Amerika miti

Anonim

E fa-fogafale laupapa fale ma se vaega atoa o le 309 m2. Tele sitaili ma le fiafia i totonu o le fale puipui o lenei atunuu.

Amerika miti 12666_1

Amerika miti

Amerika miti
Ina ia mafai ai e le televise le vaega o le televise i totonu o le totonu o le fale o le potu, o le tagata mamanu na tuuina atu i talaane o le Movic mata. E faia le SZVUK REFO ma atiaʻe le mataupu o le fale tifaga
Amerika miti
O le tagata mamanu vaʻaia na te fiafia tele i le avanoa ma le tufatufaina o le teraturi o le potu malolo ma le umukuka, faʻaaogaina le faʻatusatusaina o mea faʻauma. Mai le umukuka o loʻo i ai le avanoa i se Veracal VeraandA (i le vaitau mafanafana e tautua o se potu 'ai ma se potu malolo)
Amerika miti
O Bontemptu meafale i le faiga o le sitaili ua filifilia mo le umukuka. Ina ia faʻamalieina le malosi o ana pepa geometric, faʻaaoga le faʻasologa o le fola o le fola. Cerammic Tile o le lua faʻatusatusaina ata e fesoasoani ai i totonu o totonu, fausiaina se uiga faʻapitoa "chess fanua". Umukuka meaatu o le mataitusi "G" e tape le nofoaga galue mai le potu malolo avanoa
Amerika miti
Fola fola mai luga o luga o le alatoto na faʻaaogaina ma se puipuiga puipuia e faʻavae i luga o le suauʻu masani, faʻataga e taofia le lanu masani o fafie ma faʻaalia ai le lanu
Amerika miti
Matagofie mea lelei - o se faʻata i le vaneina o le vaneina, o le ogatotonu o le lamepa ma crystal faʻamalolo - teuteuina le totonu o le kapeneta, e itiiti ai le mamafa
Amerika miti
I le potumoe o le Matu, na fausia ai se pusa a le uarota, pe o le le mautonu nofoaga i lalo o le taualuga e aofia ai

Amerika miti

Amerika miti
O le faletaele o le fogafale lona lua ua teuteuina i se itu faaonapo nei. O se moli susulu o moli i le pito o le taele ma o le mea o le uafu e maua ai se moliaga o le fiafia ma saofaga i le vave foloina i le taeao pogisa
Amerika miti
I le fogafale istic, faʻaopopo i le potu moe o le potumoe o loʻo iai le tofi. I luga o le puipui tutusa e i ai se kesi faigofie, ma i le isi- ma le isi- ma le anoanoai o le IKAA Rack
Amerika miti
E ofoina atu e tagata asiasi se tafaoga fiafia i lalo o ao. O le ao i totonu o le ao e pei o se paʻu tino, o loʻo mafai ai ona e tautau se paolo mai se alatoto faʻaalia
Amerika miti
I le lobby o le fogafale lona lua o loo i ai le laititi o le togalaau togalaau. Faʻafetai i faʻamalama e lua, o lenei sone ua faʻamamaina lelei i le taimi o le aso, o lea o laʻau e lagona le mafanafana iinei. O le tumutumu e taitaia ai le laupapa laupapa. O lona faʻatagata o loʻo faia i le faʻasologa o le pine, ma le sitepu - o ok
Amerika miti
I totonu o le meafale o tamaiti o le itiiti ifo o le maualalo o le avanoa, o lea o le potu e lautele

Amerika miti

Tele sitaili ma le fiafia i totonu o le atunuʻu, o loʻo tatou mananaʻo e taʻu atu ia te oe. O lenei ona o le mea moni o le mea moni na tusia mo le umi o se taimi, o lea o le ituaiga mulimuli o le fale na masani ai. Na vaaia le ... malaga i Amerika.

I le amataga o le 90-hgg. Hchw. O le pule o le fale, alu i totonu o matou atunuu, naʻi mafaufau i foliga o le tusiata ma le lelei o le tusiata ma le lelei o fale. O i luma, sa naunau o ia i le tino sicomī e ala i le nofo ai, lea i na aso e leʻi taliaina. Faigofie faapipiiina, aoga ma le tumau o mea, faʻapea foi ma ona uiga faʻapitoa na avea ma matagofie o le manatu o le manatu o loʻo faʻaalia lona lava cottage O le faʻavaivaia o le lagona o le pito i luga o faʻamalama-sliding Windows, "Faʻaliliuina" i Amerika mai Misy Anbion (latou te faʻapipiʻiina se ituaiga o foliga).

Fafo - sivioti, totonu - fafie ...

Ua faaalia e Amerika ni sao tele i le le sao lea i le filifilia e le gata na fausia ai se fale, ae faapea foi loa ma lona tali atu. O lea, na maua ai e le mugauga o le taualuga o Ostroye, ma i lalo o ana fasiga sa faʻataʻatia le lua o 'ie.

I le aotelega, o le fale e toafa fola. O le pito i lalo (lalo) 3m alu i le eleele, ma o ona puipui i le taimi e tasi le faavaeina o le fale. (O poloka faavae na aofia ai o le fale autu i le taimi o lona fausiaina.) O puipui o folapuea luga, mai se PING Timber. I fafo, latou te fusia ma minerale fulufulu (50mm) ma faʻaoʻo atu ma le matagi faʻamalosi mai pendamine. O le faamaeaina o puipui o loʻo faia e faʻaaoga ai le PVC o loʻo laga, ma o le faʻavae o le mea masani ma maʻa masani, o le lagona faigata o le faʻamamafa o le faʻavae o le fale.

Ova atu i le fale (seʻi vagana le foloina o le fola) laupapa, faʻapea foʻi ma le maoaʻe o le maaleale taualuga. O le taualuga mea o loʻo tautua uʻamea Tikki (Finelani). O lona lanu mumu-enaena lanu e feteʻenaʻi ma le lanu efuefu pa. Talu ai o ni potu tuʻufau i lalo o le taualuga, e fusia faʻatasi ai ma se minerale fulufulu pahc (Filland) (150mm). E puipuia le lotolotoi o tagata i totonu o fale i totonu o le vasa male papupuni, ma le suavai susu mai fafo. Talu mai le fale o loʻo sapalaiina i le fale, faʻamafanafanaina e se laina lua-matagaluega o Boiler Aeg (Siamani). I lalo o le potu o le Boaior, o se tasi o potu o le eleele eletise ua atofaina.

Mo le muamua-lona fa, fuafua!

O fale taʻitasi o le fa o fale na te faia lana galuega aoga. O le faʻavae o loʻo faʻavasegaina i lalo o le nofoaga faafiafiaga: O se sauna, o se potu mo le vai o loʻo iai ma le Jaczzi faletaele, faʻapea foi ma fale tifaga. I luga o le fogafale muamua o loʻo i ai se soʻoga lautele. O le tele o le avanoa i le fale o le potu malolo, o le potu malolo ma umukuka. Ma le isi mea, ei ai le tofi. O le fola lona lua o se vaega tumaoti o le fale ma potu o sui o aiga: o le potu aʻoga ma fanau. Inciale, o le pito i luga o le fogafale pito i luga ua fuafuaina mo malo. O faletaele e faʻatulaga i luga o le fogafale muamua ma lona lua, ma o le taʻele o loʻo faʻapipiʻi i le taimi muamua, ma i le lima lona lua.

Fiafia Tuufaatasi

O se uiga faʻapitoa o le auʻaluga o loʻo mo soʻotaga taʻitasi, o lona mamanu ua filifilia. I le taimi lava e tasi e leai se lafo mai o le tele-filifili, ma o aso nei o le Dynamc avanoa.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le siʻosiʻoti faiga ma elemene o taleni ua faʻaalu i le potu malolo ma le potu 'ai. Tulaga ese o le lanu e fesoasoani i totonu o le totonu o le laau: o le fola o le laupapa o se dubbing laupapa, ma o le taualuga e tuleia ma pini pati. O le tele o le ulu o le ututu o le mamafa o le faʻafetai o le a o latou tele, faʻapea foi ma le susulu malamalama, o loʻo faʻamamafaina ai le palapala. O elemene leaga e faʻatusatusaina ai le mamanu o puipui o loʻo ufiufi i le laupepa. O le potu malolo o le potu malolo o le tasi puipui e sefe ma le pepa puipui ma le pepa puipui ma se uiga totoga ata, lea e maua atoa le potu faʻapitoa ma le mafanafana. O le nofoaga lelei fale meafale faʻapipiʻiina iinei e tatau ona malolo.

O le potu malolo e faia i le vaega o vaalele, o puipui o loʻo ufiufi i paepae vai vai vali. Paʻepaʻe puipui ma faʻamalama maualuga, puipui paʻepaʻe e mafua ai lagona o le mama, vaʻaiga, lea e lagolagoina foʻi le vaega o le aumaia. O se laulau tele 'ai i luga o le kapeti na faia-na faia vae ma le matagofie nofoa ma o le oval Resonswork i tua e matua ofoofogia lava i luga o le malamalama.

Uaina ki uaina foia i totonu o le umukuka ua aofia ai i le aotelega o le vaega o le sui sui. O ituaiga onapo nei o meaafale ma mea e maua ai nei. O le taualuga e faʻapipiʻi i le laupepa o le laupapa, o le taʻele o le taʻele o loʻo tautua e se upega tafailagi fafo. Ae ui i lea, faafetai i le lanu e masani ona filifilia, o le umukuka o lo o tausisi i totonu.

Mo le ofisa i luga o le fogafale muamua, o se tagata kolorial style i totonu. O fola laupapa faʻaiʻu ma le faʻafefeteina ua faʻaopoopoina e le pepa puipui i le enaena gamma ma se lapoʻa tele. Faʻamalie-leai ni meafale na faia o le laulau tusitusia laupapa, wathpor, potu potu, faʻapea foi ma se volumam paʻur (Italia) - e tuʻuina i totonu o le mafaufau lelei.

Faigofie le faamaoniga

O se siosiomaga eseese tele i nofoaga o le fogafale lona lua. Mo nei potu, na filifilia e le sui filifilia se faiga lelei ma pastel lanu uiga ma mea mananaia. Peitai, e ui lava i le Feusuatusi Tasa, e tofu uma o latou lava ma foliga. O le mea lea, o le matai o le potumoe e latalata i le gagana masani o faʻamaonia: O moli moli i luga o puipui, fafie (fasi ata i luga o le vevela ma le mafanafana.

Faamalama mai le matua lelei o Egelani

Amerika miti

Faʻateʻa o le faʻamalama o Windows o uiga o le faʻapotopotoga Igilisi. Ia faamalama e leai ni pu e aofia ai ni vaega se lua: O le pito i luga e tumau le faʻaaogaina, ma o le pito i lalo o le tulaga maualuga faʻaaogaina o se tulaga faʻapitoa. O le lelei o nei fausaga o le tatala matala e le nofoia se isi nofoaga. I fafo, o le Igilisi e iloa ai lona aoga ma le lanu ua le aoga ma tele taimi.

E tele i totonu o le ese ki na teuteuina mo tamaiti. Faamaoniga o iinei i le auala muamua tuufaatasi ma faaonaponei. Uili i luga o le masani moli lanu lanumoana, classic compsons i luga o le sili ona lelei o le ituaiga o talaʻaga mo le uamea ma le palasitika laulau ma nofoa. Suʻega malamalama o meaafale - o se faʻailoga manaia Zanototo Stop (Italia).

Leai se mea e uiga i le sami

O le le mafaufau faʻapitoa e tatau ai i le fausaga o faʻafiafiaga i le pito i lalo, lea o le Faʻavae Autu - Mediaerranean. O le taua i totonu o le totonu ma le lanumoana (puipui puipui ma le taualuga) ma lanu piniki (luga o le sami) o le goto i le la. O le matapoo o le lanu lanu e tuʻufaʻatasia ma le mamanuina o le manino. O lala sooupu o le Cineustied Cineture o Wartias Parvas o Symmetrically Dormaceal Goady ma Wall Chart spep, tuu i totonu o puipui lanumoana. Asymmetry e sili ona taua le nofoaga. Lenei i luga o le lanumoana pito i tua, o se postive podium mo le jacazzi bish, tuufaatasi ma se ituaiga ata "screented i luga o le anufe.

Amerika miti
Fuafuaga o le fola Faamalamalamaga o le muamua fola

1. Talimalo-Deeting-umukuka ......... 48m2

2. Sanzel .................................... 7,6m2

3. Babin .................................... 21,5m2

4. Hall ......................................... 15,2m2

5.Tamobreb ..................................... 1.6m2

Amerika miti
Fuafua o le fogafale lona lua Faamalamalamaga o le fogafale lona lua

1.Baby ...................................... 27m 27m2

2. Fesili ............................. 5,9m2

3. Sasosel ...................................... 14,8M2.

4. Hall ........................................... 17,7m2

5. vaeluaina ..................................... 27M2

Amerika miti
Mansard fuafuaga Faamalamalamaga o Mansardes

1.cabinlinet .................................. 10,8M2

2. vaeluaina .................................. 14,9m2

3. O le potu o le potu ................ 4,6m2

Faamatalaga faʻatekinisi

Aofai o le fale o le fale .............. 309m2

Mamanu

Fausiaina ituaiga: Log

Faavae: I le loloto o poloka, loloto ole loloto ole alavai (3m, ma le Waterpaproprooting, Creatingly Spaced

Pati: Pine Timber, Faʻaitino Potu "(50mm), o le Croam Crediod - Pergamine, o le teuteuina o le PRC

Overlapping: Totototogi fola-sima (muamua ma lona lua fola, laupapa

Tauluga: Faʻalua, fauina fausaga fale, laupapa laupapa, sheam partir ata, faʻasesega - minerale fulufulu paroc (150mm) Taualuga uamea Tile Rukki

Windows: PASCKA DARDEXI (Polani), Faʻateʻa le Sting (Igilisi ituaiga) ma le lua-potu faʻamalama

Toe Lagolagoina o le olaga

Malosiaga sapalai: municipal network

Vai, kesi sapalai, suʻi: tutotonu

Heatting: AEG Faʻaigoa Faʻaluaina Bouler Bolir, vai vevela fola, vai vevela o le potu teine ​​tausi (Siamani)

O le teuteuga o totonu

Fola: okak bullfif

Pam: Plasterboard, vali, puipui

Meafale: IKA (Suetena), BontempI umukuka (Italia), kapeneta eltite (Italia)

O le faʻalauteleina o le tau o le tau * Fale faʻaleleia atili ma se vaega atoa o le 309m2, tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Sauniuni ma Faigaluega
Ave ni axes, gaioiga, atinae ma le malologa 360m3 590. 212 400.
Oneone base masini, lapisi 30m3 420. 12 600.
Masini o le faavae o papatusi o le faamalosia sima 29M3. 1.00. 121 800.
Le masini o le faatumauina puipui ma puipui o poloka mai poloka 46m3 2900. 133 400.
Faatoilaloina papatusi o luga o le tele, masini o monolithic nofoaga 96m2. - 26 900.
Faʻatoʻi o le faʻafafa ma tuai 330m2. 380. 125 400.
Isi Galuega seti - 123,000
Atoa 755 500.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamafa sima, mumu mumu 35m3 3900. 136 500.
Iliili le maa nutimomoia, oneone 30m3 - 39 300.
Faavae poloka (fbs) 132 pcs. 1290. 170 280.
Papatusi o le Uiga o Luga 160m2. 1400. 224,000
Hydrosteteclozol, bitminius mastic 290m2. - 84 100.
Armature, pepa galuega talita ma isi mea seti - 45 200.
Atoa 699 380.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Fausia puipui ma vaega mai le pa 40m3. 4400. 176,000
Fausia i luga o le utupoto 185m2. 650. 120 250.
Faatasia taualuga elemene ma le taugofie masini 210m2. 730. 153 300.
Tuʻufaʻatasiga o puipui, luga o le faʻaaogaina ma le fiafia 6700m2. 90. 60 300.
Hydro ma le SyPorizootion masini 6700m2. 40. 26 800.
Kapeneta o le kapeti, palapala seti - 53 53,000
Uamea le masini uamea 210m2. 580. 121 800.
Faapipiiina o le alavai alavai seti - 22 300.
Faapipiiina faamalama poloka seti - 116,000
Isi Galuega seti - 137 000
Atoa 986 750.
Apalai mea i luga o le vaega
Bar, lawn laupapa 59m3 6700. 395 300.
Interxed cress, punou, nonoa seti - 12 500.
Steam, matagi ma vaipuna 6700m2. - 22 700.
Mineravavite Faasalaga 6700m2. - 72 400.
Uamea le uʻamea pepa, Dobornye elemene 210m2. - 180 900.
Alavai tino (paipa, chite, tulivae, clamp) seti - 30 800.
Faamalama poloka ma le lua-glazed faamalama seti - 610 000
Isi mea seti - 238,000
Atoa 1 562 600.
Inisinia faiga
Faapipiiina o fola vevela seti - 21 600.
Eletise eletise ma plumbing galuega seti - 476,000
Atoa 497 600.
Apalai mea i luga o le vaega
Lua-taamilosaga kesi boler aeg seti - 643 300.
Electrodenka (Finelani) seti - 26,700
Plumping ma eletise eletise seti - 780,000
Atoa 871,000
Faauma galuega
Faaumaina o pa puipui e sivisi seti - 114,000
Faʻasagaina, faʻaputuputu, kapeneta ma vali galuega seti - 2 010 000
Atoa 2 124 000
Apalai mea i luga o le vaega
Lautele o le laupapa, porcelain cywware, susu, smilwall, nofoaga o faitotoʻa, decives elemene, vale, pa puipui, puipui paluga seti - 6 270,000
Atoa 6 270,000
* O le fuafuaina na faia i luga o le averesi o tau o le fausiaina o Kamupani askva, e aunoa ma le amanaia o ni aitalafu.

Faitau atili