Falatofo tale hauberk - sefe matagofie

Anonim

A aunoa ma le tuusaunoaga, o tagata taʻitoʻatasi atiaʻe, o le filifilia o se mea mo le faʻamaeʻaina o le faʻavae o lona fale, ia e faʻaalia ai ni nai itu, o le faʻatuatuaina mai o le tosina mai ai.

Falatofo tale hauberk - sefe matagofie 12686_1

I lenei faʻatasi e leai se mea e faʻateʻia ai, e mananaʻo tagata uma i lona fale e foliga foliga o tamatamaʻilima ma talisua i manatu o lona lalelei. I le faʻaopopoina o mea mananaia, o mea faʻaletonu e tatau ona avea ma faʻatuatuaina puipuiga mo se taimi umi, puipuia fausaga i totonu, Surrows ma isi faʻaletonu le afaina. O le a matou faʻaopopoina i lenei lisi e faʻafaigofie ai le faʻapipiʻi, tetee i le le mafai ona faʻaalia, e le o le vaʻaia mo le tausiga ma maua ai se vaega atoatoa o le atoatoa o le mea lelei o le atoatoa o le mea lelei o le atoatoa o le mea atoatoa.

I le aso, totonu o le maketi galuega, o le tagata faʻatau e mafai ona faʻatau ni tomai mo tofo ma tofoga ma atotupe, ae aua le faʻaaogaina e taʻitasi. Ma e moni lava, sa mai talu ai nei, sa faigata tele mo se tau talafeagai e suʻe ai mea e ono tuʻufaʻatasia se tulaga maualuga o le faʻatuatuaina. I nai tausaga ua mavae, na aumaia ai e Theolhnikil se fetaiaiga i ona po - le Hauberk Fuataga ma le tele o mea o le maualalo ma le tau o le tau o le faapope.

Falatofo tale hauberk - sefe matagofie

Ata: Tehtusefulu

O le Hauberk Froode Tile o se fetuʻutuʻunaʻi mea uma i le ituaiga o se ie - trunks o le 1000 * 250 mm o le tele o le gaʻo, o le mea na tutusa ai le gaʻo. E ui o le tau tutusa o vaega ma le lauiloa o le vinyl e sivine, hauberk tale sili sili atu nai lo le sili ona lelei mo le sili ona lelei.

Matou te tuuina ni faatusatusaga.

Talitonuina ma le tumau

Hauberk mafai ona apalai i soʻo se mea taua ma se vevela o le tele mai -60 i + 90 ° C. O le fale puipui e mafai ona faigofie ona tafia uma se malulu malulu ma se la susulu, aʻo le suia o ona uiga faʻaletino. O le siʻoleʻole e le tatau ona mitamita i lenei, pe a faʻatimilomilo le ea malulu, e ono suia tele lona laina laina ma faʻapuna i luga o puipui.

Ona o lona fausaga, o loʻo faamaufaailogaina atoatoa le lafo o Haberk Tievers, faʻapea foi ma le tetee i aʻafiaga o masini, e aofia ai ma tikeri masani, pei o tikeri. Malosiaga ma le malosi o le sivine - i lalo ifo o le averesi, lava le mataala e le mataala e faʻalavelavea lona faʻamaoni.

I le taimi atoa o le tautua, o Basal Coat Conging Tiping E le suia lona lanu. I le taimi lava lea, vinyl o lo o nofo i tafatafa o le mea e mu i le la, ma faaputuputu foi le pemita faigata i luga.

Falatofo tale hauberk - sefe matagofie

Ata: Tehtusefulu

Faigofie Faapipiiina

Faʻapipiʻiina o le Freed Hoode Hauberk mafai ona faia i le leaga o le vevela, saunia o mea o loʻo sapalai mai le potu mafanafana. Sivifo mafai ona faʻaulu mai naʻo le vevela o le ea, e le mafai ona faia lenei mea i le vevela vevela poʻo frosty tau.

