Manatunatuga manino

Anonim

O le stucco desor i totonu o le itu o nei o loʻo i ai: o ituaiga o ituaiga ma mea o le stucco decolics, e le masani ai filifiliga mo potu mamanu ma le stucco

Manatunatuga manino 12574_1

O le tele o faʻamaʻi faʻamalosiʻau o fale faʻasolopito, o laina mama e pamu, loloto ma saʻo o le ata e faʻatauaina ma le saʻo. O le tulaga o le vai o aso nei ma le atunuʻu fale e mafai ona teuteuina e le gata i le lauiloa o cusnices ma le taualuga o polale ...

Manatunatuga manino
O le Fale Faʻatau Atu "OMS" galuega faʻataʻitaʻi, e ui i lona igoa, ua leva ona le solia e ala i faʻataʻitaʻiga. O oloa faaonapo nei ua lafo pe punou i ni faiga faʻapitoa (Polymer, uʻamea, kapela), ma tagata gaosi oloa "o loʻo faʻateleina le faʻauiga o le upu". I le faʻaopopo atu i o o ofa ma ni matata e fausia ai se nofoaga fealofani, tuaoi, DoMes, UESES, nila, o loʻo i ai, faʻaputuga, faʻaputuga, faʻaputuga, faʻaputuga manu,

Sina mea e uiga i mea ...

O le teuteuina o teuteuga o loʻo faia o mea eseese: Gypsum, Polyarethane Finam, Plystyrey Seam, Douropopolymer, Passwobinen, Polymroene. Ae o le manaʻoga sili ona manaʻomia pe a fuafua i totonu o oloa oloa na faia i le Plaster, Polyrethane Bam ma faʻalautele polysyrene.

Manatunatuga manino
Ata 1.

Orac detor

Manatunatuga manino
Ata 2.

Designer S. Isfieva

Ata n. KarachEv

Manatunatuga manino
Ata 3.

Nmc.

1. Taid lipine (100 Taid i le 1m) 5m le umi e maua ai le sili ona malamalama o se chandelier i le lima vevela-moli. 2. O le malulu lanumoana o le tino lanu animated matagofie lanu samasama o polyturethane foliga. Sa totoina i luga o le laupepa e isoe-punou. O lea, o laupepa o poloka mai Meseroina, e mafai ona afaina ai latou e le mafaasuavale, ae le afaina ai. 3. BUST-FOLAFOLAINA PLONTONE MAI LE LE FOLAFOLAGA NERYSH RESRY (NMC) 24401201585m ona o lona fetuutuunai e faʻasaʻo foʻi

Gyptum Tulafono o le eleelea o le tumama, firproof, eco-faauo. Latou te ofuina le susu mai le ea i lona siʻitia, ma faʻaititia, latou te tuʻuina atu, ia faʻatumauina le manaia o le microclicte. O le olaga atoa o le ata o le ata o gypsco e faʻatusatusa i le taimi o le olaga o le fausiaina o ia lava, pe a fai o ni tulaga taua se lua. Muamua faalauteleina. E matua faigata o ia, ma ia talitonuina lenei galuega e faia na o polofesa. O le lona lua o le leai o se malosi faʻamalosi tino (mo se faʻataʻitaʻiga, o se malosi malosi). O oloa Gyptum e ofoina atu tomai faʻapitoa "emeina emena", "Johnho", "Alo +).

Manatunatuga manino
O faaauufuina o le tusiata o le tusiata na faia o polysurethane folauga ma maualuga maualuga faʻalauteleina polysyrene, lava e tumau, susu mai ai. Ole tele o nei mea teuteu e mafai ona faʻapipiʻi i faletaele ma vaipuna. Faʻamaeʻaina talisapaia i latou mo le faigofie ma le saoasaoa o faʻapipiʻi. O le faʻaliliuina o le Plaster Aducu e lelei tele, o se avanoa e gaosia ai le le toe faʻaleleia o teuteuga, oloa mai le faʻafetai i le lautele o mea. I le maketi maketi, o lenei oloa e fai ma sui o Europelas, le au-lotu (uma), NMC (Belgium), o le Facyrial Coord (Gauvenia Dector Coord).

Manatunatuga manino
Ata 4.

Orac detor

Manatunatuga manino
Ata 5.

"Enplast"

Manatunatuga manino
Ata 6.

Gaudi deor.

Manatunatuga manino
Ata 7.

Gaudi deor.

Manatunatuga manino
Ata 8.

"Enplast"

Manatunatuga manino
Ata 9.

"Enplast"

Manatunatuga manino
Ata 10.

"Enplast"

Manatunatuga manino
Ata 11.

"Enplast"

4-9. Eaves o le 150 mm lautele o loʻo tuʻuina atu i le faʻaaogaina o le suamalie o le suamalie ma le faʻaopoopoina o le faʻailoga ma tagata taʻitoʻatasi. 10.11. O kolisi toto poʻo polystyrene o loʻo fuafuaina mo se tamai avega (e oʻo i le 50 kg)

O le filifiliga o se mea patino e faʻalagolago lava i ana meatotino, faʻapipiʻiina nofoaga ma ... o lau oe lava vailaau. Sa saʻo ona filifilia vaega filifilia ma le tutusa tupe i luga o puipui, pine, faitotoʻa, fai i totonu o le totonugalemu. Talitonu ia te aʻu, mo le mea lea e te manaʻomia naʻo sina vaega.

Tofotofoga e aunoa ma ni faʻatapulaʻaina!

Manatunatuga manino
Tusiata n. Manonovskaya

Ata n. Karacthevagadadea Univertal tutusa pasi. E foliga mai, faʻatasi ma latou, satauro loa lava i le taumafanafana o se faʻanoanoa o le fale o lo matou fale. Ae toʻatele, o loʻo latou tolauapi fale, faʻaauau pea ona tauva i metotia faʻavasega. Peitai, e le manaʻomia le fefe i faʻataʻitaʻiga. Faʻatulaga le vaega e masani ai i se tulaga e le masani ai mo ia, suia lona mafuaʻaga, ma o le a liliu i se mea manaia, e leʻi mafaufauina ma le manatua o le nifo.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o Lusia e fiafia tele i tagata Rusia e faʻatonutonu ma le tuufaʻatasia puipuia le faʻailoga i le va o le taʻutaʻua o le faʻauluuluga ma Pa puipui. Afai e te tuleia i lalo ifo o le puipui, ma laualuga i luga atu o loʻo valiina ma le lanu paʻepaʻe e tasi, e ufiufi i le taualuga, o le a vaʻaia ai le potu. O sea aafiaga e maua ai le manino o le toe faamatalaina o le ulu. O masini moli o loʻo nana i tua o elemene o le tusiata o le fausaga o le ata, ma e foliga mai o le faʻamanatu pupula o le tele o le mamafa i le leai I le taimi e tasi na faʻamau ai le potu ona faʻapipiʻiina lea o le malamalama o le potu. I le ala, o lenei le masani-tulaga o tagata mamanu e mafai ona aoga tele. O sea tuali foliga lelei i luga o fata, meaafale, i tua ma tua i tua o le prothes, lea o le a faʻaalia ai le itu o le gaioiga i se potu pogisa pe a e le manaʻo e faʻalavelave. Ia manatua o le pronth o loʻo mauaina na o le aoina o tagata gaosi o polystyrene ma polyrethhane foma oloa. Maualuga taua o elemene fesoasoani mo se taimi umi e faʻasaoina ai le muamua o le lamolemole luga ma le manino o laina mea teuteu.

Manatunatuga manino
Ata 12.

Designer S. Isfieva

Ata n. KarachEv

Manatunatuga manino
Ata 13.

Designer v. Isakov

Ata 2 Ananeva

Manatunatuga manino
Ata 14.

Nmc.

Manatunatuga manino
Ata 15.

Nmc.

Manatunatuga manino
Ata 16.

Nmc.

Manatunatuga manino
Ata 17.

Nmc.

Manatunatuga manino
Ata 18.

"Enplast"

Manatunatuga manino
Ata 19.

Fefaatauaiga Fale "Oss"

12. O le toe teuteuina o puipui na faia o le plaster i le taimi muamua e lagolagoina le fata, ma o le mea moni e faia ai se teuteuga galuega. 13. Malamalama tele lapoa lapoa o loʻo faia o le polyrethane o le foma - muamua puipui puipui luga o le ulu o le taeao. 14.15. O le au fai togafiti "moe" (14) ma le "hypnosis" (15) DecoFolar (NMC) ma le moli moli. 16.17. O le au fai togafiti mai le cielo faasologa (NMC). 18. Mo elemene o elemene, o lo latou faasinomaga e taua i faigata. 19. Tau o le Gaudi Decor Brackets - 300-4500rub

O le lata mai "o le aiga" o le EAves ma PLOGNS - suia. O se patch pperk mo picoangs, puipui, ua saunia e puipui, fale ma le lauolaola O tuʻufaʻatasiga mai i le magestings ma e fetaui ma elemene o loʻo eseese i le monophinic luga, ave i ai o latou fausaga, faʻafefeteina, fuliina nofoaga o le vanisa poʻo le cortate i le pepa puipui. E faʻaalia le faia o loʻo i totonu o tau tele ma tau tau tupe. O le fetuutuunai o le ova ma foliga, e matua fetaui ma foliga ma fua, faʻataʻitaʻiina ai le mamanu o tagata e ave taʻavale, ae nai lo se tau. O loʻo latou vaʻai i le vaega o le tele o kamupani na o fua mai i polytarethane o le foā: "eon e aunoa ma Secula, NMC, Orac Factor Coller.

Fautuaga Aoga

Ole tele o vaega o le stucco e mai le gypsum mamafa mai i le 5kg ma teuteuga ma le tuufaatasiga e tumau ma se fatuina o le palu, vai. Ia faʻaleleia le acceatesion, e i ai ni numera i luga o le lamolemole sima ese. Ae le i faapipiiina, le faʻapipiʻi nofoaga ua susu i le vai, faʻapea foi ma le isi itu o le Gyptum System, Karnizis ID. Ona latou apalai lea o se paluga faʻapipiʻi i luga, o le vaega e oomiina i luga ma oomi. Ina ia mafai ona aliali mai le teuteuina o le stuucco, o le rist e le aliali mai, andized po o galugalu pe fao ua filifilia mo isi faatulagaga. O o latou ulu ua mālie i totonu o le tino o le elemene, ma o le leiloa o le mauaina e tumu i le plaster.

Manatua o le GENPSUM oloa e le mafai ona faʻaaogaina o ni tagata faʻatau. A faʻapea o le uta o le a faʻatautaia i luga o se ata tele (faʻataʻitaʻiga, se pou), o loʻo manaʻomia ai le faʻamalosia o le tino o le koluma ma le faʻaaogaina o le malosi.

Mo fatufatu natura

O le isi lauiloa manatu o le stuucco teuteuga o le taualuga o outlet. Lapotopoto, sikuea, tafatolu, mulilua o elemene ma le lapoa o le 15-100cm ma fualaau faisua masani e masani ona avea ma se aoga o le susu. Peitaʻi o vaega fatufatu, fia inu o mea na mauaina, e leai se mea e taofia ai le suia o se tutusa streototype o le talosaga. Ua lava le mea e ave ai le papala mai le taualuga i luga o le puipui, ma o le a avea ma ituaiga o teuteuga i le potu. O le suiga i totonu o le manatu tuʻaiga o le rosesete lava ia o se ituaiga o fou. Mauga i le elemene o le tusiata o le tusiata e tasi pe sili atu moli moli ma i luma o oe le muamua faatufugaga!

Manatunatuga manino
Ata 20.

Salu.

Manatunatuga manino
Ata 21.

Salu.

Manatunatuga manino
Ata 22.

Salu.

Manatunatuga manino
Ata 23.

Salu.

20-23. O le tagata e 'ai, o le aufaple emop faʻalauteleina le lautele o le gypsum. Latou te fausia ni oped operaties, carndeliers ma pauna moli ma lamepa o loʻo eseese i le faʻataʻitaʻiga tulaga ese mai lenei mea.

O lamepa ua leva ona vaaia e le gata e pei o le uila masini, ae faʻapea foi pei o mea ua tusia. Tagata gaosi e le mafai ona fausia ni ituaiga fou ma faʻaaoga mea le masani ai. Pei o le ofo ai, cconces, foloa moli, chandeliers, tagata uma o le taposa tammps o lo o faia i le plaster! O le toʻatele o latou o le tusitala o le tusitala o tagata taʻutaʻua Europa tagata mamanuina. Faʻafetai i le faʻapitoa faʻapitoa, o le gypsum luga o loʻo soloia le pefu ma palapala. Mafai ona fufuluina le plafones i vaipuna.

O loʻo ou vaʻai atu ia te oe ...

Manatunatuga manino
Fale Fefaʻatauaiga Fale "Oso" O se sini taua "o se tulaga taua o le tulaga o loʻo iai i fale taʻitasi o le faʻata lea. Malisemapi, sili atu le fiafia e vaʻavaʻaia i ai, pe a matagofie ma matagofie, ma faʻalagolago tele i le pa o mea. Ua faʻata ona avea ma faʻaputuga vaega o foliga masani ma faʻavae o le a liliu i totonu o se potu aoga i le boudoli, ma le tulaga malie o le a aumai isi vaega o le vasega pepe. Na maua e le teuteuga o vaega o loʻo iai i le tele o aoina o oloa gaosi mai le sima ma polyrethane osam. Oloa o se tulaga le masani ai o loʻo iai pe leai-faʻapitoa ituaiga e faigofie ona faia mai le malosi poʻo fetuʻutuʻutuʻutuʻu, pei ona latou faia faʻavaʻa faʻavaomalo mai baguette. Afai e te leʻi faia faʻataina ma le pucco pule, masalo o le taimi e taumafai ai.

Manatunatuga manino
Ata 24pi.

Salu.

Manatunatuga manino
Ata 25.

Salu.

Manatunatuga manino
Ata 26.

Gaudi deor.

Manatunatuga manino
Ata 27.

Salu.

24. Rama mai Pris Gyptum Fimeveling Sedap (8765CM). Faaatauina 67455m. Tau - 20 350 olo. 25. Rama Aail (Laisene Sedap) ma le lapoa o le 103cm. O le lapoa o le faʻata o le 39.5 cm. Tau - 48 afe rubles. 26. Faʻavaʻa mai Polyarethane Foam Gauda Boror (7565cm). Tau - 2148 ru. 27. Teuteuga o le Suisj La ma Belle (Gerelite Setdap) 64.5 56.5 cm. O fuaitau o le faʻata o le 4638cm. Tau - 20 393 rubles.

E le lelei le vasega

Talu ai o le toafa tutotonu na oʻo mai i fale, o le afi afi e matiina ai le taua tele. Ae ui i lea, o le afi afi na tu pea i le manaʻoga o le vaega o le au fai. I le Zodgorod fale mautotogi, e masani ona ia faia se sao taua i le faʻatulagaina o avanoa ma o se vaega o le styrene. O le stucco gaosi oloa e ofo ai le tele o fesuiaʻiga o teuteuga teuteu teuteuina i sitaili eseese (skickic, mistic, maualuga-tech-tel-tech-tel-tech-telē-mata-tech, post-tech, post-tech, post-tech-telē-mata-mata-mata-mata-te-tech, post-tech, post-tech-telti-telticks). E mafai ona maeʻa mai i le polyturethane osam.

O le atamai o le Toefuataiga

Gyptum elemene e le manaʻomia ona suia i le matua faʻaleagaina: O porthles, faʻaputuputu, ma pe afai o loʻo mafai ona fausia i le va o tagata taʻitoʻatasi poʻo latou vaega. Oloa ua toe faʻafoʻi i le nofoaga ma se palu palu. Toe faʻaleleia auiliiliga auiliiliga, Faasesega, faʻaopopo mai le ua leai, o se sili atu faigata lea o galuega manaʻomia.

