Atotituvale faatupulaia

Anonim

Talosaga o le teuteuga teuteu mo le puipui puipui: uiga o mea, eseese ituaiga o ofutino ma foliga o le galulue ma i latou

Atotituvale faatupulaia 12617_1

O lenei mea e mafai ona musuia fatu fatu, e leʻi mafaufauina, ma o nisi taimi o taimi lamatia. E tutusa lava le faigofie, faasee le vaega o vaega o le ana ma palau, puipui o le itu i saute mazanoca ma fale o le ata o le "sima" luga o se elemene o le le fetaui lelei. E tatau ona tatou talanoa? E uiga i le teuteuga teuteu.

Masalo o le oʻo i taimi o taimi o le tamaoaiga o tamaoaiga e sili le faigofie ma sili atu i se potu matagofie ma manaia ma maoaʻe. E le o se avanoa o le toe faʻafou o fale mautotogi o loʻo i ai le toʻatele o matou e fesoʻotaʻi ma le amataga o se olaga fou. Ia uaʻi atu i mea e faʻapipiʻi ai, i le latou limo e maua ai se avanoa e tutusa ma lona tofo, manaʻoga ma tomai tau tupe.

Atotituvale faatupulaia
Ata 1.

Tikkuplaula

Atotituvale faatupulaia
Ata 2.

Tikkuplaula

Atotituvale faatupulaia
Ata 3.

"France Dorne"

Atotituvale faatupulaia
Ata 4.

"France Dorne"

1. O le lelei o le "tunto" (tikkurula) na tuu i luga o se faʻaseʻe ma le umi faaputuga ma faʻataʻavaleina le laualuga ma le lautele pulumu mai luga i luga o le pito i luga.

2. O se vaega o le peleue o le peleue "tunto" (tikkurlaila) na faʻapipiʻi e ala i palasitika vine ma le lapotopoto gaioiga.

3-4. I tua atu o le Spatula, o le pepa teuteu e faʻaaogaina e isi mea faigaluega: "fausaga" faʻasesega (3), o le faʻaseʻe "ola" (4).

Atotituvale faatupulaia
Patritt decor O nei mea mafiafia o le mafiafia o le mafiafia (1-10mm), o le fausaga o le tulaga muamua fuafuaina e le tele ma foliga o le fasi. Atonu o se maa fatufaʻu (maamora, granite, dolomite, quarz i.d.1, cellulose poʻo ni gylontifo fiber, grany O le uluaʻi fesoasoani a le pito i luga (intoce) faʻaopopo atu i le faʻamatalaina e faʻalagolago i metotia faʻapitoa o le apalai ma apalai meafaigaluega. O loʻo vaevaeina ni ata i minerale, le sili a le sili, anicone, anocone. O ituaiga taʻitasi o ituaiga ma fausaga faʻagaioioiga, ae o faʻalapotopotoga faʻaleaʻoaʻoga o loʻo faʻaaogaina i totonu o totonu. Latou te faʻatamaʻia lava, faʻaputuputu i se faʻatapulaʻaina numera o lanu, fai se vaipuna, ae o le feʻaveaʻi o siʻu vai kuka ma le lava le afaina, fufulu.

Faʻatau atu le teuteuga teuteu ma se seti o eleele ma se faʻavae palasitika tele, o se tulafono, paʻepaʻe. O faʻaopopoga o tagata palota, puipuia papaʻe ma vale. I totonu o le maketi afiafi, o nei tala faatusaina le tele o kamupani, i totonu o ofisa o ofisa o ofisa o ofisa o ofisa , Papet Fortit, RM tufatufa (uma-Farani), bolks (Lusia (Lusia). O le tau o le 1m2 Covent (e aunoa ma le galuega) e mai i le 300 i le 13 afe orbles. - ma galuega i se tulaga iloga tusitala.

Faataʻitaʻiga metotia

O faʻaiuga faʻapitoa o le a fesoasoani e filifili le lanu o le lumanaʻi. E ofoina atu faʻalapotopotoga e tasi i le tele o taʻona, ma o nisi taimi e fiafa ai le fia selau o faʻatusa poʻo se faʻailoga manino o se poloka mo se aofaiga o le faavae. Afai e tatau ona e toe fai le paolo o le meaafale mafuaʻaga, ie puipui poʻo isi intersitali i totonu, maua ai se tasi filifiliga o le leo. Peitaʻi, e taua tele le faia o faʻataʻitaʻiga. Na faʻaalia manino le lanu ma le mapusaga o le ata, fesoasoani i le faia o le lanu fetuunaiga, suia le foliga i se smoother poʻo, i se mea e sili atu, taulau mai. O le tutusa pe sili atu pepa laupapa (6040m) ma se compited mafai ona faʻailoa i le fale, faʻapipiʻi i puipui ma le sili atu malamalama.

