O LE FAAFITAULI FUA

Anonim

Faʻalelei ma le aoga o vintage ma Ultra-Interra-Interned Chests, pusa, pusa ma isi pusa teu o mea eseese

O LE FAAFITAULI FUA 12660_1

Afai e te iloa le mea na tupu ai le foliga o le fatafata, e mafai ona fausia se filifili o se filifili: le fatafata-baoul-stroke. O nisi mea e lelei, teuteuina le totonu ma e atoatoa mo le teuina o le matua taugata o mea.

O LE FAAFITAULI FUA
Ie mumu /

TRIA GIOVICE O le talaʻaga o le fatafata e afua mai i pito mamao, i le matou atunuʻu o loʻo iloiloina o le uluaʻi fesoʻotaʻiga Rusia. O pusa malosi (lalagaina mai le vine poʻo le mamafa laupapa) o se faʻailoga o le faʻavae ma le malosi o le ola. O nei oloa na faia mai fafie uma i fao ma aunoa ma i latou - i luga o spikes pe faʻaaogaina galue. O le mamanu e le i suia soo se taimi. Ae o iinei o le fili ... o pusa taua e teuteuina i maa mamafa mo tulimanu, kalave, apamemea laiti lima, inlay ma vali. Ona avea lea ma se mea e mafai ona taʻele o latou ufiufi ma luffs, daggerotypes, ma mulimuli ane ata. O le uamea tuliloaina na faʻaaogaina, o le lagona o loʻo i totonu ma fafo atu o le ie poʻo le paʻu ...

O LE FAAFITAULI FUA
Ata 1.

Tafafa o le Famile

O LE FAAFITAULI FUA
Ata 2.

Lam Lee.

O LE FAAFITAULI FUA
Ata 3.

Lam Lee.

O LE FAAFITAULI FUA
Ata 4.

Lam Lee.

1. Feololo DESILE (Farani) ma le ono lala. Tau - 212444 ("Fasi fale").

2-4.foia le fatafata ua toe gaosia tonu lava, ae ae le o se laau na faʻaaogaina uʻamea, ma o le tele o faʻataʻitaʻiga e faʻaititia malosi, o loʻo fausia ai se mea e le masani ai le kasa "i le taimi ua leva" i le taimi ua tuanaʻi.

O LE FAAFITAULI FUA
Ata 5.

Designer.marova

Ata M.Stepav

O LE FAAFITAULI FUA
Ata 6.

Felelei.

O LE FAAFITAULI FUA
Ata 7.

Maaleale

O LE FAAFITAULI FUA
Ata 8.

Mio.

5. O le fatafata autu i le taʻele o le moega o 'au o loʻo momoe.

O le mea e faʻaaoga ai le paʻu o paʻu ma fusi ua suia i le uʻamea "aoina", i aso tuai na matou ufiufi le laʻau mai le faʻaleagaina. O le a le mea e le o le moega i autafa o le potumoe?

7. O le tuaoi tuaoi o le lanu o le maualuga o le laau.

8. Malosiaga mea i le fale: E mafai ona e faʻaleagaina mea uma i pusa.

Faamatalaga i luga o fanua

Afai e te maua le fatafata o le tinamatua, e mafai ona e "ulufale" i totonu faʻatasi ma le fesoasoani o le vali. O ata pupula, stylized o le a toe foʻi mai meataʻalo i le muamua manaia ma tuʻu le fatafata i isi mea o le tulaga. O luga o luga o laupapa laupapa laupapa e tatala ai avanoa mo ata tusiata. Mo le teuteuina o le ata, o pusa o loʻo taʻua e le lua autu o le numera - kalafi ma ogalaau. O le faʻavasegaga o le mataʻitusi o loʻo tufatufaina atu i le itu i matu o Dvina. O le ata e faʻaaoga i luga o le oloa ma le lanu uliuli, o le a sasaina ai le au savali ma lanu eseʻese. Peplings ma manaia pulumu vali ata (khookfoma, gorodetkaya, zhohovskaya) o le a faia le potu susulu ma matagofie.

Mai le palapala i Tupu

Le muffin faigofie ma aoga. Matā atonu o ituaiga uma o meaafale na tupu mai ia te ia: ona o le tele o mea, Na amata ona tuʻusaʻo i le kosa, ma e fiafia pea i nofoa ma sofa.

Flask, e le pei o le fatafata, "Europa". O le maualuga ma le isi o se atigipusa i le ituaiga o se atigipusa ma le tapuni o mea e teu ai mea, taʻitasi o loʻo i ai pea ana faʻailoga. O le fata o Rusia na sili atu le umlilitarian. Vaʻaiga Faʻapitoa sa faia i luga o le malosi o lenei oloa, ae le o le lalelei. O lenei, o le faalenatura o mafatiaga na faatuputeleina le gauai. O le fatafata, e pa'ū, na liua i le pusa (e leʻi gata e fuafua e soloia ni tauga taua, ae na faʻamalosia foi le fale). O le solia o le tele o mea faitino o meafale ma mea tau aiga, o LI ma atigipusa na o atu i le ata, mo sina taimi mulimuli na feola i fale teuoloa. Democratic seti o pusa faʻapipiʻi i le tasi ma le isi na o ese mai le tasi le isi.

O LE FAAFITAULI FUA
Ata 9.

Felelei.

O LE FAAFITAULI FUA
Ata 10.

Andkea.

O LE FAAFITAULI FUA
Ata 11.

Village Counter

9. O le ato e fetaui i aso uma o le olaga. Masaga e mafai ona teuina, mo se faʻataʻitaʻiga, pipi le pele.

10. O le ata o le nifo o loʻo faʻamamafa ai le matagofie o foliga o le lalagaina pusa ma mea masani na faia. Agen (IKEA, Suetena).

11. atigipusa mo le teuina o mea aoga.

O LE FAAFITAULI FUA
Ata 12.

Zen faatutu.

O LE FAAFITAULI FUA
Ata 13.

Cassera kasa.

O LE FAAFITAULI FUA
Ata 14.

Felelei.

12. LOTOTOA LELEI SITE (Saina). Tau - 14400rub. (Zen faatutu).

133 i aso tuai, o le ie lavalava o le a i ai atoatoa saogalemu. Cassera Casa (Italia).

14. O le "tala e lua-tala" ato ato (belgium) e manaʻomia e tausia le saogalemu ma le saogalemu.

O LE FAAFITAULI FUA
Ata 15.

Lam Lee.

O LE FAAFITAULI FUA
Ata 16.

O le pale palealii.

O LE FAAFITAULI FUA
Ata 17.

Foto.kibububa

Matchwork Masters grald

15. Iloilo Lam Lee Pusa (Italia) o loʻo nono mai i pusa Saina.

16. Dector Portar Skin Curne pale Flerby (UK) o loʻo faia i le aganuʻu Iapani.

17. A o le pusa o se vaega o le porory o le teine ​​faaipoipo.

Manatu o se faapitoa

Itiiti o le ua laki e vaʻai "ola" "anamua o le tinamatua. Na matou faataatiaina "oa" e tatau ona vaʻaia o le i ai o le tinamatua ma o se fiafiaga tele e ave ai nei "mea sili ona mafanafana. E manaia i mata, mafanafana le fale ma fatuina se siosiomaga o le faamafanafanaga ma le mafanafana. Ia, afai e iai mea faitino i totonu o le fale e faʻatumua manatua ai ni augatupulaga o le tasi aiga, e uiga i ana tu Faʻatonu. Afai e leai se mea pe latou te le fetaui ma oe, e mafai ona e faʻaopopo le totonu faʻatasi ma oloa faʻaonapo, ae ua matauina foliga. O mea e fesoʻotaʻi ma le tele o tatou vaitaimi ua televave le nonoina o elemene o le ola muamua. Ua toe foi le Sungogs ma Lars i le Sundogs ma Lars, nofoia muamua muamua tulaga. Peitai, o lenei ia i latou le mafai ona faʻatinoina le galuega a le Uuilitarian o fale teu oloa, ae o loʻo ta le teuteuga o le tino, ulufale i totonu o le lanu uiga ese.

