Puipuiga o le afi afi: vevela le vevela

Anonim

Mafuaaga Fualaʻau Manufalaila - Maliu afi: Faʻataʻitaʻiga o faʻagaioiga, mama ma tele o le mafanafana o le tele faʻaputuputu iunite, mamanuina o fale povi

Puipuiga o le afi afi: vevela le vevela 12677_1

Ole toʻatele o tatou, ma faʻalogologoina o upu "o loʻo nonofo ai i fafo atu o le Aai", i le taimi lava e mafaufauina ai le afi mumu i le magafagafa. Ae ui i lea, iloa uma e tagata, e le o le vevela lea o le auala. Tuʻufaʻatasia "E tusa ai ma ona faamatala", o le matagofie o le loto matala loto ma le malosi le mafai ona fesoʻotaʻi o le ogaumu. O lenei mea puʻupuʻu e mafai ai ona foia le faʻafitauli o le fufuluina o le atunuʻu fale e aunoa ma le tele o faʻafitauli ma amata i totonu o se taimi atoa o le tausaga.

O le taimi nei, o le ogaumu o loʻo taua o le lalagaina o masini o loʻo faʻagaioia i luga o le suauu mautu (i le tele o kesi - i luga o le kesi) ma faaauupegaina i totonu o le faitotoʻa ma tioata ma tioata ma tioata ma tioata ma tioata ma le vevela-puipuia tioata. Mo i latou, e le manaʻomia le vavaeʻeseina o le faʻamaualuga, ma e eseese lava mai le afi faʻapipiʻi (kaseti) ma ogaumu.

Fesili Mataupu Faavae

Puipuiga o le afi afi: vevela le vevela
Ata O. Voronine-Planned Waterves - E eseese ma o le tele o le 4-20kw ma sili atu (pe a filifilia, e masani ona taʻitaʻia e 10mm E ala i foliga, mamanu, o le maualuga-fana o ninii e matua ese lava. O le faʻataʻitaʻiga o le tele o oloa tetele e aofia ai le fiasefulu o aitema, ma i faʻataʻitaʻiga taʻitasi e mafai ona tele a latou mea faʻatagata, o se isi vaega o isi filifiliga. O le faʻafitauli o filifiliga e faʻafaileleina foʻi e le mea moni o loʻo faʻatino e tagata faʻatau faufautua aalone o le Maumu, pei o le "kesi", "o nisi taimi e le malamalama ai.," O nisi taimi e aunoa ma le malamalama o latou uiga. Ina ia aua neʻi faʻatagaina aʻu ia te oe ma le puʻeina oe lava ma aua le maua i le faʻataʻitaʻiga o le natura, e alagatatau ona ou malamalama i le faʻavae o le faʻataunuuga o le ogalaau - ma le maota mumu.

O se mea lelei a le ave o le vaega o loʻo i ai le lua "agavaʻa": muamua, aveese le sili ona maualuga le malosi o le fale puipui; Lua, lafo atu le iʻuga taunuuga o le vevela i le vevela o le ea, ae le o fafo.

Puipuiga o le afi afi: vevela le vevela
Ata 1.

Eno.

Puipuiga o le afi afi: vevela le vevela
Ata 2.

Atuan.

Puipuiga o le afi afi: vevela le vevela
Ata 3.

Supra

Puipuiga o le afi afi: vevela le vevela
Ata 4.

Edililpamini.

1. Sarco-samasama flame vali fautua mai e tupu ai le failautusi ma le sili ona lelei o le okesene.

2. Belle Epoque (Godin) Ord ma le pito i luga utaina o paluga ma se kesi pesini, - 98 afe rubles.

3. Faataʻitaʻiga isoard (supa) - mai le 38 afe afe rubles. O le fale e faʻapipiʻiina ma ceramics pe o loʻo i ai le steel ventivelated ufiufi ufiufi ma enamel.

