La i se ipu

Anonim

Citrus Machine Machine Accouphing: masini masini ma eletise ma eletise, ma le le fiafia, gaosi, gaosi oloa, tau

La i se ipu 12626_1

"Na matou vaevaeina le moli. Tele o tatou, ma ua na o ia" - o lenei pese-agalelei ua ou masani ia i tatou talu mai. Ina ia aua nei vaeluaina fua, ia mafai ona e fufuluina le sua mai totonu ma le fesoasoani a mea faapitoa ma tama teine ​​mo citrus. Filifili lau polokalame!

La i se ipu

O le faigofie auala i soʻo se taimi e fiafia ai i le susu fou o le faʻatauina o se suli. O nei masini e lautele (talafeagai mo le tele o fua ma fualaau faisua) pe fuafuaina na o le citrus. Aisea, o le tala, aua o loʻo mataala ai lava se faʻamanuiaga? E ui lava i le "vertanezation", o le lautele o tama e mafua mai i nisi ata foliga ma le faigata oomiina suavai mai citrus, talu ai o le faʻavae o fualaʻau lapoʻa e faʻalavelaveina ai i le faʻasologa. Afai o masini ma "ua faia" mo se galuega tutusa, na latou faagasolo ma le aano o le mita faigata, o le mafuaaga lea o le vai inu na tupu ai. O le mea lea, afai e te manaʻo e inu i le taeao o se suamalie suamalie moli, ia mautinoa e maua se suamalie mo citrus poʻo le fetaomi. Peitai, e mafai ona e mauaina oe lava ma le sua ma isi fua o nei fua o nei totoga (Lion, Mandpen, Grapin, Pieme, e pei o Kimeli.) E pei o Kimbady I se faʻaopopoga, o sea vaʻaiga e fesoasoani e maua ai le sua faʻanoanoa i le fale.

La i se ipu
Ata 1.

Binatane.

La i se ipu
Ata 2.

Vinik.

La i se ipu
Ata 3.

A leai.

1. O le lalelei uliuli-lanu jobier ncj-7708 (binatotone) o loʻo faʻaoʻo atu i le toe suia, o lona malosi o le 30w.

2-3. Faʻataʻitaʻiga 1612 (Vatek) (2) o le a faia i le palasitika, naʻo le tasi o le The Brical Nozzle o loʻo aofia ai i totonu o le pusa. O le Sg63w masini (Anni) (3) e faia i Stainless Steel. O lana mamanu na atiae e le lauiloa Italia Credigner Stefano Giovanno.

Fetaomi pe fetaomi?

La i se ipu

O tagata gaosi gaosia e gaosia mea faigaluega mo le oomiina o suasu mai citrus lua ituaiga: Pressus ma tama. O nisi taimi o tagata faʻatau e fai ai le le mautonu, valaʻau le mea e tasi ma le suamalie, ona o le prepili. I luga o lea, ae e te leʻi alu i le faleoloa, e tatau ona e malamalama manino i le eseʻesega i le va oi latou. O fafo atu o masini uma e mafai ona teteʻe atu i le tasi ma le isi: o loʻo iai ni a latou fale ma se faʻasologa Cne-foliga. Citrus-fetaomi e sili atu le saʻo e taʻu ai se masini masini faʻatulagaina ma se leve: O se tagata e faia le malosi faʻale-tino i le faʻamalosi, e aga ai le sua. E pei o se tulafono, o nei tau faiiga e leai se agavaʻa mo le aoina o le vaipuna, e vave lava ona sasaa i totonu o se ipu. Peitaʻi, o nisi taimi o le eletise eletise ua faʻapipiʻi i ni faaepafua mai ai, ona sosolo ai lea o le pisapisaili o le a liliuina ai ma sua i le ipu. E masani ona faʻaoʻo i le eletise eletise ma se eletise eletise. O loʻo faʻapipiʻiina ni NUBBE CEZBE i le mea mulimuli, ma o le vai o loʻo aoina i se vaʻa faʻapitoa. E i ai foi le sili ona faigofie fetuunai-robbbed maso ma se koneteina mo sua. I le tulaga o le "rescar" mai le fetu o le a sagato ai i le "nectar", na sao mai ai lava i le au tau. E sili atu le vaivai, ae o ia masini e laititi ma talitonuina tele. Peitaʻi, o le masini inisinia cyftus-cytsis, e toetoe lava a leai se mea e momotu ai, e le pei o suamalie, lea ua vaivai le afi.

Kiliki i le Leve

Faatasi ai ma masini citrus o lo o fai ai mea uma, o mea uma e faigofie: tipiina o le fua i le afa, o se tasi o afa na ofuina i luga o le leve, ina ua le fiafia i le suavai. O le faʻaogaina o lena faʻaogaina e le manaʻomia mo le masini, ina ia mafai ona faʻaaogaina i soʻo se mea. E fetaui lelei ma le mafaufau na o le gaosi oloa (sili atu filifilia le pule) ma mea. O CARRUS O CARRUS e faia i le palasitika poʻo shinless steel; O loʻo i ai foʻi le tuʻufaʻatasiga o mea uma e lua. O mea palasitika e tatau ona taugofie, ae sili atu le maaleale ma mulimuli ane e mafai ona suia o latou lanu. O masini uamea e tutulia, tumau ma foliga sili, ae sili foi.

