Fale o Kanata

Anonim

Faʻafanua o le Kamupani o fausia Kapeteniga i le faʻataʻitaʻiga o le fausiaina o se fale e lua-faleoloa ma le atoa o le 299 m2. O le tala o se faʻavaʻa fale-fale, o le eseʻesega i le va o tagata o le tagata Kanata

Fale o Kanata 12648_1

Tasi, i totonu o fautuaga e fau ai se fale i Kanata tekonolosi, na matou mauaina se tulaga le mautonu: "O lenei fale Kanata". O le a lenei faasalalauga e pei o le togafiti? Sa matou valaʻauina i luga o le faʻaaliga ma faʻalogo mai: "O le fale e moni Kanata, na fai ai, ona aumai lea o le a." E na ona matou le asia se nofoaga e fau ai. Ono o le mea moni na latou vaʻaia, faʻailoa mai i lenei tusitusiga.

O le upu "O fale Kanata" ona o le tele o faʻasalalauga foliga na avea nei ma Lusia o sina ituaiga malamalama ... o le a le mafaufau, latou te taua le fale na fausia e tusa ai ma fale eseese. O le a le mea a ia, o le tagata Kanata?

Aisea ua taua ai le nofoaga o le faʻavaʻa Kanata?

Fale o Kanata

Fale ma se laupapa laupapa mo le taimi muamua na aliali mai e le o le tele o le tele o le vaomatua Europa tusa ma le 1 afe tausaga talu ai. O le foliga mai i nei fale na matua ese mai i nei aso nei: O mea mamana o le faʻavaʻa na maua i fafo ma totonu o le fale, ma le avanoa o oneone. O lenei tekonolosi e iloa o le afa-laupapa.

Ina ua oʻo i le afe afe o tagata malaga mai fafo o Europa o Amerika ma Kanata, o le tino a Amerika Terata, o le Faʻavae tekonolosi na ola mai ma sa faigofie tele. Fata, utupoto ma faailoa atu o se vaega laititi o le koluse nai lo le afa-afa fale fausaga, amata ona luluina i itu e lua, ma le malosi - O tulaga o le faʻaipoipo malie o le faitau aofaʻi o tagata mai sisifo i sisifo o le tino, na avea ma tagata oti o le fale: fai tekinolosi faʻatagaina atoatoa le taʻavale. Faʻamamafanai, ina ua maeʻa ona e malaga faʻatasi ma fale, o tagata masani ona faʻaauau le fausiaina o faletagofie ma tausalaina i le tele o seneturi.

Fale o Kanata
Ata 1.
Fale o Kanata
Ata 2.
Fale o Kanata
Ata 3.
Fale o Kanata
Ata 4.

1. Mo le maualuga o le eleele o le eleele o le eleele ua tupu ai le fausiaina o le faavae: faia se mafanafana menu menumproof denolithic spabb (o pule inisinia na faia o piliki ma lagolago i luga o piliki.

2. Na teteʻa le pito i luga i le sima faʻafefe: Na lolofi mai i se pepa tamoʻeina, uu i luga o le puipui ma uʻamea 'aisa.

3. O koluma muamua i luga o le laupapa susu na faataatiaina e le "moega o" fola.

4. O loʻo i lalo o le paʻu o le taʻele o le paʻu o le paʻu i le potu o le Winter Sporprool Baushor Collets na faʻapipiʻi ai se auala a se tasi.

Chxxv., Ina ua maeʻa le Taua Muamua a le Lalolagi, na tupu ai se oso aʻe i le atinaʻe o tekinolosi o le tinoitupe fale-fale. Tagata manaʻomia fale, ma o le fale o le skeleton wooden placed e mafai ona fofo ai lenei faʻafitauli. Ua faʻaosofia e le tuputupu aʻe i luga o le manaʻoga. O le malo o Kanata na teuina ia i latou tupe tetele i le taimi ma o loo faaauau pea ona faia e oo mamao atu. O le mea lea o le a le tele o metotia lata mai ma meafaigaluega faʻaaogaina i le taimi nei mo le fauina o fale laupapa laupapa, fausia ma muamua faʻapipiʻi i Kanata. Faʻaavanoa lea fale i le Lalolagi Tagata Kanata, o le upu o loʻo faʻatulagaina e le mamanu, ae le o le lumanaʻi. Mai Kanata, o le Faʻalapotopotoga Tel Tekonolosi na paʻu'ū na paʻu'ū i Europa ma toe pasi lelei atu iina. I le taimi lava lea, e le nalia Europa, ae faaleleia le Kanata i upu. O se iʻuga, lua mafuaʻaga o le fausiaina o fale laupapa laupapa laupapa i le lalolagi.

Fale o Kanata
Ata 5.
Fale o Kanata
Ata 6.
Fale o Kanata
Ata 7.
Fale o Kanata
Ata 8.

5-7. E talafeagai le utu ma poloka Sweel lagolago mo le faʻavaʻa o le tupua o loʻo i luga o le laupapa o 23538m8 (o loʻo faʻatinoina e ala laupapa). O le faʻavaʻa na tuʻuina le faʻavaʻa i le faʻavaʻa ma le tino mautu mai le Osp-stabs ma le mafiafia o le 18mm.

8. I luga o le fola o Autu o Autu, faʻafaigofie le faʻaipoipoga o le faʻavaʻa o vaega elemene i se tasi mamanu ma lona faʻapipiʻi i le nofoaga. O le muamua aoina o le mamanu ua avea ma pa tele o le lua-afu potu malolo ma le tele o faamalama ma se tamai laupapa.

Lua auala i le tasi sini

O viʻiga o Fuaiʻuni o Faʻalapotopotoga Faiaʻoga Tekonolosi o fale e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua: faʻavaomalo ma vaega tau. Mo le muamua eto o loʻo i ai (i se isi auala, e faʻaigoa o le tusi filifilia o le Tusi Panelani) mai le falefaigaluega, o se seti faʻaputuga faʻaputuga o palu o loʻo maua ai le tasi itu o pane. O faʻatoʻaga ma le faʻalupega o loʻo faʻamatala mai ai foʻi ma Papatusi Filemu Papatusi. Mai luga o laupapa ma faatoaga i le fale fau fale, o le Fua o le fale na aoina, lea na tuʻufaʻatasia (i le taimi lava e tasi, o loʻo taofia mai le totonu o loʻo i ai e puipuia ai e le vap siama ma teuteu). E fausia e le au faufalea e fausia se fale o le 200m2 mo le 1.5-2 masina. O Tekinolosi Tekonolosi (o loʻo manatu o se mea e masani ai) maua le tufatufaina i Amerika ma Kanata.

O le faʻavasegaina o le faʻatulagaina (poʻo le tekonolosi o le tapunia o panels) e faʻaalia i le mea moni o le fale gaosi saʻo atoa o puipui ma lugalaps. O loʻo potopoto foi i luga o se ata laupapa, ae na faʻavasegaina ma teuteu mai le fafo ma totonu. I luga o le fale 'upega tafaʻilagi, o nei alavai e naʻo le tasi ma le isi. Aoina le fale o le 200M2 I lenei auala e mafai ai le 1.5-2 vaiaso. O tekonolosi o tekino vaega e lauiloa i Europa.

Pneumatic hammer

Fale o Kanata

Fale o Kanata

Faʻaaogaina se Pneumatic Hammer i le Scording fao, e mafai lava ona faʻateleina le faʻateleina o le faʻaogaina: Na faaauupegaina ma lenei mea faigaluega kamuta ma masani i harmers. O fao na sikoa e se mea faapena gofie (i lona pa o latou 200-300 pcs.), Fai se talaaga ma le sikulu. O le mea lea e tutusa ai le tutusa o le fesoʻotaʻiga o le fesoʻotaʻiga, e peiseai latou te faʻapipiʻiina o ia lava.

