Faʻasino le 'aiga o le taeao

Anonim

FAAFETAI FAALETULAU O LE FUA FUA: O LE FALE, kofe kofe, suamalie ma tumutumu

Faʻasino le 'aiga o le taeao 12613_1

Faʻasino le 'aiga o le taeao
Delonghi.
Faʻasino le 'aiga o le taeao
Electrolux

O le WordClux 'aiga o le taeao seti, faia i se tasi sitaili, e aofia ai se EEWAW6000 Kettle ma o se' ais6000 Whister. O ni vaega o masini o loʻo faia i le Matte Aluminim

Faʻasino le 'aiga o le taeao
Polaris.

O le masina o le masina (polaris) e faia i uʻamea ma palasitika. O le seti e aofia ai se utupoto ma moli, o se kofe kofe ma se malosi o le 800W ma le tumutumu. O le mea mulimuli ua sauni e mafanafana ma faaleagaina le lua fasi fasi falaoa i le taamilosaga. E le gata i lea, e faʻaauupegaina i se mea faʻanoanoa mo le faʻamafanafana

Faʻasino le 'aiga o le taeao
Bosch.

O le autu autu i le tumaoti aoina seti (bosch) o loʻo faia i luga o le spineless steel, atoatoa tuʻufaʻatasia ma le uliuli vaega

Faʻasino le 'aiga o le taeao
Binatane.

EEJ-1555 (Binatotone) o le a aofia ai le tele o vai pei ona e manaomia nei

Faʻasino le 'aiga o le taeao
Tuta.

O se tasi o le mulimuli matagofie o le liuaina mulimuli o le utiu o foliga vaaia o faʻamatalaga faʻaalia, pei o Quilhot (TEFOAL). Le masini i sekone e ala i le faʻamama o le faʻamamaina o le a faamamaina le vai ma faʻapipiʻi lona aofaʻi

Faʻasino le 'aiga o le taeao
Vinik.

Matagofie Black Tesat VT-1156 (Vatek) ma le SpotParent Flask

Faʻasino le 'aiga o le taeao
Beko.

Faʻataʻitaʻiga 2110 BEKO) o loʻo sapalaiina ma se GetEwepitight Tesat, ma faʻapitoa foi i se galuega o le saogalemu vai vevela

Faʻasino le 'aiga o le taeao
Nespresso.

O se faʻasologa o le puʻupuʻu o le kofe kofe masini masini (Nespreo) ua faia i le lanu pupula. Mai le tele o lanu vai e mafai ona e filifilia le mea tonu. O masini e saunia kofe i le mamafa o le 19 pa

Faʻasino le 'aiga o le taeao
Bosch.
Faʻasino le 'aiga o le taeao
Selemen.
Faʻasino le 'aiga o le taeao
Electrolux

Uriver kofe faletalimalo tka 6621 (bosch) ma TC 911P2 (SIEMENS), o le ata o loʻo mamanuina e Porgsction (Electosc)

Faʻasino le 'aiga o le taeao
Binatane.

Citrus Jicer NCJ-7708 W (Binatotone) Malosiaga 30w

Faʻasino le 'aiga o le taeao
Moulinex

Faʻataʻitaʻiga SI 599 (Moulinex) ma le Suasi Tuʻu le sapalai o le sapalai o loʻo tuʻuina atu i se fagu faʻapitoa

Faʻasino le 'aiga o le taeao
Iunite.

General Jurier UCJ-412 (iunite). O le utaina pu ma se lapoa o le 74 mm faʻatagaina oe e utaina fualaʻau ma fualaʻau atoa, e aunoa ma le tipiina. Ma, o le mea faigaluega e iai le numera mo le oomiina o le sua mai le citrus

Faʻasino le 'aiga o le taeao
Iunite.

Jicer UCJ-417 (iunite) 300w mana

Faʻasino le 'aiga o le taeao
Tuta.

Tostn Humst Reasters (TEFAL) o loʻo i ai se foliga manaia: O le lanu o puipui o loʻo suia i le faiga o le kukaina mai le lanumoana, manatunatu i le tikeri o le sauniuni o le taʻele. Faʻapea foʻi, o le masini e i ai le filifiliga e taulaʻi ia fasi

Faʻasino le 'aiga o le taeao
Parataiso

O le moli mumu mumu o le a le mafai ona tosina mai

Faʻasino le 'aiga o le taeao
Binatane.

