Snoncate Gardens

Anonim

Foafoaga o se togalaau i luga o le taualuga o se tasi o le filifiliga mo le fuafuaina o le taualuga o le fale e taʻua o exploited. O Tekonolosi Nei o Tekonolosi ua Mafai Ona Faʻaaogaina ai le Ituaiga Itulau Faʻaaogaina

Snoncate Gardens 12670_1

O le fatuina o se togalaau i luga o le taualuga o se tasi o le filifiliga mo le mamanu o le taualuga o le fale e taʻua o exploited. Laufanua o lo o loo aʻe i le lagi i soʻo se mea e sosolo i Europa ma Amerika. Ae mo Rusia, latou te tumau i se mea maugatā pea, e ui lava i tausaga uma e avea le manatu o le togalaau taualuga faateleina le lauiloa ma le manaomia.

Snoncate Gardens
e mafai ona taitai Photo O.Voronina le tele o finauga e faamaonia ai le le talafeagai o le masini "maualuga-maualuga" togalaau. O isi mea e maua ai le vevela-puipuia meatotino o le taualuga o soo se fale. O le iʻuga o loʻo i ai foi le vevela o le vevela i luga o le fogafale pito i luga: I le taumafanafana o le a iai se malulu tele, taumalulu o se maa faʻasolo. O le nonofo ai ni tagata "green" taualuga e faigofie i le tausiga: pe afai o le mea o loo mataalia faataatia ma le ua saʻo totoina laau, latou e ono itiiti e toe faaleleia ma auauna atu le umi nai lo le faia e faaaoga fola bitumen ma coatings polymer. O le fualaʻau 'upega tafaʻilagi puipuia le suavai mai le vevela, malulu, vevela mataua ma uv ras, ma puipuia foʻi masini masini. I se faʻaopopoga, e te mauaina le avanoa e tulei ai tuaoi o le fale ma faʻatupu ai le tasi "potu" i fafo atu o le Greenery, ma le malu e te faʻamaloloina ai. Mulimuli ane, totoina i le ogatotonu o le togalaau o se isi puna o le okesene. E faʻaoga le pefu ma mea leaga, e talafeagai i fafo atu o le taulaga, lea e sili le tulaga o le siosiomaga nai lo le me'galopolis. Ae maise lava, e tele taimi o fale tamaʻi fale na teu ai a latou meatotino toeitiiti lava atoa: O fale, fale, fale ma le taʻavale. Vuitooga mo Green Getrings Tumau le tele avanoa ou te manaʻo ai, ma o nisi taimi e laititi. O le mea moni, solia o le faatoaga i le taualuga o le fale e fai si taugata, ae peitai, o le eseesega o tekinolosi i ona po nei e mafai ai e faatino se ituaiga o galuega, e aofia ai tala o le tupe (from2.5 afe rubles. Mo 1m2).

Snoncate Gardens
Ata 1.

Broukeni Park

Snoncate Gardens
Ata 2.

Ata M.romakin

Snoncate Gardens
Ata 3.

Ata / Gap.

mutia 1-3.Luggage (1), lianas galugalu (2), cereals (3) - le tele o laau e mafai ona tuputupu ae, le solia o ese mai le eleele ma siitia atu i le taualuga. E taua tele le faia o latou i le lelei tulaga mo le "maualuga-maualuga" olaga.

Vao po o se togalaau?

E faʻatatau ile avega ile fa'ʻafuga o le fausiaina ma le tele o laʻau o laʻau, faʻapitoa ma vaega lautele e vaevaeina i tauaga o togalaʻau. Mo le tulaga na sosoo ai, na maualalo perennials i se faiga aa puupuu ua tuu i luga ma faia se taualuga vaoa e pei o se vao. Na te le manaʻomia se suavai faʻaopopo, e lava le timu. o loo faaaogaina togalaau tele i luga o taualuga eseese: mafolafola, tuutuu ifo e tasi ma le lua, i se tulimanu o le faanaunauga i le 45, concave, cylindrical, ituaiga terraced. O le mafiafia o le tele eleele mo se faatoaga faapena e laiti, e uiga i 6-10 cm. Avega i luga o le taualuga - mai le 70kgs / m2. Faapipiiina o le eleele o loʻo faʻaaogaina e le "faigofie" na suia ai le taualuga. laau faifaipea nofo i ai, faatauvaa i le tausiga ma le tetee atu i le leai o susu: eseese ituaiga o semisses, meloded, coxy, cuffs, carnations, faapea foi ma laau-afu sana. Tele e masani ona faʻalauteleina gaʻoa faitotoʻa faitotoʻa ma fale o le fale.

O faʻatoʻaga o ituaiga eseese o loʻo faʻamaopopoina le tele o ituaiga tulaueleele: O i latou "lapisi" ma laʻau, ma laʻau maualuga, ma laʻau maualuga, ma laʻau maualuga - e oʻo i le tele o laʻau - e oʻo atu i le 10m. O le taualuga o fefaʻatauaʻiga mo le laufanua faʻapitoa e tatau ona sili atu le faʻatuatuaina: O lenei avega o le 200-2000kgskgs / m2. E naʻo latou mafolafola, ma mai luga o le sasaina o se vaega o loʻo i ai ma le mafiafia o le 5 cm i le 1m. Fafo, e pei o se togalaau e tutusa i le masani ai "lalolagi": e mafai ona e solia le moega fugalaau, taoto auala ma ala mo le savali, fai se poletito pa e malolo, tuu se gazebo ma sasaa ai ma Lianami, mulimuli fuafua se faatanoa laitiiti. O le mea lea, ia filifilia i le va o le lautele ma le malosi filifiliga, ua e filifilia moni lava i le va o le vao ma le togalaau atoa, lea e i ai le avanoa e faʻaalu ai se taimi. O le lona lua, o le mea moni, e sili atu faʻafitauli i le tausiga, ma e le faigofie ona fausia. A maeʻa mea uma, iinei e totoina ata - o se sili atu ona ou galue lelei. Ole mea e manaʻomia e tausi ai i latou e le aunoa, ma mo lenei, muamua pau lava lena mea, saunia se vai vai (na oona poʻo le tulaueleele solo).

Snoncate Gardens
Ata 4.

"Zinc Rus"

Snoncate Gardens
Ata 5.

Ata M.romakin

Snoncate Gardens
Ata 6.

"Zinc Rus"

Snoncate Gardens
Ata 7.

Broukeni Park

4-7. Tele le togalaau e talafeagai mo taualuga ma le mimilo i luga o le 45. tele lava i lenei tulaga, faaopopoina (4-6) otiotiina Succulent ina ua mavae se ao latou tuputupu ae ma avea o se kapeta mafiafia.

Taualuga "pai"

Ua manatu e faʻapea o le vaega "Laʻu Laʻasaga" Ole Tauatala o Vaʻalele I luga ole Fuafuaga Lagolago e masani lava ona alualu i luma. O le mea lea, o le fofo e faʻavasega ai se togalaʻau o le taualuga e sili atu le alu i le tulaga o le fale. WOTA taimi o le agavaʻa lea e fuafua ma faʻavasega avega i le lumanaʻi ma faʻatupu tulaga talafeagai mo le totoina o atinaʻe. "O le maualuga o le osofaʻiga" e mafai ona faʻatulaga i luga o le isi laueleele, laupapa (i le tulaga lea, malamalama loloto eseese o le tele o faʻatoʻaga e masani ona fuafuaina sima ma uʻamea. Pei o se taualuga, "Green" Manaomia Steam, Hydro ma le Hermal Creves. E masani ona tuu muamua le pule a le au porsa. Auā, e iai mea o loʻo iai ni mea o iai mea o loʻo iai, faʻataʻitaʻiga, ia lalagaina mea taua i le faʻavae o le fa o faberglass poʻo le lauʻeleʻele lea. O le le mautonu o loʻo tuʻuina atu e le tagata o loʻo iai le faʻamalosi (mai le foma, extruded polystyrey osam, mineraral fulufulu, berethinis poʻo le syinminis, pelatiinis). Faʻatuatuaina Cameproofting - o le isi vaega taua o le taualuga "keke". O mea gaosi susu o loʻo tuu i luga o le sitaili o loʻo iai lenei, o lenei, mafuaʻaga le vevela o le vevela - mo laʻau faʻatafunaina. E le gata i lea, o le teteʻe i le itu e puipuia ai le suavai, fualaʻau faʻapipiʻi, o loʻo totoina ai ni vaega taua, faʻapea foi ma mea e faʻamamaina ai le alavai.

Snoncate Gardens
Ata 8.

Ata M. Rolakina

Snoncate Gardens
Ata 9.

Ata M. Rolakina

Snoncate Gardens
Ata 10.

Ata M. Rolakina

Snoncate Gardens
Ata 11.

Ata M. Rolakina

E mafai ona malepelepe le taualuga i le taualuga i totonu ma fafo le alavai ma fafo, ma le migao o le taualuga e mafai foi ona leai. O le "lanumeamata" le taualuga e le nonoa i le nofoaga o le susu o le susu, talu ai o le vaega o le mauaina o le tasi feemen atoa ma le lapoa o le 110mm- i 400m2. I le mea e tasi, o le mea o iai, i le "pai" opoina le faʻapipiʻiina lelei. Faatasi ai ma le masani faagaoioiga o le tino, e manaʻomia le asiasia naʻo na o le 2 taimi i le tausaga ma le tauamisn. Mo le alavai i fafo, e tatala uma (8-10) ma tapunia matala na faia o le slivantuzed steel po o le pvc ua faaaogaina. E auina atu le vai i se afā storm, o se vaega o alavai alavai tau alavai pe o loʻo fausia foʻi i luga o le vai vaitu, vailaiga,-teuteu pusa (11). I le mafuaʻaga, o le tagata o otaota e, o le tulaga tonu o le a o tapunia ina nei 'ai le vai, tafafao ma lapisi susu, e le o afaina i lapisi fasipepa.

O Mea Faʻapitoa mo "Green" Manumalo Ope FlodEPot, Zinco (Burger), Imperz (Belgium) Tele o latou e iai ni faiga amata tapenaga mo le sololeina o taualuga. I le taimi lava e tasi, e le fautuaina e tagata gaosi oloa suiga o tagata ma oloa a isi kamupani, tusa lava pe pei o le tasi.

O le tele o nei lomiga o le faiga faʻapitoa mo le "lanumeamata" taualuga e aofia ai le fa vaega autu (e talitonu o le asamo o loʻo i ai). O le vai mafanafana lea a Aneti-Corpus ata tifaga, ua uma ona maua i luga o le sili atu le taufesootai; Puipuiga vai lafo (na iʻu ai le faʻamama o le vai ae leʻi osofia i le alavai); Alavai-faʻaputuputu elemene (mo se faʻataʻitaʻiga, floraddin-cebraur mamanu, tutusa le foliga mo fuamoa, faʻatagaina oe e foia le suavai o laʻau ma aveese le tele o le mea e mafai ai ); O loʻo faʻamamaina, i luga o le pito i luga o le mea o loʻo moe. O ia faiga e maua ai le flaredpot, imenter, Zinco. O nisi o latou ua fuafuaina mo taualuga tetele o tumutumu, isi mo le malosi.

Manatu o se faapitoa

O le Midge ata e faʻamasinoina "inisinia" pe a fausia se poloketi laufanua, le faʻailo o le taualuga, faʻatagaina mamafa avega, o le tomai e fausia ai se alavai faʻapitoa. O le laufanua i le masani taliaina taliaina o le upu i luga o le taualuga e le totoina, suia i le kapeti mai le stamomov po o medwow disnication. E mafai ona e faia se "suʻina" togalaʻau mai moss, faʻalavelave, faasee, faʻapipiʻi, "atamai," sili ona atamai "i le kapeta o maa ma le kapeta o maa ma le kapeta o maa ma le kapeta O le "Wildinac" Blooming "Gream e toe gaosia e le vaomatua totoga o Rogerhins, agaga ma ana tele o ituaiga, chubuschanks, le le lelei, apu, apu, O le ata o le Northern Popine Lindcape e faaeletoina, totoina le ponaivi o atumauga i le pitonuu ma fetolofi juniper. I le tulaga alofa, ua filifilia le laina ina ia laititi le tausiga o le togalaʻau i luga o le taualuga. Mo alalaga o le tele o faʻatoʻaga, e manaʻomia le faʻatulagaina o le faiga alavai. E masani ona fausia pei o lenei: I le mea lea e iai le paipa, aveese latou i luga o le tulaga e le o iai i le tulaga o otometi alatoto, ma i luga o le hydrants ") e maua uma 20-25mm. Czgodrans fesoʻotaʻi hose hose poʻo le faʻatauvaʻa. O le faʻafitauli i le taimi o fai mo taʻele o le taualuga o le vave o le tautotogo, pe a oʻo i le ao o le la e paʻi atu i le la, e mafai pea le kiona. O le mafuaʻaga lena e taua tele le laʻau mamago laʻau uma o le fesiʻitaiga o ia faʻafitauli. Faatagaga Faataga mo lenei vaitaimi latou te le manaomia.

Ilya Mochalov, o le tele o le laufanua o le tusiata o le paka paka

O faiga e galue pei o lenei: O le vai e pasi mai i le mea na tupu, o loʻo faʻamamaina ma amata ona faʻatumuina sela floradddin o loʻo i ai le ituaiga o le pipi i le pito i luga. Vavaeese Floradratin Mats (latou tele o le 21m) o le a le mautonu ma se taga e uiga i le tasi ma le isi. O le mea lea, a viliina vai o vai e uiga i le 2/3 o lo latou maualuga, e faʻataʻamilo i luga o pito ma alu i lalo o pito ma alu i lalo ole vai puipui, ma le alavai. Vrolley o le mea mulimuli o se funnen po o se alavai i fafo. O le pito i luga o sela ia le itiiti ifo ma le 1/3 e le tumu i le vai, ae o le ea, o loʻo fesoasoani i le tuputupu aʻe o aʻa. Le tutusa i le Mat o le taualuga o le "pai" E i ai pea le teuina o oloa o le vai, ma le mea na tupu ai o aʻa o laʻau e uia mai iina.

Snoncate Gardens
Ata 12.

Broukeni Park

Snoncate Gardens
Ata 13.

"Zinc Rus"

Snoncate Gardens
Ata 14.

Ata M.romakin

Snoncate Gardens
Ata 15.

"Zinc Rus"

12-15. O le vaipuna mo taualuga o loʻo eseese: cereals (12), poʻo isi mea (13,14), faʻasao (15).

Nai lo le leaga o le eleele mo faiga ma floradratin fala, o se moli uila e aoga tele. O loʻo gaosia i luga o le faʻavae o le faʻataʻamilomilo omea lile, o loʻo i ai le maualuga o le hygroscosictations; I Rusia, i luga o le faavae o le volcanic Tuff. O le aofaʻi o vaega o loʻo oʻo atu i le 15-20. O le mea na suia ai laau ma mea uma e tatau ai i mea e tatau ona tupu, e le faigofie ona tupu, e le gata i le vai o le tino, ae e le gata i le pito i luga, Floraddin fala. O le taimi o le le mautonu o laʻau o loʻo tupu i le maualuga e faigofie atu i le taumalulu i se mea na tupu nai lo le masani ai o le eleele masani. E uma mai mea uma, "O lea vai uma e alu i lalo, o ato vai vai e le fausia, ua pa ma faatamaia le aa o le aa. O le tele o lenei vaega o le tusa o le 1100kg / m3. Tau 1m3- tusa o le 9.5 afe. Mo se Eran Garden Glanuted ma ua faateleaina i se mafiafia o 6cm, aua o laau muvae, e tusa ma laau - vir. I luga o le taualuga o taualuga e faʻapipiʻi ai le gralle ma sela tetele, pe a le moe o le mea e le moe. Axstta ua puipuia e se vailaau tapoleni.

Tulaga ese mai le tasi ma le isi ma uiga o uiga taʻitasi o vaega taʻitasi. O fili puipuia, o faʻataʻitaʻiga, e le faʻatuatuaina. O lea, o le zinco e faia mai se tasi pe lua-vaega-vaega o lagona masani na lagonaina pe mai le lagona ma le paʻu. Mafiafia - 4-15 cm. O le maʻesega talafeagai mo le tele o togalaau, o le malologa, mo taʻaloga malosi. O le tele o le malosi ma le sela e i ai le alavai i luga o vaega. UFloradratin 40 o le maualuga o sela taʻitasi o le 40mm, susu- 4l / m2. Ufloradratin 60 o le tele o sela e sili atu (maualuga, o le 60mmen 60mm) ma le maualuga atu o le malosi e susu: 8l / m2.

Le masini o le taualuga "keke" kamupani zinco

Snoncate Gardens
1- sima lona lua;

2 - Steam ma le siosiomaga o le tino;

3- vasaganta-vanitiʻe i vaevaega;

Tauva malosi vai e teuva;

5- Faʻavasegaina elemene taʻitasi;

6- sctor faamamaina;

7- Suia

Masini o le taualuga "pai" kamupani tuatusi

Snoncate Gardens
1- sima lona lua;

2 Fale teu oloa;

3- i le gauai atu i le susu vaifomea;

46worn togatogo;

5 - alavai vai;

6-dadider

Faletupe lanumeamata "Maualuga"

O le taualuga o le taualuga o loʻo maua i ni nai isi aiaiga i luga ole lalolagi: unkturth limecome, faʻaletonu le vevela, matagi avega i le taumafanafana (15-20% le susu (15-20% le vevela (15-20%). E talitonu tagata atamamai o se siosiomaga faapena e latalata ile tau o le lapisi i le mauga. Faavae i luga o lenei, filifili ituaiga laau squat ma se matua faiga aa puupuu, e le lava le faigata o le tausiga ma le, o le mea moni, ua fuafua i nofoaga i se tasi po o se isi itulagi.

Snoncate Gardens
Ata 16.

Broukeni Park

Snoncate Gardens
Ata 17.

Broukeni Park

Snoncate Gardens
Ata 18.

Broukeni Park

Togalaau i le Moscow itulagi, na faia e le Project "Bruns Park" (16), - le ata faatino i le maota a le Ausetalia, ma tusi: "O le a tatou toe faafoi mai le natura o teritori aitalafu: o le natura o loo tatou malaia i le mea moni e faapea tatou te fausia se fale, o le tausiaina o lenei foi o le fale. " O le poloketi na faia ia amanaia le mea moni o le avega i luga o le taualuga e le tatau ona sili atu ile 150kgs / m2. Tele o le togalaʻau e aofia ai le faʻamau o cerebils ma laʻau. Verbatures mafiafia i lalo o nei tulaueleele - 10 cm. I nofoaga lava e tasi lea, o loʻo iai le faʻavae lagolago, o le fausaga faʻafaitau na mafai ai ona sasaa le mafiafia o le 30pine o loʻo totoina: Spireb vaega o loʻo totoina: Spireb vaega (17 ), ma Rowan, tumutumu, ma yawa hybrid, agaga, komepiuta feaveai ma mauga paina (18).

Mo taualuga ma le tele o togalaau, o le maualuga o le togalaau, maualuga o fualaau mo le toe faaleleia e taua. Na totoina e le Matagaluega o ni fatu ia o ni fatuga pe o loʻo tauina mea faʻapipiʻi i luga o le laufanua, ona tuʻuina atu lea. O tulaga o le ogatotonu o le pito i tua o Rusia e mafai ona taumalulu, tele o le tau o le taumatemate (castkuc, Kasechat, Sese, o Epikopo, ornt) ma fanau) ma fanau). O loʻo lelei ma le Sipaniolo i le tautotogo - na vave ona latou ola aʻe ma toso le mea na manaʻomia pe a uma le tau malulu. Faʻatupuina ituaiga eseese o faʻalavelave, fai ni mea lanu a kapeta. O le lanu o le faapogai e faʻalagolago i le ituaiga: o le fatuina o le casetic, o loʻo susulu lanu, i le paʻepaʻe paʻepaʻe, piniki pe lanu viole. Tele o le maʻeo blog ia Iuni - Iulai, o sina taimi mulimuli ane, ia Iulai (o Iulai (faʻataʻitaʻiga, le matrie). Peitaʻi, e le gata i latou e le gata i le taimi o tafega, ae faʻapea lava i le taimi tatau. Oataman, mai i luga o le fugalaʻau o le tele o fugalaʻau, ma le kapeteni (herbal ma le lamatia), kupokoks, o faʻapipiʻi o fuamoa, e faʻaaoga fuamoa mai cereal herba. Ina ia mafai e le taualuga ona sili atu le teuteuga, e le fautuaina tagata atamamai e le faia Monopooda, ae fai paluga o le 15 ituaiga. I le taimi lava e tasi, o se mea lelei mo sutaʻitaʻiga masani. Ma o lea, i vaega o itu lea e lava lona mautu o ufiufi mai miloda, nai uso o le casttics, le susulu o oneone ma afaina. E mafai ona avea o se faʻavae, fausia se paluga mo le tele o le taualuga. Afai e te fuafua e faʻatino le alavai i luga o le taualuga i luga o le taualuga, e faʻatagaina e faʻaitiitia ai le turret - mai le clover pe o se faʻataʻitaʻiga o le paluga o mea a herbs (for, o meaola, oona).

Snoncate Gardens
Ata 19.

Ata e.edova

Snoncate Gardens
Ata 20.

Ata e.dadaya -eximetaltaltaltal Spoclent Swords 5 tausaga i le Tarasovka latalata i Moscovka latalata i Moscow, faia e le laufanua Demuvoy. O le togalaʻau ua nutimomoia luga o le taualuga o le fausiaina o le fale, o le metallic vavaeina ata tifaga, o se ata susu, o le alavai i le 2 cm, sa taoto i luga o le 5 cm, sa taoto i luga o le 5 cm, sa taoto i luga o le 5 cm, sa taoto i luga o le 5 cm, sa taoto i luga o le 5 cm, sa taoto i luga o le 5 cm O le vaega o le taualuga o loʻo vaevaeina i soʻo se sela (19), o le a le fatu-popole, Kamchatky, Zibold ma Tourry (20) ua totoina.

Mo le togalaau o le tele o ituaiga, o le tele o fafie ma fugalaʻau faʻalelei e lautele tele. E taua le mafai ona latou atiaʻe i nofoaga faʻa-tamaoaiga, aua o le tele o leo mai i luga o le taualuga o lo o tusia ai, ae le o ni tolona. (Ae ui i lea, o laau e le mafai ona malolo ai i le mea na tupu, lea e maua ai se seti atoa o meaai talafeagai, sina.) Mai luga o tulaga o le ogatotonu o le ogatotonu o le ogatotonu o le ogatotonu , Kanata ma lamolemole, lamolemole, maualalo-agaga o le apu, larch, birch ratry. O le mea mulimuli e masani ona tupu i fale tuufua - fale tutoʻatasi e mafai ona tutoatasi mai i le gasologa o pa o le patele. O togalaʻau e faʻaaogaina e le tufuga paʻepaʻe ma siberian, barbarias (tunberg, ottavsky), Spirae-Curiperschil. Tele poloketi e tatau ai ona tulaueleele i karali o se laau falelii o le laau.

Snoncate Gardens
Ata 21.

Broukeni Park

Snoncate Gardens
Ata 22.

"Rusia vao fanua fanua"

Snoncate Gardens
Ata 23.

Ata e le A. Messedev

Snoncate Gardens
Ata 24pi.

Ata O. Voroonina

21. E manaʻomia le pito i luga o le taualuga tetele o taualuga o loʻo aliali mai i soʻo nai taimi i lea tausaga i le tausaga, ma faʻatautaia se talaʻaga faapitoa.

22. Beader togalaau i luga o le taualuga o le maualuga-maualuga fale i Moscow.

23-24. O le koneteina fanua e mafanafana mo la latou galuega.

O le vaega o le taualuga o le taualuga o laʻau uma ma laʻau o loʻo vaaia e le tagata mai fafo. O le taimi atoa, o le vaega o le ituaiga lanumeamata lanumeamata e masani lava ona laʻititi, ma e tatau ona i ai, ma o loʻo fuafua e faʻatulaga ni vaega ma fai pisinisi. O le faia o ni matata o le rate o le raine-cargin vine ma mea malie o loʻo faʻaaogaina, mo le fugalaʻau moega - o le tele o nonrens ma tamaitusi. O le taui o le taualuga ma le tautotogo oo i le vaipuna, ma o Moola ma siama ma fualaau, ma Musario ma Mucrais masani toto.

Snoncate Gardens
Ata 25.

Ata e.lichina

Snoncate Gardens
Ata 26.

Ata O.voronina

Snoncate Gardens
Ata 27.

Ata O.voronina

Snoncate Gardens
Ata 28.

Ata O.voronina

O le teritori o le fale o le taualuga e le o se mea e tupu e foia ai le "lanumeamata": O lea e mafai ona mafai ona alavai, e pei o, mo lenei poloketi Kamupani (25). O le masini o le taualuga "pai" ua iai foliga: i luga o le hydro-taofia, o le membrave membrane ua salalau atu, Ma isi vaega uma o le faiga o lo o misi. O le laupapa laupapa o loʻo faʻatulagaina i luga o peni ma o loʻo i ai i le mea e sui ai, tuueseeseina ai le tulimanu o tulimanu mai ai, ina ia le mafaufau i lalo o le fola (26). O le polokaina o loʻo tuʻu i luga o le "suia" mai iliili, tuʻua le saʻo 0.5-1 cm (27). A o le auala savali o tagata savali i luga o le taualuga e le fautuaina e fai le faʻavae mai le sima poʻo le sima poʻo le na o oneone poʻo le paʻu o le alavai, ma o le a taofia ai le alavai o o le puddle, o ala o le a le papeti (28).

Manatu o se faapitoa

O se isi suiga o le togalaʻau uma i luga o le taualuga o le koneteina o laʻau, lea e mafai ona tuʻuina i luga o soʻo se taualuga, ma e le manaʻomia le faʻatinoina o mea faʻapitoa ma moe moe. O ia fanua e sili ona telefoni: Ua toe faafouina le tele o taimi i le vaitau. Afai e tatau ai, mo le taumalulu, o le koneteina ua alu ifo i le eleele pe ulufale i totonu o se potu malulu - e maua ai laʻau sili atu le taumalulu. Mo se ata faʻataʻitaʻi, o se aiga laufanua, filifili ituaiga o le malu foliga, ma o le tufuga e mafua ai ona lamolemole lelei, " O laau toto e tuu i ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le agalelei i le paʻepaʻe-blues benes ua faʻatulaga e pei ona taua: I le talaʻaga o loʻo iai uma - i luma o le neula o Nepaka Puipui "mai Ivy volatile, ma fiafiaga i le Sui. O le a faʻaopopoina le pupula o le a faʻaopopo ai ni koneteina ma lanu viole: o le taupuna, i le taumafanafana, ma le le fiafia, ma le manogi o Bevines o le a iai Iris o le a iai Iris o Iris o Iris o le a iai Irizerian. O se tuʻufaʻatasiga e faʻamalosia mai laʻau ma le manino geometric pale o loʻo vaaia i se tasi auala ese - i foliga o le pesini, pyramid, faʻasologa, faʻasologa. O se faʻataʻitaʻiga lea o se tasi o latou: I le talaʻaga o loʻo i ai le faʻamalosi tino maple, i luma o le numera faʻaoʻo i le pamu o le maple-pyramidal staragd. Faasaga i le pito i luma o le pa, e iai ma le ani a Pese i Sisifo auro ma le auro samasama ma le auro samasama, ma luma o le koneteina ma eleele.

VeronicA talitonu, laufanua laufanua filifilia o Rusia vao fanua fanua

O Faʻatonutonuga Faʻafetai ed Brin Park, Zincko Rusk, o le Fanua Fanua o Vollokara Bellev (Rusia Yowod Centav (Stalko) mo fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili