Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!

Anonim

Vaʻaiga lautele o le Closterboard Maketi: foliga o le gaosiga ma le mamalu o mea, ituaiga o mea malie, ituaiga manaʻoga, tulafono mo felauaiga ma galue ma le gcl

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum! 12589_1

O nei mea e taua tele i le masini o le taualuga, faasalaina o puipui ma le fausiaina o le malamalama olaga itu. O le iloa o tagata e tosina mai ai lona tomai ofoofogia e avea ai ma palasitika i se vai susu ma toe faʻaleleia le uluaʻi faigata pe a faʻamamaina. Feiloai: Plasterboard!

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Tusiata

E. KIRILLOV

O. KPPINETS

E. O tagata faatau

Ata k. Manko le laupepa o Gyppum Carton (GLC) o se nofoaga faatafafa o le fale. O lona faʻavae e fausia ai se gyptum system (core), i itu uma e lua o loʻo laina i se pa puipui laupapa. Faalagolago atu i le faʻapipiʻi o le mea mulimuli ma le autu e maua ai ni mea faʻapitoa. O le faalumaina o le GLC ua saʻiina e ala i se atigipusa, ma o le iʻuga o le tatala, ae sologa lelei lava. E le manaʻomia le le mautonu GLC ma se pepa matutu (gwl), o loʻo i ai se mamanu faʻapea, ae faʻapea foi lona gysmos i le lautele.

E le o iai ni mea leaga i le itu a le itulagi, atoa ai se mea leaga, o le manoa mama, o le vai ma le pepa pepa ma le puipuiga o le lafi. E le manogi i ai, e le tuʻufaʻatasia allegen ma isi mea leaga faʻamataʻu i tagata. Ona o le maualuga o le porosity, o le feagai ai ma le afu o le gkk ei ai le tomai e "manava". O lenei mea faitino ave le gaʻo tele mai le ea, faʻaputuputu, ma i se faʻaititia o le faʻanoanoa, tuʻuina atu lava ia, ia faʻatumauina le manaia o le microcmot.

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 1.

"Oloa Saint-Goben oloa oloa Rus"

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 2.

"Oloa Saint-Goben oloa oloa Rus"

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 3.

"Knaufi"

1. O le ufiufi o le tele-maualuga o le tele o le tele ma puipui i le vasega pepe o le glc. O le sili lea o le tamaoaiga o le sauniuniga o le mamao mai le atoatoa o le fale tuai o le fale tuai i lalo o le vali. O puipui o potu tuaoi na sosoʻo ai ma potu tuaoi, faʻapupula mai i fulufulu mamoe, sa folasia va o uʻamea lautele.

2. O loʻo lelei galuega i le feagai ai o le taua o le siʻosiʻomaga ma puipui e sili atu ona lelei (i le faʻatulagaina o pepa tipi, ona o lea i le taualuga, ona alu ai lea i le faʻaupuga, ona alu lea i le faʻaupuga, ona alu lea i le faʻaupuga, ona alu ai lea i le faʻaupuga, ona alu ai lea i le taualuga, ona alu ai lea i le taualuga, ona alu lea i le taualuga, ona alu ai lea i le taualuga

3. O le uamea o le Sted Proper Barer mo Mrwall o le a fesoasoani vave faʻapipiʻi se faʻavaʻa mo se siʻusiʻu.

Sili ona lelei

O se tasi o faʻailoga maualuga o faʻailoga o le sili sili ona lelei o le autu. O le averesi o le mamafa o le 1M2 Crywall o le 9-10kg, ma le laina faʻavae o 2500120012.5m ia sili atu le malosi, e le mafai ona motusia i le tele o felauaiga mautu. Ae e faigata tele ona faʻapipiʻi i le uamea talaaga. Sa le mafai ona faʻatau atu sana le autu ma tipi le vaneina i le uʻamea, lea, o le tulafono, e oʻo atu i le faʻaleagaina o le gypsnum ma le faʻaleagaina o le talaaga. O mea faʻasaʻi e leʻo faʻaaluina i tupe faʻaalu o faʻapipiʻi, tele o suiga e manaʻomia. Tele le malosi o le gypsium faaitiitia le mamafa o le HCL, e faigofie ona galulue ai ma o le fao e masani ona magoto ifo, ae o le pito i luga e le atoatoa Ia e faʻapipiʻi le faʻapipiʻiina o miswall i se itu taumatau ma alu i tua atu o le talaaga mo le umi o le 10mm.

