Vaomatua

Anonim

Lua-faleoloa tino kapeta ma potu o le fale ma le vaega atoa o 72 m2 foliga pei o se tamai vaitafe po o le taumatematega

Vaomatua 12631_1

Vaa vaomatua

Vaa vaomatua

Vaa vaomatua
I le mamanu o le laufanua, faʻatasi ai ma le "kapeta" o mea teuteu, o se mea taua e nofoia ai se faʻapitoa vaituloto. Na faʻatulaga o ia i luga o le tulaga o le Tirenches muamua o le taimi o Taua. O nei avanoa na faʻamalosia e se vaega o sima ma faʻaputu e maʻa.
Vaa vaomatua
O se mea manaia ua filifilia mo le potu malolo: e lima tuugalamepa o lo o tuu i luga. Afi afi afi ma moligaʻo e fesoasoani i se faʻamafanafanaga faʻapitoa. O le avanoa i lalo o le sitepu e faʻaaogaina tele lava: o le "auai i le" Guest
Vaa vaomatua
O le totonu o le tino o se tasi o sili sili ona lelei nofoaga i totonu o le fale. E tele le malamalama o loʻo i luga o le faʻamalama lapotopoto - o le pailate ". Malie Le nofoa, ni nai oloo i tusi ma tusi - o le a se isi mea e manaʻomia mo le malologa?
Vaa vaomatua
O se siosiomaga sili ona manaia e fausia ai le magalafu i totonu o le potu malolo. O le afi susunuina i totonu e mafai ona faamemelo i le terace. O le malulu o le tau o se fesoasoani lelei i le vevela i le fale, o loʻo faʻatinoina le faʻaaogaina o le eletise eletise
Vaa vaomatua
O le Mini-Library o le sili ona manaia tulimanu o le fale, ma o iinei e mafai ona e vave mafanafana pe a uma ona savali. O le vevela o le magalafu, o loʻo oso ai, ma o se tapu vevela o le mamafa faʻateleina o le ea vevela i lenei sone

Vaa vaomatua

Vaa vaomatua
O se tamai leoleo "potu" ma se umukuka ma o le taʻele e foliga mai e le mafai ona tupu i le saʻo lanu fofo. Paʻepaʻe puipui ma le taualuga vaʻai e faʻalauteleina le avanoa, ma e foliga mai e faʻaleaogaina meafale o le tutusa lanu. O le tau, pei o isi potu, e leai se mea e sili atu, aua ua fuafuaina tele mo le moe ma malolo. Andricance na avatua ia te ia moli moli

Vaa vaomatua

Vaa vaomatua
O le tele o tagavai a le atunuʻu e pulea i le taele o le fale: ma o puipui o loʻo teuteuina i le poloka telefoni feaveaʻi i lalo o le fale ogalaau, o lea ua lelei tele le fale , ma malo. Moli laupapa mamanu tapunia le ogaumu, puipuia mai le tele o burns
Vaa vaomatua
Mo le feʻe, malamalama ma mea faʻapipiʻi ua filifilia. I le taimi o le ogaoga o timuga ma mo le taumalulu ua faamamaina i totonu o le potu teu oloa i totonu o le fale. I le taumafanafana, o pusa ma faʻatoʻaga lanu e faʻapipiʻi i luga o le laupapa laupapa. Susulu lanu "fugalaʻau moega" faia lenei potu o le taumafanafana i le taimi muamua ma le matagofie ma matagofie

O le fale, pei o le agi i luga o le eleele, e pei o se tamai vaitafe po o le taumatematega, o le a le faʻatagaina ma alu i se malaga. E foliga mai e matua siliva, ma e mafai ona ofi atu i le lua o loʻo nonofo ai (fa potu moe, o le potu e lua o le potu e lua ma le fale o loʻo i ai ma le 'ofu i ai.

O lenei fale e mafai ona saunia o se faʻaiʻuga leaga tele o le "fausaga mo le fale le tumau" mo le vaitaimi o le fausia o le fale autu fale. Ae o le tagata e ona le tagata na ia filifilia ... a o le i faia le galuega mo galuega, na faia le galuega e fausia ai se multinuncyment, o loʻo aofia ai le taʻele ma potu moe e nonofo ai i le aso -O le tagata. O le iʻuga o le faia o le le tumau le toese o tagata na ona sa totoe i se taimi e sili ona fiafia i ai.

Vave, taugofie ma ... matagofie

O se tasi o le sili ona tamaoaiga o filifiliga filifiliga o loʻo filifilia i luga o le faʻavae o le maeʻa laupapa oneone na faʻaaogaina mo puipui ma taualuga, ma moli moli vaega. O loʻo tu le fale i se koluma mata mai i uʻamea paipa, ma sa matou taulaʻi i le aluga sima. O fafo o le sasaina ma le faʻauiga o loʻo i ai i luga o le fale o loʻo feagai ma le "Nouwegian" ma le Creppeboard. (O se fale talitutusa i luga o le faavae ua uma ua aoina i ni nai aso, ona faʻatumu lea o le inisinia talafeagai "o le nofoaga sili ona lelei, o le fale faʻatau lea. Ona o le faatinoina o tusiata, na mauaina se faʻapitoa taua, ma i totonu o le nuʻu o avea ma o se fale i le lotoifale.

