Filosofia o malologa

Anonim

Filifili meaafale i luga mo le potu malolo: faʻatulagaina o mataupu faʻatulagaina, manaʻoga o Ergonomics, Faʻapipiʻi masini, mea ma mamanu, gaosi oloa

Filosofia o malologa 12656_1

O le vaega aupito pito sili ona taua o le tulaga o soʻo se potu malolo o loʻo sosoʻo ai. Matou te faitau i le "fusi" matou te faitau ai, matamata TV, faalogo i musika, tala ma tamaiti, e i ai a tatou talanoaga faamaoni ai. O faʻataʻitaʻiga faaonapo nei e mafai ona tali atu i galuega uma a se tagata, faʻatagaina lona malolo atoatoa ma le tino ma le agaga.

O le vaega o meafale e aofia ai meaafale o loʻo aofia ai ituaiga o aitema: sofa, cheach, sofa, mea lelei, faquette, 'oti! O nofoa sili ona taatele, nofoa ma pu, e sili ona taatele (o le mea e mafai ona avea ma nofoaga tupuaga, pei o le laulau). A o le sofa, e tolu o latou ituaiga, eseese i le aoga o fuafuaga ma mamanu:

Nofoaga mo faʻafiafiaga ma le moega tumau. O ia maʻa nei e taʻua o le lautele. Ua faʻamauina i latou i fesuiaiga metotia e faʻatagaina ai aso uma e tuʻu ai lenei meafale ma liliu i se lua moega, faʻapea foʻi ma le lafu;

Nofoaga mo le malologa faʻaopoopo mo le moe moe mo malo. O ia faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaogaina i le "clamshell" mechanasms ("Italian", "Farani", "Amerika") ma e le fuafuaina mo le taotoga i aso uma o se moe i aso uma

Nofoaga mo malologa. O nei sofis faʻatagaina se tagata e faʻamalieina le tele e mafai ai ma maua ai le saʻolotoga o gaioiga i taimi o malologa. O le mafaufau faapitoa o loʻo fetuʻunaʻi i tua, o le ulu o le ulu ma le lima o le lima, le toe faʻaleleia o lagolago.

E mafai foi ona faia e ka latou a latou galuega autu, ae o le a avea foi ma se isi potu fiafia. Peitaʻi, o lea ua sili atu ma sili atu ona masani i sofa ma nofoa malolo, ae moe i le moega (pe a fai o le avanoa avanoa e mafai ai ona e vavaeʻese le potumoe ma potu malolo). E faatatau i lea mea e aunoa ma se mea e fai mo le malologa o le a tatou taʻuina.

Filosofia o malologa
Ata 1.

La cistona.

Filosofia o malologa
Ata 2.

Faaitiitia.

Filosofia o malologa
Ata 3.

La cistona.

Filosofia o malologa
Ata 4.

Leolix.

O le mole Molecle o se mole Mole Molekle, e aofia ai ni mea e fitu, e iai se mea ofoofogia e mafai ona suia. E mafai ona avea o se sofa sima, "disntetegrate" i luga o puss ma tamai laulau pe na o le pulupulu o le pepa muamua.

2. Puia meafale i luga o le uʻamea pito i luga o se moli moli o le a ofi i totonu o le potu pito i onapo nei o le potu malolo po o le potu tele.

3.Dizyner faʻataʻitaʻiga o le Italia tagata gaosi e masani ona iloga i le feololo.

4. Ua i ai i le muamua o le mafaufau o mafaufauga. Na manino le faʻamaonia o le paʻu paʻu paʻu o le paʻu o le paʻu (Leolix), e le mafai ona fenumiai ma isi.

Faigaluega

Fuafuaina le nofoaga faafiafia, faʻaaoga ni mea taua se lua o faʻavae: o se nofoaga faʻa-tutoʻatasi o aitema poʻo se modular faiga.

