Sefe faaeteete!

Anonim

Mea sese i le mamanuina ma le fausiaina o fale mai le lapotopoto log: mafua ai ma auala e sefe ai le tulaga

Sefe faaeteete! 12693_1

Tului i le fausiaina o le atunuʻu fale mai se lapotopoto o le oona o le tau suamalie e le faʻavaivaia ai. Ae mo le foliga foliga faigofie o le galulue ma le mea lea, o faʻafitauli matuia o loʻo nana i totonu o tagata tufuga ma mo tagata e umia fale i le lumanaʻi. O le a latou taʻuina i se faʻataʻitaʻiga patino.

Sefe faaeteete!

O le aiga tuputupu aʻe na mauaina i le taimi o le atunuʻu e le mamao tele mai i Moscow. Asiasi ma le Aai, na i ai ia tatou tagata toa e fau se fale iina, ma e mai le tapuni lagu. Mo se taimi umi ma le faʻaeteete se faia ma le faʻaeteete se galuega talafeagai ma mulimuli ane taofi i le nofoaga lava lea e faia e se kamupani lauiloa. Na latou o atu i le ofisa o lenei kamupani, lea na latou mauaina ai se ofo faapitoa faʻapisinisi. Ae o le faalumaega na foliga mai e le mafai ona le mafai ona avea ma tofi talimalo e tatau ona alu ese. O le pefu o lenei asiasiga na teisi, ae o le manaʻo e fausia se atunuʻu fale e leʻi mou ese. O tagata fou ua ulufale mai e malamalama e mafai ona alu i se isi auala: Tausi se poloketi e fetaui ma a latou mea, saili se laʻau e faia se seti tumaʻoti.

Muamua, na latou liliu atu i se taʻutaʻua o le fausaga aʻoaʻoga. O iina, i luga o le faavae o le ata ata-faia, o le poloketi ma le galuega galue (seti o ogalaau i luga o pale o le Kostroma Region. Ina ua mavae sina taimi, na latou talia le tulaga, soʻona laʻu tupe ma faʻapipiʻi i se faaputuga atoa o auiliiliga mai le lakapi laka. O tagata e fiafia e leʻi faʻamasiasi o aufana ma le auvai o loʻo tipi i auiliiliga ma le gasolo, ma le 70% o vaega e faia e le poloketi). Ia eʻi atu i lenei vaivaiga na latou saunia atili mulimuli ane ai. 'E leʻi iai muamua, sa manaʻomia ai le uma o le faʻavae.

Sefe faaeteete!
Ata 1.
Sefe faaeteete!
Ata 2.
Sefe faaeteete!
Ata 3.
Sefe faaeteete!
Ata 4.
Sefe faaeteete!
Ata 5.
Sefe faaeteete!
Ata 6.

1-2. Maota avanoa (50-60mm) gaogao i puipui (1) i tafatafa o ogalaau, o le lona lua o le faʻamoemoe i luga o le o loʻo lagolagoina "shuck" O le mafuaʻaga na iloa ai le mafuaʻaga o nei swats: ua uma ona amata nonofo i lalo le ogalaau, o fua i le va o ogalaau na faasolo ina pa'ū ai le paotele, ma e leai se tasi na manatu e tapunia le past ".

3-5. Ina ua uma ona e ala i le faaletonu pale sili, o lana faunaiga sa faaatoatoaina, ma ua manaʻomia e tagata atiaʻe. Na pipii i puipui (3) ma agai e pei ona tupu se Ekalesia. Ina ua vaevaeina ogalaau i tua, sa fusifusia i latou i fatuga (4), ma i totonu o le faamalama ma faitotoʻa o le fale o le fale atoa o le fale atoa (o lenei faʻateleina e saʻo ma saofaga i lona lelei ma saofaga i lona lelei ma saofaga i lona tulaga lelei solomuli). Mo le ova (6) faʻaaogaina utupoto ma le kolosi vaega o 250150mm.