SOSTER SGK-9902 (Binatotone) ua saunia e le gata i le fary fasi falaoa, ae e tetee foi i latou

Faʻasino le 'aiga o le taeao
Binatane.

St-900-x Sanuisi (Binatotone) mafai ona saunia e fa sanuisi i le taimi e tasi

O le saoasaoa o le olaga o aso nei o le taimi e le o le tele o tatou le o le taeao e vave ona vave maua. E le manaʻo STRA e faʻaalu se taimi e tu ai i le ogaumu, ae o le tino faigata e manaʻomia le fafagaina. Eseese masini o le a otootoina ma le US Sweek vave 'aiga o le taeao.

Ina ia maua se taeao o meaʻai mai, atonu e te manaʻomia se ulo, o se kofe poʻo se suamalie, ma mauga o le a fesoasoani e faʻamalieina ai le fiaaai. O masini uma mo le faia o le meaʻai a le meaʻai e fuafuaina e faʻaititia ai le auai o le tagata auai i lenei faiga ma le faʻagaioiga o le faʻagaioiga lava ia lava.

Tasi matagofie

Tele o tagata gaosi, o le vaʻaia lelei o le fealofani i totonu o umukuka, e ofo atu se seti o masini 'aiga, faia i se tasi sitaili, e pei o le faʻapolopolo). O se tulafono, i se tulaga faapena na tuʻufaʻatasia ai le kuttle, kofe kofe ma alavai. O nisi taimi o tagata gaosi tagata gaosi tuʻufaʻatasia ni oloa se lua i le tasi: faʻataʻitaʻiga, le Tsktnn9024si faʻataʻitaʻiga (Bork, Siamani "i le tasi fagu." Tagata gaosi oloa e iai le le manuia: e le mafai ona e filifilia uiga o tagata uma mea faigaluega. Sei o tatou fai mai e le manaʻomia e se tasi se matua malosi ma le malosi, ma o isi e sili atu le "sili ona lelei" kofe kofe.

Afai e te le amanaia uiga faapitoa o masini (o le a matou faʻamatala atili atili ai), o le lautele o le faʻatapulaʻa faʻapitoa mo faʻataʻitaʻiga uma o mea na fai E masani ona faʻaaogaina le tulaga o ituaiga o aiga e tele lava le faʻaaogaina o le palasitika, Steel ma tioata. E masani ona latou "soifua" faatasi.

Palasitika. E mautinoa lava o le sili ona lauiloa foliga. O tulaga lelei autu e taugofie ai le taugofie, malosi ma faigofie. I se faʻaopopoga, e faʻatagaina ai le tagata gaosi e "Taʻalo" ma se mea e faʻatau ai le valiina, ma o tagata faʻatau uma o le a mafai ona filifilia le filifiliga talafeagai mo lona umukuka i totonu. PASSICOCAL SCATIC (tuʻuina mai o loʻo tatalaina e se lauiloa kamupani, ae le o le Saina leai se igoa) e saogalemu. Afai e te faʻatau se faʻataʻitaʻiga o se tagata taufaʻafefe, e leai se faamaoniga o loʻo i ai i le gaosia o le palasitika o loʻo i ai i le saʻo meatotino. O lona uiga e mafai ona aʻafia le tofo o oloa, ia e matua taua i le kettles: i le vevela vevela, e mafai ona faʻamatalaina vailaʻau leaga. O le peimeni o se matuia tele o le matua le fiafia: faasolosolo ona o le maualuga o le vevela (i le coupots) poʻo se fesoʻotaʻiga faifai pea ma le lanu. O se mea e sili ona faigata i le taimi na te vaai ai.

Steel. I le amataga o le taimi, sili atu ma sili atu pisinisi e fiafia i le staving speael: E matua talisapaiaina i totonu o le umukuka, e talisapaia mo le mataʻivale le ", faʻapea foi ma le malosi ma le tumama. Faatasi ai ma le tausiga lelei, o le oloa mai le steel o le a tausisia ai lona uluai ata. Afai e galue le masini i le vevela maualuga (laumei, alavai), e uiga i le uʻamea nofoaga e mafai ona susunuina, ina ia tatau ona e faaeteete. I se faʻaopopoga, soʻo se uamea masini e sili atu lona faigata ina ia palasitika.

