Togalaau

Anonim

Manogi o laʻau i luga o le atunuʻu nofoaga e le gata e aoga, ae faʻapea foʻi le faiga, ma o le mea lea e mafai ona teuteuina i soʻo se laufanua

Togalaau 12594_1

"Seoli ma vivii se kuka" - O lea, o le tagata e sili ona manogi ia terbs emperor sili. Peitai, o vailaʻau ma kuka o le kuka o le faʻaaogaina o lenei vaega o laʻau e le pefaufagota. E le gata i latou, ae e le gata tatou aoga, ae o le mea foi lea, latou te mafaia ai ona avea ma teuteuga o so o se laufanua. Ole vaega lava lea e tasi o le eseese lea o le a mafai e Garener o le a mafai ona filifili le manogi i lau fiafia.

Togalaau

O togalaau ma spit-achit o laau o se tasi o sili sili ona anamua i le lalolagi. O nei aganuu aoga, lea i aso uma o le olaga o le faʻaleaga lea o le telefoni (e ui lava o latou e le gata i le mutia, ae o le afa-tagata faigaluega, oona), na amata ona "afe ma afe i tausaga ua mavae. O isi seneturi na toetoe lava ma sanastersters uma na talepeina o le o loʻo taʻua o le parmacutimation gentuns ma mea manogi. I aso nei, o lenei vaega o laʻau e faʻaaogaina i soo se mea i soʻo se mea ma pe a fatuina laufanua laufanua, nofoia le tele o le fanua, ma i le tamaʻi atunuʻu nofoaga. Mai i latou e talafeagai mo le tuputupu aʻe i tulaga o le tele o le tioata ogatotonu, o le pesini taʻutaʻua, oregani, Arasy, Ceminder, Etarang, Etarazon. Asparageras, Canarouper Bayamac, Kerwell, Losese Aliese, Jouray, Rotur, Fravad, e masani ona faʻaaogaina. O loʻo totoina e Hoacity Horbs i totonu o le 'aina vao i luga o moega ma faʻatasi ai o ala, tuu i luga o le fugalaʻau moega, faʻatasi ai ma le ata o le livi o laʻau ma mea faitino ma Matagofie. E masani lava ona faʻaaogaina i le ata o le malologa, veranda ma terrants, galuega ma ponesi ma ponesi. E i ai foi le vaega atoa o laʻau e mafai ona taua paʻaga mo latou pe anaagofie. O le kaleane o le kalendula, nifo, tuli, nigella (i Sastash (Sweashka), Poppyous, Porks, Ackvis, AKVAS .
Togalaau
Ata 1.
Togalaau
Ata 2.
Togalaau
Ata 3.
Togalaau
Ata 4.
Togalaau
Ata 5.
Togalaau
Ata 6.
Togalaau
Ata 7.
Togalaau
Ata 8.
Togalaau
Ata 9.
Togalaau
Ata 10.
Togalaau
Ata 11.
Togalaau
Ata 12.
Togalaau
Ata 13.
Togalaau
Ata 14.
Togalaau
Ata 15.
Togalaau
Ata 16.

