Malulu i le taga

Anonim

Sportled Reprigeators: Ituaiga o masini, o latou fuafuaga ma mataupu faavae o gaioiga, tagata gaosi oloa, faʻataʻitaʻiga ma tau

Malulu i le taga 12642_1

I le amataga o le tautotogo, ma o lea, o le mea lea e sau ai le atunuʻu ma le taimi o taʻaloga. Ae o le auala e le masani ona i tulaga tau lelei, aemaise lava mo oloa. Avatta O lea ou te manaʻo e avatu le sapalai sapalaiina i le nofoaga ma le saogalemu ma le faʻasaoina ... ioe, ma ua ou fia inu mo le vai malulu e le leaga. O le mea lea, ave se pusaaisa talafeagai ma oe.

Malulu i le taga
O le a iai se fesili talafeagai nisi 'au faitau: "E Faapefea Ona Ou Faia o se Laiti Lanutefu ma Oe i se pikiniki, ona e tatau lava ona fesoʻotaʻi i le mana Grid?" Ae o le auala operated e ala i le leai o se faʻaititia o kopi o masini tutotonu ma e le masani ona masani ai ma i latou. O le faʻavae o le tasi i le tolu ituaiga: ato, pusaoa ma alafau.

Se laulau taga i luga o le fusi ...

O taga e teu ai pusa ma atigipusa e tutusa ma le mataupu faavae o gaioiga. Aua neʻi e faatali mo i latou e malu pe faʻafefe oloa, pei o a latou sili "faʻatonutonu". O nei masini e na o le faʻasaoina o le vevela o sapalai sapalai. O le mea moni, e tutusa lava lo latou tāimisa tele, e ala i le auala e mafai ai ona tumau pea le malulu, peitaʻii lena foi vevela. E le suia le vevela i le averesi mo le 10 itula.

Ato-pusa tisaina- o se mea taua tele mo i latou e feoai e aunoa ma se taʻavale. E lelei atoatoa mo se tafaoga ma malaga i le atunuu. O taga o mama, ma afai e tatau ai, e mafai ona latou gagau ese ina ia latou nofoia le tele o avanoa. I le va o le lua puipui mai le Nylon o se fale vevela o polyrethane o le poslythane o le postethylene sui, e le vave maua vave pe malulu e mou atu.

O le atigipusa o se palasitika pusa o lua tane e faʻapipiʻi ai le tasi i le isi. O le askathermal mea (foua) ua tuu i le va oi latou. I le faʻamalieina, o le malulu e sili atu le umi nai lo le pusa pusaaisa, - tusa o le 15h, auā o ona puipui o le mafiafia (seʻia oʻo i le 4 cm).

Malulu i le taga
Ata 1.

Igloo.

Malulu i le ato
Ata 2.

Uaea.

Malulu i le taga
Ata 3.

Uaea.

1. Playmate Elite ma IGLOO CHODER O PHYMARADE ELITE (IGLOO) o le a sefe le vevela oloa e oo i le 24 itula.

2. Uaina le aoina (thermos) faigofie felauaiga felauaiga meainu.

3. O le DRMES Shoprigeator e sili ona lelei mo tafaoga. O le a fetaui uma mea e sili ona manaʻomia mo le aso malolo.

Frost i luga o le uaea

E le faapena le telefoni feʻaveaʻi e le o se telefoni feaveaʻi pei o ato ma pusa, ona latou te faʻalagolago i le eletise. Mo a latou galuega, o le voltage e 12 po o le 24. O nei masini e mafai ona teu i totonu o ni paʻu i totonu o le taʻavale, ma faʻafaileleina i le sikaleti mama.

O le mataupu faavae o le faʻagaioiga o le sili ona lauiloa o le aufaʻatau o taavale afi-doupmoeceroration o loʻo faʻavae i luga o le sili ona aoga. O le mea moni lava, o nei meavaiga nei, pei o container, na o le taofia o oloa ma le malulu (aemaise lava, talu ai ua fafagaina e le malosi). E masani ona latou mafai ona galulue i le lua malulu ma malu.

Minii malulu maa

Briquettes na faʻatumuina i se fofo faʻapitoa masima o le a fesoasoani e faʻalautele le ola o oloa i totonu o le taga. Ae le i faia muamua, e tatau ona latou faʻa 'aisa i le pusa aisa i le pusa' aisa supo. Latou te taofi le malulu i le 15h. E mafai foʻi ona faʻatagaina maa e tasi e mafai foi ona faʻaautuua le vevela, faʻamafanafana i latou i le vai vevela.

E le masani ai o loʻo i ai le faʻaogaina o le ma le faʻamalosiʻau o le faʻamalosi e mafai ona faʻaʻaisa. O le muamua galuega i luga o le vai o le vai-ammoum na liligiina mai e ala i le suia o le amimia o le vai (faʻaaogaina), faʻapea foi ma le vevela o le fofo (fesoʻotaʻi i le vaituloto poʻo le cantarettte. O lea, o le kalone ma le asu pe o le 500 propane voluma ua lava mo le 8 aso o le galuega.

O le faʻamalosiʻau e fai ma galuega tetele, ona o le faʻasalalauga o le faʻamanatuga, lea ua aiaia ai e le au faʻatusatusa. E tau tamaoaiga ma vave oloa. E moni, o nei mea e fiafia i ai togavao ma isi avega (mo se faʻataʻitaʻiga, shocks).

Malulu i le taga
Ata 4.

Mea lilo.

Malulu i le taga
Ata 5.

Egsil.

Malulu i le taga
Ata 6.

Malulu.

4. Faʻataʻitaʻiga mo le taʻavale Mth-19B (Mystery).

5. Taavale taʻavale e 21 s (Ezepel) - 21l.

6. Model CF-0108B (Ceirty) Nofoaga na o 8l.

Le mea atoa i le tau

O le tali atu e feaveaʻi "matua" e ese mai nai lo o latou "faʻamatalaga". O feaveai na gaosia e le malulu (Canada), Ezetil (Siamani), Spora (Iapani), MyMo (USRMO) O tau o Acat e tutusa. O le mea lea, e mafai ona faʻatau le tagata faʻatau le pule-tagata faigaluega i le 10 afe rubles, ma e faʻaavanoaina ma le faʻamalosi o le 30-40 afe. O le taugofie o le a tau ai ato ma koneteina, pe tusa o le 2-3 afe rubles.

Malulu i le taga
Ata 7.

Weco.

Malulu i le taga
Ata 8.

Supra

Malulu i le taga
Ata 9.

Supra

7.qume faʻataʻitaʻiga te-21-iso (weco) e mafai ona setiina se vevela e ese mai le vevela vevela i le - +

8-9. MFC-24 (8) Mfc-24 taʻavale pusa ma MBC-18 ato (9) (supa) o le a taofia ai oloa i le malaga.

O le Faatonu o le Faʻafetai Faʻafetai "Goldel Electronics" (Cloforty), Sucward Mactonicnics, tala faaeletonika, Ezeem, Iglo, IGUI mo le sauniaina o mea.

Faitau atili