E i ai le moa!

Anonim

O le tekonolosi o le fausiaina o le faʻateleina o le faʻauiga i le faʻaumaina o le fausiaina o le fausiaina o se pipi o le 6 m. Ua mafai ona foia ma auala e foia ai

E i ai le moa! 12591_1

I aso tuai mo tagata Rusia, e leʻi faigata ona ave se faapaologa fou, o seona poʻo se patu i le tagata. Peitai, sa i ai ni fofo faapitoa sa lelei mo le masani masani o faʻamaumauga laupapa faʻapipiʻi e le mafai ona talosaga i le faia o se fale o onapo nei. I le taimi nei, ma o nei fale i nisi taimi e faia vaega, talitonu ia e faigofie. O le iʻuga e foliga mai e tele le tuʻimomomoina.

Soo se tasi o loʻo i ai i le tasi taimi o loʻo i totonu o le atunuʻu taulaga o loʻo i lalo o le fausiaina e le mafai ona maitauina o loʻo matou maitauina i le fale i le fale muamua, ona mafaufau lea pe faʻafefea ona tosina le faapaologa. E masani lava, a maeʻa ona faʻamaufaʻailoga se fale fou, e leai se mea inu i luga o le fogaaga, pe a le o lona mafaufau. O LE MEA E FAI, A maeʻa galuega mo le mamanuina, e le mafai i taimi uma ona manatu i ai i taimi uma lava i le lumanaʻi olaga i fafo atu o le taulaga. Ae sili atu ona tele taimi o le manaʻomia mo se faʻalauteleina mai ia i latou na mauaina le fale faʻatumu ma taumafai e faʻafetaui e tusa ma a latou talosaga, o le afiafi leaga.

E i ai le moa!
Ata 1.

Tusiata k. Khmyz ata k. Manko

E i ai le moa!
Ata 2.

Ata V. Crigoriev

1. E lelei le ulufale atu i se faʻaopoopoga i foliga o se fale, ae le o se galuega faigofie. Sili atu ona totogi i le poto faapitoa tusiata

2. Iloilo le faaputuga o eleele, i nisi tulaga ua lava lea e ave ai le lelei o le loloto o le 1 m

Vaitau

I le faʻataʻitaʻi, "faʻaopopo" e foliga mai e tusa ma le 80% o fale o lea atunuʻu. E le gata i lea, i nisi o tulaga, o le fou na fausia o se mea lelei, ma isi e le manaʻo e o atu ma le fale, faʻataʻitaʻiina "i luga o" luga. O nisi taimi, ona o iina e tele lava o ni gau i puipui o puipui. Aisea e tupu ai lenei mea ma pe faʻapefea ona aloese mai faʻafitauli? Tatou taumafai e fuafua i se faʻataʻitaʻiga faapitoa. O le valu o le matou tala o le le faigofie o le tasi pogai, o le au faitau tumau o le mekasini "Ivd" na fai mai. O lenei tala na amata 3 tausaga talu ai ...

O ia o le geologist

Ua ia te oe le avanoa e tutoʻatasi ai le a le ituaiga eleele i luga o lau vaega e le o faʻaaogaina (vaivai) poʻo le malosi. Faʻasolo e faʻalagolago i le seti o mea: o ituaiga o eleele, poronity, vai, o couys, o le tele ma le oneone), o le tele lava mai le vai), ae lava e masani lava mai le tulaga o le palapala vai. O lenei faʻailoga e tatau ona fuafua i le tautotogo, i le taimi lava na ou oso aʻe ai le eleele, poʻo le tuai o le tautoulu (i le kamela leai se uiga e leai se uiga). O le suʻega lelei e mafai ona tuʻu le togalaʻau lanu enaena. Afai e foliga mai o le vai i lalo ifo o le 2m mai luga, le eleele (seʻi vagana ua le o le salu oneone poʻo le oneone) e tatau ona manatu e faʻatapulaʻaina se tasi.

