O le tagata lava ia o le le gaoia o le suavai - o le sili ona lelei fofo mo le fola o le fale laupapa

Anonim

O loʻo matou talanoa e uiga i se auala faigofie e fai ai le faʻasusu i totonu o le fale laupapa.

O le tagata lava ia o le le gaoia o le suavai - o le sili ona lelei fofo mo le fola o le fale laupapa 12623_1

I le lalolagi o onapo nei, fale laupapa i le tau. E masani ona masani ai pe a filifilia le fale o le atunuʻu e fiafia i Kanata, Amerika, Europa ma le Iapani. I totonu o nei atunuʻu, e tele ona totogi atu o le faʻaaloalo. Ma fafie - E faʻafouina mea, ma le auala e fausia ai mai ia te latou e le tele se aʻafiaga i le siʻosiʻomaga. E le gata i lea, o fale laupapa e manaia ia latou tusiata ma se siosiomaga faapitoa.

Na ola Lusia mo se taimi umi "i le laupapa laumata." O lea, i lona faaitiitia, e selau kuata o le lalolagi o oloa a le lalolagi o loʻo tuʻufaʻatasia. Ma o lenei ua fiafia i fale teu fale i totonu o lo matou atunuu ua toe ola mai. O lona atinaʻe e sao ma le faʻalataloto o tekonolosi faʻapoona. Faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga a le tagata flasiship Project Debour Parter - fausia i luga o se laupapa laupapa o se malosi-sili ona lelei "Horn" Hern's Sorport Sturmed o le fola i fale laupapa.

O le tagata lava ia o le le gaoia o le suavai - o le sili ona lelei fofo mo le fola o le fale laupapa

Ata: Tehtusefulu

"O le fola o le fale i faletaele ma faletaele o le fale laupapa o se fesili e manaʻomia ai le faʻaeteete tele. O le filifiliga o le le lava o mea lelei poʻo ni meatagofie mea sese na faia e ala i le faʻapipiʻiina o le lumanaʻi e mafai ona avea ma faʻafitauli matuia mo le pule. Mossursized fafie - o se siosiomaga agalelei mo le atinaeina o meaola o meaola. O le foliga mai o le fatu, o fun, o le a faʻaititia ai le tumau o fausaga ma le mafuaʻaga mo le foliga o se fale le lelei i le fale, "ulu o le faʻatonuga o Tekhnokol House.

I totonu o le fale-Fale, na fausia i totonu o le Taitasi na tuuina mai i le Chekhovsky Itumalo a Moscow Itumalo, o lenei galuega e matua fetaui lelei ma le fesoasoani a Paulo Teetonprool. O mea e lelei atoatoa i le alualu i luma manatu o le fale puipui, obodied i totonu o le fale fale-sitaili. I fafo o le fale, e tutusa lava le tutusa o le fale ie ma ua iloa ai le taua o le "tuaoi". Faigofie ma le fuafuaina le le lelei o pepa, o le saʻo o le avanoa ma le malamalama tuufaatasi i ai ma le sili atu ma le maualuga o le olaga. Tausiga Faʻasalalau-Sation Technologing Faʻatagaina oe e sefe - o le fale o loʻo faʻaaogaina le afa o le malosi o le fale e tusa ma le fale masani o le fale. O le faitau selau o tagata asiasi i le lelei o le olaga faʻamalieina e matua talisapaiaina le tusiata mai fafo o le fale, faʻapea foi ma le aoga o fofo taʻitasi mo le fale fale. Aofia ai ma le Spreppfa o Paul O Law Tinonikol, lea e le manaʻomia le faʻaaogaina o le pito i taimi o le faʻapipiʻiina ma e le gata i ni vaega mautu, ae foʻi mo papatusi faʻavae o OSB, peitaʻi foi mo PSLLOto.

O le tagata lava ia o le le gaoia o le suavai - o le sili ona lelei fofo mo le fola o le fale laupapa

Ata: Tehtusefulu

"O mea e mafai ona faʻaaogaina uma ma se puipuiga malu, ma aunoa ma lea mea. O se faʻapitoa puipuiga faʻapitoa o le leai o le polypropylene spunbond (spunbond) faʻatagaina oe e tuʻu saʻo i luga o le pipili pre-conno.

Faʻapopoleina le suavai o le fola o le foloas Tekhnonool eltic. O lenei meatotino faʻatagaina le mea e mafai ai ona faʻatino lelei le gaioiga e oʻo lava i luga o luga o le faʻasologa o gaioiga. Ona o lea, ma le mafai ona oʻo i le auala o le laupapa laupapa, o le taʻele i totonu o le faletaele poʻo le faletaele e le taufetuli.

"O mea e faigofie ona maua i le fausiaina o lipine ma fale i luga ole laiga. Ma lana faʻapipiʻiina, ma mulimuli i faʻatonuga a le tagata gaosi suʻesuʻega, e oʻo lava i se fale e le fai totino o le a tuʻufaʻatasia. E matua faigofie lava mea uma - faʻataʻitaʻi, tipi ese, aveese le ata puipui ma faʻapipiʻi. E taua tele le tulaga tumau o le vai vai - 1.5 MM o le a aloese mai le faʻavaeina o faʻasaʻoga, "Faʻamatalaga o Andreov.

O tekonolosi faaonaponei o fale laupapa-fale e mafai ai ona avea oe ma tagata fiafia o se miti fale i le tasi vaitau. Ma, mai manatu ma foliga o le poloketi e faʻaalia ai se faʻaaloalo fale mo le tumau nofomau i tagata asiasi e tatala le nuʻu na pasia naʻo le 3 masina. Na atili ai ona oʻo i le filifiliga faʻaeteete i le filifilia o vaitui o le maualuga o le aʻoga po o le tekinoʻi, e aofia ai le lafo o le anotusi o le anoli. O lenei mea e faigofie tele ona feʻaveaʻi, pei ona taua ma sili ona taua, e uiga i faʻafitauli ma le susu i le faletaele poʻo le faletaele e le mafai ona manatua mo se taimi umi. Amument Captome o le Toe Faatofuina o Paulo Teilanokol - 45 tausaga.

O le tagata lava ia o le le gaoia o le suavai - o le sili ona lelei fofo mo le fola o le fale laupapa

Ata: Tehtusefulu

Faitau atili