Sili atu nai lo le tulaga

Anonim

Vaʻaiga matching Match mo tagata e iai manaʻoga faʻapitoa, aʻoaʻoga lautele i le faʻapotopotoga o le "pa puipui-leai se avanoa" i le faletaele

Sili atu nai lo le tulaga 12629_1

Tagata anamua, faʻapea foi ma i latou o latou lava agavaʻa o tagata e faʻatapulaʻaina, ia i ai le aia tatau e faʻamoemoe i luga o le mafanafana i totonu o le faletaele. Ina ia faia lenei mea, atonu e te manaʻomia ni masini faʻapitoa, faʻafetaui masini. Taʻitaʻi Gip Europa gaosi oloa ma le malamalama i tagata faʻatau ma gaosia ni meafaigaluega faʻapitoa pe a fai o nisi vaega o tagata faʻaaogaina manaʻomia. O le vaega autu o ia plumping o le saogalemu ma le faigofie

Malo lelei, o le tomai e fealuaʻi saoloto e aunoa ma soʻo se fesoasoani, ia e vaʻai lelei ma tautua atoa le sili sili ona lelei tatou te le talisapaiaina. Ae peitai, mai manuaga matuia e tau ai se vaega poʻo le maʻimau o le faʻaleleia o le fesoʻotaʻiga, mai le vaʻai, o faʻamaʻi e aʻafia ai le galuega a le faʻamaufaʻailoga, e leai se tagata inisiua. E pei ona suia le tele o tausaga le soifua maloloina o tausaga, latou te le maalofia uma mea e aunoa ma se tuusaunoaga. Manua, Congenineral poʻo le mauaina o faʻamaʻi, e le gata i le taofia o tagata le mafai ona taʻitaʻiina se malosi o olaga. O nisi taimi o se tagata e leiloa le mafai ona tausia e le tutoʻatasi o ia lava i se mafutaga mafana, pei o le alu ese o manaʻoga masani o le tino ma tausia le tumama a le tagata lava ia.

Sili atu nai lo le tulaga

Sili atu nai lo le tulaga

Sili atu nai lo le tulaga

Latalata i le faleuila (itu ma i luma o ia) mo le manevers stroller, e manaʻomia le alu i le lava avanoa (a), ma luga o le maualuga o le tagata faʻaaoga ( e). Malosiaga-lagolago faʻatagaina tagata e le atoatoa le tutoʻatasi e tulaʻi mai i le taʻavale i le taʻavale i le faleuila (B)

O le alualu i luma e le fuaina nei tagata i le pati. O le tausia o Europa i Amerika ma I Amerika o loʻo faʻatinoina lea e mautinoa o le faʻatapulaʻaina o tomai o le tino, maʻi, e leʻi faʻalavelaveina lona olaga atoa ile olaga tumau. Faafetai i lenei popolega, e oʻo lava i latou ua foliga i le mafiafia e mafai ona asiasi i falemaʻi, falemataaga, malaga ma le atoatoa. I aso nei ma i lo matou atunuʻu e i ai se avanoa moni e faʻaoʻo ai le faletaele i totonu o le fale ina ia mafai ai ona faʻamalieina ma saogalemu.

Maualalo pe maualuga?

Fetuunaiga o le faletaele i manaʻoga faʻapitoa e mafai ona tuʻufaʻatasia pe maeʻa. Nameri ua uma ona faaputuputu nisi poto masani i lenei nofoaga ma e sili ai le aoga o atinae. O le tele o taʻitaʻi Europa plumping gaosi manatu o se mataupu o le mamalu e fausia ai le talafeagai faʻapitoa meafaigaluega, lea e masani ona taʻua o pa puipui-leai. E moni, e le masani ona faatatau i le tamaoaiga-vasega vaega, aemaise lava peʻa faʻatasia le siʻitia o masini poʻo eletise.

Sili atu nai lo le tulaga
Faʻapitoa Atlantis Aoina mo Tagata e i ai ma le le atoatoa o le faʻaaogaina ma le saogalemu o le faʻaaogaina o mataupu taʻitasi

Ceramica dolomite.