Sili ona lelei o le tutoatasi. Taʻitaʻi Gaosi gaosi fausia ni seti laiti o meaafale o le uʻuina o meaafale, ma faʻatulagaga seti-aoina. O mea taʻitasi o loʻo faia ai le seti o le seti o le itu, monolithic ma toe faʻatumu. O faʻamalama e mafai ona aofia ai ma ni sofa o itu eseese (faʻataʻitaʻiga, lua, tolusefulu), nofoa, puchsa, punis, faʻaputuga. Lea ua faʻatagaina ai le gaosi oloa e faʻaititia ai le totogiina o oloa i le faʻaititia o le pisapisao o vaega. E maua foi e le tagata faatau le saʻolotoga o le faʻatulagaina o le faʻatulagaina (le agavaʻa e faʻatau ai se seti atoa pe filifili mea taʻitasi mai ia). I se aotelega, e mafai ona fuafua le fatuga o le faafiafiaga mole lava.

Filosofia o malologa
Ata 5.

Tolotolo

Filosofia o malologa
Ata 6.

Faanoanoa

Filosofia o malologa
Ata 7.

Leolix.

Filosofia o malologa
Ata 8.

Leolix.

5.6. O le maualuga maualuga o le vaivai puff mo le potu malolo e tatau ona tutusa ma le maualuga o le sofa nofoa. E fetaui lelei i le nofo i luga o meaafale, ma e mafai ona e vaivai vae i luga. Pupu pupula o le a avea ma se faamamafa ofoofogia.

7. Na faigata ona faʻasolo le Howlo i le Internetorate King Restorates: Triple Sofa faʻaopoopo lua nofoa.

8.SMSMMYMENCE "Island" modules ma le faila faila a le failauga ("Archipelag"). O oloa ma tua o loʻo faʻaoʻo atu i se auala kesi e mafai ai ona e siitia le i tua i le 8cm.

Modular fefiloi. Modular Upthested Meafale o se faiga o loʻo i ai le polokalame, e aofia ai se numera o le tatalaina o faʻataʻitaʻiga (Sofas, nofoa, pupu.). E tasi a la taʻiala ma le fausaga ma tekinolosi, ma e faigofie lava ona tuʻufaʻatasia ma le tasi ma le isi. O elemene e fausia ai le faiga e pei o se seti o kupita. O nei, i soʻo se faasologa, o loʻo fausia ai le faʻavae, e ono foliga atoa. O le auala o le fauina ma le pepa mulimuli e filifilia ai le tagata faʻaaoga. I se faʻaopopoga, faʻailoga e mafai ona faʻaaogaina taʻitoʻatasi ma i foliga o ni vaega laiti.

Saili lau tulimanu. Tuputupu tele o le tele o meafale suamalie o se mea faʻapitoa o le nichh Latou felagolagosa e feoaʻi, ma i ni potu malolo fale, faamoʻaina o maʻa ma le le fiafia o fuafuaga. Filifili le tulimanu o le tele o le tele e le faigata. O le tulimanu sofā e mafai ai ona faia e aunoa ma nofoa ma e aunoa ma se laulau maualalo, pe a fai e te suia i le tele o puf.

Filosofia o malologa
Ata 9.

Faaitiitia.

Filosofia o malologa
Ata 10.

Faaitiitia.

Filosofia o malologa
Ata 11.

Faanoanoa

Filosofia o malologa
Ata 12.

La cistona.

9.10.INETERID VASEGA, "AIGA" ERGONONICOMP Faʻataʻitaʻi, Bles Wopy Gamma- O nisi o mea o loʻo i le atinaʻeina o meaafale o ona po nei.

11. E mafai ona avea le module e mafai ona avea ma se vaega o le sili a le faʻamalosi poʻo se mea tutoʻatasi o loʻo maua ai se nofo lelei.

12. Puipuiga mai le tele o otootoga o Kenese e faamanatu mai ai ni faʻataʻitaʻiga masani.

O tagata gaosi oloa e ofoina atu ia sofa i luga o le ituaiga o se tasi mamanu po o le modular system. Ae i le tulaga muamua, o elemene uma ma le tasi i le isi e ala i le vaega o le tulimanu (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina M8 fao, uʻamea uʻamea, ma isi mea) pe o loʻo tuʻufaʻatasia le taga. O lenei mea e faʻafaigofie ai le feʻaveaʻi o le mea faʻatonuga, faʻapea foi ma lana faʻatasiga ma na feupuaʻi i le fale.

