Maofa mo Tina

Anonim

O le tasi potu moe o le fale ma le vaega atoa o le 72 m2 i se monolithic sima. O le totonu o loʻo fausia i luga o le synthesis o elemene o le taulaga o le taulaga, atunuʻu ma faʻamaonia

Maofa mo Tina 12584_1

Maofa mo Tina

Maofa mo Tina
O meafale laititi, ua valiina i ni tusi paʻepaʻe, manaia, eleelea na valiina ma lalagaina, ma fasi laupapa mumū, i luga o le alavai.
Maofa mo Tina
Pupuni ma tamai mamoe, o le pauna faʻapipiʻi, malie le paʻu o le faʻamalama, e oʻo lava i le spergal, o loʻo fesili atu - o le "rust
Maofa mo Tina
Potumoe i totonu o le potumoe o loʻo teuteuina i spectic system. Mea uma, e aofia ai nofoaafi malu, cannes, apamemea lanu e umia, faia i Retro sitaili.
Maofa mo Tina
O le Creenter Style e sili ona malamalama i le umukuka i luga o le umukuka: l-sloped modules ma le faʻatauga ma lanumeamata pito i luga o le counth, good wod couth fola laupapa. O se matata faʻapitoa o le potu o loʻo tuʻuina atu i se tamai laulau lapotopoto, o se paga o nofoa alofa ma le nofoa afi
Maofa mo Tina
O le umukuka na faapipii atu i le Loggidia (o lenei faaiuga sa, o lea, ioe, malilie). E telegese lemu i lalo i lanu, faʻamanatu i le taumafanafana o le atunuʻu o le atunuʻu. O le fola o le Loggisia ua laina i le tutusa ma le umukuka. Faʻaulu fai meafale i lalo o le faʻamalama, o se ato ma se tapuni, lea na teuina ai foʻi ni a le lapoʻa, o loʻo teuina foʻi le atunuʻu. Auala-fetaui lelei ma le '' ai laulau o le taumalulu togalaau lipoti ma le umukuka o le siitia "atunuu" lagona

Ia iloa lelei mea uma ma foliga o le tofo o lou tina, afafine alofa, na lamatia ai e faateʻia lona ofo. Na ia faia se vavega moni mo ia: O se tamaʻi fale, ae tofoina atoatoa, na gaosia atoa ma teuteu, o le a sili ona manaia i le pupula.

Na filifili Mariana i se isi lava sima lea ona o le taualuga o le tina, sa le faigofie ai Kalin Mikhelovna, e ui i le le lelei o fale ma lona latalata i lana tama teine. O le Desigor na filifili e sefe le tina mai le auala i luga o le faʻatulagaina i se nofoaga fou ma saunia muamua mea uma. Na taʻuamiotonuina le fuafuaina: Na taʻuamiotonuina le fuafuaina: Kanio Mikhailovna, i le Pele muamua, alofa i lona lumanaʻi ma ou malilie e faʻagaioi.

Faamalama o le totonugalemu

Maofa mo Tina

O le "faamalama" i le va o le potumoe ma le potu malolo na faia vave. Soda itu, e tatau ona tuuina atu i totonu le tumau, "manino", i le isi, e tautua ma se galuega mama. O le tolu-vaega amata, faia i le maualuga o le faamalama (80cm), o loʻo faʻaogaina i luga o le malupuipuia mo le vave ma le vaevaega i luga o le vaega tutotonu ma le tasi itu. O le ogatotonu o le tatalaina (lautele e tusa ma le 1m) faapipiiina se LCD TV i luga o se taamilosaga lapotopoto. O le tasi gaioiga e sili ona faʻaalu e faʻalauteleina ai le pupuni i le 180. E sili atu le talafeagai nai lo le vaega o le TV e faʻapipiʻi i potu taʻitasi i le puipui. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le potumoe, e mafai ona vaʻaia le TI le TH e le gata mai le moega, faʻafeagai o le "faʻamalama", ae o le ki i le laʻei talafeagai. laulau. Talu ai o le lagolago a le swivel tu o le lautele lautele nai lo le puipui, o le taimi mulimuli i le ogatotonu o le tatalaina na fetuunai ma le fesoasoani a GCL ma Desiltiment, tuuina atu le alualu i luma o le GCL. Mai le itu o le potu malolo i lalo o le ogatotonu o le tatalaina, lua faʻaputuga manogi suamalie ma fata, o le faʻamalamalamaina aotelega o lenei ituaiga o "faʻamalama", na fausia. O le isi "faamalama" ma fata ma fata o moli i luga o le au paia i le va o le potu malolo ma le alatele, faamalosia le malamalamaagaga o le a le auala. O le sooupu i luga o fata e teuteu ai le ie puipui i itu uma e lua.

O le ata o le totonu o le tusitala na tupu vave, lanu, sitaili, auiliiliga - na tutusa mea uma i le aotelega o le ata lelei ma vave. Ua fausia le fili i luga o le sosolo o elemene o le taulaga o aso nei, atunuu ma faamaoniga. O le fale mautotogi o loʻo i totonu o se fale fou na fausia monolithic grictra ma muamua sa i ai se tulaga lelei atoatoa. Marina na toe faʻaleleia: Na suia e se tasi le faitotoʻa ma matala matala, fausiaina i le va o le potu malolo ma le fale puipui (e leʻi faʻamaninoina ai lona avanoa). A o lenei ua tele le sili o le lautele, ma susulu o le taeao i le taimi ua atili ai ai. "Werlar" lagona e faʻamalosia ai le mafanafana o paolo i totonu o le puipui o le tino, faʻailoga ma mea faigaluega. O le ea o le agalelei, alofa alofa ma le faʻamoemoeina moni o loʻo faʻaaogaina se tasi e suia iinei: agamalu, le tele o ata masani, aulelei, o le a le tele o ata masani Tuirsules, fugalaʻau fugalaʻau - olaola ma ola ma tusia ma tusia i luga o le tapoleni, luga o saina, lolomiina i luga o pupuni ma ufiufi meaafale ...

I le Malo o Masiofo Fugao

Maofa mo Tina

O le talita a le fale mautotogi e alofa tele atu i fugalaʻau ma i le taimi mafanafana o le tausaga le fiafia i le faʻatoʻaga i luga o le 'ava. O le tagata mamanu na fai pea le sasaina o le autu o floral i totonu o le consilile decor, i Saina ma vali (ata o le lush roses i luga o le potu malolo). O moli i le faitotoʻa o loʻo tali atu i le "Rose Autu" - O la latou tioata o le ata, faletalimalo i totonu, e tumu le faiʻai i "piniki" o le siliki. O fale Wabandeligers e masani ona tutusa o loʻo aofia ai ni mea e aofia ai o le lamepa, laʻititi teuteu rosa ma manino le faʻamaloloina.

Maofa mo Tina
O le pa i luga aʻe o le galue i luga o le umukuka ua faʻapipiʻiina i se auala faʻapipiʻi i se tamai sela lanumoana - i luga o se fale puipui. "Ese o le umukuka. O le mataupu o le atunuʻu, o se faʻamalama o mamanu, i totonu o potu latou te mafaia ona lagolagoina le fofoga o loʻo lagolagoina le taʻutaʻua i lalo o se totonugalemu o feusuaiga. Le Matua luga aʻe o le ulu, i le mamao lea, e faʻasino i le autu masani, i lalo o le taualuga o le potu malolo, o le mamanu lea e pipii i ai o loʻo faʻapipiʻiina i le proucco outlets .

O le mea taua na mafai ai ona ou taunuu i le marina o le fausiaina o se siosiomaga i totonu o le fale, mamafa i le scymling ma le faaeteete o le tagata o le lelei ma le alofa.

Faamatala le tusitala o le poloketi

Maofa mo Tina
O le Fuafuaga e toe amata ai o le mea lea na iai nei tina tupu tina i le "lona faamoega." Ou te leʻi manaʻo e faʻaalu le atunuʻu, o lea o meaafale e laʻititi, ma puipui poʻo le sologa lelei, pe ua maua mai e le pepa puipui. E le gata i lea, o taimi uma o se elemene o le le mafaamatalaina o aitema mo se pisinisi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le uapa i le potumoe ma se sofa ma se uila piniki piniki i le potu malolo - mai se faʻaputuputu o meafale.

Maofa mo Tina
O le fuafuaga pe a uma le toe faaleleia-puipui i le va o le alatele ma le potu malolo na togi, na tuua le selau lautele o le 60c, lea na fai ai le "faamalama". Tatala lanatoa e le nunuble, i se isi itu, e faigofie, ma foliga mai ua avea ma nofoaga ua atili ai ona avea nofoaga. Lea e mafai ai ona e faia ni potu faaopoopo e aunoa ma liliu i latou i teine ​​tausimai vavalalata. E ui lava e vali ai se potu laei ese ma se tamai nofoaga i se tasi o le a foliga taugata, ou te le fiafia i le kapeneta ma faitotoʻa faitotoʻa. E vave ona latou avea ma se filifiliga o le fale teu oloa. O le ofu manaia e sili atu ona aoga - E sili atu le faigofie ona faʻaaoga mea, ma faʻafoʻi, o lea na ou suia ai le Uluai le avanoa, faʻalautele le paketi mai le potu malolo).

Designer Marina Koma Komarova

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Maofa mo Tina 12584_13

Matamata i luga

Faitau atili