Auaunaga ma se faamaoniga

Anonim

O faʻafitauli e mafai ona fesoʻotaʻi ma le toe faʻaleleia o mea faigaluega eseese i le taimi o le taimi faʻatulagaina, ma sili atu auala e foia ai

Auaunaga ma se faamaoniga 12604_1

O le 'aiga o le' aiga o le taeao i se taimi o le taimi e le o se mea e seasea i ai. E tele taimi e seasea tatou i ai i ia tulaga ma mulimuli i faʻatonuga a le tagata faʻatau, poʻo le tulafono, foi, o loʻo faʻatauaina i tatou ma le nofoaga autu. Le isi, o loʻo matou faʻaogaina le faʻatali mo le faʻaiuga o le toe faaleleia. E le aoga le faatalitali mo le alofa mutimutivale mai le natura, aua o le mea moni o le saʻo o tagata faʻatau e sili atu le lautele, o le a le leoa le tagata faʻatau. Mo le faaaogaina o le vaega atoa o "Tautua ma aumai ia i matou e ala i le tulafono, o le a manaia lou iloa o lenei tulafono. O le a matou taʻuina mai ni faʻafitauli e mafai ona fesoʻotaʻi ma le toe faaleleia o mea e tasi o leisi fale i le vaitaimi taimi, ma o laʻasaga sili lava.

Auaunaga ma se faamaoniga

O lea, o se vaitaimi o le ranene le fiafia mai le mauaina o le metotia fou na iʻu ai, ua taʻe le masini. O le tulafono "tagata faʻatau e masani ona" Ua le toe manaʻomia le galue, ma saʻu tagata faʻatau i le ala taua. O le ataata, uo uo na liliu mai i se malosi, mamago pule, mautinoa e te ono tuuaia mo le malepelepe ma e leai se tasi e tatau ona faia se mea. O lenei e faʻalagolago tele ia te oe, pe sili foʻi mai lou iloa o le tulafono. Seʻio tatou o ese mea leaga o le tauivi o latou aia tatau mo latou aia tatau.

AZA Malamalama

E leʻi soloʻese le masini fufulu, e le faʻasolitulafono le pusaaisa, e le vevela le ogaumu. O le a le mea e fai ai le mea e tamoe ai? Mo se amataga, malū filemu, aua le popole, ma iai sau tuʻutuʻuga. Manatua i le vaitaimi o le taimi faʻatulagaina ua ia te oe le aiā o le manaʻomia e manaʻomia ai faʻafitauli, ma saʻoloto ese atu. O le tulafono i ou itu e moni e fiafia i ou avanoa, e tatau ona e iloa lelei, ma e sili ona taua, faʻaali i le tagata faʻatau.

Ia faaeteete

1. A faʻatau ni mea faigaluega, faitau ma le faʻaeteete le tusi muamua. O auiliiliga uma o le tagata faʻatau e tatau ona faʻaalia ai iina.

2. E tatau ona faitauina manino le losepi.

3. Siaki le saʻo o numera uma, aso ma faʻamatalaga faʻapitoa.

4. A o lei mauaina le masini, e fuafua ai ona foliga.

5. A o le i pasi le masini e toe faʻaleleia ai, faʻamatala uma mea ua i ai i fafo atu o le tulaga, ma puʻeina ata o ia.

6. A e pasi le masini e toe iloilo ai, faitau faʻatasi faʻamaumauga a le 'ua faia, ia mautinoa o le faʻamatalaga o le faʻalelalolagi ma aso o loʻo lisiina.

7. Tulafono uma, faʻapea foi ma o latou ata puʻe ia latou tausia.

8. Vinonzia tusi i le tele e mafai ai, o le mea e te manaʻo ai: Toe faaleleia, sui o le masini poʻo le toe faʻatulagaina o le Meli "," tomai faʻapitoa ". Na mafai ona foia le faiga.