4. Manumalo lelei-Afififice Science M (Edililkamin) ma le Swel Okee ma le malamalama uliuli ma White deceaves deceat - mai le 98 afe rubles.

VOTCHCHYCHI MAI LE CREECE CLUBPLOCE HODING FREEWOOD I LE FOTUGA OFFOCE E tupu i luga o le Grate Grid (ae le o le ata); I se faʻaopopoga, ona o le i ai o le faitotoʻa, o le aofaʻi o le ea na tuʻuina atu i le ogaumu e mafai ona faʻatapulaʻaina. O le ea e ulufale ai i totonu o pu i totonu o le fale poʻo le faitotoʻa ma lua pe tolu filo. O le alatele o vaitafe i le pito i lalo o le potu o le vevela; Pei o se tulafono, e tatau i le tapulaa tulaga. O le mamao o le ea e fafaga e ala i slots i le mataupu. Ole vaitafe autu lea e faʻaaogaina i le galuega galue, ma i le tele o faʻavaʻa o loʻo mafai ona fetuʻutuʻunaʻi e faʻaaoga le feololo. I luga o pu i luga, ua agi mai le tioata, ma e le tele bush e pa'ū i luga. E manaʻomia le vaitafe o Tertiray mo le faʻaʻaisa o le fligus kesi (o le a matou toe fai atu ia te oe nisi mea e uiga i lenei mea). E i ai uma vaitafe e tolu o le afi mumpobox.

Puipuiga o le afi afi: vevela le vevela
"Ecocamine" / Nibpture O se Wibplation Aso Nei mo le Faletupe poʻo le Fale o le Maota e mafai ona fetuʻunaʻi i se auala o le a faʻateleina ai le tau o le suauu (le ua leva-mumu faiga). Afai e lava le afi o le afi (tuʻutuuga 9-12kg matutu laupapa), o le tasi faʻailoga ua lava lea mo le 8-12 itula o le mumu, e mafai ona ou alu ma le saogalemu i le taeao malulu. E foliga mai o le a le isi mea e manaʻo ai? Ae e i ai le tasi snag. O le le lava o le umi o le tuʻufaʻatasiga e tupu ai le auala galue o le kesi, poʻo le pyrolysis (decomlysis (decomposition o mea tau le lelei ma le latou lagolago); O le iʻuga, o le monobon monoxide o loʻo faia ma o isi volatile compines (formaldherede, conrotes ma phenols 'siʻosiʻomia.). A na ona e lafo i latou i totonu o le leo i totonu o le siosiomaga, tatou te afaina ai le siosiomaga. Infire lenei Heatting Univer galue o se afi afi, ma le mana leiloa i le faʻateleina o suauu. O lona uiga, mai le vaega e tasi o fafie e mafai ona maua ai sili sili atu le sili atu o le malosi o le vevela, pe a fai e te faia ni mea susunuina i le ogaumu.

Masini Drinyyshek

Puipuiga o le afi afi: vevela le vevela
Siegeranraneges suauu mo uma afi afi - manaia-mago fafie poʻo lala ese mai laʻau malosi: Birch, Alder, Alder, Aldens ID. O le tau o le 1m3 o le Cheeat Brerewood o 600-1800RUB. Peitaʻi, e tatau ona foaʻi i le mafaufau e toetoe lava a masani ona faʻatau atu le fiva oona (pe tusa o le 50%). 'Ona latou susunuina lelei lea ma e leʻi gaoioi lelei ma le manaʻomia le matuā i lalo o le taualuga o le taumafanafana atoa, ma faʻaliliu foi i le potu. O le togavao o papa vavalalata e sili atu le faʻaaogaina, ona o le maualuga o aano o loʻo toe teuteu, faʻafefe i le tioata o ogaumu ma le chimney pa. I le amataga, o le sitaili o loʻo aliali mai Briquettes faʻaalia. O le tapenaina o le pine ma le fusu o loʻo tatalaina mai le resin ma susunu susunuina le vevela vevela. Peitaʻi, o le tau o lenei ituaiga o suauu o loʻo le talafeagai le maualuga i le 8 afe o rotabs. Mo le 1t. Lafo uʻamea ma maaʻa o loʻo faʻatagaina ai le paʻu o le koale, ae o lenei ituaiga suauu o le tau-lelei faʻaaogaina naʻo le tele o itulagi.

