E pei lava ona toe fanauina

Anonim

Filifili le lanu lanu o le faletaele e fuafua i le ituaiga o uiga ma uiga. Fa filifiliga mo le fuafuaina o nofoaga malolo o le soneca, vaivai le tagata faigaluega, fagatuaga ma le sili ona lelei

E pei lava ona toe fanauina 12592_1

Faletaele - tele potu. Ma, e tatau ona ala i luga e se tagata, fiafia, mautu uiga lelei. Uewer, e tatau ona fai le filoʻuga faafeagai e faʻamalieina ai le toʻafilemu. O le mea lea, e taua tele le faʻatulagaina ina ia e te nofoʻoto iinei i soʻo se taimi o le aso.

E mafai ona savali le faletaele, e pei o Kaisara, lea e matua mataga na manumalo ai pe a na le toe mafai ona toe faʻafoʻi i aso uma o le mana i le vai mafanafana. Poʻo le tele o le fale e sili ona aoga, pei o Cleopatra, o le na faʻaaogaina le ofoofogia o le manuia i aliʻi. O le manaʻo o lona taufaasese ua taua, aemaise, laʻau laʻau, tumu i popa atoa poʻo le fusipaʻu o Peace. O le taʻitaʻi o le Troural Revolution Jean Paul Natura o loʻo vaʻai atu i le faʻamaoniga o lana tusi mulimuli a o ia na taia e Charlotte Kord. Amuster Diecctive Agtara Christie na aofia ai tala tele, tumu i mea lilo, o loo taoto i vai mafanafana.

Tatou mafaufau: O le a le faletaele? E faʻapefea ona e tiaʻi? E faʻafefea ona mafai e le lanu ona fesoasoani i le faʻaaogaina lelei o lenei potu? E tusa ai ma le Falani Tusi ata ma le tusiata faʻamalosi tino, o le lanu lea o se malosi malosi malosi malosi: Ua mafai ai ona faʻaleagaina le pa, teuteuina ai, ia mafai ai ona toe gaoioi ma fausia se avanoa fou. I le taimi lava e tasi, o le malamalama ole areto na maua ai na lagona poo isi.

O loʻo faʻamoemoe e fausia se avanoa masani e mautinoa ai le toe gaosia o faʻafitauli masani. Na ia faapea e le gata i le Force omeatine ma ni auiliiliga, ae faʻapea foi ona faʻaaoga le lanu. O nisi taimi o le olaga foliga mai e leai se uiga o le faaleaogaina o le le lelei o lagona. Mafuaese, i le isi itu, o lagona o le sili atu ma le manuia manumalo. Aisea ua tupu ai lenei mea? Mo le tele o mafuaaga (lisi mea uma, e le mafai ona tatou iinei). Ae matou te matauina: Ina ia malamalama i le olaga o loʻo fausia ai e se tagata ia lava, o le tulaga ma le lanu o le faletaele e taua tele. Tele i totonu o le taeao o lenei potu o loʻo iai, e faia se nofoaga mo aso uma. O le a le soona faʻateleina le tala, ua mafai ai e lou lagona le lagona e faatatau ia i latou na maua i le fanau mai. Leitioa a fai mai tagata, alu ese mai le taele: "E peiseai na toe fanau mai."

Na faʻafefea ona e maua i luga o le moli ...

E i ai aafiaga faʻafiafia e faʻatatau i faʻafitauli o le ola ma le oti. O le faletaele e mafai ai e le mafai ona toe tuuina atu tuutuuga ina ia mafai ona maua nei lagona. Manatu oi tatou lava: O le a le faletaele? Tele taimi, o le tamaʻi potu, vai, vaivai le malamalama ... O upu na tatou fanau mai ai, sili latalata atili i le moni nai lo le mafai ona avea ma se mafuaʻaga.

O le mafaufau o mafaufauga e faasoa atu tagata mo ituaiga ituaiga, faʻamoemoe o loʻo latou o mai i lenei lalolagi, ma talitonu o le faia o le auala fanau e faʻamatalaina ai lo tatou amio mo le olaga. Aso Fanau Vavae e iloga ai le fa vaega. O le muamua fiafia ma malolo: O loʻo iai pea le fua i le manava, o loʻo ia mafanafana ma manaia. O le lona lua o le amataga o le fanau mai: osofaʻiga e sau, o le mea e te fiafia e suia e ala i le mautinoa. O faigata e foliga faʻafuaseʻi, ma o lo la mafuaaga e le tutusa. Tolu-pasi atu e le lautele auala. O se lagona le fiafia ua ausia o se apoge, ae i le taimi e tasi na te aliali mai le faʻamoemoe o le a suia le tulaga. Apiako, o lona fa ia lava o foliga o le lalolagi. E i ai faʻamaoniga e mafai ona faʻamalosia e tagata taʻitoʻatasi e puʻeina se tasi o le fanau mai o le fanau mai, ma faʻapena foi ona uiga i lana amio.

O le muamua ituaiga o se tagata e fiafia i le fiafia ma le mafai ona tau mo se mea. O le lona lua e le o feagai ma suiga i le siosiomaga o siʻosiʻomaga, mafatiaga ma le faʻanoanoa. O le lona tolu o le aʻi lona tolu i le natura, tau i taimi uma ma soʻo se mea (e oʻo i le laina mo le tiketi i le alatanu). Ma le poto-sili ona poto, o se ata ma failauga, o le na te aumaia le mataupu i le iuga ma e iai le taimi e fiafia ai i le iʻuga o lana galuega.

Tatou taumafai e mafaufau pe faʻapefea ona foliga o se faletaele, e fetaui ma le lua o le vaega o loʻo lisiina.

Alofa ma sibrit

Mo le Amiteur Fiafia mea taua o le faletaele - faafiafiaga ma malolo. O lenei mataupu e sili ona lelei lanumoana ma lanumeamata lanu. E tatau ona laʻititi, mama ma toʻasa le potu. O se tagata e fatuina aiaiga mo se isi malologa. O ata i luga o maota ma kosi o mataupu e sili atu le sao i le toe gaosia o lenei tulaga. E mafai ona faʻaaoga ata o ata ma se vaega filifilia faʻapitoa (mo se faʻataʻitaʻiga, e le phosphor), o loʻo mafai ai ona e faia se fetu fetu ma ultraviiolet moli. Ma le masani ai le malamalama (masani pe leai se aoga), o le taualuga e leai se lanu lanumoana. ORRY e aofia ai le ultraviolet amp i le pito i luga o loʻo i ai le axer shimmerting "fetu".

E pei lava ona toe fanauina
Ata 1.

Sicis.

E pei lava ona toe fanauina
Ata 2.

Vitra

E pei lava ona toe fanauina
Ata 3.

Vitra

E pei lava ona toe fanauina
Ata 4.

Porcelanosa.

E pei lava ona toe fanauina
Ata 5.

JIKA.

E pei lava ona toe fanauina
Ata 6.

Aquamass.

E pei lava ona toe fanauina
Ata 7.

Sicis.

E pei lava ona toe fanauina
Ata 8.

Yves delorme

E pei lava ona toe fanauina
Ata 9.

Kohler

E pei lava ona toe fanauina
Ata 10.

Vitra

E pei lava ona toe fanauina
Ata 11.

Jacuzzi.

E pei lava ona toe fanauina
Ata 12.

Toese

E pei lava ona toe fanauina
Ata 13.

"Oloa"

E pei lava ona toe fanauina
Ata 14.

"Oloa"

E pei lava ona toe fanauina
Ata 15.

"Oloa"

1.8. Faletaele lanu o se faʻailoga o loʻo iai le polokalame o lou tulaga i le taeao mo le aso atoa. 2-5,9,10. O le lanu lanumoana e manaʻomia ai le auai o ni teuteuga faʻapitoa o loʻo faia i totonu, lea e talafeagai ma le manaʻo o ona talimalo i le saogalemu. O se lagona faapena e tuuina atu i mea anamua pe faʻatauaina o le tulaga, faia i se maualuga faʻatekinolosi tulaga, ma le faʻaaloalo i le pepa ma sili atu ona faigaluega. 6.7. Lanu lanumoana e fausia ai le lagona o le fealofani. Afai e te amata i le aso i le lanumoana faletaele, le toʻafilemu o le a manumalo i lau foeuli paleti. 11. Lanu lanumoana e fausia ai se lagona o le fealofani. Afai e te amata i le aso i le lanumoana faletaele, le toʻafilemu o le a manumalo i lau foeuli paleti. 12-15. Mea tele i totonu o le faletaele, o se faʻaaliga o ni faaputuga lapoʻa lapopoʻa, e masani ona taugata, solo solo, pulupulu, pulumu ma isi muamua decourts e mafai ona faʻaaogaina o le sili o le maualuga

O le ata o le faletaele e le leaga e fesoʻotaʻi ma le moliga o le malologa i le sami. Lanumoana ma susunuina paʻepaʻe-lanu o faletaele metarerranean. O le Chimi Clomic Pikile e alualu ai i luma lenei lagona. O le upu-lagona upu iinei o le "filemu". O le ata e mafai ona faʻaalu i le foloa o le fola o le eseʻesega lanu, faʻatusa e tusa ai ma se lagona: "Ou te laa i oʻu vae, ou te teena."

O lanu uma e lanumoana e mafua ai le filemu filemu. Afai e te le fiafia e faanatinati ma ola lelei, e fiafia i ai mo lou faletaele. O loʻo mafaufau loloto i ai, o le tagata e faʻafilemu: o le pulse o loʻo masani ai, toto faʻamalosi ma ua faʻaitiitia manava. O le tino e alu ese mai le auala i le taimi o le malologa o le malologa, o loʻo faʻatulaga e malolo. O e loloia? Ona fesoasoani ai lea o le lanumoana ia te oe e le galo ona tafi ma faigofie ona maua se pulumu nifo. Ava tuʻufaʻatasia faletaele fesoasoani i le tulaga masani o le tino.

Moli lanumoana (lanumoana) - o le lanu o le faatamala, le alofa alofa. E faʻamama ai, susulu le faʻatuatuaina, faʻaititia le feteʻenaʻi, na aumaia ai le mafanafana. Ae e te tilotilo ia te ia, e le mafai ona taulaloina. O le lanu lea o le "toʻafilemu lagona", e mafai ai ona e i ai i fafo atu o tuaoi o tagata Samoa, faʻalautele le va o le tino. E te le manaʻomia le talotalo ia ma maua se manatu o le lima o le itu e faʻateleina ai lou faletaele, ua lava e vavaeʻese ai ma le paʻepaʻe lanumoana. Sesega lanumoana - miti o miti ma miti, filemu ma le maliega. O lona faʻaaogaina i le vai auala o loʻo i ai se lelei aafiaga.

Mo se tagata e fia maua le tele o le fiafia mai le asiasi i le faletaele, talafeagai ma lanumeamata. E faʻamatalaina le aʻafiaga o isi tamaiti laiti, faʻatagaina oe e lafoaʻia lagona le lelei, ia aumaia le toʻafilemu o le mafaufau ma le filemu, fesoasoani e faʻafetaui ai ma le filemu. O lenei lanu faʻaopopo le leo, aveese le manogi o alatoto toto, faʻalautele ai le nonoa, i lalo ifo o le toto toto. Green e matua aoga lava i le fatufatuvas ma neura faʻamaʻi, faʻapea foi ma le soona fai ma hysteria.

Leaga tagata faigaluega ma le le fiafia

E mafai e se tagata ona fausia lona ola o se tele o faʻafitauli o le foia o faʻafitauli. Na latou agai mai i leai se mea, o tagata na motusia i latou, ma mou atu o lo latou nofoaga o loʻo nofoia e tagata fou. E faigata mo se tagata na malamalama e le faia le faigata o ia, ae e le mafai ona faia i se isi auala e tatau ona fai, ma ia e le mafai ona faia i se isi auala e tatau ona fai, ma ia e le mafai ona faia i se isi auala. E tusa lava pe o le a le pa o le tino, e fetaui lelei mo lanu efuefu ma lanu mumu-enaena, e ui lava i le mea moni na latou faia ai se lagona o mataupu poo faafitauli. E ui lava o le lagona o sea tagata e manaʻomia ai isi lanu mai le faletaele, e iloa ai se faʻateleina o le volpacage i ai, ole manaʻoga faʻafuaseʻi. Afai e pa'ū, e mafai e se tagata ona pa'ū i le Apinaty ma taofi le faia o se mea. Voltage ma popolega-manaʻomia vaega o lona gaioiga. O loʻo i ai foʻi, o lona faʻamasinoga a lona olaga.