Muamua zaminka

Na filifilia e le Faavae o le tamaoaiga ma toetoe lava a lautele-pito i luga o le sipai mai o le tino, i luga o le mea na latou filifili e taoto ai ma fasi tino. Na amata ona matua faia muamua atu, ma o le e ona o le tuaoi tuaoi na malilie i le soa faasee. Ae pe o le au faigaluega e le mafaamatalaina le le mafaamatalaina, pe o le tuaoi e leʻi vave taʻitaʻia i latou, o le taimi o le taunuu mai o le Kim faʻaiʻu e leʻi iai se taimi, e leʻi lava le aso. Na i ai ana papatusi e le-zero, ua teisi teisi, avanoa gace i le va oi latou. "Ia, e le o faalavelave ia," a tatou mafaufauga foi, "o ia foi, o lona uiga, o lona uiga o le fale atoa o le a lifi lelei." E faʻatalitali mo le taunuʻu mai o le arride o le 'au faipule mai le gaosi oloa.

Sefe faaeteete!
Ata 7.
Sefe faaeteete!
Ata 8.
Sefe faaeteete!
Ata 9.
Sefe faaeteete!
Ata 10.

7-9. O le faʻaseseina, ma i le faagasologa o le sailia, o loʻo latou faʻateʻaina ma talia le numera ELLISE. O se foliga tutusa na mauaina ma tupu i le pito i lalo o le lapisi uma ogalaau ogalaau. O nisi logs curved, e le maina ma e le alu i le nofoaga. O le iʻuga, o le lautele o le vaʻai i le va o latou e le o le talafeagai i manaʻoga o le snip (le sili atu nai lo le 5mm), ae pei ona latou 'aʻe i soʻo se faitotoʻa.

10. Faalauiloaina tagata tufuga, ua amata ona totogi le fetuunaiga o le fao "shuck" (na faasolosolo ona faamutaina, o le mea tetele "i luga o puipui" ma tutusa lautele ma isi.

Amata! Ae o lenei ...

O le anita o loʻo faʻatali mo se puʻupuʻu puʻupuʻu e tusa ma le 1.5 vaiaso. O LOʻU LAT Ina o taunuu na taunuu ma amata loa ona ou faigaluega. Na toʻamalie ma le au faigaluega ma Desiota i le faaputuga o faʻamatalaga ma numera manaʻomia, tufatufa atu i le taimi e te taumafai ai e faʻaleaga ai le ogalaau laupapa laupapa. Ae i le taimi lava lea, o avanoa i le va o ogalaau e na o le 1.5-2m.

Na o le Braode sa galue i luga o le upega tafailagi mo se taimi pupuu ma na mafai ona tuu na o le lima pale. Filifili o le aofaʻi o loʻo manaʻomia e le tufuga e tele tele mo se faigofie---vaai i le galuega, na teena ai e tagata e ona o latou auaunaga. O le faʻafaigaluegaina o se 'auga, o loʻo iai le tagi a Conves. O nei tagata atamamai ua le toe faʻamamaina se mea, na le masani ai, na latou faʻamavae le upega tafaʻilagi tasi i le nofoaga na tufatufaina ma nonoa i laupapa laupapa. Moni, o fua i le va o ogalaau na tupu i le 3-5 cm. O le galuega na faalauiloaina vave, ma o puipui o le faaputuga muamua na toeitiiti lava.

Vaʻavaʻai le mea na tupu, na le toe faigaluega le galuega. Ona, manatua ai le tusitusiga "cunning otling" lomia i la matou mekasini (vaai

"Ivad", 2007, №2), na taʻua ai o se tagata poto i le lelei o le fausiaina o le maʻau, na fesoasoani ia i tatou i le tapenaina o lenei mea. E moni, o le mea moni e valaau ai le faatonu ma valaaulia ia e o ma ia.
Sefe faaeteete!
Ata 11.
Sefe faaeteete!
Ata 12.
Sefe faaeteete!
Ata 13.
Sefe faaeteete!
Ata 14.
Sefe faaeteete!
Ata 15.
Sefe faaeteete!
Ata 16.

11-16. O le 'au faomea na fausia ai se sili ona talafeagai le taualuga o le taualuga mo lenei faʻasologa o le taualuga o le taualuga o le sami. O le faia lea mea, e le o i ai ni lapisi e le faʻalavelave i le ogalaau i totonu o le 'olo, e le faʻalavelave i ogalaau ua tipiina i luga o le solomuli, o loʻo tatalaina . I le sipela o puipui, na malupuipuia fagu o laina e lua (13), tuu i latou ina ia tutusa le vaa e tasi ma le lagolagoina o fua faavaa o le faavaa (15, 16).

O fea sa tanu ai le maile?

Faatasi ma le tagata poto, sa ma suesueina le fale ogaalati (I le vaitaimi lea na faʻafalepuipuia ai o ia i le malosi o le falenatumilo), e faʻamaoni, latou te faʻanoanoa ai, sa latou matua faʻanoanoa lava. O le auala i lalo o le ogatusa o pa puipui i luga o le faavae, latou te le mananao foi e faamatala mai: sa latou feisa ai i luga o papatusi pipi i luga o le ea.

E leʻi manino lava fua i le va o ogalaau, ma e oo lava i le lavalava, e manino lava e sili na itiiti ifo i le va o pale, ma i le va o le pito i luga. Linen Farne (Afifi) na gauai i le va o ogalaau, faʻaaoga, ona e tosoina lea i luga o le fibre i le suavai o le timu ma le ipu o le timu ma le ipu o le timu ma le ipu o le timu ma le ipu o le timu ma le ipu o le timu ma le ipu o le timu ma le ipu o le timu.

Sefe faaeteete!
Ata 17.
Sefe faaeteete!
Ata 18.
Sefe faaeteete!
Ata 19.

17-19. Uiga na faia mai le laupapa ma se koluse vaega o le 15050 mm ma aʻo leʻi faia le faʻapipiʻiina ma le faʻavaeina o le antispic (17) I lalo o le fasimea tamoe, o vae autafa na ufitia i alavai, faia mai le laupapa o le vaega lava e tasi o nofoa afi. O le kikasu i luga o le tasi o le tele o vaega o le rafter fausaga fausaga fausaga ma faʻaputuga o tulimanu ma o latou uʻamea tutusa ma faʻaoʻole e foliga (18, 19).

O se tagata poto, sa faamatala ai le tulaga, na avatua i lana malamalamaaga. O le mea moni o le seti o vaega mai le lofituina log, pei o se tulafono, o le a le avea i le nofoaga atoa. O le vitio o latou na momoli mai e ala laiti laiti ma oomi loa i le puipui. O le fuafuaina e faigofie: Mai le taimi o le gaosiga o elemene taʻitasi ae e le tatau ona faʻaoʻo i se nofoaga e sili atu nai lo le 2nd (maualuga 4ed). A leai, pe a suia le latou mea, o latou faaupuga: O vaa ma pesini ua milo, aemaise lava pe a fai o loo i ai, pei o tagata faapolofesa fai mai, pei o tagata faapolofesa. O apaau o le taʻimua (mimilo o le fibr), fola i ogalaau e oʻo i le tuputupu aʻe o le laʻau, aua e afe le pale i le la. Afai o loʻo teuina ogalaau mo se taimi umi, e leai se mea mataʻutia i lena taimi i le taimi e tasi o le a latou liua i fafo. Log In Cuscat, tipi i ni vaega o loʻo faia ai e ataʻau ma ipu, ma elemene taʻitasi e leai se taumafaiga o le a faʻataʻotoina. O vaega na faia e le tagata gaosi oloa na muamua teuina i le gaosiga (na faʻatalitali i ai a o latou faia le mulimuli), ona latou taoto ai lea i luga o le upega tafailagi (isi 5-61). O le lava lava tau na tu ai ma le popo suka suka (i le olioli o le e ona, leai se ogalaau i le teuina mo le teuina), ma sa atili ai ona mimilo. O le pate "curves" ogalaau sa i ai le Brons o le le iloa o tagata atamamai.

Sefe faaeteete!
Ata 20.
Sefe faaeteete!
Ata 21.
Sefe faaeteete!
Ata 22.
Sefe faaeteete!
Ata 23.

20-23.PEVE RAFTD Tuʻu se susuga i le faʻamamaina o Membrane, ua faʻamalosia ai lana talimalo. Ona latou faia lea o le fola mai OPP-papatusi, na faʻaputuina e le fofoga o fanua (20, 23), Lug-ma -Anal (22). Tusiaina le tele o le ata mataga.

O le a le mea e fai ai (e le o i le pisia uma)?

Ina ua uma ona faalogo i le faamalamalamaga o le tagata poto, na sili atu le popole o ia ma fesiligia le fesili i lona tulaga: "O le a la le mea o lenei?" I le mauaina o ni fofo se lua i le faafitauli. Muamua, taumafai e faʻavasega le fale ogalaau. Ina ia faia lea o le mea moni, e manaʻomia mo le mauaina o se kamupani, i mataupu faavae, e mafai ona maua i le olaga faapea o le olaga. Ona taʻu mai lea o ia oe lava ile atinaʻeina o le atinaʻe ina ia latou i ai i le mea e faʻafetaia le mafai ona faʻatautaia le malosi ma le tau o le galuega. O le auala lona lua o le tuu i mea uma e pei ona i ai ma faaauau pea ona fausia. I lenei tulaga, lua filifiliga mo le atinaʻeina o mea tutupu e mafai. I le tulaga o se ogalaau ogalaau, i lalo o lou lava mamafa ma fuaina le taualuga "o le a" nofo "i le nofoaga. Whousche - aua le "nofo i lalo", ona e tatau ona sosolo atu le fale i fafo atu o le minerale fulufulu (o le a mafai ona ufitia avanoa), pe a na o le poloka. O le mea moni, i luga o lenei tagata poto ma le tagata e ona ma vaeluaina.

Faʻapolofesa e mafai ona faʻavasega se fale puipui na maua e valaʻau le kamupani, lea na maua ai le fale i le tulaga o loʻo faʻamatalaina i le mataupu "Cunning Otillization". Na tali mai ina matou tali mai: "E leai se faafitauli, taeao o le a maua e le matou faʻapitoa le faʻatulagaina o le matou faʻapitoa." Na moni le mea na tupu. Sa mataʻina ma le totoʻa oʻu, ae na teena e le tuʻinaina o ogalaau (ao ma o totoe i le pataga ma faatafunaina i puipui) na malo malosi. Ua suia le geodtury o le fesootaiga i lalo ifo o pesini, e tatau ona tipiina. O lea, o le ala muamua lea e fofo ai le faʻafitauli. Tumau le lona lua - ia faʻaauau le fausiaina. Ae o ai o le a faia mo se galuega faigata tele?

Sefe faaeteete!
Ata 24pi.
Sefe faaeteete!
Ata 25.
Sefe faaeteete!
Ata 26.

24-25. Ma, matou te ono manaʻomia le solomuli o le a gagau, o leo i luga atu o faamalama ma faitotoʻa, o loʻo i luga aʻe o faitotoʻa - 6cm, luga o le faitotoʻa - 6cm, luga o le faitotoʻa - 6cm, luga o le faitotoʻa - 6cm, luga o le faitotoʻa - 6cm, luga o le faitotoʻa - 6cm, luga o le faitotoʻa - 6Cm, luga o le faitotoʻa - 6Cm, luga o le faitotoʻa - 6Cm, i luga aʻe o le faitotoʻa - 6Cm, i luga aʻe o le faitotoʻa - 6Cm, i luga aʻe o le faitotoʻa - 6Cm, luga o le faitotoʻa - 6Cm, luga o le faitotoʻa - 6Cm, i luga aʻe o le faitotoʻa - 6Cm, i luga aʻe o le faitotoʻa - 6Cm, luga o le faitotoʻa - 6Cm, luga o le faitotoʻa - 6Cm, i luga aʻe o le faitotoʻa - 6Cm, i luga aʻe o le faitotoʻa - 6Cm, i luga aʻe o le faitotoʻa - 6Cm, i luga aʻe o le faitotoʻa - 6Cm. Nai lo le 8% o avanoa, na i ai le 10-12% o le maualuga o le tatalaina, aua latou te manaʻomia e tuʻu le fuaitau, ma e faʻatagaina ona paʻi atu i se faʻatapulaʻa.

26. O le fale, i le pito i lalo o le upega tafailagi, ua osofaʻia ai le tele o le tupua e pei o le sela o le tupua lanumeamata. E le mafai ona avea laufanua ma laufanua: Na o le squat masā e mafai ona vaʻaia mai le mutia.

E leʻi faʻaliliu i Rusia Ratriyri

Ona manatua ai lea e le pule lana masani - dmitry zykov, tagata mamanu, toe faʻaleleia ma lautele le matai mo lima uma. Sa ia valaau ia te ia, ma na vave ona malie ou sau e asiasi i le fale.

Teinei lona uiga, faʻaaogaina o se fale e leʻi maeʻa i se ogauluina, ae naʻo le tagata e ona e leʻi taʻu mai lea faʻamatalaga. I le isi itu, na malu ma fai mai o le a lelei mea uma. O le mafai ona tau i le fausiaina, ae le o se polokalame ae le pei o aia tatau a le faufautua.

Muamua lava, i le faʻaaogaina o se tamai povi malosi, na taumafai e faʻatumuina papatusi faʻavae. Le mea e le mafai, tuu i lalo o puipui ma se laupapa anippic, mo i latou, lua faaputuga o lapisi. I se taimi mulimuli ane, o loʻo totoe o le faʻalavelave ma le tau i le va o papatusi na lalafi ai se sima o loʻoeina ma le mafiafia o le 100mm.

Ona suʻesuʻe lea e le tagata faʻapitoa le fale oga, fuafua le lelei o nofoaga taʻitasi a pa. Muamua, na ou faʻaalia se tagata faigaluega, pei ona tatau ona faʻaputuputu ma auai i le BST, ina ia le faia le laʻau, ao le televave o le susu o timuga. E tatau ona autasi ai ma toe potopoto le vaega o pa o pa puipui ma toe aoina. I le taimi lava e tasi na ia aʻoaʻoina ai le auala e tuʻu ai le Clovi Clat i le puipui. O le iʻuga, o le auvae pito i luga o le tipi ua sili atu ona fufusi. O le Brigide metotia na faʻaalia o loʻo faʻaogaina foi i le sili atu o le maualuga o pa o le fogafale lona lua ma ogalaau. Na o mea uma o le fafine, ma ona tagata e ona tagata ma le fesoasoaniga i totonu o latou na ia masalomia o loʻo ia masalomia o faʻafitauli na tapenaina e ia.

Sefe faaeteete!
Ata 27.
Sefe faaeteete!
Ata 28.
Sefe faaeteete!
Ata 29.
Sefe faaeteete!
Ata 30.

27-28. O le vevela, na folasia pai pai ma vevela i se sima ma le sima. Ina ia latou le suia i le fale i le fale, sa faʻapipiʻi i puipui ma fasimoli upufitu (27). Vevela le fale eletise eletise bolr acv (28) ma le mana o le 24kw.

29-30. Taavale le taualuga, tuu le va o le vele, i totonu o le fale na taofia ma se tamai fulufulu, lea ua ufitia i se vaega o le pepa folau (29). O le siʻitia o vaalele o le Rods ma Fil Yolons na filifili e foia e Plasterboard, o loʻo faʻalautele atu i mea e mafai ai ona fuafuaina (30).

Taualuga

E tusa ai ma le poloketi na saunia ai le fausaga faletusi, fuafua e fai se taualuga taualuga ma le tautau i le aluga. Ae o le galuega lava lea e tasi, ona o le lavelave o le taualuga (tele-tele ma tuʻaiga), e tatau ona faʻaloaloaina le taʻavale i luga o le taualuga o puipui. O le mafuaʻaga e faigofie ai: o le pito i luma i le taimi o le liligiina o le taʻele o le taʻele o loʻo malolo i ai, o pito i lalo o le tautau o loʻo sau i le taimi e sau ai ma, na toso ai puipui. O le tulaga o le le mautonu ma le tele o na gaioiga o loʻo faʻavae i luga o se isi numera o le pito i luma o log (pito i luga 25, le ogatotonu-20, Nizn-20, Nizany - e 15). Taʻitumu i latou uma, i le solomuli o le pito i luma, alu ifo i lalo i lona tulaga maualuga ma toso mai le laʻau o laʻau, lea e tupu ai le punou. O le iʻuga, o le rafter mamanu pe faʻaleagaina puipui, pe malepelepe ese mai le taufetuli, o lena, o le, o le rafters i le pito i luga o le a leiloa o latou lagolago. Le a le mea e mafai ona tatou suia ai, ma e aunoa ma fautuaga e manino.

O lenei sese i totonu o le poloketi o le e ona na faitau la matou tusitusiga e uiga i le mataga otlindrovka, na maua o ia lava. Asiasi, talanoa i le dmitry ma se talosaga e faʻamaonia pe faʻaalia ai le masalosalo. E tatau ona ou fai atu le mea na ia faia i le taimi lava pe a amata ona aoina le ogaumu. Na faʻamaonia mai le fomaʻi o tagata e pule e tauamiotonuina ma o le folasaga o le taʻavale i le faiga na fuafua ai, e le mafai ona faʻatu. E manaʻomia le vave suia, liliu i le faʻavaʻa o le faʻavasegaina i tulaga o le solomuli. O Isrist faamatala atu nai lo na sili atu le taualuga. Afai o pito i lalo o le faʻavaʻa nofoaga o le a tutusa i le tulaga tutusa, ma o loʻo sosolo tuaoi i itu uma o le fale e fausia i luga, ma le le maalofia, ma le le maasiasi Ona o le tele o taga i le va o ogalaau, e ui lava, ae o le tino o le puipui - tusa o le tutusa) o le a alu i lalo) puipui.

Sefe faaeteete!
Ata 31.
Sefe faaeteete!
Ata 32.
Sefe faaeteete!
Ata 33.
Sefe faaeteete!
Ata 34.

31-34. O puipui o le Prapy e Faamaoniga (31, 32), o le vaega lea na ave ai le avanoa le tutusa i le va o ogalaau. O puipui o Monsard na tipiina i Mrwall, ma le puipui o vai taele ma tapuni, i mea uma e lua, o le trams "(33, 34).

O le Taualumaga ma o lenei mea na sili atu ona faigata na paʻu'ū i luga o tauau o le faufautua faufautua. Talu mai le faʻaeletise faaletulafono o le poloketi na le maua, sa tau ina vave ona ia faia ni mea fou, faʻasaʻoina ata. O le lua ou vaiaso, na faatoa amata ai, na maeʻa ona filifili ai e faʻatū, ma faia ai se faʻavaʻa. E faʻafesoʻotaʻi le faʻavaʻa ma le log pa "olo" (e le mafai ona faʻaesea), o le fomaʻi faʻapitoa na fautuaina muamua. O le pableks palt "Towers" e manaʻomia le faia o le stritical grooves loloto 100-120mm, ma faʻapipiʻi taga o le lumanaʻi. O le latou pito i lalo o le a faalagolago i luga o le pale, o loʻo i luga o le tulaga tutusa ma le pito i luga o isi vaega o totoe o fale i le fale. O fata o loʻo faʻamatalaina o loʻo faʻapipiʻi i le puipui ma le fesoasoani o le malosi o le malosi o le fulufulu ma herers, faʻaseʻe e ala i stactical scats avanoa i fata. E tusa ai ma le fuafuaga, o ogalaau ogalaau i le solomuli o le a "faasee" i luga o le fata, e aunoa ma le afaina ai. Ua amata ona ia faia lenei fuafuaga, ma amata ona faatino e le au faomea.

Oti i le pa o le fata mai le pa ma le kolosi o le 250250mm. I luga o ogalaau i le tulaga atoa o le fale i le lumanaʻi, faʻaaogaina le loloto, faʻasologa o laina o le va o le 250mm lautele. Muamua, e faigofie atu mo i latou nai lo le alavai, faʻapipiʻi vae. Lona lua, ma le fesoasoani a nei pa, o le lagolagoina o itu auala o le folasaga na faʻatu i le maualuga, ma aumaia i le tasi vaalele ma le fesoasoani lagolago o le faʻavaʻa ma le lagolago o le lagolago o le tino. O le mea mulimuli na faia mai le pa ma le koluse o le 250250mm, drives - mai le chlud tipolo vaega o 400250mmm

Sefe faaeteete!
Ata 35.
Sefe faaeteete!
Ata 36.
Sefe faaeteete!
Ata 37.
Sefe faaeteete!
Ata 38.

35-38. Mo le tusiaga o tagata lautele na fausia i na faigata, e leʻi valaʻauina le fale o le pule o le taʻitaʻi. O lenei galuega, i lo matou manatu, o se tali a le fafine ua le manuia. Le alofa faletusi iinei e moni lava: ma le potu e lua potu ma le magafagafa (35, 36), ma le faletusi (38), ma se umukuka (38). Pau lava le mea o loʻo taʻua nei o le faigata o le fausiaina o le kulu o loʻo i totonu o le puipui o le fata o totoe i totonu.

Ioe, sa taamilo i fafo!

O le mea e lelei ai, i lenei mea, "mea uma" e ofo ai ", ua tapenaina e le nuu o le fale, na faaiuina. Sa televave isi fausiaina, pei ona latou fai mai, o le tulaga o tekinolosi. Sa tuu i luga le pito i luga o le pito i luga o le vaega o loʻo i luga o le pito i lalo o le vaega o le vaega, o loʻo faʻaaoga ai le au maupuepupuu i luga o latou, ia na pipii le mea na faʻapipiʻi ai le mea e teu ai. Uma skeleton randes na filifilia e poloka telefoni. Faamaea galuega nei e mafai ona maua i le amataga o le Autumn Rains, ma le taualuga ua faʻasaʻolotoina mai totonu o le fale.

Le isi, na amata le teuteu fale. Muamua o na mea uma, ia taʻutino lelei le ie, ma o lona iʻuga na amata ona latou vaʻai, e ui ina tumau le le tutusa o itu o le ogalaau. Ae e mafai ona maitauina lenei e ala i le tuʻuina atu o ogalaau i tulimanu o le laʻa, ma e oʻo lava i le tonu ma le totoʻa. Ona o le ogalaau o le eleele ma ufiufi i le leai o se lanu puipuia ma teuteuga vaega.

Sefe faaeteete!
Ata 39.
Sefe faaeteete!
Ata 40.
Sefe faaeteete!
Ata 41.

39-41. O le faʻaumaina o le fale o le fale e fesoʻotaʻi i tu ma aga. Togafalefanua Line - Log Patiga. O elemene o aso nei-lanu o logges ma se nutimomoia antippitic tuufaatasiga ma le faaumaina ma se maa faʻapitoa o le faʻavae (o lona lanu e tuʻufaʻatasia ma le 'ai o le nofoaga o le veranda.

Onlatold paipa, Suavai Sout Makes, atoa ma uaea eletise ma tausia lelei i puipui i na nofoaga na saunia mo le faapipiiina o masini inisinia. I le taimi lava e tasi, na ma mafai ai ona iloa atu e Dmitry, o le paipa paipa e mafai ona faʻasolo i mea faʻapipiʻi i le soloia o puipui.

Ina ua sau i le paʻu o le taualuga o taualuga ma puipui o le fogafale o le fogafale, o le plarksboard tatau ona suʻe se isi uluaʻi fofo. A o le faʻatinoina o nei gaioiga, o le autu autu e le o le setiina o mea i luga o le faʻavaʻa mai le faʻamatalaga faʻapipiʻi i le faʻapipiʻi puipui o loʻo faʻaaogaina le faʻapipiʻi i luga o le faafanua o loʻo i luga o le faafanua o loʻo i luga o le faafanua o loʻo i totonu o le fola i puipui.

Noa - e faʻafefea lena faʻailoga tipi o le taualuga o le taualuga ma pa puipui e leʻi paʻi atu ma le tasi, ae tuʻua se tamai tafaoga i le va oi latou ina ia solo ai le puipui puipui i le va o le pepa ogalaau. O le va o loo ufitia i le vaipuna o le vaipuna na o le taualuga. O le iʻuga o loʻo i totonu e mafai ona vaʻaia i ata.

Sefe faaeteete!
Fuafuaga o le fola Faamalamalamaga o le muamua fola

1. Veranda ................ 8,6m2

2.Nambour ................ 4,9m2

3. Brerobe ................ 4,3m2

4. Hall ................ 7.2m2

5. Po Potu Fale ................ 39,4m2

6. Seachen-Fileina potu ................ 21,6m2

7. potumoe ................ 19.1m2

8. Veranda ................ 9.1m2

9. potumoe ................ 14.8mm2

10. faletaele ................ 9.7m2

11. Veranda ................ 21,3m2

12. Tama tama ................ 5.9m2

Sefe faaeteete!
Fuafua o le fogafale lona lua Faamalamalamaga o le fogafale lona lua

1. Hall Hall ................ 23,4m2

2. potumoe ................ 14.8M2

3. faletaele ................ 9.7m2

4. Faila ................ 14.7m2

5. O le faapaologa ................ 5,9m2

6. Lua moli

7. Fale moe ................ 19.3m2

8. Palekoni ................ 3.7m2

9. potumoe ................ 16,2m2

Lucky (nai lo le epilogue)

Faamaoni le faailoaina o toa o lenei tala na laki, ma faalua. Muamua, sa ou maua ai i tagata masani, e mafai ona sefe le tulaga ma ia malie e faia. Lona lua, o ogalaau i puipui o le "Selulu", ave ese le nofoaga tufatufaina. Ma le fale o se asini i le asini, e pei ona tatau ai ma e aunoa ma se tagata faapitoa. Ae ma le maualuga le tuputupu aʻe, e le mafai ona tupu se lumanaʻi manuia pe a fai e mafai e le soʻuina o le gaogao o ogalaau na amata ona ia mimilo atili atili. O le iʻuga o le fausiaina o le iʻuga o le a ese uma, peʻa na fai atu le fausiaina, vaʻai i se tulaga masani, e manaʻomia tele auala sili atu ona tele.

Malamalama i Auātu i Mea Uma, O le Tagata o le Fale I le faʻaiʻuga o le talanoaga mulimuli na fafaga ma fai atu: "O lenei ua ou le mautinoa e le mafai ona tanumia maa papa . E manaʻomia le sefe atu o le a fau se malosi tele, ma le mafaufau. Faʻamatalaina lenei tala ma aua le toe faia mea sese na faia e isi tagata.

Manatu o se faapitoa

O le ata mataga, na aliali mai i o matou luma, i le asiasiga muamua i le mea, o le mea leaga tele, e masani lava, e masani lava mo le fausiaina o ogalaau. Lenei e mafua mai i le faigofie foliga faigofie o le aufailotu Tekonolosi, ma le tele o le uiga o le aluga i le tele o le fale o Rusia.

I le tulaga, e leʻi malamalama lelei le tusiatusi i tulaga patino o le "amio" o le fausaga taualuga, ua iʻu i le galuega, na mafua ai ona faʻanoanoa ona faʻamoemoega. O le mea sese na le o le tautau o le tautau o le 'au "ua galo" e faʻaoʻo atu ma le faʻaseʻe elemene (e tupu atoa i le taualuga, na faʻafuaseʻi ona taliaina se foliga faapena. Aʻo manatua ai o tatou tuaa o loʻo tautau i luga o tautau o le taua e lelei mo se taualuga faigofie o le taualuga, ma le munefu o loʻo iai le taualuga. Fuamoa i le fale faʻatasi ai ma le faifeau na vaetamaina lelei lenei, e naʻo le filifiliga sao. O loʻu manatu lea, e leʻo na teuina foi faitaulaga lava, ae na fesoasoani foi ia le masani ai ma ua maeʻa ona faataoto i luga o pa o lo latou mamafa ma le toniga taualuga.

Ma "tomai faʻapolofesa" tagata atiaʻe? E leai se tasi o ulu na lafoina mai le fale gaosi e le faʻailoaina ni tagata e ana le sese o le poloketi: I lalo o le elemene pito i lalo o le puipui e leʻi faʻataʻatiaina. Na i ai sau tagata-faaaloalo i le pule a le tagata lava ia i aso tuai? Ae maise lava, mo le fale laupapa, o le laupapa faʻapipiʻi o le vaega sili ona manaʻomia: E galue mo le faʻaopopoina o pale o pale, e aveʻesea ai le suia o le paʻu (naʻo le a suia le Komiti o le Lotoa o le Mala (na o le Komiti Faʻafoe o le a suia ai. Ina ia faʻalautele le ola o lena komiti faapena, e tatau ona e puipuia mai le faʻamaligiina, oso mai le faʻavae o pulou, faʻaaogaina o se rubberoid o loʻo tulaʻi mai i lua vaega.

E tuuesea, ou te fia fai atu e uiga i pou ma "lose". Fao "Siaki" i luga o le tulaga o le veranda e faʻapipiʻiina lautele i le pito i luga o pou. O le auala lea e maua ai i latou ma latou tau atu i le mea moni ua seasea latou i luga o mata. O le iʻuga ma isi mea, ma faʻatatau i le manaʻoga e faatonutonu ai i latou i le taimi o le faʻagaioiga o 'au ua faʻagaloina. "Fafo", tuʻuina atu i lalo, i taimi uma i ou luma, ma mulimuli i lona tuutuuga faigofie. E mafai ona tausisi, faʻataʻitaʻiga, ma se mama mama. E lelei Iosen e i le sami, ia i latou ia alofa ese, ae o loʻo iai pea tagata faʻapitoa latou te manatuaina tu malotoga ma taumafai e toe faʻaola i latou.

Sergey Zellonky, Faatonu o le Kamupani

"Iloiloga tutoatasi o le lelei o le fausiaina"

O le Komiti Faʻatonu faʻafetai faʻafetai o le 'au o le fale o Alexey ma Marina ma D. Zykov mo se fesoasoani i le faʻatulagaina o le mea.

O mea ua saunia e tusa ma faʻaiʻuga o le suʻesuʻega o le aufaitau i luga o le upega tafailagi o le gaioiga "Fausia ni manatu fou."

Faitau atili