Victoria malysheava, tutone

Foliga manaia

O tagata mamanu faaonapo nei e le o iloiloina le ogalaau i le toe vaega o aso ua tuanaʻi, ma o nei mea, matou te mautinoa lava e mafai ona ia faia le vaega a le laulau, nofoa. E talafeagai i le ala savali o se nofoaga e le masani ai mo le teuina o ato ma i le taimi tutusa nofoa. O se tamai fatafata e sui ai le sipili o le mekasini poʻo le moega i autafa, e tuu i le moega i le moega ae le o se vaiʻei e tuu i luga o lavalava, ma le ie puipui i luga o lavalava. O le a le afaina le fatafata o se nofoa ma i le taimi lava e tasi o loʻo i ai, pei o Jam Jams.

O LE FAAFITAULI FUA
Ata 18.

Mason syy.

O LE FAAFITAULI FUA
Ata 19.

Covo.

O LE FAAFITAULI FUA
Ata 20.

Schlafe boutique.

18. O talafatu o onapo nei o le a talafeagai lava i le potu malolo.

19. Laisene loka covo (Italia) o se mea moni.

20. O le Booksper Boot mo le faigofie ona faaauupegaina i le au solitulafono.

O LE FAAFITAULI FUA
Ata 21.

Antitic laina foafoa.

O LE FAAFITAULI FUA
Ata 22.

Taylor King.

O LE FAAFITAULI FUA
Ata 23.

Callian.

21. E maualalo a pasi o loʻo i luga o laina o loʻo i totonu (Farani) i totonu ma le floccet. E sili ona lelei mo le teuina o meafaitino.

22. Surtuka Taylor King (USA) mai le fafie o le fafie ma le paʻu faʻapipiʻi. (MBTM).

23. O loʻo faʻaaoga le au a le teuteuga teuteu e 23.Est CARILINE (USA). Tau, mai le 10875 olo. ("Malosi").

Lona mamalu ma mataupu

O fatafata e iai se mea manaia. O latou lautele filifilia o loʻo faʻaalia i le aoina o le Royal Botania (Belgium), Taylor King, Hancockmoore (obackmore (oback), faia i se faiga masani. O le tele o tagata gaosi oloa e faʻaauauina ai le "manatu masani" o le fatafata, na te tuʻua aga faʻaleaganuʻu ma mea. O ia oloa e masani ona laiti, e le faia o fafie, ae mai le palasitika ma tulaga lautele e tutusa ma le fatafata. O le moli auala wicker o loʻo i ai mai rattan e sili atu le taatele (latou te gaosia le tele o tagata gaosi oloa i le Atunuʻu ma Indonesia). O le taimi lava e sefe ai le tau o le teuina o pusa, na latou faʻaogaina i totonu o le pusa, o loʻo fausia i totonu poʻo le faʻapipiʻiina o loka poʻo ni mea lilo. O le vaega faaonapo nei o le muamua leiloa masini e taʻalo ai le matafaioi o se mea manaia o le elemene (nisi meKa faʻataʻitaʻiga, Suetena).

O LE FAAFITAULI FUA
Ata 24pi.

Tafafa o le Famile

O LE FAAFITAULI FUA
Ata 25.

Tafafa o le Famile

O LE FAAFITAULI FUA
Ata 26.

Tafafa o le Famile

O LE FAAFITAULI FUA
Ata 27.

Tafafa o le Famile

24. O le tamaititi e teuteu pusa ma fusiua. Tau - 3280 rum. Mo 3pcs. ("Fasi fale").

25-27. O le tele o ituaiga lapoa e talafeagai e teu mea faitino. Tau, mai le 800 olo. mo le 1pc.

O le Faatonu o le US ¯ a "Togalvill", Ikea, na faia le faleoloa totonu. "

Faitau atili