamalu laupepa faʻapipiʻi i le faʻavae o le a taofia lo latou matagofie i le potumoe ma isi potu tumaʻoti. Soulow Suatagofie, faamama ma se mama gaogao mama ma le solo susu, lea e masani ona aveese ai le afaina o le afaina,.

Wallpapers, teuteuina ma Veneer (i luga o latou Flyline Base, o se manifinifi o le laupapa taua) mafai ona faaaogaina toetoe lava i soo se mea. O le mea sili ona faʻamamaina mai le latou mea e mou atu pe a uma ona togafitia lelei ma se paʻu o se paʻu o le paʻu. O le mea e teuteu ai le vaega o le arks ork ok, siama, o le ava, e faigofie ona mafai ona toso mai le vai ma susu susu. Ae e foliga mai e le taumate o le aufaʻatasi o puipui i tafatafa o vai punavai. E ui lava i le mautu o fualaʻau 'aina i le susu, e mafai e le Tasvas ona tape le puipui pe a fai o taimi ua susu.

E masani ona manogi le pa puipui. E aoga le taliaina o le Avald smockers poʻo i latou na filifili e vavaeʻese le umukuka i mea faapena. Ae o le leai se faamoemoe e le tupu. Le vaega o fualaau faasaina o le umukuka "Pulu", puipuia i tioata, e le gata i le matagofie, ae aoga foi. Masalo o le a ia faamalosiau lava ia i se tasi le vaega ia vaeluaina ma se mausa leaga.

Talging Oftic
Ata 13.

Cosca

Talging Oftic
Ata 14.

Vak.

Talging Oftic
Ata 15.

Omeexco.

Talging Oftic
Ata 16.

Elitis

13. Na maeʻa Nichretar Lisi o le tele - 5 / 100.91m.

14. Mea taua "Caeslinini Sapeli" (Cosca) ma le STOOR o Veneer Zebrano i Flission na faʻalauiloaina se malosi malosi i totonu.

15. E i ai se le le masani ai oneone oneone (OMEXCO): O le Canexco): O le Canexco) e le mafaamatalaina o tone ua suia atoa. Mea manaia e aumai ai le faavae o le faavae. E faʻatusatusa uma laulau homemellands manifinifi, ma ua valiina isi mata ma le pepa i le taimi e tasi, ae uma le lanu, ma luga o le sili atu o le laʻau e maua. Aoina Valivali Palette e aofia ai le sili ona mafanafana o leo: Boot-Brown, Caramel, Terracotta. O fale puipui o loʻo faʻatau atu e ala i auala mita. Lisi lautele 0.91m. Tau 1 M- 1515RUB.

16. Sootaga mai le Taisman aoina (Elitis) auai i le laina faapitoa o nofoaga masani puipui. O le faʻavae o latou o le pepa, ma o le fili e avea ma se 'ie faʻalenatura, lalagaina o le tele mai siasi o lo o faʻasoesa tele. Manifinifi mata tioata, tolotolo i le 27 eseese lanu, fausia se matua mafiafia lalagaina o le uluai lanu. O sea ufanafana o se mea moni o le teuteu ma le faʻaaogaina o faʻatinoga mafai ona faʻatonutonuina soʻo se fale. Lisi le tele - 6,20,91m. Tau 1 PC. - 13 645rub.

Laiti mea lilo

Aitu o le masani tofo o laʻau na musuia oe e faʻatau mea masani a wapepaper, ma ou te manaʻo e vave faʻafouina le potu. Peitaʻi, e le manaʻomia le faanatinati - puipui puipui tatau ona faʻapipiʻiina. Mo le afifi, tatala, tatala le "o lea o loʻo faʻateleina ai e le tamaʻi vaʻa le laititi o le pepa. E le tatau ona taofiofi le pepa puipui e latalata i masini faʻamafanafana, lalo o ni isumu susulu o le la pe i totonu o le suamalie, e pei lava o fagu o faʻapipiʻi. O le ata vitio e tatau ona teuina ma teuina i le tau vevela ma le le gaoia e latalata i tuutuuga mo le isi taotoga.