Ata O. Voroonina

1-3. O le Sportlen Sharet Eseese Spurics - ma le Forotac Lavender (1) Oftotic mo Lusia (1), ma o soo se mea e feiloai ai Mint (2). Faia o faasitepu, o lanu ma min e mafai ona tuu i talaatu i le povs i le ivy (3). 4, 6. Oloa i Santolina ua tuu i nofoaga malamalama lelei, ae le o le la mai le la. Matagofie lana lanu uliuli siliva, ma i le taimi o le fugalaau, e samasama foi le samasama, pei o milu. 5. O le tuʻufaʻatasiga o le televave o le sage sage ma faʻatiga e foliga sili atu le faʻatonutonuina. 7, 9-11. Faʻamafanafana iva o loʻo aofia ai i luga o ala faʻafefeteina, ma saturaina ai le siosiomaga o le vanimonimo ma faʻamalolo ai mea taua ma galu i se mea ofoofogia. Aua o lenei faʻamoemoe, o Shalfaries ma Kothavniki o loʻo faʻaogaina (7, 9, 10), pe a fuafua e tuaoi e faʻatamaʻia lava. Ae ui i lea, sili atu nai lo isi e maualalo le fetolofi o lau creep, lea i le fugalaʻau o le fugalaʻau fatuina o le mafiafia o piniki o lanu (11). 8. Fausiaina o se fugalaʻau togalaʻau o frangraen herbs e tutusa lelei ma le ata o le manogi, palu fefiloi ma sailia mea talafeagai o mea oti. O le vaega o lenei faiga e latalata i le tusiata o le tusiata, "faʻasalalauga" lanu pisia i luga o le tapoleni. O le "futu" a le Matai na faia le togalaau a Pank-plaple o se ese o ata tifaga: sa i ai ni mea, o afā, roilies, roilies ma le fiva. E toetoe lava o tupu i taimi uma i le natura, o le taua autu foliga foliga o lanu meamata. 12-14. O le tuaoi tuaoi e mafai ona eseese, ma iumiko-visa-malo-filemu, ma pupula, fiafia. O ata malu e maua pe a e tuʻufaʻatasia cereals ma umukuka uma (12) o le pamu (ma le anufe, fai mai, agaga (14). I le "Hot" Breptts Faʻafiafia laʻau ma mumu, moli lanu samasama, mo se faʻataʻitaʻiga, velvets manifinifi (13). 15. O pulumu mafiafia o le faʻateleina o le kotovnik teuteu le togalaʻau mai ia Iuni ia Setema. 16. Laons ma nofoa, Jude Green Grey ", faʻatulagaina o Lauga Laʻau ma galuega faʻafiafia e manaʻomia ai filifiliga matutua o laʻau. E le tatau ona i ai faʻatoʻaga e faʻaalia ai le faʻamalosiʻau, paipa, e le tuʻufaʻatasia ma le tasi ma le isi pe le o le alofagia e tagata e tupu o mea leaga.

Argitac aganuu e masani ona le aoga. Toeitiiti lava o latou uma e manaʻomia le palapala fatufano, aua le fiafia tele i le susu. Natura na tepa i le la, puipuia mai le matagi nofoaga. O le tele na latou "manava" ma inu i le la, o le sili atu armatotic suauʻu, e faʻamautu o latou tofo ma manogi. Naʻo nai mafai ona lagona le mafanafana i le afa: mint, valerin, cerven, cuff, badan, okosonik. Mo ni faʻatoʻaga (alofa, aniani, o loʻo tipi, o le fannel, fiva), hortictic firtirizers e manaʻomia le tuputupu ae o le leaga i taimi nei.

Tulaga Palette

E tofu le pito i luga o fualaʻau 'eseʻese ma lona lalelei, o lona ata vaʻaia ma le manogi. O le Initaneti ia i latou o aganuu lautele e mafai ona faigofie ona faigofie: E pei o soʻo se kuka faʻaopopo mea manogi i o latou lava tofo, ma le masani ai i le tosina atu o isi ma le tosina o isi ma le tosina atu o isi ma le tosina atu o isi ma le tosina atu o isi ma le tosina atu o isi ma le tosina atu o isi ma le tosina atu o isi ma le tosina atu o isi ma le tosina atu o isi ma le tosina o isi ma le tosina atu o isi ma le tosina atu i isi. Toeitiiti lava o meaola uma e mafai ona toe faʻafouina ma faʻatino ni tiute eseese: i nisi lava tulaga, ma isi, o loʻo o ese mai i tua ma le "galuega" i le Static. Seʻio tatou vaai po o le a le ua e solosolo ai o nisi o mea sili ona lauiloa o nei o Timyan, Salfa, Mint, Balilca, lefulefu.

Manatu o se faapitoa

O se tasi o igoa lauiloa o le tuputupu aʻe o le vao o le mutia-i faʻamau ma atigipusa. faatupuina fatuga Potted i soo se mea: i le faatoaga, i luga o le poletito, o se faʻasitepu tatala e faasaga i le itu i saute, po o luga o se Sill faamalama o le umukuka, pe afai e finagalo ai le matai e fai i lona lima, mea manogi fou. Soʻo se mea a manogi matagofie foliga mai ia lelei: O loʻo totoina ia olaola (faʻataʻitaʻiga, o loʻo tupu soo i luga) poʻo nisi o masini i le tasi pusa. O le faʻaosoosoina o le container e mafai ona e tuputupu aʻe i agafesootai-agalelei aganuu e le manumalo i le talaʻaga o le tau o le Rusia. E matua tusa lava lea, ronese, rosema, Nantolina, Haira. O fanua La nofo e fesoʻotaʻi ma le itu i Saute o Farani, Ma alofa i nei fanua e faimalaga atu i lalo o le mana o le "Fua o le" Faigofie ia latou lava Dacha. O loʻo tuʻuina atu e le Lavender Boutters i totonu o le eleele o loʻo totoina o le oona poʻo le Kittnik, pe aofia ai i le Opek Steosters, leaga gagana, ma le autu "o loʻo galue ai oona" Na totoina e Parly Parley i ni pusa eseese.

Tatynana Koyesman, laufanua laufanua tusiata,

Faatonu o le nofoaga autu mo le togalaau o le "Gortrruda"

Vasega "solo" o Thomas-Borders, Frameng Browt moega. Faʻalagolago i le vasega, o lenei SEmi-stapō tuputupu aʻe i le 5-35 cm - O le theme tuaoi o le a i ai foi le maualuga lea. Laititi lanu piniki-lanu viole pe piniki-lilac fugalaʻau fausia se kapeta lanu. Afai o le thyme tipi pe a maeʻa ona tafe mai le auā, e mafai ona fuga mo le tautoulu mo le taimi lona lua. Lou lelei o le fatuina o kapeti mafiafia o loʻo faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, i le mea latou te manaʻo e teuteu nofoaga sima faataamilo i le togalaʻau fatuga. Mai le "Mostastic" Taimi e talia e totoina foi i Rosley: Vave, ThyMoang i le tasi ma le aveeseina o mea ua tupu i se mea fou, leai se lalelei. E ui i lea, mai le tele o le mafaufau o se vaaiga, e le o gatasi ma se mea lelei: o rosa e talafeagai mo le tausiga o eleele, lou pometport ", - o oneone. O lea, na lagona e le tagata o lou fanua le mafanafana i luga, e faʻaopopoga ma oneone ia te ia. O loo avea ma tuʻufaʻatasiga lelei ma agaga ma vaisu, sage o nupmeg, Arapi, faʻailoga, styling ma koreappis, badanami, flox supe. Matagofie le sui o le tele o fasi pepa ma eleele - le tusa ma le paso, Barwinka, faamaonia, Arapi.

Sage foliga lelei i le maualuga tuaoi o se laau pito i tua. O lenei lava maualuga maualuga semi-stap (maualuga ua 40-70cm) ua totoina foi latalata i puipui o puipui po o ni puipui faamauati. Sili atu nai lo isi atiaʻeina o ituaiga e lua - sage vailaʻau ma sage nusipepa. O faʻalavelave, e mafai ona ia filifilia ai le Monana, Armeria, kanition, katene, katese, kanc, nenera, o Fannel, o Fannel, o Fannel, o Fannel, o Fannel, o Fannel, o Fannel, o Fannel, o Fannel, o Fannel, o Fannel, o Fannel, o Fannel, o Fannel, o Fannel, o Fannel, o Fannel, o Fannel, o Fannel, o Fannel, o Fannel, o Fannel, o Fannel, o Fannel, o Fannel, o Fannel, o Fannel, Rosel, Rosel, Rosene. E ala i le fugalaau togalaau mai rosa. E tatau foi ona felelei tagata atamamai. Tele o isi e talafeagai mo eseese ituaiga polyanth (multi-fuga) rosa.

Togalaau
Ata 17.

Barbaris Tunberg Russ Glow

Togalaau
Ata 18.

Falelotu o Sepes.

Togalaau
Ata 19.

Juniper Blue Alps

Togalaau
Ata 20.

Esset shetgreen

Togalaau
Ata 21.

Litiris kobold.

Togalaau
Ata 22.

Oregano rosenkuppel

Togalaau
Ata 23.

Lou

Togalaau
Ata 24pi.

Manino suka siliva siliva

Togalaau
Ata 25.

Loka-fetu

Togalaau
Ata 26.
Togalaau
Ata 27.

Wormwood Ponica

Togalaau
Ata 28.