Ina ua tipiina e le gcl, o le autu o loʻo iai ni paʻu o le atunuʻu, e masani lava o se pito le mautonu e manaʻomia ai se gaioiga mulimuli ane. Ina ia le aofia ai se tulaga tutusa, tele kamupani suia le fua o le palapala ma faaaoga fou pori fou. O le iʻuga o le lau laulaʻau, o loʻo i luga o le laina, ma le faʻavaeina o se faʻaiuga.

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 4.

Ata e D. Minkin

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 5.

Ata e D. Minkin

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 6.

Ata i. Emelin

4-6. A o le ofi i puipui o laupepa sima, o se faʻavaʻa o uʻamea faʻamatalaga e masani ona faʻaaogaina: Court ma Rack (4) Taiala (6). O le glcs e tumau i le faʻavaʻa o le tagata lava ia. O soʻoga o laupepa ma mea e ave ai pito (5) tuu le oneone faʻaaogaina le faʻamalosia o le lipili e maua ai le malosi o le teuina o le teuina.

O le mea sili ona masani ai o loʻo masani ai: mafiafia - 9.5 ma 12.5 mm, lautele - 600 mm, umi - 2500 mm, umi - 2500 mm, umi - 2500 ma le 3000mm. Peitai, o nei tapulaʻa e mafai ona suia i le taimi e mafai ai ona okaina: O le mafiafia o le oloa - i le laina o le 6.5-24mm, umi o le 2000-4000mm (ma 50m faaopoopo (ma 50mdicdigem (ma 50m faaopoopo.

I totonu o ni au mea e mafai ai ona fai ma sui o le maketi a Rusia, matou te matau le kamupani "Khaafif" (Siamani), Runch), "Vehach) (mea uma - Lusia), "Belgips" (Belarus).

O le alofa e le mo le leai se mafuaaga

O le mafuaʻaga mo le le mafaamatalaina o le alofa o tagata o loʻo tuufaatasia ma mea o loʻo faʻamatala mai ai ia i tatou o le tele o agavaʻa. Faʻamasino mo oe lava: Le faʻaaogaina o le GLC ae le o le piliki poʻo le sima e fau ai ni vaega 7-9 taimi faʻaitiitia le avega i le fua o le fale. E mafai ai ona faʻaititia le tau peʻa puʻeina le faʻavae, faʻateleina le lolo o le fale, e faʻaititia le tau o fale faigaluega. Tutusa lelei malamalama mamanu pe a fausia fale toe faaleleia fausia 100 tausaga talu ai ma muamua.

Puna o loʻo fesoasoani ai pepa e fai e aunoa ma le sili ona leaga "susu" ma "palapala" faʻagaioiga o le teuteuga. O le iʻuga, o le galuega o le galuega, o le galuega e faʻateleina ai le faʻamamaina o mea ua maeʻa. Ae sili ona taua, e mafai ona e iloa soo se manatu ma le tele o faʻamaumauga o faʻamaumauga, e aofia ai faʻatulagaina o mea teuteu taavale.

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 7.

"Knaufi"

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 8.

"Knaufi"

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 9.

"Knaufi"

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 10.

"Knaufi"

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 11.

"Knaufi"

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 12.

"Oloa Saint-Goben oloa oloa Rus"

7-11. Gaioiga i luga o le saming o le vavae i le va o glc amata i le apalai i le taofi (7) 'ausia i ona sui o le manifinifi (8), tuu le mea e sili atu ai le manifinifi (8) Spatula (10), tuu le mamago (12-24 H), pe a maeʻa le faʻavae o le Pusta (11).

12. Faʻamalosia pepa Tape Marco ("Saint-Gold-Goben Ruirt oloa Rusk") mo le faʻamaufaʻailoga o soʻoga i le va o glk. O lona uiga o lona uiga e maua ai le lelei o le tino ma le mana. O le le mautonu o le faʻamoemoega o le lipine ua aveʻesea ai le faʻavaeina o le ea paʻu, ma o le faʻatau atu o le fale tutotonu e faʻafaigofie ai le togafitiga o tulimanu.