O lona lagona fia iloa pe a ma se atunuu alualu i luma, e le faʻaaogaina le Kanata, vaega tapunia i le koluma. E aliali mai o mea uma o loʻo i se tulaga faigata tele mo le taliaina o le fale, o loʻo faia e le tagata o Kanata. E tupu lea mea pe a faʻaputuputu le faʻavaʻa, ua faʻatafulaloina le faʻavaʻa ma e aofia ai i itu uma (latou te faia se kapeta malosi ona o le paʻu i totonu o pu o ie aisa. O le tagata asiasi e aumaia le faaputuga uma o panels ma ala i lona tulaga e faaaoga ai le vevela o le manava. Le sailia o le faʻaipoipoga, tuʻu le saini i lalo o le Tulafono. O le vaega lona lua o le taliaina o loʻo faia pe a sauni le fale mo le momoliina, ma e sili atu le aʻafia nai lo le muamua. Faʻapipiʻi le "pa tamā", faaauupegaina i se pamu, lea na pamu i fafo o le ea. O le tagata asiasi e tusia, o le a le saoasaoa o le ea e tafe i tua i le slots. Afai e tupu lenei mea nai lo le mea ua tatau, e le sainia se tulafono taliaina. E taua le i ai o pepa o se tagata malaga muamua? E leai se faʻailoga e leai se faʻailoga, e mafai loa ona faʻamaloloina le faletupe tau tupe. Faigata? Ae aoga tele! Ma o Europa e leai se tele o siaki siaki, o le tuua lea o le tekonolosi o tapuniaga tapunia uma iinei.

Fale o Kanata
Ata 9.
Fale o Kanata
Ata 10.
Fale o Kanata
Ata 11.

9-11. O le le gaoia na aoina mai ni elemene ma nonoa se moli uila o le a ufiufi mauga (9) ia mafai ai ona ufitia le saoasaoa (10). Na faapipiiina le puipui i le fola (11).

Fale o le koneteina

O lea, o le tagata moni Kanata fale o se fausaga na aoina le faʻaaogaina o se seti o le faʻavaʻa-faʻavaʻa ma faʻavaʻa panels ma rafting faʻatoʻaga o fale gaosi oloa. E mafai ona e faʻatonuina se seti e faʻaaoga ai se galuega masani (e taugofie, ona o loʻo i ai se talafeagai gaosi oloa) poʻo se tagata (o le filifiliga lona lua e sili atu ona taugata).

E tatau ona ou fai atu i Kanata, fale tetele fale o loʻo taumafai e aua neʻi faʻatapulaʻa le sapalaiina o se seti o panels, faitotoʻa o le susu ma le vissor Measi: E Faʻatau mea uma i le nofoaga e tasi e aoga e le gata ona o le taugofie tele. E talafeagai le pule, aua e tasi le kamupani e nafa ma le tilivaina. O puapuaga e aoina le fale, e fetaui foi ma le fetaui. O le autoster tatala se atigipusa na aumaia i totonu o le taʻavale (vaega mo le fale ma se vaega o le 200m2 nofoia le tolu pe fa ia faʻalauteleina) ma le fesoasoani o le scamoys Faitau i totonu o le tuʻuina atu i le faʻapipiʻiina ma afifi faʻatautaia. O le iʻuga, latou te iloa tonu le tele o mea e maua mai ma ua oʻo.

Na faia lenei mea e le au fausia o le Weisroe Home o loʻo tufatufa (Lusia), o loʻo maua ai ni atigipusa na taunuʻu mai i fafo atu o le sami ma le seti o le au o Viceroy (Kanata). Sa i ai la matou tala se laʻu e uiga i le auala i le nuʻu o latou o loʻo nonofo i se vaega o le 299m2. E le gata i lea, o le tele o lenei faiga o loʻo faʻaalia i ata, ma o le mau e faʻamatala na o mea iloga o le fale o loʻo faʻamatalaina.

Fale o Kanata
Ata 12.
Fale o Kanata
Ata 13.
Fale o Kanata
Ata 14.
Fale o Kanata
Ata 15.
Fale o Kanata
Ata 16.
Fale o Kanata
Ata 17.

12. Ina ua maeʻa le tulaga atoa o le faaupuga, na faʻatulagaina le vaega i lenei tulaga e faʻaaoga ai le le tumau laupapa laupapa laupapa, aumai e le tasi faʻaiuga i le pa puipui.

13. Faʻapipiʻi le vaega i le nofoaga na tuʻuina atu ia te ia e faʻafaigofieina muamua i le foloa luga o le fola.

14. O le au faasalalau na aoina ma faapipiiina i le tulaga sao o le isi vaega. O lona faavaa na nonoa ma se faʻavaʻa ua uma ona tuʻuina atu, faʻaaoga le faʻaoʻo i le sikulu.

15-17. PANANS i tua atu o le pati- ma fafo (15) (15) na muamua tusia, ma puipui i To Totonu o le fale (16). I le faʻatasiga o le lua pe sili atu vaega, faʻamalosia le faʻaaogaina o elemene na tupu. O le sili sili ona malosi o le lagolago o loʻo avea ma faʻavaʻa o le laʻasaga o le lumanaʻi o le afi afi (17).

Uiga

Foliga 1: faavae. O le tele o taimi e masani ona faʻaaogaina i Kanata (ma lata mai i Rusia) o le ituaiga o le faʻavae o se fusi pito i luga, ma le monolithic faasao. O le lipine i totonu e oʻo i lalo o le puipui pito i fafo (faʻataʻamilomilo le tino o le fale). Malosi ni pou (o le mamao i le va o latou e le sili atu nai lo le 3M) avea ma lagolago a puipui i totonu. O le maualuga o lipine ma koluma o loʻo filifilia i se mea e fuafua ma o loʻo i ai i le avanoa i lalo o le soʻona faʻaalu o le tagata.

Fausiaina o se "Techpodone", Faʻaauau sikoa e lua. Muamua, inā i ai, o le a taʻua e le au faigaluega le faafaatusa (o le mea mulimuli e mafai ona faataoto i luga o le faʻatulagaina ma le taualuga o le fale, e sologa lelei mea e lua. Lona lua, o le a avatua se avanoa i soʻo se taimi e asia ai fuafuaga i lalo o le maualuga o le tumutumu.

Fale o Kanata
Ata 18.
Fale o Kanata
Ata 19.
Fale o Kanata
Ata 20.

18-20. Ina ua maeʻa ona faʻapipiʻi uma pa o le foloa, o tagata faigaluega i lalo o le taʻitaʻiga a Kanata na amata ona faʻapipiʻiina le malosi o le pa o loʻo i ai (18) ma le lagolago a le pou (18) 19). O le utupoto o loʻo faia o le LVL Wood Sking mai Thuck Veneer (e pei o Paneur), Racks - mai le PSL Coulls na faʻaaoga mai i Chill Chips (20).

I le tulaga, o se faavae na le mafai ona fausia ona o le maualuga o eleele eleele. O lea, o tagata mamanuina ma le au faipisinisi e faʻaaoga le folauga a le fofo: fausia se monolithac-faʻaaogaina (i le mafiafia o postisyrene o le 0.7m ", N 11), ona a lea o ia i tafatafa o Brid Ribbons ma pou. Aʻo leʻi amataina le faapotopotoga o le fale, i luga o le lipine i fafo atu o le laʻau na susu na faʻaaoga. Sa nonoa i se vaega o le suavai i lalo o le faʻavae o le faʻavae, ma o le puipuia atoatoa le avanoa "Techseprope" mai le aʻe o le eleele susu.

Foliga 2: fale teu fale i le fale. I NAKADAD, o se le-metric (inisi) o le fua o le tino o tufatufaina. E faʻatupuina ai le faʻailoga o le tele e le naʻo le fale lava ia, ae faʻamauasiasi foi i le faʻamamaina o 15% o luko. O lea, o le faʻavaʻa o puipui o le fanauina o puipui o loʻo faia mai i totonu o laupapa 14038mm (62 inisi), o le faatūina o faʻatoʻaga ma le rafters, e aofia ai ma le faʻataavaleina, lea e aoina i le nofoaga) - 23538mm (102 inisi).

E fia iloa e leʻi gaosia le uʻu. Auā o le matutu o mea matutu, o lenei taotoga ua taʻua e leai se aoga: pe a maeʻa le 5-6 tausaga i luga o le laʻau, e leai se vaega o soʻo le laʻau, ma o le a le mafai ona toe faʻatinoina. O tuusaunoaga o vaega o le laupapa o loʻo i luga o le auala (utupoto ma terraces), ma faʻafesoʻotaʻi ma sima (auala faʻapipiʻi): latou o pea lava i le orgac bopper).

Fale o Kanata
Ata 21.
Fale o Kanata
Ata 22.
Fale o Kanata
Ata 23.
Fale o Kanata
Ata 24pi.
Fale o Kanata
Ata 25.
Fale o Kanata
Ata 26.

21-22. Klews fata e faʻapipiʻi ai tagata faʻapipiʻi, ma mo le siʻitia o le mamafa o le ummutuiged utupoto mai lvl laupapa (21), o le manumalo na ave. O le auala sopo (22) i le vaega e sili atu lona laititi ifo i le naunautaiga ma o lea e faigofie ai, ma e sili atu ona faʻafaigofie tagata faigaluega.

23-26. Ina ua maeʻa le malosi o le tele o le faʻaaogaina, na tuʻuina atu e le aufaigaluega le utupoto ma se kolums vaega o 23538m8m. O le tasi pito o lo latou pito sa faʻavae i luga o le puipui, na fafaga le lona lua i utupoto o le mana o le mana o le manamea ma o oe lava-tiping straw (23,24). I luga o le flora faavaa, e i ai le Opra-papatusi ma le mafiafia o le 18mm. I le taimi lava lea, na faʻapipiʻi ai le laupapa o laupapa e lua i le ogatotonu o le pito i le va o le utupoto i le va o le mageso (o le ituaiga avanoa na faia i le ata (25) .

Foliga 3: Faʻaaoga mea taua. O le pa puipui i fafo o loʻo oso mai e le susu-puipuia o le Osb-Wandants (Andental Strinds, Lubran Wabbordad. O nei papatusi o loʻo faʻaaogaina foʻi e fai ai le fola ma le taualuga o le taualuga (mafiafia 18 ma 16mm, faʻatasi).

O le faasinomaga pollars mo le faʻaaogaina o le mana o le mana o loʻo faia i le PSL-Timber (Pallolel Strand Limber) - Mea e oomiina ai ma faʻapipiʻi le pamu laupapa. O loʻo aofia ai le utupoto o le sili atu ma le skate o le lvl-b pa (o loʻo faʻaaogaina o le nofoaga o loʻo tupu ai le mea o loʻo tupu ai le vaega o mea).

Ia, o le a lau tala? o le a puipuia Canadians latou vaomatua, ae le o le elemene laupapa (e aofia ai le mana malosi) faaaogāina manuia ma lautele mea glued faia mai e toetoe lava o le mea moni o loo tatou masani i le otaota.

Foliga 4: hichlation. O le a tatou le fai mai o le a le mea tonu e faʻaaoga ai e le au faifaatoaga isi tagata gaosi tagata gaosi oloa, ma i le Hoceroy Homes Hold Stuvili (US) faʻavae i luga o le fiberglass. O lona le aoga o le le atoatoa o le 0.04w / (m c). O le manava o le ua aofia ai e aofia ai le 20% o le tioata lona lua, ae leai se fotā, e sui ai lona fusi i luga o le faavae o le lanu paʻepaʻe. O le mafiafia o le faʻalumaina i luga o puipui i fafo o le 150mm, i totonu o vaega o totonu - 100mm, i totonu o le foloa o le fola - phi.

Fale o Kanata
Ata 27.
Fale o Kanata
Ata 28.
Fale o Kanata
Ata 29.
Fale o Kanata
Ata 30.
Fale o Kanata
Ata 31.
Fale o Kanata
Ata 32.

27-28. Ina ia faafaigofieina ma faia le saogalemu galuega i le faʻapipiʻiina o potu mo puipui o le foloina o le fogafale lona lua, ae pei o le paranesi, na faʻateʻaina i le koneteina, ae na aveʻesea ai le tusi. Ina ua maeʻa le pito o le fausiaina, ua faʻamamaina, lima ma le tiga - o lenei foketi ma tagata e umia le fale o le a mauaina. Afai latou te mananaʻo, sui i latou lava. E laga le aufaigaluega a le au solitulafono ma lomia i luga ma le mauga o le fogafale lona lua (28) e le tutusa Teugano o le Pa o Muamua.

29-32. O le faʻamamaina o mea faʻapipiʻi i le va oi latou na teuteuina i le polytarp-super polythylene vaega (29.30). O lenei mea e matua faʻaaloalogia, o loʻo faʻaaoga foi mo le gaosiga o tagata tafafao maimoa ma afifiina oloa. Ina ua latou sauni mo le faʻapipiʻiina o le vaega mo le puipui o le fogafale lona lua, o le faʻauiga o le faʻauiga o lau vaega o le talita) (31) e aofia ai pito o le talita poloka) (31). Mea inu, taofi mau i totonu o se tulaga tulaga (29.32), aveese pe a uma le faaiuga o le taualuga

Foliga 5: sreves feololo. Ina ia puipuia le auvai o le uunaiga, e tatau ona pulea malosi mai le faʻamamaina ma le tui o le susu. Ae le i faʻapipiʻiina le pane i le nofoaga, o le leo-hydro-faʻamaonia membrane tyvek cyvewrap (dupont, USA) o loʻo tumau i fafo. I le maeʻa ai o le fonotaga a le au soʻoga o loʻo maʻi o loʻo maʻi ma se Scotch faʻapitoa. Mai i totonu, o le faʻalumaina taofia ai se vaega o le vapsozoing. O le tapoleni na taʻe mai i le manifinifi polythylene fasi ma faʻataʻalo ma le ata tifaga mai le tutusa mea i itu uma e lua. O le iʻuga, ua amata ai ona faʻamau le aufaʻatasiga i le puipui. Ona o lenei, o le mea ua taʻua o le ermos aafiaga tulaʻi mai, ia maua ai le maualuga vevela vevela-faʻasaoina o uiga o le fausaga.

E uiga i le Rusia swamp

Pe a potopoto potu i se tasi ata, atonu o le sili ona faigata ona tapunia le tasi ma le isi, ona aisi lea, faʻaaoga se fana fana. E mafai mo lenei mea i Kanata o loʻo iai ni meafaigaluega faʻapitoa (tusi lesona puʻupuʻu poʻo le faʻafefeteina ma masini. O ese mai o matou tulaga mo lenei faʻamoemoe, o le seti o le tolu o le 'auʻaunaga muamua o loʻo faʻaaogaina. Na faia e le Fanau Valentio le faamalosia o se lapoa o le 30mm i le fausiaina nofoaga i le nofoaga e tusa ma le 15 minute. Na aliaʻe ma taugofie, ma se lelei aoga.

Fale o Kanata

Fale o Kanata

Fale o Kanata

Ae tusa lava pe o le a le tulaga tau le agavaa, Sparinazoprage, vai vai (latou te tutu ai pea i le faʻagasologa o gaioiga a tagata) e mafai ona i ai i totonu o le faʻaʻaisa. O loʻo i totonu o le faʻavaʻa o le faʻavae o fale e tatau ona faʻapipiʻiina faʻamalosia le sapalaiina o sapalai-sili ona vaivai. O lea, i Kanata, o se faʻafitauli o le vevela o le vevela o le vaʻaia o tino e masani ona faʻaaogaina, aofia ai ma le sami ma le ea. Peitaʻi, o tagata atinae paʻaga lava ia le amanaʻia ai pea e faʻaaoga mea nei, ma faʻamalosi lona tau maualuga ma le maualuga maualuga o le tele o loʻo faʻasalalauina. O loʻo latou teena le faʻafitauli o masini, faʻatapulaʻa e le masini o fale puipui i totonu o faletaele ma le umukuka. AZry: A maeʻa le 5-7, o le Modies e faʻaputuputu i le Faʻalelaʻoleʻaga o le a nonoina ai ana meatotino, ma o le tino o le a amata ona soli.

Foliga 6: faataatiaga. Le faatulagaga i totonu o fale Kanata o loʻo iai foʻi ma ona uiga iloga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e iai ni potu, valaʻau le Luga. O le a lea? O le LOFT na faaliliuina mai le Igilisi o lona uiga o le "lupe", "lotoa" po o le "menal i lalo o le taualuga". Na amata ona sainia e lenei upu o lenei faʻaupuga (ma e le taugofie) Ituaiga o fale, toe faʻapipiʻi mai le muamua galuega poʻo fale teu oloa. O Kanata e taʻua foi i le tulaga o le va o se ituaiga o le soʻotaga o le potu. O lea ua pa'ū le tagata, ae aʻe i le faasitepu, ona - i soʻo se potu o le fola lona lua. Fale O se potu e le o se potu e le o se ituaiga potu malolo. O iinei e mafai ai ona e vaʻai i totonu o le fale, aemaise lava, ia mautinoa o loʻo tupu i le sone o loʻo tupu i le uluaʻi fola (ata, e aunoa ma le tatalaina o ai).

Fale o Kanata
Ata 33.
Fale o Kanata
Ata 34.
Fale o Kanata
Ata 35.
Fale o Kanata
Ata 36.
Fale o Kanata
Ata 37.
Fale o Kanata
Ata 38.
Fale o Kanata
Ata 39.
Fale o Kanata
Ata 40.

33-34.i o le faʻatulagaina o le fale na matou fausia ai le sili atu le taua, i lo matou manatu, totiuti: pa o le faʻavae o le 6020 cm. O le iʻuga, o le faʻaogaina o le faʻaaogaina o loʻo latalata mai ia i latou e iai le matua laititi ma e mafai ona faʻaaogaina seʻi vagana le fausiaina o fale faigaluega (33.34). O lenei taganuʻu o aga masani mo le nofoaga o Kanata o le a le vaega lona lua e sili atu nai lo le muamua.

35-38.stropyl fausaga na aoina mai faʻatoʻaga uma: W-ata (35), tafatolu (36) poʻo le mafolafola-tutusa nofoaga na latou lua ai. Faaleleia le palu i luga o le Veranda (38) na faia e se auala fausiaina.

29-40. Na taoto le Gicklera Rafal mai Osp-Pase, o se vaega o le supa vai na tuʻuina, ona-vaivai bikememe vali (39). O le leo o le taualuga o le taualuga i puipui i laina uma o nonoa na faapipiiina medllic centallic cont (40).

Foliga 7: faamalama. E i ai le tasi-potu faamalama ma argon tumu ma vaivai le filifilia o le e2 ceating. O nei faʻamalama i le Iunaite Setete ma Kanata ua tuʻuina mai o se malosi fetu fetu, faʻailoa maualalo maualalo vevela laina e fesoʻotaʻi ma i latou. Ioe, sioa mafiafia o fomai, e manaʻomia e le saoasaoa ia auala. Ae mo lenei mea, ua lava le faʻamautu ai i lalo o le pule.

Foliga 8: tofa. E pei ona le masani ai, ae o le fale Kanata fale, o le fefiloi o le taualuga e faʻaaogaina naʻo mea e mafai ai ona foia le faʻafitauli o le atoʻatoa o le isi auala. Ma, i totonu o le fale o loʻo iloiloina, na fausia ai naʻo le potu e lua-olaga. O le Nolu e tele lava o se taua-laina taualuga ona o le tele o le maualuga o faʻatoʻaga ma le taua pe a faʻatusatusa i le mafiafia o le faʻalumaina o le faʻalumaina. O le avanoa ili, ae le o se mea osofaʻiga: O le alu i fafo e faigata ona faʻalavelave i faʻatoʻaga olopalaina luga o le faʻamalosiʻau i le 400mm faaopoopo. Ventaila o lenei potu o loʻo faia e se metotia masani - O faʻamalama a le vasega poʻo le faʻamalosiʻau ua faʻapipiʻi i luma.

Fale o Kanata
Ata 41.
Fale o Kanata
Ata 42.
Fale o Kanata
Ata 43.

41-43. Faʻapipiʻi le Canadad Waternity Windom, e tatau ona faʻatutuina le fale i fafo atu o le fale i le tatalaina, ogatasi ma le malupuipuia o loʻo i ai o le operati o loʻo i ai o le pito i luga o le tino, ma le siiina o papatusi (42). I le faʻapipiʻi o faamalama, ua amata ona ofi le au fausiaina, o loʻo ufitia i le auvai. I luga o le tumutumu o loʻo tuʻuina atu i lanu pvc fesoʻotaʻiga (43)

Foliga 9: pepa aloaia. O inisinia fesoʻotaʻiga paipa e tuʻu saʻo i lalo o le manifinifi mataga. O le mea lea, o le E ona i le faʻavae o le faʻamaumauga e le gata o le vevela ma le malosi tusi talaaga (o loʻo iai lava vevela o le faʻatulagaina ma lona malosi mo le fale. Twin o loʻo iai faʻamatalaga e uiga i le nofoaga o mea lilo o le faʻavaʻa, o le uaea o uaea, inisinia fesootaiga ia.p.

Fale o Kanata
Ata 44.
Fale o Kanata
Ata 45.
Fale o Kanata
Ata 46.
Fale o Kanata
Ata 47.
Fale o Kanata
Ata 48.
Fale o Kanata
Ata 49.
Fale o Kanata
Ata 50.
Fale o Kanata
Ata 51.

44-49. E le gata i afi faaili o tino, ae faapea foi i le totonugalemu o le 44). O le ogatotonu, o loʻo vaevaeina le paʻu o paipa, o le potu tausi i le boail (45), lea e faʻapipiʻi ai le penisini masani kali-kaka. Mai i totonu o le fale i le laupapa laupapa, faʻaputuga tupe faʻatulagaina (46) na faʻapipiʻi ma nutimomoia ai ma le sima (47), faʻafesoʻotaʻi. O fafo atu o le faʻavae na fusia i le pito i luga o polystyrene osam (48) ma faia se faʻamafanafanaga malu. O vaipuna o le poletito ma sa sopoia e le veranda ma se sima o looea (49).

50-51. E tusa ai ma le talosaga a le tagata faʻatau, o le puipui i fafo na faʻasoesa ai ma le le mautonu Polystyrey Forsstyer (Fiemer 30m), na nonoa i luga o le papa (50,51). O luma o loʻo ufiufi ma ufiufi i le malamalama poʻo le shat stade vali.

Foliga 10: Fesili. O le tau o le 1m2 o le Kanata fale o le 27900 rubles. Iso, ia fai le tusi (900rub. / M2), gaosia ma faʻaoʻo i totonu o le sami (13500rub), e mafai ona fausia / m2), inisinia / m2), inisinia kesi, aofia ai ma le eletise, pillowing, vevela ma malulu vai sapalai ma vai vevela ma se bobral bobration (3 afe o le vaega / i totonu ).

Masalo i Kanata, 1m2 o loʻo i lalo ifo o se fale faapena, o lona uiga ua uma ona latou filifili le faʻatulagaina o fale. Masalo afai e te faʻalauiloa se tulafono tutoʻatasi o le lelei o fausaga, o le a iai foʻi tatou tau gafa ma le lelei.

Faamalamalamaga o le muamua fola

Fale o Kanata
Fuafuaina o le muamua fola 1. ufitia le terrace ......................................... ........ 13m2

2. Tambour ............................................... .............6,9m2

3. Tolene ............................................... ..3m2.

4. kapeneta ............................................... .15m2.

5. Hall Hall ............................................... .. ......... 7m2

6. Potu Nofoaga .............................................. . .47.9m2.

7. Lotofuapauina Aso Lua .................................... 22,3m2

8. 'o le potu' ai .............................................. ............... 15.3M2.

9. umukuka ............................................... ............ ....... 16,4m2

10. Hall ............................................... .. ...... 3,4 m2

11. tagavai .......................................... 4.1M2

12. Garage ............................................... .. .... 46,1M2

13. UN BRANCELY .................................. 9.9M2

14. Tatala le le mautonu (filifiliga) .............. 24m2

Faamalamalamaga o le fogafale lona lua

Fale o Kanata
Fuafuaina o le fogafale lona lua 1. Loft .......................................... .. ... 27,4m2

2. Lua moli

3. potumoe ............................................... .17,2m2

4. potumoe ............................................... .............31,5m2.

5. O le faletaele a le Matai :..................... 5,4m2

6. Workrobe pule ........................ 2.8M2

7. Workrobe Hostess ........................ 2.8M2

8. potumoe ............................................... ... 14,2m2

9. faletaele ................................................... ... 4,5m2

O le Komiti Faʻatonu o le Faʻatonutonu Faʻafetai i le kamupani "Weisroy Hohhaz Steptosch" mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili