I le taimi nei

Anonim

Fale o le falesa taele ma se vaega atoa o le 28.6 m2. O metotia faʻa -tua laupapa a Rusia Cooden na fesoʻotaʻi ma le malo tekinolosi faa-laiga.

I le taimi nei 12605_1

I le taimi nei

I le taimi nei
Mo faigofie faigofie, o le tele ogalaau o le stesamana tipi mai le nofoaga i totonu. O faamalama laiti e faia i le tu ma aga a le aufaitau anamua Rusia
I le taimi nei
Mottric fale auala ma filifilia ma le faaeteete lelei mea faigaluega atoatoa o le totonu o le fale
I le taimi nei
Uliuli ma paʻepaʻe ata tusia i se potu malolo, fai i totonu o isi aso nei ma tagata taʻitoʻatasi
I le taimi nei
O puipui o se pe-atuatuvale vavaeeseina mai le faleuila ma le sone o le vai auala e faia mai le Asped Plaber, talu ai e le o le anpen ma e leai se mea o le afu ma e leai se mea i ai. O lenei fafie, potu potu-potu potu, fale mautotogi i totonu o le potu steam ma se taumafanafana vevela

I le taimi nei

I le taimi nei
O le uluai taʻele ma fufulu fufulu e muamua teuteuina. Mo le faapipiiina o elemene o le taʻele o le 'upega tafaʻilagi iinei o loʻo faʻaaogaina iinei o se umi, sologa lelei eleele pei o le pepa faʻapipiʻi, faʻapipiʻi agai i luga. O loo lilo i totonu o le vai sapalai. O lenei ituaiga o vaega ma le plastole ua faia mo se vaieli, ae e faia i le tufuga ufiufi. O le taliaina o le ulufale e mafai ona ulufale i totonu o le tino ulufale i totonu o le Ekalesia
I le taimi nei
I le agaga o le agaga, ua faia le fola ma sina uila agai atu i le alavai, o fea le vai e le mafua ai le liligiina o le eleele i lalo o le eleele i lalo o le eleele.
I le taimi nei
O le siosiomaga o le taimi ua tuanai fesoasoani e fausia e le gata i le tele o ogalaau fale fale, ae o le ma le totoʻa manatu-pei o uamea

I le taimi nei

E foliga mai o le falesa o le dabana e ono masani ai ma faigofie, aemaise pe a fai o loo tatou talanoa e uiga i le fausiaina o le taele i le atunuu eria? E ui i lea, afai e te faia le tulaga i fatuga fatufatuga ma polofesa faʻaletonu, o le iʻuga e mafai ona sili ona manaia ma tulaga ese. Faʻataʻitaʻiga- O le falelotu o le falelotu lea, lea e tuʻufaʻatasia ai le kolisi o Rusia Corgen Court.

Ose na na asia le tagata e ana le aiga o le fale lea, e gata i le ogatotonu o nuu toeitiiti lava i le ogatotonu o le vaomatua, pei ona pei o le avanoa, ae i le taimi. O fale fale fale na fausia i luga o le tautaʻuga fesoasoani e lagona ai le siosiomaga o le taimi ua tuanai. Ioe, o le tele o metotia masani a le tusiata laupapa laupapa na aofia i le fauina o fale ma falefa o le fale, o loo i ai, ma fale o aiga. Peitai o nei aso o le sini o lo tatou mataala o le tareto lea.

Log Log Log ...

O le salu sack o le taele o le tele o le taualuga o le taualuga i le matamata e tosina mai ai le mafaufau. O luma le laina e aʻafia ai le tele o ogalaau, o le mea e fausia ai le fausaga: o latou lapoa o le 40-50cm, ma le umi o le faʻavae o le 6M, o le umi-20-25 cm). Faʻafetai i Faʻailoga o Mea Fai Fale, O pa o le taele o le taele faʻaogaina lelei ma le fausiaina, e moni lava o le maʻa faʻatoamaʻai, e lava le faʻailoga toafilemu, e lava le matua faʻamalosia, e le lava le maamatua, e ui lava i le maamatua, e le lava le maalealii Peitai, ona o le faʻatinoina o lenei manatu, e tele le taugofie, pei o le feʻaveaʻi o le lapoʻa o logs mafua ai le tele o faigata. E ui i lea, o le iʻuga e faʻamaonia ai taumafaiga uma.