A fuafua, ia faaeteete, ae le o le taimi masani "lanu o shinless Steed" o lona uiga o le mea e maua mai ai le mea uamea. E masani ona faʻaaogaina e faʻataʻitaʻi ai le metallic, o le palasitika tutusa mata o loʻo afifi i le "foili" pe naʻo le vali ma siliva vali. O lea, o le oloa e le mafai ona taugata ma e le maua ni faʻamanuiaga o le shinless steel.

Ipu. O lenei o le tumama, scrockproof ma vevela-tetee mea. O loʻo faʻaaogaina i lotoa, kofe kofe ma tama. I tua atu o le faaali mai o sea mea e tatau ona vaʻavaʻai lelei e le aunoa i taimi uma i le tioata. Ae peitai, aveese i latou e le faigata.

Segoll e te le manaʻo ai?

E mafai ona faia se seti mo le 'aiga o le taeao ma tutoʻatasi. O lenei, e foliga mai o le a le tuufaatasi le tasi ma le isi, ae o le a mafai ona e filifilia le manaʻoga faapitoa. O le mea e sili ona lauiloa e le tatau ona iai le 'aiga o le taeao, tou te pogai, po o le' aiga, o se uti. Juda pe a tatou le o le 'aiga o le taeao, o se ipu ti i le taeao ma le fiafia. O le filifiliga e faʻavae i luga o ni taʻo se tolu: o mea, o le ituaiga o le faʻamafanafana elemene ma le paoa.

Mea. O lenei tapulaa e taua tele mo le ulo, talu ai e aoga i le vevela maualuga ma e sau tuusaʻo i totonu o le vai. O le foliga o le palasitika o le koso e vave faia ona o se ulugalii e sau i fafo mai le isu. O le vevesi i ona lava uiga e mafai ona faʻaalia i latou lava i taimi o faʻagaioiga. O le mea moni o le fua lea o le vai tulaga e oʻo i se oloa, pei o se tulafono, faia o palasitika. Ina ua vevela, talu ai o le sima sili ona faʻalauteleina o mea e ese, pe a maeʻa sina taimi o le ulo i se vaega tele o le ono amata ona gauaʻi i sooga o uamea ma palasitika. I se faʻaopopoga, o le "leo" o le masini mai le staneless uaea e sili atu leotele nai lo palasitika. Tea Alofa finau o le sili ona suamalie meainu inu ua mauaina i se tioata kulimi. Aprocesses o le faʻafefeteina i totonu e avea moni ai ma se mea matagofie, aua e mafai ona e vaʻavaʻai beabbles.

O le mea manogi. O le isi tulaga taua o le ituaiga o le faʻamafanafana elemene: o se mea e tatala pe nana ai le sefulu (tubula eletise eletise). O le muamua o le pito i lalo o le masini. E tali tele le fua o le tino, e le aoga le mama ma le tele o le taimi e manaʻomia e faʻaputupu ai le vai. Ae o le Bettpela ma Tatala e sefulu o tagata o le pisapisao itiiti ma tau le taugofie.

Ua natia le sefulu i tua o le uamea ipu. O lenei o le faʻafefeteina o le televave, ma e mafai ona e vevela i le 100 ° C. E oʻo lava i se ipu vai. O faʻataʻitaʻiga e sili atu nai lo le spiral na faʻapipiʻiina se mafolafola tisiki o le paʻu o elemene, ma ona o le toniga o loʻo vevela, vai o le vai mo se taimi puʻupuʻu. Ae ui i lea, e le pine ae o le filifiliga na tupu, o faʻataʻitaʻiga ma tampou matala ua faasolosolo ona mou ese mai le faleoloa, ua gasolo atu i le tatagi ma le vevela ma tapuni tapunia ma tapuni tapunia.

Malosiaga. O lenei mea e faʻalagolago i le tele o le au koso: Ole sili atu, o le maualuga foʻi o le mana. O mea e tau fefaatauaiga e 1.5-2.5.5kw, e ui lava o ni tagata taʻitoʻatasi e aapa atu i le 3 kw. I se faʻaopopoga, o le mana o se tasi o tapulaʻa e aʻafia ai le saoasaoa o le laming. E i ai le maualuga ma e itiiti ifo nai lo le tele o le utini, o le vave faʻatumuina le vai. Ae e le o taimi uma e onosai ai le tele o faʻamatalaga o le agavaʻa o le agavaʻa o le mafaia o le fale mautotogi taʻitasi, o le a onosaʻia ai le uaea ".