Na miti le tasi aiga mo 34 le aiga i le tele o tausaga e uiga i le atunuʻu ma saili le talafeagai filifiliga i le atunuʻu o le atunuʻu o fanua. Na maua Yves! Lenei o ia, o le tele-faʻatalitali i uta: Kiev Alatele, 50km mai le Moscow Ring Road (Iunivesite o loʻo soifua ai, o le taʻavale o le 12 eka, a 97m piliki fale pusa. M-Ioe ... Ou te leʻi manaʻo e fesoʻotaʻi ma le faʻatiga. Ae matua matagofie le tau na faia ai lana matafaioi, ma na faia foi le faaiuga. O le aso i le aso na sosoo ai ina ua maeʻa le mamanu o le feoaiga i luga o le pito i luga o le pito i tua o le pinira. O le ave i totonu o fale faʻapipiʻi i se tulaga lelei, e ui ina tu le fale e tusa ma le 5 tausaga pe a aunoa ma faamalama ma faitotoʻa. O puipui na fai o se lua-vaega fausaga (mai le auala, faʻavasega o feagai ma piliki, totonu o le taulaiga), ma latou te le manaʻomia i le taupulepulega. O le masonry, o le tulaga lelei o le mea lea e tatau ona manaʻo iai, fafo atu o le tapunia faʻapipiʻi. Mo le 2 tausaga na poloka ai le taualuga, sui le teuteuina o le fola atu o le fola ma pou fetuunai. E tumau lava le fausia o se faapaologa, ina ia aua neʻi manumalo i taimi uma e te ulufale ai i le fale "sitepu" o le faʻavae o le 50cm.

E i ai le moa!
Ata 3.

"PA-STRY"

E i ai le moa!
Ata 4.

Ata V. Kovalev

E i ai le moa!
Ata 5.

Ata V. Kovalev

E i ai le moa!
Ata 6.

"PA-STRY"

3-6. Ma le maualalo-tulai mai o le fausiaina i luga o le pamu i luga o eleele, o se mea e masani ona fausia ( 3. ), Burbiels ( fa ) ma le slab ( lima ) Faavae. Afai e magafagafa mulimuli ane fuafua e faʻapipiʻi se faapaologa, terrace poʻo faletaavale i le fale, i le tasi faʻamalosi tino, e 20-30mm umi mataupu ( 6. ). I le taimi mulimuli ane, o loʻo tuʻufaʻatasia e le au faʻauʻuina o le Faʻavae o le faʻalauteleina. Ae ui i lea, o le malosi o le monolithic fausaga e masani ona mafai ona mautinoa

Na matou filifili muamua e faʻatumuina le Monolithic faʻamalosi sima sima ma le mafiafia o le 140mm. Sa usuina mai le tulaga pili ma fasi laupapa laupapa ma faapipii pou laupapa lea na avea ma lagolago mo le elima. O galuega uma na faia ai se mea a le lotoifale. O le mea na maeʻa foliga na foliga mai e matua faʻatuatuaina, fiafia le mata, ma e leai se mea na faʻaleagaina ai. I le taumalulu, na asiasi atu ai tagata e 'auʻaunaga i le atunuʻu i le tele o taimi ma na te leʻi matauina suiga i le sili ona leaga (ae ui i lea, o mea uma sa nana i lalo o le kiona). Ua oʻo mai le ogatotonu o Aperila na momomo i le vaitau, o le faʻaʻisia na aliali mai i ona luma. Le mamao mai le fale, o le iuga o le ipu siitia le itiiti ifo i le 10 cm, i le va o le faapaologa ma le fale o le va o le avanoa o le a le lautele o le itiiti ifo i le 4 cm. Faʻapotopoto faʻatasi ma le teuina o meaʻai ma pou ua lagolagoina e se faʻaaliga. O lona iʻuga, na matua mautoi ese mai le puipui, ua iloa foi le mimilo o le la afitusi. E moni, ina ua mautu le eleele, na toe foi le ogaumu i lona nofoaga, ae o le talepe na i le va o le marc, ma le ata na le toe taliaina o le liligiina o le muamua. ).

Ina ia foʻia lenei faʻafitauli, o tagata e ona e talosaga mai i le kamupani faʻapitoa i le suʻega suʻega ma toe faʻaleleia o fale maualalo. (Talanoaga o se tagata poto faapitoa ma le alu ese atu i le fausiaina nofoaga e masani ona maua i se tau- 2-4 afe rubles.)

O tagata atamamai o loʻo taʻua o loʻo faʻaalia ai le uiga o le iai o le tino, talu ai o le vaitau "luga ma lalo" o le a faʻaauau. O le mamanu o le a tatau ona lafoaia atoa ma toe fatuina. Na tatau ona ou faalogo i tala a le autau o inisinia na latou faalogo i mea leaga na faia na faia e le fale e aunoa ma se mea, e leai se mea e atagia mai ai lona pili?! "

O lea, i lenei tulaga (e pei foi, i le lofituina o le tele o le tulaga o lenei), o le autu o faʻafitauli ua avea ma filifiliga saʻo o le faavae. O le mea lea, ao lei faʻaauau le tala, seʻi tatou taumafai e mafaufau i ai ituaiga o faʻavae e mafai ona faʻaaogaina mo se faʻaopoopoga. O le faia lea o lenei mea, o le a tatou taʻitaʻia se faʻaeʻelu puʻupuʻu i le "Talaʻaga taua" o le fale-fale-fale.

E i ai le moa!
Ata 7.

Ata V. Crigoriev

E i ai le moa!
Ata 8.

Ata V. Crigoriev

E i ai le moa!
Ata 9.

Ata V. Crigoriev

7-9. Tele lava taimi, o le faʻavae o le malamalama malamalama e faʻalauteleina ai ( 7. ). I le taimi lava e tasi, puipui puipui e le maalomi 8, 9.)

Faʻataʻitaʻiga ma le mea sese

Mo se taimi umi, e lua ituaiga o faavae na puleaina i le maualalo-tuga o le fausiaina i le ogatotonu o Lusia. O le muamua-lipine, ma le ua tumu i lalo o le alavai loloto, aoina mai le sili atu sima o poloka o fale gaosi oloa (i le tele o mataupu o Monolithic). I ia faavae o faamatalaga, ma faigaumu o sui o se maelega faaonapoti ma le fale o le pito i lalo o le malosi o vaalele faifaatoaga na fausia. Ausetalia o le toaoni o le auupega a le taumafanafana o mea e tuʻuina a latou talita ma logs i luga o "nofoa". O le mea moni, o le sili lea ona taua lenei o le faʻavae o le faʻavae. O le ata o lenei faʻavae e matua faigofie lava: o poloka lava lea e tutusa, poʻo ni vai sili ona leaga, pe sili ona leaga, o loʻo tuu ai togitogiga togi i luga o tulimanu o le fale.

I le faaiuga o le 80s 80s. O le luasefulu o lenituri, ina ua uma ona faavaveina le manatu o le tino o le tino. Peitaʻi, o le tau o le fausiaina o ia faʻavae na matuaʻi maualuga (e tumau pea i le taimi nei). Na aumaia foi i lenei faʻaiuga, e le mafai ona mautinoa, aua le faʻamaonia le mautu o le malamalama maualalo-o fale. O le mea moni, i luga o puipui o le Faavae o loʻo iai ni malosiaga o le manogi o le paʻu, e maua ai le fiasefulu o tone mo le 1 p. Sa le mafai e le avega ona, ma le uta na faia e se fale maualalo tele e le mafai ona paleni le ituaiga ona avega mama. O le monolithic faavae ma o puipui o le Trapezoidal vaega ua maeʻa ona faʻasolo manuia i nei malosiaga: Latou te mafiafia nai lo le pito i luga (i le zero faʻailoga). Ae ui i lea, pe a fausia i latou, o le tau tele o le fausaga e faʻateleina e seisi 30-40%. O le fausiaina o lipine o le loloto pito i lalo o le loloto e naʻo pe a fai o loʻo faamalieina le fale i lalo o le faʻavae, poʻo le eleele o le eleele.

Agai i luma o le 90s. Fanau mai, sa vave ona mauaina le tele o lagolago ma o le mea moni na maua ai le aloaia aloaia i le fale teritori fale (TSN MF-97 mo le manatu o le fusi. O le loloto o lona suamalie e itiiti ifo nai lo le alavai loloto - masani ona o le 0.3-0.4.4 m (i le pito i lalo o le pa), ma le maualuga o le puipui e le afaina ai i luga). O le faʻavae o lenei ituaiga e taʻua o le opeopea, pei ona i lalo o le faʻamalosiʻau o le frosty poroter malosi latou te faia ai le taimi o taimi i luga. O na faʻavae e tatau ona faʻamalolo ma le faʻaeteete. Mo lenei, ia le itiiti ifo i le lua sifi o loʻo faʻamalosia ai le faʻailoga o le lua pe tolu papa ma se lapoa o 8-12 o taʻitasi. Ina ua faʻapipiʻiina, o le faʻavaʻa e fesoʻotaʻi ma uaea poʻo le maata, ma o le faʻafefe o le faʻamalosia e tatau ona le itiiti ifo i le 1m. I luga o talafatai ma pulupulu i lalo o le vaega o le faʻavae, o le aluga o le oneone o loʻo puʻeina ai oneone poʻo se oneone o le 20-40cm e faʻateleina ai le malosi o le 20-40cm e faʻateleina ai le malosi o le eleele.

O lenei fofo sefe taimi ma o lona uiga. E lautele (e talafeagai lelei ona fetaui lelei mo fale ma le masonry, tipiina ma pa puipui-lotoa puipui). Ae ui i lea, e tele ana vaivaiga. E masani lava, ona o le laulausuaiga o eleele, o le povi povi powery poroder pule amio le talafeagai, ma o se taunuuga, o le tasi o itu e malosi. I le tautotogo, e foliga mai o mea uma o iai. E ui i lea, i le tele o tausaga, o toe foafoaga i le uati e atiaʻe ma taʻitaʻi atu ai i foliga vaaia o mea taua ma tauemu i puipui. E faʻapea foʻi le tulaga o le Legan o le avega o le uta E le gata i lea, o le faʻataʻitaʻiga na faʻaalia ai e matua faigata tele ona maua le tumau faʻatusa o fanau na faʻaaogaina na o se lima mea faigaluega. O le ata o loʻo faʻateleina ai manaʻoga mo le lelei o sima: O le paluga e tatau ona fefiloi uma, ma o le malologa i le taotoga (tusa lava poʻo le po) e sili ona manaʻomia. O le mea lea, aunoa ma le faʻafiloi a Mini Correte, e le manaʻomia le faia e aunoa ma Mini, ma e sili atu le faʻatonuina o le manaʻomia o le suavai o le suavai.

E i ai le moa!
Ata 10.

Nes.

E i ai le moa!
Ata 11.

Nes.

E i ai le moa!
Ata 12.

Nes.

10-12. Sili ona lelei mo se laupapa laupapa-kolisi pe sikulu faaputuga. A o le tulafono, o le mamao i le va o koluma ua teuteuina i le bandwidth. E mafai ona i ai Lattice ( 10 ) pe mautu ( sefulu ma le tasi ). Ae ui i lea, o nisi o faʻamaumauga ua faʻatagaina oe e te tuʻua le faʻavae o le avanoa ( 12)

Faatasi ai ma floating lipine i luga o le pamu ma vai vaivai vaivai i le 90s. Na latou fausia (tusa lea o le tele o) faaputuga faavae. I le taimi lava lea e tasi, e masani lava, e aunoa ma ni meafaigaluega faʻapitoa, ua uma ona faʻaaogaina se pu tusi tusi o le pu i le alavai loloto ma le 1-3M (faʻalagolago i le avega). Na faʻapipiʻiina e le Woods le faʻamalosi tino ma le faʻamalositino ma le sima (maualalo-tech version o le boronallow faavae). Faatasi ai ma le maualuga o le eleele vai o le eleele faʻalavelave i le faʻatumuina, faʻaaogaina ni oloa sima faʻamaonia, tumu i sima o le sima ampis paipa i.d. O pito o pou o pou o loʻo fesoʻotaʻi i luga o le lalolagi na fesoʻotaʻi ma faʻamalositino fusi, poʻo le randbalka. I se faʻataʻitaʻiga, o faʻavae na faʻavae e leʻi faʻatagaina ai le faʻamoemoe na atofaina mo i latou. Ina ua uma, ia fai se tusi lanu enaena enaena pupuʻu ma lamolemole puipui e faigata tele, ma le tiʻetiʻe poʻo le punou e tau atu i le tele o 'olo o le afu i luga o le pou. O le loloto o le foliga tutusa o le ofugaga sa masani lava, leai mea e maua ai le ola, na le mafai ona ausia le malosi talafeagai o le sima. O le manogi sa masani ona lafo i luga o le eleele pe i luga o oneone oneone (o le mea moni, e tatau ona ia faalagolago i faaputuga faaputuga) ma le sili ona taugata i totonu o le lipine.

O le a le vave atinae tagata atinae e tatau ona iloa le tele o mea i luga o le tele o eleele, o loʻo avea ma faʻavae mai le faʻamalosia sima o fale gaosi oloa na manaʻomia. Ona o le loloto o le loloto o le le mautonu (e oʻo i le 5m), o na mafuaʻaga e le afaina i malosiaga o le frosty efuefu. O loʻo ia te i latou foʻi se malosi tele ona o le anoa o le pito i fafo o palu ma le eleele (o le-valaʻau o loʻo tautau palu, pei o faaputuga-lapoʻa, eleele. O lenei ituaiga vaitau o le taimi na tei ai i le olaga umi o le fale ma, e ui i le tau maualuga, e faʻamaonia ai lona tamaoaiga. O le umiaina o fale-fale i le aso o loʻo faʻateleina ai ni faʻavae mai le fao.

I le amataga, o le sefulu tausaga i le taimi o le fausiaina o eleele faafitauli na mauaina le lauiloa o faavae faavae faavae faavae. E moni lava latou te manaʻomia se taulaʻiga taua o le sima lea sima ma faʻatinoga, ae faʻatagaina oe e faʻaola i eleele ma le maelega ma le filiga. O loʻo iai le vaega o loʻo iai fale o lotoa i lalo o ogaumu o le eleele ma le mea lea e le aofia ai gaioiga o fale o fale. E tatau ona maitauina o faʻavae i le tulaga o le le-vae (e oʻo i le 200mm) o papatusi mafolafola ua fuafuaina mo puipui mama i luga o pa puipui, laupapa, laupapa, ogalaau, laupapa, ogalaau Mo le fale o piliki po o sima, o se sili atu faigata mamanu ma le malosi o ivi asoaso ma le maualuga o le 300-400m e manaʻomia.

E i ai le moa!
Ata K. Manko. Tatou fesoasoani i le faavae

E mafai ona feagai ai ma le malosi o le pa malosi ma pe a uma ona fausia le faavae. O le loloto o le muamua o le eleele o le a matua faʻaitiitia lava, pe a fai tatou te faʻamafanafanaina le 'aiga o le taeao, moe i lalo o le faʻavae o le omea ma le mafiafia o le 20-30 cm. E oʻo lava i le sili atu le lelei o le paʻu o polytarthane o le vai (2-3cm). E fesoasoani foi le aveeseina mai le faavae o le timu ma vai liusuavai. Matou te fautuaina oe e faʻatulaga se mea sili atu le alavai i luga o le vaaiga ma maua ai oloa mai le taualuga i se faʻapitoa lelei poʻo le le aoga i lalo (a itiiti mai i le fale).

O ni nai upu e uiga i le tau o le tau - o le mea moni, i le taimi nei. O le Monolithoc Ribbon Foundation o le loloto o le loloto ma puipui o le 2000mm maualuga (aofia ai ma le iunite faavae) ma le 400mm lautele i le aso o le a tau i le aso 16-24 afe. Mo le 1 p. m. Opeople libbon poʻo le faʻavae faʻavae o le a sefe o le a sefe i mea ma galuega 2-2.5 taimi. I tua o le faigofie scb faʻavae (e aunoa ma ni mea pueata) o le a tatau ona totogi pe tusa o le tele o le lipine loloto. Ae ia e amanaia le tamaoaiga i luga o le pito i lalo o le pito i lalo, o le muamua o le a tau 15-20% taugofie. O faavae sili ona taugata o le foma-scorging: mai le 27 afe rubles. Mo le 1 p. Mrralka. O lenei, o le fausiaina o pulupulu suamalie faaputuga e iloga e se tau talafeagai - mai le 8 afe o rubles. Mo le 1 p. Mrralka.

Matou te manatu-Gadam

O lea, o mea uma e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua: opeopea (slab ma lipine laiti-palu) ma tumau (lipine). O le mea muamua e fai ai le taimi o gaioiga, o le ammonome o lea e faʻalagolago i mea nei:

aemaise o eleele i le lotoifale;

O le aʻea o foliga o se vaitau o le malulu (timuga o le tautoulu, faʻapea foi ma le faʻamaoni ma tamaiti aʻoga taumalulu fesoasoani i le eleele oti);

Avega na faia e le fale;

Avanoa / leai se fale o le vevela.

O faʻavae e le o faʻavaeina o ia Ocsillables e le o se mea, e peiseai o le faaputuga-scoreang, i lalo o avega mo le 2-3let (ma o nisi taimi lava e faʻapipiʻi ai. Valoia le feololo o feololo o le lua igoa o faʻavae na faʻavaeina e toetoe lava a le mafai (tusa lava pe e aofia ai pe latou te aofia ai le tasi vaega pe eseʻese). O nisi o tulafono lautele ma mataupu faavae, o le mulimuli lea o le a mafai ona maua ai se ola mama atoatoa o le fale ma se faaopoopoga.

Sili atu le mamao nai lo le mea. Ole tele o tagata polofesa fautuaina o loʻo avea le faavae o soʻo se faʻaopoopoga, aua ua le mafai foi ona faʻamalosia le alu ese i le taimi o le solomuli. O lenei, o le iai o fesoʻotaʻiga malosi ma le fale tele o le a taofia ai le solomuli, ma o lona iʻuga, e mafai ona tautau le faʻaopopoga, e mafai ona tautau i le puipui o puipui. O le mea moni, o le a manaia le ki le fou faʻavae, faʻatali le 1-2 tausaga, ona nonoa lea ma le taula ma le uaʻu i ai, ae faʻataʻitaʻi le faigata ona faʻatino.

O avanoa o le faʻaopoopoina ma le fale vaʻaia e fautuaina e fesoʻotaʻi ma tau galuega, pe afai o loʻo iai le nofoaga i le solo. E toetoe lava a le mamafa i le galuega faatino o le palapala i luga o le malifa, ona o lea o se faʻaopoopoga e toeitiiti lava ona solia ese mai le fale. Sili o mea uma i le tulaga o le faʻatupu o se faʻamalosia faʻamalosi o se faʻavae fou e faʻaseʻe uma lima i totonu o pu, ae faʻasolosolo i le puipui o le faʻavae tuai. I le pito o le au toʻotoʻo, e manaʻomia le tipiina i totonu o filo ina ia maeʻa le sima ma faʻafefeteina le fofo e aumai ai i nai toniga fou mo o le mea tuai. O lenei metotia e tatau ona faʻaaogaina i le taimi nei pe a uma ona suʻesuʻe se upega tafaʻilagi se nofoaga tuʻusaʻo se fomaʻi.

E i ai le moa!
Ata 13.

"Tautua Auauna"

E i ai le moa!
Ata 14.

Nes.

E i ai le moa!
Ata 15.

Ata V. Crigoriev

E i ai le moa!
Ata 16.

13, 14. Uʻu Pipi Faʻapipiʻi e faia mai le mafiafia o le mafiafia o paipa ma se lapoa o le 60-140mm ma faʻaaogaina ma le loloto o le 1.5-4m ma le loloto poʻo se faʻapitoa Faapipiiina. O le tausia o pito o le faaputuga o le pamu o le fusi mai le auala, o se fata faitaulaga, poʻo se faʻasologa o le faʻata e faʻaosofia ai le ranbalki galuega

15. Taofia se masini Seam:

A- le mafai ona suposao le faoa faamalosi (nofoa fola);

B- E- gapota'pe pa (iramine);

faaititia;

G-Mokesi Sprexed Pins e puipuia ai le le fiafia

Tuufaatasi tutusa ma lena. Ua matua manino le faʻatagaina o tupe e sefe ai tupe a o faʻatuʻia ai le faʻavae mo sina vaega laititi ma malamalama le paleni. O sea avanoa o le tulaga o le tulaga o le Primer (Faʻataʻitaʻiina o loʻo faʻaalia ai le tele o ituaiga tuʻufaʻatasi e mafai ona faʻatino i luga o eleele vaivai ma le ogatotonu o eleele). Pe a pa le palapala, e sili atu le galo e uiga i le teuga. Afai e tu le fale i luga o le faavae o le faʻavae i lalo ifo o le alavai loloto, e manaʻomia le faʻavae o le vaega lava e tasi (tumau), e le o le tutusa ituaiga. E sili atu le faigata ona fatuina se mautu "faaopoopo" i le Faavae Faavae. O le Faavae Faʻavae e masani lava e le talafeagai mo se malamalama e le toʻafilemu, talu ai o le sili atu o lona vaitau o le vaitau o le a matua tele. Afai o le fale autu o loʻo malolo i luga o le ogaumu ma tautau i le taumalulu, e aoga e fausia ai se faʻaopoopoga i luga o se faʻavae mautu. AES le faavaeina o le fale o se lipine, e alagatatau ona taialaina e le tulafono lenei.

Paleni Taumafai e faʻamautinoa o loʻo i luga o le uta patino i luga o le faʻavae o le faʻaopoopoga i le faʻailoga lava e tasi mo le faʻavae o le fale. O le avega faapitoa na gaosia e le fausiaina e mafai ona fuafuaina tutoatasi. Ina ia faia lenei mea, e te manaʻomia se aofaiga o le faʻavae, puipui, o loʻo mamafa ma taualuga (faʻaopoopo isi 10% mo le faʻavaeina o le faʻavae o le maulalo.

Fesootai faʻafesoʻotaʻiga

I le faʻailoga o faʻavae o faʻavae faʻatulagaina taui taui. O nisi taimi e valavala ai e ala i le tali a le fale talimalo o galuega, ae e sili atu le faʻaaogaina o mea e le mafai ona faʻapipiʻiina le palasitika: Douppyobil, lino.

O le taui o loʻo faia foʻi i le va o puipui o le fale ma se faʻaopoopoga o loʻo lata ane. Muamua e tatau ona e tuua se avanoa o le 20-50mm. Faʻatumu naʻo le pito i fafo o le faʻaopoopoga. Mo lenei, o le faʻalumaina o paotane ma minerale fulufulu e sili ona fetaui lelei (polyirethhane e le tatau ona faʻaaogaina). O le faʻamalosi e puipuia mai le susu ma le fesoasoani a startaid o lotoa Sikasil (International Stmages Sika), Sazeisst (Sazi, Lusia). A le o le ausa ma le faʻasusu o le vai gaosia e le dupont (USA), o le le atoatoa (Siamani) i totonu o le archetnik.

Ala, i lenei auala e le mafai ona tuʻuina le faʻatasiga "taualuga" poʻo le "taualuga". O le taualuga i luga o le Veranda e sili atu ona aoina ina ia avea ma tutoʻatasi (e le fesoʻotaʻi ma se pa poʻo se fale o le fale) o le o loʻo latalata mai o le bornices pa, e alu ese ai le kitaraina o le pranise lea. O se moli moli i luga o le poletitosotau, i se isi itu, e sili atu le "tautau" i luga o le pa o le fale, e aunoa ma le lagolago i polaga po o isi vaega o le lautele.

E i ai le moa!
Ata 17.

Ata V. Crigoriev

E i ai le moa!
Ata 18.

Ata V. Crigoriev

E i ai le moa!
Ata 19.

Ata V. Crigoriev

E i ai le moa!
Ata 20.

Ata V. Crigoriev

E i ai le moa!
Ata 21.

Ata V. Crigoriev

E i ai le moa!
Ata 22.

Ata V. Crigoriev

E i ai le moa!
Ata 23.

Ata V. Crigoriev

17-23. I le taimi o le fausiaina o le faapaologa, o le lipine faavae na lafoina i totonu o se pepa laupepa ( 17. ). Faʻamalo le faʻamalosi tino tuʻutuʻuga, lafo i le lipine lagolago ( sefulu ma le valu ). I luga o le ogaumu tuʻu i fafo atu o le piliki sitepu o le faapaologa ( sefulu ma le iva ). Na latou pepelo o lo latou maʻa masani e faʻaaoga ai le glue "Unce Cynt" ( lua sefulu ). Na leiloa le sima sima. Tuu antippitic laina ma faatulaga le fola o le fale laupapa 21. ). I le nofoaga i luma o le poletito, o le oneone oneone ma le maualuga o le 15 cm na faafilemu ma sa siʻomia, faʻaaogaina o se auala kalama mo le faʻamalosia ( 22. ). Fausia Na ( 23.)

Toe uma

Aua neʻi galo ia tatou toa. Ina ua uma ona latou tiga ua ootia a latou tofotofoga, na pei o le eleele i luga o le tau ma vailii, o le, o se tasi o le sili ona vaivai foi. I le faavae o le fale, e iai ana mea e sili ona moni na te aumaia ai se tusi faʻavae taulia. Na aumaia i fafo o le fale o loʻo faʻamoemoe i luga o le monolithic lipili ma le lautele o 450mm ma 800mm maualuga.

E faapena foi tagata atamamai e fai se faavae ma faanosese-fusi, ma le itulagi e tasi, ae peitai, ua faaitiitia le lautele o le puipui i 150mmm. I le uma lava, o le faavae o le portitor i lenei mea na aveina i lalo ifo o le faavaeina o le fale, o lea na tatau ai ona i ai le vaega o le lagolagoina o le eleele.

I le va o le fou ma tuai fanua na avea ai se taui taui o le lua vaega o tioata. O le lipine na aveʻesea le 100mm i luga o le zero le tulaga, ua tuu i totonu o le kapoti mai le crubbroid, ma luga o le lafo o le sima sima.

O le taualuga o le faapaologa "ma tautau" i se auala faamafanafanaga metotia, faamalosia i luga o le puipui na potopoto ma le malosi na potopoto ai faatoaga. O pou o totoe, ae na o le sili ona teuteu vaega (o le taulaga e le tuuaʻia ai i latou).

Ia faʻaititia le faʻavaeina o le palapala i lalo o le faapaologa, o le tulaga i luma o le maʻa masani ma tuʻuina atu i luga o le maʻa masani, na faʻatulagaina le faʻasalaga i luga ole lotogatasi. O le isi taumalulu o le tau na matua le lelei lava: 'Ave sui i le malosi malosi. Ae ui i lea, o le tautotogo tau e aunoa ma le le fiafia e ofo ai. Lenei faʻamaonia o le saʻo o le filifilia filifilia fofo.

Faʻateleina Tau o Tau * O se faʻaopopoga i le fale o le indoor poʻo se vaega o le 6m2

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Geoligical ma geodetic galuega seti - 7500.
Lalolagi, oneone Tillow masini seti - 3000.
Galue galue seti - 12 500.
Galuega masone seti - 3300.
Galuega carpent seti - 3700.
Taualuga seti - 6900.
Atoa 36 900.
Apalai mea i luga o le vaega
Oneone, fetaui lelei, auala o le auala, malosi sima seti - 12 800.
Piliki mumu 270 PCs. 28. 7560.
Maa oneone-plate mafiafia 20mm 16m2. 400. 6400.
Laupapa, taualuga seti - 5230
Alavai alavai (pe + kapeta stevinzed) 7 o. M. 840. 5880.
Atoa 37 870.
Atoa 74 770.
* Na faʻataunuʻuina le iloiloga talafeagai e aunoa ma le amanaia o le sipela, feaveaʻiga ma isi tupe faʻaalu, faʻapea foi ma le polofiti a le kamupani.

Faitau atili