O le Tratiade Tile Hauberk o loʻo tuʻuina atu i luga o le mafolafola laupapa laupapa, lea e mafai ona galue e pei o le FSF Plywood poʻo le OSB-3 laupepa. I le taimi lava lea, ona o le laufanua laufanua, e faigofie ona ofi atu ma fetuunai i lalo o le faiga manaomia. O le a le mea taua, o le Haubers Tile Faʻalauiloaina ni vaega faaopoopo ma o loʻo taʻua ai ni mea lemu nai lo le masani ai e le mitamita, ma i le taimi o le faʻapipiʻi, e le o iai, e le o se mea na tupu ai.

Falatofo tale hauberk - sefe matagofie

Ata: Tehtusefulu

Matagofie

O le fale, ufiufi e Habrak, Faʻafetai i le faʻatuatuaina o le faʻataʻitaʻiga i lalo o le piliki masani o lanu matagofie, maua lona uiga ma tulaga ese e faʻaalia. O le fale, ua ufitia e lofituina, talotalo atu i le "pusa a le aoga, atoa le tino o tagata taʻitoʻatasi.

O le vaega autu o le faʻaaogaina o fusi fusi o le feagai ai ma le faʻaʻoleʻole o le tino ma o latou elefane o fale laupapa, fale, faʻapea foi ma fale mai le sima faʻapipiʻi. Faatasi ai ma isi mea, o mea e fetaui lelei mo le faʻafoeina o aso anamua, ma mafai foʻi ona faʻaaogaina e teuteu ai ni penisi ma le pa.

Falatofo tale hauberk - sefe matagofie 12686_5
Falatofo tale hauberk - sefe matagofie 12686_6
Falatofo tale hauberk - sefe matagofie 12686_7

Falatofo tale hauberk - sefe matagofie 12686_8

Ata: Tehtusefulu

Falatofo tale hauberk - sefe matagofie 12686_9

Ata: Tehtusefulu

Falatofo tale hauberk - sefe matagofie 12686_10

Ata: Tehtusefulu

Fautuaga autu i luga o le faapipiiina

O le Hauberk Tile o loʻo faia i le fitu sili ona lauiloa lanu lanu e faʻataʻitaʻi ai le lanu piliki, lea e faʻatagaina ai soʻo se tagata faigaluega e filifili ai le laʻau o le faʻavae ma le taualuga. O le mama aʻiaʻi, o Andbersion, Habrak e foliga sili atu nai lo le masani ai, ma e oʻo mai i se mamao mamao, e toetoe lava a le mafai ona iloa mai le piliki masani poʻo le clainker laupapa.

Faapipiiina o le Tale Heile Haberk e faigofie lava, e oo lava i se tagata e le iai le poto masani o le fausiaina o le tele o le fausiaina, ma e mafai ona faʻatinoina e aunoa ma se faʻalavelave. O le mea o loʻo faʻamauina i luga o le malosi o le paʻu o le laupapa faʻavae mai OSB-3 papatusi poʻo FSF Plywod. Ile taimi lava e te leʻi faʻataʻatia ai le fusi i luga o le pito i luga, o laina o loʻo faʻaaogaina, e faʻatino ai laina o taiala, e fesoʻotaʻi ai ma le sitaili tafailagi ma agai i luga.

O le fola o loʻo faʻamauina i luga, amata mai le tulimanu o le fale. I totonu o le fogafale fusi e faʻaaoga mo le amataga o le 'upega tafaʻilagi, aveese le puipuiga puipuia ma tipiina le pupuʻu ma tipiina piliki, pe a fai o le paʻu i lalo o le vaʻa. I luga o le amataga o le pito i luga, o le laina muamua o le nonoa pito i luma ma le pito i lalo i se auala i le "piliki" o le laina muamua na ufitia le amataga o le pito i luga. O laina nei e faʻapipiʻi ai ma le faʻalauiloaina mai le afa muamua o le pefu o le pefu, o loʻo faia ai le piliki. E tofu lava Beelele i le valu fao i le pito i tua o le pito i tua o le pito i luga o le pito i luga o le ufiufi o fao o le faavae. A faʻapipiʻiina le pito i luga o fao o fao faʻamau o le taimi nei faʻapipiʻi le laina maualalo.

Falatofo tale hauberk - sefe matagofie 12686_11
Falatofo tale hauberk - sefe matagofie 12686_12
Falatofo tale hauberk - sefe matagofie 12686_13

Falatofo tale hauberk - sefe matagofie 12686_14

Ata: Tehtusefulu

Falatofo tale hauberk - sefe matagofie 12686_15

Ata: Tehtusefulu

Falatofo tale hauberk - sefe matagofie 12686_16

Ata: Tehtusefulu

Ia mautinoa le faʻamaonia o le faʻatulagaina i le taimi o le faʻapipiʻiina o le faʻagasologa, e manaʻomia le mautinoa o le opoina o le fua o le va i le va o latou lava. I tua o mea, ua aveese ai se ata puipuia, pe a manaʻomia le mea e sili ona faʻapipiʻi, pe a manaʻomia, o lenei vaega e vevela i le fauina o le fale.

Mo le lesitala o tagata i totonu ma fafo atu o le fale, faʻapea foi ma le faʻamalama o faitotoʻa, o le afifi e aofia ai uʻamea saogalemu ma le vanimonimo o loʻo taʻele.

Falatofo tale hauberk - sefe matagofie 12686_17
Falatofo tale hauberk - sefe matagofie 12686_18
Falatofo tale hauberk - sefe matagofie 12686_19
Falatofo tale hauberk - sefe matagofie 12686_20

Falatofo tale hauberk - sefe matagofie 12686_21

Ata: Tehtusefulu

Falatofo tale hauberk - sefe matagofie 12686_22

Ata: Tehtusefulu

Falatofo tale hauberk - sefe matagofie 12686_23

Ata: Tehtusefulu

Falatofo tale hauberk - sefe matagofie 12686_24

Ata: Tehtusefulu

O le faigofie ma le faigofie o le faʻapipiʻi e mafua mai i le fetuutuunai ma fetuutuunai o mea. O mea faigaluega uma mo le tipiina ma le tipiina o fuli, e manaʻomia e le tagata atiaʻe se taualuga taualuga. O lenei meatotino o le fale o loʻo fai ai e faigofie ai ona fausia ni fofo eseese e ala i se lautele lautele o lanu lanu ma latou tuʻufaʻatasiga ia latou lava.

Falatofo tale hauberk - sefe matagofie

Ata: Tehtusefulu

E te le tosina mai le lanu monononous o le puipui ma ou te manaʻo e fai se elemene o eseese? Ma le fale talela o Hauberk e le faigata. I tua uma, Taitasi Taatasi e aofia ai le 4 pelus (mai le 4 vaega eseese "Bricks") Ma e pei lava o se barkicklayer i luga o le puipui gau. Na ona tipiina le tapoleni i luga o le au pelati e tusa ma le laulu e tusia i luma muamua ma puipui i luga o le puipui faapea foi o le pava. A faʻapipiʻi laina o fusi poʻo vaʻalele taʻitasi o loʻo faʻaalu ma le tasi ma le isi, ma le sili atu o le laina o le laina o loʻo faʻateleina ai. A faʻavae ona tuʻia le au tulimanu, o le afa o le peto o loʻo avea ma afa o le piliki e mafai foi ona faʻaaogaina.

Falatofo tale hauberk - sefe matagofie 12686_26
Falatofo tale hauberk - sefe matagofie 12686_27

Falatofo tale hauberk - sefe matagofie 12686_28

Ata: Tehtusefulu

Falatofo tale hauberk - sefe matagofie 12686_29

Ata: Tehtusefulu

E le gata i isi sao i luga atu, matou te maitauina o le puleaga faʻapipiʻi e le tagata gaosi i luga o le tagata gaosi Wabarse Finad o le 20 tausaga, o lona uiga o ia auala o le a mulimuli i le tele o tausaga. Toe fausia ma suia o le masini leaga e mafai ona avea ma ni nai minute. Hauberk mai Tekhnonokol o se filifiliga lelei mo i latou e suʻeina ma matagofie mea mo le mamanu o le felauaiga mo se tupe talafeagai mo tupe talafeagai.

Faitau atili