Faamafanafanaga geometry

Anonim

E fa-potu potu fale ma le atoa o le 72.8 m2 i se fale masani o le kolisi. Na filifilia le mimilo o le sitaili autu o totonu

Faamafanafanaga geometry 12600_1

O lenei suʻesuʻega o le tusiata o le tusiata amata i le tele o minute pe a uma ona tufaina le mea o loʻo faʻamamaina ma o latou malo ma o latou ola masani e ulufale ai i le taimi masani ofu. E saogalemu le finau mai i lenei potu o le a maua ai le faʻamafanafanaga faʻamafanafanaga o le a iai ma le au e ona i tausaga e tele.

Ina ua maua e se aiga talavou le avanoa e mauaina ai lana lava fale, ua filifilia e aua nei filifilia matua, ae saili foi se fale mautotogi i le fale e tasi. O ni puaʻa na mafai ona faʻatauina le tamaʻi potu e fa-potu o loʻo latalata i se fale masani o le potu o loʻo fausia i le 80s.

Faamafanafanaga geometry

E toatolu le aiga i potu faʻavae, o se potu tele tele ma se potu moe tele. I le taimi lava e tasi, na tusiaina e le uluaʻi fua o le nofofofo fou na o le taimi muamua. O le potumoe, o loʻo filifilia e tamaiti ma le solō o 'au o' au na e faia, o laʻau mafanafana, ma le minimal sa filifilia o le ituaiga autu o totonu. E moni, o le kapeneta e tatau ona faʻatulaga i le agaga puʻupuʻu, ae o le manatu faʻaiʻu e leʻi atiaʻe,.

Faamafanafanaga geometry
ae
Faamafanafanaga geometry
B.
Faamafanafanaga geometry
i totonu
Faamafanafanaga geometry
G.
Faamafanafanaga geometry
O le O.

Faapipiiina o le pusa pa: Tipi fasi fasi o talaaga o le umi o le umi (a). Faʻapopoleina pu i totonu ia i latou i lalo o faʻapipiʻi (b). Faʻaoga ni solo ma fao, na latou faʻaseʻe ai le ulutala autu i puipui (b). O le faigata ("Wall") Polofesa na aoina se faʻavaʻa (g). I le nutimomoia ai ma Gvlv ma faʻamalosia soʻotaga ma se tulimanu o le tulimanu, ona faʻamaonia lea ma vali le mamanu (D)

Misura Faamaumanatu

I totonu o se mea na tupu, o loo i ai i le ala savali, o loo ia faia se kapeneta mo fafo atu o fafo. Ae faʻapefea ona nana ana anotusi? Faʻapipiʻi le faitotoʻa o le faitotoʻa e leʻi liliu ese, E leai se mea e alu ese ai (i le tasi itu o le puipui o loʻo muta, i le isi, o le faitotoʻa o i le faletaele). I le taimi nei, o le fua masani o le a faalavelave i le vaapiapi o taavale. Na maua Ivyod: Ua tapunia le pusaina i se pesini komipiuta.

Na mafai e le toe fuataiina ona tuu se "toto maualalo": ua suia le vaega i le va o le umukuka ma le tasi o potu, teisi "le auala e ave ai le isi 2,7m2 mo le faletaele ma le faletaele ma le faletaele. O puipui sa ufitia ma ufiufi i vai vai vali vali Amphibolin (Caparol, Siamani). I totonu o le fale mautotogi uma, na suia tagata maualuluga na suia e Arbonisia (Suitiselani, Siamani). Na musuia le ogalaau, ae e le i ao ona mafaufau i le nofoaga e nofo ai.

Le tau o galuega eletise

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
O le uaea na taoto, uaea 1120 M. - 67 200.
Faapipiiina o le mana ma le maualalo-taimi nei seti - 16,700
Faapipiiina o switches, sckets 42 pcs. 320. 13440.
Faapipiiina, faʻamalologa chandeliers, lamepa seti - 18 500.
Atoa 115 840.

Le tau o mea eletise

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Uaea ma vaega 1120 M. - 48 500.
Fusuaga, Uzo, otometi seti - 22 400.
O mea faigaluega 42 pcs. - 16,700
Atoa 87 600.

Ogaoga tau manaʻomia faʻataʻitaʻiga teuteu. Sa i ai i se tulaga le mautonu: O le maualuga o eseesega i soofaatasi o le auvae o le auvae o le tele o millimeters, ma o le lautele o avanoa i le va o le va o latou i le va O le vaega o le faʻapipiʻi o le faʻauluuluga o loʻo i luga o le grid, ona faʻafaigofie lea ma vali. O le a le tele o potu e faʻavaveina ai le faiga, faʻaaogaina se faʻafitauli o le faiga faʻavae i luga o le leai o le polyester ie.

