I le matafaga o le vaitafe

Anonim

Lua-fale piliki fale piliki ma se vaega atoa o le 212 M2. O foliga o foliga mai e matua faigofie lava ma manino e le vave ma faʻailoga mai le tele o tuaoi, e mafai ona e lagona le muamua o le tusiata o le tusiata

I le matafaga o le vaitafe 12647_1

I le matafaga o le vaitafe

I le matafaga o le vaitafe

I le matafaga o le vaitafe
Ua uma ona faʻatagaina e le vaega o le faʻatupeina o le fausiaina o se ata, ae o le laʻau matagofie o loʻo aofia ai "i totonu o le faʻamalama Farani. O le totonugalemu o le faamalama e tautua foi e ulufale i le faʻatoʻaga, i le faletupe o le vaitafe. O le isi faʻamalama e faʻalautele faalava i luga ma e iai le suauʻu maualuga, ma e talafeagai ona faʻapipiʻi meafale i lalo.
I le matafaga o le vaitafe
O meaafale i totonu o le fale e laʻititi le mea, ae ua filifilia ma le faʻaeteete. Glass Busi Shelves ma se faʻaputuga o faʻafiafiaga na aumai mai faigamalaga, maeʻa ai le maeʻa o le totonu o le potu malolo, ua fuafuaina i le faiga o sinasina.
I le matafaga o le vaitafe
O le tala malie o le ata o le faletaele o le fola lona lua. Vaega o lona puipui o loʻo faia i le master tioata, ma faʻafetai i lenei aso o le po o le aso na tu i totonu
I le matafaga o le vaitafe
Bar hack ma le tele o le ituaiga fausia-i loka tautua o le tuaoi o le umukuka i lea lava ma taaalo i le matafaioi a le lapotopoto mo se tamai laulau. E faia e okaina, pei o le fata i luga atu, faʻapipiʻi i le kuka kuka.
I le matafaga o le vaitafe
I totonu o le maota o le Matai, o faamalama e masani lava e le masani ai. O le maualuga o latou ua mamanuina e toe iloilo mai le lua aiaiga - o le tu ma pepelo
I le matafaga o le vaitafe
Mai le faapaologa i totonu o le totonugalemu e ala i le Hendic faamalama, e mafai ona mafaufau lona le mafaamatalaina i totonu o le vaitafe. E i ai foi le tamai ofisa
I le matafaga o le vaitafe
O le faletaele e matua moni lava. O Paulo iinei na tosina tele i le buoy le vai. O lenei na mafai ai ona faʻaosoina le avanoa, ma faigofie ona nana fesoʻotaʻiga.

O foliga mai o lenei fale e faigofie ma manino, e le o le taimi lava e ese ai ma se tulaga faigata. E manaʻomia le vaʻai ma le faaeteete e vaʻai ma le faʻaeteete le tusiaina o le faʻamalama i luga o le kiona i luga o le fale o le kiona i le fale, ma e mafai ona e lagona le muamua o lona foloina o lona fofo mai i totonu ...

O le tauvaga na mauaina e le aiga talavou mo le fale i le lumanaʻi sa lelei tele. Mai iinei, mai le matafaga umi o le vaitafe, ma matagofie o le laʻau o le togavao o Kunaas ua tatalaina. O le isi itu o loʻo i lalo ifo o le vaʻai o le faʻatoʻaga o le tafailagi. Vaʻaiga nofoaga ou te manaʻo e fausia se mea faʻapitoa ... Ae o le paketi o le fausiaina na gata. O le tusiata na tatau ona faʻaalia se tomai ma le poto, ina ia mafai ai, a aunoa ma le alu i tua atu o le faʻalapotopotoga ma i le taimi e tasi e talafeagai e faʻamalieina ai le gaioiga, faigofie ma le masani ai.

Laititi lona uiga

I le taimi o le fauina, o le mea sili ona taugata mea sa fai ma piliki. Mai ai ma teu se fale i luga o le faavae mai le lautele poloka. Tumutumu i le fale o le fale, faia i utupoto mamāpuipuia o ufiufi ma papatusi sima. I luga o le atoaga o le faʻavae o le fausaga, o se taua masani o le tuplex o loʻo faʻatulaga ma se laupapa faʻasolo Sa faʻaofi i le minerale wal paroc (Filland) ma le mafiafia o le 150mm ma tuʻuina atu i le ausa ma le susu. O le taualuga na faatinoina mai i ofutino suamalie.

O le vaega autu o puipui na ufitia i le sipuni. Ia e le faigofie tele le fausiaina, i le tulaga maualuga o le fofoga o lona lua, i tafatafa o le auala, na teuteuina e le auala.

O le pito i totonu e foliga mai e pei ona pupula mai, ae o loo i ai i se tasi o mea lilo o le lalelei o lenei fale. O le vaifofo maualalo o loʻo faʻapipiʻiina puipui ma le pamu o loʻo pavini - faʻatagaina ona faʻaaoga ni ata sili ona taugata i le fausiaina. Na faia i se vaega o le faletaele puipui i luga o le fogafale lona lua, faʻapea foi ma le ita o sitepu ma le tino i totonu. I le faʻaaogaina o lenei laupepa, i vaega o puipui ma le tuʻai o le potu malolo na faia se ata manaia tele, e faʻatupuina ai fofoga o le totonu manifinifi.

Faʻamatalaga ole lelei, e oʻo i se tulaga tele le fausiaina o se fale o le fale o le maota, ma tosina mai ai le iai o le laʻau. Mai i ai, o faasitepu magata aia o faasitepu sa osia, ma o se laupapa siliva ua faataoto i luga o le fola. Apd Yarusa "Amber" Moncy Cort Beat Worms Coom aofia ai le fausiaina o ni fanua o Rafter i le mea o lo o tagofia ni moli. O loʻo maeʻa le fola na o fola i le umukuka ma faletaele.

Mea lilo o teuteuga

I le matafaga o le vaitafe

O le lanu lanu o le totonu o le totonu o le totonu O le iʻuga paʻepaʻe lanu e televave o loʻo fesoasoani i le lautele o le gaʻoa o ata o le efuefu. O le mafanafana ma le mafanafana e fatuina ai amumber tone o fafie, ma o lagona manaʻomia o se lanu moli-lanu moli o le sofa ma pala ma filifilia ma le faaeteete. O le mea malie, o le liliuga o tusitusiga: O le moli sili ona lelei i le umukuka i totonu o le umukuka e sili atu le aoga ma le matata vali luga o le ie. O nei convex paralela "o fasi pepa" na faia ai le aufaigaluega o le faʻaaogaina o se fatufatu o le manava mo le faʻaputuga fusi. O le metotia o le faʻamaeʻaina o faʻamaumauga na teuina ai faʻaputuga tupe teu, ae faʻamalosia le au fauina e faʻaalia tomai faʻapitoa. O le tamaoaiga o le tamaoaiga o loʻo agavaʻa ma le lelei-mafaufau-i fafo atu o le moli uila. O loʻo tuʻuina atu i le taualuga "tatala" o le malosi o le tele o moli i totonu o le umukuka o le umukuka e fetaui lelei i le aotelega o le fale puipui.

Poto i le faigofie

O le lona lua faalilolilo i le fale o lona pito i totonu o le fou. Faatasi ai ma se tamai vaega, e iai foi le malosi faʻatasi ma le taimi lava e tasi o mea uma e manaʻomia o mea uma e manaʻomia o loʻo faʻaalu manino. O le potu malolo, kamukuka ma potu 'ai potu i se potu e tasi, ae i le umukuka, o le fola e sili ona maualuga, e faia ai e ese ma le potu eseese. Amebel, o loo i foliga o le Kara, tapuni le avanoa e sili atu. O le tasi laulau e i ai le tulaga lautele: E mafai ona faʻaaogaina o se laʻasaga i luga ma le cart counter.

Ole potu e lua-minute o loʻo laʻititi tele le potu, ae e maua ai le lagona o le matala ma le saʻolotoga. I le faʻaopopo atu i ai, toetoe a toetoe lava o le mamafa matagofie o le mafanafana ma le vaitaʻele i totonu o le potu, ma e foliga sili atu le maualuga. O se isi sao i le iloa o faamalama i le potu malolo, "faaauauina" Mandade Windows. O le leai o se fale i totonu o le fale e mafai ai e le tele o le fausiaina o le faavae atoa o le fausiaina, ma potu laiti o le fogafale lona lua foliga lautele ona o le tele o le maualuga o le vine.

O le ata o le magafiti e mafua foi ona sefe le nofoaga. O loʻo faia e le lotoifale o le lotoifale mai le teine ​​teine ​​ma tuu i le ogatotonu o le sui sone. I le taimi o le tausaga, o le faʻamuamua i le mafai ai ona faʻamafanafanaina le fale, e pei ona aoga i le faʻavae o fusiua. Alet e mafai ona faʻaaogaina e saunia ai se barbece.

Faamalamalamaga o le muamua fola

I le matafaga o le vaitafe
Muamua fola fola 1.suhny ............................. 12m2

2. Tagata fiafia ......................... 255m2

3. Sasosel .......................... 2.3m2

4.Cambour ............................ 3,5m2

5. faletaavale ............................ 35m2

6. Ulufale ...................... 7,8M2

Faamalamalamaga o le fogafale lona lua

I le matafaga o le vaitafe
Fuafuaina o le fogafale lona lua 1. Uo ............................. 24p2

2.Cabinlinet ............................. 7m2

3. O le tuʻufaʻatasia o le faapaologa ........... 6m2

4. I ............................... 5m2

5.Sanzel ............................. 2,3m2

6.baby ............................. 12,7m2

7.Baby ............................. 9m2

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofai o le fale o le fale ............ 212m2

Fanua:

Fatu ituaiga: piliki

Faavae: Block Faʻamalosi Faʻaiʻu Pretete Tape Ituaiga, Matua - 1,2m

Pam: piliki, fafo o teuteuga - plaster, uamea fasi

Overlap: Faamalosia sima sima

Togiga: Faʻavae, fafie fausiaina, laupapa fale, faʻasoesa o le paʻu o le paroc (150mm), sana ma le susu; Toto-foliga uamea pepa

Pupuni: palasitika ma tolu-potu faamalama

Lagolagoina o le Alaga:

Malosiaga sapalai: municipal network

Suavai Seace: o se nofoaga lelei

Faʻamafanafanaina: kesi o le apamemea, eletise eletise vevela, intrapole convectics, o loʻo tuʻufaʻatasia

Rawerage: Tutotonu

Kesi sapalai: tutotonu

Faaopoopoga Faaopoopo:

Fireplace: Taulimaina "Island" ituaiga

O le teuteuga o totonu:

Pam: Plaster, vali Camrol (Siamani)

Tausiga: Plasterboard, Capal Doubs Dartt

Fola: Porcelain Cirqut Board

Meafaigaluega: Split-stac stasonic (Iapani)

O le faʻalauteleina o le tau o le tau * aiga faʻaleleia atili ma le aofaʻi o le 212m2 tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Sauniuni ma Faigaluega
Ave ni axes, gaioiga, atinae ma le malologa 90m3 620. 55 800.
Oneone base masini, lapisi 25m3 410. 10 250.
O le masini o faavae o se lipine mai poloka 50m3. 2900. 145,000
Faʻatoʻi o le faʻafafa ma tuai 230m2. 380. 87 400.
Isi Galuega seti - 38 500.
Atoa 336 950.
Apalai mea i luga o le vaega
Faavae poloka (fbs) 67 PCs. 1300. 87 100.
Masonry Fofoga, Faleoloa le mamafa mo Consudding sooga ma utums 4m3 - 16 100.
Iliili le maa nutimomoia, oneone 25m3 - 32 500.
Suavai 230m2. - 41 400.
Armature, pepa galuega talita ma isi mea seti - 35 400.
Atoa 212 500.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Masonry o puipui i fafo ma piliki vaega 90m3 2300. 207,000
Masini o le faʻamalosia sima pipi, jumpers seti - 19 500.
Faatoilaloina papatusi a fola, balconnies 212M2. 310. 65 720.
Faapipiiina o uʻamea fausaga seti - 10 500.
Faatasia taualuga elemene ma le taugofie masini 190m2. 690. 131 100.
Tuʻufaʻatasiga o puipui, luga o le faʻaaogaina ma le fiafia 610M2. 90. 54 900.
Hydro ma le SyPorizootion masini 610M2. 60. 36 600.
Uamea le masini uamea 190m2. 580. 110 200.
Faapipiiina o le alavai alavai seti - 22 500.
Faapipiiina faamalama poloka seti - 77,000
Isi Galuega seti - 139,000
Atoa 874 020.
Apalai mea i luga o le vaega
Fausiaina o Prick 36 500 PCs. 19 000 693 500.
Masonry fofo 20m3 2400. 48,000
Papatusi o le Uiga o Luga 212M2. 1400. 296 800.
Totogi o Steel, Steel Hydrogen, fetaui lelei seti - 12,000
Ato ato 14m3 6900. 96 600.
Steam, matagi ma vaipuna 610M2. - 21 350.
Mineravavite Faasalaga 610M2. - 72 600.
Uamea le uʻamea pepa, Dobornye elemene 190m2. - 165 300.
Palasitika faamalama poloka ma le lua-glazed faamalama seti - 207,000
Alavai tino (paipa, chite, tulivae, clamp) seti - 31 600.
Isi mea seti - 315,000
Atoa 1 959 750.
Inisinia faiga
Masini afi afi seti - 98,000
Faapipiiina o fola vevela seti - 37 500.
Eletise eletise ma plumbing galuega seti - 437,000
Atoa 572 500.
Apalai mea i luga o le vaega
O le kesi ponaivi seti - 112 000
Plumping ma eletise eletise seti - 629,000
Atoa 741,000
Faauma galuega
Vali, Faʻasaga, Faʻapotopotoga ma Carpenty Galuega (e aofia ai Faʻasao) seti - 1,680,000
Atoa 1,680,000
Apalai mea i luga o le vaega
Cirquit laupapa, poscelain tensen, sitepu, mamago, o poloka faitotoʻa, teuteuga vaega, eseese, eseese, tiga, matutu, mago, matutu ma isi mea seti - 3 850 000
Atoa 3 850 000
* O le fuafuaina na faia i luga o le averesi o tau o le fausiaina o Kamupani askva, e aunoa ma le amanaia o ni aitalafu.

Faitau atili