Tala atu o le mea moni

Anonim

Eseese ituaiga o laupepa tioata: maualalo-faʻasoesa, faʻataʻitaʻi, faʻataʻapeʻapegaina, faʻafefeteina, corrugge ma vali tioata

Tala atu o le mea moni 12675_1

E te iloa o le ipu vai faaonapo nei o le tioata o se mea faigata tele? O ituaiga eseese o loʻo puipuia i le tau malulu mai le malulu, i le taumafanafana - mai le vevela, pe a tatau ai, o loʻo taʻeina nisi leo, o se fale o le afi ma hacking, O pulufana ma manogi, a o le na o le saogalemu, mafanafana, ae manaia foi.

Tala atu o le mea moni
Tusiata A. Argal

Ata k. Makochelovka o se meaola faigata. I le tau malulu, tele o faitioga e uiga i le malulu ma le mausali tele o le taumafanafana, latou te faitio i le vevela, tupe faʻaalu ma tupe mo le malu o fale. E ui lava o le sitepu muamua agai i le malosi o le US ua uma ona faia. Ona o le tele o le faʻapipiʻiina o le atigi fatu o hermetic storic, o le vevela vevela na muta ona o le maualuga o le vevela o le susuga o lanu, ma faʻamafanafana, e tele tagata maimoa. O le galuega lenei o le faʻaititia o le vevela leiloa mai le vevela vevela, e mafai ona foʻia le faʻaaogaina o le faʻaaogaina maualalo tioata faʻaaogaina i le faʻaluaina-paʻu faʻamalama.

Taimi e teu ai vevela

O le tioata masani o loʻo i ai le maualalo o le vevela o le malosi agavaʻa. I lenei taumalulu ma le tuai o le tauuma, sone sone e fausia latalata i faamalama. Alualu i luma manatu o le lauʻeleʻele o le tioata e manifinifi (masani le vaaia) vaega o uamea povi povi, o fea le vevela o le vevela (umi-galu) O lenei na mafua ai i le mea moni o se ipu sili atu nai lo le 60% o le vevela na lafoina i luga mai le vevela o le ea vevela vevela na amata ona toe alu i totonu o le potu (pulati-wist rave).

Tala atu o le mea moni
Ata 1.

Afac

Tala atu o le mea moni
Ata 2.

Afac

Tala atu o le mea moni
Ata 3.

Afac

Tala atu o le mea moni
Ata 4.

Afac

1-3. Faʻaliga faʻamatalaga manino pe vali i le tele o tioata mafaufau (Agc) ma se volumam o loʻo faʻaaogaina i le tasi poʻo itu uma e lua, Tioata e mafai ona afaina i le faamaʻimau, lauiloa, oneone oneone, ma faʻaaoga foi i totonu o le ipu pusa. Mafiafia eseese i totonu ole 3-19mm.

4. Lachel (AGC) ma le lanu susu le lelei-tetee o valiina i le itu pito i luga o loʻo faʻapipiʻi i puipui o silikini pe tulu.

O matatioata ma o ia mea aoga e taua o le maualalo-leai se totogi poʻo le malosi o le malosi. Ina ia maua ia i latou, e lua ituaiga o ofutino o loʻo faʻaaogaina: mautu ma le malu. O le muamua e faʻaaogaina i le taimi o le gaosiga o tioata i se isi vevela vevela luga. I lalo o le faʻamalosiʻau o le vevela maualuga, o le tau o le soona siʻoleʻole e sili atu le mamafa o le mea sa agasala ma le faʻavae ma i se taimi uma e eseʻese i le malosi o le masini masini. O lea e maua ai k-tioata. Peitaʻi, e talitonu tagata atamamai o le lumanaʻi, e le oi tua atu o ia, ae mo aʻu-tioata na fua mai e le tau tekinolosi. O le mafanafana o le ofutino e faʻavae i luga uʻamea povi o loʻo faʻaaogaina le maneta o le statton spipterming system o loʻo faʻaaogaina i le tioata ua uma ona saunia i le vaivaiga auala. O le iʻuga o le vaega e sili atu le manifinifi, itiiti le tetee i aʻafiaga o aʻafiaga ma le susu. Ae e le taua tele lea, aua o aʻu-tioata ua faʻapipiʻiina naʻo totonu o mamanu ua maeʻa ona faʻauʻu o le faʻaluaina o faamalama, comen i totonu. Ae o ona meatotino e sili atu ona faʻaola e 2 taimi sili atu nai lo k-tioata.

La matou tusi faamaonia

Floth-tioata o le sili sili ona masani ituaiga o laupepa tioata. O le faagasologa o lona gaosiga, na mulimuli ane avea ma tulaga masani a le lalolagi, na atiae le Igilisi Aster Pillington i le 1952. Ose faiga uaea i le taele o Molten. E sasaa tele, fausia se lamolemole mata o le tioata. O le mafiafia e fuafuaina i le tele o le tele na liligi i le taele ma o le 0.4-25mm. O le maualuga maualuga o laupepa na mauaina e lenei metotia o le 63.21m. O le aso ua amata ai le tioata lapoʻa 93.21m, ae o lea mea e faigata ai ona faʻagaioia, faleoloa ma feaveaʻi. O le tioata tioata e i ai le lelei manaia foliga foliga e le manaʻomia e polesi, maualuga malamalama-sili ona malosi-mama-malosi mafai, sili ona lelei mea e tuufua mai ai ata.

O suʻega e faʻamaonia ai o le tasi-potu tioata tioata tioata ma i-ipu e sili atu le maualuga o sikaina o le lua-potu ma tioata mageso o le taeao, o loʻo i ai na o le 5c ma masani ona puaa. Faʻafanua tulaga o le vevela o le maualalo maualalo-o le a o le a le o le 10c, ma i-tioata - 14c, e sili atu ona faʻaitiitia le faʻavae o le faamautu.

Tala atu o le mea moni
Ata 5.

Jennifer Howard

Tala atu o le mea moni
Ata 6.

ABC Goldfulilds wa.

Tala atu o le mea moni
Ata 7.

Pilikton.

Tala atu o le mea moni
Ata 8.

Pilikton.

5-6. Tau o ata i luga o le tioata faaleleia lagona.

7. O le lauvae o Lowecice i luga o matatioata ua tuai i totonu o le potu, e televave le tamaoaiga o le fausiaina.

8.Malti-galuega tioata gaioiga stacool (Pilikyton) maua ai le sunscreen ma le malosi ma le malosi-saogalemu meatotino.

O se mea lelei moni: gaosia le eseesega i le tau o le faigofie pepa tioata ma le maualalo-o le le-le-o le 45-135 rubles. Mo le 1m2, a o le iʻuga o le tagata faʻaaoga le eseesega i le tau o le lua-potu tioata faʻamalama ma le faigofie ma maualalo-faʻasolitulafono tioata o nisi taimi e tupu i le 600 rubles. Mo le 1m2.

Tasi-potu tioata tioata tioata ma le lelei sili ona lelei-sefeina tioata proniterm

Tala atu o le mea moni
Ata 9.
Tala atu o le mea moni
Ata 10.
Tala atu o le mea moni
Ata 11.

9-tioata ma tele vaega o uamea povi oxades teuina e le kapeti o le cathode i totonu o le maneta fanua i totonu o le loloto avanoa. Fua faatatau malamalama malamalama (79%);

10-masani tasi-chamber from fligging;

11-lua-glashed ipu tioata ma le suauʻu faʻasaoina o le malosi o loʻo faʻatigaina ai tau o loʻo faʻateleina ai tau o loʻo latalata i le faʻamalama.

I le itu la

I le taumafanafana, o faʻafitauli uma lava ua latou popole. Ona o le umi umi, o le la o le la malosi o le potu, o faamalama o lo o o mai i le itu i saute ma sautevalu, e masani ona vevela lava. O le faigofie tali i le faʻafitauli o le faʻaaoga lea o le tioata tioata: Prehibel lanu (Agc, oplefottot Binnt (Periso-Gorbain Walpel, Farpen O le mea e pogisa, o le moli faʻa masani-natura o le a ati aʻe i le fale. I se faʻaopopoga, lanu uliuli o tioata faʻamalosi tino vevela, faʻaitiitia le vevela o le flux pa'ū i totonu o le potu. Ae afai o tioata lanu i le taumafanafana o veranda o le atunuʻu e talafeagai, e leai se tasi o tagata o le fale maumau pe a fai o ona tuaoi e le mafai ona tau. E tusa ai ma tulafono fou, o le glade glazing o fale e tatau ona lotogatasi. Ma ua sao. Malilie o le tele o faamalama e le teuteuina le tusiata o le fale, pei o, e ala i polokaina o poloka ma loggis.

Afai o le taumafanafana o le faʻavae lea: O le tioata pogisa, o le mea e malie ai, i le taimi ai lea i le taumalu, i le iʻuga. E FAAPEFEA ONA FAI? Tagata e ana le taulaga, aemaise ma pupuni e oʻo mai i saute, e tatau ona faʻaogaina le tioata filifilia. Ona o le faʻapipiʻiina o luga o luga, latou te unaua le tele o vasega auala ia mafua ai ona malamalama potu i galu faʻafuaseʻi galu poʻo le vevela. O lona uiga, latou te taumafai e avea po o lea taimi e mafai ai, ae "galuega" e pei o le pogisa. O le moe o Wime e ui lava i le taimi sili ona suamalie o le fale malulu o le ea e masani ona aofia ai, ma le "feololo tulaga o le tau, latou te lagolagoina le sili sili ona lelei o le afi ma le manaomia tele E le gata i lea, o se tagata o loʻo i totonu o le potu ma vaʻai i fafo, o le a le faʻailoaina le eseʻesega o le masani ai ma le filifilia tioata. O se mea e sili ona manaia o le a fesoasoani o le a fesoasoani le tele o le tioata o loʻo gaosia ai le faʻaaogaina o ou tekinolosi, faʻagaioia i luga o le stoncreens ma le malosi (anc).

Tala atu o le mea moni
Ata 12.

Afac

Tala atu o le mea moni
Ata 13.

Afac

Tala atu o le mea moni
Ata 14.

Afac

Tala atu o le mea moni
Ata 15.

"Yukko"

12-14. Peseina tioata, vali i mass, e mafai ona teteʻe i ituaiga eseese o le faʻagaeʻetia, faʻaaogaina e faʻasaʻo ai laulau, gaosiaia laulau, fata, fata, fata, fata, faʻapipiʻi.

15. Tsvette ma Sscrette meatotino faalagolago i le mafiafia o le tioata.

Fanaina ramysh

Ia tatou talanoa e uiga i le faʻafitauli o loʻo sosoʻo ai ma se tasi o matou, pisapisao. Le maualuga o leo e mafai ona puʻeina o tatou taliga o le taliga mai le 0 (o le tului o le faʻalogo) i le 130DB (tiga o le tagata). O le Rustle o Fiage o le 10DB, o le talanoaga masani o le 40-50db, o le aʻa o le Pneumatic Jackhammer o le 100DB. O le tagi a tamaiti, barking maile, weiling savalivali, e latalata ile latalata i le pisinisi, fale nofoaga, vaomatua, e mafai ona afaina lelei le tino o le tagata.

O se tasi o auala e faʻaititia ai le tulaga o le leo o le ulufale atu i le fale mautotogi mai le auala - o le tuʻufaʻatasiga o le tioata matagi o le tele o mea mafiafia (ma se eseesega o le itiiti ifo i le 30%). O sea "sanuisi" e sili atu le aoga nai lo le afifi i matatioata masani. Faʻamasinoina mo oe lava: O le tulaga o le tele o le leo o le lua-potu tioata tioata mai tolu tioata o le 4mm o le 26-28db, ma 4MMB - O le isi filifiliga o le eseese o le mamao i le va o matatioata. O lea, o le ea e sili atu nai lo le 60mmm e matua faʻaleleia atili ai le le amanaʻia o uiga o le fausaga. O se faʻataʻitaʻiga masani o se faʻamalama ma faʻu laupapa i fale tuai, na fausia i taimi anamua ma sina taimi mulimuli ane, pe a tofu mata tioata o le a vavaeʻese mai le tasi i le isi. Ae ui i lea, o le fesoʻotaʻiga mamao atu i le faʻaluaina o le sifi i onapo nei ua filifilia, taulaʻi i le faʻaleleia o le vevela faʻalumaina oona o le fausaga, ma e le o le acostics. I le taimi lava lea, o le siʻitia o le mafiafia o le tioata poʻo le faʻalauteleina o sukiina o le ea, e masani ona manaʻomia ona o le faʻateleina o le mafiafia, mamafa ma tau o tioata.

Tala atu o le mea moni
Ata 16.

Ata V. Neftudo

Tala atu o le mea moni
Ata 17.

Ata V. Kovalev

Tala atu o le mea moni
Ata 18.

Mame.

Tala atu o le mea moni
Ata 19.

Afac

16. O le discharge panels e faʻamalamalamaina e le mama flivrecent lamepa. (O le pule o le au tusiata n. Cyysyhev, Arteritect's A.kislev, Decorator Y. Perketora)

17. O le a fiafia le ipu tioata o le a fiafia i le atavali i le atavali, tusa lava pe o le a le va o manatu. O le laualuga e le o se glami e le mafai ona vaʻaia i le mata poʻo le faʻafetai i se fesoʻotaʻiga faʻapitoa e faʻaititia ai le aʻafiaga o manatunatuga ma le glare. Tau 1m2 (mafiafia - 2mm) - 900 ob.

18.teteli-saogalemu tolu tolu.

19. Polypropylene ata i luga o le valivali itu o le tioata o le a fesoasoani e aloese ai mai chos pe a fai o le vaega malepelepe.

E mafai le faʻaititia o le leo e aofia ai le tioata tioata poʻo le triplex i le tioata. Nei e lua (pe sili atu) tioata fesoʻotaʻi e se faʻapitoa resin poʻo le vaega (tele vaega) o polyvinyl buyral (pvb) ata tifaga. I le taimi lava e tasi, o aso nei tagata tomai faʻapitoa e mafai ona pikiina se ituaiga o leo e maua ai triplex e tusa ai ma le natura ma le faʻafanua taimi o le faʻalavelaveina.

E le susunuina afi

O le a le lamatiaga e mafai ona sau mai tioata i le taimi o le afi? Ioe, o se mea e le masani ai. Ae a o le vevela o le vevela i ni vaega eseese e lua e oʻo atu i ai 30s, e fetagisi, tatalaina le ala o le afi, asu, kesi vevela. I le tulaga lea, i le laina o le taʻitaʻi vaega o loʻo i ai ni mataua o le afi-puipuia: Pyroel-Pyroelrite (AMC), Lurum). I le tulaga o le afi, ua faaofuina laufanua na susunuina, faaitiitia le atoaga o le oneone o le tino, 60, 90, ma le 120mini, e mafai ona manumalo ai ma le saogalemu le fale. Tau o le tele o le tele o le tele-tetee i le tioata mafiafia ma le mafiafia 7-17 Mo le 1m2.

O le afi-puipuia mea o se ata o le lanu tioata tioata ma le manino polyman faaputuga (mai le tasi i se tasi e fuafua i le tau o le afi) I tulaga le maalofia, o le oloa mai fafo e le ese mai fafo mai ipu masani. Afi puipuiga fanua o loʻo faʻaalia na o se tulaga taua. Ina ua vevela i le 120s, o le polymer amata ona puna o, faʻalauteleina ma sili atu le vevesi, liliu le mamanu i totonu o le opaque puipuia, o loʻo faʻaititia le lamatiaga o le popole. O le mea moni, o nei oloa e masani ona faʻaaogaina i nofoaga lata ane, ae o se mea e taofia ai se mea mai le vavaeeseina o fale afi ma le fale teu oloa e masani ona teuina?

Bil, bil- e le malepelepe

I totonu o totonu o faleʻaiga, sili atu ma le silia tioata meaafale, faitotoʻa, aʻoga aliali mai, ma le tioata lava ia ua faʻaaogaina o se faʻaiuga o mea uma. Ma, faʻaopopo i le sili atu o uiga o lenei mea, o loʻo tuʻuina atu manaoga puipuia. E tatau ona maitauina o le manatu o le "tioata saogalemu" e lautele lava. Mo se faʻataʻitaʻiga, o faʻamalama o le vaipuna e sili atu le malosi nai lo le masani ai, ma le faʻamaloloina - 4-5 taimi. O le eseesega o loʻo iai i le mea moni e iai ma se tele tele, o le tioata tele, e vaeluaina i ni vaega tetele tele, ma faʻafeiloaʻi ai i se tamaʻi lapisi. O le apalai mo faitotoʻa, couportpooptoop, puipui o kapela, umukuka "afu" i ai.p. E taua le manatua a ua maeʻa ona le mafai ona tipiina le tioata pe a ma se isi gaioiga masini, mo se faʻataʻitaʻiga, sikuea sikuea poʻo le gaʻo. O le mea lea, o taʻitaʻi uma e tatau, e aofia ai le Faʻamalieina o Faʻataotoga i lalo o Measikonolosi ma faʻamaumauga, e tatau ona faʻatino muamua. Tele tamaiti gaosi tele, ae afai o loʻo e fuafuaina se tioata "pupuʻu", e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia le kamupani i le tele o ipu tioata. O a latou tagata poto faʻapitoa o le a faia ai ni fua saʻo, o le a faʻaalia ai le tulaga sili ona lelei ma nofoaga o pu i lalo o le lapoʻa, tipiina se fasi o le tagata faigaluega ma faʻapipiʻi. O le tau o le gaosiga o le tasi pu o le laina i le laina o le 30-240 rubles. (O le faʻateleina o le lapoa ma le mafiafia o le tioata, sili taugata taugata, siamupini 1m2 tioata i luga o le aofaʻi o 400 rubles.

O le saogalemu sili ona saogalemu o le tioata fanua, po o le tolu tolu. A lavea, e taufetuli, ae o laʻau e le felelei i isi vaega, ae tumau i le mea pito i luga, faʻaititia le lamatia o manua. Faʻatulagaina o le aofaʻi o vaega tioata tioata mai naʻo le na o se sefe, puipuia le manua a tagata i vaega tioata, liliu mai i se puipuiga. O matatioata, fale e taia ai ma le maʻa poʻo isi aʻafiaga o mea, e puipuia mai le hacking. E tutusa lava nai mea, o le o le a manaʻomia le tagata e manaʻomia e ati i lou fale, ma luga atu i le ono mafai ona ia teena i se nofoaga e masani ai ona ia teena i se tulaga lautele. O matatioata a le punosu e tetee atu i le malaia mai se numera o pulu (e tusa ma le tikeri o puipuiga). O pamu o loʻo palu e paʻeʻe, ae tumau pea i le taimi e pasi ai le galu faʻafuaseʻi. Peitai, o nei tala o mea e lagona le mafaufau i ai o tagata o mea tusia mea tusia, i..p.

Tala atu o le mea moni
Ata 20.

Pilikton.

Tala atu o le mea moni
Ata 21.

Afac

Tala atu o le mea moni
Ata 22.

Ata V.arachila

Tala atu o le mea moni
Ata 23.

"Satemate faatasi"

20-21. O tioata ua uma e fefe ai i se mafaufau loloto (manatu) avega (20), ae

22. O le suʻesuʻega o le vaega o loʻo feoai e mafai ona feoaʻi solo i totonu o le pa puipui o fata e ala i ni auala faʻapitoa. (Tusiata G. Tautaiina)

23. O loʻo i ai se uluaʻi faʻamatalaga o tioata o le faitauina o tioata i le tiute o faitotoʻa o tau umukuka kamukuka. O le lanu lanu e faʻamanino ai le pito i tua.

Ma le penefiti mo pisinisi

O tekinolosi faʻaonapone faʻailo tuʻuina tioata ma tele lava "filemu" mea totino. O loʻo iai i se olaga maloloina o le a fiafia i le soifua maloloina E pei ona iloa, o le ario sili ona lelei-sili ona malosi masani masani, o le mea lea e pa'ū ai siama i luga o le tioata antibacperial, oti i le tele. Ova o le taʻele o fale i totonu o faletaele, faʻata, o le umukuka "Apren" - le faʻaaogaina o lenei mea o se nofoaga sili.

E toʻatele o le a fiafia i le mafai ona suia nisi o popolega e faʻamamaina ai le faʻamalama faʻamalama i luga o le natura. O le tagata lava ia-faamamaina tioata gaioiga (Pilikington) ma se fetaui lelei o le a fesoasoani i fafo o le a le mafai ona fesoasoani i lenei miti faigata. O le faiga o lana gaioiga o le: a o le o le ipu o le ao, o le Conging e faʻaleagaina uma ai le faʻaleagaina o meaola uma, ma le vai timu, pipiʻi, pipili i lalo e aunoa ma le tuua o le tafe o fugalaau. O le ogaumu e le iai ni mea leaga e fai ma tautua pei ona pei o le tele o tioata. E le saʻo le manatu o le Greenhouses, o le Sharehouses Sharparent o taualuga, o isi faamalama na faʻapipiʻiina i nofoaga faigata-i-faʻamamaina o le tioata sili atu E masani lava, ma o le faʻagaioiga lava e tupu lava ma televave.

Tala atu o le mea moni
Ata 24pi.

Ray Collins.

Tala atu o le mea moni
Ata 25.

Arststrong groupge kamupani.

Tala atu o le mea moni
Ata 26.

Afac

Tala atu o le mea moni
Ata 27.

Fana

24-25.Pictive elemene: punou (teuteuina) tioata ma lile-faʻapipiʻi.

26-27.I (26) ma vali (27) tioata.

Tagata tau o le pito i luma

O le ipu tioata i luga o le maketi maketi o lo o fai ma sui o le tele o kamupani, aofia ai le leoleo (USC), AMC, PIICESTON, o le "Norvatezy) Cam (Turkey), o le Grader Gress (Saina), Saint-Golbain tioata. Tau mo oloa mai fafo e masani ona maualuga atu nai lo le aiga, ae masani masani eseese. Manaoga mo le faʻamatalaina o le Gost 111-2001. I le faʻaopopo atu i mea e sili ona faʻatauaina ma le mafai ona faʻatagaina, e vaevaeina le tioata i ituaiga (M0-M7). Ole Uplupe Mulimuli le tulagaga o le lelei e oʻo i le Equible Windows, pe a fai e leai ni mea e mafai ona vaʻaia, ma o loʻo sologa lelei le liligi atu i le faʻamalama. O le faʻaipoipo o le maualalo ifo o le faʻaaogaina tioata e mafai ona maitauina. O loo faʻaalia i le le mafaufau o le taupulega poʻo le tulaʻi mai o le tau le maitauina o le ata tifaga i le tioata, o le mafuaʻaga o le taʻele o le maualalo o le tau maualalo o le pili o le maualalo. O le lanu o le lanu o le le mafaamatalaina o le sili atu o le tioata mai itu eseese e mafai ona ese i nisi taimi, e le mafai ona sili atu ma se vaega tele.

O le taua taua: Ina ua maeʻa le gaosiga o tioata mafolafola mafai ona tagofia (vali, ia taumafai, faʻaaogaina le lanu ata, faʻapipiʻi, tulau, tutoʻatasi, ona pei o le faʻamalama. O le aganuʻu o le gaosiga i tulaga taʻitasi e aʻafia ai meatotino vaaia ma faʻagaioiga o le maeʻa o oloa. O faitioga e uiga i laufanua maualalo o le ata e tatau ona faʻataʻitaʻia e le o tagata gaosi, ae kamupani o loʻo auai i lona latalata ane. O le mea lea, o le malosi malosi o le faʻaogaina o le faʻaaogaina maualalo tioata tioata mafai faʻaititia e leai se faʻatalale i le suʻega o le suʻega. Le puipuia o ni faʻafitauli, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi ma le poto lelei, masini faʻamaonia.

Tala atu o le mea moni
Ata 28.

Fana

Tala atu o le mea moni
Ata 29.

Fana

Tala atu o le mea moni
Ata 30.

Ata e.kolubaba

Tala atu o le mea moni
Ata 31.

Afac

28-29. O loʻo le masani ai le laulau, o loʻo avea ma laulau e le masani ai o le tele o le tele o le kamupani Italia o le a le mafai ona avea ma teuteuga o le fale. I le sili atu o le sili atu o auaunaga, tioata meafale mea ma fua faatatau.

30. O le mamanu ua togitogia i luga o le tioata na faʻapipiʻiina i se ipu tioata ma tao se laupepa i totonu o se ogaumu faapitoa. Glass Fabric File 3.52,50.001M ua faʻasaʻo i le fa toʻotoʻo i le ipu o le ipu. (Tusiata r.knivienne)

31. Pole mai le tioata lemu ma se mamanu na faia e le silika-strapart lolomiina.

Valivali ma moli le pati

O nisi taimi ei ai, o le tioata na vaaia na o le fausiaina o se fale. I aso nei, o le eseese o ana mea teuteu e musuia ai tagata o fausiaina i mea e le fuafuaina ma lamatiaga faʻataʻitaʻiga. O lanu o loʻo faʻamamaina, o le le masani ai o mafaufauga, faʻamoemoega, o le taʻaloga o le malamalama ma paolo tuu le totonu o le siosiomaga o le aso malolo.

O mata tioata o ata o ata eseese ma se fesoasoani o le fesoasoani i se tasi pe o itu uma e lua o loʻo oso i totonu o potu i le fale ma i le taimi lava e tasi e faia ai se lagona o le faʻalilolilo. O mata tioata e tutusa ai lona aoga, o le sapacaty lea o se taunuuga o le acid etching. Mai mea nei mea e masani ona faia ni vaega ma faitotoa, talu ai tatou te le faʻaaogaina masani lima, ma luga o fala tamatamaʻilima lima. Faʻamata ma ata i luga o le tioata o loʻo maua e le silika-faʻataʻitaʻiga lolomiina poʻo le lalagaina ma lanu ata tifaga. Valivali i le tasi itu o le tioata o se mea moni saili mo totonu, lea o le autu autu ua ave i le lanu. E le masani ona maua ile fausaga o leoleoga pogisa i lenei tulaga o le a faʻaopopoina se vaʻaiga, latou te fatuina le lagona loloto.

E oʻo foʻi i le faʻata foʻi o se faʻailo foʻi ma se fesoʻotaʻiga faʻapitoa. Afai o le masani ai, leai se lanu, lea e sili i matou e masani ai i le taeao, Sui le apamemea, ona malamalama lea o le olaga matagofie, .

O le Komiti Faʻatonu o le Faʻatonutonu Agc SME Glass Glass Rusia, Saint Grebain, Pineitton Green mo fesoasoani i le sauniaina o le mea.

Faitau atili