O le mea e sili ona masani ai e download ai le sapalai kesi o le sapalai o le ea faaopoopo ea i le pito i luga o le ogaumu i luga o iniseti. Ae le faigofie mea uma. gaoioi le Co ma le okesene ea i se vevela o le uiga i le 700 ° C, e muamua i mea uma, e le o talafeagai e faateleina ai le vevela i totonu o le ogaumu. Mo lenei, o matua puipui e tatau ona i ai se faʻafitauli o le tomai (ia matua mafiafia, faʻalua poʻo le lalata mai o mea e malosi ai le vevela). E le gata i lea, e manaʻomia le tautua o le ea (le itiiti ifo i le 100 ° C).

E i ai le isi auala e faʻamalosi ai le flu e mumu e mumu. O le afi o le vevela ua faʻaititia i le 400-500c i le i ai o le oxidic cataststs o nisi metal.

O lea la matou te suʻe le fesili o le lelei o le afi o le afi. O le tasi mea o le unaʻia o le fusuaga afi e mumu ma le sili le lelei o le malosi o le malosi, ma o le isi foʻi lea - faʻaaoga lelei lenei malosi. Muamua o mea uma, e tatau ona ausia o le vevela vevela e le tuua vave le ogaumu vave - i le tulaga lea, o le a latou avatua le fofo i le maualuga vevela. Mo lenei faʻamoemoe, o vaega-tipi-tipiina o loʻo punou i le pito i luga o le ogaumu (se mea e pei o le matifusi futu). I se faʻaopopoga, e mafai ona ou faʻaaogaina le tele o le tele o le tele o le tele o elemene - tele i totonu o papatusi pito i luga poʻo le pito i luga o le iunite. E aoga foʻi le "fanaina le vevela mai le au muamua mita o le pese (e uiga i fetuʻunaʻi mo lenei, vaʻai le" ITD ", 2003, 2005. Sei o tatou vaʻai i le auala o le faʻamatalaina o le tele o le susunuina o le susunuina o le susunuina o loʻo faʻatinoina.

Manatu o se faapitoa

I le ata o le tele o ogalaau - O le afi afi o loʻo iai masini o le flus o le flusus kesi. O faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga latou te faʻatinoina moni ai, i isi e matua faʻapena. Fausia aiaiga mo le faiʻai ma faigata tele. Faʻaopopo Ageshiption o lenei mafuaʻaga o le laina o le fib o le vela o le mea moni poʻo sanuisi o sanuisi, le faʻaaogaina o catalysts ma "amataga o le afi o le afi). Faʻalauiloaina le uamea o uʻamea fale e tasi (puipui o le mataupu e tasi ma puipui o le vevela potu vevela) o le vevela e manaʻomia e le mafai ona faʻafoʻiina le vevela.

Vitaly unitinov, Taʻitaʻiga Lautele o le Kamupani "Iunite o Masters"

O le ofu taele i le uamea

Puipuiga o le afi afi: vevela le vevela
O le sili atu ona lelei o le sili uʻamea uʻamea-uʻamea ma uʻamea mea e faigofie ona faʻapipiʻi, e le manaʻomia le faʻavaeina, e ono manaʻomia le faʻavae ma amata ona vevela i le taimi.

Fiu Bugy "Breneran", "meta", "Ecoterm" IDR. (Uma- Lusi o le mea e sili ona taugofie (12-18 afe rubles) ma talitonuina. O le uedamed contives o le unadeum mamanu, ufiufi i le uliuli vevela-puipuia enamel. O mea taua mo a latou fale gaosi oloa a Carbon uamea mo le lautele faamoemoe ST3; O le puipui mafiafia e masani lava 3-4mm. O faitotoʻa o loʻo faʻaogaina i le vevela-puipuia tioata ma se faʻailoga o le afu o le 'olo, ma itu o le ogaumu o le ogaumu ma chamotte poloka. Ua tatau ona aofia ai i le konottomtommam se olaga puʻupuʻu puʻupuʻu (lalo o le faʻamalosiʻaga o le vevela maualuga mai ia Steel Steel, Carbon Freshes, ma e sili le fausaga o mea), ma e sili le fausaga o mea). E le gata i lea, e le mafai ona faʻagaioia i totonu o le fiva figota i le taimi: I ni nai itula i le aso, e tatau ona "malolo le uʻamea", a leai e ala ile suiga i totonu ole tino poʻo le faitotoʻa. O le tusi talosaga i luga o ia maualuga ua le sili atu ma le 2 tausaga.

Puipuiga o le afi afi: vevela le vevela
Ata 5.

Jotul.

Puipuiga o le afi afi: vevela le vevela
Ata 6.

Jotul.

Puipuiga o le afi afi: vevela le vevela
Ata 7.

Sergio Leoni.

5-7. Socket ogauluga: F3 (Iogal), ia Vaimea - Mai le 52 le afe. ​​(5,6); Libersi (Sergio Leoni), Cermiccs, mai le 280 afe. ​​(7).

E pei o tagata gaosi ese, pei o le Edilkamin, La Nordca (obatitaly), STDIP (Serbia), Selec (ARACESS), Nibec (Framen) O le afaina o loʻo manaʻomia ai le sili atu ma le taugata o le steel-boiler, o le fua o loʻo taofia o loʻo faʻatumauina ai le 850C. Ole vaitaimi ole taimi mo ia oloa e le itiiti ifo nai lo le 5 tausaga, ma nisi tagata gaosi e taunuu i le 12 tausaga (Epbra).

O mea masani i mea masani mo ogalaau ma uamea ua lafo uma uʻamea. Lafo-uʻamea fana a le Atua, insutic, liui, sparra (Canada), Vermon Systeds (Canada), Heas), Haas + Sosber (Raata), o loʻo faʻaalia ai le la matou maketi. Aoina Dean Walket Products, faʻaaogaina o se le-malosi sootaga o vaega (loka ma faʻamaufaʻailoga faamaufaʻai). Ona o lenei, o mafatiaga o totonu e le tupu i totonu o le mamanu. Taʻitaʻi Grouprs faia se faamaoniga o le itiiti ifo i le 5 tausaga i a latou tewron-uʻamea ogaumu.

Fireplace vai inisinia

O nisi faʻataʻitaʻiga o ogaumu - o le Referee, Olymp (Enbra), Delta P1 ma Delta P1 (EmdAp), Concorte (ACCER (mafai ona faia le galuega a Bouler masini. Seria pe o se isi filifiliga, latou te faʻaogaina i se vevela vevela i le mea e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia se vai vevela ma vevela vai o se tamai fale (e oʻo i le 150M2). O le tele o ogavae o ia vaega e matua tele lava (tasi firewood utaina ua lava lea mo le 4-5 itula o le mumu), o le mea e sili ona faigofie ai le bolebo. E i ai faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻagaioia ma le "faʻamago" vevela vevela, pei o Rero (Epbra).

O le lelei sparemictiuce o loʻo faʻamalosia i totonu o le pito i totonu o le vevela potu potu ma papatusi o le vermiclite-ofuvae mea ma le malosi o le fatafata. E talitonu o loʻo i ai i le aumau-uʻamea ua le manaʻomia: o latou puipui e mafiafia nai lo le uʻamea, a itiiti ifo 5mm. Ae ui i lea, o nisi taimi Kamupani (mo se faʻataʻitaʻiga, Iolui i Modes F 250, F 350), ma taumafai e faʻateleina le vevela i le ogaumu, ma o loʻo faʻaaogaina pea papatusi i le ogaumu.

O le faʻaaogaina o le faʻatonutonuina o loʻo i ai i le tele o faʻataʻitaʻiga pe mafai ona avea o se filifiliga. I le tulaga lea, o le ea o loʻo faia i totonu o pu i tua o le ogaumu (etdup) poʻo ala o iniseti, o le nordaca, la le nordaca) poʻo ni atigila).

Puipuiga o le afi afi: vevela le vevela
Ata 8.

Edililpamini.

Puipuiga o le afi afi: vevela le vevela
Ata 9.

Enbra

Puipuiga o le afi afi: vevela le vevela
Ata 10.

Edililpamini.

8. Eiffel afi (edilkamin) ma le stanless steel lote.

9-10. Uilimea: nati (Epbra) ma le sima faʻasaga, mai le 172 afe. ​​(9); Vanessa (edilkamin) ma le steel ventileted panels - mai 81 afe rubles. (10).

O nisi o tagata gaosi oloa (Epbra, Vermont Systeds IDR) o loʻo faʻapipiʻiina i le pito i luga o le ogaumu o le ogaumu o le tele o faʻataʻitaʻiga-catalyst ma se faʻalauteleina o le presension. Manatua o lenei ipu e tatau ona faʻamamaina i le tasi masina uma 2-3 masina mai le Nasara.

O le aso, o le metalliki o le afi mumu tele o loo i ai mo le faleatamaiga po o atunuu o lo o felelei ma falelauasiga vevela, faapea foi ma papatusi masani, Taco runite. E le gata latou te faʻamalosia atili le ogaumu, ae faʻailoa atu foi i le malosi o le vevela. O le iʻuga, e le o le ogaumu e le mafai ona suia le vevela o le vevela i le tulaga o le sili ona malosi o le susunuina ma e le malu tele. O le le lava o le faʻafitauli o le eletise e pa'ū i le galuega a le nofoaga o le vevela e faʻateleina ai le mafanafana i totonu o le potu. Ae mo lenei, o le tele o le tu i luga e tatau ona i lalo ifo o le 100kg - leai se vevela faʻaputuputu aafiaga mai le tolu i le lima manifinifi o le a le lagona. Ina ia maua se saoasaoa ma toniga toniga i luga o le potu e ala i le faasaʻolotoga o tafega e faʻatagaina ai le fani e fausia i luga o le ata (tele nible faʻataʻitaʻiga).

Puipuiga o le afi afi: vevela le vevela
Ata 11.

Enbra

Puipuiga o le afi afi: vevela le vevela
Ata 12.

"Caminov Center" / Piazzzetta

Puipuiga o le afi afi: vevela le vevela
Ata 13.

Enbra

11. Faʻataʻitaʻiga o Bes (Spbra, mai le 116 afe Norbles.) O le i ai i le masani-faia laupapa sima o toetoe a soʻo se paolo. O le numera mo le fesoʻotaʻi o le chimney o loʻo i tua.

12-13. DARKS PIINVRA- 202T.ROB. (12) ma AFROMDIT- 116T. Rubles. Rubles. (13).

Afai e te leʻi filifilia i luga o le faʻapipiʻi nofoaga o le ogaumu poʻo le auala o le taʻoto o le chimney, ia matau o le nofoaga e lua e fesoʻotaʻi ai i le chimney ma springs uma ma puni.

O le tau o le ogaumu, e le tele naua mai le mea (lafo uʻamea poʻo uamea), pei ona faia o le gaosi oloa, le lavelave o le ata o le faʻataʻitaʻiga. O lea, lauiloa tele ma sili ona matagofie uila uila mo le tuuina atu o le f100, f3 ma le f8 (jotal) ma le averesi malosi o le 5.5-8kw e aunoa ma ni isi. I le totogiina o le aofaʻi e tasi, e mafai ona e faʻatau oloa o Czech, Hungarian poʻo Serbian gaosi ma Ceramic Faʻafa. Tau mo edililkamimini fana, La NordIca, Nibe ma isi itu i Sisifo Europa e amata i le 60-70 afe rubles.

Matou te maua le fulu

Puipuiga o le afi afi: vevela le vevela
Tulikivile ma ni nai mea tau potumoe-afi-afi - tele le vevela o le tele o iunite (Caminox). E i ai le sili ona lauiloa o le tulikuvi oloa (Fitu). O inisinia Tulikavi na mafai ona tuʻufaʻatasia e tuʻufaʻatasia ai le lelei o faʻataʻitaʻiga sili ona lelei o faʻataʻitaʻiga ma le sili ona maʻa e sili ona maʻa. O le fale o le vevela-faʻaputuputu cominox e aoina mai le maeʻa o faʻataʻitaʻiga, o le mea o le mea masani o le opecomagnes poʻo le pluk) (Kgk e sili atu nai lo le maualuga o le ogaumu o le ogaumu). O le pusa afi ua faaauupegaina i le faitotoʻa ma se faʻafanua fatu o uʻamea. "Talavai" TulukIvi afi afi (mo se faʻataʻitaʻiga, o le Tu1000 faʻataʻitaʻiga) tau :0 afe o rubles, mamafa i le 1.2t. E ao ona fai ma mea e manaʻomia i le faʻavae ile 280 ma le faʻavae. O le Fono Aoao o loʻo faʻatinoina e tagata tomai faʻapitoa o kamupani o tagata faʻatau, o le tau o le faʻapipiʻiina o galuega e tusa ma le 10% o le tau o le oloa.

Puipuiga o le afi afi: vevela le vevela
Ata 14.

Atuan.

Puipuiga o le afi afi: vevela le vevela
Ata 15.

"Ecocamin" / Nibe

Puipuiga o le afi afi: vevela le vevela
Ata 16.

"Ecocamin" / Nibe

14. Faʻataʻitaʻiga Belcanto (Godin) o se nofoaga faʻapitoa o loʻo iai le ogaumu - O le afi o le uila i totonu o le i totonu o le totonu.

15-16. O le magalaʻo o loʻo pisia 450 (Nibe) ua valiina i lanu eseese; Lauiloa efuefu (15) ma uliuli (16).

I le faʻaopopoga i le vevela-faʻaputuputu ogatuʻu, o loʻo fua mai Tulikavi i faʻavasegaina o faʻavaʻa: rai faasa, Salla, Titanio, Zeivi. O nei iunite ei ai se uaina lafo-uʻamea kaseti, pili-faigata ma tu mai le 157 afe rotabs.

O le asō Tulikavi e faʻamatuʻu le ogalaau i le mea na taʻua o le tagata vortex o le tagata pa puipui. O le Tautua Muamua mo le taua o loʻo ulufale mai ai i totonu o se grate, valavala, e ala i slot scats i puipui o le Comber chimber, agai i luga o pu i totonu o le faitotoʻa. O manuki ua tutulaiu vevesi tafe tafe atu o loʻo faʻateleina le malosi o le faʻaliliuina atu o le vevela ma le faʻavavevave tufatufa o le tali mai. O le mea lea, i lalo o le lelei e sili atu lona maualuga atu o le faʻamau i le faʻamau o le faʻataʻitaʻiga tuai, lea na faʻatino ai le vaʻalele tele o le ala fatu.

E leʻi leva, i le matou maketi, o le faaupuga o le kapepao o Tulikivis Nununuʻu (Finelani), faʻapea foi ma le Busaslin Tapē ai. E sili atu le taufetuli i le tele o afi afi nai lo le palanimos i le 20-30%, ae o loʻo iai se nofoaga faigofie, o lea ua teu ai le paʻu i lalo.

Fale mumu

O le ogaumu - O le afi-afi e masani ona avea ma se vaega o totonu o le totonu o le atunuu. E malamalama atoatoa e malamalama. O le mea lea e tele ai ni ituaiga e aafia ai le faʻaleleia o mamanu ma maeʻa ai.

Puipuiga o le afi afi: vevela le vevela
Ata 17.

Jotul.

Puipuiga o le afi afi: vevela le vevela
Ata 18.

Atuan.

Puipuiga o le afi afi: vevela le vevela
Ata 19.

Supra

17-19.MoDeel tagavai: F250- mai le 78 afe Norbles. (17); Les tofase- mai le 351t. Rubles. (18).

19. Muamua Steel Oven Black Screen (supa) - mai le 135 afe rubles.

E mafai ona ou filifilia ni faʻatonuga i potu o le afi o le afi. Masalo o le sili ona manaʻomia lanupa faʻapoili faʻaonaponei ma laina saʻo, e aunoa ma ni faʻafiafiaga ma teuteuga. O le tele tele o le tele o Edilimkamini faʻataʻitaʻiga, Eddip, La NordICA, Nibe, Max avanoa avanoa IDR. O nisi taimi o fulufulu ma falelauasiga mo falelotu o le atunuʻu - mo faʻataʻitaʻiga, faʻasaina, o le paʻu), o le tino e mafai ona faʻaoʻo i se itu.

Hostess i tusi

Puipuiga o le afi afi: vevela le vevela
Tulikivied uma e alolofa ma talisapaia le Hokull Hokull, o le mea moni o le a avea ma fale puipui ma le uati, mo le faʻataʻitaʻiga, tlumhata) ), Burlubut (Atuan). O i totonu o le ueumu o le kaliva o le falelotu e na o le uameuani ma le faitotoa na i luga o le ogaumu, ma i totonu o le ogaumu, e manaʻomia le kukaina o se fafie. Ioe, i le ogalaau mulimuli, kuka kuka o le a iai se ogaoga atoatoa manogi. O falaoamata moni o le fale ma pai ma le palu, tao pato, pato i luga, pizza ma lasgna o le a na o oe e te fiafia i ai e te fiafia i ai e te fiafia i ai e te fiafia i ai e te fiafia i ai oe A okaina se kalive caminox, e mafai ona e filifilia le tulaga o le kalapu apamemea, i le itu tutusa ma le ogaumu autu, pe faafeagai. O le filifiliga mulimuli e talafeagai pe a e fufuluina le pa i le pa i le va o le umukuka ma le potu malolo. Matau le susunuina o fafie ma i le ogaumu autu, e pei ona taua le siʻitia o le vevela o le vevela kesi, o se taunuuga o le le faʻamaoni o le vevela vevela.

E i ai ni nai laupepa afi i le faiga o le maualuga-tekonolosi ma le techen, ma se cub i foliga o poloka, pyramids, ellipsoid i ai.d.

Ma e matua matagofie o oloa na mafai ona faatulagaina i lalo o anamua. O le galuega a le tagata asiasi o le kamupani Jotul-faitotoʻa o le ogaumu ma le lafoina uʻamea na lafo i le ituaiga o le gothic alavai (mai le 40 afe o rubles). I se taimi ua leva, na tuʻuina atu e le kamupani le faʻataʻitaʻiga na ufiufi i lanumoana, lanumoana lanumoana, burgundy ma paʻepaʻe enamel (pei o le 1.5 taimi sili atu taugata nai lo uliuli).

Puipuiga o le afi afi: vevela le vevela
Ata 20.

Atuan.

Puipuiga o le afi afi: vevela le vevela
Ata 21.

Supra

Puipuiga o le afi afi: vevela le vevela
Ata 22.

"Caminov Center" / Ferlux

Puipuiga o le afi afi: vevela le vevela
Ata 23.

"Breneran"

20-21. Uliuli i Aso Nei: Bayonne (Skyin) - mai le 560 afe Norbs. (20); Vallore 2 (supra) - mai le 149 afe rubles. (21). Faʻataʻitaʻiga o loʻo momoli atu e okaina, o le upu o le faʻatinoina, 2mes.

22-23. Faʻataʻitaʻiga: Greadada- mai le 62 afe o Rubles. (22); "Breneran" - 27 afe Norbles. (23).

O se vaaiga a le Ueven Oven, na teuteuina i Monochrome Green, lanumoana pe enaena Majolicica (Crowracs e ufiufi i aisa). O nei faʻataʻitaʻiga e masani ona kopi ai le manava o le manava o loʻo i ai ma le muamua faasologa o le Kamupani na fuafuaina mo le faʻamafanafana o le tele o le taulaga ma muamua.

Manatu o se faapitoa

O le maualuga o le vevela o le siʻitia o le vevela vevela-faʻaputuputu o faʻamatalaga mai le taufaʻamataʻu o loʻo ausia e tusa ma le 3 itula pe a ma le afi. Ona o le ogaumu mo se taimi umi (e oo i le 24h) maua le vevela. Le masani ai e leai se vaega atoa o le pa o le caminox "vaivai" vevela e pei o le mafanafana mo se tagata. I le taimi lava e tasi, o le vevela i le ogaumu e mafai ona maualuga, ona o le maualuga lelei o le "mama aʻiaʻi ua tafiesea toetoe lava mumu atoa. O le vevela e tapunia e le gata i le ogaumu, ae o le soʻotaga o le ulaula o loʻo faʻagaioia i luga o le faʻavae o le faʻavae o le ogaumu, ma naʻo le paʻu i totonu o le nofoaga autu o le ogaumu). O lea, e mafai ona maua ai le maualuga maualuga o le pule o le KPD, e le mafai ona iai ni mamanu uʻamea.

Mikhail Greentwork, faatonutonu faiaoga o Tulikavi

Retmetier (Farani) ma Sergio Leoni (Italia) ma Sergio Leoni (Italia) ma Serung Lews) (mai le 130 afe o Rusen) (mai le 130 afe O a latou faʻamalamalamaga e mafai ona avea ma monochrome poʻo le tele o lanu, o le matua o loʻo faʻatinoina (luga o lipine o loʻo faia e tamai taʻamilosaga - crackerels i luma o le mata).

Ituaiga o le fible mamanu

Puipuiga o le afi afi: vevela le vevela
ae

"Iuni o Masters"

Puipuiga o le afi afi: vevela le vevela
B.

"Iuni o Masters"

Puipuiga o le afi afi: vevela le vevela
i totonu

"Iuni o Masters"

a-faapipiiina papatusi;

B-CDPletocleor;

i synchronous-seevae;

E tafe ifo le aisa i le ea;

2-sekone eaflow;

3-maualuga le ea malulu;

4-ulaula.

TulIIIIVI faʻataʻitaʻiga o loʻo eseese ma aofia ai ma le Caminox o loʻo faʻamamafa i onapo nei ergonomic ma i le taimi lava e tasi o loʻo matagofie (TRU7, Sarlozed i lalo o aso tuai (TTUS 2700). I le faʻaopopo atu i mea o loʻo i ai i le Glassic Warking i Grey, Tulikavi o loʻo teuteuina le vaivaiga ma lanu lanu.

E tele seevae-afitosese e iai le maualuga o le malosi ma le mamanu pito sili, ma o le tasi e le tuueseeseina o le isi. Matou te faʻamoemoe o le tusiga lea o le a fesoasoani i le au faitau ina ia faia le filifiliga saʻo. Na o le a tumau pea ona foia le fesili a le chimp. Ae o le autu o se isi mataupu.

O le faatonu faafetai i le kamupani Tulikavi, "Iuni o le Masters", "Centra of Prolers ma le magalaloina", fausaga fale afi "mo fesoasoani i le sauniaina o le mea.

Faitau atili