Paulo, r-tutusa! Namri!

Anonim

O le le masani ai o le tulaga o le tagata lava ia: ituaiga o mea matutu o le mama mo le faʻatulagaina o ituaiga eseese, o latou uiga ma mea totino o le fausiaina

Paulo, r-tutusa! Namri! 12662_1

A o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, tausisia le faʻatonutonu aiaiga lea mo le faʻatulagaina o faʻavae, toetoe a le mafai ona avea galuega ma e tele o tagata atiaʻe. O le mea lea, o soʻo se taotoga fou o se fola fou e muamua i le faʻaaloalogia o le faʻavae o le fola o le fola. Faʻaseʻe ma lenei faʻaupuga "le masani ai-tulaga palugalu" foliga mai lava e silafia ...

Paulo, r-tutusa! Namri!
Areboxes, o le autu autu o le tutusa o le faavae o le fola aʻo le i uma le faʻamaeaina o le taʻotoga, e taʻua le tele o taugofie. Ua vaevaeina i ni vaega se lua. Lava-tulaga pe a uma le lelei o le vai e liliu i se vai vai. E faʻapefea ona ou malamalama mai le igoa, e faigofie ona faʻasalalau i luga o le fola, fausia se lamolemole lamolemole luga. Faigofie tele tulaga i le maeʻa o le mea e sili ona mafiafia mass. O loʻo tuʻuina atu faʻavae i luga o meafaigaluega faʻapitoa, tulafono.

Paulo, r-tutusa! Namri!

Ituaiga-ituaiga ituaiga mea e faalagolago i le tele o mea. Ina ia maua se lamolemole, ae o le faʻavae o vaalele (mo se faʻataʻitaʻiga, mo le faʻatulagaina o le faletaele fola ma se aperila e tatau ona sasaina), o se tulaga faigofie e talafeagai. O le a fesoasoani i le tulaga o le lotoifale i le lotoifale i luga o le mafolafola luga. Afai o le taimi o le toe faaleleia o le galuega o le faigata, filifili le ua taʻua o le vave-faigata fefiloi, luga o nisi o latou o le faʻamaufaʻailoga ua mafai ona puni pe a uma le tau o le 4 h.

Paulo, r-tutusa! Namri!

"Poto" faʻaopoopoga na aofia ai ia te ia lava-faʻalenatura fefiloi ma maua ai le faʻamalieina lelei, aua le faʻatagaina i latou e vave mago. E ui lava i lea tulaga "vave" - ​​o le manatu e faʻatatau i ai: E tusa ai ma nisi, e mafai ona savali pe a maeʻa le 4 h (sili ona lelei " ), Ma tuu le foloa ufiufi - pe a uma le 1 vaiaso. Tasi naʻo le tulaga e faigata ona maua ai se lamolemole sifi i luga, a o le le masani ai-tulaga faʻasee faʻafaigofie ma vave. O nisi oi latou o loo faaaogaina e aveesea ai ni faaletonu taua (10-300mm), o isi, mo se gatasi manifinifi po o le maea i se vaega aupito i maualalo mai 1-2 e 5mm. Mea e talafeagai lelei mo masini talosaga e matua aoga lava pe a galue i nofoaga tetele. Faʻaaogaina se Scripment Fort Squeling masini, e toʻatolu tagata i le galuega e mafai ona sasaa i le 1 afe M2. O lenei metotia e faʻaaogaina i le lautele (mai 100m2) o fale ma fale.

Paulo, r-tutusa! Namri!
Ata 1.

Konauff

Paulo, r-tutusa! Namri!
Ata 2.

"Stroymontazh MS"

Paulo, r-tutusa! Namri!
Ata 3.

"Ato-parqut"

1. Pft G4 Malosiaga Masini o se vaega laititi o loʻo faʻaauau pea ona galue ma matutu paluga.

2. Mo le tapenaina o le fofo i totonu o le koneteina ma le tau manaʻomia o le vai, latou te moe mamago ma faʻaosoina e se fafaga faʻafefeteina i luma o le faʻavae o le homogenetious. O le ova o le vai e mafua ai le faʻaititia o le malosi o le tautalaga, le lelei o le leaga o le vai o le fofo.

Ua sasaa ...

Paulo, r-tutusa! Namri!

"O le au paia o le au paia-Gollen World Ward" Vasser Rivers Womevers o mea mamago paluvai e tatau ona auai e le tagata lava ia. Na tuʻuina atu e le maketiina o le atunuʻu o le Kamupani Knauf (Rusia- Taʻiala), Saint-Goben Wormal Wricts Rusks "(Thissal", " Fale gaosi mūina paluga "," sili ona lelei "," tagata faʻamoemoe "," henkel Beadchnik "(Thomastit Conmammark) (Aus-Polini). Tau o le Paleni Patika (25kg) - 200-600 olo.

Manatua la nei mea e taʻua o nisi taimi e le gata o le le masani ai, ae o ia foi ia foliga tuʻufaʻatasia ma lapoʻa afi. O nisi tagata atamamai talitonu o ni ituaiga eseese o fola, ae e leai lava se eseesega i le va o latou uiga ma meatotino. Peitaʻi, e le manaʻomia le fenumiaʻiina o latou ma se vaega o polymer (alamanuia) lapoʻa fola, lea, pe a le manaʻomia le faʻatumu o se pili. O nei tuʻufaʻatasiga e faʻaaogaina le mea o loʻo faia ai le fola i vailaʻau, inisinia ma isi avega, faʻapea foi i na avega e manaʻomia e faʻamau ai le maualuga maualuga (falemaʻi). Ia mautinoa o latou tagata puipui e seasea faʻaaogaina, e ui lava o tagata malamalama i nisi taimi e onosaʻi i le fola i totonu o le lotoifale, loggis poʻo le paleni ma le maualuga o le puipuia ma le maualuga. O tusi e aofia ai, mo se faʻataʻitaʻiga, Durotop 4610 (Voleit) ma le malosi malosi o le 40 mpa, faigofie ona alualu i luma le afaina o le paʻu. O le tele o Flacks e faʻavae i luga o polyarethane ma EPOXXY o loʻo i luga o lanu eseese - mai le kiona-paepae i le uliuli o loʻo i ai i le faʻaupuga o loʻo i ai (oneone, atigivae. Na tuʻu, mo se faʻataʻitaʻiga, le tusigaga. "I le taimi nei!" I lenei lomiga.) O le tau maualalo o le 1M2 o ia Usufono- (Rubles.

Ogatasi o le sima fola ma se paluga o "Glims-s3x"

Paulo, r-tutusa! Namri!
Ata 4.

"Glims-gaosiga"

Paulo, r-tutusa! Namri!
Ata 5.

"Glims-gaosiga"

Paulo, r-tutusa! Namri!
Ata 6.

"Glims-gaosiga"

Paulo, r-tutusa! Namri!
Ata 7.

"Glims-gaosiga"

O le faʻamamaʻele faʻamamaina o le eleele ma se tuʻufaʻatasiga mo le malosi o le faʻaaogaina o faʻavae (4) faʻaaogaina se moli uila pipisi (5). O le fofo saunia e lolovaia i le fola i le tulaga manaʻomia (6). O le tuufaatasia o le tumutumu o vaega o vaega taʻitasi o loʻo togafitia ma se nila swolller e tufa atu le paluga (7).

Sima, gypsium ma isi

O le sili ona eliina o le ext-eliina o le paluga o le fusi (fusia) o loʻo siʻosiʻomia, e le masani ai ona faʻapipiʻi. Faapipiiina o vaega o le vaega o le Sort Quartz oneone ma le eleele maamora o eseese vaega, e masani lava ona lapotopoto (lea e mafai ai mo le sili ona totoina o le vaega). Fefiloi ma ni vaega tetele (e oʻo i le 1.2 mm) o loʻo faʻaaogaina ma le tele o gatasi, ma laʻititi (e oʻo atu i le 0.30-0.5 mm) - ma le faʻauma. Faʻalelei meatao (pipili, vai-tuʻu i totonu o le vai.) Faʻaleleia le faʻamalosia ma le faʻatagaina o mea, aua le tuʻuina e tofo ai.

O le faʻavae ua maeʻa mauaina pe a maeʻa le tulaga o le tagata lava ia o le a faʻamaninoina o se iʻuga o vailaʻau, e lava le malosi o le tino (10-30 mg) ma le mautu o le fomu. O nei uiga e tatau ona taua mo le faʻamutaina o le faamaeʻaina o ofutino: Ceramic taleʻe, panite, lamani, linoleum, kapeta. Po o le sili atu o le maualuga o le tagata-o le tagata lava ia (lautele faʻaaogaina ni mea e le masani ai: sima, plaster, faʻamau oneone.

Sauniuniga o le Base i luga o le Nofoaga Faʻapitoa e faʻaaogaina ai le le mautonu-tulaga fefiloi "glims-s3x"

Paulo, r-tutusa! Namri!
Ata 8.

"Glims-gaosiga"

Paulo, r-tutusa! Namri!
Ata 9.

"Glims-gaosiga"

Paulo, r-tutusa! Namri!
Ata 10.

"Glims-gaosiga"

Paulo, r-tutusa! Namri!
Ata 11.

"Glims-gaosiga"

Paulo, r-tutusa! Namri!
Ata 12.

"Glims-gaosiga"

Paulo, r-tutusa! Namri!
Ata 13.

"Glims-gaosiga"

Paulo, r-tutusa! Namri!
Ata 14.

"Glims-gaosiga"

Paulo, r-tutusa! Namri!
Ata 15.

"Glims-gaosiga"

Paulo, r-tutusa! Namri!
Ata 16.

"Glims-gaosiga"

I luga o le puipui o le penitala, o le maualuga o le fefiloi ua maitauina le faaaogaina o le tulaga (8). Latou te le teuina i luga o le faavae o le sosoʻo mai o ata tifaga, o loʻo faʻaalia i luga o le puipui ma faʻalelei ma scotch (9). Faapipii tapaa-tritoti i totonu o le potu (11). Fetuunai le ogatotonu o le Braine Coad, faʻaalia le maualuga o le lumanaʻi folasaga. Ogatasi o moli uila i le tulaga o le tulaga ma fetuunai le maualuga o le ogatotonu o le tootoo (12). O loʻo liligiina le vai, ona liligi ai lea o le paluga, fefiloi ma se paluʻai, faʻatalitali 2-3min ma toe faʻalavelave i le (13). Toso mai le faʻapipiʻiina o le fola i le fola, vave sasaina se vaega fou ma toe sasaa ai i le foloa seʻia oʻo i le tulaga manaʻo (14). O le laufanua o loʻo togafitia ma se nila swarller (15). E tusa ai ma faʻatonuga a le gaosi oloa, e mafai ona e savali i luga o le fola i ni nai itula (16).

A filifilia se faʻapitoa o fesoʻotaʻiga, tele fua o le tele o taimi e tatau ona faʻaalia, muamua, o le mafuaʻaga o le potu. O loʻo sili atu le tele o le faʻaupuga a le vaalele, ma le faʻataʻitaʻiga - mo se tasi, o le tagata lava ia e toto "boden 30" ((((((e faʻaaogaina naʻo le 25 mamago-susu i le sili atu o le 25 mama. Manatua o mea lagolago lagolago ua fuafuaina: sima, cyment-oneone saeia, gyptum, arthydrite po o le sima fola, fola mafolafola, fola Mo ni faiga, le iu lava ina manaʻomia le faaaloalo faʻaaloalo, o le matua lea e le itiiti ifo ile 6 masina. O isi e mafai ona sasaa i luga o fusi fou ma sina maualuga maualuga le susu po o luga o le "talavou" sima. O le fale puipui e fetaui lelei na o ni mea e sili ona auai ma faʻapitoa e faʻaleleia ai le faʻamalosi, pei o Vaai o Vaalele (Veleat) - o se faʻafanua o ia lava. O le mea lea, e masani lava ona faʻamanino ai tulaga mo le faʻatinoina o se oloa faapitoa, aemaise lava pe afai o nei faʻamatalaga e le o luga o le afifi.

Manatu o se faapitoa

Faatasi ai ma le faʻatulagaina o le "opeopea" naliina, aʻo leʻi faia le faga o le tagata lava ia-tulaga, o le faʻatanoasega o le potu, o le a faʻaʻeseina ai le ata faʻapitoa alu. A faʻaaogaina le sima-o loʻo iai ni mea e mafai ai ona fai le faʻagaioiga o gaioiga e tupu ai i le taimi o le mago, faʻailo foi, o loʻo i ai foi!). O le lautele o le solomuli o le laititi, 0.3-0-0-0-0-0.8mm i le 1pog, ae i le 10pog.M o le a avea ma 3-8mm. O nei uiga taua e taua mo le saʻo filifiliga o le tulaga, faʻalagolago i le malosi o le faʻavae. O le laititi o le malosi o le faʻavae, o le sili atu ma le tele o le faʻaaogaina o le solomuli, filifili se le lava-maualuga-tulaga fefiloi. Ia maualuga le faiga o le solomuli, e taua le tuua o le taui i luga o pou ma isi faʻafitauli. Faʻasolosolo i le tulaga vaega, eseese mai koluma, o se tasi o faʻataʻitaʻiga o galuega le faʻatagaina ma le tele o vae. A o le i faatauina se vaega o ia lava-tulaga mo fola mafanafana, ia mautinoa o le oloa e talafeagai ma mea faapena.

Sergey Loktev, Saint-Goben Science Products Wricts Rus »

O nisi taimi e manaʻomia ai le faʻaaogaina o se lavelave o mea. O lea, mo le gatasi o se mafiafia vaega poʻo le mamafa tele o le tino (20-25cm), o se moli polysyrene o le palu "o le gelis"). O lona pito i lalo o le sili atu nai lo le 50% faʻaitiitia le uta i luga o le tele o luga ma le uuina o puipui o fale faʻatusatusa i cropturats masani. O loʻo matua malosi lava le faʻavae e tautua ai o le faʻavae o le taimi mulimuli ane o le toe faia mai i totonu o le chitrac lapisi poʻo le poletilaini maa. Ae o le gatoina o ofu vaivai (Linoleum, kapeta) luga "Glims-ls" sasaina se vaega o le paluga o le "gumm. E faʻateleina le malosi faʻamalosi e oʻo i le 20-22 MP.

Paulo, r-tutusa! Namri!
Ata 17.

"Glims-gaosiga"

Paulo, r-tutusa! Namri!
Ata 18.

"Glims-gaosiga"

Paulo, r-tutusa! Namri!
Ata 19.

"Oloa Saint-Goben oloa oloa Rus"

Paulo, r-tutusa! Namri!
Ata 20.

Henkel

Paulo, r-tutusa! Namri!
Ata 21.

"Books"

Paulo, r-tutusa! Namri!
Ata 22.

"Stroymontazh MS"

17-19. Mamafa ma faʻamautuina o le le masani ai-faʻalenatura fefiloi faʻalagolago i le mafiafia o le vaega, faʻapea foʻi ma le vevela ma le le alualu i luma i totonu o le potu. O le vaega na maua mai i tulaga-faʻavae faʻavae e tatau ona puipuia mai le ata ma le ea o le ea e fai i luga o le fola luga.

20-22. O le tele-o-tigged squges faigofie le masani ai le le masani ai le le masani ai ma le fola i totonu o potu eseese.

Faʻafesoʻotaʻi? E i ai le fesoʻotaʻiga!

O le le masani ai o le tagata lava ia o loʻo faʻaogaina e faʻatulaga ai ituaiga eseese o le lalagaina:

faʻafesoʻotaʻi, fetuutuunai sao i le faʻavae muamua;

"Opeopea" (i luga o se vaega vaevaeina po o le le-faafoliga faavae).

A ootia le faʻafesoʻotaʻi e faʻamamaina, e taua le mulimuli i fautuaga a tagata gaosi e tapena ai le faʻavae. E tatau ona tumau, mago, faamamaina mai le pefu ma le suauʻu suauʻu, leai ni tuʻinanau ma le faʻanoanoa loloto e latalata i le paʻu-tau fefiloi. O le laufanua o loʻo togafitia ma se eleele faʻapitoa (o le filifiliga o le faʻamoemoe e fuafua i le faʻaputuga o le faʻavae).

Manatu o se faapitoa

O manaʻoga mo le malosi o le faʻavae o loʻo oso aʻe i le sese o le a e le talafeagai ai o le palu poʻo le lapoʻa laupapa. E faʻapena foi metotia o loʻo faʻaogaina i le lalolagi atoa, ae o Lusia o loʻo ia matua telegese. O le faʻaaogaina o se vaega o le Plywood e le o le tele o tekonolosi e le o le tali e masani ona le faʻamalieina le lelei o le scred (o se vaega o se ituaiga o faʻafitauli). Ae e tatau ona maitauina mo le aso o loʻo i ai ofutino o loʻo iai ni ofutino i luga o le vaitaʻele e latalata i vaitaʻele, i sone poʻo faletaele. O papa safu ma mafiafia tele, fafie laʻau, o loʻo sosolo faʻapitoa fale gaosi, vai mai Plywood, ua leaga, e sili lava le vai). O loʻo fuafua e faʻatatau i se faʻavaivai o ia lava a o le faʻavae, e tatau ona faʻalogoina le tusiata poʻo le konekarate i uiga o lona malosi i le faʻamalosi o le palu. O lea, mo le lua-vaega gelu, e sili atu le faʻatuatuaina auaunaga tautua e manaʻomia nai lo le faia o tupua. Mai le le lava le tumau i luga, e ono foliga mai ua malepe pe usuina le pito i luga. O sea faʻalavelave e mafai ona tupu pe a mafua ai le taʻavale a le fafie e ala i le suia o le susu, vevela, avega. O le mea lea, e manaʻomia le faʻaogaina o le faʻaletonu o ia lava le tulaga masani o le faʻavae o le foloa ma lamolemole, ae e faʻamalosia foʻi.

Mikhail Sorchkin, ulu o galuega faʻapitoa o le kamupani "Arkheg-parqut"

O le laga i luga o le vaeluaina vaega o loʻo vavaeʻese mai le faʻavae ma le pepa poʻo le ata e faʻatau atu ai le ea, ae le mautinoa i le vai, ma le faʻapipiʻi o le itiiti ifo i le 8cm. Muamua-latalata i le o le potu o le potu ua mautu ma le pito i luga lipine. I le tulaga lea, o le le mafiafia o le fua o le fola e tatau ona le itiiti ifo ma le 3 cm. O lenei mamanu e masani ona faʻaaogaina i luga o le vaivai ma le laupapa laupapa, o loʻo manatu i ai "savali" ma le vevela ma le le gaoia paʻu.

Manatu o se faapitoa

Gyptum lava-tulaga fefiloi, i lalo ifo o le sifi i le sima, toetoe a le maua ai se solomuli. O le tau o le faʻafanua o le faʻafanua i le taimi o le paʻu ua i lalo ifo o le 0.1 mm / m. E mafai ona galue ma i latou e tusa lava ma le maualalo le leaga o le vevela (vai naʻo le le faʻaʻaisa i totonu o le koneteina pe a faʻaaogaina e masini maʻoti (pei ona teteʻe i lalo o nei tulaga. Ae o le a umi lava ma le masani ai. O le malosi o Gromensum Comptions e le fefefe i ata ma siitia le vevela. Afai e tatau, o le faʻamamaina e mafai ona faʻavaveina le faʻaaogaina o mea alofa. O le savali i luga o se palu faʻafanua, tumu i lalo o tulaga masani (vevela 20 ° CASHAS, o le vevela o le 50%, e mafai ona i ai i le 3H, ma le utaina i le 300, ma utaina i le 3 aso. I ana meatotino, o loʻo maeʻa le muamua Gyppum e le o se ofutino, pei o, mo faʻataʻitaʻiga, i le le masani ai o le "boef). Faʻaaoga ia fefiloi i totonu o fale mautotogi ma nofoaga o nofoaga, ma le tuʻutupuina o potu i le le fiafia pea, ma le "boden" e talafeagai mo ni faiga lelei o fola.

Sergey Lukoyanov, ulu o le matagaluega toleniga

"Knauf Market Krasnoodork"

I luga o le "Finat" fola i luga o le le-Rolal base (polystyrene cards, minerale wal.p.) O le vaega o le ata o le tagata na tuu i luga o le overlap, ma puipui. O lea, e faʻaititia i luga o le 'ala o ala, ae i le taimi lava lea e tasi, e faʻapena foi le tutusa o lona uiga.

Faʻapipiʻiina o laina malamalama mo le tele o le feusuaʻiga

Paulo, r-tutusa! Namri!
Ata 23.

Ata vikovaleva

Paulo, r-tutusa! Namri!
Ata 24pi.

Ata vikovaleva

Paulo, r-tutusa! Namri!
Ata 25.

Ata vikovaleva

Paulo, r-tutusa! Namri!
Ata 26.

Ata vikovaleva

Paulo, r-tutusa! Namri!
Ata 27.

Ata vikovaleva

Paulo, r-tutusa! Namri!
Ata 28.

Ata vikovaleva

I le iloiloina, o loʻo faʻapipiʻiina le lagolagoina lagolago, faia i le ituaiga o faʻailoga o le talafeagai o le lapoʻa mai lalo o le fale fale, lalo o ni faʻamatalaga - moli (23). O lo latou maualuga e pulea e le fausaga maualuga (24), laina. Ma o le cubes ua faʻapipiʻiina i le faʻavae i le vaifofo, e tusa ai ma le faʻavae o se tutusa foliga feusuaʻi. Toe siaki le latou pito i luga o tuaoi (25). Malamalama Tusi Demilimata o loʻo paʻu i latou o latou tuʻufaʻatasiga e paʻu i totonu o kupita (26), pe a tatau ai, tipi (27). Uma fesootaiga e tatau ona faaupufai tatau i luma (28).

Optinc Universal The Repracy

O le mafuaʻaga mo le tele o mea sese pe a faʻaaogaina le maualuga-tulaga fefiloi - faʻatalale faʻaaogaina faʻatonuga ma fautuaina e ala i le faʻagaioiga o tekonolosi, ma o nisi taimi o le vaipuna i luga o le afifi. O se faʻataʻitaʻiga masani: o se tagata faigaluega e le mafai ona faʻatauina se teletupe masani, ae mo nisi mafuaʻaga e talitonu o ia o le faʻafanua o ia lava. E solia ma le tau talafeagai o vai ma maua ai se mafiafia mafiafia mass. E le o le masalosalo uma, toe faaopoopoina le vai ma ... e le mafai ona ogatasi le laufanua o le fola. I tua o mea uma, e le sosolo ane o salafa o le sami, ma mea taua - e le maua le afi ile malosi e le maua ai le malosi talafeagai, talu ona paluola atili ai le papue.

Manatu o se faapitoa

O le le masani ai-leai se mea e sili ona talafeagai i le taotoga. E ui i le utiuti o le olaga atoa o le maeʻa o le fofo (i le averesi o le 20-60mim), o le Brict o le fa e aunoa ma faʻafitauli o le 20m2 i le isi itu o le 20m2 i le lima. Lua fagu ma teisi teisi o se tagata nila sela, ma o isi o loʻo sauni se vaega fou o le fofo (mo le tele o pusa, e faʻaputuputu e lua ato). O le tau o tapenaga o le 1m2 Bases ma le fesoasoani o le le masani ai-tulaga fefiloi amata mai le 200 crum. Fualaʻau o le le mafiafia o le vaega lea faʻaaogaina, faʻapea foi foi ona faʻaaogaina taʻavale faʻapitoa, o le tau faʻateleina. Matou te lapataia e tele ai le tele o fefiloi i luga o le maketi. O le mativa-lelei le lelei o le tele o le tele o mea e pipii ai e oʻo lava i le faiga faʻapitoa, "ua manava" ma pe a maeʻa le 2-3 aso talu ona ufitia i le alavai ua ufitia i le gau o le palapala. O le mea lea, faʻatau lava le faʻaaogaina o le fesoʻotaʻiga o le tagata lava ia i le le lelei o le au faʻatauga poʻo ni tagata faʻatau aloaia o tagata gaosi tetele.

Olga filatova, Eurasia inisinia

O loʻo iai ma le lelei le fola, ia mautinoa ia mafai ona amanaia le taimi o le tafe (olaga atoa) o le fefiloi faʻaaogaina. E masani lava 20-60mini, o le taimi e tumau ai le telefoni feaveaʻi, faigofie ma fefiloi ma isi vaega. E masani lava, o le tasi vaega e le lava mo le potu e le 20m2 e le potu, aemaise lava pe a fai o se mea taua mafiafia. E tatau ona iai sou taimi e saunia ai ni vaega o le fofo ma mo nei 20-60 minute e sasaa ai le atoa eria, ma o le mea lea e palu ai ma se malosi palu. I le isi itu, o le tuai o le faʻatulagaina o le a faʻaosofia le le lelei i le vave (ua uma ona amata le faʻamalosiʻau faiga), ma o le laufanua o le a leai, ae leai E mafai e le isi filifiliga: O le foloa o le potu e poloka i ni vaega (kata) ma sasaa i ai. E moni, e iai le avanoa o loʻo iai i luga o pepa o kata ma le maualuga ma e tatau ona sasaa i latou ma se manifinifi manifinifi o le tagata lava ia. E le o se avanoa e faʻalagolago ai le tau o le faʻatulagaina o le 1M2 o le povi le ita i le ala o le talosaga ma le lavelave o galuega. E fesuisuiai i le laina o le 200-400 rubles.

Paulo, r-tutusa! Namri!
Ata 29.

Designer L. Biserova

Ata e.lichina

Paulo, r-tutusa! Namri!
Ata 30.

Darta-stroy

Paulo, r-tutusa! Namri!
Ata 31.

Darta-stroy

Paulo, r-tutusa! Namri!
Ata 32.

Darta-stroy

29-32. Polymer Buck Foots e faavae i luga o polyarethane ma epoxy reslins e le fefe lava i shocks. Soo se mea latou te pa'ū i luga o latou, o le nifo ma tautau o le a tumau pea i luga.

E taua le togafitia ma le faaeteete le togafitia o aiaiga o galuega. Faapea ai le tau o le taumalulu, i le fale fou e leai se mapusaga, ae ou te manaʻo e amata toe faʻaleleia i se taimi vave. O le fale o le fale o le vao. A vevela le ea i le 15ce, ua amata ona latou sasaaina le fola, e ui lava o le faʻavae e leʻi mafanafana ma o lona vevela e ono itiiti ifo nai lo le 5c. Na alu ese mai le faʻatonuga manino: A maeʻa ona faia le faʻamalieina, o le vevela o le pito i lalo ma le ea e tatau ona i totonu o le 5-25c.

Le taimi e mafai ai ona savali, taua le foloa, taua. E ui o le vailaʻau o loʻo i ai o le laʻau, e le mafai ona nana loa le ogaaveina, ae i lenei vaitau o isi galuega atoatoa e mafai ona faia.

I se upu, na o le talitonuina i le spūlū o le fola o le faʻamalosiʻau o se faʻavasegaina o se faʻavasegaina, e mafai ona e iloiloina le televave, faigofie o le faʻapipiʻiina ma maua ai se malosi lamolemole mo soʻo se saito.

Uiga o nisi o ia lava-tulaga fefiloi

Ulutala, ituaiga o faavae, gaosi oloa Fautuaina le Porter Maybers, MM Le malosi malosi, mpa Punou malosi, mpa Le aoga o le fofo, min Mea taumafaina i le 1m2 ma se vaega mafiafia 1cm, kg Taimi, pe a uma ona e savali i luga, h Afifiina tele, kg tau, olo.
"Bouden 30" i luga o se laupepa faavae (Knauf) Sili atu nai lo le 25. Sili atu nai lo le 25. Sili atu nai lo le 5. A itiiti mai 60. sefulu ma le iva 6. 40. 400.
WEBER.NIV F30 i luga o le coument faavae ("tagata Saint-Goben fau oloa RRA") 5-30 25 * E leai ni faamatalaga E le itiiti ifo nai lo le 20. sefulu ma le ono 8-10. 25. 860.
Vataga ae o le sima i luga o le sima faavae (TM VOMPATIT, "O Le Saints-Goben Facilima oloa Rus") 2-30 lua sefulu* Sili atu nai lo le 6. Le itiiti ifo 20-30. sefulu ma le ono 3-4 25. 660.
"Glims-sl" i luga o se lavelave minerale braral ("glims") 2-50 lua sefulu 7. Le itiiti ifo i le 30. sefulu ma le lima 3-4 25. 620.
"Rovina T-46" i luga o le sima ("faavae") 1-10. lua sefulu* lima A itiiti mai 60. sefulu ma le ono 6. lua sefulu 370.
Thomtit Da i luga o le sima ("Henkel Beatechnik") 1-10. lua sefulu* fa Le itiiti ifo i le 30. sefulu ma le ono 3-6 25. 615.
O le gaʻo tele o le tino i luga o le simuni faʻavae ("tagata faʻamoemoe") 30-80 sefulu ma le lima* lima Le itiiti ifo 40. 18-20. 48. 25. 180.
Livov S30 i luga o le Counds Base (Utakol) 3-30 tolu sefulu* 7. Le itiiti ifo i le 30. sefulu ma le ono 7. 25. 480.
"Uila 34" i luga o le sima faʻavae ("poto masani toto mago palu") 5-10. lua sefulu* 7. Le itiiti ifo 20-30. 14-18. Aua. lima sefulu 840.
BOlls SV-1050 Express i luga o le sima-oneone-faavae ("Books") 5-100 sefulu ma le lima Le itiiti ifo 4. Le itiiti ifo i le 30. sefulu ma le valu 5-6 25. 315.
* O lenei malosi o le mauaina o le talepeina pe a uma le 28 aso.

O le Faʻatonu o Faʻatonutonu Faʻafetai i Bourters, "Glims-Prodakshn", "Dantta", "Oldanson Ope Finadhenzh Mussel Cnauf CIS mo fesoasoani ile sauniaina o mea.

Faitau atili