O le taimi e ai?

Ina ia iloa ai le umukuka ma le potu malolo, i luga o le tulaga o le vaega muamua na fausia se pa. O le mamanu na aoina mai gvlv i luga o le faʻavaʻa na faia o Stel Galvanized Debuline. Tatala Voids Faʻalautele Will Vevening Mo LIMo Prips Wimps o loʻo faʻamau i luga o le "ututu i luga o le pa, faʻapea foi foʻi ma le fale faʻaseʻe o fale i luga. Na fuafuaina le potu malolo - ina ia mafai e Cuishine ona fai le 'aiga o le manu, aʻo le tagata e ona ma tagata e' ona matamata TV. Na saunia e ADEYA o mataupu taua mo se lapoa tele o le laulau i luga o uili, lea e faigofie ona faʻapipiʻi le sofa. Gagau nofoa alulima nofoa sa mauaina ma teuina i luga o le Loggia i luga o le laulau.

Faamafanafanaga geometry
ae
Faamafanafanaga geometry
B.
Faamafanafanaga geometry
i totonu
Faamafanafanaga geometry
G.
Faamafanafanaga geometry
O le O.

Faapipiiina o Chapprootuting: Minerale wol slabs "shoystock-c2" (a) na faapipiiina. Tumu le vaega autu o conramzitiboutone ma le mafiafia o 30mm (b). Ina ua lafu le 'auala grid, sa faigata ai le fusi i le sifi i le sima-oneone fofo (b). Na matou amata le faʻapipiʻiina o le taʻotoga, seti le lautele o le interctric insms faʻaaogaina palasitika sopo (g). Tatalaina le ufiufi (e)

Eskimo i sukalati

Faamafanafanaga geometry

I le taimi o le ata o le alatele na faʻaaogaina ai le soʻoga o le paepae o le paʻepaʻe ma lanu enaena enaena. O le suble lanu o le Effebraqrattro intertori i totonu (Italia), laina ma le veneer o le American Urnut, maua le loloto ma le loloto ma se tamai potu. O loo ufitia pa puipui i le fufuluina o le kiona i le kiona. O le tapoleni e faaauupegaina i le Parquver vaalele Platbands, o le koluse vaega ma le paolo o mea e tutusa ma luga o le fola maualuga.

O le galue o le umukuka ma pa o pa, faʻapea foi ma le faʻamalama o le faʻamalama na faia mai Cyman Dupont (USA). O lenei mea e le fefe i le susu ma le amu ma mafai ona toe faʻafoʻi. "Aptore" na te tuʻuina atu i lalo le pusa pusa pusa pusa (Italia). Ina ia mafai ona fausia se pusa mo le ea duct, o le ipu na sapalaiina ma stanelen steel shuel, faagaoioia auala i le regerforvisela.

Tau o le sauniuni ma le faʻapipiʻi galuega

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Sauniuni ma le le fiafia seti - 26,700
Masini vaega mai poloka 29m2. - 18 200.
Masini o mamanu o le plasterboard pepa seti - 32 500.
Utaina ma aveese le lapisi lapisi 2 pusa 7500. 15,000
Atoa 92 400.

Tau o mea mo le faapipiiina galuega

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Block vasega, Glue fefiloi, fetaui lelei seti - 18 800.
Plasterboard pepa, talaaga, fao, povi libbon, system conted plate seti - 17 600.
Atoa 36 400.

Aua le savali i luga o le tiptoe

I le Lobby ma Watchen-Opela potu, faʻapea foʻi ma le ogatasi o le Loggia, o le fola na laina i le Porcelain Tale o le NOFOAGA. O Cerumbrants e amio lelei leo, ma afai e te tuʻuina saʻo i luga o le sima i luga, i le fale mautotogi i lalo, o le mea lea, o le mea lea e maua ai o le taʻotoga i fafo o le a avea ai o se fola, lea e aofia ai se leo leo. O le mea mulimuli o loʻo faʻaaogaina e le faiʻai faʻapitoa, o loʻo avea ma pulupulu paʻepaʻe.

Filemu e le gata i le miti

Faʻafetai i mea manaia, o le maple vene, ma o le kulimi mafanafana o le potumoe foliga foliga toʻafilemu ma toʻaga. E le i lole ma mea o loʻo manaʻomia e le tulaga, e na o le sili ona manaʻomia: moega, kapeneta, kuka laulau ma se ofu tao. O nei mea uma o le masani ai i le tsolsaster (Rusia). Ua manatu mamafa i le moli o le potu. Suauu curve curve logoco flab (Armimemide, Italia) o loʻo faia i le susu-paepae tioata, o fea le moli lemu.

Faamafanafanaga geometry
ae
Faamafanafanaga geometry
B.
Faamafanafanaga geometry
i totonu
Faamafanafanaga geometry
G.
Faamafanafanaga geometry
O le O.

Faapipiiina o fula i le potumoe i le potumoe: Pipii i le tele o le tele o ato tupe (a). Monsted-surlowed Lagolagoina o le pad mai le plywood mo le lumanaʻi moli (b). Ina ua uma ona toe setiina le ato ato i luga o puipui, na ia toe faʻafouina le pito o le faʻalavelave (b). Oti ese le sili atu o upega tafailagi (g). Na latou misia le uaea i luga o le upega tafailagi ma faʻapipiʻi le "tioata" o le lamepa (e)

Faamafanafanaga geometry

Faamalamalamaga e toe faaleleia:

1. Hall-Corridor 6.9m2

2. Potu Nofoaga 14,8M2

3. umukuka 9,3m2

4. Tolene 0.8m2

5. faletaele 2.1m2

6. Vaeluaina 12.7m2

7. kapeneta 9,3m2

8. Tamaiti 16.9m2

9. Logginia 6.9m2

Faamafanafanaga geometry

Faamalamalamaga ina ua uma ona toe faaleleia:

1. Hall-Corridor 10.3m2

2. potu malolo - umukuka 23.88m2

3. faletaele 1,4m2

4. Taaloga 4.2m2

5. FOFOGA 12.7M2

6. kapeneta 9,3m2

7. Fanau 11.1m2

8. Logginia 6.9m2

Aofai Eria: 72.8m2

Totoiina maualuga: 2.6m

Kapeneta mo preschooler

I ni tamaʻi fanau, sa mafai ona tuʻuina mea uma e te manaʻomia: galue ma taʻaloga taʻaloga, nofo lelei ma le tele o faifeʻau area (Rusia). Ae o le taimi lava e tasi, o le taulaiga e totogi i le nofoaga mo fatufatuga ma faʻatino gaioiga faʻatino (i le tausaga mulimuli ane, o le a alu le tamaititi i le vasega muamua). Moll-transformer faiga (Siamani) faʻatagaina oe e fetuunai naʻo le maualuga o le laulau pito i luga, ae o le tulimanu o lona tiʻesega. O le nofoa ma tua o le nofoa (e mafai foʻi ona faʻamauina) mafai ona tuʻufua, siitia ma faʻamautu i soʻo se tulaga e faʻaogaina ai le faigofie. O moli moli o moli moli, moli moli i luga o se faʻaaliga ma le pusaaila, ma le laulau amemp. Ua mafai foi ona iai aia tatau a le tagata e ona le tagata, o ana mea e fai ai le gaioiga faʻapitoa pe a filifilia se lanu o totonu.

Faamafanafanaga geometry
Ata 1.
Faamafanafanaga geometry
Ata 2.
Faamafanafanaga geometry
Ata 3.
Faamafanafanaga geometry
Ata 4.
Faamafanafanaga geometry
Ata 5.

1. Na faia e le tele o faʻamatalaga o le Osaka i fafo o le Osaka i fafo (mastri) o le MDF, na filifilia i lalo o Amerika Urnut, ma le faʻapipiʻiina o le tioata.

2. O le puipui mo le fale faʻa-fale na gaosia i totonu o le fale faigaluega "fetu o le kalafi" e tusa ai ma le tusiata tusiata. O lona tomai o le vaega o loʻo tuufaatasia ma le veneer o le nati, vaega na valiina ma enamel.

3. O le maualuga o totonu o le potumoe o le Artetic Pasin (Canvas, suauu) o le galuega o le Elena Melnikohau. O loʻo tuʻufaʻatasia e le Iunivesite le auʻatoga o elemene o le ogatasi ma le antiental.

4. O le koluseina o le lauʻeleʻele lau laupapa "O le pale-parquest" na tuʻu i luga o le foloa ma ufiufi i le suauʻu. O le mafiafia o le vaega faigaluega o loʻo galue mai le American Walnut o le 5 MM, e mafai ai ona e toe faʻafoʻi soo le tauina.

5. Sa i ai ma se nikhe mo le fufuluina o masini, o le kapeneta i lalo o le magoto ma le uʻu o loʻo faia i le gvlv 12mm mafiafia, suʻi i le tino o soʻotaga. Mo le kopiina o le faʻaaogaina o Biszaza fefiloi o mosaic.

Tau o le galuega i luga o le masini o fola

Ituaiga galuega Eria, m2 Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Le mautonu fola 34,1 150. 5115.
Sima-oneone fusi 79,7 560. 4422.
Plywood base masini 33.1 320. 10 592.
Faatoʻaga ofu mai le laupapa tele 33.1 790. 26 149.
O le taoto o chramic 46.4. - 40 500.
Atoa 126 988.

Tau o mea mo le folaina masini

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Systere Contave Storave 36 pcs. 180. 6480.
Eleele, peskobethon, faamalosia ai le mesh, procticial seti - 26 900.
Plywood, Glue, fusiua seti - 18,700
Lautele o le laupapa "pale parquet", i le 33.1M2 - 244 900.
Porcelain conneware (Italia), kelu seti - 57 400.
Atoa 354 380.

I luga o se tamai vaa ...

Faamafanafanaga geometry

I luga o le fola i totonu o le faletaele ma le faletaele na faia ai se lafo mai o se moli uila i le foliga o se pallet ma le itu o le 50mm. A maeʻa le 2 vaiaso, ina ua faʻamaalu le fofo, sa fai ma le paʻu o Polu le susu ma Polume Mismumer. O le fou puipui i fafo o le "susu" nofoaga ma le vaeluaina i le va oi latou e siitia mai le kesi-silicate poloka ma le mafiafia o le 75mm. Masonry faamalosia faamalosi Steel garvanized uaea. Tulimanu ma faʻaputuga faʻamalosia faʻamatalaga faʻamatalaina e nonoa i le taualuga ma le fola. Ina ua uma ona tafiesea lenei laualuga ma sima sima.

O le tau o le faʻamaeʻaina o galuega

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Matamata i luga 270m2. 720m2. 194 400.
Sauniuniga, Atavali Luga 170m2. - 96 900.
Oti i puipui ma Ceramic Tiles 29m2. 1000. 29 000
Carpentry ma isi galuega seti - 98 500.
Atoa 418 800.

O le tau o mea mo le gaosiga o le faʻamaeʻaina o galuega

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Faʻapipiʻi le faʻafefiloi, faʻalelei le eleele, punou, faʻapipiʻi seti - 141 600.
Caparol vali, faavaa o le taualuga seti - 210 300.
Ceramic tile, kelu seti 1120. 47 500.
Faitotoa (Italia) 5 fasi. - 120 900.
Atoa 520 300.

Ma se miti a le apu lanumeamata

O le taimi na toe fausia ai, o le plumping cab sa le fiafia, lea na mafai ai ona faʻateleina ai le vaega o le faletaele ma le faletaele i le aluga o le alatele. Nofoaga mo le faigofie na tuua vavae ese. Mo le fola sa latou filifilia Cereacic Coles i le tele o 200200mm, mo le puipui-isi, "suiga" i le MoSAC Fautuaga (100100MM). Paʻepaʻe Paʻepaʻe ma "Fua" BeatSesh o le a ma se tamai lanu lanumeamata, e vavaeeseina vaega. I le ala o le fale, o le vai-faʻavae o loʻo faʻaaogaina o Gessisi sa faʻaaogaina, mauaina Catalomon Plumping (Oversistly), Laufant (Switzerland) ma Rocanland) ma Roca (Switzerland) ma Rocanland) ma Roca (Switzerland) ma Roca) ma Roca (Switzerland) ma Roca (Switzerland) ma Roca (Switzerland) ma RACA (SWITE).

Tau o le tumama

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Laina vai sapalai 37 pog. M. 185. 6845.
Tagi o le Sweage Paipelines 10. M. 470. 4700.
Aoina faʻapipiʻi, faʻamama seti - 18 900.
Faapipiiina o Santechnibov seti - 23 800.
Atoa 54 245.

Tau o mea e fai ma faʻapipiʻi masini

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Sipi Paipa (Siamani) 37 pog. M. - 3100.
Selet PVC paipa, tulimanu, Tap 10. M. - 4100.
Tufatufa atu, faamama, fetaui lelei seti - 21 500.
Santechborlibor seti - 79,000
Atoa 107 700.

O faatonu faafetai o le tusi tusiata e. Melnikov mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Faamafanafanaga geometry 12600_27

Architect: Elena Melnikoco

Matamata i luga

Faitau atili