Laugutu

Ata T. Koyesman

Minta o se tasi o nai vao ma le tu i le afa afa. O lenei aganuu e iai le laualuga o aʻa i luga o le root system, e vave tele ai le faʻauigaina i itu uma. Lea e le liliu le laʻau i totonu o le vao, o le atinaʻeina o le aʻa o loʻo faʻatapulaʻaina, pa i totonu o le eleele o se tuaoi tuaoi o le sili atu o le 10 cm. Ole mint e mafai ona tuʻufaʻatasia ma Melissa, Kotovnik, Monturds, Lotoa Ansidov. O le tulaga o lenei laau ua tulaʻi mai le taamilomilo o le ale togalaau, ma totoina le mint i le pitonuu ma au. O le a foliga lelei ma o loʻo i totonu o le togavao i totonu o le valeria, o Valerian, o le vanu, viiga, prastas ma le sasaina ai le asu.

Banil, pei o le mint, decoveravely faʻafetai i lona foliage: E i ai ituaiga o le lanumeamata-shaft ma lanu viole-pa. O le mea lea, filifilia o tuʻufaʻatasiga ma isi laʻau, muamua o le vaʻai uma i le mataʻoa o le paga. E mafai ona avea latou ma taotoga lanu viole ma root, parmily pasili, stchitt-puno; Ae ui i lea, o fugalaʻau, mo se faataitaiga, o se mea latou te mafaufauina. I le pa'ū o pasi o Basl, e mafai ona e 'ai ma taotoga i le po uila lelei o le a latou ola uma taumalulu.

Manogi "bitre" faasitepu

Togalaau
Ata N. kazimirova
Togalaau
Ata N. O Kazimarova e faaaoga ai eleele ma manogi laau - Timyan, Agsop, manino, ma le totoina efuefu kapeta e tau atu i luga o le togavao lautele e tau atu ai i le togavao lautele e tau atu i le togavao lautele e tau atu i totonu o le togavao lautele e tau atu i le togavao lautele e tau atu i le togavao lautele e tau atu i le togavao lautele e tau atu i le togavao. Agavale, latalata i le pito i luga laasaga, nofoia Barbaris Tunberg Russ Guplow. Faasaga i lona lanu uliuli, o le paʻepaʻe o meaʻai ma liatrix spiticlets foliga manino. I le itu taumatau o sitepu o loʻo i ai foi o loʻo mai le tuʻufaʻatasia o nei laʻau, ae ua ua ua faʻamauina i tuʻufaʻatasiga fou. O sea toe faia o le asiasiga na faʻatulaga ai le ZoMo-foliga mai o le gaioiga o le vaʻaiga. O le amataga o le tautotogo amata mai le vegetatat le aufana-tipi: ua tipi i supa ma mo salati. O le tele o taimi e gata ai, faigofie lava ona ola le aufana. Ae fai sina taimi mulimuli ane, o le poto faʻamalosi o le a mafai ona maua ai le agsop, vili ma lou thyme ii mo ia lava. Afai, o loʻo pasi atu i luga o le faasitepu, i le le mautonu o le aluga na salalau i le va o sitepu, o le manaia o le mea o le a malepe ai lau susu.

Le tusitala o le manatu o Tatiana Koyesman

O le Dill e matua teuteu, seia fuga i fugalaʻau: O loʻo fausia e le Swoom: O le Greences Greens o se osofaʻiga o le paʻu, o loʻo paʻu i le timu. O le taimi e mafai ai ona ia tauva i le matagofie ma Fenmolle ma Tmim. O le masini fuga o le teuteuina o le tino e fai ma meafaitino, ma le togalaau, ma le moega pepe, i tafatafa o le Echinacea, liado, conmimole po o le sunflower.

I totonu o maa ...

A faʻatuina se sipine slude, e toetoe lava a le mafai ona fai e aunoa ma manogi o 'olo, ma o le teuteuina o se maʻa maa, latou te fetaui lelei. E mafai ona totoina i va masani i le va o maʻa e fausia ai le ala o le leai o se tino, ma ua latou tapunia le afa-tapunia. Mo lenei, maualalo le agaga o loʻo tetee atu ai laʻau e tetee i le ermonary e talafeagai: Themes, Jebbaca cannation, schmidt Nana. E i ai le isi filifiliga: Ina ia aveese ni maʻa e le fesoʻotaʻi ma faʻatumu fanua na fausia e ala i le lamala-teteʻe, tutusa, ma le uʻamea, ma le umuta.

Togalaau
Ata 29.

Lou

Togalaau
Ata 30.

Ruta

Togalaau
Ata 31.

Wormwood "Laulu a le Atua"

Togalaau
Ata 32.

Sage Muscany

Togalaau
Ata 33.

Fency Bronze

Togalaau
Ata 34.

Catran fuafuaina

Togalaau
Ata 35.

Lanu viole

Togalaau
Ata 36.

Magafagafa

Togalaau
Ata 37.

Tupu tupu

Togalaau
Ata 38.

Oolsman masani

Togalaau
Ata 39.

Anthes ylattunnuy

Togalaau
Ata 40.

Min

Faʻaaogaina SPICY Herbs, e mafai ona e faia se maʻa atoa. I le vaega saunia o le lalolagi, e suʻe e se vaega tele o eria (mo se faʻataʻitaʻiga, e pei o le auivi o le pione) ma moe ai i le iliili. O le mea e maua fua e sili ona lelei mo le iliilige, nai lo le le mautonu geometric. Faatasi ai ma vaega o vaega o loʻo totoina laʻau: manava aiga i le pitonuu ma vailaau ma vailaʻau ma vailaʻau, fagu, sipela, vaega). Afai e manaʻo, faʻaopopoina se teuteuga poʻo se mea masani i strawberry. O le savali i le fale pito i luga o le lanumeamata "islands" o le a aumaia ia te oe fiafia, ma faʻaopopo, e aoga ni laʻau i le umukuka i le umukuka.

Manogi i le sikuea

Togalaau

Togalaau

O le togavao taʻutaʻua i le masani sitaili ua malepe i luma o le potu potu malolo. O le tele o sikuea taʻitasi e fa e tusa ma le 22m, o le lautele o le caive e ala i le va o latou e tusa o le 60 cm. O le tele o laʻau i sikuea o loʻo toe faia. O le fugalaau faatofa o loʻo taʻua e le la uati, uʻumiina poʻo le vao poʻo le vao mo manulele, o loʻo siomia ai a latou nofoaga e pei o lauʻeleʻele. Taitasi sikuea e faʻatapulaʻaina i se furored tuaoi o le nutimomoia ma le maualuga o le 40cm. O le totoina o laau, o le manoa ua amata ona tupu i vaomatua, mulimuli i le le mautonu, o anufe o aflytuncyky fuga. Atonu e oti le au faapauā i le pito i luga o le "laʻau a le Atua", o le mea o loʻo i ai i foliga o le vavao. Le atoa o le fugalaʻau moega i le vaitau suia sili atu nai lo le tasi taimi. Vouyun faafuasei aliali mai le ao paʻepaʻe o le kapela o le cathrane ma pe a maeʻa vaiaso, ua faʻafuaseʻi ona mou ese. I le afa lona lua o le taumafanafana, o le mag'ntanta Swan ", i le taimi lava e tasi o le efuefu-piniki o le tau o le tau o le sami. Wormwood "O le laau a le Atua" e mafai ona suia i le paka rosa: sili atu ona talafeagai, o ituaiga o lanu agamalu ma samasama o le a iinei (Lusia, frezia. O le a latou fesoʻotaʻi ma le faʻamatuaina faʻatasi ma le fagu ma mint veliage.

Le tusitala o le manatu o Tatiana Koyesman

... ma le moega

"Faʻaaoga le poloka uma o fanua ma aveese se mamafa mamafa" - O le mea tonu lava lenei o le mea na faʻamuamua mo tagata taʻamilosaga. Peitai, o nei tou te lagona ai pea i nei upu: "Ou te manao foi e fiafia i le matagofie, malu o fesoʻotaʻiga ma le natura." E le gata i ē e manatu tagata faʻatau mai le togalaʻau e uiga i le seleseleina o moega, aʻo faʻapea foʻi latou ile faʻasaʻoina. Spibiy Herb - lelei fesoasoani i le fofoina o lenei galuega.

O le mea moni, o le a matou faamatalaina e uiga i le lua ituaiga o mea teuteu o moega o foliga eseese. O le mea muamua e faʻatulaga i luga o le sikuea poʻo le faʻatagata. O se tasi o le vao o roses po o se raineship po o le "ata tusiata", ma se tusitusiga manino o tagata fiafia. E latalata i le Permeter lulu Pasley, lea, pe a tuputupu ae, fausia se lanu lanumeamata. O le avanoa o loʻo totoe o loʻo faʻamamaina ma niniva, ma le fiafia ma le nofo ai ma ia i le coutrootic poloaiga. O le tulaga lona lua e aofia ai le fausiaina o se moega faataamilo. Ia o le faigofie lea ona tausia, ua motusia e ala i nofoa vaapiapi i ni vaega eseese e fa. Uma-taʻamilosaga pu, e faʻaogaina ai lagolago a le itu o le a avea le tagata. Na siomia o ia i le lagolagoina o le lulu borago (cuculmm mutia). I luga o le tulaga o le lio "taliga" o le tuaoi mai le aʻa. O le vaega o totoe o le nofoaga e tumu i le fefiloi fanua: tasi le mama foliga o se lanu samasama-olive-olive-olive bass ma poppories lona lua-olive-olive gege ma auro Megesa.

Togalaau
Ata 41.
Togalaau
Ata 42.
Togalaau
Ata 43.

Ata T. Koyesman

Togalaau
Ata 44.

Ata T. Koyesman

Togalaau
Ata 45.

Ata O. Voroonina

Togalaau
Ata 46.
Togalaau
Ata 47.
Togalaau
Ata 48.

Ata T. Koyesman

Togalaau
Ata 49.

41, 45. O mea e sili ona matagofie ai le kapeta pe a fai o le fanua e mafiafia: O mea lelei o loʻo fuafua e latalata i contyy paslinky, daray, lulu lemu (45). 42-44. O le tomai e tuʻufaʻatasia ma le faʻaaloalogia ituaiga eseese o laʻau - o se faʻailoga o le maualuga o le tomai o le fai togalaʻau. E mafai ona filifilia ni vaega o le Armeria e mafai ona filifilia ma le aava (42), roases ma کروڑ (43), ma le Sizelle Sipaniolo, Masini laiti, 44). 46-49. O laau toto, ia fai i le latou maualuga: salati ma agaga (46), sage ma le le fiafia ma Angelika (47), o le failautusi i le fennen (48). O le mafanafana o le fale e fai ai le vaipuna e siomia ai le samshot tuaoi, lea i le ogatotonu o Lusia e mafai ona suia fanua o le ISsop, Rusta, Lukov (49)

O le manaʻo e faʻataʻitaʻi ma tuʻufaʻatasiga o aoga aoga ma matagofie e le o mea uma. "O moega o satatatic ma moega o laʻau o loʻo avea ma taʻutaʻua. E mafai e tuʻufaʻatasia le tasi i le isi o aganuu na faʻaaogaina e susu ma fualaʻau suamalie: solofanua, siʻusiʻu, siʻusiʻu, e faʻaopoopoina i le pipisi (e pei o fomaʻi. E mafai e le isi filifiliga i le tasi fugalaʻau o laʻau, o loʻo latou maua ai le palu suamalie: valentin, o le tele o ituaiga o misa, o le susuga o le tina, o Meswabies, o loʻo faʻaopopoina le vaomatua. Le faatoaga fugalaau lona tolu o le a le ituaiga o le aoina o seasonings: iinei o loo totoina e Oushitsa, Issop, Thyme, Schitt-Aufana, poto, Fennel.

Teu kuka

Togalaau
O le "vae" o loʻo iai ni fualaʻau e teuteuina ai le schitt-aniani, o le togalaʻau vao, e naʻo le faʻaputuputu o le laʻau lanumeamata o le laʻau lanumeamata. O atigilaau e mago i le la e le fiafia i latou manogi ma vailaau o vailaau. O le mea lea, mamago latou ua fautuaina i se paolo o loʻo i fafo atu o fafo poʻo se potu faʻaaoga lelei. Ae i le taimi lava lea e tasi, o laʻau e nonoa i tamaʻi fusi ma tautau le faʻatauvaʻa. Ina ua uma ona matuā matutu, o ni mea e manogi i le tapunia o tane tapunia (faʻataʻitaʻiga, nofoaga tioata tioata) ma aveese atu i le pogisa mago, sili atu malu. E ui i lea, e le gata ona faʻamagolavalevale i lau vao, peitaʻi foʻi la, o le a sili atu ona faʻatumauina le tofo ma le manogi.

O le faatonu o faʻafetai i le togalaʻau togalaʻau fatuga autu mo se fesoasoani ile tapenaina o mea.

Faitau atili