Sukalati nocturne

Anonim

Mafolafola fuafuaga fale ma le atoa o le 98 m2 i se fale fou. O le tagata e ona na o le tele o manaʻoga masani: masani sitaili, tasi le potu moe ma vaʻa

Sukalati nocturne 12661_1

Sukalati nocturne

Sukalati nocturne
O le specticular channdelier o van vermond ma se ofuvae sofa ua mamanuina e faamaluluina ai sina taimi i le mamanu o le faafiafiaga
Sukalati nocturne
O le lua-tulaga le fiafia e mafai ai ona e nanaina fesoʻotaʻiga, ma le faʻamanatuina o le lua, o se manifinifi o ie puipui mo pupuni, foaʻi fausaga

Sukalati nocturne

Sukalati nocturne
Mo le fale atoa, o le Gcheromatic Gamma o totonu o le totonuga o le le fiafia o le fealofani ma le lamolemole suiga mai le tasi aoga sone i le isi. Malosi tagata o Scavolini umukuka kamukuka, o se laulau 'ai ma se malamalama o le auala o meafale fai talimalo e faia i se tasi sitaili.
Sukalati nocturne
O le tuufaatasia o papa tioata na faia i Tiffany auala. O lenei metotia e matua ese lava mai le vasega - aemaise lava, ae le o le taʻimua faʻamatalaga mo le faʻapipiʻi tioata faʻaaogaina se fasi pepa ma le le lelei o le 'apamemea.

Sukalati nocturne

Sukalati nocturne
O faitotoʻa o le Tapoleni e vavaeʻese mai le kapeneta mai le potu faiʻai i luga o le Stoller System i luga o le Aliginum Guird i tua o le komipiuta o le Vaega. O le tatalaina e tuua e aunoa ma le faaumaina ma o lea na a le vaaia mai le itu o le Kapeneta. Talu ai e le tatau ona logoina le faitotoʻa i le potu ofulelei, e leai lava se faʻamaufaʻailoga

Sukalati nocturne

Sukalati nocturne
Muamua moega potu moli ma fata mai le roll "le lavalava" na faia e tusa ai ma ata o OKamana o OKomareva

Sukalati nocturne

Sukalati nocturne
O le faitotoʻa ma le tioata o le ipu ua faia e faʻatonu ai. Masini ma fusiua o loʻo faia o le palasitika ma stanless steel
Sukalati nocturne
Fuafuaga ae le i toe faaleleia
Sukalati nocturne
Fuafuaga pe a uma ona toe faaleleia

O le mea lea e faʻatau mai ai le laki o le laki i se fale fou ma se vaega o 100m2 ma le saʻoloto. O lē e ona e le o faalavelave i le faiga fatuina ma faʻaalia naʻo le masani masani o le manaʻo: o le potu puʻupuʻu, tasi potu moe ma le vevela faletaele ma le vevela faletaele. VOTOGA MA LE FESOASOANI O LE SUʻESU O LE CLISE MINE MA Brown, o laina manino ma vaega na faia faʻatasi ma le faʻaoʻo.

O le vaega o le aʻoga tele na avea ma faʻavae autu o le toe faʻaaogaina: o le tele o avanoa avanoa e mafai ai, faʻaiʻuga laiti. O le tuaoi i le va o sone aoga o loʻo na o sina faʻamatala mai ai, e masani lava i meaafale. O sea fofo sa faʻamalosia i le tele o auala i le tele o auala: fale mautotogi e naʻo le lua e leʻi uma ona faʻamalama faʻamalama i se tasi o puipui. Mo le faʻaleleia o le faʻaeteete, na tatau lava ona ou mafanafana ma faʻavasega faʻapipiʻi le loggidia ma aveese le vasega.

Fuafuaina o le le mautonu taualuga

Na faʻatagaina le siʻosiʻomia o le potu malolo, e aunoa ma le ositaulagaina o le potu, nana fesootaiga, faʻapea foi ma le malamalama lelei i mea faitele. I tua atu o le taualuga, e le gata i le fou uaea na faataatia mai (tuusaunoaina taps e ulo ai ma rosettes na natia i tulaga), ae o elemene o le ea.

Sukalati nocturne

1-slab luga;

2-Carrer Tuatusi Lolomi;

Tuʻuina atu tuʻusaʻo

4-taiala talaaga;

5-sct;

6-HCCC (9.5 MM);

7-elitage i le taualuga;

8 Faʻamatalaga fesoʻotaʻiga;

9-ventipelation toralle;

10-faʻamalologa fetuunai

I le sikuea

O nai vaega e siitia mai le GLC i luga o le uamea faavaa, faʻatumuina o le gaogao maʻa o le "lanu malamalama" (rockwol, faʻapea foʻi mai le sima sima. I le iʻuga, o le taimi o tatala ai e faʻamalosia i le fola uʻamea faʻapipiʻi i le fola ma taualuga. O le faʻavaʻa vaega i le va o le umukuka ma o le potu tele e sili atu le faigata o mamanu: o loʻo pupuni ma se "faamalama" mai le fitted compless. O faitotoʻa i totonu e faia e le faitotoʻa i totonu, e ese mai i le faapaologa ma taʻitaʻi i le faletaele (faitotoʻa uma i le fale mautotogi, Italia).

O puipui sa pagagofieina, o lea na le tatau ai ona latou tauina pe o le po u. Na lava le faʻaaogaina o vaega e lua o Vertot Lr + Putty (Knauf, Lusia). Ona amata ai lea o le lapotopoto ma faaeeina i le vai-tulaga vali ata (Suetena). Ina ia faʻalauteleina le tele o faʻafitauli, o nisi o puipui sa faʻamaufaʻailogaina ma le manophonics tusitusiga pepa puipui. Sa filifilia ma faaputuputu ofutino i le fogafale e tuʻu faʻatasi ma potu sone ma potu, fausiaina o se lagona avanoa ma le saolotoga o gaioiga. O le fale mautotogi na faʻaaoga e le tino maliu o loʻo i ai le viva o Vivara (Italia) i le Lobby, o le fale o le faletalimalo.

Aunoa ma le tele o le pisa

O le pito i lalo o le poplemin congive i luga o le le mautonu tekonolosi e faigofie ona fufulu ma toetoe a le mafai ona valu. Peitai, na te faaauauina lelei le leo. O le mea lea, muamua na ou faia se seti o galuega i luga o le faaitiitia i totonu o le leo leo. O se vaega o Polyaputhane na apalai i luga o le fasimoli ma se vaega o polysurethane baam, ma le faamalosia faamalosi manatu sa lafoina i luga. Ina ia aloese mai le tulaga maualuga, o nei galuega na tatau ona faʻaalu i totonu o le fale atoa.

Moli moli

O se tasi o nai manaʻoga o le e na ona o le tomai lea e faʻatonutonu ai le ea i le fale mautotogi atoa. Na tonu ia te oe le faʻatau atu o se split-system o se auala o le auala Ar45apaar (Fujitstu General, Iapani). E nana le au Dust e tau mai i le vaega o le vaega o loʻo tuʻuina atu i totonu o le vaega o le GLC o le GLC. Ventiplation toulu o loʻo tu i luga o vaega taʻitasi o le fale o le fale. O le tau tele o le ea e faia ai paipa o le uamea o le vaega o le tafatafa (200100mm) faaloaloa atu i luga o le potu. O le mea lea, na tatau ona i lalo ifo o le faʻaitiitia o le siʻitia o le vaega o le taofiofia - toetoe o 300mm. O le iʻuga o le manaʻoga e saili le tele o le siʻitia o le taualuga. O lenei galuega sa sili ona pisia i tioata tioata ma se nofoaga o toetoe o 6m2. Peitaʻi, e tusa ai ma tusiata, e tatau ona matua mataina ma le toʻafilemu, i lalo o le itu atoa. Ae o se faigata le vaaia o loʻo aliaʻe: O le tioata puʻupuʻu ua maua ai le potu. "(Lusia) lapataia o le faʻataunuʻuina o le oloa i luga o le pepa. O se isi itu e ofoina atu i le Matai tuuina atu le tele o tapenaga-faia. Na fefinauai le au tusitala i lē E ona, ma sa ia fai mai e faaali atu ia te ia ni suiga ma ni faataʻitaʻiga. O le pule o le fale e fiafia ai se tasi o filifiliga mo le galugalu foliga vali tioata. Ina ua mavae le vaiaso, na amata ona saunia le vaega, ma na vave ona faapipiiina i ai i lea tulaga. O le nonoa mai le moraine ok na faʻapipiʻi i luga o laupapa laupapa i le steate med o le faʻamaloloina o le taualuga ma tuu isi faʻamalologa (o le mamafa o le tioata. O le saoasaoa o le avanoa na ulagia ai le pito i tua o le fa moli o le fa o le fa o le malosi ma le malosi o le 60 o.

Le tele-taua kapeneta

Na filifili le Kapeneta na faia na o mea e sili ona talafeagai ai. E le gata i lea, o le pati taʻitaʻi na tatau ona faʻataunuʻuina le mea e matagofie i le Busant Bustota. E faia mai se inisinia faasologa o Italia. O le pa o loʻo valiina ma paʻepaʻe enamel, ma o loʻo vaʻaia e le iʻa e ala i le manifinifi o mea. O le maualuga o fata e faʻatagaina ai oe e te teuina e le gata i tusi, ae o le toʻatele o le tele o le faʻatulagaina. O se laʻau matagofie mai le faʻasologa o nati, e mafai ona siʻitia i luga o le similortal barbell, faʻafaigofie ona oʻo atu i le pito i luga o le o loʻo avea ma galuega i totonu. Na faatonuina le kapeneta i le lisi, fetuunai o lona ituti ina ia fetaui lelei i le NEHE faatulagaina i le toe fuataina o le tulaga ua toe fausia.

Manaia tandem

I le potu aufaʻapogā faʻatagaina le ofisa ma le potumoe. O le tuaoi i le va o sone aoga na faia ma le fesoasoani a se vasega, ae o lea, o loo totoe ai se lautele lautele. Sa manino lava na o le pau lava le faamalama i le puipui o le a le mafai ona faatumuina le potu umi ma vaapiapi. O le mea lea, i le faʻaopopoina o le siʻosiʻomia o le sili atu o le tioata o le masolima, maua ai se laulau amepa ma e lua mo le lua pito i luma o le laupapa. O le au faalauiloa e tu i tafatafa o le kesi ma le laulau fale i le maualuga o le 900m ina ia mafai ona e aapa atu i latou o nofo. I le alofa, o loo liliu aʻe i luga o le moli ma toe tuʻimomomoina pupuni mamafa, o le potu e mafai ona liua i se tulimanu faiā, pa'ū ese mai i le lalolagi atoa.

Tafa o le Falemeli Pisinisi "opeopea" auala

Sukalati nocturne
Ata 1.
Sukalati nocturne
Ata 2.
Sukalati nocturne
Ata 3.
I luga o le pito i luga o le Sounproof Parrete Base, o le mea na tupu mai i le polythylene 3mmim mafiafia (1) ua salalau. Tumau le nofo, solomuli mai le puipui i le 10 mm, ina ia le tamoʻe le foloa pe a tofo le laupapa (2). O se vaega o laupapa ua liligiina i le afa e faʻavasega soʻoga o le soʻotaga (3). Vaeluaina laupapa ma moli moli o le samala i le spart (4).
Sukalati nocturne
Ata 4.

Handst hammam

Ina ua maeʻa le faletaele, e le toe faʻaleleia, e le o le solomuli mai le aofaʻi o le lanu, e tuʻuina atu i totonu ma le paolo o le matagofie o papala o vai taele. O le fola iinei, e pei ona i ai i le sone sone, o loʻo laina i le moli o le beig o le bigle procevin. O puipui ua vavaeeseina e Biszza, Italia ma na o le maamotu. Ina ia tausia le au ma le autasi tulaga, o le taualuga i totonu e tatau ona tuu i lalo le itiiti ifo i le 400mm. Le faia o lenei mea, faʻaaoga le arpoon le feteʻenaʻiga o faiga mai se paʻepaʻe paʻepaʻe pvc ata ma se almininum pomu poletitum. O le taualuga e faigofie ai ona opoina moli moli ma le 40w moli moli. O se nicho ma le faʻata ma faʻafefeteina ma le fufulu na faʻaopopoina i ai le faʻaopopoina e ala itiiti. Sa matou faʻapipiʻiina e le gata i le Hydromassage Breasage, ae o le taʻele taʻele, matou te faʻamautinoaina le tele o le vai o taualumaga.

Sukalati nocturne

Podium mo le taʻele ma le vai tumama ua siʻitia i le sili atu i le tekonolosi o le tekinolosi mai i le pito i luga o le polystyrene. O papatusi "Ruspenele" (Lusia) ma le mafiafia o le 40mm aumaia ma le tasi i le isi ma le tasi ma le isi ma tagata faʻatau ma tagata faʻatau atu, ma cherescet ct85). O manatu nei na mulimulitaʻia ai o le mea e taʻu ai le mea na ave ai le paipa, e le gata i le popo o paipa ma fola, ae o meafaigaluega foʻi mo hydromagesage, vai vai ma le faletaele taʻele.

Tau o le sauniuni ma le faʻapipiʻi galuega

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Sauniuni ma le le fiafia seti - 6300.
Masini vaega mai poloka 17M2. - 10 540.
Masini o mamanu o le plasterboard pepa seti - 112 900.
Utaina ma aveese le lapisi lapisi 2 pusa 7500. 15,000
Atoa 144 740.

Tau o mea mo le faapipiiina galuega

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Poloka mai le vailaau sima, palu le tutusa ma le tutusa seti - 10 900.
Pepa o le laupepa faʻapipiʻi, talaaga, fao, faʻamau ipu, spopproot platewood rockwood seti - 42 700.
Atoa 53 600.

Tau o le galuega i luga o le masini o fola

Ituaiga galuega Eria, m2 Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Faaaogaina o le Vaivai valu 240. 1920.
Podo fola 97. 116. 11 252.
Sima-oneone fusi 97. 560. 54 320.
Masini o se tulaga o le tulaga 97. 235. 22 795.
Faʻatototogi mai le auʻaiga mai le kolisi tolu sefulu 560. 16 800.
O le taoto o chramic 67. - 65 200.
Atoa 172 287.

Tau o mea mo le folaina masini

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Suavai (Rusia) 16kg 200. 3200.
Tasi-Beat Parqut Board (Siamani), Tynth, Suia 30m2 870. 26 100 100.
Eleele, peskobethon, faamalosia ai le mesh, procticial seti - 60 300.
Faapipiiina Polyarethane Finam 97m2. 250. 24 250.
Crestit cn69 fefiloi (henkel, Siamani) 194Kg 22.4 4346.
Porcelain conneware (Italia), kelu seti - 167 800.
Atoa 285 996.

Le tau o galuega eletise

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
O le uaea na taoto, uaea 1020 M. - 61 200.
Faapipiiina o le mana ma le maualalo-taimi nei seti - 14 600.
Faapipiiina o switches, sckets 40 PCs. 320. 12 800.
Faapipiiina, faʻamalologa chandeliers, lamepa seti - 20,700
Atoa 109 300.

Le tau o mea eletise

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Uaea ma vaega 1020 M. - 38 960.
Fusuaga, Uzo, otometi seti - 22 800.
O mea faigaluega 40 PCs. - 1900.
Atoa 80 960.

O le tau o le faʻamaeʻaina o galuega

Ituaiga galuega Eria, m2 Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Tapuni puipui, malifa 60. - 43 500.
Sauniuniga, luga o le ata, puipui puipui 209. - 125 400.
Sini i le Pas Patino, Mamalu 34. - 52 300.
Carpentry ma isi galuega seti - 39800.
Atoa 260 700.

O le tau o mea mo le gaosiga o le faʻamaeʻaina o galuega

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Faapipiiina le faʻapipiʻi, eleele, punou seti - 62 400.
Vali / d, puipui puipui, tuufaatasi taualuga seti - 75 300.
O le maamora, astic, kelu seti - 269,000
Atoa 406 700.

Tau o le tumama

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Lalagaina paipa 52 Oo. M. - 12 940.
Aoina faʻapipiʻi, faʻamama seti - 18 400.
Faapipiiina o Santechnibov seti - 22 800.
Faapipiiina o le ea o le ea seti - 89,000
Atoa 143 140.

Tau o mea e fai ma faʻapipiʻi masini

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
PVC paipa ma uamea-polymer 52 Oo. M. - 7940.
Tufatufa atu, faamama, fetaui lelei seti - 23 200.
Santechborlibor seti - 128 500.
Air Lafoga seti - 325,000
Atoa 484 640.

O le au faatonu o le faʻafetai lea o le Studio mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Sukalati nocturne 12661_22

Tusiata: Oskana ponomareva

Tusiata: Konstanttin Ivanov

Matamata i luga

Faitau atili