E pei lava ona toe fanauina
Ata 16.

Apavisa.

E pei lava ona toe fanauina
Ata 17.

Carrara.

E pei lava ona toe fanauina
Ata 18.

Sartio.

E pei lava ona toe fanauina
Ata 19.

Aquamass.

E pei lava ona toe fanauina
Ata 20.

Lafu.

E pei lava ona toe fanauina
Ata 21.

Berear.

E pei lava ona toe fanauina
Ata 22.

Vitra

E pei lava ona toe fanauina
Ata 23.

Duuvuit.

E pei lava ona toe fanauina
Ata 24pi.

Fap Ceramichhe.

E pei lava ona toe fanauina
Ata 25.

Venis

E pei lava ona toe fanauina
Ata 26.

Potu-laina

E pei lava ona toe fanauina
Ata 27.

Venis

E pei lava ona toe fanauina
Ata 28.

"Tdii Art"

E pei lava ona toe fanauina
Ata 29.

"Tdii Art"

E pei lava ona toe fanauina
Ata 30.

Villeroy boch.

16,17,24-27. O le potu lenei o se tagata soifua maloloina, nafa ma le loloto pe sili atu le faʻanoanoa. O le tasi e sili atu le saʻo e vili le "tagata faigaluega". Na ia vaai i taunuuga o le sese o amioga, ae le mafai ona aafia ai le tulaga. I le taimi lava lea, Na te silafia lona tau: O ia o se sipika maualuga. O le faletaele o le faletaele i lanu enaena ma lanu viole e fausia ai se lagona o le lelei ma le vavaeeseina. O se tagata, ia malolo, ou te iloa o taeao o le a faigata, ae o le lagona o le aitalafu o loo i luga. O lona totō autu ma foaʻi le malosi e faʻatoʻilaloina ai faigata. 18-21. O le filifiliga mo le totonu o le faletaele o le faletaele o meaafale po o mea teuteu e faʻailoa ai le manaʻo e malolo i tulaga masani. Ma le isi mea, o le laʻau faʻamamaluina o tala i luga o le faigofie ma tamaoaiga o lē e ona, o loʻo faʻamoemoe mo le malamalama ma le lagolago i mafutaga. 22.23. Le faʻaaogaina o le masani masani ma faʻailoga foliga tutusa i le natura e oʻo i le paleni. 28-30. Laupapa laupapa laupapa laupapa, aemaise i uili, fetaui lelei ma se tagata e masani ai i soʻo se tasi mai soʻo se tasi ma, o le faʻamafanafana ma o latou lava lima

E faʻaosofia e Red-Brown le talitonuina toʻafilemu, naunautaʻiga, e le i fuafuaina e gaosia ai se faʻamalologa i fafo. Ae ui i lea, o le tapulaa maualuga o lenei lanu e oʻo atu i le televave ma le manava. E i ai le lagona e mafai ona faʻaalia i le fuaitau: "Ua ou lelava, o lea ou te manaʻo ai i se ipu kofe ma se taʻele mafanafana."

Brown o le faʻaaliga o le faʻatuatuaina ma le mafaufau masani. I le auala, afai o loʻo e sailia se galuega ma o le a alu i le faʻatalatalanoaga, ia mautinoa e tuʻu se mea lanu enaena. Mo le toatele o polofiti faʻafaigaluegaina, e taua lenei. BUW BUPERLI na mafua ai le mafanafana ma ilaina malologa. Lenei lanu sote, lagolago pe a popole, fiafiaga. O lona tagata e leʻi filifilia ma le le mautonu i le le mautonu, ae ua latou manatu, manaʻo e suʻe lona uiga.

Grey-nedral lanu: e le o fafo ae le o totonu, ae le o le voltage ma le malolo. O le tuaoi lenei e le, e le, vave lava, le auro auro. O se tagata e filifilia lenei lanu e pei ona ia lagona le le talafeagai, o se isi tagata o le a le o le muamua muamua, talu ai e leai sona loto mo lenei. Ona o le vaivai ma le lelava, e faʻamautu ma le le naʻo le mautu ma le toʻafilemu o sini. O le moli efuefu i le faletaele e lelei tele: lelei soo, ma le tino, ma le mafaufau.

O le tulaga o se tagata faigaluega vaivai e tutusa ma le mamanu o le faletaele i se sifi i se faiga masani ma le faʻaaogaina o mea faʻalenatura ma mea faigofie o le faʻauma e faia ma le faigofie o mea na faia. E mafai ona faʻavasega le potu ma le faʻaputuga meafale faia o mea e teteʻe i le suauʻu maualuga. O le a lagona e le Pashesmist ia lava i le taimi ua tuanaʻi, i le siosiomaga o le ponaina ona o le teuteuga i le refro sitaili. E le leaga le fusifusia puipui ma laupapa laupapa ma laupapa laupapa o lanu enaena enaena, mai le laina pe faʻapipiʻi, piki meafale faia o mea talafeagai.

Fiti i le natura

Ua i ai tagata e gafatia le tauiviga. Latou moto: "E ala i le vao tuitui - i fetu." Soʻo se fetuʻutuʻu e manatu o le faʻateʻaina. O se tagata ma le amio a le tagata tau, o le fitafita (i le ala, e le o faalagolago atoatoa i le foloa) e le malamalama i le faletaele o lanu mumu ma o le a lagona le mafanafana i totonu E mafai ona ia "amata". O nisi taimi o le tele o lanu mumu mumu (kandelier, possue, ata o nonoa, pupuni). O le lagona taua mo le tagata o lenei ituaiga o le olaga o le olaga faigata mo le ola ai. O lea la, o ata o le sailiga, o tsunami, afā, faʻalapotopotoga natura faʻaleagaina, tau ma manu feʻai o le a talafeagai lelei. Le leaga e teuteu le faletaele ma moligaʻo poʻo moli moli o latou foliga. O le afi o moliga e fesoʻotaʻi ma le tauiviga. O le lanu mumu e masani ai i le afi (o le tasi o elemene e toafa na aofia i le Aso Faraile), siamupini geleratics, ma mo le taimi-po nei e vaitau. O lē e le pei o lenei leo o loʻo sili le fiafia ma le fiafia tele, o lona uiga e le fetaui le fagatuaga.

E pei lava ona toe fanauina
Ata 31.

Laupapa laupapa.

E pei lava ona toe fanauina
Ata 32.

Potu-laina

E pei lava ona toe fanauina
Ata 33.

Palani.

E pei lava ona toe fanauina
Ata 34.

Kohler

E pei lava ona toe fanauina
Ata 35.

Jacuzzi.

E pei lava ona toe fanauina
Ata 36.

Toese

E pei lava ona toe fanauina
Ata 37.

Toese

E pei lava ona toe fanauina
Ata 38.

Sartio.

E pei lava ona toe fanauina
Ata 39.

Aquamass.

E pei lava ona toe fanauina
Ata 40.

Pepelo.

E pei lava ona toe fanauina
Ata 41.

Iakopo faauluulu.

E pei lava ona toe fanauina
Ata 42.

Porcelanosa.

31-34. O le mumu taele molimau i le ola, toaga ma taua amio o lē e ona. I le feinu mo le ola, Azarchar o le tauiviga ma o le a manumalo, lona uiga autu. Faailo o mea uma ma mea filifilia ia i latou ma o latou lanu na o le alalaga e uiga i le manaʻo e maua le manuia ma ausia tele. Afai o le tagata ei ai lona matua eseʻese auala i le olaga, ma o le a ia filifili e fai o ia lava le faletaele mumu, o le iʻuga e aʻafia ai le faʻateleina o le le gaoia ma le le fiafia. 35. Faʻatusa o le taʻele, faʻaosofia le Hydromassage, Rigid Barshes ma Flaffy solo solo na atili ai le atoa o le tagata o le tagata e fagatua ma se tagata taalo. O isi mea e fetaui ma le faʻailoaina o uiga o le uiga o le mea e ona le pule o loʻo te mafaufau iai foi. 36, 41.42. O mea mumu-lanu o faaosofia, e manino lava le sili atu o le sili. Latou tofiga e le tele naua le teuteuina o le potu o le maofa, faaosofia. 37. O faʻamatalaga moli e aumaia se lagona lelei, uamea Gloness na o le faʻalauteleina o lo latou susulu o le la. 38-40. O le mumu mumu na faʻamafanafanaina se tasi o ona manatu ona o le vevela vevela o lenei lanu

O moli e fetaui lelei ma uiga taua, e ui lava i se tulaga maualalo. O le alofa e mafai ona faʻaaogaina i le taimi lava ma le faʻamalositino o mea. O lenei lanu e fesoasoani e faʻaleleia atili ai le tulafono faʻatonutonu o metotia metabOColic i le tino, e maua ai le lelei o le afi, pei o se lagona vaivai.