Atotituvale faatupulaia
Ata 5.

Patrit bortor.

Atotituvale faatupulaia
Ata 6.

Patrit bortor.

Atotituvale faatupulaia
Ata 7.

X-deco.

Atotituvale faatupulaia
Ata 8.

X-deco.

5-6. O le UNIting faʻamaonia (Patritt Demor) faʻavae i luga o Coolulose Fibrovolock (5, 6) o loʻo faʻaaoga i totonu o le uʻamea (kolosi-o le tino tuai), o le puipui tuai) O, tuu se vaega. O le mago le laualuga o loʻo ufiufi i le faʻapipiʻi o le alato.

7-8. Faʻamamaina o le sisitema, o loʻo i ai le sitaili sima, uiga o le paʻepaʻe paʻepaʻe (7, 8) e lelei mo le fuafuaina o mea i maualuga-tekonolosi sitaili.

Manatua, pigoni (Dyments dyes, o loʻo faʻaopopo i mea e tuʻuina atu ai le lanu) e iai le aoga o le tau: o le sili atu taugofie, o le sili atu taugata. E le gata i lea, nisi o mea teuteu o loʻo fai ma mea faavae, i isi itu pe faʻafefe. O lenei mafai ona faia i faʻasoa, i le taimi o le faʻatauina o oloa, poʻo le fale. O le a i ai ina ia amata ai, aemaise le faʻaaluina o le faʻaaogaina o le aofaʻi o le lanu o loʻo maua e le vaega fou. Pe matua tausisi i fautuaga a le gaosi oloa, pei o, e pei o, ma le faʻaaogaina o faigofie-tuusaunoaga Kurester aoina (Knauf). O tusitusiga nei (2 ma le 6 g) e aofia ai ni pigment eseese fefiloi i nisi vaega. Ua solia i latou i le maketi nono, ae le o le vavaeeseina o le afa ma le kuata.

Galuega faafiafia

O ai e taʻu ai le ala o le ala o le ala? O le fesili e le paie. O i latou e filifili e faʻaali atu le tutoʻatasi ma auai i le teuteuga, e aoga tele i le faigofie faigofie o ofu. O le a latou fautuaina faufautua o fale lofini. O le a latou ofoina mai foi ata eseese o aʻoaʻoga auala e galulue ai ma mea.

Atotituvale faatupulaia
Ata 9.

Ata e. Sagatina

Atotituvale faatupulaia
Ata 10.

Ata e. Sagatina

Atotituvale faatupulaia
Ata 11.

Ata e. Sagatina

9-11. O le Saga mo le Suafa i luga o le Plaster faia ni meafaigaluega eseese: o le natura sami o le sami (9), o se tampon-propers (11) po o spatulas

Manatu o se faapitoa

Tele o kamupani taulaga failautusi e aʻoaʻoina ai i latou uma e te manaʻo i metotia autu o le galulue faʻatasi ma i latou. O ituaiga o faʻasalalauga o le poto ma tomai e mafai ona eseʻese, le tutusa ma tau mo nei auaunaga. Muamua, o le seti o mea e masani ona faia faʻataʻitaʻiga o DVDS ma ata faʻapitoa, vaʻai i metotia faʻaupuga. Lua, i o latou fofo, o vasega o le Matai e faʻaalia i faʻaaliga o le kamupani. E i ai i fafo aʻoaʻoga - i le fale. Na matou taunuʻu mai o le faʻaiʻuga o le taʻitoʻatasi o toleniga e sili ona aoga. A maeʻa ona talia e le tagata o tausia soʻo se fasi pepa, e faʻailoa atu a matou tagata faʻapitoa ia te ia ma ana mea uma ma ana soʻona faʻaalu o le apalai ma le faʻaaogaina o lenei inisiua faʻapitoa. Vasega e leai se totogi ma nofoia le tele o taimi - e tusa ma le itula.

Roma Shashkov, Sui Faatonu o Goldshel Fefaatauaiga

Faʻatinoina galuega faigata galuega mo naʻo polofesa. Totonu o nofoaga autu o le a fautuaina ai matai agavaʻa ma aʻoaʻoga faʻapitoa ma aʻoaʻoga. O le tau o a latou auaunaga mo le faʻaaogaina o le 1M2 Plaster i le averesi o le 550 Rullas, ae mafai ona oʻo i le 3.5 afe. Mo le tulaga ese o galuega.

Atotituvale faatupulaia
Ata 12.

Konauff

Atotituvale faatupulaia
Ata 13.

Konauff

Atotituvale faatupulaia
Ata 14.

Konauff

12-14. A o le i galue, o le mea o le mea e faigofie-stez (kuluuta) e tatau ona fefiloi ma se palu fefiloi i se cary consiskency (faaopopo i totonu o le delese mama.

Mea moni mea moni: Tele tagata faʻapitoa e le fautuaina le talitonuina o le faʻatonutonuina o le pepa faʻapipiʻi ma tomai faʻapitoa. A maeʻa mea uma, o le latou galuega autu e tuʻufaʻatasia le laufanua, ma e masani ona faʻaaoga le lima e faʻatino ai le gaioiga e le mafai ona faia ma le fesoasoani o le clolosic. E aliali mai e sili atu le faigofie ona aʻoaʻoina metotia faataʻitaʻi mo le apili ma lenei meafaitino.

Talafeagai auala

O loʻo faʻaaoga le faʻapipiʻi o le sipela i ituaiga eseese o luga: sima, piliki, chipboard, fikboard, gel idr. O soʻo se lelei toe faʻaleleia e aofia ai puipui o loʻo tuʻufaʻatasia ma le 1-2mm faʻamaeʻaina vaega o le aleer i le 2m. O lenei filifiliga e sili atu le lelei mo le teuteu ofutino - ma vali, ma plarks, aemaise le lauiloa lelei. Ia latou masalosalo i le faʻamaoni o le manatu o le faʻatatauina o le faʻaputuga tuʻufaʻatasi e le manaʻomia le tuʻufaʻatasia o le puipui o puipui, aua o le mafiafia o le mea e mafai ai. Tutusa faaaoga mea e le talafeagai. E faʻateleina le faʻaaogaina o taugata tele. Sili atu ona malamalama i ai ni mea leaga i luga ma le taugofie sauniga fausiaina nofoaga tetele ma punou.

Manatu o se faapitoa

A o le i alu ma le galuega, o le a e fesili mautinoa poʻo le a le taimi e filifilia ai le taimi e le tagata gaosi oloa mai le taimi o le faʻaaogaina (leiloa o le palasitika). Faʻataʻitaʻiga, mo faigofie-puz (knauf), o lona uiga mai le 10 i le 20 min (fuafua i luga o le vevela vevela). Aisea e taua ai? Faamasino mo oe lava, i se tamai potu 12m2 ma le maualuga o le taualuga 3m o le 12 ma le 9m2. E manino lava, o le tasi tagata e le mafai ona mafai ona ufiufi le puipui ma se ipu mo le 10 minute ma vave lava, vave ona gaoioi ma se faasee sili ona lelei. O le sili sili ona lelei o galuega o le lua. O le tasi e mafua ai mea, ma o le isi e alu i le isi ma le matagofie o tufatufa atu i luga. A uma mea uma, e faigofie le sima o le fausaga a o malu. Muamua faamaapeina e faigata tele.

Arkady lukoyanov, ulu o le au toleniga matagaluega knauff makaina Krasnoodork

A maeʻa tapenaina talafeagai, o le faʻavae e mauaina tusa lava pe elimena, osofaia. Ae ou te leʻi faia le Celeting, e tatau ona mago, faamamaina, e aunoa ma ni eletise ma ni vaega e le lelei.

Atotituvale faatupulaia
Ata 15.

Ata e. Sagatina

Atotituvale faatupulaia
Ata 16.

Ata e. Sagatina

Atotituvale faatupulaia
Ata 17.

"France Dorne"

15-17. Faatasi ai ma le fesoasoani a pulumu (15), palasitika pupula (16), pulumu (17) faia le faʻamaeʻaina galuega i luga o le sikaina teuteu teuteu.

Faigofie faigofie

Ina ia faafaigofieina le filifiliga, tagata gaosi tagata gaosi tuʻufaʻatasia lelei pepa i le ituaiga o lagona vaaia na gaosia: "PANE" E le gata i lea, o galuega o loʻo galue pea e fai mea fou, e uiga tele i le salafa atu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le teuteuga teuteu faigofie-tuu (knauf) ma le maamoʻuga ua tapunia. Tau afifi (10l) - 770 olo. E faʻaaoga i se faʻaseʻe i luga o se muamua muamua spergrnd (Knauf) luga, pe a manaʻomia, o loʻo fuafuaina e se faʻasesega faʻapitoa poʻo le telē.

O mea vave ma e aunoa ma faʻafitauli o le a suia le taualuga ma puipui ma pepa puipui pepa puipui, e pei ona mafai ona faʻaaogaina saʻo ia i latou! O le mea moni, aʻo leʻi amataina galuega, siaki pe faʻapefea ona latou uia. O le faia o lenei mea, o se vaega laititi o le laufanua e faʻaigoaina ai le vai ma faʻatali. Afai o le pepa puipui e palu ma vavaeʻese mai ai mai le mea faavae, o le a latou aveʻesea ia latou ina ia aua neʻi e gagau i lalo o le mamafa o le vaega o le masini.

Manatu o se faapitoa

Matou te fautuaina oe e faʻaaoga mea teuteu teuteu na o le teuteuina lelei luga: ua pala, o loʻo ufiufi, o loʻo ufiufi ma e tatau ona ufiufi i le loloto o lalo ifo, o le ituaiga lea e faʻamoemoe i luga o le puipui. Sa latou mafua ai le faʻavae, faʻatautaia o lona vai mitiia, faʻamalosia ai le vaega o le faʻamaʻapeina o faʻatu, saofaga i le taupega i le tafe o mea nei. E aofia ai ma le aoga gaioiga fai mai le puipuia mai le le fiafia ma le suia. Ina ua maeʻa le eleele o le eleele, o puipui o loʻo avea ma eleele faʻapitoa na tuʻuina atu ma le teuteu teuteu teuteu. O lenei mea o le siʻosiʻoina o le siʻosiʻomaga, e iai se faʻavae o le faʻavae ma aofia ai le quartz oneone, e faʻaleleia ai le faʻamalu o le faʻapipiʻi i le pito i lalo. Afai o le ofu o le vaivai e vaivai, o le laualuga e mafai ona pasi atu i luga, reain, alu ma puipui.

Sergey Khizhnyodov, tagata poto o le kamupani "mamanu Turorack"

O le taualuga na toe faʻafou e le matte Snow-paepae o le a foliga le lelei. Mo puipui, isi lanu o tagata eseese e talafeagai. Ua latou mauaina le faʻaogaina o le puʻupuʻu o lanu o lanu (Knauf). Faigofie-Punz o se faʻamanuiaga manuia mo Cardians, o manu, o upu a tamaiti, o nofoaga e faʻalagolago i ai i Ierusalema Laititi chips ma scratches o le taimi i luga o le taimi e le maalofia i luga o le maualalo o le ulu ese atu, matua le popole.

Atotituvale faatupulaia
Ata 18.

"Books"

Atotituvale faatupulaia
Ata 19.

Tingere

Atotituvale faatupulaia
Ata 20.

"Books"

18. Faʻaaogāaga moni e faʻaaoga ai se mea teuteu o le turkic stactic fasi o se fatuina o mea mo le faia o mea faʻatatauina poʻo mea teuteu. Vave ma faigofie ona maua se foliga o le a fesoasoani o le a fesoasoani ia Stencil. E pipii i le puipui; Faʻaaogaina se spalala, tele gaioiga faʻafilemu i luga ma se mafiafia mafiafia o faʻavae, pe a maeʻa e sili atu, ae o loʻo aveesea ma le malosi.

19-20-20. E le manaʻomia e le vaega lanu o le faasolitulafono o le sisitema (19, 20). Mai le faʻamalamalamaga, o vailaʻau eseese i lalo o gaioiga masani o faʻagasologa o loʻo atiaʻe ai, ma le sili atu le faigata.

Mai le Taimi

O le tulaga ese avanoa e tuua ai se faʻailoga i le talaʻaga o le fatuina o lau oe i totonu orchiss, o le faʻataʻitaʻiga o puipui ua vavaeeseina mai le Samana. O lenei fale mea mai le le faʻaʻoleʻole omea fefiloi ma le oneone ma varw e faʻaaoga e le Meleniuma. O le pa paʻia o se pisinisi pisinisi o le atunuʻu i saute sami, o le Sasaʻe tutotonu ma Matu o Aferika.

Maoaʻe, ae o le faigofie ma sili ona faigofie auala e faʻaaoga ai le sulu i luga o puipui! O le ata ua fausia ma alofilima ma tamatamailima, taimi pe a manaʻomia, faʻafefiloi ma le pulumu mālie. Fautuaina le mafiafia - 5-7mm. O le faʻaumaina o vaega o lanu o le a tuʻuina atu le eseesega i le mapusaga.

O le umi o mea e aofia ai cellulosic fibrovolok, ina ia maua ai le maualuga o palasitika. O lenei mea totino e aoga tele pe a faʻaumaina fale mautotogi i fale fou, lea e leʻi maeʻa le solomuli o fale, pe i nofoaga ma le faʻateleina o le gatete. E le aumaia e le pule o le faʻamamaina le laʻasaga i luga o lapisi, e mafai ona tupu i luga o le isi sima. Ole tau o le 1M2-360 o le palapala. (e aunoa ma le dye).

I luga o le tumutumu o faiga

Sima luga o se ata eleelea? O lenei manatu le mafaufauina na mafua ai le foliga o se mea fou e faʻaosofia ai mea faʻapitoa bechoc (RM tufatufa). Ua uma ona ia mafai ona iloiloina le au alofa o le sitaili o le sitaili o le maualuga-tech ma tale, ae le fefe i mea lamatia. Oti, o le faʻaiuga o le mea lea e toe gaosia ai le malulu ma le mama amtilitarian stylistics o fale gaosi manu, le sili atu ona ofo. Afai o le efuefu mataʻutia intoce ", ma le afu o" mea teuteu "ma" togi ", ma se uiga o le maualuga lanu - o le a mafua ai le faʻaʻaisa moni.

Atotituvale faatupulaia
Ata 21.

Alatoto ese

Atotituvale faatupulaia
Ata 22.

Alatoto ese

Atotituvale faatupulaia
Ata 23.

"France Dorne"

Atotituvale faatupulaia
Ata 24pi.

"France Dorne"

21-22. O le faasologa fou o le "vaomatua" (Vartain) e aofia ai ofutino o le afua. O loʻo teuteuina puipui i le "paʻu paʻu" (21) poʻo le "python paʻu (22), o le giraffe, faʻafefeteina ai le siosiomaga e le masani ai o le muamua meaola i le fale.

23-24. O le tala leaga o le "sima" luga ua fausia ma se pulumu teuteu (23), o se mata-mata-matala-mo spatratud mo se spat format.

O le fuafuaga lanu lanu o le tauemu e aofia ai le ono ituaiga o efuefu ma 20 pupula. O le faʻaumaina o vaega o le Paʻaga Blanc o le a fausia ai le aʻafiaga o le paʻu o le papala. O le averesi o le tau o le 1m2- 2100 olo.

Vasega o le kenera

Ofutino e faʻataʻitaʻiina le maʻa luga o le maamoʻe ua matua manatu o se classic ituaiga. O suiga e le gata i lenei mataupu o loʻo ofoina uma gaosi oloa o teuteuga teuteu. Leai se tuusaunoaga ma le tele o tupe siliva. O pa puipui ma le Villasoso-na faia ai le Stoneziano Claster faia se lagona na faia o le maa mautu: maaleale pe onyx, ma le tele o le tele o le tele o le fale.

Manatu o se faapitoa

Ae paga lea, e leai ma se fale mautotogi e inisiua i isi tagata sailiili po o tupe na teast. Faʻafefea ona amio a le tagata faʻatau faʻapitoa i lenei mataupu? Afai e naʻo ni vaega taʻitasi o puipui, i foliga mai o ofutino, aemaise i latou oe ua fufulu, o le a le afaina. A maeʻa ai ni telefoni, i le tele o le vevela, vevela, pe o le vaipuna o le a le mafai ona aveeseina mai le puipui - mai le tulimanu i le tulimanu - ma toe faʻafouina. O lea o le sili ona teuteuina ofu o le couts. O lenei metotia e aloese ai mai le foliga o le lanu lanu. I luga o mea uma, malamalama pa'ū i luga o puipui uma i itu eseese, tusa pe a le ese lesega o le tasi oi latou e ese le lanu ese atu, e le iloagofie. Avat faʻasaʻolotoina le auala o le faʻaaogaina o le faʻaupuga ma toe fai le tusilima o le matai i le malosi na o le faʻapitoa.

Iulia pito i luga, taʻitaʻiina le poto faapitoa o le Moscow Department of Sales o le Kamupani "France Dorne"

O le Malaga Mammono e tutusa ma isi maa aolau ma isi maa e toe gaosia ai tu ma aga a le itu i totonu o le vaitau anamua.

Atotituvale faatupulaia
Ata 25.