Atunuʻu nofoaga i se mafiafia ma le pogisa o le vaomatua i luga o le vaituloto. O lenei nofoaga e tele na mafua ai le filifilia o asthetics ma se ata tusiata o le fausiaina, tusa ma se tasi o le tusiata, o se tamaʻi vaʻa e tasi vaai. A maeʻa mea uma, e le o le tagata e ona o le fanua mai le vaituloto: Na latou manaʻo e faʻatau se vaʻa ma alu e aau i le vaiaso.

Ina ia faʻapitoa le fale e faʻapitoa i laufanua, o lona fua na faʻaititia i le tele e mafai ai ona faʻaaogaina ai ni metotia tusia.

O tusitala o le poloketi na fuafua ma le faʻaeteete le tele o le faʻamalama matala ma "tusia" o latou foliga. O le taualuga, o lona mafiafia ma le talafeagai faʻatonutonuga o loʻo faʻaaloalo i le autu autu sa sili atu le faʻateleina, o le faʻailoaina mai o le faʻapitoa-octoy fausaga. Mulimuli ane, pe a o le galuega o le fale taualuga o le a ufiufi i le moss, o le a mulimuli ane faia se toeaina House Hearse Hout, le pule o le Lake ...

I totonu o fale

O le avanoa i totonu o le fale o sina faʻamanatuga o le vaa i lona tulaga ese ma foliga o le totonu o le mamanu. Tamai "cabins" - potu moe i le fogafale lua e matua mafanafana lava. Mansiard Windows faia latou susulu ma i le taimi lava e tasi e puipuia ai i latou mai fafo. Pine lyches, faapapa i luga oo latou ulu, fau se siosiomaga faapitoa faapitoa i lenei. O le potu malolo e lua-taimi o le sikuea o loo laititi foi, ae i totonu o lenei kamupani kalapu "e ui lava ina taina le umukuka ma le afi ma se sosi sela. O le tele o le glazed faitotoa o le a tuua ai le fesoʻotaʻiga matala e mafai ai ona e vaʻai i le avanoa. O le vevela o le tau o le tau o le tau o le taimi o le potu malolo o le potu malolo: O a latou uo ma a latou uo Faʻaaoga le tele o taimi, o le usuina o manulele o le matagofie o manulele.

O se sao taua i le fausiaina o le siosiomaga o le potu malolo o loʻo faia foi i totonu o le fale puipui o le kapeti ", lea e maua ai se tamai fale. O i latou e manaʻo e faitau ma le filemu i le faʻamalama lapotopoto, "o le tapaa", pei lava e leai se mai ile Kamupani.

O le taele o le vaipuna e sili atu nai lo le itiiti ifo i le afa o le fola o le eleele fola. Mai le maʻitaga tele, e i ai le ulufafo i le pito i luga o le Terrace o loʻo tautau i luga o se vailaʻau faʻapitoa: e mafai ona faʻatumuina i le aisa, ma mafai ona tatou aau i le pa'ū. O malo faalauiloa a Ripid ua faateia iloaina i se toe faaleleia o fale malu, ma faʻatagaina e faʻamatuʻu le nofoaga pe a manaʻomia mo le faʻamamaina o le potu.

I totonu o le fale sa i ai se vaega o le malo o le malo ma se isi faitotoa. Lea e mafai ona e faʻaalu se taimi umi, aunoa ma le faʻalavelave i le masani ola o tagata e ona. Little umukuka ma le lava faletaele ma le taʻele faia lenei "potu" ma le faʻamaoni.

O manatu o le gataifale o loʻo vaʻai i totonu o loʻo i ai. Fufuluina puipui-lanu puipui vali vali paepae. O se vaega o le lanu uliuli-lanumoana sa filifilia soa mo ia: O loo i ai i luga o le foloa, sitepu ma taulaga o faasitepu, hothes, faaputuga faitotoa. O le ie paʻepaʻe paʻepaʻe-paepae e lagolagoina e se ie paʻepaʻe lanumoana-paepae ie puipui, luga o le mama o le sofa ma tauau o totonu o puipui o totonu o le fola i totonu o le fola. Faaopoopo le talitonuina ma nisi mea faigaluega. O le mamao e tele foi o le tele o potu malolo fausia-i kapeneta ma antingole uiga o le vaʻa ma vaʻa (latou te faʻatagaina oe e faʻaopopoina le tau talafeagai o potu).

Faamalamalamaga o le muamua fola

Vaa vaomatua
Fuafuaga foloa 1. Gostina 13m2

2. Tagaʻi: 77 m2

3. PERO 5,8M2

4. Taele 1,8M2.

5. faletaele 1m2

6. O le fale talimalo 11m2

7. faletaele 2,6m2

8. Pati 3m2

9. Terrace 12,3m2

10. Terrace 26m2.

Faamalamalamaga o le fogafale lona lua

Vaa vaomatua
Fuafua o le fogafale lona lua 1. Hall ma totonu o le fale puipui 5,7m2

2. O le potumoe 6.8m2

3. Bouth Bouth 8,8M2

4. faletaele 2,6m2

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofai Fale Vaega 76,6M2

Fanua:

Fale i le ituaiga: Faʻavaʻa-Vaega

Faavae: Kopi o luga o le sima o aluga ma le lipine malosi

Oti, luga o le: Faʻatulagaina Penels (Faʻasao Horwwol, Lusia), teuteu i le faʻasaga i le afā laupapa

Taualuga: Vaega; Toto-binumemen o le kotepal (Finelani)

Pupuni: Fafie (Siamani)

Terrace: Larch laupapa

Lagolagoina o le Alaga:

Suavai: tutotonu

Malosiaga sapalai: municipal network

Heatting: Electroconvesctortors

Faaopoopoga Faaopoopo:

Fireplace: kaseti ituaiga ma Triverteral Glazing

O le teuteuga o totonu:

Oti, pine: o le ufiufi, vali ata (Suetena)

Foods: Mautu laupapa, beckers vali, pamu

Dors: Consaciate- Alalaula (Finelani)

Staircase: Fafie (Lusia)

Meafale: IKEA (Suetena)

Plumping: hansgroe (Siamani)

O le faʻalauteleina o le tau o le tau * Fale faʻaleleia ma le atoa o le 72 m2, tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Sauniuni ma Faigaluega
Ave ni axes, gaioiga, atinae ma le malologa 18 M3. 650. 11 700.
O le mea e faʻavae i lalo o le faavae mai le oneone, maalili 4 M3. 420. 1680.
O le fausaga o faʻavae o faʻavae o faʻamalosi faʻamalosi sima 7 m3 - 28,000
Faʻatoʻi o le faʻafafa ma tuai 60 M2. 360. 21 600.
Isi Galuega seti - 23 000
Atoa 85 980.
Apalai mea i luga o le vaega
Sima mamafa, uamea punaoa, armature seti - 32 000
Iliili le maa nutimomoia, oneone 4 M3. - 5200.
Hydrosteteclozol, bitminius mastic 60 m2. - 15 600.
Isi mea seti - 29 400.
Atoa 82 200.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Faataitai Faavae Paʻu ma Vaega 230 m2 - 184 500.
Fausia i luga o le utupoto 77 M2. 670. 51 590.
Faatasia taualuga elemene ma le taugofie masini 98 M2 720. 70 560.
Vavaeina o le tele o le tele ma ofutino 175 M2. 90. 15 750.
Hydro ma le SyPorizootion masini 175 M2. 40. 7000.
Faapipiiina o le alavai alavai seti - 8300.
Bitsumen triles coting masini 98 m2 470. 46 060.
O mea faigaluega a le masini, pato seti - 39 000
Faapipiiina faamalama poloka seti - 29800.
Swanging magoto seti - 26,300
Isi Galuega seti - 46 000.
Atoa 524 860.
Apalai mea i luga o le vaega
Faapipiiina seti o fale seti - 850,000
Ato ato 4 M3. 6900. 27,600
Steam, matagi ma vaipuna 175 M2. - 6300.
Mineravavite Faasalaga 175 M2. - 21 000
Plywood Wanumproof 98 m2 330. 32 340.
Bimuminius tale, donborny elemene 98 m2 - 54 900.
Laupapa laupapa laupapa ma se tioata seti - 98,000
Alavai tino (paipa, chite, tulivae, clamp) seti - 10 600.
Isi mea seti - 118,000
Atoa 1 218 740.
Inisinia faiga
Faapipiiina o le magalafu, ogalaau-kamenka, chimney seti - 27 500.
Eletise eletise ma plumbing galuega seti - 96,000
Atoa 123 500.
Apalai mea i luga o le vaega
Ova-kamena. seti - 24,700
Plumping ma eletise eletise seti - 185,000
Atoa 209 700.
Faauma galuega
Potu pepa seti - 45,000
Valivali, feagai ma le 'aulotu ma kapeneta galuega seti - 400 800.
Atoa 445 800.
Apalai mea i luga o le vaega
Maoaʻe le laupapa, cerearac tileʻe, sitepu, tapuni, faitotoʻa faitotoʻa, teuteu vaega, vaseina, tiga, tiga, matutu, matutu fefiloi ma isi mea seti - 1,680,000
Atoa 1,680,000
* O le fuafuaina na faia i luga o le averesi o tau o le fausiaina o Kamupani askva, e aunoa ma le amanaia o ni aitalafu.

Faitau atili