O le auala taua e mafai ona atagia ai se pepa lautele o le vai tafe mai le crane ma fatuina le aafiaga o le afu. O le taele o le taʻele o le taʻele ma le Hydromassage, o loʻo faʻaalia ai o loʻo faʻaalia ai uiga o uiga. O sea tagata e le sili atu i le 20 minute i fale o le vai togafitiga. Lenei o ia le mea taua o le ala mai, alu i totonu o le faletaele o le taui o le fiafia ma malosiaga fou e tau ai ae o le sola i luma, i taua fou.

Laki poto

E i ai tagata na fananau mai e laki. E le talafeagai lo latou poto, ae latou te iloa e vaʻai i mea lelei o loʻo iai, taofi mau ane, le manaʻo e faia se mea ma suiga i le olaga atoa. O le latou lanu e samasama, auro ma paʻepaʻe. O le aliʻi e igoa o le faletaele e mafai ona avea ma autu pe o loʻo i ai o ni mea pupula (le lanu o le taualuga, ata o le nonoa o le nonoa). O le i ai o le faamalama (o mea moni uma ma le punofo, punou) faʻaalia le lona fa tulaga o tagata - manuia le faʻamalieina o le faʻafitauli ma le oti. E tutusa foʻi le laʻititi lanu, ae faʻapea foi ma le tele o le malamalama. O le faletaele lenei.

E pei lava ona toe fanauina
Lanu siʻomia o le a tufatufa atu i vaega uma, faʻailoa le mafaufau ma le faʻamalosiʻau. O ia o le sili ona fetuʻutuʻunai, soʻo se mea o loʻo aʻai nei, fesoasoani e foia faigata, faʻatasi ai i le faʻaputuputuina o le mafaufau. Momo o lenei leo e mama, susulu, manaia ma mafanafana. E i ai o ia i le olioli ma le fiafia. O lenei lanu e maua ai se lagona mafanafana ma foliga manaia ma faʻaalia le aʻoaʻoga autu e tatau ona faʻaalia, o lona uiga e le faʻaalu malosiaga i puipuiga tumau. Lanu samasama o le andimputtes, faʻatagaina isi mea e malolo ai ma feteʻenaʻi, taofi le tulaga i totonu o le tagata. I lalo o le faʻamalosiʻau o le samasama, e vave lava ona faia e tagata filifiliga ma faʻatino vave latou filifiliga. E faʻamalosia ai nofoaga e vaneina, fesoasoani i le faʻatuina mai o maso malosi, fesoasoani e faʻamamaina ai le atego, lotovaivai ma paʻu. E aoga i le togafitia o le maʻi suka, faʻaletonu o le faʻamamaina, mea e sefulu tasi o le Galbladdder, AEFER MA TAUSAGA.

Paʻepaʻe lanu o le uiga o tagata ma le soona fai pe sili atu le maualuga o le tagata lava ia. E tauaso, ae le o tagata uma. O nisi na lagona le mafanafana, laei i papaʻe uma. O lenei lanu o Tabla Chasa ("mama le laupapa"), o se faʻailoga o le faʻasaʻoina o faʻafitauli ma le amataga o se olaga fou. White fesoasoani e faʻaleleia atili ai galuega a le Faʻavae le Aufaigaluega ma faʻateleina ai le vaʻai.

E pei lava ona toe fanauina
Ata 43.

ROSBRI.

E pei lava ona toe fanauina
Ata 44.

Laupapa laupapa.

E pei lava ona toe fanauina
Ata 45.

Oona

E pei lava ona toe fanauina
Ata 46.

"Oloa"

E pei lava ona toe fanauina
Ata 47.

Aquamass.

E pei lava ona toe fanauina
Ata 48.

Tafatafa o le tasi.

E pei lava ona toe fanauina
Ata 49.

Villeroy boch.

E pei lava ona toe fanauina
Ata 50.

Tagata fai pese

E pei lava ona toe fanauina
Ata 51.

Potu-laina

E pei lava ona toe fanauina
Ata 52.

Sicis.

E pei lava ona toe fanauina
Ata 53.

Kohler

E pei lava ona toe fanauina
Ata 54.

Sicis.

43,51. Lanu sasaʻe nei tagata o vai taele i ai ona ola i ai le faʻatuatuaga o le lumanaʻi. O lenei lanu e tatau ona manaʻomia faʻapitoa, asheathtically teuteu vaega, ma o lo latou faʻatinoina i le lautele e fai mai e taua. Auro tafaoga, o le faamalama tele i totonu o le auala, malamalama maa e uiga i ni faitaaga e uiga i le fiafia o le fesoʻotaʻiga, lona talitonuga o le olaga e manaia ma ofoofogia. O le malosi o mea na tupu ai le manino o loʻo faʻaalia ai le tatalaina o le lalolagi. Ou te i ai le tagata o lenei tagata. 44.45. O le tamaoaiga o le olaga o le faletaele e tatau ona faʻaalia i le le masani ai o le teuteuina o le chitrac tigratac ma lanu pupula ma le auro o mea teuteu. 46-48. O se tamaloa na inu le taele i le "Sunny" na faʻamaumau, mo le aso atoa o totogi ma le sili atu lagona ma liliu i se mea moni o le fiafia ma le faʻamoemoeina. 49.50. Paʻuluga puipui, mea taua ua faʻamamafaina ai le manaʻo e lagona le atoatoa o le olaga, saolotoga e aunoa ma faʻafitauli. 52-54. O le tele o lapoa o le faaputuga na faʻaaogaina e mafai ai ona suia le lanu o le lanu. O le tuʻufaʻatasiga o lanu e maua ai le malosi o le tino ma le mafaufau, mafua ai le lagona o le saogalemu. Lio le toe faia o le le mafaufau i le mafaufau

E fiafia le mea e faʻaalia ai i le faletaele fiafia i eseesega. E i ai mea nei onapo nei ma le faʻatulagaina o le Redro sitaʻi. E eseese ituaiga o moli. E masani ona i ai se faʻamalama o loʻo vaʻaia se paka poʻo se auala.

O lea, na matou talanoa e uiga i ituaiga e fa o le faailoaina o le faʻailoaina o mataʻitusi, ma le fa ituaiga o lanu lanu o le faletaele. O le a le mea sili ona fiafia - e fofo oe.

Faʻaaogaina lanu, e mafai ona e taʻalo ma le malaia. Afai e te le faʻamalieina i le mafutaga ma fafo atu o le lalolagi, pe a fai o lou lagona lagona, e mafai ona e amata galuega i se faʻasologa o lou olaga. Muamua, mafaufau i mea e te manaʻo ai, ma suia le lanu e siomia ai oe. Ae i le taimi lava e tasi, ia manatua o suiga uiga i uiga e tupu i se faasologa, e ala i laasaga na faamatala i le tusitusiga. O lea, afai o oe o le sipar, pe e te manaʻo e avea ma sili ona laki, oe, o le a le lelei, e tatau ona e uia uma tulaga. O le mea moni, o se laki laki o loʻo i ai i lona poto masani o le le atoatoa o le toilalo ma le faʻanoanoa. E mafai ai ona ia iloiloina lelei lona aafiaga oi ai nei. Ua i ai foʻi ma le poto masani i le faʻavasegaina o le lalolagi i le lalolagi atoa, o nisi o le uiga na ia aʻoaʻoina o ia o mataupu taua ma lafoai le sala. E ui lava e mafai ona e toe foʻi mai i le amataga amata o le sili ona taliaina foliga o le olaga mo oe. O le faitioga autu o le uiga o uiga o le lagona o lagona ma le avanoa o lou olaga. Faalavelave e tatau ona talitonuina. Latou te molimau atu i le alavai o le taunuuga. E ui lava e tele le olaga o se tagata e mafai ona fausia, e ui lava i lona pipii i masaniga tuai.

Faitau atili