Rm tufatufaina

Atotituvale faatupulaia
Ata 26.

Rm tufatufaina

Atotituvale faatupulaia
Ata 27.

"Books"

25-26. Betgo d'archi (RM tufatufa) aofia ai faʻavae, faʻaumaina o vaega ma puipuia wax. O le faʻavae o loʻo tufatufaina e se fale ma le vae i luga o le pa puipui, ona fesoʻotaʻi le spalasu ma fausaga ma meafaigaluega faʻapitoa. O le faʻaumaina o vaega e faia ai le aʻafiaga o le pamu o loʻo i luga. O le mea mulimuli e faʻaaoga e puipuia ai le puipui.

27. O le ata faʻataʻitaʻi o le puipui o loʻo faia i le palasitika acrylic paʻepaʻe-lanu mastic vaving ma faʻafefeteina penina i luga o le acrylic faavae ("boll"). O le tuʻufaʻatasiga e iloga e le lapopoa ma le manaia e fesoʻotaʻi ma soʻo se fesoʻotaʻiga-aofia ai mea, nofoaga sima, plywood

Suia o le tikeri o le mataʻutia o le vaega o loʻo fesoasoani ai trantino sipela e momoli atu le tele o le malamalama o le talavou traprives Tau 1M2 COATIONS - 550-850 CHO.

Leai se faatopetope

O le taimi e manaʻomia e faʻamaeʻa ai puipui ma le lelei o le faʻailoga e faʻalagolago i le vaega faʻapitoa. E aofia ai taimi faʻaalu i le faʻaaogaina o le eleele, ofutino (i le tasi pe sili atu pe sili atu mea totino), isi mea (penina poʻo uʻamea poʻo le faʻatiga; Na faʻaalia foʻi mai foi mai le tekonolosi ile va o le vaegatupe, aua ua tuʻufaʻatasia e le isi vaega e tasi le mama. Tasi le tagata mo se galuega galue i luga o le averesi o le faaeeina i luga o le nofoaga o le 10-15m2. Afai e faigofie lava le tino o le siliva, ona mafai lea ona 20-25m2, ma o le a sauni le potu mo le lua pe tolu aso. O le aufaasālalau galuega e sili atu ma le ono aso.

Oi, malulu, malulu, aua le faasusu au ...

E i ai le tasi taua tulaga o tatou tagatanuu masani ona le amanaiaina. O le tele o le tele o le tele o teuteuga o loʻo avea ma vai-faʻavae fua faatatau i le polymer brard. E tatau ona e feaveaʻia, teuina ma galulue faʻatasi ma i latou i se vevela e le maualalo ifo nai lo le 5 C. E tele le faʻaʻaiina o laina o le a le mafai ona faʻaleagaina. O i latou e taua e tatau ona fesili pe faʻapefea ona fai se masini teuteu teuteu o le taumalulu i le taumalulu i se fale le fiafia. I se faʻaopopoga, e le tatau ona teuina ato ma se laupepa faʻapipiʻi latalata i le taʻele o le sisi.

Atotituvale faatupulaia
Ata 28.

"France Dorne"

Atotituvale faatupulaia
Ata 29.

"France Dorne"

Atotituvale faatupulaia
Ata 30.

X-deco.

Atotituvale faatupulaia
Ata 31.

X-deco.

28-29. Meafaigaluega: Soud Graille (28) ma Spat (29).

30-31. O le inisiua o le "auro aoina" X-deco o loʻo mauaina e ala i le faʻafefiloi o ituaiga o vali ma teuteu pepa teuteu.

O luga o laufanua ma le teuteu teuteu e ese ai le maualuga o le afaina o le maualuga. O le pito sili ona tetee i faʻafitauli o faʻafitauli o mea ma mimita mimita.

I le ala, e maua ai e le au faʻafuaʻa meatotino, ae leʻi maeʻa le talosaga, ae ina ua mavae sina taimi, o aso e lua, ma isi aso nei! I lenei vaitau, e tatau ona matua sili ona talafeagai, ona o le mea moni o le faaleleia o puipui e masani ona faʻamaeʻaina. Ona fai lea o le faʻamuamua o meafale, faʻapipiʻi o OAves, tautaʻalo maimoa maimoa, e fuga mai ata vali, maosiga faʻapea foʻi ma le vave o le amataga o le amataga o se taimi fou.

O faatonu faafetai x-deco, Theore, Bringer, Balls Britraling, "Photorsila", "Tikkurese", faapea foi ma le fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili