Totonu ma le pito i luga

Anonim

E fa potu potu o le fale 149 m2. O le tusitala o le poloketi na tuuina atu se totonu ma le auai o le faʻailoga o le galuega e M. Escher, meaafale o le F. Wright ma C. Makintosh

Totonu ma le pito i luga 12654_1

Totonu ma le pito i luga
O le pa i tua atu o le Buffet e sefeina e le laupepa Swipt. O le malamalama mai le faamalama i luga o le isi itu e mafai ona suia i totonu o se moli-faavae "pasvas" tuu le manifinifi manifinifi "svs". O le laʻei laʻei i lalo o le taualuga e faʻamamaina ai le malamalama o le malamalama o le taualuga ma "masks" ea le ea
Totonu ma le pito i luga
O le Experctor ua faʻapipiʻi i le pusa, o loʻo le mautonu e se ata o le 40cm-Kopi o le togiina o le M.Asherpphosis "
Totonu ma le pito i luga
Snow-paepae meaafale meafale, tafe fugalaau, o se kopi ma le lilo e aofia ai "tolu lalolagi" M. Eschere ave le potu moe
Totonu ma le pito i luga
"Le faatamala" ufiufi i teuteu teuteu stucco sipuni i le loloto o le potu malolo e manatua ai le vaega muamua
Totonu ma le pito i luga
Ua teuteuina le faletaele e lua i se lua-lanu achromatic laina. O lona faʻamaeaina ma meaafale o loʻo toe foʻi i le faletaele: Mo se faʻataʻitaʻiga, o se fomaʻi o le dresser laulau i lalo o le fufulu fulafula oona, ma le tele o pusa
Totonu ma le pito i luga
Frees o Friez i luga o le "Island" umukuka
Totonu ma le pito i luga
Frelment of friza luga o se tasi o le faitotoa potu
Totonu ma le pito i luga
Fuafuaga ae le i toe fuafuaina
Totonu ma le pito i luga
Fuafuaga pe a uma ona fuafuaina

O le tusitala o lenei poloketi ua leva ona miti o le faʻatulagaina o se fale mautotogi ma le auai o le faʻailoga o le R.scher, tuʻugamau ma ch. Ina ua ia faailoa mai ia te ia lava, o se poto na aliali mai, tumu i vaega matata i luga o mataupu eseese.

Totonu ma le pito i luga

O se ulugalii faaipoipo na faʻatau se fale mautotogi i luga o le fola pito i luga o se fale fou, na maua ai Suir Parosa mo se mekasini lolomitusi. I le talosaga a tagata faʻatau, o le tusi tusiata faʻapipiʻiina o le umukuka, potu potu ma fa potu i totonu o le potu potu. Fana e latalata i le pule matagofie. O se potu malolo ese o loʻo faatulagaina ma le lodsia latalata i ai, o loʻo iai se tulimanu o malolo, lua faleʻai, lua faletaele ma se potu-fale).

O Le Mataupu Faavae o le "Faalologo"

Totonu ma le pito i luga

O le feaveaʻi o le koluma i totonu o le faletusi o le faletusi o loʻo valiina i se laʻau susulu ma lanumeamata ma se oyachana i le fale faʻapipiʻi mo tusi laupapa. O le "yame" ma le auiliiliga autu o le fata mo le tusi-mini-check i le ituaiga o le koluma ufiufi i enamel. E foliga mai ua pupuni i totonu o fata ma faʻamoemoe i luga o se tulaga masani ma se fata. O koluma uma e pupuʻu o le faʻaaogaina ma le poto masani, e ese ai le sasaina ma le decor.

I le amataga, na taulai atu tagata o le palota i le le mautonu ma foliga o le mamanu, ae suia ai o latou manaʻoga i le taimi na faʻaalia ai le tele o le poloketi le amataga o le HC. Tele vaega o elemene (faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa, koluma, pusa i luga o le "Island") e faʻailoga o le ata o le ata M.scher.

Totonu ma le pito i luga
Ata 1.
Totonu ma le pito i luga
Ata 2.
Totonu ma le pito i luga
Ata 3.

1. O le tilotilo i lenei potu SPICICIo tuai ona faʻaluaina le ata o le ata i luga o le ata i luga o le pito o le tele o le siata o le "O loʻo failaina e Isi Lalolagi M.Ser.

2. O le faʻasino atu o le faʻavae o le fale mautotogi, lea na tatou maua malamalama o loʻo i ai lea i se lalolagi faʻapitoa, ua talisapaia e le Atua. O lea, o le koluma e faafeagai ai le ulufalega o loʻo teuteuina i potu fai ma vali i lalo o le fana i luga o faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga o le ata o le XXV. O faʻailoga o ata o M. orcher, o le mea lea e aloaʻia ma semantic suia o le avanoa, igoa o suiga sone: faitotoʻa faitotoʻa o le ala savali.

3. O tuufaatasiga tuʻufaʻatasiga i le nofoaga galue o le Ofisa o loʻo finauina i le saʻo faʻasologa ma e tu i luga e faasaga i le pa samasama.

Totonu ma le pito i luga

Fale tusiata

O meafale faatatau i le ofisa e faʻamanatu i le tusi saisai o le fale. E aofia ai le lua-laupepa laulau, fata ma se mataʻitusi lapopoa, pei o le "faʻataʻamilomilo" e ala i le countertop. O ona paolo maualuluga o aliʻi na fiva, "tafe atu" mai le kapeneta i luga o le puipui ma maeʻa i se faʻamoemoega e leʻi mafaufauina o se vaega faʻasaʻoloto. Black and White ata i luga o meafale gaosi mai le MDF ma Demor mai le sipena i luga o puipui o fetuunai le fausaga o vaega ma le fausaga atoa.

O le tuʻuina atu le aoga e mafai ai ona e talisapaia atoa le taua o le Arttic vaega i le foafoaina o se talafeagai ma le mafaufau o le mafaufau o loʻo iai. O le faʻamuamua o vaega o loʻo avea ma le talitonuina ma le lava-lava-lava auala e faʻatulaga ai le avanoa.

Faamatala le tusitala o le poloketi

O le fale mautotogi e tu i luga o le fogafale mulimuli o le monolithic sima. Na amata ona ou galue i luga o le mea faitino i luga o le mea faitino, na matou mauaina e leai se taualuga i totonu o le faletaele (na i ai foi paipa e tatala i luga o latou ulu). Sa tatau ona ou fausia se taualuga.

O potu valavala na o ni liʻo o faʻalisi, ae ou te leʻi taumafai i ni faʻalilolilo. Potumoe ma le potu malolo o loʻo faʻaaogaina i le ea malulu. I potu uma ma le fola o le taʻele o le paʻu (ulufale potu, faletaele, faletaele, umukuka, umukuka) o lo o faaeeina fola sili.

Taʻitasi taʻitasi ou te taumafai e fai le tagata-faia ni elemene ma faʻapitoa tomai faʻapitoa, e masani ona faʻaaogaina le lelei sisitema. O ia, faʻafetai, i lenei fale mautotogi na teuteuina i le pa o le potu malolo. O le faletaele na matou tuu ese ai ni tuufaatasiga, ma le valiina i lalo o le fiafia i luga o le tusi ata o le tusiata tusiata o le faaiuga o le xix-amataga xxv. I.Bibina. O le magoto i totonu o le faletaele o loʻo ufiufi i vai vali, ma o lona laufanua e pei o se masani o maʻa masani.

Na matou filifili e faʻapipiʻi le Loggidia i le potumoe ma maua se faatagaga i lea mea. O le pito i lalo o le vaega na le fiafia ma le lautele o le tatalaina na setiina e se lima o le fatuga o le lima ma le lautele o le 4.2m. O lea, o le potumoe ua i ai nei le "faaauauina" i le ituaiga faafiafiaga ma se sofa ma le nofoa, faapea foi ma le taumalulu faatoa malulu.

Tusiata IRor Parinas.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Totonu ma le pito i luga 12654_17

Architect: Igor Parinas

Matamata i luga

Faitau atili