Suiga o le mataupu

Anonim

O le fale mautotogi e leai se totogi ma le atoa o le 78 m2. O le au tusitala o le poloketi na ofoina atu se poloketi e fesoʻotaʻi ai le mamanu o aso nei ma le turt o ituaiga

Suiga o le mataupu 12585_1

Suiga o le mataupu
O le laina 'ai o le tasi pito o loʻo faapipiiina i le lagolago tumau, ma i le isi itu, o loʻo faʻalagolago i le vae i luga o le uʻamea. Faamafanafana le mauga e iai se laulau tusitusia
Suiga o le mataupu
O le tele o le symmatic pusa o le carbon tioata chestlier i totonu o le potu malolo ua mamanuina mo eseese moli aafiaga: e mafai ona susulu mai ai le suamalie o le susu i le ogatotonu. O le fale faʻa-fale o loʻo tu i totonu o se NICHE faʻapitoa na faia mo ia ma le laupapa laupapa, o loʻo tauina palu ma bronze ma Initia

Suiga o le mataupu

Suiga o le mataupu
O puipui ma le fola o faletaele uma o loʻo ufiufi i se maʻale o lanu eseese. O potu Vob na pikiina le pamu o muamua pepa. Ae maise o le le masani o vai taele foliga mai: e lagolago ai le "Crystalline" o loʻo faʻapipiʻiina le fogau o le sese trapezoidal otootoga. O ona laupapa na faataatia i le wolnut panela, ma le puipui i le laupapa na teuteuina i se lapopoa o le lautele Initia
Suiga o le mataupu
O le pito i tua o le moega o loʻo faia i le mafiafia tasi-fasi pepa uolaut, o le a o le auivi o le le mautonu, ma sa matua mafaufau lelei le laufanua. O le ogatotonu o le pito i tua e faʻatonutonu ai le mapusaga, faia e tusa ai ma se faʻapitoa tekonolosi: i luga o le 'eleelea o loʻo ufiufi i le savili, na aafia ai, ona ufiufi lea o le vaega atoa i le Piakoli. Indian fatafata faaopoopo le ata o le potumoe

Suiga o le mataupu

Suiga o le mataupu
O puipui o le potumoe, pei o le fale mautotogi atoa, ua teuteuina ma Gregory Protasov. 12 (!) O laʻau lanu e masani ona faʻaaogaina i la latou laueleele, lea na feoaʻi ai ina ia mafai ona maua le aʻafiaga o le tele o le "irridiaum" pisia. O latou laualuga e pei o gititi, ma le tipiina o le maa faʻalenatura, ma le foliga o se laʻau

Suiga o le mataupu

Suiga o le mataupu
Fuafuaga ae le i toe faaleleia
Suiga o le mataupu
Fuafuaga pe a uma ona toe faaleleia

O lenei fale mautotogi e tu i luga o le 55 o le fola o le 'olo o le Federations Corlox i Moscow-Aai. Olaga i totonu o le tele o tala malie foliga foliga mai e usitaia e se matua faapitoa, "Aliness" tulafono. O le a? Na ofoina atu e le au tusitala o le poloketi la latou vaʻai i le "avanoa" o le lalolagi, lea e fesoʻotaʻi ai le mamanu faʻaonapo nei ma le siʻi o le atunuʻu.

Suiga o le mataupu

Tasi le potu, fa faamalama

Suiga o le mataupu

O se tele o faʻamalama e iai le tamaʻi kapeneta ma se nofoaga o le 8,m2. Faaopoopo i toetoe a toetoe lava a faʻaauau pea le gaʻo i fafo o le eleele fafo, e tolu faamalama i totonu, ma pe a latou faʻaopopoina se tusi tioata i luga o le moli matala. O mea uma e tolu o loʻo tapunia i totonu ua tapunia ma ipu tioata faʻapipiʻi i le aluminium faʻavaʻa, e pei o potu 'potu. Afai e te manaʻo i le faamalama mai totonu o le potu, e mafai ona faʻaleleia ou tuʻi ie faʻamalosiʻau, faʻamautinoaina ai le faʻalumaina mo vasega. E fiafia foi pupunitane pe a fai e liliu le kapoti i totonu o se potu malo. O lenei tulaga e maua ai se toega lupe.

Suiga o le mataupu

2.

Suiga o le mataupu

Suiga o le mataupu

Suiga o le mataupu

Suiga o le mataupu

Suiga o le mataupu

Na faia e le i ai o se laau mafanafana "masani" tusitusiga "o tusia i totonu o le pule o le fale mautotogi. Tradeni Meafale ma Valivali, "Portal", faʻalauiloa se fale faʻa-fale, o le vaneina o loʻo faʻaaogaina o le fale i le fale puipui. ma ni mea le tumau ma aganuu

Olaga Lagolago Tekonolosi XXI INISI

O le fale mautotogi e tu i se tasi o le lua pito i luga-maualuga-pito i sasae-sisifo "o le Federations o le Federations Cordization: Greramacial Schoozing e sili atu ona faaluaina -O mea na fuafuaina mo le taimi umi o le taotoga i le moscow o le tau, ma le mafiafia o le tioata i fafo o le tioata o le triplex typess ua otometi atoa.

E mafai ona vaevaeina le fale mautotogi i ni vaega se lua. O le mamao o se potumoe o se potu moe ma se ofu laei ma le faletaele. O le mea lata mai e amata loa i le ulufale atu i le ulufale ma nonofo i le alatele ma se potu teutusi ma se potu teuina, o se potu malolo, o se potu umukuka ma se fale puipui. O le mea mulimuli o se manuia fetuunaiga i le va o le le faalauaiteleina ma le aofia ai i le lautele o le lautele. O le avanoa o loʻo atiaʻe i le Diagonal Winding Shiectorives, faʻatasi ai ma le faʻatamatu ma liliu, sosoo ai ma isi "taga". O le pa o le fale i vaega uma, vagana ai le potumoe, ua teuteuina i se vali ma se textured mamanu resembling se maa faalenatura ua weathered ala i le tele o seneturi. O le Windows o loʻo faʻapipiʻiina ma nila laupapa ma ua faʻaoʻo atu foi i le mafiafia o pupuni puipui. O le vaega o meafale na faia e okaina, ia amanaia le "polygonal" faataatiaga.

Suiga o le mataupu

O le vaega o le vaega o loʻo faʻaliliuina ai le lodge o le 60cm lautele ma 15 cm mafiafia sa faʻauiga e pei ona faʻapipiʻiina i totonu o se pusa faʻapitoa. O pito itu e faia i laupapa, ma o le ogatotonu e aofia ai ata o le kalama o le kalama i le mauga na faia e le pule. O le ata na faia i luga o se tulaga faigata ma mai le itu i tua na maua ai le pito i tua. O le ata e pei o se tutoʻatasi meafaigaluega, ma e mafai foʻi ona tautua faʻatasi ma le malamalama o le po.

Crystal Reserve

Suiga o le mataupu

O le tele o le pito i luga o lenei faletaele ma o le foloa ua laina ma maa masani. Faʻafeagai le ulufale, o le laulau o le pa, ia o le Pentagol Free Searters adajoins, o le foliga le masani ai e pei o le tioata. O le ogalaau o le koluma, faʻalauteleina i luga, lagolago le faʻapipiʻi i lalo i luga o le faʻamanatuga o le taʻele. Itu mautu e lagolagoina e se isi lagolago. O le lua puipui o le taʻele potu o loʻo faia i le tioata manino, ma o le tasi o loʻo latalata i le koluma, e iai sikoa talafeagai 10.

O le tele o le matafaioi i le faʻavaeina o le "futuful" ata o lenei totonu o lenei na faia e moli o le fale i tua atu o le nofoaga e le mafaamatalaina o le nofoaga e le masani ai (Belgium). O i latou uma e i ai le tomai e fausia ai le toniga toniga moli.

O tusitala o le poloketi na mafai ona fausia se fale e mafai ona avea o se faaauauina o le faigamalaga, ma ua ou talipupuni mo le masani ai i feoai a leai.

Suiga o le mataupu

Suiga o le mataupu

Suiga o le mataupu

O le laulau kofe i le potu malolo, o le fata - hiex-hieroglyph i le ofisa, o se tino teuteu mo le nofoaga o le "uili o le ola protasov stiods. E faigata tele ona talitonu o latou uma ua faia i se tasi mea faʻalenatura: "O le uili o le ola" o loʻo ufiufi i vali i lalo o le apamemea, ma le fata laupapa tuai.

O tusitala o le poloketi ua faamatalaina

O le mea e fai ai le faiʻai o Carolina: "O le taimi o le fatu o le pito i tua o le pito i tua, i luga o se mea e le masani ai, sa ou manaʻo e tausia le" malie o ia. O le mea lea, o se faʻafanua masani o loʻo filifilia o se ipu faauma mo le fola i totonu o le fola i totonu o le alatele ma le umukuka, na ia faamamafaina le crastane o le ogatotonu o le faʻanatura, "o le ola masani o le" tuputupu aʻe o le mataupu. Mauaina o le ata ata, na latou taumafai e fatu le lagona o loʻo tulaʻi mai le malamalama pei o se mea e leai se mea, foliga mai o ia lava. Na matou sailia moni le faʻatusatusaga, lea e tulaʻi mai ai se tasi foliga mai le isi, ona avea ma faʻaauau. Uma masini teuteu e fetaui ma le tutusa manatu. O ituaiga mea e masani ona mauaina i Moscow. O lo latou luma na atiaʻe le autu o le "tagata-faia" ma faʻatulaga se taimi le tumau, o le faʻamalosia o nei mea eleelea. "

Architect Onena Ineshchenkongo: "I le fuafuaina o se tagata nofomau i totonu o se tamai tino ae faigata tele o le le-foliga o le pa o le tagata e tatau ai i le tagata faatau. I totonu o le tagata faatau? Maea, e tatau ia i latou uma ona ati i ona potu ao le ao. O potu na mamanuina ma le faʻavaomalo o vaitusi o le fale o le fale mautotogi i luma o le fale. fausiaina o se tagata auai mo se tagata faʻatau faʻapitoa, matou te faʻatauaina. "

Architect Onena Onena Ivashchenko, Designer Carolina Bear

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Suiga o le mataupu 12585_25

Artydredctor: Carolina Bar

Matamata i luga

Faitau atili