Tatou o i le mamalu

Anonim

Fale fauina i le atunuʻu eria: O le au tekonolosi tekonolosi paga, foliga o totonu teuteuga teuteuga, faapipiiina o eletise uaea, vavaeina o moli eletise

Tatou o i le mamalu 12676_1

Fausia e mafaufau i lona tiute ma e ona fale laiti, ma tagata e ona o fale manogi ma le tele o faletaele. E masani lava ona le salamo isi i tupe ma e talafeagai lelei mo le teuteuga o lenei potu. A uma mea uma, o le mita e le o se mea taugata, ae o se mea fiafia. Pe naunau foi, ma aoga tele mo le soifua maloloina.

Tatou o i le mamalu

O nisi taimi o le filemu mo le amataga o le galue i le tusitusiga i le mekasini "IVD" ua avea ma tusi i le faatonu. Na tupu i le taimi lea. A tatou tusitala o toʻalua-penisione Nina Alexandrovna ma Valery Ivangovich. Aloese mai pa, o le tele o le tausaga na latou faʻaaluina i luga o la latou togafiti o loʻo i totonu o se mea faʻapitoa latalata latalata mozehisk. E leʻi leva ona fausia se fale ogalaau lelei. Na ola le aiga puipuia (tagata e ona seʻia oʻo ina mafaufau le fale) e mafai ona suia i le taʻele ma se paga i le auala sili ona tamaoaiga. Na ou mafaufau ia faamasani ma le faiga o lenei fausiaina. Na matou filifili o lenei mataupu o le a manaia i le tele o faitau.

Finnish pe rusia?

Tatou o i le mamalu
O le Caritittittittittitti ma le taele o le sauniga faʻailoa manino le potu a le au a Rusia mai le Finnish Sauna (i le Heady o loʻo maualalo). Ae i totonu o le fausaga o fausia, o nei ese eseʻesega e le afaina ai - i le lava itu lava, e tutusa lava polokalame faiā talafeagai. Ua seasea lava i ai o ni anpacks Mason i aso nei, e leai lava se eseesega tele i le faʻapipiʻi meafaigaluega. Pau lava le le mautonu: Afai e te fuafua e fufulu taumatau i le potu Steam (o le mea lea na faʻamalosia e fai ai i latou e leai se taʻele o le atunuʻu), e tatau ona e faia, Silasila i le "Ivad", 2007, leai se sefulutasi).

Aʻoaʻo i Faʻataʻitaʻi

O lenei aso, o se auala tuai e fau ai le taele o le tele o ogalaau e taugata tele. Kschasty, faaonaponei faʻalavelave ma faʻatagaina faʻatagaina oe e fetuunai i le paga o toetoe o so o se potu. Ae e leʻi amataina le galuega, o le suʻetusi o fausaga uma lagolago tatau e tatau ona faʻatautaia. I le tulaga, ia maua ai pea e le au e taofi, o le faapalapalaina o le faaluma mai lea o pine a Pei Timo, ae ua maitauina e le tioata ua maliu i totonu o talita. Peitaʻi, o le faʻatupega ua iai ua filifilia e faʻapipiʻi, ae le o le paʻi. O le potu sa vaeluaina i ni vaega tutusa se lua ma le fesoasoani a se faʻavaʻa vaega: tasi le afa na ave i lalo o le potu laei ma se potu malolo. Sa potopoto le faitauga faapeno i totonu o loʻo faʻaaogaina tele le tekonolosi, tele mea i totonu o le lautele o tekinolosi, lautele ma puʻe, ma maʻa (piliki e poloka ai. Matou te faamatalaina.

Tatou o i le mamalu
Ata 1.

"Bannov"

Tatou o i le mamalu
Ata 2.
Tatou o i le mamalu
Ata 3.
Tatou o i le mamalu
Ata 4.

Tulikuvi.

1-2. Faʻamamaina atoatoa e fesoasoani i le faʻaleagaina o le fafie fatu. E taua tele le au nana i luga o tauʻai o loʻo lelei vele. O le mea lea, e le gata i faleʻaiga (1), ae o le faʻamalosiʻau ma lima o le ulu (2) faia ma ni stinal slots.

3. I luga o le fola i totonu o le sana, e sili le maa o Cerearac. O sea fesoʻotaʻiga o le suʻisulu o le suʻisuʻi ma le tumama, ae e malulu ma maseʻe. O le mea lea, i luga o le malu o le malu o le fale malulu "mailei" mai le oak poʻo le paʻu o paʻu o loʻo faʻatumuina.

4. O Vetu mo le Kamenka e fautuaina e faia le vevela uila-togafiti fafie.

Muamua o mea uma, o pa puipui ua faʻamalosia i le approship mea. I le taimi lea, i le tele o la oo tulaga, sa faʻaaogaina i le taimi nei, i le taimi o Singnters, na maua ai se manogi faapitoa. O le mea lea, o le aso e masani ona faʻaaogaina e Aluminim alavai i luga o pepa-faʻavae, o mea e le faʻatagaina ai soʻo se mea e mafai ona faʻatagaina ai. O le pepa o loʻo faʻapipiʻiina e fusifusia i puipui i puipui (ma le mafaufau i totonu o le potu). I le isi vaega, o le tagi ma le le mautonu. O lo o mulimuli mai papatusi mai le maa Wool Handwood Rumin) po o Paroc (Fishland). E leai se isi mea i totonu o lenei mea, talu ai toeitiiti lava o le fiafia atoa e faʻavae i luga o polymmer-formathylene (PPE), pelypraprive i lalo o le vevela i luga 70s (Asana sa vevela ma e oʻo atu i le 90s) amata moni faʻafesoʻotaʻi le pefu. O le mea moni, e tupu lea mea e tasi, ae mo le olaga o le sauniga o le a le tutusa ma le maa o le ata.

Manogi manogi

Tatou o i le mamalu

Faʻamalosia le lelei o le lelei o le taʻele o le taʻele e faʻaaogaina ai se faʻamalologa paga, faʻapea foʻi ma faʻafitauli o loʻo faʻaaogaina ai suauʻu faʻapitoa. E manaʻomia le faʻaogaina o le le-faʻafefefe masini, ae o mea taua masani ma suauʻu e masani ai. Ina ia maua ni paga o le paga, latou fefiloi ma le vai (2-3kap o le taua tele po o le 1/2-auala heabal ula i luga o le vai) I le taimi lava e tasi, e tatau ona muamua fafagu ai oe i maa o vai mama e aloese ai mai le manogi o Gary. Fai atu i laau aoga. Lavender Teanes ma faaleleia le mafaufau gaioiga. Eucalyptus fesoasoani fesoasoani i le tuai o le malie ma le pharyngitis. Oooina o mea uma o loʻo iai se faʻauigaina o le antispic afaina ma aveese le pupuga i bronchops ma māmā.

Mo crates stred lelei-mago panu bruus ma le koluse vaega 5050 pe 5040mm (tulaga mafiafia o papatusi mai mineral fulufulu-50mm). Ua latou le lavalava poʻo le fao i le puipui ma se laasaga o le 55-59mmm (faʻavaeina foʻi i le tele o papatusi) faʻataʻamilomilo pe faʻapipiʻi poʻo le a le itu e te fuafua e tuʻu ai le ala laupapa. Faifaiva, faʻatasi ai ma le taufaʻafefe o le pepa aluli. O le a faʻaalia le faʻaaogaina o le faʻaaogaina tele, ma le faʻamamaina o le Oloaʻa, ma i se isi itu, o le a le mafai ona tuʻuina se ulugalii e aʻea le ulu o le tulauvale. O le tagata faʻapitoa ua fautuaina e faʻaaoga e le o iai se pepa, peitaʻi o se vailaau tonu lava i le mafiafia o le 5-10MMKM, e pei ona iai manaʻoga maualuga ma faʻamanino. Ae ui i lea, faigaluega ma lenei e le tumau lelei mea e manaʻomia ai le faʻaeteete ma ni tomai. O pepa faʻapipiʻi e tumau ma se faʻapipiʻi o 70-100m, size o le Alumini o Scotch Sogy. E mafai foi ona e faʻaaogaina se faʻamaʻi vevesi, ae e tau atu i se taugofie atu nai lo le laʻau lapoʻa ma mineral paʻu. Ioe, ma o le a le mafai ona sefeina i tau tau galuega, aua o le ae tatau ai ona e faʻafetaiaʻia pa pia o le pusa nei.

O le faʻamafanafana o le fola ma le auʻaunaga e faʻaaogaina ai le tekonolosi tutusa. O le pito i lalo o le faʻavae i lalo o le fola o loʻo fautuaina i luga o le fola ua fautuaina e faʻaaoga le Sponproof Plywod ma le mafiafia o le 10-12 o loʻo tulaʻi mai i le lua vaega.

Tatou o i le mamalu
Ata 5.

Ata e V. Crigoriev

Tatou o i le mamalu
Ata 6.
Tatou o i le mamalu
Ata 7.
Tatou o i le mamalu
Ata 8.
Tatou o i le mamalu
Ata 9.
Tatou o i le mamalu
Ata 10.

O le mafanafana o le potu Steam: O puipui na faamamaina i se scam-gaʻo mea ma faʻapipiʻi se laumua mai le pa 5040mm (5). Oomi papatusi o le feetelation (6). Faamaapeina puipui o le pepa faifaatoaga (7). Tausi le gofie mai ia papatusi 5020MM, ma na maeʻa uma i lalo o le paʻu na faʻasolo mai (8). O le faamaʻimau o le a fausia i luga o le alavai o le a faʻamata ma alu i le ventiplation faʻamaumauga (9). O puipui na vaeluaina e Linden ma linden (10).

Matou te tauaveina le matagofie

Mai totonu o le Sauna e tulaʻi mai i se laau, e masani ona tele ina i se laufanua, i se mataupu, faʻataʻitaʻiina se log (Blockhaw) poʻo le pa. E le manaʻomia e faʻaaoga le laupapa mai papa e fiafia i ai, talu ai, o le mafanafana, e tuuesea e le toe tu, ma e tatau ona e nofo ese mai i puipui o le potu ia pulumu. Mo le sana, o le ufiufi o Osin, o Linden, Alder, cedar o le a talafeagai.

Tatou o i le mamalu
Ata 11.
Tatou o i le mamalu
Ata 12.
Tatou o i le mamalu
"Akvaland"

11-12. O le tagata Hermometer ma le Hygrometer i le Sauna e le mafai ona fai. O nei masini o loʻo faʻatau atu i tagata taʻitoʻatasi (11) ma i le tuʻufaʻatasi (12).

O le tau o mea e fuafua i luga o le ituaiga ma fafie. O le sili ona mafai ona i ai o le ufiufi e mai le 350 rubles. Mo le 1m2. O le Lime ma Alder o lo o ufiufi o le abse (i le makaina o nisi tagata gaosi "Filifili" poʻo le "Express") leai se mea e tasi ma le tau. Mo le 1m2. Komiti Faʻatonu (Oi, "o le" Manuf ") Ma tamaʻiʻa, lanu suiga, laʻititi le lelei o le galueaina o le 1.5 mita le taugofie. O le sili atu o le itupa o Sasaʻe ma Kanata poʻo Kanata poʻo le Saina abai-pe tusa o le 5 taimi sili atu nai lo le alder ma linden.

E aunoa ma ni mea teu!

Tatou o i le mamalu

I le vevela maualuga, o le tele o vailaʻau o loʻo faʻaleagaina ai, ona leaga lea o palota leaga ua faʻatuʻaina i luga ole ea. O le mea lea, i le taele e le tatau ona faʻaogaina le palasitika ma le chipport, faʻapea foi ma faʻaaoga le lacquer ma vali laupapa e puipuia ai le tele o fafie. Fafie, aofia ai ma paʻu o le faʻavae i lalo o le ogatusa, o le faʻamaumauga-faitotoʻa, o le faʻavae o le faʻavae o le afi-puipuia. Afai e te manaʻo e faʻateleina le tautua olaga o le tauaveina o elemene o le fausaga, e sili le faia ia i latou mai le potu malolo laupapa o lika o sikaʻesega. Ona latou "ola" i le itiiti ifo ma le 15 tausaga. I tafatafa o le ala, o le vevela-otika e pei ona toetoe lava susunuina, ma mai ia te ia latou faia se pa faataamilo i le vevela.

Talu mai le tau o mea e maualuga atu, matou te fautuaina oe e filifili le umi o apesi o le lapisi e faaitiitia ai le tele o otaota. E le faigata, e pei ona i ai le umi o le saoasaoa - 1-3m (sitepu - 100-200mm). O le pito i luga i le 1.5m uumi pito i le tau maualalo. Peitai, o nisi taimi e naʻo se faʻamiliū o le galuega taulima, e masani ona masani ona puʻupuʻu le laupapa ile ituaiga. O le laina o loʻo folau mai i luga o le sima poʻo le siʻomaga (i le tulaga mulimuli, faʻaaogaina ai le stangileed wavit.

Tatou o i le mamalu
Ata 13.
Tatou o i le mamalu
Ata 14.
Tatou o i le mamalu
Ata 15.

13-15. O le poloka (13.15) i le tusa o le 3 taimi sili atu taugata nai lo le sili ona lelei mai le laau o le tutusa ituaiga (14).

I soo se malamalama

I le avea ai o se tulafono, i le sana faʻatulaga satia ua natia, aʻo le faʻaaogaina o se pupuga faʻapitoa-fou-fou uaea (ma le CPC, PVKV poʻo le RKGM Marks). Ua tumu i lalo o le puipui o puipui ma le taualuga i totonu o le polythyle o paipa (uamea paipa ma palu uamea e le mafai ona apalai). O filifili taʻitasi e puipuia e le Uzo ma le gaʻoa o le taimi nei o le 10ma (tau - e uiga i le 1600 rubles). Lelei miti mai se mea masani masini fai mai i le Leakage o loʻo i ai nei Wallicage, talepe le filifili ma e le faʻatagaina e atiaʻe se matagaluega puʻupuʻu. O lona uiga, paʻi atu i se uaea na teʻa, e te le maua le malosi i le eletise. O le isi auala e mafai ai ona ausia le maualuga o le eletise eletise eletise o le faʻaaogaina o se voltage o 12v. O le faia lea o lenei mea, ua lava le faʻatauina atu o se faʻafanua o le eletise (o lona tau o le 600-1200RRA. Talitonuina i le malosi o le malosi).

Tatou o i le mamalu
Ata 16.

"Bannov"

Tatou o i le mamalu
Ata 17.

"Eurostroy"

Tatou o i le mamalu
Ata 18.

"O le autau ma le afi

Tatou o i le mamalu
Ata 19.

16-18. Faʻaiʻu o le faʻamamaina o le tele o le tele: fiber o loʻoptic ma moli ma moli (16), natia e le pito i lalo o fata (17).

19. O le fale gaosi masini, o se faʻapitoa na fuafuaina mo sauna, ua tapunia masani e puipuia-teuteu lamepai mai moli manifinifi (tau- mai 300 rubles).

Lapatia faʻapitoa ma le CERATIC Houcle ma se Mill Green Green curac cut ma se tioata tioata ull. O loʻo tuʻuina atu i latou e ala i le eos, line (Burgonia), Harvia (Forvia (Finelani). O le tau o le tasi masini e mai le 800 rubles.

E mafai foi ona e oge i le tele o faʻafitauli tau mafuaʻaga mafuaʻaga, vaʻalele o loʻo avea ma fetu o le lagi, o le mafaufau i le itulagi i matu o gaioiga, vivii. Moni, e sili ona taugata. O lea, o le faiga mai le tasi poloketi ma valu taimi moli moli Carriitti o le a tau pe tusa o le 20 afe rubles.

Tatou o i le mamalu
Ata 20.

"Ecosaun"

Tatou o i le mamalu
Ata 21.
Tatou o i le mamalu
Ata 22.

"Eurostroy"

Tatou o i le mamalu
Ata 23.

"Bannov"

20-21. O le ogaumu e tatau ona tuʻu latalata i fausaga talafeagai. O le mea mulimuli e manaʻomia e puipuia ai le basalt card capport ma piliki ma le paʻu i le pito. A potopoto i le Modular Simpney o le vevela, o tuʻutuʻuga o paipa o loʻo faʻamaufaʻailogaina o se vevela-faʻasaʻi taligalu.

22-23. Faʻamaea le potu Steam, e mafai ona e tuʻuina atu le finagalo o faleie, faʻataʻitaʻiga, ma faʻamaonia le taualuga "uili faʻatasi ma se laupapa laupapa a le ato (23).

Nai lo le falepuipui

O le faʻatulagaina o le sauna i le atunuʻu o Nina Alexandrovna ma Valery Ivanovich e maeʻa 1 vaiaso. O le mea moni, o tau teisi sili atu i le tulaga muamua lava e le o tusitusiga uma o le taumafaina na amanaia. Ae i le maeʻa lea o le faʻagaioiga muamua, o sui o loʻo avea ma faʻailoga moni o le taʻele ma leai ni sekone le salamo i punaoa. O lea, sa latou mauaina le afi O le mea lea e tuu ai le sana i se taulaga oloa ma e le mafai ona le maua le fesoʻotaʻiga ma matou. O le mea lea, i le lumanaʻi Ua tatou faʻamoemoe e faʻailoa le au faitau i le auala e faʻatulaga ai se paga i le taulaga.

Palu ma le tofo

Tatou o i le mamalu
"O le sana" o le vaega tele o le "meafale" o le sana-fata. Toeitiiti lava a latou fausia e se auala fausaga, o lona uiga, latou te faia le faʻavaʻa o le 5050 pe 700mm. Mai luga i luga o le faʻavaʻa, faʻapitoa laupapa ma le mafiafia o le 30mm o le 30mm ma faʻataʻamilomilo pito, tuu avanoa o le tele o le milimita lautele. I le taimi lava e tasi, o se mea natiaina natiaina "PhotorumMix" ("ABC Vority", Lusia) pe tutusa foi faaaogaina. O loo i ai le latalata i se laupapa laupapa, ae e le tatau ona ave nei le paʻu i le vaitaʻele e faʻamama le potu Steam. Helteves, o se tulafono, fai 400-600mm. Afai o le tuʻufaʻatasia maualuga faʻatagaina, e sili atu le faʻatulagaina o le lua pe tolu-tirika fata. Ona mafai lea ona e filifili i le va o le toetoe a le mafai ona le mafai ona le mafai ona suia "ma le faʻatusatusaina malu" ma le faʻatusatusaina "(i luga o le pito i luga e masani ona pepelo, o lea e sili atu le lautele).

Faataʻitaʻiga fuafuaina o le tau o le faʻatulagaina o le sana indoor 2.42.2 m

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Mafanafana ma le fola susu, puipui ma le taualuga seti - 8000.
Faauma galuega seti - 18 500.
Ua galue seti - 7500.
Faapipiiina o le ogaumu ma le faapipiiina o chimney seti - 7000.
Apalai mea i luga o le vaega
Alumini Aai 42m2. 45. 1890.
Scotch Aluminim 1 lisi 150. 150.
O papatusi moli laupapa (rockwol) 24m2. 70. 1680.
Plywood Walproof, 10mm 5,5m2 190. 1045.
Ceramographic faaputuga 5.9m2 380. 2242.
Timbers teuteuina Aliferoga 0.5m3 6000. 3000.
Laina (Lipa) 20.5m2 480. 9840.
Helteves (ia; fusia) 20 pauna M. 180. 3600.
O le faitotoa o le tusi logoina (Linden) 1 PC. 4500. 4500.
Ogaumu - vevela m3 sl (Harvia) 1 PC. 14 100 100. 14 100 100.
Chimney modular faamafanafana (stanless steel) seti - 7600.
O mea faigaluega seti - 4000.
Valeve ventipelation plate 1 PC. 500. 500.
Plywood, gvlv, fusiua, anufe tele, vaesefulu seti - 3960.
Atoa 99 107.

O le au Faatonutonu Faʻafetai ile kamupani "Bannov", "Eurostroy", "o lona sana", "SB ana", SBS, mo fesoasoani i le tapenaga o mea.

Faitau atili