Palau puipui - "Clay" fola

I le taimi nei

Abs-klikergruck clinker tilek (Siamani) na faʻaaogaina o se ofu o fafo i potu uma. A o le filifilia o lenei mea, o le tau tele na faia i luga o aga taugofie ma le siosiomaga. E moni lava, mo le gaosiga o fale clinker fusi, o se vasega faʻapitoa o shale clay o loʻo faʻaaogaina, e le o aofia ai lime tupe ma leaga masima. E le gata i lea, o le mea lea e matua faʻailo ma e iai le maualalo o vai vai faʻaaogaina. O le lanu masani o le mumle omea na faia ma le lanu masani o le omea susunuina, e sili ona tusia i totonu o le fale laupapa. E iloa ai le vevela o le vevela, ae le o le faʻaopopoina o le vali, ma e taofia le ma le umi mo tausaga ua leva.

Tele, ae le faigata

E ao ona maitauina, e ui lava i le tele o elemene fale, e le mamafa le fausiaina. Faʻasoatu O nei saofaga i le natura o le faʻavae ua i ai se ata tutoʻatasi. O le tasi vaega o ia, o loʻo i lalo o le sone, o loʻo i ai le potu fulafula ma fufulu ma le vai taele i le ituaiga o le monolithic faʻamalosi sima. O se tamai olo pito i luga i luga o le eleele e nana uma vai uma ma fesootaiga fesoʻotaʻiga e fesoʻotaʻi i le taele. O le isi vaega o le faavae, e sau i le muaʻi faia ua faia e koluma. Ma i luga o le faʻamalosia sima lagolagoina o le a alu loloto i le 2.1 m, tele maʻa ua faʻataʻoto, ma ua uma ona i ai le muamua palealii o le tipi. Faafetai i lenei mea, e i ai le lagona o le taele ei ai le maa faavae moni. Osofaʻiga o se vaega e aliali mai e toe faʻatuina i luga aʻe o luga o le eleele, o le tele o mamanu foliga faigofie.

Vaʻaiga vaaia e maua ai le fausaga atoa ma le le masani ai mo le ogauga o le Finalolone o le autu o le auala - e faia i foliga o le tele o le taamilosaga o loʻo fusuʻaga. O lenei faʻamalama ua avea ma na o le punavai tele o le malamalama mo totonu o 'olo, ae faʻapea foʻi ma se fale malosi. I le avea ai o se vaega moni, nono mai le tusiata mai puna o le tusiata, na aumai ai le elemene o le sitaili taʻaloga i foliga o foliga.

Pale o le fausiaina ...

Faaiu le ata o se fale ogalaau. O le taualuga o le taualuga ma le lautele skess foliga mai o le cinene ccout. O lona foliga manino o gatasi ma se vaega tele o le ekalesia. O lenei, o le faʻasolosolo o lulupaʻuina e poto tele, latou te puipuia le teritori e tuaoi lava i le fausiaina mai le timu ma le kiona.

O le taualuga o loʻo fusia i le maʻa papa roowowol (faavaomalo popolega) 200mm mafiafia. O le apor Barrier starier i le vaipuna i le vaega o le potu fai faafiafiaga, na faʻaaogaina ai se Berson i luga o le potu Steam nai lo lea potu. O mea taua a le tagata mulimuli na faʻailoa mai e le tusiata tuai na faʻaaogaina o se vaega o le totoina o le taualuga i le taualuga. O le mea moni ua mafua ona o lona fausaga o le matata, e pei o se membrane. E le gata i lea, e le faigofie ona tupu ma o se sili sili lea ona lelei. O le taualuga, lea o loʻo ufiufi i se taualuga, ua faia foi i tu masani ma aganuu laupapa laupapa, pei o Asi.

IBAN, ma le fale aso malolo

Initaneti, e faigofie ma faigofie le taele. O le taimi lava i tua o le faitotoʻa ulufale o loʻo i ai se potu aʻoga muamua, sili atu ona toleni, o se potu malolo. E i ai le lapopoa paʻepaʻe iinei (pe a manaʻomia, e faʻaaoga o se nofoaga moe), o le nofoa tumau ma o le Kapeneta feaveaʻi i uili, lea e mafai ona avea ma laulau. O le faafiafiaga e iai foi le tagata saogalemu mo le taʻele o le taʻele ma le faʻamaufaʻailoga o sauniga (latou tautua uma nofoa ma malutaga mo isi mea eseese). I tua atu o le potu malolo o le vai o faʻagasologa, o le mea na fufuluina ai le uati ma le tatagi ma taʻele, o se faleuila ma tuʻusaʻo paga. O loʻo ia fuafua mulimuli ane e faʻapipiʻi se fafie-ogalaau o le tylo (Suetena).

Ina ia malolo le au talimalo ma le fiafia i le taimi o le paga, e le gata i totonu o le paga, ae o le ea fou, o le pamu o le palu. I le taumafanafana, e mafai ona ia galue o se nofoaga sili mo le tafaoga, ma le tau malulu mo le "taele" i le kiona.

Ulu atu i le tulimanu laau

O le totonu o le taele o le vai taele e atoatoa uma ma ona foliga. O le faaumaina o mea lilo i luga o mea nei, o se laau lea. E le gata i puipui o loʻo faia i puipui, ae o le laina faʻapipiʻi (pei ona ufiufi (pei ona ufiufi ai), faʻapea foi ma meafale vailaʻau uma. Pau lava le mea e tuu ai le fola o le foloa: e faia i le magafagafaga aoga tinker o le sulugatiti o le terracotta tamatamai atoa, lea ua tuʻufaʻatasia ma le lanu o le laau. O potu uma e faʻaauupegaina ai ma se fola mafanafana o le fola e faʻaosofia ai se lagona o le faʻamafanafanaga.

O le taele o le faʻamafanafanaina o le lua-taamilosaga kesi boler fana (Siamani) faʻapipiʻi i se isi fale o loʻo iai i luga o le upega tafailagi. E aumai le mafanafana ma le vevela o le vai ma le taʻele, ma se fale tele na nonofo latalata ai. O le otometi le mafai ona fai e le Storator Storgator e faʻatumauina le vevela vevela i totonu o nofoaga.

I le taimi nei

Faamatalaga

1. Pati .......................... 4,6m2

2. Resorooproom ............ 11,4m2

3. taele .......................... 2.5m2

4. Faigofie potu ...................... 2.6m2

5. Sualu ................................. 4m2

6. faletaele ............................ 1,8M2

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofai o le fale o le fale - 28,6m2 (e aofia ai march)

Mamanu

Fausiaina ituaiga: Log

Faavae: Monolithic Faʻamalosia Taualoa Faʻamalolo Faʻatasi ma le Amio-Tout Ormastraction Foundation Foundation Foundation Fou, loloto - 2,1m, Sparcomoel Walpoful, tioata

Pam: Tagan Pine Log

Taualuga: DUPERE, STROPYL mamanuina, laupapa laupapa, VaPar creours - ata tifaga (i le vaega o le papa "

Pupuni: Fafie faalua ma le tioata

Toe Lagolagoina o le olaga

Malosiaga sapalai: municipal network

Vai sapalai: sikuea

Kesi sapalai: tutotonu

MERMONI: O le Spoerous Faʻalua-Crit Syste Can Bouler (o loʻo iai i totonu o se potu mamao, tautua vai vevela i totonu o le vaipuna o loʻo sologa lelei o le vevela o paipa); Vai mafanafana o fola

Seserage: Bioseptic

Ventiplation: Oloa Faʻafiafiaga - Faʻalelei, e faʻaaogaina ai le tusi lesona

Faaopoopo Faaopoopo

Sauna: O le Faletalimalo Fana

Lamepa: i le faʻauiga o le faʻa-voltage faʻamalosi vaega I le vaega o totoe o nofoaga, ma le tikeri o le puipuiga iP56

O le teuteuga o totonu

Fola: clinker tiles abc-klikergruppe

Tausiga: Osʻaovaya o lo o ufiufi

Steam tagi: Osin

O le faʻalauteleina o le tau o le tau * Fale faʻaleleia ma le atoa o le 28.6 m2, tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Sauniuni ma Faigaluega
Ave ni axes, gaioiga, atinae ma le malologa 9m3 650. 5850.
O le mea e faʻavae i lalo o le faavae mai le oneone, maalili 12m3 410. 4920.
O le fausaga o faʻavae o faʻavae o faʻamalosi faʻamalosi sima 3M3 4300. 12 900.
Masini o le faavae o papatusi o le faamalosia sima 2m3 1.00. 8400.
Faʻatoʻi o le faʻafafa ma tuai 45m2. 190. 8550.
Isi Galuega seti - 11 500.
Atoa 52 120.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamafa mamafa 5m3 3900. 19 500.
Iliili le maa nutimomoia, oneone 12m3 - 15 720.
Hydrosteteclozol, bitminius mastic 45m2. - 5400.
Armature, pepa galuega talita ma isi mea seti - 10 800.
Atoa 51 420.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Fausia puipui ma vaega mai logs 19m3. 5200. 98 800.
Fausia i luga o le utupoto 29m2. 650. 18 850.
Faatasia taualuga elemene ma le taugofie masini 63m2 690. 43 470.
Vavaeina o le tele o le tele ma ofutino 35m2 90. 3150.
Hydro ma le SyPorizootion masini 35m2 40. 1400.
Kapeneta o le kapeti, palapala seti - 12,000
Laupapa laupapa laupapa 63m2 650. 40 950.
Faapipiiina faamalama poloka seti - 20 400.
Isi Galuega seti - 79,000
Atoa 318 020.
Apalai mea i luga o le vaega
Fafo (Pine) 19m3. 7000. 133,000
Ato ato 5m3 6900. 34 500.
Interxed cress, punou, nonoa seti - 4300.
Steam, matagi ma vaipuna 35m2 - 1220.
Mineravavite Faasalaga 35m2 - 3920.
Laupapa laupapa laupapa seti - 19 000
Os. 63m2 250. 15 750.
Isi mea seti - 112 000
Atoa 323 690.
Inisinia faiga
Eletise eletise ma plumbing galuega seti - 159 500.
Esghe Uiga 159 500.
Apalai mea i luga o le vaega
Stord-Kamenka Tylo seti - 24,000
Plumping ma eletise eletise seti - 237 000
Atoa 261,000
Faauma galuega
POLOKALAMA MANATU (FAAALOALOGA, WODEN FOUNG MA HELTES) seti - 56,000
Tuufaatasia laina laina seti - 23 500.
Antipting sauniuni-faia konekarate seti - 16 200.
Tino o laupapa laupapa laupapa seti - 18 300.
Fola laupapa masini 29m2. - 27 800.
Atoa 141 800.
Apalai mea i luga o le vaega
Osnic luga 50m2. 450. 22 500.
Falemai Tile 25m2. 990. 24 750.
Faitotoʻa faitotoʻa, teuteuga vaega, mamago palu ma isi mea seti - 238,000
Atoa 285 250.
* O le fuafuaina na faia i luga o le averesi o tau o le fausiaina o Kamupani askva, e aunoa ma le amanaia o ni aitalafu.

Faitau atili