Con contata

Moni taeao meainu. E leai se mea o i lenei taeao, o se ipu o lenei manogi "nectar". O loʻo faʻapipiʻi ia te oe o loʻo e puʻeina kofe kofe, nifo (Espreo) ma masini kofe. O i latou uma o le a saunia le kofe vave, lea e matua taua mo i latou e faanatinati e galulue.

Sisina. O ia faʻataʻitaʻiga (a le o loʻo taʻua i latou o loʻo i ai i le vai) galue ma le vai kofe. Ae e te leʻi aveina le kofe i totonu o le masini, o saito e tatau ona muai alu-faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga i totonu o se kofe. O ia oloa e ese mai i le tasi i le isi i faʻailoga, faʻatinoga ma isi gaioiga (taimi, faʻatautaia o le olo o le vai inu, malamalaina.

Pe a filifilia muamua, ma le mafaufau lelei i le faamama. O se toe teuteu Nylon Unter na faʻapipiʻiina e fai ai le faʻataʻitaʻiga (ua mamanuina mo le 150 e tusa ai ma le 2000 o le tau o le 200.). E le mafai ona ia le fiafia, aua e tatau ona taumafa i taimi uma pe a uma ona latou kuka. LDD oloa faʻaaoga pepa faʻatagaina, lea, pe a uma ona kuka, na latou faʻatau atu. E le tatau ona fufulu lo latou mamalu. Peitaʻi o le a e tatau ona faʻatau pea le mea e faʻatau ai pea lenei mea e mafai ona faʻatau (tau-tusa o le 2 rubles. Mo le 1pc.).

Ole malosiaga o faʻataʻitaʻiga ona aʻafia ai le malosi o le vai faʻamafanafana, ma o lona uiga, le saoasaoa o le faia o le kofe. Iso moni, o le saoasaoa e tupu ai le faʻagasologa, o le le itiitiinu malosi e masani ai, aua o le kofe e leai se taimi e totogi ai lona manogi. E toʻatele na maua se auala i fafo, o loʻo taʻoto i le masini sili atu kofe nai lo manaʻomia mo se tasi vaega, ae e le o le tamaoaiga. Tele le faʻatauina o se kofe kofe ma le faʻatonutonuina o le 'olo. Faʻatasiga ma se aofaʻi o ipu faʻaititia pe siʻitia le malosi o le vevela ma le suavai.

O le isi faʻatusa e mafai ai ona e manatu pe a faʻatau se mea faifaaili o le tele o le vai tane. E faʻamoemoe lava i le aofaʻi o le kofe, lea e mafai ona maua mo le tasi taamilosaga. Volume Range mai le 0.2 Faʻamalo (e uiga i le lua ipu kofe) i le 0.8-1.2 RANTER (10-15 itula 1 taimi).

Peitaʻi, o le siʻosiʻoloa kofe e faia e lea o se filifiliga lelei, aua e faʻaaoga taugofie ma faʻatuatuaina. Ae le mafai ona fautuaina i latou e le fale alu, aua o le tofo o le vai inu e mamao ese mai le atoatoa.

Rozhkovy. O le igoa o le faʻamaumauga o le kofe na tupu mai le "pu" - O le sa umiaina le faʻamama o le faʻamama o le avea ma le faʻailoga o le cone. I le "pu" o le moe moe o le kofe ma lalo o le omiga, e tusa o le 15 borrs, pasi atu i ai (mo lenei, o masini ua fausia i totonu O se faʻamalosiʻau ia e tuʻuina atu le 'aiga le maualuga o lona tofo o le vai. I le faʻaopopoga i masini, o se mea moni o loʻo maua e se mea moni o le Espreeso.

Masini kofe. O le tapenaina o meainu i totonu o le masini kofe e faʻaititia ai le numera o le toʻatele o tagata. O le faʻagasologa e otometi e mafai: O le masini ma suavai fatu, ma o le a mu le susu, ma faʻafailele meainu i ipu. Pau le mea e tatau ona fai o le faʻaopopoina o mea (saito, susu) ma i le muamua taamilosaga o galuega e faʻatulaga ai le tikeri mo se ipu .P. O le a manatua e le masini lau faʻapipiʻi. Ua lava le kiliki i le ki ina ua uma ona saunia le 30-40c kofe ma ua sasaa. Latte, Espreso, Cappuccino, o le mea lea e le o se lisi atoa o le a le mea e kuka ai le masini kofe. Ina ua maeʻa le tele o kuka, aua neʻi galo e faʻatagaina le gaioiga o le faʻamamaina o le masini.

O le faʻaopopoga o taimi o mea o loʻo faʻalagolago i ai i le mea sili e te faʻaaogaina le masini. E aunoa ma le alu i le lelei o numera o numera, matou te matauina, 1 mapuea le saito i le masini kofe, e mafai e se tagata ona inu kofe i le taeao mo 2-3 vaiaso.

A o le tulafono, masini kofe galue ma saito ma le eleele kofe. E i ai faʻataʻitaʻiga mo le kofe i capsules (o se fefiloi o fatu fatu fatu e faʻamalosia i le laulau). O le tasi capsule avatu le tasi ipu kofe. O le lelei o lenei auala o le faigofie o gaioiga: E le mafai ona teu ou lima, ma otaota e faigofie ona mama. E moni, o le kofe fale moe e le faʻamalieina ma le mea moni o le kofe e le faʻatagaina ai i latou e faʻataʻitaʻi ma le tofo o le vai inu.

Tele tagata gaosi oloa ofoina masini ma le sili ona faʻaaogaina o le espresso faʻamalosi - 15bar. Avat faaopoopo galuega i faʻataʻitaʻiga eseese e mafai ona ese. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻauiga o le faʻauiga o le faʻamalosi kofe e faʻaleleia lona manogi. Taua ma le mafai ona suia le tafe o le vai inu. Afai e te taua i minute uma, aʻoaʻo pe iai se galuega o le kukaina o ipu lua ipu i le taimi e tasi. O le fuli i se taimi e aoga mo i latou e manaʻomia nai lo le atuatuvale e fafagu o ia i luga o le manogi o le kofe fou.

Ia, o le mea moni, e taua tele mo le tele o auiliiliga-cappucciontor sasaina susu susu. O le mea mulimuli e oʻo i faʻataʻitaʻiga eseese o loʻo sauniuni i auala tutusa. Mo se faʻataʻitaʻiga, paga i lalo o le faʻamalosi, sasaa osam, e tautua i se ipu susu. Ae e sili atu le faigofie i le otometi cappucpaniator, ave le susu mai se afifi po o se tane ma lafo i totonu o se ipu ua uma ona sasaina. E le o se filifiliga le aoga a leoleo, pei ona foliga mai o ni tagata muamua. A uma mea uma, mafanafana ipu o le a tumau le manogi o le vai inu.

Ia manatua o le kofe masini o ni masini mautu. O la latou tele e tele tele - 10-15kg, ma faʻailoga faʻaaliga - 400400350mm. Latou te valavala ma aofia ai. E na o le na o le filifilia o le tasi e talafeagai mo lau umukuka.

oa mai le ataeao

Mo alofa o le soifua maloloina olaga, o le suamalie e lelei. Ua vaevaeina i le skinus masini (moli, Mandans, Lymes ID) ma lautele (mo isi fua uma ma fualaau faisua).

Mea fai mo le vaiti fua. E fesoasoani le suamalie i le citrus po citrus. Masini faʻamau e lelei aua e le faʻaalu le eletise eletise. E naʻo le manaʻomia e faia sina taumafaiga i le lever e maua ai nectar fou (pei o se tulafono, ua sasaina i totonu o le ipu). O ofu o le eletise e faʻaauupegaina ai ma se eletise eletise, ma o le Spin e tupu pe a suia le NUCKE NOFOAGA. E masani ona iai se mea e fai ai ni mea e fai ai ni mea e fai ai ni mea (e mafai ona sasaa i luga o matatioata). O uiga o le sili ona faigofie palasitika suamalie o loʻo faʻamatalaina i luga o le tau o tags i faleoloa e iloga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lo latou malosi e masani lava laʻititi - i le averesi 40w. Ua lava lea e saunia ai ni ipu ipu vai o sua i le taeao. Afai o le a e inu le tele o sua, e sili atu le vaʻai i le mea faigaluega ma se malosi o le 100W, sauni e galue mo se taimi umi.

Lautele. Faʻataʻitaʻiga - "O le lautele" mafai ona oomi sua mai fualaʻau, fualaʻau, moa ma le lanumeamata. E moni, o le a le sui o le a faigata tele ile Reccycles Parawberhies, goongberhies, Raspberries ma isi nofoaga o Vaomatua ma Fafo Fana. Le mea mulimuli na vave ona salaina le faamama pu, lea e faigata ai. Joch: mai ia fualaaufa e pei o facanas, e foliga mai ua mama.

Filifiliga o se faʻamaliega, ua ou mafaufau lelei i le foliga o le tagata ese. Afai o le cylindrical, pe a le o le faʻamamaina o le keke e le lafoaʻi ma faʻalavelave i le galuega. Olea, e ala i le kukaina e lua suamalie o suavai, o le a e faalavelavelia i le faiga ma faamamaina le sietechko. Peitai, o lenei mamanu e iai le faʻaopoopoga: O loʻo faʻaauau pea e le masini le faleisoo faatasi ma ituaiga fou o fua, o lona uiga o le tatalaina o le sua e tele. O loʻo pa'ū le vaega o vaega o loʻo pa'ū i totonu o se koneteina faʻapitoa. O le a i ai le gaogao tele i le tele o taimi nai lo le cyligraprical sterer.

O masini e aoga pe tusa o le 2-3min. Le isi, e sili atu le faia o se malologa mo ni nai minute e avatu ai se "malologa" i le afi. Avanoa mo se taimi umi e faʻagasolo ai le seleselega (faʻataʻitaʻiga, apu) ua faʻaalia eseʻese ma e mitamita i o ia faʻasuaga. O le i ai o le lua saoasaoa o feololo e mafai ai ona e sili atu le lelei o suavai mai le malu ma malo oloa. E aoga le vaʻai ma le lautele o le ua - e mafai ona faʻapipiʻi i totonu, fai mai, o le Apple atoa.

O le mana o vaivaiga o le averesi 200-850W. Mautu o le a le mea o i luga, o le sili lea ona aoga le suavai. Ae ui i lea, o le Rostt-Moscow na faia suʻega i le taimi na tupu ai pe a iloiloina le taotoga o le masini, e manaʻomia le faʻatonuina o le suavai (pei o nei faʻamatalaga e le o aumaia e tagata gaosi oloa).

Grier i le taimi nei

O se tasi o le sili ona lauiloa "o tagata malaga" o loʻo umi o manu. O le atoaga mautu o le falaoa o le a vave saunia ni auta mo oe. O faʻataʻitaʻiga o aso nei ua sauni e galulue ma le tele o falaoa, ma faʻatoaga. Muamua o loʻo ia faʻamafanafana i luga ma naʻo le taimi nei ua tumu. O tagata ese o tagata ese e mafai ona mafanafana ma le au fai: Ua tuu i latou i luga o se mea e malolo ai, lea e faaauupegaina i se masini. O le mea lea, e mafai ai ona mafanafana ma sanuisi, ae pe a leai sa latou le mafaitaulia (faʻamamaina, liusuavai, toilalo i totonu o le aluesega).

O le faʻamafanafana o elemene i totonu o le tolotolo o le kuata o le kuata po o se siparali mai se uaea. O mea faiaga o le muamua ata e sauniuni lemu i lemu, ae o le falaoa e suamalie. O le lona lua e taugofie, ae o fasi fasi e mafai ma tuʻufaʻatasia.

Toeitiiti o faʻataʻitaʻiga uma o loʻo iai le fetuunaiga o le maualuga o le faʻamalu: I le averesi ono i le sefulu tulaga i le ki. Otometi Centation o le fasi fasi e fesoasoani i o latou toniga o le toniga: O taiala e mafai ona maua se fasi falaoa i le mamao e tasi mai le malu elemene. A e le faia le kuka o le kuka, e aunoa ma ni mea leaga, o lea e sili atu pe a fai o le masini o loʻo tuʻuina atu i le toe faʻafouina o le fata mo i latou (ona e le tatau lea ona liliu i le pito i lalo ma lulu le masini atoa).

Tagata gaosi taumafai e fai ni tootoo e malu ma le saogalemu pe a mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, gaosiga o fale ua leva ona iai. O nisi faʻataʻitaʻiga e i ai le tapunia galuega pe a fai o le areto o loʻo i totonu.

O le Komiti Faʻatonu Faʻafetai i le Faʻatonutonu, Boularis, BODO, BS O mea faigaluega faaleaiga, "SAND Grouption", Baitatone, viteoreto mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili