Alpine Fantasy

Anonim

Lua sikuea ata na faia i luga o upega tafailagi ma ese fanua: O le muamua o loʻo i le faʻatoʻaga ma le matua "mafolafola" le sekone - o le lona lua

Alpine Fantasy 12622_1

O ata puʻe, altaine spedy - ua uma ona masani ai vaega masani o togalaʻau o loʻo faʻatagaina ai oe e faʻataʻitaʻi i le natura mauga o laufanua laufanua ma le tasi tikeri pe tasi. O ituaiga autu o laʻau na faʻaaogaina mo la latou fuafuaga, sau mai le alpine ma le pito i luga o mauga.

Matagofie, maapuuna faalemafaufau i le laufanua laufanua, na mafai ai e le Glenden Garden ona faia i luga o se togafiti ma se toomaga. Matou te fia gauai atu faapena se togalaau ia te oe mo le mafaufau.

Alpane medow

O lenei sitaili sitaili slined slide i le faʻatoʻaga ma matua "mafolafola" mapuʻu. Tele le ki - 4.54m, maualuga - 1.3m. Mo ia, o le ulu o le brownne Brownigne Brownish-Beige lanu sa filifilia o se sili atu ma na o sina mea laiti o lona uiga e mafai ona faʻaaogaina i luga o le upega tafailagi (papa uta). O le faʻapitoa o pa o le 6.53.5 m i le tele o le 6.53.5 m na faʻataʻamilomilo latalata i le mauga.

Ua amata le fausiaina o atavali i le faʻailoga o lona atunuʻu i fafo ma toe foʻi i le vaega atoa o le iliiga ma oneone palu, pe na tuʻu le poloka o maʻa. O maa muamua o maʻa e masani ona faʻapipiʻiina i fafo o le vevesi o ata, ma mea nei - "sitepu" i le ogatotonu. O le vaitafe o le vaitafe e faia i luma o le nofoaga o elemene autu. O le sili ona nafa vaega o le faʻagaioiga o le faʻapipiʻiina o le VertEx elemene. I le avea ai o se tulafono, o maʻa sili ona matagofie, e le masani ai i lanu, foliga, ata o nofoaga o nofo. Vaega mulimuli totoina o laau. O loʻo sauniuni le nofoaga mo i latou: Muamua Aveese le Maufataʻi Vaʻai, ona Faʻataʻoto lea o ofu i se fanua faʻamalieina lafulemu, lea e totoina ai laʻau. O loo i luga o le lalolagi i luga o le totonugamau, e puipuia ai aʻa mai le faʻamamaina o le eleele, ma le eleele - i le mea e mamafa timuga.

Alpine Fantasy
Ata 1.
Alpine Fantasy
Ata 2.
Alpine Fantasy
Ata 3.
Alpine Fantasy
Ata 4.

1,2. O le ala o le vaega o le vaega o loʻo ufiufi ai se tamaʻi faʻatanoa. O lenei mea e sili ona matagofie e sili ona matagofie e taulai atu i le mea e sili ona fiafia i ai le toe vaega o le 'au-moa. E foliga matagofie ma fafo o pupuni o le fale. O loʻo i luga o le fanua lanumeamata lanumeamata fanua. O le ata o le faʻavae o le nofoaga o le malo O le tumutumu o fugalaʻau o laʻau pa'ū i le amataga o le taumafanafana, ae o le pine "gnome", "Pamlio", "O le Aparie" e oʻo lava i le taumalulu, ua tupu aʻe i le taumalulu! I le va o maa maa na tuua ai nofoaga saoloto mo laau. O le tele o fanua o loʻo manaʻomia mo le fiafia ma le faʻamaoni o laʻau (pe tusa o le 30cm), mo le tele o mea o loʻo i le va o papa.

3. Lua Tali 5 "Fild Mandund".

4. O le faleoloa na, i se tamai tauau i luga o le maa - na tauleleia.

Alpine Fantasy
Ata 5.
Alpine Fantasy
Ata 6.
Alpine Fantasy
Ata 7.
Alpine Fantasy
Ata 8.

5. Everist, Timyan Rsulling, Arapi ".

6. Vaifou piping laina e tafe ai le vaitafe. I luga o le matafaga i totonu o maa i le va o maa - na lagona lagona o le juniper, o le juniper consuck ", o le rumchask crampul, o le juniper frarm".

7. Paʻepaʻe Paʻepaʻe "Rubriol".

8. O le meaola tele "Erhlo quin".

Alpine Fantasy
Ata 9.
Alpine Fantasy
Ata 10.
Alpine Fantasy
Ata 11.
Alpine Fantasy
Ata 12.

9. Mauga "taumalulu auro", Crash's Crush, Medoso.

10. Fufulu le. O le faʻaosoina o tagata ua gogolima o lea ua vaʻaia ona o le maʻa.

11. Mauga o le Mauga "Mugus", Barbaris Tunberg "Atropurcuray Nana", o se potu mimiti, o se momoga umi.

12. Toso Herbanka, Camchatka Camchatka "Variatoa", Sese Pramming.

Fautuaga muamua: Mea

O tuʻufaʻatasiga o loʻo fausia maa, homoguaous i luga o le tino ma le faʻatulagaina: Pe o maʻa (maʻa), poʻo ni poloka tetele o foliga eseese ma lapoʻa o laʻau. (O le filifiliga lona lua, i lo tatou manatu, e sili atu ona. E taua le filifilia o le taumatau lanu maa. E faʻaaogaina e aloese ai mai le tele o vanimonimo, e faʻaalia pe a faʻaaogaina ni maa o eseʻesega o ituaiga ma lanu i le fausiaina o le tasi faʻaseʻe. (Maatuloto e le talafeagai, a o vave ona faʻaleagaina fafo.)

I le vaomatua, i le malifa o le mauga ...

O le vaega atoa atoa i le papa papa, tuu se pa solo faanatura, i le togalaau, faia i se natura Igilisi sitaili, ma le tele o laʻau faʻafetaiaʻi. O le pupula o le alpane na tupu i lenei mea e maualalo atu i le monochrome ogaoga o le vaomatua mauga. O le nofoaga o le alpinarium na aveese mai le fale na mafai ai ona fausia se tutoatasi vaega o faʻafiafiaga ma se vaituloto ma se tamaʻi matafaga.

O le mamafa atoa o maʻa i lenei tuʻufaʻatasiga e tusa ma le 70t. Auina ma faaputuputu i latou ma se crane. Foliga mai ile toto itu o le faʻavae o le faʻavae o le faʻavae lea o loʻo faʻatali mai le mauga lea na sosoʻo ai le mauga mai le paluvai o oneone ma rubral. O se vaega o le mauga, o le sima o taofiofi puipui ma le maualuga o le 2m.

O fualaʻau fualaʻau - lanu maualalo o laʻau faʻatasi ma laʻau ma eleele. O auala fiafia o loʻo faʻatulaga iinei ma i le faʻaseʻe, ma i tafatafa o le afu, ma autafa o ona maʻa.

Alpine Fantasy
Ata 13.
Alpine Fantasy
Ata 14.
Alpine Fantasy
Ata 15.

O. Juniper-Juniper Cussack "TamaricofolyA", Barbaris Tunberg ", Juniper Cream", "Gimlio", "Gimlio".

14. Taeao o le scaly "lanumoana kapeta" e tutusa ma le wathefish, lafo i le matafaga, latalata i le laupapa (potu) fetolofi.

15. O le kanesa causto crasto croshing "aureum", o ni nila lautele ma Janiper Juniper.

Alpine Fantasy
Ata 16.
Alpine Fantasy
Ata 17.
Alpine Fantasy
Ata 18.

16. Muamua, o le fuafuaga o se vaaiga malamalama: carnish carnish i le pito i tua o le ogatotonu o le auro star juniper, i luga o polo flos "," Winter Gold ".

17.o le ario.

18. Mafu mea, lou ameme fetolofi.

Alpine Fantasy
Ata 19.
Alpine Fantasy
Ata 20.
Alpine Fantasy
Ata 21.

19.kameneck moss ma laulaau lanumeamata laulaau, o lau susuga o le Arapi ", paʻepaʻe paʻepaʻe.

20. Igoa o le vaipuna na faʻaopopoina a latou Soundy Shinery Laygreen Juniper Parper Pay ", Juniper Sweat", Middle Crapet "

21. O le meaola o le tagata "Erhlo quin" e pei ona faʻaaogaina o le la o le la i lona pupula samasama samasama.

Alpine Fantasy
Ata 22.
Alpine Fantasy
Ata 23.
Alpine Fantasy
Ata 24pi.

22. O le matua aulelei pine masani "Sourieri" ma se sisi kuka.

23.Lel masani "Nadfores".

24.changlomka Ferrusy, ua faʻaalia le taʻe.

Alpine Fantasy
Ata 25.
Alpine Fantasy
Ata 26.
Alpine Fantasy
Ata 27.

25. O le asoa matafaga e puipuia mai i fafo mai manatu ma se talavou talavou. I totonu o laʻau o le pine faʻaupuga o pine, pine masani "vaipari", pine mauga "gnome". Matua matagofie i le pito i tua o nila o le spikes o le fausaga o le falai o Peppercercut.

26. Prosiko faʻasalalauga o lala i luga o maʻa i luga o maa juniper o loʻo "oʻo".

27.vode ma le pisa mata ese mai le tele o maa.

Fautuaga Lua: Fuafuaina

Alpaniarium layout e faʻalagolago i le vaega autu o le ata o le tagata mamanuina, fausia se laufanua laufanua. Sili skemon gardnn nofoaga i le nofoaga faafiafia nofoaga, latalata i le taumate ma terraces. Atoa ma se faʻapitoa vaituloto, vaitafe poʻo le vaipuna, o se lavelave foliga ua avea pea ma faʻaleleia sili ona lelei ma aulelei.

Faitau atili