Uma i le malamalama fou

Anonim

O le tasi potu moe o le fale ma le atoa o le 61.5 M2. O le poloketi e faʻaaogaina le tele o le lanu lanu ma le manuia faʻatasi ma faʻavasega

Uma i le malamalama fou 12614_1

Uma i le malamalama fou
Faʻamamaina Microclite i le fale mautotogi e lagolagoina se vaevaega-system ma se falemaʻi o le vevela. E le naʻo le faʻamamaina o le na o le faʻamamaina, ae faʻamafanafana foʻi le potu. O le vaega mai fafo ua tuu i luga o le puipui o le le pa o le ulo, e fai ai e sili atu ona talafeagai e faia ai lana tautua

Uma i le malamalama fou

Uma i le malamalama fou

Uma i le malamalama fou
O le malamalama ma le aoga moli o le fale mautotogi e maua ai lamepa o loʻo faia ni avega eseese: o fafo, puipui, taofi, fauina O le eletise eletise mo leumiina o masini i le umukuka, potu malolo ma ala savali i tua o le filifilia o le laulaufatu, i le potumoe o le fanua. O i lalo ifo o le laumua i le 10cm

Uma i le malamalama fou

Uma i le malamalama fou
Bosca Arredi.

O le potumoe ma le potu malolo eseese faitotoa i luga o le fouvale faʻamalolo mai le moli aofaʻiga (BOSCACA, Italia). Ie - mai le lau tioata, ma le faʻamatalaga mo le faʻamalolo, taʻiala ma le faʻapalepale ma le faʻapaʻu ma le alumini moli

Uma i le malamalama fou
Bosca Arredi.

I le va o le fola ma le faitotoʻa faitotoʻa o loʻo tumau pea le avanoa 1 cm lautele. Faʻafetai i le tapulaʻa faʻapitoa, e le aau le shading ma leai se pisa pe a fealuaʻi

Uma i le malamalama fou

Uma i le malamalama fou
O le faletaele e susulu moli moli ma halopen amepa ma le sili atu nai lo le 35W. Mo le faigofie o le fasi o le pito i lalo o le laumua i lalo o le laumua i le 10 cm
Uma i le malamalama fou
Fuafuaga ae le i toe faaleleia
Uma i le malamalama fou
Fuafuaga pe a uma ona toe faaleleia

O le autu o le tele o lenei fale mautotogi e le tusa ai ma le la ma le laki e sili ona lelei ma piniki flingatos e foliga mai o se tasi. Ae ui i lea, afai e te foliga mamao atu, e avea ma manino: O totonu o loʻo faia i totonu o le Igilisi o le Igilisi e matua fesuiaʻi. E le gata i lea, o suiga tele, e manaʻomia ai le maualalo o tau: ua lava lea e fai ai le pa o pa, sui moli moli ma metotia o le umukuka loka. O faʻavae uma faʻavae o le le mautonu.

Fale o le fale mautotogi e lua i le tulaga lelei "Staltanta", e le mamao mai le sauniga "Falway", sa manaʻomia le avea ma faʻafiafiaga nofoaga. Na manaʻo le Hostess e iai se potu tele o le potu malolo, o le potumoe ma se potu o loʻo avea ma potu faimea (e faigaluega i le tele o lavalava) ma le faletaele i aso nei.

O puipui i totonu o loʻo i totonu o le a leai se aoga, o loʻo faʻafaigofie le galuega o le tusiata. Toe manatua ma le faʻavae o le fou o loʻo talepeina atoa i le va o le umukuka ma le potu, vaega i le va o nofoaga taʻitasi o nofo ai. O fausaga faaletonu e pei o le e toʻalua o pou e alu ai i lalo o le taualuga, ae e matua le faʻamalosia. O le galuega a le Mobile Wall, tuuese le potumoe ma le potu laupapa faʻatasi-fale, ua faia nei faitotoʻa faitotoʻa. O le potumoe sa faaitiitia i le tuueseeseina o le vaega o lona itulagi mai poloka puipui maualuga, ma faamaopoopo potu e lua i le potu fisd leai se faamalama. E mafai ona e ulufale i le sone tumaʻoti i se mea laititi, mai le alatele. I le va o le potu mulimuli ma le potu malolo fausia faigofie faigofie ma le lua symmetric fuaitau i itu uma e lua. Na fuafuaina le toe totogiina ma le faamaeʻaina o se aofaʻi o le galuega, ae ua lava lea masina nei.