I le avea ai o se tulafono, o mea faigaluega tele o le atunuʻu e faasino i fesoʻotaʻiga lavelave oloa (o loʻo tuʻuina atu a latou lisi i totonu o le tulafono "i le puipuiga o tagata faʻatau aia tatau"), e le faʻatatau i ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a na faʻafuaseʻi ona filifili o le masini fufulu fou e le ofi i totonu o le faletaele, o le a e faigofie ona toe foʻi i le faleoloa, pei ona latou faia, fai, fai, ma lavalava po o seevae. Ae i le tulaga o le faʻailoaina o le le lelei o le metotia i le taimi lea, o iai sau aia tatau e manaʻomia ai le sui o le masini i le isi (ma le suia o le taua) Taʻalo lenei faʻamoemoe, ulufale i tagata faʻatau e faʻatalaleʻole. O le sui o se tulaga masani o se tulaga sili ona faigata o le lelei uiga mo le 14 aso e le o saunia, o loʻo latou fiafia ma lipotia, o loʻo faʻaalia ai le mea e sili atu ai, Suiga pe toe faafoi tupe e tusa lava pe o le ua motusia.

Afai e aliali mai le le mafaufau i le 15 aso talu ona faʻatau mai le faʻatau, o filifiliga i luga e ono mafai ona o loʻo "vaʻaia se mea taua o oloa", e aunoa ma le mea e tatau ai mo le toe faʻaleleia o oloa.

O sitepu muamua

O le tulafono o le muamua, ma le motusia o mea faigaluega i le leai o se auala e toe faaleleia ai oe lava, ae vave ona valaau le alii. O le tutoʻatasi o le Internentant e otometi lava ona taofia ai oe faʻamaonia. E sili atu le le faʻafesoʻotaʻi le ogatotonu o le tautua, ae tuusaʻo i le tagata faʻatau, talu ai e faigofie ona foia faʻafitauli tulaga. O le a ia auina atu ia te oe se tagata faʻapitoa i le fale, pe a fai o le tele o le masini e sili atu nai lo le 5kg. E ono tupu le faʻafitauli muamua. O le mea moni o le tulafono e le faʻavaeina le lagona o le tagata e taunuʻu mai. E toʻatele o loʻo faʻatali mo o ia vaiaso. I fafo le tasi: Afai e te fautuaina oe i le "toe tusi taeao" e iloa ai le iunite, fuafua talafeagai, i lou manatu o le tagata faʻapitoa galuega, ona fai lea i le faleoloa ma tusi ai le faleoloa ma tusi manaoga e foia. A maeʻa, le faleʻoloa o le a tumau lava mo le toe faʻaleleia o le 45 aso, o le tapulaʻa maualuga faʻamalosia saunia mo le tulafono.

O le le lava o oloa (galuega, auaunaga) o se le-solia, manaʻomia ai ogaoga mea tautupe ma le tumau tau pe toe tulaʻi soo i ai.

Afai na sau le matai, na le taua le malologa na faapopoleina ma na aveʻesea i le nofoaga, i luga o lena tala ma le iʻuga. Ae afai na ia filifili o le masini na matua afaina ai ma e manaʻomia se "resissicing" i totonu o se nofoaga faʻapitoa, o lona uiga o le a tatau ona e vaeluaina ma le masini mo le 45 aso. Aua le fefe e nofo e aunoa ma se masini fufulu: ae le o le taimi nei, e tatau ona e tuʻuina atu i se faʻataʻitaʻiga tutusa: e faatatau i masini kapeti, telefoni. E le gata i lea, o tau uma e fesoʻotaʻi ma felauaiga o le iunite ua faamalosia e fai se inisiua tau fefaatauaiga.

I le ala, i le faleoloa e masani ona le taʻua le avanoa e maua ai le lelei masini mo le taimi o le toe faaleleia. Tusa pe faʻapea e faʻamanatu i le pule o le faʻatau e uiga i lenei tulaga, o le a latou mautinoa latou te le mafai ona suia le masini mo le le tutusa ma le le lava o na mea. Ae afai e te iloa au aia tatau, ona e le alu ese lea o le filifiliga a le kamupani: manaʻomia se sui, ma afai e leai, e tatau ona e toe faʻafoʻi tupe mo le masini.

Ina ua maeʻa le asiasiga a le Wizard ma le tuʻufaʻatasia o latou gaioiga, lea e tatau ona faʻamatalaina ai le le lelei, o loʻo e iai ma pepa (siaki, le gaioiga o le faleoloa ma tusi ai se tagi E te manaʻo: Ina ia toe faʻaleleia pe sui le masini pe sui le toe faʻafoʻi tupe. E ala i le le mautonu, asoa e tagata faʻatau taʻitaʻia ai oe mo toe faʻaleleia e le faʻatonuina, e l ¯ e mafai ona leai se isi auala i fafo atu. O se tagi mo se tagi e sili atu le tuʻuina atu o le lisiti mo le mauaina, ma afai e te musu e lafo e le meli meli.

Matou te filifilia le toe faaleleia

E te le manaʻo e vaeluaina ma lau "fale fesoasoani" (pe e te le maua se isi pito i fafo), o lea la o lau faʻaiuga o le toe faʻaleleia. Ae e te leʻi faia se masini e toe faaleleia, pe a maeʻa le puʻeina o se ata o le mea na tupu i fafo atu, o lea na toe faʻafoʻi ai le masini ia te oe ma faʻasao fou.

O le tala o le muamua muamua lea. Lotovaita

I totonu o le pusaaisa, na faʻatauina i totonu o le faleoloa o se fesoʻotaʻiga tele o le fale o le aiga, ma avea ma "fulu ofu". Taʻua o se tagata faʻapitoa na tuu se faʻalavelave e le fiafia i ai: Faʻafeiloaʻi lenkage. Na iloga i le fale e le mafai ona toe faʻaleleia le iunite - e manaʻomia le tuʻuina atu e toe faʻalelei. Sa ma maileia ma loʻu toʻalua: "E faʻapefea ona ola e aunoa ma se pusa puipuia i le itiiti ifo 14 aso (na folafola e tagata uma i lenei taimi e faʻasaʻo)?" Na o le master na o le tuiina ma ofoina mai e foia ai i latou lava, nofo ma le "fulu ofu" pe avatu le masini mo le lua vaiaso. Fetufaai faigata ma aiga, ma na latou fautuaina foi le faleoloa e tatau ona aumai ai matou ma se isi pusaaiu i le taimi o le toe faaleleia o lenei. Matou te fiafia, malaga atu i le galuega tautua a le faleoloa e tusi ai se mumutusi talafeagai, ae na o le mumusu e ave, faaosofia ai lava i lenei ala: "Ou te le avatua." O le anoanoana e le i ai le manaʻoga e faʻalavelave, ma matou te manaʻomia le faʻamutaina o le feagaiga faʻatau ma toe foi o tupe. Ona ou le faʻaititia ai lea o loʻu mata, fai mai e leʻo se faʻafitauli tele. Sei uma ona fai se mea o le upu toe feeseeseaiga o le tulafono "I le puipuiga a tagata faʻatau puipuiga" i lanu ua siʻitia o loʻo mafai ona avatua ia te ia se faʻamatalaga talafeagai e toe faafoi ai le tupe. E ala i le 10 aso atofaina, i le taimi na "manatu o le" o lenei faamatalaga, e leai se tasi na valaau. Sa tatau ona ou toe valaau. Na iloa ai o le pepa na galo ona lafo atu i le ofisa ulu. Ina ua uma ona auina mai le faamanatu matagofie, sa lafoina o ia. Sa ou uuina se pusaaisa i le vaiaso i le vaiaso, ma le tupe na aumai i le aso na sosoo ai ma le aso. O laʻu fautuaga: Ia e faʻaeteete ma aʻoaʻo e nofo i tusitusiga sili o le Tulafono.

Manatu

Afai e musu le faleoloa e ave se faʻamatalaga ma au mea manaʻomia, lafo i se tusi masani ma le lisiti faʻaaliga. Ioe, ma ma le faʻamatalaga a le tagata lava ia, e sili atu le tuʻuina atu o se pepa i luga o lisiti lisiti.

Talafaasolopito lona lua. Yulia

Le pusaaisa ma le shinsupy uʻamea ava, pei ona foliga mataga, na foliga mai, e ala i le tuilusla, ina ua maeʻa ona faʻatau le faitotoʻa. Ioe, ioe, na na ona alu ia elea manu feutivae. Yangapisal tolu tagi i le Faʻatonu o le faleoloa ma se taufaʻamataʻu e molia ai, pe a fai o aʻu manaʻoga o le a le faamalieina i le tupe mo le le lelei oloa. VOTOGA O LE SAMOA FAAAOGAINA O LE AUAUNAGA O LE AUTALAVOU Na ia faapea mai o mea uma na tutupu ona o le sese o le puleaina o SreK, sa tatau ai ona paia i aso uma ma lalafi ma isi mea faapitoa. Asgunias na avatu ia te au i totonu o le faleoloa. E masani ona latou pepelo i totonu o le potu, o nisi taimi e tutusa lava ma Scotch. KSCher, ou te malamalama lelei i le faʻatautaiga o faʻamatalaga a le Matai ma na ia finau e le o loʻu faafitauli, ae o le gaosi oloa. O le faleoloa foi e leʻi aumaia i totonu o oloa tausamiga o loʻo tausia. Na filifili VOTOGA tautua e sui le faitotoa. Na ou faʻatonuina i Siamani, ae le o le polokalama tatau lea i le 45 aso o le masina, taʻi mulimuli lava ona aumaia lea faitotoʻa. Ae o ia ... e leʻi mataina o le tele, talu ai e sau mai se isi faʻataʻitaʻiga (!). O le faitotoʻa taumatau sa faʻatali mo se isi tufuga, ae o lenei taimi na mafai ona feiloaʻi i le 45-aso vaitaimi. O le atoa o le egtic na mafua mai nai lo le ono masina. Agtum na talepeina pea le 'au. Ae talu ai na toeitiiti lava o loʻu moni i le ogatotonu o le sauniga, na vave lava ona ou sui. Ou te faanoanoa ua ou le mauaina se tupe toe faafoi.

Manatu

E mafai e Iulia ona manaʻomia le totogiina o faʻasalaga mo le le tausisia o aso ua uma, ia latou manatu ai i le tuai o le umi ma le tau o le pusaailea, o le aofaʻi o le a matua lelei.

I lalo o le tulafono, o le toe faaleleia e le tatau ona mulimuli atu i le 45 aso, ae o le mea moni e masani ona faamuamua i mea moni ma le tautua e mafai ona e salamo ai. " Ae e mafai foi ona e susulu mai iinei ma lou iloa o le tulafono i na tulaga e i ai se faʻasalaga (1% o le faʻatauga tau mo aso uma aso). Peitai, o faʻataʻitaʻiga masani, e oʻo lava i le taʻua o sala e le masani lava ona saoasaoa solo faʻasolosolo le faʻafou. Tautua Puleta e mafai ona lafoina oe e aoina sala mai le tagata faʻatau, e ui lava o le mea moni, taofi le toe faʻaleleia o lau masini, ma le le lava o faʻamatalaga i totonu o le fale teu oloa "e le o se mafuaʻaga O le faʻamalosia o galuega ma e faʻapitoa ai le mumusu e totogi lelei. E ui i lea, o lona finagalo, sa faigata ona malie i se tasi. Lenei, pei lava o se tulafono, o le tasi itu o le faamasinoga. E aoga le logālesi - filifili mo oe lava. A faʻapea e le faʻatusatusa le tautua i le taimi o le toe faʻaleleia, o ia te oe le aia tatau e le gata i le aofaʻi o le faʻasalaga, ae manaʻomia foi le toe foʻi o tupe mo le masini.

E aoga le iloa o le manuia faʻamaeaina o le toe faʻaleleia o le masini na faʻalautele i le taimi atofaina, ma o vaega vavaeʻese ua uma ona seti i se vaitaimi, mo le faʻataʻitaʻiga afa.

Tatou suia

Afai e mafai ona e suia le masini ma na e filifilia lenei auala, iloa e tatau ona e ave se masini malepelepe ma tiliva se kamupani fou e tatau ona i ai i lau talosaga o sea talosaga (o le mafuaaga lea e taua ai e tuʻuina atu se faʻamatalaga tusitusia, ma e le faʻatapulaʻaina i se tuʻugamau maliega). Peitaʻi, afai o le tagata faʻatau o loʻo leiloa nei oloa, o le taimi sui e mafai ona siʻitia ma oʻo atu i le 1 masina. E moni, i le mataupu mulimuli, i le tolu aso e tatau ona e ofoina atu se sui sui masini. Ole taimi ole taimi ole taimi e toe fuafuaina mai le taimi e te mauaina ai masini fou.

Toe foi i le toto!

Mai le aso o le faʻaaliga o le manaʻomia o le manaʻoga mo le toe faʻafoʻi o a latou tupe i totonu o le 10 aso, e tatau ona e toe foʻi ia te oe. O le faigofie auala e fai ai i luga o se siaki, ae a faʻafuaseʻi ona faʻateleina lau faʻataʻitaʻiga i le tau i le tau mai le taimi o le faʻatau, atonu e tatau ona e totogia oe ma se aofaiga tele. Afai o lenei masini o loʻo faʻatau atu i se tau fou i le faleoloa, faʻafitauli e te ono le tulai aʻe, ae ia faʻamaonia mata e manaʻomia le toe faʻafoʻiina o lenei iunite i se isi faleoloa.

I mataupu o loʻo sosolo ou aia tatau a le tagata faʻatau ma e te manaʻomia se fesoasoani faaletulafono, faʻafesoʻotaʻi tuatusi o loʻo i ai nei:

1. Mo tagata poto masani a le sosaiete "Faʻalapotopotoga Lautele": 121099, Moscow, Shibensky i le., 2/3, TLODSKA (49.

2. Afai e te masalosalo i le mea moni o le faʻatinoga o le faʻatauvaʻa e le tagata faʻatau, mo se faʻataʻitaʻiga o le saogalemu o aitalafu, 113062, Molcow, ul Lucinovskaya, 44, Corp 2, Tel .: (495) 694-8540.

Le iloaina le tausalaina

Auaunaga ma se faamaoniga

O se tasi o mafuaʻaga sili ona masani ai mo le musu e toe faʻaleleia le faʻailoga o le mataupu o le le pule. E masani lava, o tagata faʻatau taumafai e faʻamaonia e tatau foʻi ona faitioina e le pule i le malologa, faʻataʻitaʻiga, na sese le faʻaleagaina poʻo le taumafai e toe faʻaleleia. Ae maise mea leaga e faia ma mea laiti (telefoni, tagata taaalo, mea pueata i ai.p.). O mataituina atoatoa ", o le mea moni", o le mea moni, - na faʻafuaseʻi ona maua: ma na faʻafuaseʻi ona tu mai le povi i luga o le taʻotoga, ma le tumu i totonu (mafai ma sasaa vai) Faʻamaonia o le mea lea na tupu ina ua maeʻa pasi le masini i le tautua e matua faigata lava.

O le tala lona tolu. Konstantin

Ua iu tausaga talu ona matou faʻatau se ogaumu, o taimi uma o taimi sa ia galue ai. Ae talu ai nei, o se tasi o le lafu na le tumau. Sa ma o i totonu o le faleoloa fesili ina ia faʻaleleia atili le faamaoniga, ae na maua ai matou leiloa se siaki, ma e le o avatua ina faʻatau faʻatau. Ua matou faʻaititia le auaunaga lapatai mo le leai o le siaki. O lea na matou o ai ma le tasi le faigaluega i le pusa.

Manatu

Le le lava o le tusi resitala poʻo le pepa faʻapisinisi poʻo le siaki siaki poʻo se isi pepa faʻamaonia e le o se faʻavae o le toe faʻaleleia e faʻamalieina manaʻoga o le tagata faʻatau. Tusa lava pe o le tulaga o lona tulaga faʻatagaina o loʻo i totonu o le tusi muamua o le pepa poʻo le faʻalauiloaina o le faleoloa. Le faamaoniga o Mea E Te Faia ai se Faʻatau i lenei faleoloa, mo se faʻataʻitaʻiga, Molimau.

Talafaasolopito Fa. Alyona

O le vaega umi na faatalitali i ai kuka na malepe i le lua-vaiaso taotoga. Matai taunuu ma toe faaola mai o ia i le fale. Moni, o nai aso, na teena le masini e toe faigaluega. O le taimi lea na o mai ai le isi Ma Mafaufauga ma saunoa ai o auiliiliga na tatau ona faatonuina, ma o le a latou taunuu i le 2 vaiaso. I le aotelega, e lē 2 vaiaso mulimuli ane, ma 2 masina, o faʻamatalaga manaʻomia "i laʻu pepa kuka. Ae sa leai lava le manao o ia e faigaluega. Ona ave lea o ia i le fale faigaluega. Agai i tua, ae le galue. Sa faamatala mai e VG nana o le a toe faafoi mai le tupe pe a fai e le mafai ona toe faaleleia, ae latou te mautinoa o au galuega e mafai ai ona foia fale faigaluega. O lea ou te nofo e aunoa ma se ogaumu.

Manatu

E le masani ona iloa e Alenau ia ana aia tatau. O le tulafono i lona itu ua uma ona faalua. E ui i le tuai ona faatuai i le toe faaleleia mo le 2 masina, e mafai ona ia toe faafoi mai le tupe, ma faatasi ma le sala (1% o le tau o le tuai ona tuai). Muamua, ua leva le masini i le 45 aso, ma o le solia ma lona lua, ona o le toe faaleleia o le nofoeva le silia ma le 30 aso i le tausaga.

O le tala o lona lima. Vlad.

Na ou talepeina le ie i lalo o le faʻavae, na ou vili ai i le tautua ma se talosaga e lafo atu le Matters. Na taʻuina mai ia te aʻu, o le a ia faʻafesoʻotaʻi mai aʻu, ae o le 5 aso ma le le leoa na pasi. O masnova sa valaauina, ma sa la folafola mai o le a toe valaau i ni nai aso, na toe liliu i tua i le vaiaso. O lea e fafaga le leai o se mea "breakfosts".

Manatu

O le mea moni, o le vaitaimi o le taunuʻuga o le Matai e leʻi faʻamautuina, ae o loʻo i ai le maualuga o le toe faʻaleleia taimi - 45 aso, afai o loʻo iai oe, i lou mafaufau, ma e sili atu Alu i le faleoloa poʻo le tautua ma tuʻu se faʻamatalaga ma le manaʻoga e aveese le le mafai. Ona i totonu o le 45 aso e tatau ona e toe faaleleia le masini.

I se tulaga lautele, mafai ai ona e malamalama i le tautua. O le mea moni e tatau ona ia toe faʻamatala le masini i lona lava tupe faʻaalu, ma naʻo le Lipoti e le Lipoti, ia latou fai mai ai, JeNz taui mo le tau o toe faʻaleleia. Ma Na ia le faia i taimi uma le taimi, ae o loʻo vaʻavaʻai i mafuaʻaga e iloa ai le tulaga o le le lava faʻatafunaina, ma mafua ai ona matua maʻoti aʻiaʻi. Ona o tautua e ave mo le toe faaleleia o meafaigaluega ma musua. Ioe, ma "Ola" e sili atu le lelei o tupe nai lo le leai o se tinoitupe ma le gaosi oloa. O lea foi tou te totogiina nei, ma le tagata gaosi oloa.

O le mea lea, ina ia mafai ai ona e faʻateleina oe lava mai le faʻailoga o lau mataupu i le tulafono e le ofi, pe a e pasia le masini e tatau ona faia uma scratches o loʻo faia ai faʻafitauli uma. .

Afai e tupu le tagata faʻatau, masalomia le masalosalo, o le faʻaletonu o loʻo aliali mai i ou sese, e mafai ona ia faia se suʻega. A faʻapea e faʻamaonia ana au masalosalo, o le a e toe faʻalelei le masini i au oe lava tau ma, e le gata i lea, totogi mo le suʻega.

Aoao e tusi ai se tagi

Faʻataʻitaʻiga

O Le Faatonu o Loo teu "Auala" E. K. SIDOOOV MAI LE M. V. Peprova, Totonu i le tuatusi: Most ofters, 182, sikuea mita. 38 (fale. Tel. (495) 111-1111)

Faamatalaga

Novema 24, 2009 I lau faleoloa na ou faʻatauina le pusa faʻafouina. Ina ua maeʻa 5 masina - i le taimi o le taimi faʻatulagaina - ua ou malepe. Ulaula i totonu o le faʻatulagaina toleniga ma se talosaga e faʻaumatia ai le faʻaletonu. Talu ai o le le lava o faʻamatalaga taua, e le mafai e le matai ona faʻaumatia le Matai ma fai mai o faʻamatalaga taua i le masina lata mai o le a le taliaina i le fale faigaluega. O lea, o lenei faaletonu e le mafai ona aveʻesea e aunoa ma le taliaina o taimi talafeagai ma faʻaoga i le aia tatau, o lea ua ia te aʻu le aia tatau e sui ai le oloa tutusa o le isi ituaiga.

Iloilo ma le palakalafa 1 o faatufugaga. 18 o le tulafono o le Rusia Federation "i luga o le puipuiga a tagata faʻatau aia tatau" Ou te fai atu e sui le mea sese o le pusa-2m storigvator ma le tau le tumau. Faʻamolemole mafaufau i laʻu tagi i totonu o le 7 aso. O le a ou le amanaiaina aʻu tagi o le a faamalosia ou te alu i le faamasinoga. I le faʻaopopo atu i le mea e tulaʻi mai ai, o le a ou fai atu i le Faʻamasinoga e toe maua mai lau faleoloa taui mo faʻaleaga uiga.

Talosaga:

1. Kopi kopi o pisinisi.

2. Kopi o conprast coupon.

3. O se kopi o le galuega faʻataʻitaʻi o le pusaaisa.

3mm, 2010

Saini Decoding Saini Saini

faaiuga

O le tulafono, o le mea moni, ae o le mea moni foʻi, tagata faʻatau mea uma o le a faia mea uma e mafai ai e aloese mai le tiute. IApoka e na o le pau lea o le auala e puipuia ai aʻu - iloa mausali au aia tatau ma puipuia malosi ia i latou. Naʻo le mea lea e iai le avanoa e ausia ai se mea. I le mavae ai o mea uma, e ala i le ma tele, e le fiafia tagata faʻatau e uiga i le tulafono, aua o le faʻamasinoga, o se tulafono, ua te malo ai le faʻatau. Peitaʻi, e le mafai lava ona folafola mai o le a faʻamatuʻuina atu lo tatou faʻaaloaloʻaga ma fuli ia i latou le nofoaga latou te fiafia ai. O lea la le auupega autu faasaga i mea le mautonu o tagata faʻatau o tagata o le poto.

Faitau atili