Toefuataʻiloga o Polyaputhane Framu stucco, o se tulafono, ua faʻaititia i le tapunia o soʻoga vavaeʻese o le eaves, ata, phiten. Tele taimi uma, o mea leaga o le mafuaʻaga lea o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina poʻo le masani ona faʻaofuina o fale fou. I lea tulaga, o toega o le ducking Gu ma le faʻaeteete lemu mai ile gasologa o taliga, ona faʻatumuina lea i le sauni pe faʻamau le faʻamalosiʻau-tuʻuga, o le sili atu na aveese. A atoa le palapala e matutu, o loʻo teuteu lelei le laufanua ma se paʻu o le tino, eleele ma pisia. O le sili atu le mautonu metotia o le suia malosi afaina elemene elemene po o vaega o foliga.

Manatunatuga manino
Gaudi decorate ma le magalafu portal foliga lelei lelei le koluma ma Pilasters. Ae peitai, o nei elemene o le fausaga fausaga o le a teuteu ai soʻo se potu sili a le vateatea. O le lapoa o koluma e faʻatino mai le Plaster poʻo Polyrearethane Beam eseese i le laina o le 14-35 cm. O le vaega autu, faʻasino pei o le tino, ua maeʻa e le catitate, ma i le pito i lalo. O fua o le ato tupe, o faavae ma tino a koluma taʻitasi e fetaui ma ni faataʻitaʻiga anamua. Fale teu oloa faʻamaumauga o loʻo faʻaaogaina le faʻaaogaina o tino e ufiufi ai tino e ufiufi ai le faʻamalosi tino - 'au.

Manatunatuga manino
Ata 28.

Gaudi deor.

Manatunatuga manino
Ata 29.

Fefaatauaiga Fale "Oss"

Manatunatuga manino
Ata 30.

Salu.

Manatunatuga manino
Ata 31.

Fefaatauaiga Fale "Oss"

28. O le afi afi o le polyarethane firethane e aofia ai le pito i luga ma lua maualalo. 29. Wall Nichhe mo Vase decout ma le maualuga o le teuteuga. 30. O le Plaster Portal e le fefe i le afi matala. 31. Vaa o le Padi Soudi Boror (908250250mm) ua vali i lalo o le maamora. Tau, 10 370 Rullas

O le mea moni, filifili se ata tusiata, o se faʻamalosi o loʻo i totonu, e mafaufau ai i mea uma o le fuafuaina o le fuafuaina ma le itu o manatu e le faigofie. E iai se mea e le talafeagai ai le faʻaeteete ia i latou o e suʻesuʻeina ma le totoʻa le faʻasologa o tagata faʻatau lauiloa ma e le faʻatapulaʻaina latou i fofo masani ma ituaiga.

Faʻafefea ona alu ese mai le monotony?

O le faʻafeiloaiga lelei e suia ai le sitaili o totonu - pisia o le faʻamalosi tino. Mo le teuteuga o le teuteuga o le sipelaina o soʻo se ituaiga, vali o soʻo se ituaiga e talafeagai: sub-sublicon, acrylic, suauu, sili atu mamana. Peitaʻi, mai le itu o le siosiomaga o le siosiomaga o le tamaoaiga, e faʻavae vai o vai e sili atu le fiafia.

O aʻafiaga e le masani ai e maua ai ni metotia eseese mo le teuteuina o le sipela, areva, afu, alfrey, o le faʻaaogaina o le venetian Plaster, counting.P. O elemene o le ata o le tusiata o polyrethane baam ua vavaeese foi i ni metotia tutusa. Tele o oloa ua faʻatau atu i le eleele ua uma ona faʻaaogaina, e faʻafaigofie ai galuega. Pau lava le tapulaʻa e le o le ufiufi i latou ma lanu lanu o loʻo i ai ni solo solo. Afai e i ai ni masalosalo, e aoga le faʻataʻitaʻi o vali i luga o le pito o le vaega poʻo se vaega e le aoga.

O le au Faatonutonu o le Skul, NMC, "europlast" mo se fesoasoani ile sauniaina o mea.

Faitau atili