Puzzle domino

Anonim

Domino module kuka luga: eletise ma kesi modules, faʻaopopo poloka, filifiliga mo tuʻufaʻatasiga o panela, gaosi oloa, tau

Puzzle domino 12572_1

O le masini eletise o le eletise e talafeagai ma lautele, ae o kesi-cheaper, ma le fulufulu mamoe, pei o lavalava po o TKABAN YAKI, faataga oe e saunia ipu o ese. Faʻafefea ona fesoʻotaʻi uma nei ituaiga? Leai se mea e le mafai: Aoina le kuka luga mai modules "domino".

Modules "Domino" o poloka pito i lalo (panels) ma le tasi pe lua le lua o elemene poʻo isi mea faigaluega o le tino), falai i totonu o le galuega. Afai ei ai sau tamai umukuka, e faʻatagaina ona faʻatapulaʻaina i tatou lava ia na o le tasi le laulaufaiva ia o se tasi o laulau, mo se faʻataʻitaʻiga ma le lua e tanu. Avheoba ua saunia atoatoa ma manaia, mafai ona e faia soʻo se tuʻufaʻatasiga o papala, tuʻufaʻatasia i latou i le tasi faiga, e faʻapea, gaʻoa i le eletise. I se tulaga lautele, e leai lava ni suiga faʻatulagaina. Faʻapipiʻi poloka ma i vaega eseese o le umukuka e mafai. E te fatuina lau lava umukuka tulaga ese, tagata taʻitoʻatasi faigaluega, e te manaʻomia ai. O nisi e fiafia e faʻamaeʻaina ma modules (mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻavasegaina) o le mafiafia-laʻei atoa kuka, na o le teuina o le umukuka umukuka o le a ave ese ai le tele o le umukuka

E fautuaina e aoina le faʻatulagaina o poloka o le tasi tagata gaosi oloa, aua ua i ai le latou ata e tasi. Ae afai na e tosina mai i fetuu o kamupani eseese, latou te mafai ona faasilasila atu. A uma mea uma, o le itu o modules e masani ona masani ai - 500300mm.

Puzzle domino
Ata 1.

Mimiti.

Puzzle domino
Ata 2.

Tagata.

Puzzle domino
Ata 3.
Puzzle domino
Ata 4.

Kpperbusch.

Puzzle domino
Ata 5.

Vevela-ariston.

Puzzle domino
Ata 6.

Hansa.

Puzzle domino
Ata 7.

Selemen.

Puzzle domino
Ata 8.

Lole

4-8. O le atoaga o le kpperbusch (4) mafai ona aoina mai modules- "sot". Modules "Pancakes" DZ 02 (Ix) / H (Woltopon- Artistson) (5) e faia o Shinless Steel. Eletise Mudele BHCS 38120030 (HANSA) (6) o loʻo iai se tioata-sima luga ma lua paʻu. Le mat355GC11e masini (Slainmen) (7) o loʻo faʻaoʻo atu ma le vevesi ma le lapotopoto ma ova tele o le tele. Decommod cheme pati pdv 32/1 x (lolesi) (8) steinless state spul ma lua maualuga moli moli

Le ola i le afi

Afai o le fale e tuʻuina atu i lou fale, kesi modules o le a sili ona lelei filifiliga. E mafai ona i ai le tasi pe lua le 'aufa, atoa foi ma le tele lapoa (mo eseese ipu) ma le mana. O lea, o le malosiʻaga o ē tau tamaoaiga ua tusa ma le 1 kw, lea, ma lolomi- gatasene - ma le WoK e oʻo lava 4.5 Kw.

E pei o se tulafono, kesi lapisi ua faʻapipiʻiina i luga o le uʻamea. Aemaise le pupula latou te vaʻavaʻai i luga o le polesi, e masani ona aliali mai i luga o tioata clamics. O pusa 'olo o loʻo' aina ma uʻamea po o uʻamea uʻamea pe a aunoa ma i latou e aunoa ma latou, e sili atu le faigofie pe a fufulu. O le faʻataʻitaʻiga o aso nei, o loʻo foliga mai e pei o mea faigaluega tuai: O loʻo faia o latou foliga sili atu i le tuʻufaʻatasiga ma mamanu eletise eletise-chramic pane.

Tas Modules- "Domino", atoa foi ma o latou atoa-tele "lagolago", o loʻo faʻaogaina i le kesi o le kesi, e otometi ona alu i fafo. Ina ia mafai i latou, e mafai ona e faia e aunoa ma afitusi: Afai o le vaega o loʻo faʻaogaina i se otometi eletise eletise, e tatau ona e liliu le ki ma le gaoi ua sauni e galue.

O le a le mea e filifili ai, tioata pe uamea?

O le laualuga o modules "domino", faʻapea foi ma palu masani, e masani ona faia o tioata-chimic ma uʻamea (poleth ma enamel). Tioata o se tasi o sili ona lauiloa mea. E matagofie ma faigofie ona tausi, ae e le taliaina le masini faʻaleagaina: pe a mafai ona aliali mai, o chips e ono aliali mai i luga. I se faʻaopopoga, o le vaega o loʻo i ai "e le fiafia i suamalie": O se vevela vevela vai olaola o loʻo ulagia atu i pogai o mea masani, suia le fausaga ma fanua tioata. Ua faʻaalia i fafo, o lenei mea e faʻaalia i le paʻepaʻe o loʻo iai. O le Steed Swel e tausinio ma faigofie ona tausi, ae le mafai ona i totonu o chips. Tagata gaosi e manaʻo e faʻaaoga le mama o le uʻamea, lea foliga sili atu le lelei. Peitai, o loʻo tumau pea i tulaga eseʻese ma tulaga mai tamatamailima, e le gata, e faigofie lava ona gauai atu. O lenei mea o le a i ai i le tausiga ma le faaeteete tausiga solo ma mama ma tulaga faapitoa.

Eletise eletise

E i ai le eletise eletise ma ipu uʻamea "pancakes", ae tele taimi e mafai ai ona e vaʻai i mea mama o ituaiga tioata na natia ai - chormic moli ma faʻamalosi. "O Pancakes" o se "anamua" i lalo o le lafo o le pusa "uʻamea e i ai le oona o loʻo i ai nei, na te faʻamaloloina ai. Spiral, i le isi itu, e maua ai le vevela tisiki, ma e mu i ipu ma oloa. O ia lavalava ua vevela mafanafana lemu (tusa ma le 20 s), ma latou te le o fiafia tele e fufulu, ae o le taugofie. Le tutusa lava na o le pau lea o le auala e tuufaatasia ai kuka kuka kuka atoa ma le uʻamea faʻavae, ae le o le tioata-chimic.

O le sili ona taatele o le tele o le eletise eletise - ma le maualuga malamalama mama: O se fusi faʻapipiʻi lipine o loʻo tapunia elemene o loʻo tapunia ma se tioata-chimic vaega. Detese styling maua maualuga vevela felauaiga: Ua vevela o latou mo le 5 s. O le Burner Glows Mumu seia oʻo i le vevela mataua i lalo ifo o le 50 s, faʻapea foi ma le lamatiaga o le mu. O le laualuga faʻataʻamilomilo e leʻi vevela, aua o le tioata-ceramic e faia le vevela e ala i le mafiafia o le laupepa ma toetoe a le faʻatagaina.

Module mo Gourmet

Puzzle domino
Giele o ma e matagofie modulate, pei o le "Saulamarina" (Gerele, Siamani). O lenei masini ua mamanuina e lesitala (mai le fr. Galue- "O le Cust"), Cuking po o Karamelization. O nei faiga uma e tupu i lalo o le pito i luga o le pito i luga o elemene o lo o i luga o le ipu. O le gau e mafai ai ona e mauaina se crisppy crust i le toeitiiti lava sauni-i-e 'ai. Faʻasusu se ipu i le sisi poʻo le moli uila, sasaa, sasaa le sosi, tuu le manaʻomia i lalo o le vevela o elemene. 12 Pow mana o le a fesoasoani e fausia se mea manogi mo eseese meaai.

O ituaiga o aʻafia o loʻo i ai o le faʻatiga o se apamemea ma se eletise eletise o loʻo nana i lalo o tioata-sima. Ina ua maua se voltage i le faʻauiga, e faʻatupuina ai se isi vaega o eletise eletise, ma i le pito i lalo o ipu o loʻo iai le vevela o le oscillang creat. Moni, e tupu lenei mea pe a fai o le upega tafailagi e faia i Ferromagnetic mea e faia maneta laina. O le tioata clamics e lelei aua e faʻatagaina ni galu eletise e pasi ane ai, ae le mamafa. O lea, e mafai ona fai e aunoa ma se tulaga o le vevela vevela, o lona uiga e faʻaititia le leiloa o le vevela. O lea, o na mealele e laititi ai. I le auala, pe a fai o le tioata-ceramic e le mafanafana mai le afi, e le o le uiga o le lamatia o le susunuina o le susunuina o le mumu o: pei o le laualuga ua vevela tele . Aua neʻi galo lena mea mo le faʻaosofia o tagata hobs o le a tatau ona e piki i luga o le soʻotaga lelei: e tatau ona faia mai le Ferromagonetic mea.

O paʻu paʻu ua natia i lalo o le tioata corditic e mafai ona eseʻese le malosi e sauniuni ai le tele o ipu. O le ituaiga o latou e masani ona taʻamilomilo, ma e masani lava ona i ai se sone o faʻateleina mo ipu eseese o ata tifaga: O le lagona o le tele o le tele o mea o loʻo i luga o le faʻaaogaina. E i ai foʻi ituaiga ma se oval Expaonion sone mo kuka, mo se faʻataʻitaʻiga, i Gusyatnice.

Eseese isi vaega e nafa ma le saogalemu faagaoioiga o le potu ma eletise eletise. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻafetai i le gaioiga a le tapunia puipuia, o le a taofia le vaega o le a taofi le galue, pe a fai e leai se tasi faʻafesoʻotaʻia mo le tele o itula. O le Overfwal Deffect e faʻagaioia pe a oʻo mai le suavai e paʻu i totonu o le faʻatulagaina vaega. Toeitiiti lava o faʻataʻitaʻiga uma o loʻo faʻaogaina i le "lokaina mai tamaiti" foliga. O le taimi o le a tape le hub pe a uma le taimi e te faʻamaninoina pe "valaʻau" e te faʻaaogaina le leo leo. A o le metotia o le faʻatonutonu, filifili le mea e sili atu ona e talafeagai: fesuiaʻi, faamau poʻo sentors.

Puzzle domino
Ata 9.

Lole

Puzzle domino
Ata 10.

Electrolux

Puzzle domino
Ata 11.

Gaggeenau.

Puzzle domino
Ata 12.

Ilve

Puzzle domino
Ata 13.

Tagata.

Puzzle domino
Ata 14.

Vevela-ariston.

Puzzle domino
Ata 15.

Selemen.

Puzzle domino
Ata 16.

Tagata.

9-10. Gose Panel PDG 32/1 x (Candy) (9) ma Ehg30235x (Electrolux) (10) e le mafai ona faʻapipiʻi le eletise

11.Faʻaleʻa faivatoa pramer vk 411 (gaggenana) pulea le vevela ma le saʻo o le 5 s ma mafai ona saunia le lua ipu i le taimi e tasi

12. O le faʻaipoipoga o le faʻaipoipoga na aoina mai poloka "Domino" H30pf (A), H30F (B) ma le H30B (e) (i) (i) (i) (i) (i) (i) (i) (i) (i) (i) (i) (i) (i) (i) (i) (i) (i) (i) (i) (i) (i) (i) (i) (i) (i) (i) (i) (ilve). O le muamua modulo kesi sleanless stanless staneel lagolago i luga o le lava vevela i luga o le atoa luga ma le faʻasaoina o le tofo masani o aano o manufasi, iʻa ma fualaʻau. H30f-falai ma le hormat; H30v-Grill ma le Hermostat

14-16. DZ B (IX) / ha (Hotpoint-Aristson) (14), Tepan Yaki (Syremen) (16)

Fantasy? Leai, avanoa

E le gata i lea e faʻatatau i pusa 'ie, domino modules e mafai ona aofia ai le tele o elemene eseese. Faamasani ma latou latalata.

Fefe. O le a fesoasoani e kuka ipu i totonu o le lirch po o le falaoa. O se mea e sili ona aoga e faʻaaoga ai le tele o le avanoa, ma o le module ua fausia i totonu o le galuega, o loʻo fausia se tasi i isi vaega ma e toetoe lava faʻaleagaina. O vaega autu o le agavaʻa o le suauu, o loʻo i luga aʻe o le faʻamafanafana pauna, ma le ato uʻamea lea e tuʻu ai oloa. Faʻasaʻo faʻataʻitaʻiga faʻatagaina auala e lua e sauni ai le 'ai le gatete ma le falai. I le taimi lava e tasi, i le pito i luga o le masini o se uʻamea uʻamea i totonu o le '' ai o le paʻu-o loʻo i lalo o le vaega o loʻo faʻaaogaina mo le falai i le falai.

Mamalu. E le manaʻomia le faʻaaogaina o le Comput Module. O se eletise ma faʻamafanafana elemene, o se tulafono, tautua o se sefulu. O luga o ia o se sili ona suamalie o loo tuu ai oloa. E masani ona palu maa mai le muʻapeʻapeʻa o Lava, faʻaaogaina e leai se auala e faʻataʻitaʻi ai le kuka i le malala i le tele o mafaufauga. E le aoga tele: Latou te faʻaaogaina le gaʻo o gaʻo mai meaʻai.

Burner-wok. E avea ma sili ona taʻutaʻua ma tautua e saunia ai le oriental ipu i totonu o le tele tele o le tele o le tele o le vanimonimo. Ipu ia e masani i sasae asia, e faigofie ona fao ma le tao. O oloa i Fagting Ske-Wock e faʻaosofia pea, ma o loʻo faʻaaogaina le suauʻu laititi, o lea o meaʻai e sili atu le aoga ma sili atu. E masani lava e lua pe tolu o le afi o le afi, maualuga le mana (3-5 KW) ma le nofoaga, ina ia latou televave ma tumau pea le ipu tele. Tele mode modes (malosi, masani ma le tamaoaiga) faʻatagaina le hoshtesses e faʻalauteleina ai le faʻaaogaina mo kuka. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le tamaoaiga o le tamaoaiga, naʻo le tamai matagaluega i totonu e aofia ai - o le filifiliga lelei lea mo le faia o kofe i le turk. Mo i latou o le a le avanoa le kesi, nisi o kamupani, pei o le gaggenaau (Siamani), V-Z-Z-Zutzerland) ID

Tepan Yaki. O lea e faasino i le Iapani auala o le kuka: aano, iʻa, fualaau aina o falai e aunoa ma le suauu i luga o le mafolafola uʻamea falai, ma tautua vave i luga o le laulau. Na avatua e le igoa le igoa i le masini. O lona faʻamaualuga sili ona tumu i luga e faigofie ona tausia, ma ipu ua saunia e le o le mu. E masani lava, e lua vevela vevela ma tanni, lea e mafai ona fetuunai tutoatasi le tasi ma le isi. E faigofie: E te maua le avanoa e falai ai pe tineia oloa i le tasi vaega poʻo le pito i luga, ma le isi, e faʻatumauina ai ni meaʻai sauni i le vevela-faia o meaʻai.

Faaluaina ponaivi. Maloloina taumafa, o le, maualalo-kalori meaai ma sina mea gaʻo, o le a tuʻuina atu ia te oe le eletise eletise. Ioe, o se tasi foi o le modules o le kuka luga. E matua talafeagai, ona e fausia le masini ile galuega, ae leʻo 'auʻaunaga o loʻo i luga o le umukuka. E ala i le alalaloina foi oloa. O le vevela ma le aofaʻiga o Steam e mafai ona fetuʻunaʻi, e taua mo le tapenaina o oloa eseese. E masani lava i le faʻalu faʻalua i le lua i le tolu tulaga, ma faʻafetai i lenei mea o le a mafai ona e mafai ona faʻaalia le tele o ipu.

Ufi. Tusa lava pe o le a le matua lagona e mafai ona fausia ma o le galuega. O se tasi o faʻaiuga sili ona talafeagai o le maʻimau, pe a manaʻomia, "malaga" mai lalo o le countertaptop. O le maualuga o le "faamalu" ua suia e fuafua i le tele o ipu. Talu ai o le Extractor e latalata i le kuka luga, o le a lelei ona aveese manogi. Afai o lona "faamalu" o Swivel, e tutusa lelei le "Aoina" Free Floors, lea ua saunia i soo se vaifofo. I lea tulaga, e mafai ai ona suia le tulaga malosi, atoa foi ma mea faigaluega masani. O Fofoga uma o loʻo otooto mai i fafo atu o le umukuka.

Malosiaga o Matagofie

Puzzle domino
Gorenje foliga o modules "domino" e masani lava ona faigofie ma masani. Ae iai ni tuufaatasi iinei. O se faaaʻoaʻoga, Komerese ma le tufuga karim rashild i le gorenj karim rashild o loʻo faʻamatalaina ai le paʻu paʻu. O sea masini o le a mautinoa e tosina mai ai le mafaufau ma teuteu le umukuka totonu.

E fia le domino?

Modules "Domino" E masani ona maua i le tele o kamupani tele na o mai i le fale faigaluega: Veveporna-Aristson (WEEMENS (SWANGEN), ARRENCOL), Greenspol (Swintial (Swintial (Swintial (Swintial (Swintial (Swintial (Swintial (Swintial (Swinnia) Giele IDr. Tele o le tele o faʻasologa atoa o modules na faia i se sitaili e tasi. Mai le tele o ituaiga e mafai ona e filifilia mea tonu na e te manaʻomia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tasi o le sili ona lauiloa o le pito i luma faʻasologa (AEG-Electrolux), e aofia ai 11 o elemene, ma le mimiti i le CS 1000 faʻasologa. O le taugofie o le a tau le faʻatauga o se eletise module ma le blink o loʻo i luga o le blinks - tusa o le 3 afe rotabs. O se kesi sili atu taugata - i luga o le averesi 4-5 afe rubles, e ui lava o le premium stares e mafai ona tau le 15-20 afe. Tagi i luga o le tioata ofoina atu ni kamupani mo na poloka o le a mafai ona avatu le 10 afe rotabs.

Eletise Module ma le malamalama maualuga, o le auala tau auala o le numera numera e tusa ma le 7 afe rotabs. O le masini ma le faʻauigaina o tagata e sili atu le taugata e sili atu ona taugata nai lo le 20 afe rotabs. O le tau o le Premium Brared Models ma faaopoopoga faʻaopopo ("otometi o le faʻapopoleina", faʻateʻaina o faʻalavelave faʻafuaseʻi o le 'eleeleaina.)

O le Grill module o loʻo i luga o le averesi 10 afe rubles, o le falai pe a ma le 20 afe rubles, ma le Konfok-Worges. O faʻailoga e pei o isi e pei o le aofia ai o le tele o le vaega o faʻamatalaga o tupe maua, ina ia taugata e tusa o le 70 afe.

Puzzle domino
Ata 17.

Vevela-ariston.

Puzzle domino
Ata 18.

Selemen.

Puzzle domino
Ata 19.

Gaggeenau.

Puzzle domino
Ata 20.

Gaggeenau.

Puzzle domino
Ata 21.

V-zug.

Puzzle domino
Ata 22.

Gorenje.

Puzzle domino
Ata 23.

Ilve

Puzzle domino
Ata 24pi.

Ilve

Puzzle domino
Ata 25.

Gaggeenau.

Puzzle domino
Ata 26.

Turboair.

17-19. Faʻataʻitaʻiga ma le kesi afi-wok dz 10st gh / ha (wastpopont-pritoston) (17). Ugroel Triple Ring of Flame, Auto-Cheg ma kesi pule. O le ER326AB90E Burner (Slainmen) (18) Ma le mafai ona faʻapipiʻiina le 6 kw o loʻo tuʻuina atu i luga o le tioata-sima luga. O le pito i totonu ma fafo o le afi o le afi o loʻo faʻatonutonu e le tasi ki. Le mana o le afi-wak vg 411 (gaggenana) (19) mafai ona i totonu 0.3-5 kw. Afai o le afi na alu ese ai, faafetai i le Rusty Burner Ugy

20. E le naʻo le kesi, ae o le eletise. Mo se faʻataʻitaʻiga, vi & 411 (Gagaggenaau) -induxed. O lona malosi e matua maualuga lava, 3.5 kw, e vave lava le faia o ipu. Faʻatinoga faʻasaga i luga o se tulaga faʻapitoa

21.fia module gk16tiwf/ (V-ZUG) E oo lava i le tulaga o le a le manaʻomia, aua o le frying falai o loʻo saʻo saʻo i le malologa

22-24. E mafai ona aliali mai le ulufale ma vavaeʻeseina ni modules, e pei o le eletise o le eletise (22). Faasaga i le vaega e faia i fafie. Lua hob o le h-luga hf 40 (ilve): falai (23) ma kesi (24)

25. O le faʻalauteleina e mafai ona avea ma se tasi o domino modules, ae o loʻo iai foʻi ma mea e faʻaalu i totonu o le laulau. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le 400 (gaggenaau) faʻapipiʻi i le laulau i tua atu o le Hob. O le umi o le polokalame (1006mm) faʻatagaina oe i le "Aoina" O le ARRAMS o loʻo alu ese atu mai le tolu modules, ma o le pito i luga e mafai ona faʻaaogaina o se fata

26. Faʻataʻitaʻiga Af 2600 (Turboair) o le a lelei galuega i luga o le tasi pe lua modules

Faitau atili