I se vailaau o le ea

O le nofoaga e le mafai ona le fiafia i ai le faʻafetai o le poto e fausia ai tuʻufaʻatasiga o ata eseese. O le tele o puipui o loʻo ufiufi i le malamalama-piniki vali "fealofani" (tikkulla, Finilani). O le vaeluaina i le va o le potu malolo ma o le auala auala e tosina mai ai le mafaufau i le pupula, malosi lanu o le fussia. O le vaega o le plasma TV, i le vaega o le tulaga o le plasma TV, i le Intut sone o loʻo faʻapipiʻi ai se uiga ese o loʻo faʻaalia i le potu malolo. O soʻoga o puipui ma o le fola e faʻamalosia le le masani ai le maualuga ma vaapiapi (141,8 mm) proxent, o le axx stoor, belgium) mai le dyurropoulymer e tetee atu i le dyurropoulymer. Ua valiina le tele o latou poli e pei o pa, ae e pogisa le tofi.

O le pule o loʻo lagolagoina le poloketi o le poloketi e faʻaogaina ai le au mumu lanu, ae maise ua latou tuʻufaʻatasia ma le masani ai. Asia i le tu ma aga masani o se moli tuai ma le fogafale pogisa. O le Sliding Dortod System e faʻatagaina ona tuʻu i potu uma o le fola tasi o le fola e tasi - Civerqut laupapa Kareva (Finelani). O lanu o meaafale e masani ona paʻepaʻe paʻepaʻe ma lanu efuefu. Gudyy White Trades o le umukuka umukuka umukuka umukuka (Lusia) mai le MDF Coated ma Grenish manaomia faaeteete. O le pito maualuga o le moli laupapa ma le kapeneta i totonu o le tauofoga ma le paʻu moni. O le sili atu le faautauta, mimilo paolo o efuefu - i le luga o le sofa i le potu malolo.

Lelei ma faaalia

O le mamanu i luga o le paepae o le ea ma se ata o le lafu ie puipui mai le boomman aoina (o loʻo filifilia, United, atoa,) E ui i le lanu uliuli, o le puipui e ufiufi ma velvet aafiaga o malu ma paie. I luga o le pito i tua, o se moega pupula ma moega moe. O puipui puipui e faʻatatau i se kulupu o le mamafa, o lea a galulue ma i latou, faʻapitoa lava le faʻapipiʻi na faaaogaina.

O le moli efuefu pito i lalo le pou legerete auro (Farani) i totonu o le potumoe e le masani ai faailoa. E ui lava o le PVC ata tifaga e tu i le 10cm i lalo o le laumua o le pito i luga, o lona glossy dipces ma sina vaega o le ata o le tioata faaopoopo. O le palasitika Deliliel o Windows uma o le fale mautotogi e filifilia i lalo o le pogai. FOLAFOLAGA FOLAFOLAGA MA SE UIGA O OLOK CIKET.

Uma i le malamalama fou
Ata 1.
Uma i le malamalama fou
Ata 2.
Uma i le malamalama fou
Ata 3.

Sa faʻaaoga le vailaʻau agai atu i lalo ma le le mautonu o tagata i lalo ifo o le tagata i lalo ifo o le vanimonimo, tosoina ai ma au o ia lava-autagofie ma polesi. Parqut Boards (1,2) tuu i luga o le kelu (3). O sea tauemu mo faʻamatalaga faʻapitoa e le maualalo i le fola o le fasi maʻi, e mafai ona maua i totonu o nofoaga o soʻo se nofoaga.

Mama, matagofie ma aoga

I luga o le fola i le umukuka ma le alatele, o le sili "o le sili" o le fale mautotogi i tulaga o gaioiga - o le matagofie ma matagofie cramic faaputuga o le tele o fausaga (6060cm Ina ua uma ona olo le pito i autafa, taʻitasi o lona "sikuea" mauaina le tutusa tele ma atoatoa geomotry. Tiles ua tuu i le itiiti ifo mamao mai le tasi i le isi (0.3-0.5 mm). O le moli moli e foliga mai e vaʻaia manatu ma le faʻafetai i le leo o le vao.

Tuufaatasi lelei ma aoga

Na faʻatautaia manuia le galuega o le umukuka o le umukuka na fesoasoani i le papa o le maʻa lea (quargaggail, Siamani). O le mea lea o le homogenous mea e aofia ai o minerale matala, pigments ma o se buandoter vaega-acrylic resin. E i ai le malosi maualuga o le malosi, faʻasesega, teteʻe e faʻamafanafana e faʻamafanafana (e oʻo i le 180c), faʻamalieina ma tumau pea. Mai le "maa" o loʻo i ai le tasi luga luga o le pito i lalo modules, o le paʻu, o se faamalama ma se laupapa o se tamai laulau, e foliga mai o le lavelave lea, e foliga mai o lenei lavelave, e foliga mai o lenei lavelave, e foliga mai o lenei faigata

O le faletaele ma le faleuila tuufaatasi. Ina ua solomuli le vaega, na latou mauaina ni faʻailoga e lua o le Symmetrically o le ea. E le mafai ona aveʻeseina ai nei mea aulelei tele. Na tuʻuina atu ia i latou e pei o le tulaga ese o le sifi i le Igilisi: O le pito i lalo na vavaeeseina e pou, o le pito i luga na valiina. O le mea moni, o le mea moni, fuafuaina le faʻatulagaga o le potu, vaevaeina vaeluaina i le lua "potu". O luma o le taele roca (Spon) ma magoto i luga o le salome crbled crontert (Turkey). I le lua, mamao ese mai le ulufale atu, faʻapipiʻi le faleuila; Faafeagai, i lalo o le itu e tasi, o se masini fufulu ma se vapuna malosi. Luga o le tele o loka, i se tasi o le boiole e nana. Na mafua ai le fetaiai ma talafeagai.

Faʻamuta le mea sili ona aoga mo le faletaele na filifilia e le pito i lalo o le pito i lalo mai le malosi ma le matagofie pvc ata o le malamalama lilac-lanu.

Le tau o galuega eletise

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
O le uaea na taoto, uaea 790 pauna M. - 47 400.
Faapipiiina o le mana ma le maualalo-taimi nei seti - 16,900
Faapipiiina o switches, sckets 37 PCs. 320. 11 840.
Faapipiiina, faʻamalologa chandeliers, lamepa seti - 19,700
Atoa 95 840.

Le tau o mea eletise

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Uaea ma vaega 790 pauna M. - 34 200.
Fusuaga, Uzo, otometi seti - 22 500.
O mea faigaluega 37 PCs. - 15 900.
Atoa 72 600.

Tau o le galuega i luga o le masini o fola

Ituaiga galuega Eria, m2 Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Faaaogaina o le Vaivai tolu sefulu 240. 7200.
Sima-oneone fusi 64.5 560. 36 120.
Plywood base masini 37. 320. 11 840.
Faʻatototogi mai le auʻaiga mai le kolisi 37. 750. 2750.
O le taoto o chramic 27.5 - 25,700
Atoa 108 610.

Tau o mea mo le folaina masini

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Suavai (Rusia) 80 m2. tolu sefulu 2400.
Eleele, peskobethon, faamalosia ai le mesh, procticial seti - 21,700
Plywood, Glue, fusiua seti - 20 800.
Parqut Board Carrelia, INGNIN 37 m2 - 74 200
Ceramic tile (Spoin), kelu seti - 59 800.
Atoa 178 900.

O le tau o le faʻamaeʻaina o galuega

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Matamata i luga 130m2. 720. 93 600.
Sauniuniga, luga o le ata, puipui puipui 170m2. - 96 900.
Oti i puipui ma Ceramic Tiles 24m2. 1000. 24,000
Carpentry ma isi galuega seti - 65 200.
Atoa 279 700.

O le tau o mea mo le gaosiga o le faʻamaeʻaina o galuega

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Faapipiiina le faʻapipiʻi, eleele, punou seti - 68 200
Vali v / d, puipui (United le malo) seti - 40 800.
Faaloaloa o le taua (Farani) 21m2. 1120. 23,520
Ceramic tile (Spoin), kelu seti - 56 400.
Atoa 188 920.

Tau o le sauniuni ma le faʻapipiʻi galuega

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Sauniuni ma le le fiafia seti - 22 700.
Masini vaega mai poloka 22M2. - 13 660.
Faʻataʻitaʻiga fausaga
Mai ie faʻapipiʻi pepa seti - 53 700.
Utaina ma aveese le lapisi lapisi 2 pusa 7500. 15,000
Atoa 105 060.

Tau o mea mo le faapipiiina galuega

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Block vasega, Glue fefiloi, fetaui lelei seti - 14 200.
Plasterboard pepa, talaaga, fao, povi libbon, system conted plate seti - 30 900.
Atoa 45 100.

Tau o le tumama

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Laina vai sapalai 33 le M. 185. 6105.
Tagi o le Sweage Paipelines 10. M. 470. 4700.
Aoina faʻapipiʻi, faʻamama seti - 18,700
Faapipiiina o Santechnibov seti - 20 900.
Atoa 50 405.

Tau o mea e fai ma faʻapipiʻi masini

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Sipi Paipa (Siamani) 33 le M. 82. 2706.
Selet PVC paipa, tulimanu, Tap 10. M. - 4100.
Tufatufa atu, faamama, fetaui lelei seti - 21,300
Santechborlibor seti - 62 400.
Atoa 906.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Uma i le malamalama fou 12614_16

Designer: Natatia AntSiferova

Matamata i luga

Faitau atili