Uma vaega o se modular tulimanu sofa, faʻapea foʻi ma isi tagata ofisa filifilia, tutusa. O le a le tagata gaosi oloa o loʻo avea ma ni vaega vaivai o ni elemene faavae e faʻatagaina oe e te sau ma faigofie e faʻatino ai le tele o ni faʻailoga manaia.

Filosofia o malologa
Ata 13.

Tolotolo

Filosofia o malologa
Ata 14.

Callia Italia

Filosofia o malologa
Ata 15.

Faanoanoa

Filosofia o malologa
Ata 16.

La cistona.

13. O le e mafai ona avea ma nofoaga e gata ai ma nofoaga o fanua, ma le pito laulaʻau, ma le laʻai, ma le siakiina tele.

14. O le faʻamalosiʻau a Snal mai le Miti o le aoina (Calia Ialia) Feiloai i talosaga o le tagata faʻaaogaina nei ma o se faʻataʻitaʻiga lelei o le ergomics, sitaili ma uiga.

15. E le naʻo le sofa ma nofoa, ae o le le mautonu foi puffs e faʻaauauina i suiga fesuiaʻiga.

16. E le tele se vaega o sasaina ai nofoa, ufiufi i le paʻu susulu, moni faia mo se faʻafefe le talanoaga.

Le faaituau ergonomics

Faʻamoemoega o meafale ua tuanai - ia maua ai se nofo lelei. O le mea lea, filifili sofa ma nofoa, ua ou mafaufau lelei i le tele o faʻamatalaga taua ma tapulaʻa. O le nofoa lenei (maualuga i luga aʻe o le fola o le fola, lautele ma le loloto, o le tulimanu o le faʻaituau e uiga i le tafailagi), o le pito i tua o le nofoa o le nofo ai Iuga o luga o le nofoa, lautele, tiʻetiʻe), sofa mamanuina ma le aluga lelei.

E tusa ai ma tulaga manaʻomia o Ergonomics, Sofas ma nofoa e faigofie, o le i ai o sina taimi o le nofoa i tua (e oʻo i le 15) ma le lagolago i le ulu. O le tele o le tulimanu i le va o le ogavae ma le torso (e mafai ai ona e toso vae i luma ma fai se mafanafana afa-taimi o lou maso ua filemu. E masani lava, o le maualuga o le nofoa i luga aʻe o le fola o le fola i le laina o le 35-48cm (optimol- 39-45 cm). Peitaʻi, e tatau ona matauina o tagata o le au anamua e faigata ona oʻo atu mai i se nofoa maualalo, ma e leʻo faigofie ona nofo ai. E le talafeagai le sofa e le talafeagai mo se tagata maualuga, o ona tulivae o le a malolo lava i le auvae. Ae o meafale o le laʻititi laititi e sili ona fetaui ma saogalemu mo tamaiti laiti.

Filosofia o malologa
Ata 17.

Faaitiitia.

Filosofia o malologa
Ata 18.

Fabboy.

Filosofia o malologa
Ata 19.

Faaitiitia.

Filosofia o malologa
Ata 20.

TOFOAGA.

17. Tiaʻi atonu e foliga fiafia ma le mafaufau, e pei o le tele o lanu o le sodalar modular e aofia ai nofoa e lua.

18. Faʻalauiloa i luga o le mataupu faavae o le fulufulu ma le aluga faʻauiga suia ana otootoga, o le tagofia o le ituaiga o le tino o tagata.