La i se ipu
Ata 4.

Braun.

La i se ipu
Ata 5.

Polaris.

La i se ipu
Ata 6.

Iunite.

La i se ipu
Ata 7.

Bodum.

4-5. O le agavaʻa o le MPZ9 faʻataʻitaʻiga (Bran) (4) Ma le mafai ona maua le 20W o le ofi o le 1l o le 1l. Oscons Poa 3010 (porlais) (5) tosoina faiga faʻataʻitaʻi, o le sua ua liligi sao i totonu o le ipu.

6-7. Masini ucj-200 (iunite) (6) o foliga. Faʻataʻitaʻiga 3021 (Bodum) (7) e faia i le uamea ma ua tuʻuina atu i se sapalai tuufua o sua.

Afi i gaioiga

E faigofie tele le mataupu faavae o le eletise eletise o le Eletise Sika. O le afi o loʻo soloiesea le palu (o le saoasaoa o le fetuʻutuʻunaʻi e sili ona lelei mo le faʻamalosiina o le sua ma faʻamautinoaina le leai o se 'alo i le afa o le citrrus. pusa faapitoa. O le tele o le mulimuli o le mea mulimuli (04-1.2 ', afai e taua, e le taua tele, e pei foi o vaega laiti o tagata e masani ona saunia. Fetuunai le "mama" o le sua (le aofaʻi o le Pulu) Faʻataga toeitiiti lava o faʻamanuiaga, ua lava e suia le tele o palomora, liliu le Pule Faʻatonu. O le mea na faʻaoʻo mai pe faʻapefea ona tumu le ipu i se vai inu, fuafua i le faʻataʻitaʻiga, o se faʻapitoa faʻapitoa pe naʻo se mataupu manino.

Feinu i le Soifua Maloloina!

O suamalie o le Squared Suavai e matua aoga lava mo le tino o le tagata. O meainu o citrus e matua taua tele ona o le maualuga o mea o vitamini c, o le mea lauiloa mo anotixidant meatotino. O le mea lea, latou te faʻaaogaina lelei ma malulu ma faʻamalosia ai le malosiaga. E aoga foʻi i le Athorosclerosis ma le totoʻa. Ina ua oʻo le suasusu mai fualaʻau, o nisi o fua aoga, o nisi o faʻamanuiaga e aoga ai, e ui i lea, e leai se mea fiafia. Ae o lenei le mea autu o le matauina o le fua ma le soona fuaina ae talu ai o le sua o le ituaiga o le ituaiga o vailaau, o se manatu o vitamini. O se sua suamalie e pei o ni siiina, matua afaina ai, ma o latou o loʻo iai faʻafitauli i totoga ma totoga, e sili atu le "faʻafefiloi" ma le leai o se vai. E le mafai ona faʻaaoga le moli moli ma Ulcers, Pancreatitas, Ulcetive Colitis. E mafai ona inu "nectar" tusa lava pe le o le ulu e aua le afaina ai le nifo.

Ua ofoina nei suega e toetoe a toetoe a tagata gaosi uma o umukuka meafaigaluega, ina ia e faigofie ona filifilia le masini. Masalo o le fautuaga autu o le mauaina o se pulega ma sili ona fiafia i ai ituaiga. A uma mea uma, e tusa ai ma le vaega gaosi oloa, o le paramers (Laramers (Paral Manava, lua o ni autau, le gaioiga "e sili atu le suia o le tasi.

La i se ipu

La i se ipu

La i se ipu

La i se ipu

O le mana o le jicer o se averesi o le 30-50w. O le a le maualuga, o le toe umi le masini mafai ona galue e aunoa ma se malologa. Ae e te manaomiaina? Mo ni tagata faigaluega a le aiga, o faʻailoga maualuga o faʻailoga e le taua tele, e pei o se tulafono, e te saunia naʻo ni tioata o sua i le taeao. O le fesili lea o le "Nectar" e leai se mea "e leai se aoga, aua a faʻafesoʻotaʻi le ea, vitamini e vave faʻaleagaina. Aua neʻi galo lena mea ina ua maeʻa tapenaga o le lua tioata o sua, o le masini e tatau ona ave e malolo ai le 10 minute ina ia maalili le afi. Ae afai e te manaʻomia le sua i totonu o le "Alamanuia" fua, o le faʻaputuputu o le mana e oʻo atu ai i le 130W e talafeagai, sauni e galue ai e aunoa ma le umi.

Mea fiafia

1. E mafai ona e solia se lemon zest ma le sasaina vai ma faʻaaoga lenei meainu o se aoga o se aoga antipyanic.

2. O le CRURUS ZUTS e faʻaaoga e faʻafefe ai le ulaula.

3. O le vai moli o loʻo iai se tau o le vitamini C.

4. E mafai ona 'aina ma citrus coils. E aoga tele aua o loʻo i ai le tele o vitamini.

O faʻataʻitaʻiga e mafai ona eseese tele i le mea na faia ai le masini. O le tele o meafaitino ua faia i le palakalafa, lea e malosi, ma o lea, e mafai ai e le Jura ona auauna ia te oe mo tausaga. Talu ai o palasitika e o mai e fesoʻotaʻi ma oloa taumafa, e tatau ona maualuga lona uiga. O le mafuaaga lea e taua tele ai le faʻatau atu o oloa o tupe faʻamauina. O le faaali mai o ia oloa e mafai ona suia nai lo vave, ona malosi ai lea o le carring-malosi ". O le iʻuga i le tausaga muamua o le a puʻeina ma lanu samasama. Ua aveʻesea i latou, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le fesoasoani a meaʻai pala. Ae o le tulafono, o tagata e ona le lua o le taimi lona lua malamalama i le le aoga o lenei gaioiga, aua ua vave ona maua le masini le "tofo". O le mea lea, e sili le fiafia o le toʻatele o solimea uʻamea solo: E malosi atu, e le suia le lanu, ma faʻafitauli ile faʻamamaina. Peitaʻi, mo le faʻafaigofie o le a tatau ona totogi sili atu taugata. O nisi faʻataʻitaʻiga ua uma ona faia i tioata. O le le mafaufau, e foliga faaalia ai le taua, ae o le matamuli.

La i se ipu
Ata 8.

Bosch.

La i se ipu
Ata 9.

Moulinex

La i se ipu
Ata 10.

Bork.

La i se ipu
Ata 11.

Delonghi.

8-9. MCP3000 Jualicer (BOSCH) (8) i se mataupu faasee. O le Vilipres Bkb4 (Molinex) (9) (9) ua faʻaaogaina ma se uamea faʻamama ma pu laiti.

10. O le masini SMP 9911 (Bork) e faia i Stainless Steel. A tuu i lalo le leve, e amataina le afi.

11. Fetaomi Faʻataʻitaʻiga Ks 5000 H (Delonghi) "Space" mamanu ma se Aleamini mataupu ma le leve.

Pe a faʻatau, faʻaeteete i le tele o togafiti. Talu ai nei, o le gaioiga "toe faaleleia" (mo se malosi o le sua o sua, o le nozole e otometi lava ona suia se tasi, sosoo ai ma isi faatonuga) na faaopoopo. Athena, ua uma ona avea ma mea masani ma ua toeitiiti atoa. O le tagata faʻapitoa mo le fetu e faia ai le faiga e sili atu le talafeagai, aua o le citrus e le tatau ona fetaomi faʻatasi ma o latou lima. E tele taimi, o le pusa e aofia ai le lua auupega mo ni lapopoa ma ni laiti. O le saʻo tele o le a faʻatagaina oe e aveese le maualuga o le sua o le sua.

Tau fou

E ui lava i le faigofie o le ata, inisinia cyftus-transses e mamao mai le taugofie le fiafia, aemaise le tele o faʻataʻitaʻiga. O lea, o le mea e saunia ai masini (Premier Wamwares, United Kingdom) mai Chrome Steel tau o le 1 afe Norbs. Ametallic Citrus Fetaomi Fale (Leopold, Siamani) - tusa o le 2500 rubles. O le tau o le palasitika e faʻaaogaina e tele naua. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tau o cytrigu-fusi Josko (Siamani) naʻo le 600 rubles.

La i se ipu
Ata 12.

Lautele.

La i se ipu
Ata 13.

Migao.

La i se ipu
Ata 14.

Ata Saunia e A. Schneps-Schnepepe

12-13. Mechanical Cytrus-Press vs-1835 (Fitesese) (12) Stainless Steel. Citrus atamamai 7000 (Krucs) (13) e iloga e le mana maualuga - 130W.

14. Smong Essa Steinelen Steel Steeng Sinace o le a maua le aoga. O le lelei o sea mea faigaluega: Le amanaiaina o le fauina ma le puʻupuʻu.

E maua e le Jicerers le tele o kamupani: Scarlett (United Kingdom), Molinex, Tuta, Boatt, Boatone (Aslora Cress Vitek O le tau o le sili ona faigofie o palasitika plassio ma le mafai ona o le 40w - mai le 500 rubble. O le palasitika ma tioata masini, tatou fai atu Bkb486 (Moulinex), o le a tau le tagata faatau i le 1500 rubles. O le astsjostrance o le shinsuple uamea masini, pei o le ks5000 (de'longhi), o nisi taimi e taunuu ai le 3 afe rotabs. O le Taʻiana i le tau e mafai ona taʻua o le Ipu 9911 bk (bonk) suamalie, pe a tusa o le 12 afe o le a tatau ona avatua. O le mea lava e tasi e sili ona mamafa (tele-7kg). O lona aotelega o tulaga lelei o le slaely repen fale ma maualuga mana (110W).

La i se ipu

La i se ipu

La i se ipu

La i se ipu

O le laupapa faatonu faafetai le kamupani "BSH masini aiga", "Vaega SEB", Polaris, Bork Elektronik, De'longhi, Krups, Vitesse, Binatone, Vitek, Braun mo se fesoasoani i le saunia o le mea.

Faitau atili