E aoga le matauina o le GLC faateleina le afi saogalemu o nofoaga. O lea la, e faʻaaogaina e avea ma ofu faʻa-lago mumū mo fatufatu mo eseese. I le maeʻa ai, o le Plaster lava ia o le le mautonu ma le afi-malo-tetee, ma le gypsm base e tusa ma le 20% o le vai tioata. B1m2 pepa mafiafia o 12.5mm. O lona voluma e uiga i le 2l.

.

Masani le tetee

O tagata gaosi oloa e maua ai le maea ai o ituaiga eseese, ae o le toe faʻafouina ma faʻaumaina fale mautotogi, e masani ona faʻaaogaina e le lua: nc). Muamua o loʻo faʻaaoga i totonu o potu ma sinama ma le mafaufau loloto i auala, faigofie, i potu nofo potu ma faʻataʻitaʻiga, i le le sili atu ole faʻanoanoa i le 60%. Le faʻaaogaina o le susu-faʻamaligiina digwall ma umukuka, faʻapea foi ma faʻamalama matala. O le tala a le tagata ua faʻaopopoina vailaʻau e faʻaititia ai le vevela o le vao, ma e le fefefe i se faʻateleina o le faʻanoanoa e oʻo atu i le 70%. Peitaʻi, o nei fale, "e tusa ai ma manaʻoga o Snups 23-02-2003," o le a le mea e faʻamalosia ai le laumei, o le motofu ua faʻasao ai. O le O. Mosture-faamaoniga mea mai masani e matua faigofie lava: O Europa o Europa, ma tagata gaosi oloa e tusia ai se vaega o le tali atu i le pepa vevela. O le tau o le 1m2 o le masani GCL (250012009.5 / 12.5 mm) e 60-75 rubrs, susu i luga: 85-95 gebles.

Sauni Pepa

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
NMC O tusiata e atiaʻe faʻailo uiga ese o pepa faʻavavevave, pe a faʻatino ni poloketi, e masani ona feagai ai ma faigata. Ae o le alavai palu poʻo pine, o loʻo laga ai, o loʻo laga ai le fesoʻotaʻiga, faʻapea foi ma le lamolemole faʻaliliuga mai le tasi tulaga i le isi pe o le puipui e mafai ona faʻatinoina ae le o le puipui. Vave suia le talaaga o soʻo se auala o le a fesoasoani i le muamua NMC kamupani (Belgium) - o se faʻasologa o le aofaʻi o mea o le 12.5 MM e ufitia i le pepa. O le matagofie o lenei mea e maualalo ifo nai lo le palakalafa o le laupapa; O loʻo faʻamalamalamaina le malosi, ma e oʻo mai i le tagata e toʻatasi e faigofie ona faʻapipiʻi. E mafai ona faʻaaoga ni mea uma i Miti, mo se faʻataʻitaʻiga, e fai ai se faʻatauga sili atu mai le ulutala i le puipui, laina ma le masani masani i le masani tekonolosi. Lanu o mea taua o loʻo aofia ai ma se pepa faʻapitoa faʻapitoa, lea, faʻatasi ai ma le maina le taimi atofaina o le oloa, faʻatatauina meaʻai.

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 13.

Nmc.

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 14.

Nmc.

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 15.

Nmc.

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 16.

Nmc.

13-16. O le fetaomiina o polysurethane o loʻo faʻaaoga e faʻatatau i tagata moni o faʻafitauli, tulimanu, faʻapea foʻi moli o moli.

Afi-Puipuia Planboard (GKLO) maua ai le siʻitia o le teteʻe atu i le faʻaalia e matala ai le afi. O le 2 taimi sili atu i lenei tapulaʻa nai lo le masani o le GCC, talu ai o le GKLO COD o loʻo faʻamalosia i minerale fiber ma faʻapitoa faʻapitoa. O potu malolo o le afi-fusia o mea aoga e le masani ai e le masani ai i nofoaga faitele. O le tau e 1m2 gklo - mai le 75 ru.