19.20. Alamanuia, galue, o le tomai e faʻatumauina ai i soʻo se avanoa e faʻafaigofie ai uiga lelei o faʻafiafiaga.

O le maualuga o le tulaga tulaga sofa na 42cm. O le loloto o nofoa ma sofa e eseese: a itiiti mai i le 50-60cm, ae o loʻo iai se faʻataʻitaʻiga ma le loloto o le 77-90 cm. O le pito i tua o sofa ma nofoa e maualalo (le sili atu nai lo le 32cm), o le maualuga maualuga (32-42cm) ma le maualuga (mai le 42 i le 70-77cm). O le maualuga o le pito i tua o le classic syfas sofa ma nofoa e tutusa ma le loloto o le nofoa. O leisi ma nofoa ma le maualuga i tua (i le tulaga o le supe ma luga), pei o se tulafono, e le o ni nofoa mamafa, tusa ma le 60 cm. Mo faʻataʻitaʻiga loloto (mai le 70 cm) Ma le pito i tua, o le a manaʻomia se faʻaopopoga faaopoopo i lalo o le tua, aemaise pe a nofo tagata ia i latou. Sofas ma se pito i tua ma le loloto (100-125 cm) nofoa faataga oe e avea le tulaga o le ogatotonu. O le faʻaopoopoga e toe nofo i tua i se sofa: e maualalo tele le lagolago lagolago mo le ulu ma tauau. O le mea lea, o le Auala amata Fai faʻataʻitaʻiga ua fatu i ai le faʻafeagaiga i tua, o le maualuga lea e mafai ona suia e ala ile feaveaʻiina o le lima. Le sili ona lelei o le toe profiled (faatasi ai ma se talaaga otooto fesoasoani), lea ei convex lua lagolagoina elemene: o le pito i lalo - mo le lagolagoina toe maualalo, o le itu pito i luga o le pito i luga o le pito i luga o le pito i tua. O mea na tutupu i tua o meafale ua fuafuaina e taofi ai o latou ulu, i le pito i luga e tatau ona i ai se tagi tagitonu e maua ai se mafanafana lagolago mo le ua.

"Faʻataʻitaʻia" se sofa poʻo se nofoa i luga o le faʻamafanafanaga, tausisi i le mafaufau o le pito o le nofoa e le tatau ona oʻo atu i luga o le foloa. O le mea lea, o le tele o le mamafa o nofoa (pe o loʻo faʻaalia ai) i le tolu ituaiga, ma le tether (Siamani) o loʻo i le fa. Ma o isi ua mamanuina mo eseese mamafa mamafa vasega ma tino ituaiga. Ua ou faalogo i le maualuga o le lima mamafa. Tuu lima ia i latou, matamata ou tauau e le tulia. Afai e te le matauina lenei tulafono faigofie, e ono tupu ai le uila.

Filosofia o malologa
Ata 21.

Globe zero.

Filosofia o malologa
Ata 22.

Tolotolo

Filosofia o malologa
Ata 23.

Machalke.

Filosofia o malologa
Ata 24pi.

TOFOAGA.

21. Na auina atu e le nofoa o le nofoa i le tafe o le 60-kg. HC., Ae i le faitauga o onapo nei.

22. Coco malamalama Coco.

23. Molden Crack Aoina (Machalke).

24.dive mo le lua mo se tamai potu malolo.

Aau, liliuina, malolo!

O le faʻamafanafanaga lava ia e mafai ona tuʻuina mai faʻataʻitaʻiga i totonu o le faʻavae o le mea o loʻo faʻaaogaina ai masini. Faaauupegaina ma Sofas, nofoa ma pu mauff e sili le mafanafana ma ergonomic. Po o le a lava le tulaga na e faia, nofo i luga ia i latou, e faʻatagaina oe e malolo ae o le a le mafua ai se afaina. O faʻataʻitaʻiga e taʻua o tagata faʻasalalau (mai le Igilisi. Mo le pipiʻi. "" Paʻope Toe Fuga "," afa-luga "). O lenei o se tasi o faʻataʻitaʻiga o loʻo mai ai i le atinaʻeina o meafale olaola. Faʻaopopo atu i nofoa, e iai Sofas-faʻasalalauga. O i latou o le tele o nofoa o le tasi, o loʻo i ai i le itu masani o lamolemole, e pei o le fausia-i le nofoa o televise i le cumus sofas (hoolla). I lea tulaga, e mafai ai e le tutoʻatasi ona suia i le tulaga o le ulu taofiofi, lima mamafa, ma le faʻaea o vaega uma. O nei meafale faasaʻoina le au tusitala Europa gaosi oloa: Artinova (Switzerland), Bruthl, Kipheman Paluste (Formis), o le Boadola) , Le mautonu. E gaosia e tagata lagolago ma le ituaiga o mea e gaosia ai: "8mart", o le gelzeker, "kalineta", "Moon", atoa, o Papeglol's Kamupani (Rusia-Belgium Hast).

O le sili ona alualu i luma faʻataʻitaʻiga e tele avanoa. O le tagata lava ia o le ulu o loʻo faagasolo e tusa ai ma le suiga o tagata o tagata, o lea e mafai e le tagata faʻaaoga ona faitau pe matamata le TV ma le faʻamafanafanaga faʻapitoa. Lagolagoina o le ulu, o le nofoa e maua ai se isi tulafono saʻo ma faʻatuatuaina le lagolago mo le pito i lalo, tusa lava poʻo le a le mea e te nofo ai, taumatau poʻo le toe foi i tua. E taua le togi o lima i tua o le ulu ma toso le ulu e taofiofi ia te aʻu lava ma le tua o le a avea ma tulaga lelei mo le moe. Mo le faʻavae lava lea e tasi, o osofaʻiga e tuʻufaʻatasia i se auala na faʻatulaga ai. Faʻaletonu le faʻafitauli e le mafai ona faʻavaeina se uili faʻapitoa i le taimi e tasi, ma i le lumanaʻi o le meaaʻona o le a otometi lava ona fetuutuunai i le mamafa o lou tino. Faʻafetai i le fausia-i le faʻavasegaina o faiga, o le pito i luga o le pu o aofia ai i le moega pepa, ma le usitai ma mulimulitaʻi i le gaoioi o vae. O le Mataʻutia e iai se mea na fausia-i le mama, faʻataga e faʻataʻamilo ai le 360.

O le sedac-baral nofoa e tatalaina pe a e aveina le lotoa atoa o le tino i tua o le nofoa. I le taimi lava lea, o lea a e tuʻu i luma ma o eseʻesega. Ina ia faʻamamaina atoa le nofoa, e te manaʻo e malolo i le faʻavaʻa i le faʻavaʻa ma tulei sina taimi. O le masini e pa'ū tutusa tutusa i le foloa, ma o le a e avea toetoe o se tulaga faalava. E toe foʻi i le tulaga muamua, e tatau ona e siiina ma tuʻuina atu le mamafa o le tino i luga o le nofoa, a o fesoasoani i tulagavae i lalo le vae. Le loloto o le segas nofoa e mafai ona tutusa mo tagata taʻitasi (mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o faʻailoga Mcbzet, "kalinea"). O isi galuega foi ua tuʻuina foi i isi galuega: O le suiga o le nofoa i le nofoa o le ki o le nofoa (o le "fiafia" masini "o loʻo fausia ai ma le maʻi (hoolla) i ai maso.

O faʻasalalauga e manaʻomia ai le avanoa avanoa ina ia mafai ai ona latou le uma. O ia sofa ma Ameuau e fetaui ma le faʻaaloalo i totonu o Poronity, ae i totonu o le aʻoga atonu latou te foliga pei o tagata 'ese. O le tau o le Taitaifono-Faʻasalalauga e mai le 30 afe afe rubles.

Faʻafefea ona e tausia? Malu!

Ole tausiga ole meaaʻoimiti e amata i le taotoga faaeteete, ma ia, o le nofoaga saʻo lea. Aua le tuʻuina SOFAS ma Taavale latalata i le faʻamafanafana masini, puipuia i latou mai le la susulu. Afai e te fufuluina e le aunoa meaafale ma se moli uila, e mafai ona e sefe i le tulaga muamua mo le tele o tausaga. Pe tusa o le 1 taimi cytez do susu susu. I le taimi lava e tasi, ua ouʻa faʻapitoa i le ausa lea e masani ona faʻaalu ai. A matou soloiesea oloa ma se ie, ua faʻanoanoa teisi i le vineta, o le lanu o le uliumi o le a sili atu lona lelei. Faʻamalosi mai le vai ia vave ona aveese mai le fale i luga o le mea e le sosolo i luga ma e leʻi faʻamaloloina.

Sikaars

O le tele o mea na totoe-lima meafale e i ai le malosi o mea, lea e faia i fafie natura, uamea pe tuʻufaʻatasia mai uʻamea elemene, Plywood, o le Shipboard poʻo le DVPHOL). O le lelei o le faʻavaʻa o loʻo aʻafia ai le olaga o meaafale. Faigata faʻataʻitaʻiga e masani ona faʻaaoga se laʻau. O vaega eseese o le ata o ia meaafale e le fesoʻotaʻi ma fao ma fao, ae i le fesoasoani o faʻapitoa faʻapitoa mamanuina "schip-coat mo se taimi umi. faʻataʻitaʻiga. O kamupani o le fale e gaosia e tele na gaosia mai le Chipport poʻo Pine Timber (e masani ona aulelei

E tatau ona ofi i le mafaufau o elemene mai le chipboard e tatau ona tapunia atoa ma se ata tifaga poo se tisu. Afai o le chipboard o loʻo faʻaaogaina saʻo mo le syster cofa stare ma le loto o loʻo tosoina i totonu o nei slab, o le olaga o sea oloa o le a puʻupuʻu. E le gata i lea, o faʻavaʻa mai le laupapa laupapa o loʻo ave le mataupu. E tele foʻi o le maelega e mafaufau e uiga i papa uʻamea, ui o latou e leʻo malamalama foʻi.

Filosofia o malologa
Ata 25.

Leolix.

Filosofia o malologa
Ata 26.

Talaleaga.

Filosofia o malologa
Ata 27.

Faanoanoa

Filosofia o malologa
Ata 28.

"Lelei sitaili"

25. O le Archor Archchar Kikko, o loʻo faʻaliliuina mai le aufai a Iapani- "laumei". O le siccticular nofoa nofoa moni e moni faʻamanatuina o se laumei lapoʻa. Ina ia tuʻuaʻi i tua ina ia tutusa ma le nofoa, o le a e maua ai se isi mea. E mafai foi e le tasi Kikko le auala e mafai ai ona liliu atu i se nofoa o le potu malolo. Tele sliding lagolago ma maualalo mamafa e faigofie ona gaoioi le mataupu i le potu malolo.

26. O le Polokalama Atora Valeve o loʻo tuʻuina atu elemene o ni ituaiga eseese ma se vaega. E mafai ona e filifilia se tasi o le tolu filifiliga mo tulimanu modules: ma se laulau pepa kofe; ma le vaega e lua vaega; Ma se pa, o le faavaa o le liliu i totonu o se laulau kofe.

27. O le taimi o loʻo matamata i le tifaga matou te faia sili atu nai lo 300 gaioiga. O meaafale Ueleti mo fale-aiga e tali mai ia i latou uma. O le faʻatulagaina o le ulu o le ulu taofiofi ma le lagolago mo le lon e maua ai le faʻaopoopoga.

28. O le Module Readx "Lyon" ("Lelei Sidele") saunia le tele o filifiliga fiafia, faʻafetai i le mea e le fiu ai le tulaga. Modules e le fesoʻotaʻi e ni tagata faʻapipiʻi, ma e mafai ona suia nofoaga, pei o se nofoa ma le gau lima.

Leaga o le Faavavau

Pe tusa o le 40 tausaga talu ai, na filifili ai se vaega o tagata atamamai ma tagata e fai mea e fai mai ai le miti o le fausiaina o se mea sili ona faatuina. Na latou aveese le vaega faigata mo le tagata e faafaigofie ai ona fetuunai ia i latou lava. Ma sa i ai le taga o se ato na maua lona igoa ona o le leai o se foliga pei o le mea faapena. Ae o le taimi lava e tasi, ua faʻaalu laina o le tino o le tagata, nofo ai, ma tuʻuina atu le saolotoga ma faʻamafanafanaga. I tausaga amata, o le nofoa e saili ai le lauiloa tele. E tele foʻi mea faʻapena foi ma sui. E mafai ona e nofo i luga o se soni e leai ni mea e tele ai uo pe suia i le moega, chil-fafo. Totonu o ato, tamai polo mai polypurethane omam.

O nofoa e sili lo lasi e alolofa tamaiti: O LATOU MANATU MA TUPE LELEI ATINA, latou te saogalemu, aua ua le maua, Ato pei o ma tagata talavou. O le tele o meaafale o le tino e leai se fiafia i lanu pupula ma uluai mamanu. O lea ua tatalaina e le fale gaosi "Evalds", Vexuff, Malae Auaunaga (Acrolian), "Meanta), Norolands), Notaslands). O le nofoa a tamaiti e tau mai le 1500rub., Matutua - 2500-5000 Opera.

Malu-malosi

O tagata o loʻo i ai le sofpus sofā ma nofoa e galulue tele polysurethane o le afu poʻo le fibrool, poʻo le sythables. O le tautotogo poloka o ituaiga eseese e faʻaaogaina lautele. Nofoa ma tua o sofa ma nofoa e le tatau ona matua loloto na oso i lalo o le ogaoga o le tino. E le mafai ona fuafuaina le vaivai ma le suamalie i luga o le tagoga-i luga o le aluga e te manaʻomia e nofo ai ma atonu e oʻo foi i le oso tele. Afai latou te soona fai ni pou ma e le toe foi i lona tulaga muamua, ma le "pa'ū", o lona uiga e le lava le mafiafia ma mea mataʻina. Na faʻailoa mai e le vaega o meafale gaosi fale gaosi oloa e faʻailoa ai le oloa o le faʻapitoa o le faʻapitoa.

Ua maitauina o tagata e sili ona manatu i le paʻu, o le laʻau, o le paʻu o le solofanua, solofanua, fulufulu mamoe, o le fulufulu mamoe, nai lo le paʻu o le paʻu Tuʻuina atu le soʻotaga faifaipea ma le tino o le tagata, o tagata gaosi o loʻo taumafai e faʻaaoga vaega masani. Aesli ma faʻaogaina mea e tuli ainitia, ona ia faʻaauau lea o fomaʻi ma faʻatekinisi faʻatekonolosi mo suʻega.

I le silafaga

O le filifiliga o le tino ma le lanu o mea e unauina o se tofo. I o tatou manatu, o le a sili atu le taua o lenei ituaiga o le ogalaau e iloga ma faigofie ona faagasolo. O ie mo le le mama o mea e masani ai, toto ma synthetic (mo se faʻataʻitaʻiga, tech, techedch). E i ai le mataupu faʻapitoa i le gata o le i ai, lea e leai ni faʻailoga mai le gaʻo, lauti, kofe, uaina, susu. O le aofai o ie ubesters e mafai ona aofia ai mahar, silk, lcor, uamea filo. Lauiloa lauiloa-natura-natura ma gaioiga, po o Alcantara (sili ona manaia i le tago ma ofuina le pa-solia). Tele taimi o faʻalavelaveina, jacquand, tosoinati, tosoina olo ma lafu, masini mataina, o loʻo faʻaaoga le ietele.

Meaafale faʻamafanafana e masani ona vaevaeina i vaega e faʻalagolago i le faʻagaioiga o meatotino. Europa ma tagata gaosi oloa e faʻailoa mai ai o nei faʻateʻa i auala eseese poʻo numera. O mataupu taʻitasi ua iai se malamalamaaga na fuaina i kalama i le 1M2 (mo se faʻataʻitaʻiga, Shenila - 440g lelei i le 1M2). Taua Faʻatatau - o le Aloʻeseʻesega o le tisu ma lona tetee atu i le afi. O le moni o le paʻu ua nofoia se nofoaga faʻapitoa i mea e aofia ai ma mea e sili atu. O le paʻu o le paʻu o le paʻu o le paʻu ma le tumau, ae sili atu ona taugata i le 2-3rd.

Filifili se sofa i luga o vae!

O le faʻailoga sili ona lelei o vae o aso nei, maualalo, ae aulelei tele. Faʻafetai ia i latou, o Sosas, e tele tausaga ma le tele na tu i luga o le fola, ua maua le faigofie. Faʻatau meafale, ua ou mafaufau lelei i le mea e faia ai vae (sili atu nai lo le uamea). O le pos bass e tatau ona avea ma vae e lima ina ia le teena le nofoa.

O fea o iai le meaafale ma le a le tele?

O mea taua i Italia e oʻo atu i mea moni o loʻo tuʻufaʻatasia o faʻafitauli e tuʻufaʻatasia ai uiga masani ma faʻataʻitaʻi. O faatonuga faaonapo nei o lona mamanu atagia ai le saolotoga o sitaili ma fou fou. O le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga o Acmam Actactisi, Arkepoy, Sonaldo, faʻamafanafanaina, Cts Salotti, Massi, NEERI, NERICEHE. Ua maua i le auala meaafale i le poto masani i le ata masani a Busnelli, Ceppi, Daizaki, mantel Mantelsi, Vankani, Zanaboni.

Tagata faimamago na faiaina, o se tulafono, o se soʻotaga ma ua iloga e mamanuina. E maua DriftMeier, Franz Fertig, Himolla, Hukla, Kler, Machalke, Oelsa, W. Schillig Idre. E faʻaaoga foi lea i Wittmann (Ausetalia) oloa. Sofas, nofoa ma pulupulu mai scandinavia e inosia i aoga, fuafuaina paleni ma faateleina le mafanafana. E taua le igoa o oloa o le Kamupani ADEA aoina, tilotilo, fnnfini, Pohjanmaan Kaluste, malolo (uma fou (fou (fou (fou (fou (fou (fou (fou (fou (fou). O le sofa ma nofoa o le uluaʻi lototele lanu o loʻo fuafuaina mo tagata o pupula ma sili atu le malosi. O tagata sauā mataga e fai ma sui e le Coleccon Axandra, Gaimers, Taymoble Waymoble Wanchent, Tecni Nova, Sohar, Jather Yur Y Jant Yor.

Fuafua mai isi tagata gaosi oloa o meaafale. Dededy fale gaosi (Switzerland). I totonu o tagata gaosi oloa - Umia "8Mart" (lea e aofia ai fale gaosi "8Mar", Altbute Healsen, "KillekA", "Gealzink" , "O Le Mikama", "Lostsdige - Meafaitino", "Sina-M", Iff, Pese, Malava. Matou te valaʻau foʻi l-sitaili (Lusia-Italia), "lagana" (Beilatus).

O tau mo le faʻamalieina o meafale e faʻalagolago i le tulaga lelei o faʻavae, faʻaputuga vaega, pusa, mamanuina, ata, faʻapipiʻi i luga o le tino. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e mafai ona e faʻatonutonuina le galuega a le mulimuli mai ile vaega faʻatonutonu, o le oloa o le a sili atu taugata nai lo le masani ai i le 12-30 afe rubles. O le tau o le seti poʻo le numera o modules e aʻafia ai foʻi.

O le aiga o loʻo i totonu o le atunuʻu, ufiufi i ie, tu mai i le 15-20 afe Norbles, ma le paʻu paʻu - mai le 30-50 afe o rubles. O le tele o le tau o le tamaoaiga o le a tau o le a tau le 25-30 afe rubles, ae o le tau e sili atu ona iloa mai le 40 afe rotabs. Mo le modular faiga, fuafua i le faʻasologa, o le a tatau ona e tuʻuina atu 57-90 afe rubles. Tau mo Taavale Amata mai le 5-10 afe rubles. Meafale taua e tai atu Europa i le itiiti ifo 2 taimi sili atu taugata.

Ae e le o le tupe. "Ina ia mafai ai ona faʻatau se Sfue lelei, e te manaʻomia lou manatu i le lalolagi, o lou poto masani, o lau oe lava filosofia" (haruki Murasoov. "IGOA O Vaaiga e aunoa ma le Foi o le Lalolagi").

O le Komiti Faʻatonu Faafetai atu i le kamupani "Grandze", milzeze ma aoina mo le fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili