Sheds mai le Wellalar Polycarboate pe a mamanuina se fale o le atunuu

Anonim

Matagofie ma faʻataʻitaʻi masani ma ata mai le cellular polycarboate: o uiga o le meafaitino o mea, le auala o le taualugaluga taualuga, gaosiga ma le faʻapipiʻi o le alafagalua

Sheds mai le Wellalar Polycarboate pe a mamanuina se fale o le atunuu 12575_1

I le atunuʻu nofoaga, ma le taimi, o le manaʻoga mo faʻafitauli o loʻo tutupu ai fale. E le gata i lea, i le tele o taimi, e mafai lava ona fai pe a leai se puipui - e tasi le taualuga. Vnashy aso matagofie ma aoga mafai ona faia se cellular plycarboate.

Ave i lalo o le 'oti
O le "Malo o loʻo vaʻaia O le fale lea, e le mafai ona tuʻufaʻatasia mea uma o le olaga olaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le toʻatele o 'au ao leʻi amataina le fausiaina, na e ono iloa faʻamalosiina o le ogaumu poʻo le pa ma pale e manaʻomia tele mulimuli ane. E tele taimi o le manatu o teuga tupe ma isi tausaga e mumusu e tuʻufaʻatasia i totonu o le fale o le faletaavale. Ae peitai, i le lumanaʻi, o le ituaiga taʻavale, ma le faʻanoanoa i le timu timuga ma le la e pupuni ai le malutaga mo ia. I lalo o le taualuga o le a sili atu le "lagona" se laulau, o se laulau mo le ping pong, swang meafaigaluega o oe o le a fesoasoani i le pa o le fale) mai le cellolar polycarboate. Lenei aso, o lenei ituaiga fausaga e lauiloa mo le tele o mafuaaga. Muamua o mea uma, ona o mea matagofie o mea o le mea lava ia: o le mafai ona faʻaseʻe moli (i le feololo ma le itu i le itu i luga o le upega tafailagi o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o fetuutuunai Ponels. I le nofoaga lava e tasi, o le mod, o tagata atiaeina iinei, tosina mai le uluai foliga ae le masani ai na laaina mai le taualuga.

  • Fai se pato mo le polycarboate masini ma ou lava lima

Leai se leaga o le tau ...

Polycarboate o se ituaiga o le tioata okeni, i le tele o itu (aofia ai malamalama-aofia gafa ma le malosi) sili atu o le sili ona lauiloa palasitika polymethy. O le sili ona taatele i le sela polycarbonate papala o loʻo aofia ai manifinifi manifinifi puipui ma le tasi le isi ona mamao ese, poʻo le vaipuna e faʻasaoina ai ni mea taugofie). Celular Polycarboate i le aso o loʻo avanoa mo tagata uma ma i soo se mea, o ni aso nei, o ana taʻavale ma le 2.1 m ma le tele o fale gaosi oloa. O mea ia o le "Saapaplation" (Lusia), Lexan (Austria), Marlon (United (UnitsUL), Polygal (Saina)

Sina mea e uiga i le folau taʻaloga

Valivali o taualuga mai polycrotote i luga o se sili malamalama malamalama mafai "galuega" o le sili sili ona moni folau. Ulufale i le tau o le tau o le tele, ma e lua taufaafefe e tulaʻi mai. Ona o le malosi o le vaalele, e mafai e le matagi e faʻalavelavea ai inisiua mai le pusa. E le tupu lenei mea, e manaʻomia le i ai o se nonoa, manino lelei le atuao o le gaosi oloa (ma le laasaga o le 350-500ME o loʻo taofia ai le tino. Sili atu leaga pe a fai o le atoa o le ola. Faʻafefea ona 'alofia se faʻamaʻi tutusa? Mo lenei mea, o lapisi tino e le naʻo le tuiina i totonu o le eleele, ma e mautinoa lava o loʻo faʻapipiʻi i taula i le sima i se taimi muamua. O le loloto o le manino o le faʻavae o se faʻavae e tatau ona i lalo ifo o le 700mm ma se lapoa o le 150mmm pou.

O le vomassau polycarboate e valivali i le fiasefulu ins. I le faʻaopopoina o le manino, o le sili ona taatele lanumoana, apamemea ma le tele o ata o enaena. Faʻalautele Polycarredbonsate pasia i le 80% o le malamalama, i lanu lanu o lenei faʻailoga o lenei faʻailoga e tusa ma le 2 taimi maualalo.

Ave i lalo o le 'oti
Ata 1.

"Taʻitaʻi"

Ave i lalo o le 'oti
Ata 2.

"Malo"

Ave i lalo o le 'oti
Ata 3.

"Taʻitaʻi"

Ave i lalo o le 'oti
Ata 4.

"ST-Center"

1.2. O le taualuga ma le tatalaina o le uʻamea faavaa, faia e tusa ai ma le "Spider" polokalame (1) pe o loʻo aofia ai faʻatoʻaga (2), foliga faigofie ma mafai ona teuteuina le metotia. 3. O le Captoy mo le ulufale atu o le a puipuia le Garage Gate ma le auala luga mai le timu. O le aso e gata ai mo le faʻatinoina o le faʻatonuga i se nofoaga faʻapena e tusa ma le 1MS. 4. Uti malosi ou fofo o moli auala e matua eseese lava. Mafolafola, duplex ma le tele o taualuga e mafai (e tatau ona tauaveina i totonu o le kiona e sau mai taualuga foliga). Peitai, o le taatele e taatele (na tuʻituʻi) toʻotoʻo. E sili ona latou feagai ma le kiona i uta, ae o mea sese e ono maua ai se tele o le folau

O se mea taua o le polycarboate o le mafai lea ona faʻamama le pupuʻu-laʻei o le wid-galu uv tele, leaga e le gata mo se tagata, faʻapea foi mo le tele o sili atu ma vali. O le faʻafitauli ua na o le mea o ia lava, e ui i le i ai o se ata o loʻo puipuia i luga o le ultra-scraw rays o loʻo afaina ai i lalo o le faatosinaga o le unitraviolet ma maualuga vevela. Ina ua mavae le 10-12 tausaga o faʻagaioiga, microcracksgy tulaʻi mai i lona fausaga, e faʻaititia le malosi, pupula lanu paʻu, ma paʻepaʻe e maua ai le samasama samasama.

Mo ni fuapai, laupepa o le 8-10mm mafiafia e talafeagai (Thyicker Collechlaiy Planels e le o le aoga - latou te faaaogaina i "mafanafana" fausaga ". O le tau o le cellular polycarbonsate e faʻamoemoeina i le mafiafia (350 o loʻo iai le 1m2 ma le mafiafia o le 8 mm, rubles. ).

O le vaega o le laina o le laina o le ormmil e faʻalauteleina / polycarbonbate faʻamalosi e sili atu le manino i lalo ifo o isi plastics (afe pasene o faʻasoa i le 1 s). O le a le mea e tasi pe a faʻapipiʻi pu mo fusi e faia e 3-5mmm sili atu nai lo le lapoa o le faʻaaogaina o faʻapipiʻi poʻo pou. Ina ia mautinoa le le gaoia o le mamanu, faʻaoga ni palasitika faʻapitoa ma se faʻamaufaʻailoga ma le ufiufi mo se sikulu faʻaʻaisa (pei o le tele o fao).

Ave i lalo o le 'oti
"Irbis-tautua"

O le suʻega mai le paie o le polycarbate o le a fetaui lelei ma toetoe lava o soʻo se fausaga faʻapitoa o le faiā o le faiā o le faʻamalositino o le faʻamalosi o le faʻamalosi o le faʻamalosi. O i latou na filifilia le faʻapolopolo pe o le taualuga e tatau ona amanaia o le bending shinius o le 8mms mafiafia e le mafai ona i lalo ifo o le 1400 mm, ma le mafiafia o 10mpom, ma le mafiafia o le 10 miliona. Ina ia mafai i totonu o sela, na paʻu ma iniseti na faʻatumuina, pito i luga o le panels tatau ona faoa faamalosi ma se lipine faʻapitoa. E faʻalautele e tagata atamamai e tapunia le pito, i le pulumu o le taualuga, ma mo EAVER e faʻaaoga se lipine e mafai ai ona faʻasalalauina le sifi. O le tuuga o taualuga ma se lipine oona o loʻo ufiufi i itu uma e lua. O laupepa e tuʻufaʻatasia e faʻamatalaga mai le mea lava e tasi. E i ai le faʻapitoa faʻapitoa ma mo le masini e tuaoi i luga o puipui. Nofoaga o "tulaueleele" o le deciectiction desigles o le sili-pulupulu (polybuylele mastic e talafeagai mo polycarboate, ma le masani ai o le solicone e le talafeagai).

Ave i lalo o le 'oti
Ata 5.

Polgal

Ave i lalo o le 'oti
Ata 6.

Plastilil

Ave i lalo o le 'oti
Ata 7.

Plastilil

Ave i lalo o le 'oti
Ata 8.

Plastilil

5. Polycarboate e valiina i lanu eseese. O ata sili ona taatele o lanumoana, lanumeamata ma le enaena, atoa foi ma laupepa manino. 6-8. Faapipiiina o le Ki: 6-mulimuli pugs; 7- O le tufuga o le tagata lava ia; 8-skewers

Afai o loʻo sosoʻo mai mo tulafono o loʻo lisiina, e le masani ai ona taualuga, ona taua lea o le taualuga, ma le upu moni o le a mulimuli mai i le 10 tausaga. Peitaʻi, o le a tatou le faʻagaloina le faʻavae o le fauga (ma le pito sili ona taugata o ia) o le faʻatupega.

  • Matou te faia se faʻaaliga i luga o polycarboate poletito ma ou lava lima: faʻapitoa faʻatonuga

Ua lelei le pale, mausali suwn

Afai e te manaʻomia se "Spartan" Capy mo le taʻavale, o le faigofie fofo o le a avea ma faʻavaʻa mai le eseese uʻamea uʻamea-fule paipa o le sikuea poʻo le faʻatagata satura. I le aotelega, e pei o siʻomia o le taualuga masani i fata. O faʻatoʻaga o loʻo i totonu o le vaʻa e ala i paipa ma le kolosi o le 4020-5030m. O le a mafai ona aunoa ma isi faapopoleina e poloka ai le star ma le umi o le 6m pe sili atu. O le Curvililiar faʻamatalaga o le faʻaputuga o taualuga e gaosia, flexing paipa i luga o le radius scilius faʻaaoga se kaleta. O le galuega a le CODS o loʻo faia e paipa ma se koluse vaega o le 2020mm, o loʻo tafafao i le sitepu o le 600-800m o le sela polycarboang oona).

Sauniuniina o se Nofoaga mo le Snowdrift

O le taualuga o polycarboate e masani ona fuafuaina i se auala e le faʻaputuputu ai le kiona. O le mea na tupu e tatau ona faʻateleina ai le numera o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa faʻavae o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o faʻatagata o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o faʻata o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o faʻata o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o faʻata o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa, ma o le ata o le a taugata tele. Kschastina, o le kiona toetoe a le tuai i luga o le lautele o le palasitika, ma o lea e solo ai, ua lava le togiina o le taualuga o le 20-30. Na o lena mea? E sili le faʻatulagaina o se uati ina ia le faia e taʻavale i luga o auala e tau ai i le fale ae leʻi ulufale i le nofoaga, latalata i le faapaologa fale. Ma o le tuaoi e le taumate e fai atu ia te oe faafetai mo Avalanche, e masani ona feeseeseaiga i lona teritori.

Faʻaiʻu mamanu elemene o loʻo ufiufi i se puipuiga ma le faʻatonutonuina. E sili le faʻatinoina o auala auala o powder o valiina faʻaaoga i le fale gaosi tulaga. E tele ni mea e sili atu nai lo le fata, ae o lenei tau mafanafana taugofie ma mafai ona faafou tutoatasi.

Steel Fiture (Racks, Afā ma "Feololo") aoina i totonu o loʻo faʻaogaina BULS, fao, tulimanu, faʻapea foi ma faʻapipiʻi faʻapitoa. O le sitepu o faʻatoʻaga e le tatau ona sili atu i le 1500m, a leai se mea o loʻo iai faʻamatalaga o le "CODD" e mafai ona alualu i luma i lalo o le mamafa o le kiona. Faʻaaogaina pe a potopoto, o le anoanoai o le anoanoai, aua o le feeega o le fale ma le puipuia o le taʻele o le taʻotoga o loʻo mumu.

I aso nei, o nisi tagata gaosi o uʻamea fausaga ("Projire", "Commmen", "Medinemans" idor) o le gaosiga o gaioiga. O le tau o le faasologa o le faasologa o le 52.51.8m, mai le 19 afe afe rubles. (aofia ai le faʻapipiʻi). E mafai ona faʻatonu ni inisiua e anatih e soʻo se "le tulaga", ma le tulaga o le 'auʻaunaga faʻataunuʻuina atoatoa manaʻoga faʻasoasoa: E le tatau ona totogi na o le 2-3 afe o le poloketi. E tele le ofo o kamupani e faia ai se almuninum Framework - O lenei mea e sili sili atu nai lo uʻamea, talafeagai mo le faʻagaioiga i luga o le auala, e toetoe lava a le o afaina ai i le malaia. Peitaʻi, o le oloa e toeititi 2.5 taimi sili atu taugata nai lo uamea. Mai le faʻamaeʻaina o uʻamea, o le tulaga faʻapitoa o loʻo maua ai o le faʻasoasoaina ("o le La Waterloo Station"), ae o mea teuteu e le sili ona faigata.

Ave i lalo o le 'oti
Ata 9.

"Taʻitaʻi"

Ave i lalo o le 'oti
Ata 10.

"Planet-cm"

Ave i lalo o le 'oti
Ata 11.

"Taʻitaʻi"

Ave i lalo o le 'oti
Ata 12.

"Konnar"

9. E masani lava le faletaavale o loʻo i le pito i lalo o le fale. I le taimi lava e tasi, o loʻo iai le manaʻoga e ave le tafe o timuga ma liusuavai vai mai le faletaavale faitotoʻa. Afai o le vai o le vai o le vai o le maualalo, o le taualuga i luga o le ulufale ulufale mafai ai ona e faʻafaigofieina oe le alavai alavai ma musu e faʻapipiʻi ni fasi taugata. 10. O se vave-minning gazebo saepi mai le lanu polycarboate o le a puipuia ma mai le timu, ma mai le scorching taumafanafana la. Faʻatumuina le faʻauiga e aofia ai laulau ma nofoa. Tau - 6800 Crum. 11.12. O le taʻavale a le tagata vaʻai i luga o le poletito, o se tulafono, e faia i le tasi sitaili ma agaʻi. I le taimi lava e tasi, e tele ni mea lelei ma le lelei o loʻo faia o paipa uʻamea poʻo le alumini o paipa (11) mo le itulagi fale (11), a o le aufaitau )

Afai e te manaʻo e faʻatau se pailate poʻo se faʻaaliga na strellated i lalo o anamua, e aoga le faʻafesoʻotaʻi o le taulaga tautua na faia uʻamea uʻamea. E taua lava e iai le fuafuaga mo le faʻapipiʻiina mo polekarate; O lenei fesili e tatau ona talanoaina ma le tagata ua tufaʻi ma le Matai muamua. Ma le loto i ai pe mulimuli ane na ufitia ai papatusi faʻapipiʻi o le a faʻaleagaina foliga o le taualuga.

Mo le faʻavaʻa e mafai ona e faʻaaogaina uma fafie, ae naʻo le faʻaaogaina. E masani ona amio a pa ma laupapa. Ona o lenei, polycroonal oppite laau o le a suia ma gagau, ma o le a tele avanoa ma taufetuli i le va oi latou.

Tafe- i Rodlo

O le tulafono, ua lelei mai le colicular polycarboate o loʻo faʻatau atu e aunoa ma se alavai alavai. Peitai, o le a le mafai ona fai e aunoa ma ia: I le timu, ua faʻaleagaina ai lea vai mai le taliga o lo latou uumi i le tulaga maualalo, ma ua vave ona aliali mai. VOTOGA ala, laufanua ma fugalaʻau moega o le a faʻaleagaina. O lea la, e sili atu le le faʻasaoina, ae o le muina o le sua ma paipa. O oloa PVC e toetoe lava 1.5 taimi taugofie nai lo uamea ma e le itiiti ifo le tumau. Ae mo le latou faʻapipiʻiina o faʻapipiʻi o meatagofie, o faʻapipiʻi o ata o carnisiki e manaʻomia, o le i ai o le mea e tatau ona faʻamatalaina ma le faʻavaʻa ua leai. O le matau ma le ogatasi o le uamea alavai alavai e mafai ona faʻapipiʻi ma le fesoasoani a o faʻamau tuʻusaʻo i faʻatoʻaga rafter.

Nai lo le galuega faatino

Ave i lalo o le 'oti
O le "Togafitiga o le Typed" Capy Coated mai Polycarboate o le a le sili atu nai lo se mamanuina tutusa e faaaoga Ondunin, spraptable tale. O le Fono Aoao e le tele le taimi, ma e le tigaina i le susulu o laau meamata. Oloa o loʻo lelei oloa i kamupani o loʻo i ai le poto masani faia o ata ma valepao ma le vaʻaiga o loʻo fetaui. O le toe fausiaina o le tusi saisai e tatau ona le itiiti ifo ma le lua tausaga. O fale pupuga e sili ona umi mai le oligonu, ae o lo latou tusi talosaga faʻateleina le tau o le fausiaina ma e le faʻamaoni i taimi uma. O le taimi atoa, o le tasi o le lelei o se ata sili ona le mafai-fua-fua-fua o le tele o faigata ma mea tau tupe maua e suia ai le fuafuaina o le upega tafailagi o le a tulaʻi mai.

O faatonu faafetai i le kamupani 'oe mafai ona "Malo", "Irins-server", "pule" mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

  • Faia se pato o polycarboate faʻapipiʻi i le fale

Faitau atili