Agamalu mo le lua

Anonim

I totonu o lenei vasega vasega, o le a matou faʻaalia le ala e faʻafaigofie ai le po o le natura o le faʻavae: Vaʻai le tele o lanu ma le malu

Agamalu mo le lua 12694_1

I totonu o lenei vasega vasega, o le a matou faʻaalia le auala e fai ai ni laʻau se lua i le amio: Vaʻai ma le toto i lanu uliuli ma le malamalama. Ua latou faaalia le manatu, tusa foi poʻo fea le ola e faʻavae i luga o fegalegaleaiga o feteʻenaʻiga: O moli ma le pouliuli, vevela ma le malulu, mou. Faʻatasi i le Alofa - ia Fepuari 14, e mafai ona faʻatupuina ai le faʻailoga i le alofa.

Agamalu mo le lua

Tuʻufaʻatasia ma le COls ma Cosmenahaih "Black Beauty" - manino, vaaia le faigata, mautinoa ma le le mautonu i le natura. Autey, i le kiona-paepae leo, e sofulter ma faauo. O ia lava e o mai latalata ma mafaufau lelei i fugalaʻau uma, e leʻi mafaufauina e iloa ai feololo uiga manifinifi o leo o le Astra's Pepels - o loʻo i ai ni paʻu o lanu efuefu. Vaʻavaʻai i luga o le faʻata o loʻo tu i luga o loʻo feagai ma le loto i ai, matou te manatu faʻafuaseʻi, . O nei galuega e lelei e faʻaaoga pe a mamanuina se pepa faʻatumu. O ipu i totonu o fatuga uma na faia o ia lava, na faia mai le tele o mea faigofie, o lea lava e lima. O le Vose Black, tutusa ma le okeni, e faia i le pepa laupapa o le fale (foili poʻo le polythylene ata e masani ona tuʻi ia i latou). O le ubes e fesoʻotaʻi i le tasi ma le isi ma uaea, ona pipii lea i le lanu uliuli lanu. A tafe, o le tioata tioata e faapipiiina: Ole pito i fafo o Ubes, o isi na te lalafi i totonu. O lenei nofoaga o le a fesoasoani e mafai ona avea ma se mea sili ona manaia ma aua le soona fai i le tioata. O papaʻe papaʻe o loʻo faia i le faʻafomaʻi o le falemaʻi. O lana fulugaina e muamua na faatofuina i le vai, togi, ma faaooina atu luga o le sini o faatagata, o se atigipusa, pusa ma poletivyne. Ina ua maeʻa le 30 minute, o le fusuʻaga o le aisa ua aveese mai le "tino maliu" ma pe tusa o le 3-4h mago.
Agamalu mo le lua
Ata 1.
Agamalu mo le lua
Ata 2.
Agamalu mo le lua
Ata 3.
Agamalu mo le lua
Ata 4.

Agamalu mo le lua

Cosmeya "uliuli matagofie" (Photo1) ma Kala "Naomi" poʻo le "Schwarzbbvalder" e taʻua o le lanu uliuli, Brown. O nei lanu o le tane i le natura: Faʻatulagaina, faautauta. O ia laʻau e talafeagai mo le va laʻititi, "o le okeni" (Photo2). O le avot romantic roses iinei e le talafeagai. O le Stems e faatofuina i totonu o le vai o le vai o tupu (Photo3), o le tasi tutusa i le paipa "okeni", o isi i le malifa. O nisi moli o le a aumaia lala o le popole.
Agamalu mo le lua
Ata 5.
Agamalu mo le lua
Ata 6.
Agamalu mo le lua
Ata 7.
Agamalu mo le lua
Ata 8.
Agamalu mo le lua
Ata 9.
Agamalu mo le lua
Ata 10.

Agamalu mo le lua

Vest-pale na faia mai le cardboard ma gyppum fusi o loʻo tuʻuina i luga o le faʻata i luga o le faʻata (Photo5). O ia lava o loʻo manaia: Soʻo se fugalaʻau o le faʻaaogaina latou te faia loloto loloto ma le volumaric. I le pito i lalo o le Vaz tuu le Sparal Sponge-Oasis ma masked ma le suka suka ina ia aua le faalavelaveina le aotelega o le mataga. Vasis poese Presele Preyles (Photo7), Astra poʻo se isi taʻavale fugalaʻau. O le ea o le a tuʻuina atu i le Susak Inflorescences (Photo6) ma ua uma ona laʻei le faʻamalu ma fatu (Photo8).

O le faatonu o loʻo faʻafetai i le United Pasion o le WVC "Floriction ma le togalaʻau" mo le fesoasoani o le fagota.

Faitau atili