Sili atu nai lo le tulaga
O tagata le atoatoa o tagata e faigata ona kiliki i luga o le floss button e mafai ona fufuluina e faʻaaoga ai le leitio faʻailoga i le kiliki i luga o le ki

Geberit.

Sili atu nai lo le tulaga
Gustavsberg.

Lau saofaga i lenei amio lelei ID (Finelani), Gustavsberg, Mora Armaur (WEFA (SODORIC, CODLEROH, INDEROY, CODLEROY, COMLEROY Boch (Siamani uma), Vitra (Turkey), Ceanit, Kean, Sancikal (Preyr), Jaconce) O kamupani na teuina i totonu o isi meafaitinosi ma fefiloi ma le tuʻufaʻatasia o faʻaputuga faʻaputuga faʻaputuga o loʻo tuʻuina atu taʻitasi meamea. E naʻo le manaʻomia e iloa ai le manatu o le toe faʻatulagaina o le faletaele, tuʻuina atu mea nei: O faʻafitauli o se tagata faʻapitoa, le paketi ma le tele o le faletaele.

Sili atu nai lo le tulaga

Sili atu nai lo le tulaga

Sili atu nai lo le tulaga

Sili atu nai lo le tulaga

Sili atu nai lo le tulaga

I le faletaele, lea o le a le atoatoa, o loʻo iai ni masini, o loʻo iloiloina e mo le feʻeila ai, o le uili taʻavale

Ina ia mafai ona tuli e se tagata i le stroller, e mafai ona ou taʻele, e manaʻomia le tuʻu i totonu o le taʻele o le taʻele poʻo le faʻaaogaina o le spacive (sili atu, e le naʻo le ulufale atu i ai lea. Nofoa e tatau ona filifilia i le lima o le lima-lagolago-lagolagoina le mamafa o le vai o le vai o le vai (a-b)

Vaega o mea-meafaigaluega. A faʻapea o loʻo matou talanoa e uiga i manaʻoga faʻapitoa le tumau, o lea e masani lava ona laiti suiga ma faigofie ausilali ausilali masini. O le tele o pese, e fuafua i le ata, latou tau, o le tau o le 3-12 afe), pipii i tafatafa o le faleuila, fufulu, tutusa ma nofoa afi mo le taele ma nofoa ma se toe fetuunai. Nofoa i luga o lane ma sitepu ofo, faʻataʻitaʻiga, "masha XX senituri" (Lusia). Pe a manaʻomia le mou atu (vailaʻau e masani ona faʻaogaina mea ofoofogia ma strollers e masani ona taʻutaʻua i ni mea e faigofie ona faʻamanatuina ai. Peitaʻi, o tagata lima i luga o le puipui, o loʻo lata ane i le fot, nofoa i totonu o potu taʻele, taʻaʻi laasaga poʻo se paoa o le vai o le a le sili atu.

Atoatoa toe masini. O le tele o tulaga faigata o le tasi lima ono le lava, ma o le a ia foia le faʻafitauli i le amataga o le mea lea, suia ai le pipili masini. O le mea moni, o le mea atoa "toe fuatia" o le faletaele e taugata tele, ae o nisi taimi e fautuaina, o lea e sili atu le vave talisapaia o avanoa. Mo le faʻatulagaina o "papupuni-avanoa-leai ni avanoa" o loʻo i ai ni fautuaga lautele e fesoʻotaʻi ma nofoaga faletaele taʻitasi. O le a latou talanoa ma talanoa.

Faamafanafana fufulu

Atoatoa le mafai ona faʻaaogaina mo le autasi faʻaaoga ma le i ai o mea uma manaʻomia mo le mea faigaluega o le fufulu sone mo i latou e le faigofie lava. Faapitoa faataitaiga e mafai ona faigofie tele. Latou te tau e uiga i le tele o paʻu masani: O le oloa faigofie o le 3500 rubles. Mo sili atu le manaia hardbasins ma se seti o isi filifiliga filifiliga e tatau ona tuuina atu pe tusa o le 2 taimi sili atu.

Sili atu nai lo le tulaga

Sili atu nai lo le tulaga

Sili atu nai lo le tulaga

Sili atu nai lo le tulaga

O le Stira o le Stitra's Seank e fetuunai mo manaʻoga o le tagata faʻaaoga i manaʻoga faʻapitoa: O se ipu mafolafola mafolafola ma le ergonomic infed, o se fefiloi o le leveled, o se paleʻe ma le gaʻo. O le faʻamafanafanaina o le vaipuna o le sone ua maeʻa e le toʻotoʻo mo solo i se tulaga sili ona lelei ma lima i lalo o le sir

O le pito i luma o atigi sosolo sosolo lelei, lea e mafai ai ona faʻalagolago i apaau o le magoto o le magoto o le magoto. O faʻataʻitaʻiga e aofia ai i polokalame o le tele o taʻitaʻi Europa gaosi oloa.

O ia mo faʻataʻitaʻiga e tatau foi ona fetaui lelei mo isi tagata o le aiga (o nisi taimi e sili atu faigofie nai lo faʻafitauli o faʻavae). O le mea autu o nei oloa e tatau ona faʻauigaina (e aunoa ma se pedistral poʻo sempotation), ma paʻu uʻamea (pe a tatala) puipuia e puipuia ai le mafai ona taofia le mafai ona puipuia ai vae.

O le hardbanin e manaʻomia e faʻaauauina se siphon faʻapitoa, o loʻo tuua le maualuga avanoa i lalo o le magoto (60cm avanoa mai le pito i luma); E faʻapipiʻi i le maualuga o le maualuga o le 85cm i le pito i luga o le pito i luga, i le taimi lava e tasi e tatau ona tuua le 70 cm o le avanoa avanoa mai le isi itu, i lalo o le ipu. O le ipu e le tatau ona 60cm ma e le loloto atu nai lo le 17cm, ae o le avanoa e vavaeeseina ai le pito i luma o le hardbanin ua mimilo.

I aso nei, o le tele o faʻaleleia o le tele o fufuluina vailaloa o loʻo faʻaalia mai i luga o le maketi, e talafeagai ma tagata e iai manaʻoga faʻapitoa, faʻapea foi ma tagata ua leva.

Filifiliga 1. O le uafu muamua e fuafua lava e tuʻu le masini fufulu ma luma o utaina i lalo. O le siphon siphon e faʻaseʻe atu i le puipui, e mafai ai ona e alu i luga o le hashbanin i luga o le nofoa faataavalevale.

Filifiliga 2. Magoto ma le notch i le pito i luma ma lautele apaau. O se faʻataʻitaʻiga e mafai ai ona faʻalagolago pea i totonu o laupapa faʻaʻapeʻapeʻa pe ulufale i le faʻalauteleina o le nofoa faʻataʻavalevale.

Filifiliga 3. O le siki o loʻo faʻaogaina ma se puipui ma se pneumatic poʻo se tusi lesona tiʻetiʻe. Faafetai i lenei mea, o le ipu i se auala faigofie ma mai ia te aʻu (o loo fuafuaina, mo le (oloa 144188 o le tutusa-gaosi)

Sili atu nai lo le tulaga

Sili atu nai lo le tulaga

Sili atu nai lo le tulaga

Sili atu nai lo le tulaga

Ceramica dolomite.

O le vailauapu safuina, lea na fiafia ai tagata i se togalaau, e tatau ona fuafuaina ina ia matua mautinoa lava i latou i le ipu, ma o mea o lo o avanoa ai (a); E fetaui lelei tulilima i le pito i luma (b); O le faʻata o loʻo faʻaliliina i luma (b); E le tatau ona paʻi atu vae o Bend-Bonnt Swent i le itu o le magoto, ma o lima e saoloto e alu i le palu siʻosiʻomaga (D)

Aotelega apaau o le tui, lea o le a tuu i latou lava i le faasologa o le tamaloa ma le malosi o le fesootaiga, e le o se mea taugata, ae o se manaoga faanatinati. E le gata i latou e avea o se isi mea e lagolagoina. I luga o apaau o se faʻaputuputu faʻapitoa e mafai ona lava se avanoa mo mea teuteu ma mea e fai ai, osofaʻiga, toso. E manaʻomia foʻi le tausiga o le nofoaga i se faʻaupuga taugofie faʻataʻoto (mo le gaogao e mafai ona toe foʻi mai), fata ma alavai mo solo ma isi mea lelei. E faʻaaogaina e faʻafesoʻotaʻi le faʻata, o le laʻau o le faʻafiti i le 10 fetuunai le tagata faʻaaoga.

Ni nai upu e uiga i le paluluga. E tatau ona faigofie ona faʻaaoga ma le manaʻomia ni taumafaiga pe a liliu ese ma tape ai. Faʻataʻitaʻi laina o Kamupani Vidima (Burgaria), Ceramraca Dolomite, Gustavsberberg, o Mora Armatar. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le kamupani Mora Arma River na faia fefiloi ma lima lautele, uliuli fautuaga ma fata. Latou fesoasoani i tagata i lima vaivai fetuʻutuʻunaʻi le saoasaoa, faʻatulaga i latou lava mai le mu, ma i latou e iai le faʻaaliga leaga, - vaʻai le fefiloi o le atigivae ma taele.

O le averesi o tau o faʻataʻitaʻiga o le 3-6 afe afe, ae e sili atu tau taugata. Afai e mafai e le paketi ona e filifilia se oloa faʻapipiʻi i le hermostat ma faʻafesoʻotaʻiga e le mafai ona pulea, tatou fai atu o le oras (frooland) pe geberit.

Elemene autu

O faleuila faʻapitoa o le Scandinavia Greativers e sili ona lauiloa ma e avanoa i totonu o le Homem Maketi: Gustavsberg, IDo, AOO. E mafai ona e faʻatauina JIKA Toʻalet (Czech Republic), kolo, roca, vitra, vitra dolomite (faaopopoina o le polokalama Atlantite (.

Ina ia feagai ma tagata ona o mai i faʻamaʻi o le Malosiaga o le Malosiaga, na talafeagai le faʻaaogaina o le faleuila, gaosi oloa a a latou lava faʻataʻitaʻiga, e pei o le Nordio (Aai O manulele o lima-lima faʻapipiʻi i lalo o le nofoa. E faia i Agedzzzzed Alumininu ma eseese i le malosi maualuga. O le a iai le ofutino e ono maua ai se anti-slip taga ma tuu i ai i totonu o se pepa faleuila.

Sili atu nai lo le tulaga

Gustavsberg.

Mo tagata le atoatoa o tagata ma tagata matutua, e tele mea faigofie, ae e matua talafeagai lelei. O le numera o le nofoa o le nofoa e faʻamaeʻaina ma le tua o se mea faʻapitoa o le palasitika, ae le o le fefe i vai

Sili atu nai lo le tulaga

Kaldewei.

O le augatupulaga o le "50 Plus" e faʻamuamua tele pallets, o malumalu sili ona alofa i le fola. E taua foi le avanoa e pei foi o le nofoa ma sili atu le saogalemu na saunia e le Aneti-Suago luga o le pallet. Spacive taele Superplan XXL cab

Sili atu nai lo le tulaga

Ceramica dolomite.

Sili atu nai lo le tulaga

O se faʻataʻitaʻiga o le faʻatulagaina o le vaega o le taele: Lagolagoina tulimanu lima-lapoʻa 60x50m (a); Nofo i totonu o le nofo i le faitotoa (b)

Faʻataʻitaʻiga o le faʻapitoa faleuila e ese mai le masani ai. Nofoa maualuga mai le fola-le 42cm (masani), ma le 46-48m. Faʻafetai i lenei maʻi, e faigofie atu le tutulai mai i le faleuila (o le uta i luga o sooga tulivae ua faʻaititia) ma e sili atu ona talafeagai ona feoaʻi ai ma le nofoa faataavalevale. O le maualuga o le faʻapipiʻi o faʻataʻitaʻiga e mafai ona suia le faʻaaogaina o le nanaina o le faʻapipiʻi (geberit, vioga, visa ID.). O le pesini o le masini fuafuaina mo i latou o loʻo manaʻomia se tagata taʻitoʻatasi o loʻo galue i se fuafuaga, faʻataʻamilomilo (70cm) ma sili atu volominis pe a faʻatusatusa i tulaga. E maua ai se tapuaiga faʻatuatuaina ma le tele o taimi e tausia ai le tumama. O nisi tagata gaosi, e pei o le Ceramraca Dolomate i le Atlantiti i le aoina o le Atlantis, i luma o le pesini faia ai se sygrantic ata vale (tutusa ma le nofoa). E tatau ona amio lelei le nofoa o le nofoa e mafai ai (maualuga 0.5 cm) ma lapotopoto.

Titan Deutscholand (Siamani) mamanuina se masini faʻapitoa (faʻatasi ma le lima ma e aunoa ma latou), faʻataga e suia le maualuga o le nofoa. O loʻo i luga o soʻo se faleuila masani. O le lifi foliga o loʻo aofia ai i le nordic careric aries atiaʻe e GustavsberG tagata faʻapitoa. Tagata taʻitoʻatasi fesoasoani i se tagata e tu i luga ma nofo i lalo e aunoa ma le fesoasoani a fafo.

O le nofoa faapitoa na faia foi sa sili atu ona talafeagai; E faigofie ona fana ma fufulu. O nisi taimi o lenei oloa e faia i le vaivai tele acrylic, lea e maua ai le tagata faaaoga ma isi faamafanafanaga.

Sili atu nai lo le tulaga

Sili atu nai lo le tulaga

Sili atu nai lo le tulaga

Sili atu nai lo le tulaga

A TA NA PUEINAGA: Taʻalo mo le faleuila ma se masini toe faʻafoʻi, faʻatagaina ai ona siʻi ma maualalo i lalo, faʻaopopoina le faigofie (27); faalava agai (28); O le tulimanu o le tulimanu (29)

Tele faalogo foi e totogi atu i le faigofie o le alavai: E i ai, fai mai, 'Ai atu,' Olo 'ese se ki o se auala uila poʻo le fufuluina atoa. Sea vaega, pe a manaʻomia, ia i ai sona tulaga talafeagai. Ae ui i lea, o le lelei ma le sili ona lelei o le vai o le fesootaiga o le lagona o le lagona o le lagona (Mo se faʻataʻitaʻiga, e masani ona faʻaaoga i totonu o faleuila. Ia tuʻufaʻatasia vai, e lava lea o le faʻaaluina o lona lima, e aunoa ma se taumafaiga. Autonoy Yoca Manava (Harma) Toʻatasiga e mafai ona faʻauʻuina i le taʻavale taʻavale ma le feoai solo. O le folo o se mamanu faapitoa, fuafuaina e faʻafetaui ai manaʻoga faʻapitoa ma faʻaaogaina i a latou alagā mo le faʻatuatuaina, tau i le 20-24 afe Norbras.

Taele pe taele?

Tele le toʻatele o tagata e iai manaʻoga faʻapitoa ma i latou ua 'ausia le matua, aua le manaʻo e lafoai le taliaina o le taʻele (tusa lava pe sili atu ona fesoasoani). Ma le gata lea, ma le tele soliga o le soifua maloloina, fautuaina fomai o le faatinoga lea. Hydromassage e faapitoa le aoga. I totonu o tagata uma, muamua tagata i ai, tagata o lona aiga o le jacuzzi, na o aʻe i le faʻafaileleina o le malo o le la tuagane, na tigaina i le faʻalavelave o MasculoSments. Ae o le Hydromassage taele, tusa lava ma le itiiti ifo seti o filifiliga ma e le faʻaata atu i le sipisi pei o chromium poʻo le faʻamalosi tino, o se mea taua ma taugata. Ioe, afai o le aofaʻi ma e faʻatagaina ai le itu, o le a avea ma faʻaopopo tele i soʻo se polokalame faʻapitoa.