Tulaga Tulaga Tulaga

O le Planterboard o loʻo omai i luga o le faʻatau atu i Rusia, tusa lava poʻo le a le atunuʻu ma le kamupani a le gaosiga e tatau ona faʻamalieina manaʻoga o le AMST 6266. Ae peitai, i le olaga, e masani ona faamalosia i tatou e feagai ai ma mea le lelei-uiga. E lua fesili: o le a le mea e alu ai pe a filifilia le 'ai le glk ma pe o se tagata faʻatau e mafai ona iloa, lelei pepa i luma o ia pe leai?

O le manatu o le "lelei" aofia ai ma se seti o meatotino ale mea. O le a le sili ona taua mo le tagata faaaoga? Muamua lava, o le malamalama o le plamera le tatau ona matua maualuga pe maualalo maualalo. O le VGPS o le masani masani e mafai ona faʻapipiʻi ese: E ulufale mai i le taumafaiga, ae e leai se mea e tupu e aunoa ma le faʻaleagaina o mea. E alagatatau mo le taimi o le tipiina o le laupepa i le pito i lalo, ae leai ni papa sa saeia mai le autu. O mea faigaluega e faamamaina tonu i luga o le laina tipi, lea na tuʻituʻi. E faigofie ona e siaki: Ua lava le mea e ave ai se laupepa, tipi ma siaki ma le totoʻa ma iloa lelei le taeao. Afai e le tutusa le vaega autu, o tumutumu o le a saeia ma e le gata i latou e le toe mafai ona faagasolo.

Manatu o se faapitoa

O le mea e sili ona masani ai o le faʻapipiʻiina o le glc, e tau i le foliga mai o ni tuʻituʻi i soʻoga o fasi pepa, o le saʻo le mamanuina o faitotoʻa. E masani lava, o laupepa uma e faʻapipiʻi i le itu tauagavale ma le taumatau o le faitotoʻa, ma o le nofoaga i luga o le tatalaina o le suʻi o loʻo aveʻesea i le lapoʻa (a). I lea tulaga, tusa lava pe ua le faʻatagaina lelei le pule, ina ua maeʻa le tele o le tagata latton, ae o le Gy Greid ia latou. Faatasi ai ma le mamanu saʻo o le faitotoʻa, o laupepa o glcs o loʻo teuteuina ina ia sili atu a latou soʻoga i luga o lona ogatotonu (b). Afai o le maualuga o le potu e sili atu nai lo le umi o le glc, faatasi ai ma pepa atoa faaaoga lelei. E masani lava, o le muamua, le lona tolu pepa atoa o loʻo nofomau i le tino fata, ma i luga - o le leai o se aofaʻi (B). E le mafai ona fai lenei mea: ona o le faʻavaeina o se taimi umi-ala i luga o taʻavale, faʻaputuputu faʻafitauli. O le ata o le a sili atu le mautu pe a le toe maua ni laupepa sili atu mai luga, ona i lalo lea (g). A faʻapipiʻiina ni vaega se lua-vaega, o soʻoga o fafo ma totonuga puipui ma totonuga o totonu e le tatau ona fesoʻotaʻi.

Konstantwin novitsky, pule o Knauf

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
ae

Ata i. Emelin

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
B.

Ata i. Emelin

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
i totonu

Ata i. Emelin

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
G.

Ata i. Emelin

a, b. Sese.

B, g. Sae.

A toe faaleleia nofoaga nofomau, GLCs ma le toe faaleleia i le pito i luma i le itu o le itu o le pito e masani ona faaaogaina. A maeʻa le faʻaaogaina o le lipine i luga o se lipine o ia siʻitia o ia laupepa, faʻapena ua le mafai ona vaʻaia. O le lautele o le faʻaleleia o le lelei o le lelei o le mataga o le mataga: Mo se faʻataʻitaʻiga, i le pito i luga o le laupepa-2cm, ma lalo ifo, 4cm. I lea tulaga, o le pito o le faʻamalosia o le taʻele e mafai ona o i tala atu o le malosi o le faʻamalosia ma luga o le laupepa o loʻo faia e le mauga. Penisione Glc lautele o le manifinifi o le tutusa i luga o le umi atoa o le pito o le laupepa.

O Tulafono Faafaigofie

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata ex O Sanaina e taua tele le filifilia lelei o le ituaiga mūmū, ae foʻi ina ia maua ai le mea e maua i le nofoaga tau taunuʻu ma le saogalemu. O le faia lea o lenei mea, matou te fautua atu ua tausisia le tele o tulafono faigata. O laupepa e tatau ona tuu i luga o le paleti o palasitika ma leai se mataupu e tuʻu ai i le pito. A oʻo i le feʻaveaʻiga o masini tatala, e tatau ona tapunia ma le faaeteete ma a Polythyleone ata o le a puipuia le HCL mai le le talafeagai. O le utaina ma o le avetaʻavale o loʻo faia ma le faʻaeteete, taumafai e puipuia ni faʻalavelave ina ia aua neʻi faʻaleagaina se mea leaga o le grag o gypsum corgem core, tausi le faʻamaoni o pito i luga o pito ma tulimanu o pito ma tulimanu o pito ma tulimanu o pito ma tulimanu o pito ma tulimanu o pito ma tulimanu o pito ma tulimanu o tumutumu. E manaʻomia le faʻasoa atu o pepa i se tulaga saʻo, faʻatasi ai, auai i le pepa uʻamea faʻapitoa, pe feʻaveaʻi i luga o le lua-uili uili fetuunai mo lenei. O le "faamoemoe" tagata faigaluega e masani ona sii le GLC i totonu o le lifi ma o lea o le tulaga faatonuina 2.5 m lau umi o loo i le fale, e tipi ese 0.5m aunoa oscillations. O lona taunuuga, e tatau ona e faʻaaogaina le tele o luʻi; O le numera o tuʻufaʻatasiga e faʻateleina ai, o le ono vaʻaia o loʻo aliali mai.

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 17.

"Knaufi"

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 18.

"Knaufi"

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 19.

"Knaufi"

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 20.

"Knaufi"

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 21.

"Knaufi"

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 22.

Tusiata ma le kapeti kamupani "Studoio-a" ata o S. Morganova

17-21. Meafaigaluega faʻapitoa faia galuega ma le faigofie ma le faigofie ma sili atu le talafeagai. O le pito o loʻo fuafuaina (17, 19) tulau aʻe o pito o le laupepa i se tulimanu. Palasitika susu (18) aveese bur. O le spatula mo tulimanu i totonu (20) fesoasoani e maua ai se atoatoa lamolemole lamolemole. Le sikulukalaiva (21) e lua-faʻaaoga.

22. O le ufiufi o le tele o le tele-tulaga taualuga ma puipui i le vasega pepe e faia i glc. O le sili lea o le tamaoaiga o le sauniuniga o le mamao mai le atoatoa o le fale tuai o le fale tuai i lalo o le vali. O puipui o potu tuaoi na sosoʻo ai ma potu tuaoi, faʻapupula mai i fulufulu mamoe, sa folasia va o uʻamea lautele.

Mauga GLC e sili ona lelei i tulaga e latalata i le mafai ona gaoioi. Aua le faia i se taimi mulimuli ane femalagaiga, pei foi ona latou fai mai mai uili. O laupepa e tatau ona taʻoto i lalo o sina taimi, plumminize, ma e le naʻo luga o le foloa, ae o le pale poʻo le capproof gaketi. O le fetuunaiga vaitaimi e faʻalagolago i tulaga teuina. Afai o le mea sa i totonu o le ufiufi i luga o le vevela i luga o le 0 s, o le lava 24h. I le promat o laupepa o loʻo taoto i luga o se mea tatala ma le leaga o mea leaga, o le a faia i le 2 aso. O le mea taua e le o le tuʻu i luga o le sima, ae e teu i se tulaga faʻa-lalaga ina ia le ki le glc.

Galo e uiga i ona taʻe uma ...

O le faʻafitauli tele o luga aʻe o luga o le digwall o loʻo foliga mai o ni soʻoga o soʻoga o pepa taʻitasi. Tagata gaosi faʻamautinoaina i le tele o aʻoaʻoga, mafuaʻaga o le lē lagolagoina o le faʻapipiʻi mālumasia ma le lē lelei o faiga. Faʻataʻitaʻiga, sa faʻatauina mai e GLCs i le ea, na folasia vave ia te ia lava-tusi ma le ata tuʻusaʻo. O le pule e matua fiafia lava. Ae a mavae ni nai aso, na iai le tele o aso, na alu ai le tele o le susu, na pa'ū ile tele, ma taufetuli na fausia i luga o ato.

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 23.

"Oloa Saint-Goben oloa oloa Rus"

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 24pi.

Fuafua Breau "Evay" Ata D. Minkin

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 25.

"Pent"

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 26.

"Pent"

23-25. O le ata o le sitaili o le sitaili o se strel stal faʻapipiʻi i le pito i luga ma le potu-ufiufi e le tasi pe lua vaega o le laupapa. O le taualuga e faʻaleleia atili ai le vevela ma le faʻafefeteina o nofoaga e nofo ai ma i le taimi e tasi e sili ona teuteu teuteu.

26. O le ata o le taualuga ma le lauʻeleʻele e lelei ma le eletise, o isi masini inisinia, ma le faʻaaogaina o le gklo faateleina le afi o le potu.

Manatu o se faapitoa

O le masani ai le faʻamaloloina o le fausiaina o le fausiaina e aofia ai le faʻamalologa, faʻapolopolo o faʻamatalaga ma gkl. E tusa ai ma le faʻapipiʻi o tekonolosi, o le faʻamamaina o loʻo faʻapipiʻi i totonu o le fanauina o papatusi taua e mafai ona iloga i luga o le auvae. O le mea e sili ona masani ai i le faʻatulagaina o le taualuga o le faʻaaogaina o le fale mautotogi nai lo le taula i le mea moni, e ui i le tele o le fusi o le Taofia le fuafuaina. O iʻuga o le faʻapotopotoga e mafai ona faʻaolaina pe na faʻaleagaina foi. O faʻailoga uamea namea, faʻamautu ma teuteu talaaga, faʻataoto mai totonu o pa, fola ma suʻi, e tatau ona faʻapipiʻiina i luga o se paʻu paʻu. E foliga mai o le faʻavae ma puipuia le tagata o le fale mautotogi mai le salalau atu o galu le talafeagai ma le pisa leotele. A leai, o le taualuga ma puipui o le a galue o se acoustic membranes.

Timeru Sheammov, faatonu mo le gaosiga o le le palota

O le isi tulaga: o tagata faigaluega na faʻapipiʻi faʻapipiʻi laupepa i luga o pa ma taluga, maeʻa le faʻauma ma fai atu faatofa. Ina ua maeʻa lena mea, sa faia e e na nonofo i fale, timuga faʻatoʻaga i totonu o le potu: Latou te totoina ni timema, moli, e le faʻatagaina ai le vai mo vai. E maualuga le suamalie i totonu o le potu, o le Gypsum mitiia le manaia, faalauteleina, ae o loo i ai se mea e alu. O le iʻuga o laupepa o loʻo feosofi ma gagau i soʻoga o le soʻoga. E tele na mataupu. Ina ia aloese mai ai, e manaʻomia le valaʻauina agavaʻa mautu faʻavaeina, e mulimulitaʻi tulafono mo le galulue ma le HCL, ma mulimuli ane faʻatagaina le masani masani o le vevela ma le salafa o le potu.

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 27.

"Eurasia"

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 28.

"Eurasia"

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 29.

"Eurasia"

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 30.

"Eurasia"

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 31.

"Eurasia"

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 32.

"Eurasia"

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 33.

"Eurasia"

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 34.

"Eurasia"

27-34. A maeʻa le faʻamalama malifa, e manaʻomia le faʻaaogaina o le susu-teena Gkc. Latou te tumau ma tagata o latou lava-diew po o le pa. O le a mulimuli ane, e taua tele le faʻafesoʻotaʻi o pa ma le kulimi e leʻo se mea e faʻaleagaina, o lona uiga, o le saʻo o loʻo iai ni tau ma le fufusi i nofoaga o le faʻamalama i le faʻamalama i le obra. O le faʻasologa o le mauaina o le mea lea e faʻapea: O le faʻamalama faʻavaʻa e puipuia i le faʻapipiʻiina o le lipine (27), o le digwall o loʻo faʻaputu i le eleele (29), o loʻo faʻamalosia ai le fanua ( 30-31) Ua tuʻuina ma le faaeteete; uamea tulimanu (32) faʻapipiʻi i luga o le pito i fafo o le twitter toew (33). Ua sauni le la susulu (34).

Suia minus i luga o le

O i latou ua uma ona faʻaogaina glcs e ogatasi o puipui ma taualuga pe naʻo le faia o lenei mea, e foliga mai e ono faʻailoa mai ai se tasi o le sili ona manino ... e le o le mea e faʻapipiʻi ai. O le mea moni o le ata o le tusiga o le mea o loʻo faʻamau ai laupepa, faaitiitia le tele o le potu. O le ata fou o le puipui e mai le faavae a le itiiti ifo 4Cm, ma le leiloa o le eria mo le potu, o le Metro Stations o 20m2, o le 0.5 M2.

Faʻafefea ona liliu lenei misus i faʻaopoopo? Faigofie: Faʻavae le faʻaaogaina e faʻaaoga ai le uaea mo le nanaina. I le tulaga, e sili atu le faigofie ma le tele o le faiga e faʻafaigofie ai le umi lava ma le loto tele o puipui (e ala ile uaea ma tapuni mala. I se faʻaopopoga, o le vaʻalele o le ea i totonu o le septum faʻatasi ma laupepa o le faʻamamaina o le leo o le leo o le leo ona o le faʻamalosia o le ossissis o le suauu. Afai e te faʻatumuina le avanoa avanoa o mea gaʻo, o le leo leaga o le leo e sili atu faʻateleina.

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 35.

"Knaufi"

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 36.

"Knaufi"

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 37.

"Oloa Saint-Goben oloa oloa Rus"

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 38.

Ata i. Emelin

35-36. O le lelei GLC malepelepe i luga o le faitotoʻa faitotoʻa, aʻo se lamolemole lamolemole ua fausia.

37. O le fofo o le fofo na ofi - o le 'au mai le faʻaliliuga o ia lava, o le sui o le' ai i le va o puipui ma le taualuga. O galuega e faia i le vevela vevela (e le i lalo ifo o le 5 sekone) ma le le fiafia. I lalo o le ata mulimuli ane, o se maumau fatu o le laualuga o le uma laina e tatau ona faia.

38. Vaeluaga ma nofofua-Fiemer Term:

1 - GLC;

2, 4 - O faufautua;

3 - lava-tapping stew;

5 - Faʻatulagaina;

6, 7 - faasee ma lipine e faamautu;

8 - Toavea;

9 - RIBBON Chapraofting

O le isi mea manino: I luga o le puipui poʻo se vaega mai GLCS ma se faʻavaʻa mamanuina e faigata ona tautau se fata, faʻapipiʻi le vaega tonu o laʻasaga i le mokesi saʻo. O le faʻatagaina o le avega i le 1m2 lua-vaega o vaega o le HOK e le sili atu nai lo le 65kg. O le toe faʻavasegaina "," Momepao taula. Faʻatapulaʻaina e matuia, ae o loʻo iai le ala.

A faʻailoa mai le puipui, e mafai ona e faʻaaogaina le faʻapipiʻiina o le gcl o le gcl o le gcl o le gypsum kelu. O loʻo faʻaaogaina saʻo i luga o le piliki ma se vaega mautu ma le mafiafia o le 10-15mm. E faʻatumuina uma le le masani ai, ma o le gaʻo mamafa o le mamago e maua ai le lamolemole lamolemole. O mea lelei e manino: E le leiloa le aoga numera tasi o le sikuea; O le gatasi mafiafia e tusa ma le tutusa ma le tulaga masani o le tulaga o le tino - 15-20mm. E le tumau pea e le aofia ai le gaogao mo iniseti, ma i le atunuʻu - mo rodents. Galuega e sili atu le vave. O le mea moni a le mea moni - e mafai ona e faʻaaogaina le faʻamalosi o le puipui. Ae o faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia ai o le tele o tagata matutua e le faʻavaveloina e pulea lenei tekonolosi, talu ai o le galuega faʻavae e sili atu ona masani ai ma faigofie tele.

Leaga fetuutuunai

Plasterboard - o se mea moni na maua mo tagata alolofa i fausaga lavelave fausaga fausaga ma pa ma le taualuga. E foliga mai ua fai sina meaai taumafa, ma Mogato, e sili atu le faigofie tele. O le faʻasologa o gaioiga o ni tala: o le itu o le laupepa, o le a mulimuli ane punou, tiʻetiʻe ma se uʻamea uʻamea ma le uʻamea. O lenei mea faigaluega e avea ai ma pue loloto ma matala ai le pores o le autu. Ona tuu lea o le laupepa ma se vaalele-togafitia i luga ma le punou poʻo le pulumu, ofu i le vai i le sami atoa seʻia taofi le pamu. E manaʻomia le faia pea o lenei mea: A pa'ū le vai i le itu faʻafeagai o le atigipusa laupapa, e mafai ona iai i se lautele. Nai Lonoa, o mea o loʻo tuʻuina atu i le itu taumatau, faʻalelei ma tuʻua ua matutu atoa. Ma le mea mulimuli, o le ua afaina ai le curviluriar elemene

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 39.

Ata i. Emelin

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 40.

Ata i. Emelin

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 41.

Ata i. Emelin

Manuia le fefiloi: Cardboard ma Gypsum!
Ata 42.

Ata i. Emelin

39-42. O le tipiina o le GCC, e tatau ona tuʻu i luga o le laualuga i luga, o le laina ma le naifi ma le pito i luma o le cardboard conter ma se vaega o le laulau ma foaʻi I le laina gatasi (40), pe a uma le tipiina o le cardboard i le pito i tua o le itu o le laupepa (41), e faʻagaʻetia ai, o loʻo lamolemole, e aunoa ma ni pupuʻu (42).

I mataupu faavae, soʻo se tasi nofoaga e mafai ona punou ai, ae i totonu foʻi o ni tapulaʻa. O le mea lea, o le pipiʻi o se laupepa o le 9.5mm mafiafia i totonu o le susu o le 500mm, ma le mafiafia o le 12.5 mm e 1000mm. Kamupani "Knaufi" i le 2010 Na amata ona maua ai se faʻailoga faʻapitoa ma le mafiafia o le 6.5 mm, ua fuafuaina e fai ai ma isi auala. E mafai ona e galue ma le Sam, e aunoa ma le faʻaaluina o taimi mo pu ma faʻaopoopoga faʻalelei. Na susu tele le sitaili o le pupuʻu o le pupuʻu - 300mm, mamago-1000mm.

I le tini o le laina e tuusao

Ina ua maeʻa le faʻapipiʻiina o le taualuga poʻo se vaega poʻo le puipui o le pamu, o le laualuga o le digwall ua sauni mo le faʻamaeʻaina uma: pisia poʻo le faʻapipiʻi o le puipui. Muamua, o soʻotaga e latalata mai: Latou te totoa, o loʻo taufaʻatumauina le faʻamau faʻamalosia ma tuʻuina se isi vaega o le Tufuga. O tulimanu mai fafo o puipui, faitotoʻa o le faitotoʻa ma faamalama o loʻo puipuia e le auvae uʻamea uʻamea faʻamatalaga e faʻapipiʻi i luga o le punou.

Toe Maua mai faʻamatalaga faʻapitoa o loʻo aiaia ai mo nei tapulaʻa o puipui o puipui o puipui o puipui ma le faʻasolosolo o le sima ma le faʻaupuga o le maualuga o le potu poʻo le umi o le maualuga o le potu. O suiga o faamalama ma faitotoʻa faitotoʻa e le tatau ona sili atu nai lo le 1mm i luga o le 1m maualuga poʻo le umi ma leai se sili atu nai lo le 3mm i luga o le faʻamalama poʻo le faitotoʻa. O le faʻaumaina mulimuli e faʻalagolago i le ituaiga o mea teuteu teuteu. Aemaise le saunia lelei o le faavae mo le vali: E taua le mautinoa e le gata i le leai o le spinsics (prodis), o le le mautonu mata. E ausia lea mea ma le fesoasoani i le atoaina o le faauma atoa o le puipui puipui ma pine. Lelei le iʻuga o le a mautinoa pe a e molia uma le galuega o le sili ona agavaa faʻamaufaʻailoga faʻamaumauina.

O le mea ua saunia e tusa ai ma faʻaiuga o le suʻesuʻega o le aufaitau i luga o le upega tafailagi "faia ai manatu fou"

O le au Faatonutonu o le Kamupani Arutt, "VoMa", "Euuta", "o Knaufi", "le au paia-Golds oloa hass", NMC mo fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili