O ia

Anonim

O le tekonolosi o le fausia o le tamaoaiga atoa i le fausiaina ma le faagaoioiga o le fale i le faʻataʻitaʻiga o le talaʻaga o le ascow Region

O ia 12578_1

Sa nonofo i le tasi nuu i Moskow i le tamai aiga: Valeʻe, Elena, o Elena ma toʻalua o le la fanau laiti. Sa le lava le mea e sili ona latalata i ai: leai ni pepe e feololo, po o tagata matutua e malolo ai. Na latou maua ea la tatou toa e faʻatau atu la latou fale, ma i luga o tupe maua i le fausiaina o tau o le faʻaaogaina ma le faʻagaioiga. Na fuaina uma tagata, ma fuafua, mafaufau ma ... Uele- Ma o le a tatou taʻuina le 'au faitau i le tala laumafaufau e uiga i le mea na tupu.

O ia

Masalo, o fuafuaga faapena na amoina ai le faitau afe o tagata latou te nonofo ai lo tatou le gata, ae paga lea, o le mativa fale a le malo. Peitai, ae le o tagata uma, oe na oʻo mai le manatu o le manatu i ai i lea manatu, e mafai ona faʻatino. I mea uma, e tatau ona e malamalama lelei i le mea tonu e te manaʻo e fau, ma iloa pe faapefea ona fai. O se isi faaupuga, e le gata ina ua o le malamalama i ai i le tamaoaiga faaonaleni, ae e tele foi tomai. A leai, o le a faʻatau atu e le tagata se fale mautotogi (i le matou taimi e le o se faʻafitauli) ma sili atu o le a maua se fale i le toe foʻi mai, pei o le Kuma Pampkino, ma le sili ona leaga .

O fea na oʻo mai ai le faʻaiuga?

Aisea na faia ai pea lo tatou aiga e aveese mai se tulaga sili ona lelei, ae le saogalemu poloketi? O se faʻamatalaga talafeagai lenei. Le kamupani, o se tasi o taʻitaʻi o le vale, tagavai i totonu o le fale o le faʻamafanafana (aemaise, ea, ea), o le ea ma faʻavae o le eletise ma suavai. I le saoasaoa o le nofoaga o le fale, na amata loa ona ia feagai ma le mauga, pe a fai o ni tekinolosi ile faletalimalo. O lea na ia lava ai lava lona faʻamoemoe o le fausiaina o le fale, o loʻo avea faʻatasi ma faʻaigoa.

O ia
Ata 1.
O ia
Ata 2.
O ia
Ata 3.

1-3. I luga o le pito i luma i le taimi muamua (1) i le mamao o le 300mm mai le tasi ma le isi, o laupapa o 15050m faamamaina le taula bol bolts. Na latou faʻavaeina se pepa o loʻo taʻele o loʻo tataina (2), o le faʻamauina o le ulu ulu i totonu o le vai vailaau nofoaga (3).

O le a le uiga o le mea? Ina ua faaali e le mataala lona toʻalua mai ia te ia, ma faapupulauna ma finau tele mea uma, o loʻo faamatala mai le taua o le facal teʻesega, Senna o lenei mataupu. Ona tuu ai lea o ia i lalo se tulaga faʻaaloalo mo le iloaina o lenei Fuafuaga: "O kamupani fauina o fale ma oe ma oe, ae le o le taga. Ia avea uma le fuafuaina fuafuaina ma faʻatulaga, ma o le a e tatau ona faʻatonuina i aso uma faamalositino ma vaʻai i le taimi valaʻauina e lipoti mai ia te aʻu, pe a fai o le mea sese. Tuʻu fesili, a e le mafai ona filifili ma le aufaigaluega, aʻo e manaʻomia le faia. E moni, mo sina taimi tatou te nonofo ai ma le tina-ava, ae o le a tatou vaʻaia tamaiti. "O le ava, na manatu, na ioe ma le loto toa ma se talosaga.

Manatu Auiti

Aʻo liliu mai, e matua iloiloina lava e le mataala, e, e leʻi mafaufauina lava le galuega o le fausiaina o le lumanaʻi fale ma lea faʻavae i le taualuga. Ma saga mafai ai ona ou filifilia le metotia o le fausiaina. O le vave o lona manatu sa faigofie: O le kesi i luga o le upega tafailagi o le a aliali mai, e foliga mai e le o toe umi, ae le o vave. O lea, mo se taimi umi e tatau ai ona e lafo le fale ma eletise. O le mea lea, e mafai ona e faʻaaogaina le ea o le ea vevela, lea o le a faʻasaga i le potu i le lumanaʻi (o le ona o le fale faʻapitoa o le faia o ia faiga). Ae talu mai le anoanoai o taimi, galue i luga o le eletise, e tele lava tele i le faʻaaogaina, e tatau ona maua le tamaoaiga, i le gagana faʻaonapo nei, e oʻo mai i gagana faʻaonapo nei, O lenei manaʻoga i le aso e fetaui lelei ai ma le faʻavaʻa o fale poʻo le fausia monolithoccord mechenloga e faʻaaoga ai le palu e le taumatematega (PPS). O le fale ma puipui mai le Monolithic sima, o loʻo fusia i itu uma e lua e le Plysyyerererererererere O lea na taofi ai lana filifiliga i luga.

O ia
Ata 4.
O ia
Ata 5.
O ia
Ata 6.
O ia
Ata 7.
O ia
Ata 8.
O ia
Ata 9.
O ia
Ata 10.
O ia
Ata 11.
O ia
Ata 12.

4-8. A faʻapipiʻiina le talita o galuega (na latou o loʻo faitioina muamua ma se faʻapitoa faʻapitoa e puipuia ai le faiga o le sima o le sima o le sima) tuʻu faatasi ma clamps (6), ma isi puipui (6) lafoaia. O le faʻauiga i lalo o le galuega o loʻo talitofi i luga o le 'auvae o loʻo faʻapipiʻiina vaega o le faamalosia o le au tagi (5). O le leiloa o vaega laiti o le puipui o le pepa o le pepa (7) faʻapea foi ma le iʻuga pu (8) gaosia i luga o le nofoaga mai le vai susu o le 9040MM.

9-10. Ina ua mavae 3 aso (o le sima na tumu i le galuega mo le afa muamua o le faavae i lenei taimi na faʻafaigofie ai le puipuiga o le faʻavae o le Faavae o le Faavae. Na alu mo le 3 aso, ma o le lona fa i le aofai o le aoina o le aoina o galuega na liligi sima (9). Ina ua mavae 2 vaiaso, o liʻo faʻavae faʻavae na fusia ma papatusi o le filogia o le polystyrenesa o le "lea na puipuia e le" puipui "o le piliki (10).

11 Siaosi. O elemene autu o le formexx e le o le toe faafoi faiga o le itu (11) ma faavae (12) o poloka o le "elemene" mo le 'apamemea Pa o le fale i le lumanai. Uma mea ua i ai se configuration faata, lea e aveesea ai le manaomia ona malamalama i ai le poloka o loo pito i luga ma le pito i lalo, i le ma faatagaina ai i tatou e liliu le poloka tulimanu taumatau i le itu tauagavale ma le isi foi itu.

Suesueina o isi filifiliga mo le fausiaina o fale faʻaaogaina se mea faʻatulagaina mai le faʻalauteleina o polystyrene valentiry tuufaasolo atu i le tele o taimi. E le o se mea e ofo ai, aua o le lalolagi o loo iai le 100 ituaiga o auala, ma i Rusia, ae le o le 12. O le a le mea tonu lava na ia filifilia ma aisea e sili atu nai lo sina taimi mulimuli ane. Muamua, faʻamatala puʻupuʻu le mea o le fausiaina metotia faʻaaogaina se le-le-le-le-le-le-le-le-le-le-orstyrene pepa.

Fanua tekonolosi

E mafai ona fai mai o se leo lenei o le lua tekonolosi: Monolithic Housecking ma fausia o puipui mai poloka poloka. E masani lava, mai poloka poloka na faia o polystyrene o loʻo tataina, fausia se vaega o le puipui (pe o le foloa atoa o le fale), i totonu o loʻo faataatiaina. Ona o le avanoa i totonu o le puipui (encrancess) ua sasaa ma sima. O poloka e faia e le fale gaosi. Ae latou te le o le teteʻe i tua pe a maitauina le faʻaaloalo, e pei o le a faʻaaogaina le masani ai tekonolosi, ua avea i latou ma vaega o le puipui. O le na fausia o loʻo tusia ai le ata o se ituaiga o sanuisi: Faʻamalosi sima o loʻo ufiufi i vaega o le PPP mai le lua itu. O le tele o tulaga lelei o se tulaga tutusa faʻapitoa o: e le manaʻomia ni faʻamalosiʻau, ma e lelei foʻi le lelei o le soʻotaga (o se mea masani - i le ea o polyyyrene;

Ae peitai, o Lē na te filifilia lenei auala e tatau ona manatua e toafa foliga o sea sanuisi mamanu. O le muamua: Ppp o le tagata lava ia o oe lava, ae o loʻo i ai pea se afi mumu, o le mea lea, o totonu o le fausaga i totonu o le fausaga, e tatau ona totogi i le puipuia ma teuteu teuteu. Lua: PPS ua toetoe lava o le leai o se mea e maua ai e leai se poto - 0,05mg / (m x x x pa) (o le faamalosia e tatau ona tuuina atu o le fale-(1 m x x x x x) Lona tolu: faigata mafai ona tupu pe a momoli ia fata, ona, talu ai e tatau ona tali atu le au meataʻalo o PPS ma le Lima. Ma Mamalu Mamalu: Polystyrene Beam e matua vaivai ma e tusa lava pe i le maualalo o le taua e mafai ona suia; O le iʻuga, o le a aliali mai tagata suʻe i luga o le puipui.

O ia
Ata 13.
O ia
Ata 14.
O ia
Ata 15.

13-15. Faʻapipiʻi le uluaʻi vaega o poloka i luga o le pito i lalo o le pito i lalo (13), na maua e le 'au fale, o le Armature o loʻo teuina "i luga o laupepa. E tatau ona tipiina, ma pe a uma le potopotoga o se numera "toso" pu "pu (14) ma ua uma sikoa fou tootoo i totonu. E leʻi tulaʻi mai le faʻasaina o faʻafitauli o le au pele i luga o le 'apa laʻau ma malupuipuia i o latou togalaʻau (15).

O le filifiliga e faia

O lo matou toa na filifilia lana filifiliga i luga o le foemuxx e le sili atu le toe faafoi faiga (kanstroy, Rusia). O lona vaega autu o le faʻavae o le faʻavae o le tino (umi - 1200m, maualuga - 420 mm, mafiafia - 3200m). E aofia ai papala e lua na faia i le PSB-C25 Polystyrey Polystyrene, fesoʻotaʻi ma mamao i le mamao o le 170mm e faʻaaoga ai Latterprie. O nei Jumpers o loʻo faʻapipiʻiina ma faʻapipiʻi i luga o le mokesi mai le polypropylene (o latou laʻasaga i le umi o le vaega - 200mm), o loʻo faʻatulaga i totonu o le vaega gaosi.

Fautuaga aoga: Faateleina sluffolding

O ia

E pei ona e iloa, o loʻo vaaia se elemene o se mea taua e manaʻomia e fausia ai se fale. A aunoa ma i latou, e le mafai ona fai i le fausiaina o puipui talu mai le 3/4 o le tulaga maualuga o le tuputupu aʻe, ma a o le faatinoina o isi gaioiga i le tekonolosi faʻasoloaā. O le iʻuga e fai ai mea mo olo o latou fauina, faʻapea foi ma le fono, ona faʻamalosia le tagata atiaʻe e faʻaalu tupe maua mo le faʻaalu o ni tupe faʻapea.

O le formexx system i lalo o le mafaufau e manaia foi i le mea moni o lona faʻavae e aofia ai le fausia vaomatua, i le taimi lava e faʻamalosia ai le tino poloka. O le uamea le uʻamea-clatupled fausaga e aofia ai le rack e taofi ai lona pani, puipui (o se lagolago mo le fola o vaomatua) ma lona lava leo ma lona tino pa. O auiliiliga o loʻo aoina i le nofoaga ma fusi. O le tulaga faʻaletagata na fausia e le vaega o gataga o loʻo faʻapipiʻiina i faʻaopoopoga o le 1,2M Racks e le gata i le taimi e sefe ai galuega o fausiaina, ae o loʻo faʻaitiitia tau, tauemu. Afai tatou te manatu i le itu taumatau o le galuega, o le vaitaimi o le mautotogi e naʻo le 4-5 aso (i le taimi lea, o tagata faipule, o loʻo aoina ai racks ma pa'ū i totonu o le puipui o racks i luga o le fausiaina nofoaga ma tua le aofaiga o tau o le a itiiti ifo nai lo le fausiaina o vaomatua na faia o fafie.

Mokesi elemene ei ai se uluai mamanu. Latou te faia le tulaga faigata, lea e le mafai ai ona faalavelaveina le mautu o papatusi mai i luga o fasi ie. O latou itu o loʻo feagai ma totonu o le poloka o loʻo faʻaogaina i le "Loops" o loʻo fesoʻotaʻi ai le sikaleti i le lua polystyrene O le leotele ua le maua ai le le aoga, o le faʻatagaina o poloka e atiaʻe. I lea tulaga, o le tasi polyyyrene o le pham plate o loʻo tuu i luga o le isi ma se sifi i le umi o le jumper, ma le poloka volud faʻaititia toetoe 2 taimi. O poloka palu e feʻaveaʻi, lea faʻatagaina le lumanaʻi o loʻo totogi ai le tupe ona ua ona sefe. O le pito i luga o le mokesi elemene o se ie e le o le e le o le sili atu i le 2mm mafiafia ma 20mm loloto, o le lautele, o foliga tutusa i le lautele o le ppp o le PPP o le PPP. Ina ia tosoina le fao ma le lapoa o le 6-8mm, saliina i se fata, o le a faia se taumafaiga o le 45kgs. O nei fatasuʻaga o ia i le fausaga ina ia faʻafaigofie ai le ofi atu i le pa o le tekinolosi faʻalemafaufau, ma mulimuli ane - o mea faʻaiʻu (GCL, ID.

O ia
Ata 16.
O ia
Ata 17.
O ia
Ata 18.
O ia
Ata 19.

16-19. Ina ia maua poloka o-tulaga le masani ai, o laupapa na faia mai polysstyrene o loʻo tipiina e faʻaaogaina le masani ai o le pa o le poloka (18 ). O le tautalaga faʻapitoa faʻafaigofieina se faʻailoga faʻailoga faapitoa, o loʻo avanoa i luga o laʻau pito i fafo o pou. O le faia o le faʻamalama matala, poloka na faʻaaogaina i luga o le ala (19).

I le faʻaopopoga i le faʻavae i le faiga e tele ni poloka (lautele - 320mm, maualuga - 420mm, o le umi o le vaega - 440mm O la latou fuafuaga e tutusa ma le fausaga o mea taua, ae latou te le piilima. Tuʻu i ai le puʻupuʻu pe a fai o le feʻaveaʻi o tagata gaosi tagata ese: O le i fafo ma totonu o le poloka o loʻo feaveaʻi ese ma fesootaiga e ala i le fausiaina

.

O poloka o loʻo tuu i le pa o le rotor ma faʻamau ma le tasi i le isi e ala i le faʻaaogaina o mea e faʻaaoga ai mea o loʻo i luga o laina i luga o le pps. A faʻapipiʻiina, tuaoi o loʻo aʻafia ai ma se paʻu uaea ma le tasi i le isi (o loʻo auai i le Jumpers). Faatasi faʻatasi ma le Groove ma le Faʻatulagaina faiga, e maua ai le paleni o poloka ma taofia ai le paʻu o le sima o loʻo liligi i totonu o le puipui.

O le fausaga ua fausia e faʻamalosia e le faʻamalositino ma le faʻaaloalo faʻamalosi. O le mea muamua na tuu i totonu o le sela taʻitasi o le poloka na fausia e le Jumpers. O le lona lua i laina o poloka o poloka o loʻo faʻaofi i totonu faʻapitoa i totonu o le Jumpers (soʻo se tasi o le sefulu o malo na fuafuaina mo eseese ata o le faamalosia). O le lapoa ma le numera o faʻaseʻe ma tau faʻaupuga o loʻo tuʻuina atu e le poloketi. O le au laʻei o loʻo faʻamamaina i luga o le wavelength ma uaea.

O ia
Ata 20.
O ia
Ata 21.
O ia
Ata 22.
O ia
Ata 23.

20-23. I luga o le pito i luga o poloka o poloka o poloka, o faʻafefeteina "fusi" fusifusi "nonoa, ona o le vaomatua (20). Lagolago mo le Pynet String o le laupapa ma le kolosi vaega o 15050mm, faʻapipiʻiina e le taula belts i le sima i lalo. Ma, o le pou ma le tino mo le folasaga masini (21, 22) ma, siaki le aga i totonu o fata (mo lenei, e faʻapipiʻi ai i le faʻavae o loʻo faʻapipiʻi (23).

O le isi taua o le faiga o le System o loʻo fuafua e fausia vave ona fausia i puipui o le fola, ona sasaa ai lea o latou lotoa ma sima ma se pamu sima. Mo lenei, faʻamatalaga faʻapitoa faʻapitoa ma masini ua atiaʻe. Mo se faʻataʻitaʻiga, aʻo leʻi faʻatumuina le sima i autafa o laina faalava i laina o laina, o pou faʻataʻavalevale. Latou te uuina poloka uma mai le siʻomaga ma mai le faʻaupuga o le tau i lalo o le mamafa o le sima o loʻo pupuina i totonu o le puipui. O loʻo iai nei uʻamea vaomatua o se mamanu faʻapitoa e fesoasoani e le gata sasaa, ae o le taofia foʻi o mea faigaluega i totonu o se tulaga saʻo.

Matou te faʻaopopoina o le faʻatulagaina o le tetee atu i le sandwich-Wall Sport Faʻalauiloaina o 4.1 M2 X C / W (mo le ogatotonu o Rusia e tatau ona le itiiti ifo ma le 3.2 M. Latou faʻaaogaina le faʻailoga o le ea malulu - 53DB.

Le galuega sili ona taua

I le amataga, o le au faitotoa na o atu i le kamupani e fua mai poloka. O iina, na latou o ese ai o latou manaʻo e uiga i le fuafuaina o le lumanaʻi i le fale ma mea maualuluga o fola (o le muamua e tusa ma le pusa o le ea o vaʻa; o le lona lua e le itiiti ifo i le pusa o le ea; o le lona lua e le itiiti ifo 2.7 m). Ona faatonu lea o le poloketi. A o faia, na siomia le lelei i le fau fale. O le nofoaga mo le mulimuli mo le mea mulimuli na filifilia e se manatu faapitoa ina ia mafai ai ona sao le liliuga o lona ulu i lalo o le fale. O le taimi lava na maua ai le poloketi (e tau 120 le afe o rubles), lea na faʻamatala mai ai vaega uma o le fausiaina ma le tekinolosi o le teʻa o Zakilia.

Faavae

I le vaalele o le Luma o le Lē, sa toso e TESTERS e le 1m lautele ma le loloto o le 0.5 m (5 m (o le upega tafailagi e i ai i lalo o oneone ma le mafiafia o le oneone ma le mafiafia o le oneone ma le mafiafia o le oneone ma le mafiafia o le oneone ma le mafiafia o le oneone ma le mafiafia o le oneone ma le mafiafia o le oneone ma le mafiafia o le oneone ma le mafiafia o le oneone ma le mafiafia o le oneone ma le mafiafia o le oneone. I luga o le aluga na liligiina atu i le taimi na taʻua ai le sauniuniga o le M100 Crand Correte ma le mafiafia o 100mm, lea na faataatia ai le vaega susu. Ona faʻapipiʻi ai lea o le laupapa laupapa i le tapenaga ma o le uamea na tuʻuina i totonu (valu faʻamalosi o filogia ma le lapoa o le 12m i lua laina). Ina ua maeʻa le potu i lalo o le pito i lalo o le 800300mm sa lafo mai le M300 Crand Correte. O le mea lea na amata ai ona fana se sima, na iloa e Valery ma elemene o le faʻaaogaina o laupapa mo le faʻatulagaina o lipine o lipine ... i totonu o Kerob.

O ia
Ata 24pi.
O ia
Ata 25.
O ia
Ata 26.
O ia
Ata 27.

24-26. A faia se monolithic luga o le fogafale muamua, o le fetuʻutuʻunaʻiga fata ma kufula choms (24) na faʻaaogaina. Na latou faataatia ese mai i puipui o le "fusi" laupapa, ona o lea i fafo mai le i fafo ma le lotoa e puipuia ai le anoafe o le sima. Na faia le flora up mai le faʻamalosia e 12mm ma siitia i luga o le fola faʻatasi ma le fesoasoani a lagolago (26).

27. O isi vaega i totonu na faia i Brikiki.

Suesuega i luga o le Initaneti Vave na vave tuʻuina atu le taunuʻuga talafeagai, e mafai ona e mauina se uʻamea faʻapitoa. Na ave e Vilery le poloketi a le fale ma alu i Mosmueva (o le lala Rusia o le Kamupani Mel Myva Marhungs-CubLome: Siamani), o le faia o se avanoa faapena. A maeʻa siaki ma le faʻaeteete le poloketi, na vave lava ona faʻatulagaina, o fea o taliega o loʻo faʻaaogaina mo le fausiaina o lipine o le faʻavae ma le tele o laupepa o le 700-800 rubles. Mo le 1M2). O le matou toa na vave ona tuu i luma le taulaga ofo: "Faʻailoa poʻo le a le mea e manaʻomia e fausia ai le afa o le faʻavae ma le toʻatele oi latou e tatau ona fuafuaina, e mafai foi ona faʻamalieina ma le lona lua afa o lenei. O le mau totogi sao atu i le 2 i le taimi lea tatou te malamalama ai! " E sina miti a le kamupani i ai le puleaga, ae malilie. Na toe foʻi le maʻi i totonu o le fale puipui i le fale talimalo ma le talita talafeagai, faʻapea foi ma le polokalame na faʻailoa ai le mea e faʻapipiʻi ai le talita.

Faapipiiina o le aumaia o galuega faia i le 4 aso. Mo le lalolagi lona lima, sa 'inoʻino Paʻu o le fau fale, ma sa iai ma le faʻaaloalo i le taimi o le taimi. 3 itula sofi ma le faavae na lolofivale. Aʻi aʻiaʻi ma le 10 aso o le faamalu atu o talita na toe foi i le kamupani. Na fiafia i le tagata e ona - le manatu na galue! Na avea ma toetoe lava 2 taimi taugofie.

Ma le isi, i luga o lipine o le faʻamaeʻaina o le faavae (lautele - 300m, maualuga, 800m, 800m) na faataatia e se vaega o le susu ma faʻaputuputu i lalo o le faavae. Ona o lea i le tele o pala i le va o mea o le faavae o le faavae na faʻasaoina pea le salu le palapala, 'lea na faʻatopetope ai ma faʻateʻa i le vai. Pese (mafiafia - 200mmm) na sasaa i luga o le eleele, ona o le kapeta (100mm) aluga ma sasaa i luga o latou sima m100 (100m). O se vaega o le fale gaosi sa le mafai ona faʻaogaina i lenei sauniuniga lelei, glung i tapulaʻa e fofoina ai le alualu i luma. Ona faʻapipiʻi ai lea o lenei vaega o papatusi a le pito i lalo o le polystyrene o le 50mmim mafiafia. Mai le faamalosia o le sili atu ma se lapoa o le 12mm, o le faʻavaʻa o le fua o le pito i luga na fausia, lea na siitia i luga o le maualuga o le cupelation, e faʻaaoga ai le palasitika faʻapitoa. Ina ua uma lena, mai le M300 Crand Correte lafo se ipu ma le mafiafia o le 200mm. A o faamaʻimauina le sitaisaga o le sima, na faʻaosofia ai e le au tu faʻaata le siʻitia o pou faʻavae, faʻaaogaina foi le mafiafia o le PPP 508. Sa puipuia mai le faaleagaina o le taofia o le pamu o le piliki.

O ia
Ata 28.
O ia
Ata 29.
O ia
Ata 30.
O ia
Ata 31.

28-29. O le taamilosaga o galuega i luga o le fausiaina o puipui o fola lona lua o se toe fai atoa o le faiga o le fausiaina o le muamua fola, ma le pau le eseesega na atili faatulagaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaupuga "fusi" faʻapipiʻi i le taimi lava na maeʻa ai le faʻapipiʻiina o le tele o poloka (28, 29).

30-31. Ina ia fausia se osofaʻiga i totonu (30) ma le rafter system (31) faʻaaogaina laupapa ma le kolosi o le 20050mm.

Faʻafefea ona fausia le tamaoaiga

Matou te le taʻuina i le fausiaina o galuega faʻatusi, Talu poʻo lenei faʻagasologa atoatoa na faʻamatalaina atoa lava i matou i luma ma o loʻo faʻaalia i ata. Ata ma faʻailoga o le a faʻailoa atu ia i latou auiliiliga e uiga i isi galuega i luga o le fale faʻatulagaina. Tatou manatu i mea na totoe i tua o vaaiga.

O puipui na amata fausia i luga loa o pa ina ua uma le sima maualuga i luga o le malosi tatau. O le muamua 2 aso o galuega sa i lalo o le taʻitaʻiga a se ofisa saogalemu na lafoina e le kamupani. Ina ua sauaina le migatia i le tekonolosi, na amata ona ia sau i luga o le nofoaga galue, pe a na o faafitauli na tutupu. I le maualuga o le tuputupu aʻe o le aiga, na tupu le aufaigaluega i pa, tu i le tumutumu. Ona manaʻomia lea, ma ave i latou e o matou toʻalua mo moliaga. Ae le i faʻapipiʻiina vaomatua, i luga o le laina o laina mai totonu ma fafo atu o le fale na latou faʻamautuina ai ni laupapa lapisi i le vaega o le 15025mm ma le koleni o loʻo faʻapipiʻi ia i latou. Uma le faʻapipiʻiina o faʻapipiʻi, ona faʻapea lea o le faʻasologa o le sima (na tautua i luga o le puipui ma se pamu sima) na gaosia mai vaomatua.

O ia
Ata 32.
O ia
Ata 33.
O ia
Ata 34.
O ia
Ata 35.
O ia
Ata 36.
O ia
Ata 37.
O ia
Ata 38.
O ia
Ata 39.

32-33. Mo le gaosiga o le taualuga citers, faʻapea foʻi ma le mautu o le fola i luga o le veranda na aveese mai i puipui o le "fusi" o laina faalava (32). O luga o le pito i luga o le Cred na tuʻuina atu se ata tifaga, lea na fetaomi atu i le faʻasolo i luga, o le alu i totonu o le itu i lalo o le subcone (33).

34-36. Ina ua faʻapipiʻi faamalama palasitika ma faitotoʻa (34), sa faʻapipiʻiina i le sima "Corete" Pare (35). O avanoa i le va o puipui ma faʻavaʻa e valea, ona faʻataʻamilo ai lea o le lautele o le avanoa o le matala "mai le polystyre.

37-39. O le pito i fafo o puipui o le au talimalo e manaʻomia le faigofie ma taugofie: Na togafitia i latou i le siʻitia o le faʻaaogaina, ma le valiina o le ata vali (39).

Na fetuʻunaʻiina fata e fetuunai ma le pipi, lea na faʻaaogaina i le masini o Monolithic Crerem ua ave foi. Mosmiev na tuʻuina atu se pepa faʻapitoa o loʻo faʻatasi ma i latou (o le tau o le mautotogiina o se seti mo le faʻapipiʻiina o le 1m2 luga o le tagata. Incetez), ae o le tagata e teena. Ina ia fausia le fogafale, sa ia faaaoga le vai susu 'i tua (mulimuli ane ua aoga mo le taualuga e kolosi i le fofoga lona lua o le fale).

O le faʻalauteleina fuafuaina o le tau o le ola o le fale ma le atoa o le 310m2, tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Aofai o Tau, olo. Tau, olo.
Ave ni axes, gaioiga, atinae ma le malologa seti - 3500.
Faavae faavae faavae masini 35m3 390. 13 650.
Masini o faʻavae o lipine faʻamalosi sima 38m3. 1.00. 159 600.
Masini o le faavae o papatusi o le faamalosia sima 43m3 4000. 172,000
Faʻatoʻi o le faʻafafa ma tuai 230m2. 200. 46 000.
Piliki puipui puipui puipui 56m2. 650. 36 400.
Fausiaina o se mea tumau seti - 963 000
Masini o Monolithic Slabs 26M3 1.00. 109 200.
Faatasia taualuga elemene ma le taugofie masini 230m2. 690. 158 700.
Uamea le masini uamea 230m2. 580. 133 400.
Vavaeina o le tele o le tele ma ofutino 540m2. 90. 48 600.
Hydro ma le SyPorizootion masini 540m2. 60. 32 400.
Faapipiiina o le alavai alavai seti - 29 000
Swanging magoto seti - 39800.
Faapipiiina faamalama poloka o faitotoa faitotoa seti - Maopoopo
Galuega faʻafomaʻi (faʻamalosia, Plaster, Pass lanu) seti - 386,000
Atoa 2 407 350 350.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamafa mamafa 150m3 3900. 585,000
Toʻilalo maa maʻa, sima, piliki seti - 62,000
Armature, blueting uaea seti - 500,000
Suavai seti - 42 500.
Momemexx e le o le toe faafoi mai le pepa seti - 450,000
Ato ato, plywood susu tetee seti - 114,000
Paro-matagi ma hydraulic ata tifaga 540m2. - 18 900.
Faʻaʻesega 540m2. - 643 300.
Uʻamea paʻu, donornyye elemene 230m2. - 200 100.
Alavai alavai (pu le pu) seti - 32 000
Faamalama poloka ma le lua-glazed Windows, ulufale faitotoa seti - 256,000
Plaster palue, faamalosia le mesh, stade vali seti - 58 500.
Mautotogi o le mea e fai ai le fale, fetuunai fata seti - 26 000
Atoa 2 409 300.

O laupapa e pei ona taua i luga na masani ona faʻaaoga pe a latou faʻasaʻoina e tagata ia lava-malolo, o latou leaga na tele naua. I le amataga sa latou tautua o se auala e ese ai i puipui o le fola muamua, ma le lona lua; Le isi, sa faaaogaina pe a latou faia le fola o le taotoga o le taotoga. Ma le mea mulimuli ane, ua amata foi ona nonoa laupapa. E foliga mai na latou faʻaolaina iina? O lea, faaseseina. Ae afai e i ai ni "talitonuga" (matou te manatua le mea na sefe ai ona o le mea moni o mea moni, o vaomatua ma fetuutuunai na ave i ai le tele.

EPILULUGE, ae le o le faatofa

Sei o tatou otootoina ni taunuuga. O le muamua ma le sili ona tauaoga o le tekonolosi o le fausiaina - o le tamaoaiga ole fausiaina o le fale ma galuega ua filifilia e a tatou toa. Poloka latou te le taugata tele - 450 rubles. Mo le 1 PC. Afai e te manatu pe a maeʻa ona faʻapipiʻi, e leai se auala faigata ma le komiti talafeagai mo le fausiaina e le o tuʻuina atu i le 10-15man, e mafai ona fetaui le aofaʻi i se taimi talafeagai. E tatau ona faʻaopopo le faigofie ma le saoasaoa tele o faʻapipiʻi, faʻapea foi ma le ono mafai ona fausia i le maualalo vevela (sima, o loʻo i le va o le oversstyrene ma vevela).

O ia
Ata 40.
O ia
Ata 41.
O ia
Ata 42.

40-42. Le sili ona le fiafia i ai le paʻu (40, 41) sa faʻaaoga e fai ai le taualugaluga taualuga. O le vai o le vai o loʻo palasitika, ae o lona lanu e sili ona fetaui lelei ma le lanu o le taualuga (42). O le valeti i totonu o le ea, ventiving le Astic ma le pito i lalo avanoa, e tu i le va o le omea ma e puipuia i le uamea o manulele ma iniseti (o loʻo faʻapipiʻiina mai ai i totonu o manulele).

Afai tatou te mafaufau o se tasi o tagata na na faia le matafaioi a le new a le falega, ma le faʻafanua lona lua ma i le taimi o le mataupu, o le a mafai ona e fausia se fale, ma le faiā, O le talanoa lea, i le faʻatapulaʻaina o ni tulaga tautupe o tupe. Faaaogaina le upu "AIGA", O matou, na o le mea moni, sa matua faavave atu ai. Seia o na o lana atigipusa na fausia. O lenei ua uma le faʻapipiʻiina o mea faigaluega e manaʻomia e faʻatulaga ai le ea o vaʻalele vaʻa, ma tutusa lelei le faia o galuega i totonu. O le taimi lava na maeʻa ai, o le a matou taʻu atu iai. Ae maise lava, matou, ma e foliga mai, o le tele o matou faitauga sa le tatau ona vaʻai i le ea ea vevela o le gaioiga - mo Rusia o se ituaiga o ese.

Faitau atili