Sili atu nai lo le tulaga

IOE.

Sili atu nai lo le tulaga

Roca.

Sili atu nai lo le tulaga

Lafu.

Sili atu nai lo le tulaga

Roca.

O tagata taulima na tuʻuina atu ma le faleuila - vaega o le nofoa ma le tapuni. E mafai ona faʻaauupegaina i totonu o pepa faleuila.

O le ufiufi o faʻataʻitaʻiga o faleuila i lalo ole 70cm ua uma ona faʻafilemu e ala i le gagau pe o le au maʻai ma le tasi poʻo le lua itu ma se taimi talafeagai

Bazz Sudium taele (tutusa, Suetena) manaʻomia se tulaga maualalo mo le faʻapipiʻiina. O foliga autu o le ERGONmic mamanu, o se mea sili ona lelei o le nofoa maualuga, o se tamaʻi liu maualuga (naʻo le 12cm) ma le laulau-faitotoʻa e tatalaina i luga ma le isi itu. O loʻo iai foi le fale o le vai-i le vai, o le pito i lalo ma se anti-slip ceating ma ua faʻaauupegaina ma se vave alatoto. Masalo o le taele o se faitotoʻa o le na o le pau le faʻataʻitaʻiga, lelei le faʻaaogaina mo tagata o matua ma ma le faʻatapulaʻaina o tomai malosi. E tusa o le 180 afe rubles.

Sili atu nai lo le tulaga
Geberit. A leai se peimeni

O se tulafono, ma le faʻatulagaina o se tamaʻi faletaele (aemaise lava, ma mo tagata e iai manaʻoga faʻapitoa), e tatau ona e ositaulagaina se pasi. O se isi tagata ia te ia - o le tumama agaga, pe a mafai, faʻaaogaina ma se osofaʻiga. E le i faia le mea e tupu ma faigofie mo tagata uma o loʻo faʻaaogaina. O se mea sili atu le mafanafana ma le avanoa avanoa - nofoa afi (le tau eseese mai le 19 i le 36 afe o rubles). Mulimuli ane, o loʻo i ai i le auvai i totonu o vai ma le fausia-i le galuega a le Bidit. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le User-Assetan Model (Geberit) e le gata i le faia o ana tuʻusaʻo "tiute", ae o loʻo avea foi ma faaauupegaina uma o le ipu. E mafai ona faigofie ona faʻafetaui i manaʻoga o se tagata e i ai le ogaoga o le soifua maloloina. O le tau e tusa ma le 130 afe rubles.

Filifilia o se taʻele o le taʻele o le taʻele, saeia lava i mea nei: o le pito i lalo, faʻatonutonuina anti-sliting o le pito i lalo (antislip) o le itu, o le mea lelei luga o le nofoa o le nofoa. O le Kamupani Kaldewei ma le Instituti Agenciete, ua ia atiaeina se polokalame faʻapitoa "50 Plus" mo tagata e silia ma le 50 tausaga. Aemaise lava, faapitoa, o se faʻataʻitaʻiga e aofia ai le na o ni aʻoaʻoga ma antislip, ae o se isi foʻi ergonomic i totonu o le tino. O le komiti o lenei mita e maualalo ifo, ae o le lautele atu nai lo le faʻavae o oloa (e mafai ona faʻalagolago i ai). I se faʻaopopoga, o se sitepu-podium ua tuʻuina atu, e maua ai le avanoa faʻafaigofie, ma le fata (i le tulimanu o le itu).

Sili atu nai lo le tulaga
Kaldewei.
Sili atu nai lo le tulaga
Ceramica dolomite.
Sili atu nai lo le tulaga
Iakopo faauluulu.
Sili atu nai lo le tulaga
Iakopo faauluulu.

Sili ona mafanafana o pallets - acrylic (30) ma le uamea ma le anmame cleting volantipslip (31) - aumai le maualuga tulaga o le saogalemu

O le leve e faʻatagaina ai oe e faʻatautaia le palu faʻaʻoleʻole e oʻo lava i le tulilima

Faapitoa ni nofoa e faia ai ma se faʻatusatusaga ma se lifi e faʻataga ai oe e fai le taʻele ma tagata mafatia i aseta ma isi faʻamaʻi o le tulaga maualuga). O ia masini ua atiaʻe, faʻataʻitaʻiga, o afi afi o le muamua masini i Amerika, lea e totogi ai le tele o tausaga. E pei o se nofoa faigofie ma se gagau i tua ma lua laina laina-lima lima i itu, faaauupegaina i le lifi-lifi le eletise. O le nofoa o loʻo faʻaofi i totonu o le taʻele ina ia pe a puʻupuʻu le pito i tafatafa. O le tagata e tatau ona nofo i luga o le "nofoa" i lana lava poʻo se fesoasoani a se tasi ma tuu vae i le taele, ona fetaomi lea o le faʻamau "e mafai ai ona faamemeloina se tagata i le vai mo le manaʻomia loloto. A maeʻa le taualumaga o le vai, e tatau ona e toe fetaomi le faʻamau - ma o le lifi o le a siitia mai le taʻele. I lalo o le pito i lalo mo le sili atu le mafanafana, e mafai ona e tuu se pad gead. O lenei masini e tusa ma le 35 afe rotabs. O se lifi tutusa le siʻitia o se nofoa ma lima agai i le maualuga maualuga, o loʻo gaosia e le kamupani e faʻaaoga le faleuila. O le tau o lona 50 afe afe rubles. E pei o nei masini e matua tele lava o se atigi, ma o latou luma e le faʻaleagaina ai totonu o le faletaele. Latou te faia e le mafai ona toe faia atoa le faletaele. Mautinoa na o le latou tau ...

O tagata e ona o le tamai faletaele e mafai ona fautuaina se vai taele puʻupuʻu ma se nofoa o le osofaʻiga, anti-slip lalo ma lagolago. O se tauofoga ua saunia mo lava le avanoa avanoa. E i ai ni faʻataʻitaʻiga mai eseese gaosi oloa, e pei o vailaʻau (ROCA), Europa Mini (BLB, Potukale), Nodacred). O le tau o le taele tutusa e tusa o le 5-6 afe afe.

I le lelei uma o le taele o le taele, e oʻo foʻi i latou e taumafai i se nofoa faʻataʻavaleina e mafai ona faʻaaoga i se sili atu. Peitaʻi, e tatau ona i ni nai mea faʻapitoa. O mea e manaʻomia e tatau ona tuʻuina atu i le tele-faiga o le taʻele o taʻavale ma se paperfluus pallet i le puʻupuʻu ma le fola pe atoa e aunoa ma se pallet (i le fausiaina). Maua fua (lautele faitotoʻa faitotoʻa e taua o le tutusa o le tutusa ma le saogalemu nofoa ma le saogalemu ua saunia e le anti-slit luga.

O le itu o le taʻele o le fale, o le pa puipui ma faitotoʻa i totonu ma fafo, e tatau ona le itiiti ifo i le 9090cm, ae lelei pe lelei i le 9010 cm. Mo mea faigaluega tulimanu, e mafai ai ona faʻaaoga le pa masani masani o le tamaoaiga - aʻoga. E tau 5- 10 afe NUMBERS. O le tau o le tele-fuafuaina vaalele vaalele e seasea lava i lalo ifo o le 7 afe rotabs. Pala mafolafola faia o Steel, lafo uʻamea ma le Acrylic Dradicaca Dolomica Dolomite, Jacolde, Kaldewe, Roca IDDR.

Faalauteleina o avanoa

Mo tuusaunoaga e seasea, o faletaele o laina lapoa (aemaise eseese) i o tatou fale masani e le o fetuunai mo i latou e mafai ona siitia atu i le strollers po o isi tofi. Afai e mafai ona e faia le toe faʻaleleia atili i le faʻaopopoina o le vaega o le faletaele pe malaga atu i le faleuila, e manaʻomia le faia. O le faletaele a le Vlicious e mafai ai ona e faʻateleina le avanoa o le faʻapitoa o polokalame faʻapitoa. O le toe-meafaigaluega o le faletaele tusa lava pe a le mafai ona fai le tau o le tau o le tau o le a tau le tau o le 30-50 afe.

O le faitotoʻa masani ma le lautele o le 60cm ma le pito i luga o nisi o tulaga e avea ma faʻafitauli faigata. Mo tagata faʻaaoga ia talafeagai, e tatau ona faʻalautele le itiiti ifo i le 75-80Cm. E tatau ona tatalaina le faitotoʻa, ma sili atu - ia e faʻaseʻe. O le faitotoʻa o loʻo fufulu, o le foloa i totonu o le faletaele e mafai ona i ai i le tutusa tutusa ma isi nofoaga i totonu o le fale. Peitaʻi, e ono aafia ai se puipuiga o nofoaga o nofoaga ma faʻalavelave poʻo faʻafuaseʻi lologa. O le mea lea, e manaʻomia le faʻatuatuaina le ala ile ulufale atu, ma faʻaopopo, e manaʻomia tele o ia faʻagasolo, faia se faʻasoa faʻaopoopo (apefai) i le fola.

Sili atu nai lo le tulaga
Vitra

Afa o lima i luga o puipui o le faletaele, - o le saogalemu tupe teu. O le aveina o le vai faʻaopopo, e le tatau nei ona tulai: E tele faʻataʻitaʻiga o nofoa faigofie ma Faʻauluuluga. E mafai ona latou tutumau pe gagau (i le tulaga lona lua latou te faʻaaogaina pe a manaʻomia)

Sili atu nai lo le tulaga
Iakopo faauluulu.

Faʻaoga Faʻateleina Prigta pa, e mafai ona faʻapipiʻi le fale faitotoʻa i luga o le faʻavae o le tasi vaega o le faletaele-faigata fetuunaiga poʻo tamai vaega.

Sili atu nai lo le tulaga
Geberit.

O le Siphoon o lenei vaitafe fulafula e suia faapitoa i le puipui o le a natia ai le Epliners.

Sili atu nai lo le tulaga
Gustavsberg.

O le faaeteete sonk e le mafai ona faʻaaogaina, e oʻo lava i le nofoa uili, aua e lava se avanoa mo faʻaaliga i lalo ole ipu. Luga o itu mafolafola mafolafola ma fata i tua o le paluluga (e faigofie mo lima vaivai), e mafai ona e faʻatulagaina mea uma e talafeagai ma le tumama e manaʻomia, vailaʻau

E ala i le fuafuaina o le fuafuaga o le faʻafefeteina, e tatau ona maitauina e faʻalagolago tele i le faʻataʻitaʻiga a le taavaletoso, o le agavaʻa a le tagata e agaʻi atu i le faleuila pe tafe. O le vitio i itu uma e lua o le faleuila e tatau ona avea ma nofoaga mo strollers po o tagata savavali.

O le o loʻo galue pea o Europa o loʻo faʻaauau pea ona atiaʻe ma faʻatino manatu o faleuila ma faletaele o faʻapitoa faʻamoemoe i le itu tumaʻoti. Ae o le tulafono e tasi, o tulafono poloa e tatau ona latou faamaopoopo. E ui lava e le mafai ona faʻaigoaina ni masini? Sailia o mataupu e mafai ona sili atu taugata nai lo le maualuga-tulaga le lelei. Peitai o nisi o suiga mo le sili ona otooto mai i lo tatou atunuu, e ui i lea, o aitia sia pea o fale puipui (falelauasiga, malaevaalele, nofoaafi nofoaga ma faleaiga). O le tulaga o nofo toʻatasi o le tulaga sili ona leaga. Avata oloa e mafai ai ona e faia le tele o tagata e le faigofie ma fiafia, ae e le mafai ona taliaina, tuʻuina atu i le tele o aofaiga ma ua avanoa. E na o le laa i luga o le pou o le valea ma le le faaituau ma fai ia mea totino o le olaga i aso uma o latou e manaʻomia.

Faitau atili