A o le i pipii i le pepa puipui, o loʻo faʻaalu ma le faʻaeteete ma le faʻaeteete le tapoleni. Aua neʻi e faʻavaivai pe a fai e te matauina le le faʻatagaina o le lalagaina, o le eseʻesega i le mafiafia ma le lanu, faʻapea foi ma filo le tutusa. E le o se faʻaletonu o mea, ae o foliga foliga o laʻau abspapers, o loʻo aumaia ia i latou se tulaga ese matagofie ma faʻamaonia le moni o le asoa. Ina ia faʻaititia le ono mafai ona eseese vaʻaiga i tama atamamai, e fautuaina e tagata atamamai faʻapipiʻi fasi pepa pepa pepa i le faʻasologa lava e tasi, lea na latou tipi mai le lisi. Afai o lenei tulaga o le ata e matua matauina, o le tapoleni ma le sili ona talafeagai o paolo e filifilia o le lata ane.

O le mea teuteu teuteu o pepa puipui e mafai ona mafiafia ma faigata. O le tapoleni ma BAMBoo Lamellae Gaosi oloa e fautuaina e tipiina se naifi pe o se uamea ma nifo laiti. I le alofa, e tatau ona faia e le tatau ona faia e le sese se auala, ae mai le itu i luma, a leai o le pito o le a amata ma e le tutusa. O se maʻa e faʻasaʻo ai le tapoleni ma le valiina o le lipine mai itu e lua. O mea manifinifi "pepelo" ma tulaga faapitoa o leoleo puipui o loʻo avea ma umi o ni mea na masani ai nai lo le masani ai.

Talging Oftic
Ata 17.

Cosca

Talging Oftic
Ata 18.

Eijffender

Talging Oftic
Ata 19.

Tomitito.

17. O le sui faigata o le pepa puipui o le pepa puipui- "Primar Roho" mai le Manual Serie. Valivali Sounnolia laulaau i luga o se uiga o le o le a fausia ai le fiafia tele o le alofa tunoa ma le masani atoatoa. O laʻau nei o loʻo tutupu i vaitau, ua mafua i le lalelei o sianoa o fanau ma lanu e iloa ai le faʻailoga faʻaituau i saute o atunuʻu. Aloese sosi, o le pele o le totoa o le tele o tagata Rusia, o loo latou aofia ai le faavae o le aftom park oge. O le lulu, o puipui o loʻo teuteuina ma le le mafaamatalaina magnolia, manaia le malolo mai le leo ma le pisi o le taulaga tele. Lisi o le tele - 5.5 / 100.91m. Tau 1pc. - 4075 / 73155rub. faasologa.

18. O le maota o Walnin Coveave mai le masani o Wallcoversings Aoina (EijFffender) ma se vaega o le vaega o Bamboo, Cane, ma le taimi e taugata ai. O le a fetaui ma le itu i sasaʻe o le itu i totonu o le itu i totonu o le ata ma le taʻu o mea masani latou te mananaʻo e fausia se siosiomaga i totonu o le fale, o le sili ona toe gaosia o meaola o meaola o meaola a le fale. O Bedcyci na faʻaaogaina le mafanafana ma le toʻafilemu o le samasama, lea e faia ai se siosiomaga o le va o le vaseina ma malolo. Lisi le tele - 5.50.9m. Tau 1pc. - 2000-3700rub.

19. Faʻamanatu upu pepa puipui ("pepa puipui") faʻaliliuupu o le "pepa pepa" ma faʻaalia o le aotelega o pepa pepa puipui, faia, e ala i le auala e teu ai. O i latou e fiafia i lenei ituaiga o pepa puipui, matou te fautua mai e mafaufau i le tau o aoina Kozo iv (Tomua). O la latou tofo faʻapitoa o loʻo maua ai pepa mai le Corteex o le Ticles Lang (lona moni, ma valaʻau Kozo). O se ofu paʻepaʻe paʻepaʻe e maualuga le matagofie o lagona o le itu i sasaʻe, ma o le lanu lanu e aofia ai na o le mafanafana o leo masani. O fale puipui o loʻo faʻatau atu e ala i auala mita. Lisi lautele - 0.92m. Tau 1pog.E 1950-6145RUB.

Manuia manuia

O se tasi o tulaga faʻatonu mo le mamanuina o paluga o pa puipui ma le taualuga o le tino faʻamalosi o le faʻavae. Aua le faapipiiina le pepa puipui fou i le matua. E fautuaina e aveese uma vaega muamua, teuteuga nofoaga, vali (aemaise le suauʻu, talu ona o le 'ai, o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi ua sili atu ona leaga ua faʻafefeteina). Faʻateʻaina, e le masani ai, o pothhles e manaʻomia ona tuu ma le mautonu, ma pe a maeʻa le tulaga maualuga e faʻamago, tao le laualuga ma le eleele. Naʻo le saʻolotoga saʻo o le a faʻatagaina ai le lelei ma le faʻatuatuaina e faʻalelei ai le tapoleni, ma i le lumanaʻi, leai ni faʻafitauli, aveese ai latou e aunoa ma le faʻaleagaina o le faavae.

Wallpaper po o le tapoleni?

E le gata i le totoina o afifi i totonu o le maketi maketi, e mafai ona e feiloai i se isi mea tutusa lelei - fualaʻau (natura) tapoleni. O le ie (masekinokis) o loʻo tautua e le pepa puipui, ma Bamoboo, Rattas ma le 'O tele e masani ona faʻaaogaina o se masini teuteu. Manifinifi o BAMPoo Lamellas o eseese ata ma mafiafia faia mai le pito i fafo ma vaega i totonu o le paelo. E mafai ona avea ma lanu faʻalenatura, vali poʻo le vevela-togafitia, sapiceat poʻo le Matte. Ina ua maeʻa lo latou faʻapipiʻi i le ie, o se tapoleni ma se tusitusiga malosi ua faʻaaogaina, o loʻo faʻaaoga mo le teuteuina o puipui, pine, meaafale. O loʻo faʻaaoga foi ai se ie e mataga i ai le lavalava na faia i pulu ma malo faʻanatura. O le Rotan Sponvas o se Detese poʻo le Spotwork Scrathers na faia o le manifinifi o papa na mauaina mai le autu o le tropical funas. I le faaopoopoina i puipui ma pine, o lenei mea iloga o le a teuteuina ai faitotoa o kapeneta, pusa o pusa ma isi meaafale. E faʻaalia ai moli moli ma moli mo moli mo lamepa. O le lautele o le tapoleni o 0.6-2.4 m. Tau 1 M fesuisuiai mai 260 i le 2000 Rubrans.

E tutusa lava le taua le filifilia o le kuli o le fatu. O le lisi o fualaʻau e aofia ai i le vaega o le mamafa, o lea latou te manaʻomia le faʻaaogaina o le kulimi i le malosi faʻapitoa. O nei mea e mafai ona avea ma lautele pe faʻapitoa faʻapitoa. I le avea ai o se tulafono, o kamupani uma o loʻo faʻatau atu latou, ma faʻatauina pepa faʻaumatia masani. Faitau ma le faaeteete faʻatonuga. Ua fai mai o le taimi e faʻapipiʻi ai le puipui puipui ma le mea manaia, o le faasee e faʻaaoga i le puipui mai le pepa, mai le folauga lava ia lava. A galulue faʻatasi ma le tele o le piggepa, o loʻo faʻaaoga le Glue i luga o mea uma. Nisi faʻavaega lautele, fesoʻotaʻi ma mea o loʻo i ai fabis, e mafai ona fausia ai taʻavale. O le mea lea, ia mautinoa e faʻataʻitaʻia le mea o i luga o le tamaʻi pepa laʻititi. O le iloaina o nei tekonolosi, e faigofie ona mafai ona e faʻamaonia le saʻo o gaioiga o gaioiga o le briodes o le faʻaiʻu, o le a auai i le mamanu o puipui.

Matou te o i le faleoloa

Pepa puipui ma se vaega o mea masani o mea masani e manaʻomia ai le faʻalogo ma le faʻaeteete faʻataʻamilomilo, ae o le mataina o fafo ma maloloina maloloina ea i totonu o le fale e aoga. O se faamaoniga o le manuia le faʻatinoina o le manatu faʻapitoa o tulafono faigofie. Ia mautinoa o le lanu o taʻavale taʻitasi e faʻatau atu lau faʻatonuga. Siaki latou i luga o le eseesega o ata. Manatua o tagata faʻatau o le a le mafai ona suia le tipiina poʻo le faʻaleagaina ona o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le upega tafailagi.

O le Faʻatonu o le Faʻatonutonuina o le ADK (sui o le Cosca Trademark) ma Skul mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili